Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.17 "Rescue Me"


Όποιος παρακολούθησε το 17o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Με σκοπό να μη βλάψουν το Stefan η Sloan και οι Περιπλανητές, η Caroline κι ο Enzo συμφωνούν να πάνε στην Atlanta για να βρούν το σωσία που ανακαλύψανε. Η Caroline εκπλήσσεται όταν ο Enzo της ανοίγεται για το παρελθόν του. Ο Damon κι η Elena περνούν ένα περίεργο απόγευμα στη συνέλευση γονέων και καθηγητών του Jeremy, όπου ακούνε άσχημα πράγματα για τη συμπεριφορά του στο σχολείο. Μετά ο Damon απρόθυμα λέει στην Elena ανησυχητικά νέα για την προσωπική ζωή του Jeremy. Η Bonnie συναντάει το Luke και μαθαίνει περισσότερα για το οικογενειακό του ιστορικό. Η Liv λέει στον Jeremy τις φήμες για την επόμενη κίνηση των Περιπλανητών και επιδεικνύει τη μεγάλη της δύναμη. Ο Jeremy κάνει μια συμφωνία με τη Liv, και μετά παίρνει μια απόφαση που δεν αρέσει στην Elena. Ο Stefan κι η Caroline έχουν μια μοναδική στιγμή φιλίας. Στο τέλος, μια τρομακτική τροπή των πραγμάτων στo στρατόπεδο των Περιπλανητών οδηγεί στην εμφάνιση του μυστηριωδούς αρχηγού τους, το Markos.


74 σχόλια:

  1. Το επεισόδιο ήταν καλό,κατά τη γνώμη μου.
    Η μόνη παραφωνία,ήταν οι σκηνές Ντελένα.Συγνώμη Ντελένες,δεν έχω κάτι εναντίον του Ντέιμον,αλλά αυτή η σχέση είναι τραγική για τα μάτια μας.Αηδιάσαμε πια με τόσο σεξ.Δεν ξέρω που θέλει να το πάει η Τζούλι,αλλά αυτό το πράγμα δεν βλέπεται πλέον.Κατάντησαν βαρετό τον Ντέιμον και σεξομανή την Έλενα.Και πως μου τη δίνει η κακογουστιά αυτής κοπέλας....!!!Από τόσο ωραία πορτοκαλί μανό,διάλεξε το πιο άκυρο στην μοναδική φορά που μας παρουσιάστηκε με βαμμένα νύχια...!!!!
    Τα υπόλοιπα είχαν δράση.Ειδικά στο τέλος,που αν κατάλαβα καλά,ο Μάρκους ξεπετάχτηκε από την "άλλη πλευρά",αφού έπεσε η άγκυρα(Μπόνι) και θυσιάστηκαν οι Ταξιδευτές.
    Μια απορία μου δημιουργήθηκε.Θέλουν άραγε να σκοτώσουν όλους τους σωσίες οι Ταξιδευτές ή να αφήσουν τον Στέφαν και την Έλενα;Γιατί να τους αφήσουν;Αν εξαιρέσουμε ότι είναι αγαπημένοι μας χαρακτήρες,είναι βαμπίρ.Γιατί να μην ζήσουν ως τελευταίοι, οι ανθρώπινοι σωσίες,ώστε να επέλθει και ισορροπία;Η Liv πάντως ήθελε να σώσει τον σωσία του Στέφαν.
    Για Steroline δεν έχω να σχολιάσω κάτι.Δεν με ενόχλησε κάτι.Ίσως επειδή ήδη με ενοχλούν πολλά.Περνάνε δύσκολα οι χαρακτήρες μας.Ο Στέφαν πάντα περνούσε δύσκολα,αλλά η Καρολάιν έχει χάσει την λάμψη της σε αυτό τον κύκλο.Ούτε καν χαμογελάει.
    Περιμένω το επόμενο να δούμε τις σκηνοθετικές ικανότητες του Πολ.
    Τα νούμερα κατρακύλησαν σοκαριστικά.Πιστεύω ότι είναι χτύπημα για την Τζούλι.Της αξίζει.Στο tvd όμως δεν άξιζε τέτοια κατρακύλα.Που το άφησε ο Kevin και που το έφτασε η ακατανόμαστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα πολυ καλο επεισοδιο,νομιζω εγινε ενα δυνατο come back τωρα που δημιουργειται το μυστηριο με τον Μαρκο,τους ταξιδευτες και τους σωσιες.Αρχιζει να 8υμιζει το παλιο ΤVD που ολοι εχουν τη δικη τους ατζεντα και βρωμικη ιστορια και 8ελουν να πετυχουν κατι!!! Πολυ γλυκια η σκηνη Στερολαιν.Παιδια,εγω ειδα 2 φιλους εκεινη τη στιγμη, 2 ατομα πραγματικα φιλοι κι ελπιζω ετσι να παραμεινει,βλεπει κανεις αλλος λιγο να συμβαινει το CENZO??(CAROLINE+ENZO).Ελενα και Ντειμον χαιρομαι που το τελειωσατε.ΔΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ(κακο). Λυπη8ηκα πολυ Μπονι στην τελευταια σκηνη,η8ελε να τρεξει κιολας η καημενη...Που να παει? Τι να 8ελουν αραγε οι ταξιδευτες απ'τους 2 τελευταιους σωσιες στη γη? Ανυπομονω.

    ΥΓ: Οι περισσοτεροι που γραφατε σ'αυτο το blog,seriously μεταξυ μας τωρα,ποσο χρονων ειστε?? Βλεπω κατι πολυ παιδιαστικα κι ανωριμα σχολια γι'αυτο ρωταω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επεισόδιο για εμένα ήταν απλά καλό. Ελπίζω ότι τώρα που
    μπαίνουν στο παιχνίδι δυνατά οι ταξιδευτές θα ξεκινήσει η αγωνία.
    Με λυπεί
    ιδιαίτερα γιατί είδα ότι τα νούμερα της σειράς έπεσαν τραγικά (0,8 νεανικό κοινό και 1,73 στο σύνολο!) Πολλοί φανς
    έχουν απογοητευτεί και φοβάμαι πώς του χρόνου θα είναι η τελευταία χρόνια για
    την σειρά μιας και λήγουν και τα συμβόλαια των πρωταγωνιστών. Θα το ξαναπώ δεν
    θέλω να τελειώσει η σειρά, θέλω να ανακάμψει! Να μπεί νέο αίμα ίσως και στο καστ αλλά και στην παραγωγή και να δούμε επιτέλους ενδιαφέρουσες ιστορίες και πλοκή που δεν επαναλαμβάνεται.
    Για το επεισόδιο τώρα, αγαπημένη σκηνη Στέφαν Καρολαιν. Εύχομαι η Τζούλι να μην καταστρέψει την φιλία τους.
    Έχω μεγάλη απορία να δώ πως θα πασάρουν το όλο θέμα Στεφαν-Ελένα-Σωσίες και για ποιό λόγο ο Μάρκούς αναφέρει ότι ο ίδιος είναι ο λόγος που αυτοί οι δύο έλκονται για να είναι μαζί και γιτί είναι τόσο σημαντικοί. Επίσης γιατί η Λίβ και ο αδερφός της είναι ενάντια σε όλο αυτο και τι θα γίνει με την άλλη πλευρά.

    Εύχομαι το να μην ξαναγυρίσουμε στο σεξ και πάλι σεξ και πάλι σεξ γιατί μπουχτίσαμε και βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Ντειμον χωρίς μπούζα (όχι ότι δεν είναι ωραίος μην παρεξηγηθώ) και την Ελένα με ανακατεμένα μαλλιά (που απο τότε που έγινε βαμπίρ χάλια είναι τα μαλλιά της ούτως η άλλως).
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Simfwnw!i sira exei ginei sxedon tsonda pu ine o romandismos k to pathos oeo?to mono endiaferon prosopo pia ine o markos k i istoria tou...k an katalave kanis plz as mu pi t epathe i bonie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ταξιδευτές αυτοκτόνησαν ομαδικά για να ζωντανέψουν τον Μάρκος και περνούσαν ενας ενας απο μέσα της για να πάνε στην άλλη πλευρά. Λυποθήμησε και τότε πέρασε ο Μάρκος στην πλευρά των ζωντανών. Δεν έχει πεθάνει η Μπόνι απλά λυποθήμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα προσωπικά και το σημερινό επεισοδιο μου άρεσε. Βλέπω εξέλιξη τόσο στη πλοκή, όσο και στην ερμηνεία αρκετών ηθοποιών. Οι σκηνές τους καρολαϊν με τον Τομ και τον στεφαν ηταν πολυ όμορφες!! Και επιτέλους να σταματήσει αυτό με την Έλενα και τον ντεϊμον δεν αντεχω άλλο. Το τέλος σε αφήνει σε αγωνία ανυπομονώ να δω το επόμενο επεισοδιο. Ξέρει κανεις γιατι θα δούμε μετα απο 3 βδομάδες το επόμενο επεισοδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι μέτριο, για μένα, το επεισόδιο και γι αυτό, πάλι φταίει το Ντέιμον-Ελένα -"Δύο έργα σεξ, η αίθουσα κλιματίζεται"- θέατρο του παραλόγου!!!!!!
    Ενώ η ιστορία πάει να γίνει Η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία του 5ου κύκλου (με τους ταξιδευτές, τις μάγισσες, τον "αρχηγό" από την άλλη μεριά, την περίεργη ατζέντα τους και όλο το μυστήριο...).........τσούπ !!!! μας πετάνε και σκηνές από την "τσόντα του Σαββατοκύριακου" !!!!!
    Ελπίζω και εύχομαι από το 18ο επεισόδιο και μέχρι το τέλος αυτής της "ταλαίπωρης" σεζόν να δούμε κάτι τόσο συγκλονιστικό......., που να μας κάνει να ξεχάσουμε ή τουλάχιστον να "καταπιούμε" όλες τις μπούρδες που μας "σέρβιραν".!!!!!
    Σημείωση : Ο Στέφαν τελικά, είναι πολύ όμορφος......!!!!!!

    Ερώτηση : Μόνο η Μπόνυ πάει σχολείο σ' αυτή την παρέα? Και διαβάζει κιόλας?

    @vampire-fun! : Με πέθανες με το πορτοκαλί μανό !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρεις τι γίνεται, Zee G ? Εδώ πέρα, νομίζω πως ερχόμαστε όλοι για να ανταλλάξουμε απόψεις, να γελάσουμε (κυρίως με τα χάλια της Τζούλι!!!), να μάθουμε κανένα νέο για τις σειρές που παρακολουθούμε ΟΛΟΙ (ανεξαρτήτως ηλικίας) ανελλιπώς, να πούμε, στο κάτω-κάτω, και καμιά χαζομάρα........ έτσι για να περάσει η ώρα, βρε αδερφέ.!!!!
    Με αυτό το "σκεπτικό" λοιπόν, δεν είναι ωραίο να "κρίνεις" τα σχόλια των άλλων.......στο λέω με ΟΛΗ την καλή μου διάθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΕΙΣΙΔΙΟ.
    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΤΖΕΡΕΜΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΝΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νταξει παιδια ωραιο ηταν.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι χωρισαν o damon και η elena.Delena4ever!!!!!1delena for now and forever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. apogohteush sketh pleon paei to story pane ola aporo ti 8a bgaloun sthn 6season thn elena thn anapofasisth pou den 3erei ti na kaneis me thn zwh ths eleos eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιααα μη ξεχνατε οτι οι ταξιδευτες επιναν το αιμα της Ελενας και του Στεφαν πριν καουν ζωντανοι..Λετε να ηθελαν να γινουν βρυκολακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν... συμφωνώ σε όλα όπως πάντα, κλαίω από τα γέλια με αυτό που γράφεις 'Τα νούμερα κατρακύλησαν σοκαριστικά.Πιστεύω ότι είναι χτύπημα για την Τζούλι.Της αξίζει'' ειλικρινά κλαίω από τα γέλια. Τώρα στην απορία σου, θέλω να πιστεύω ότι οι ταξιδευτές έχουν μια πολύ καλή ιστορία να μας πουν... Αυτό που νομίζω και δεν ευχομαι ότι θα είναι κάτι τελείως ανόητο όπως με τον Σάιλας. Ήδη υποψιάζομαι από αυτά που υπόθηκαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να καταστρέψουν τους μάγους - μάγισσες! Από αυτά που είπε η Liv φαίνεται πως οι ταξιδευτές όπως και ο Σάιλας είναι κάτι σαν ''θετοί αδερφοί'' τους. Οπότε δημιουργήθηκαν. Οπότε τους έφτιαξαν μάγοι. Και πιστεύω πολύ τραγικά και ξανά εύχομαι να μην είναι έτσι πως η Κέτσια έκανε Ταξιδευτή τον Σάιλας. Που σημένει πως θέλουν τον Σάιλας πίσω από τους νεκρούς για αυτό θέλανε να κρατήσουν την άγκυρα και σκότωσαν την Κέτσια που ήθελε νεκρό τον Σάιλας. Ναι ξέρω... τα είπα όλα... δεν είμαι η μετεμψύχωση της Τζούλι... απλά κατέβασα το IQ μου και έφτασα της Τζούλι και νομίζω πως χτύπησα κέντρο και αυτή την φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέτριο το επεισόδιο γενικά. Ενδιαφέρον (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) με τους Ταξιδευτές... θέλω να πιστεύω ότι οι ταξιδευτές έχουν μια πολύ καλή ιστορία να μας πουν... Αυτό που νομίζω και δεν ευχομαι ότι θα είναι κάτι τελείως ανόητο όπως με τον Σάιλας. Ήδη υποψιάζομαι από αυτά που υπόθηκαν ότι το μόνο που θέλουν είναι να καταστρέψουν τους μάγους - μάγισσες! Από αυτά που είπε η Liv φαίνεται πως οι ταξιδευτές όπως και ο Σάιλας είναι κάτι σαν ''θετοί αδερφοί'' τους. Οπότε δημιουργήθηκαν. Οπότε τους έφτιαξαν μάγοι. Και πιστεύω πολύ τραγικά και ξανά εύχομαι να μην είναι έτσι πως η Κέτσια έκανε Ταξιδευτή τον Σάιλας. Που σημένει πως θέλουν τον Σάιλας πίσω από τους νεκρούς για αυτό θέλανε να κρατήσουν την άγκυρα και σκότωσαν την Κέτσια που ήθελε νεκρό τον Σάιλας. Ναι ξέρω... τα είπα όλα... δεν είμαι η μετεμψύχωση της Τζούλι... απλά κατέβασα το IQ μου και έφτασα της Τζούλι και νομίζω πως χτύπησα κέντρο και αυτή την φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και δεν μου λες IQ(χαχαχαχα),......έχεις καμιά ιδέα για το πως αναμειγνύεται η αγαπημένη του Ένζο(Maggie);
    Μου έχει κολλήσει για άσχετο λόγο,ότι μπορεί να είναι σωσίας της Έλενας.Ή δεν υπάρχει άλλη σωσίας Petrova;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Dinos SK, φίλε μου, αυτό που έχετε πάθει, εσύ και μερικοί άλλοι φίλοι και των δύο σειρών και αρχίζετε και "χαμηλώνετε" IQ και ψάχνετε να δείτε τι μπορεί να έχει μέσα στο κεφάλι της (μυαλό, αποκλείεται) αυτή η Τζούλι η Πλέκ (φάβα Σαντορίνης, μπορεί), πρέπει να το προσέξετε!!!!!!!! SOS !!!!!................Αφήνει κουσούρι..........!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν νομιζω..Μην ξεχνας οτι οι ταξιδευτες η9ελαν να σκοτωσουν το Σαιλας,πρωτο,πρωτο.Ηθελαν τη θεραπεια για να τη δωσουν στο Σαιλας και να τον σκοτωσουν.Μετα η8ελαν να σκοτωσουν την Κα8ριν(οπως ειπε ο Γκρεγκορ) και γενικα 8ελουν να μεινουν μονο ο Στεφαν και η Ελενα για καποιοοο λογοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Είσαι Απίστευτη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλουτσικο επεισοδιο, καλυτερο απο το προηγουμενο νομιζω. Καποια πραγματα που παρατηρησα και τα συμπερασματα που εβγαλα. Θυμαστε που η Λιβ ειπε οτι οι μάγοι καταραστηκαν τη γη και γι αυτο οι Ταξιδευτες δεν μπορουν να εχουν προσβαση στην παραδοσιακη μαγεια. Θυμαστε επισης που ειπε η Κετσια οτι οταν ο Σαιλας και η Αμαρα ηπιαν το φιλτρο που τους εκανε αθανατους ολα γυρω της στη φυση αρχισαν να πεθαινουν. Επισης ξερουμε ηδη οτι οι Τραβελερς ηθελαν να θεραπευσουν την αθανασια του Σαιλα και της Αμαρας. Ε λοιπον εγω πιστευω πως οι Ταγιδευτες εχασαν τις δυναμεις τους οταν ο Σαιλας και η Αμαρα εγιναν αθανατοι. Αυτο τους στερησε την ικανοτητα να εξασκουν παραδοσιακη μαγεια και γι αυτο στραφηκαν εναντιον τους και σκοτωσαν την Κετσια που δημιουργησε το φιλτρο. Ισως λοιπον οι Τραβελερς, ο Μαρκος δλδ, να ειναι αυτοι που δημιουργησαν σαν εναλλακτική τους σωσιες που θα πρεπει διαρκως να πεθαινουν για να υπαρχει καποια ισορροπια στη φυση ετσι ωστε να μπορουν να χρησιμοποιουν αλλες μεθοδους μαγειας οπως την εκφραση που χρησιμοποιουν. Τωρα ομως και ο Σαιλας και η Αμαρα ειναι νεκροι οποτε δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν οι σωσιες, μπορει να επελθει ισορροπια στη φυση, και οι Τραβελερς μπορουν να παρουν πισω τις δυναμεις τους που ειναι το μονο που θελουν στην ουσια και ολα τα κανουν γι αυτο το λογο. Οποτε ριχνουν το πεπλο με εκφραση, οταν θυσιαζονται εχοντας πιει το αιμα των τελευταιων σωσιων απο το οποιο αντλουν δυναμη για να επαναφερουν τον Μαρκος, τον αρχηγο τους γιατι ειναι αυτος που δημιουργησε τους σωσιες, και οχι το συμπαν, αρα και αυτος που μπορει να σταματησει την περεταιρω δημιουργια τους, που ειναι και το τελευταιο πραγμα που απομενει για να επελθει ισορροπια στη φυση και οι Τραβελερς και φυσικα ο Μαρκος να παρουν πισω τη δυναμη τους. Αλλα για να γινει αυτο πολυ φοβαμαι οτι θα ξανακανει τους Στεφαν-Ελενα θνητους γιατι μονο ετσι θα υπαρξει ισορροπια, δεν μπορει να ειναι παλι αθανατοι δυο σωσιες, αλλιως θα πρεπει να τους σκοτωσει που αυτο δεν νομιζω να γινει γιατι δειχνει την Ελενα στο προμο σαν να ξυπναει απο κατι. Ισως ξυπναει θνητη κι αυτη και ο Στεφαν. Και αυτη να ειναι η μεγαλη ανατροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι.Ότι δεν έχει νόημα να υπάρχουν 2 αθάνατοι σωσίες,γιατί πάλι θα γεννηθούν καινούριοι και αυτό δεν επιφέρει την ισορροπία στη φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Nina είπε σε συνέντευξη ότι ακόμα μία σωσίας θα έρθει στο Mystic Falls (που άμα πατήσει ποτέ άνθρωπος εκεί εγώ θα τραβάω τα βυζιά μου από τρόμο, δεν μπορεί.... άνθρωπος στο Μιστικ Φολς) αλλά η Katherine δεν θα ζει για να την γνωρίσει... οπότε προφανώς και θα υπάρχει μία αλλά δεν νομίζω να αγγίζει το IQ της Julie αυτό της αμοιβάδας για να υσχίει αυτό που λες... γιατί πιστεύω όταν έβλεπε την Ελενα θα είχε καποια αντιδραση ο Ενζο αφου ηταν πια η μοναδικη του αγαπη. Εγώ πιστεύω ότι ήταν η Maggie από την σχολη που ειχε και φωτογραφια με τον θετο πατερα της Ελενα... τωρα γιατι ζουσε τοσα χρονια νεα ή ηταν βρικολακας (αλλα πεθανε απο βρικολακα και μαλιστα τον Ενζο οποτε οχι) ή ίσως μαγισσα... παντως αυτη νομιζω οτι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα ΟΝΤΩΩΩΩΩΩΩΣ αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νομιζω την εχουν ηδη κανει καστ. Δεν θα τη παιζει η Ντομπρεβ. Θα την κανει αλλη ηθοποιος. Αρα δεν νομιζω να ηταν σωσιας. Θα τη δειξει σε φλασμπακ στο 5χ19 λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είχες το πιό Εύστοχο σχόλιο!!!!!! Και να είχα κάποια απορία μου την έλυσες. Επίσης πιστεύω ότι στο τέλος ο Stefan και η ελενα θα γίνουν θνητοί, άλλωστε αυτό θέλουν κατα βάθος και οι δύο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Dinos,πριν 1-2 κύκλους,κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν.Ότι αν η αγαπημένη του Ένζο ήταν σωσίας,θα έπρεπε να είχε μια αντίδραση όταν είδε την Έλενα.
    Όμως πλέον δεν θα υπάρχει λογική αλληλουχία στην σειρά,οπότε τίποτα δεν θα με εξέπληττε.
    Υ.Σ.
    Ο Ένζο,έλεγε ότι ήταν πολύ όμορφη.Η Maggie από την σχολή,δεν ήταν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. θα ελεγα αρκετα καλο επεισοδιο... κ η σκηνη στεφαν καρολαιν πολυ ομορφη απο τις καλυτερες.. κ δεν καταλαβαινω μας βαζει ν εχει η ελενα φαντασιωσεις με τον ντειμον κ μετα ομως λεει οτι καταστρεφονται.. η θελεις η δεν θελεις κοπελα μ μας δουλευεις.. τωρα ολο αυτο δηλαδη γινεται γ να γυρισει σε στελενα , δεν εχω κατι με τον στεφαν αλλα νομιζω οτι αυτη η ιστορια τελειωσε πιο προ πολλου τα πισωγυρισματα ειναι ηλιθιοτητες..ας το αφησει ντελενα η ας το τελειωσει οριστικα και με τους 2 αυτη η τζουλι ελεος πια.. μια λλη παρατηρηση οταν η αλλη πλευρα πεφτει δεν γυρνανε ολοι οι παθαμενοι?εδω γιατι γυρισε μονο ο Μαρκους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κοιτα δεν ξερουμε αν εχουν γινει οντως ετσι, κι εγω υποθεσεις κανω, μετα αυτοι μπορει να δειξουν την ιστορια διαφορετικα και να σας εχω μπερδεψει περισσοτερο μ αυτα που ειπα. Οσο για την Ελενα δεν ξερω αν θελει ακομα να γινει θνητη, δειχνει να της αρεσει που ειναι βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και αλλοι να μην δημιουργηθουν, που ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να αφησει ο Μαρκος να δημιουργηθουν αλλοι, και παλι θα ειναι παραξενο μετα απο ολα αυτα να υπαρχουν ηδη σωσιες που ειναι αθανατοι και να τους αφησουν ετσι, και να τους σκοτωσουν η να τους σβησουν τη μνημη δεν νομιζω, αλλα οτι θα τους κανουν κατι σημαντικο ειναι σιγουρο. Οποτε μαλλον εκει βλεπω να το πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θα διαφωνησω μαζι σου στο θεμα ντελενα, δεν ειναι καθολου τραγικη αυτη η σχεση αντιθετως ειναι κατι ευχαριστο μεσα σε ολα αυτα που γινονται σε αυτα τα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα καμω μια ερωτηση και μετα θα πω την γνωμη μου...
    Οι σωσιες υποτιθετε δεν γενιουνται καθε 500 χρονια ;;;
    Ο Στεφαν ειναι βαμπιρ εδω και 150 χρονια
    Πως γινετε να γενηθηκε και αλλος σωσιας αφου δεν περασαν 150 χρονια ας μου το εξηγηση καποιος γιατι εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ, είναι το εξής ένα:

    ΠΡΌΕΔΡΕ, ΣΟΎΤΑΡΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΉ. ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΛΕΊΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νομιζω καπου ειχε πει η Κετσια οτι γεννιουνται καθε 100 χρονια η κατι τετοιο δεν θυμαμαι καλα, εκει που ελεγε οτι τους εβλεπε να βρισκουν ο ενας τον αλλο. Τωρα γιατι ο Κλαους δεν καταφερε να βρει αλλη σωσια της Καθριν για να σπασει την καταρα για τοσα πολλα χρονια ενω στην ουσια υπηρχαν κι αλλες δεν ξερω, ισως επειδη νομιζε οτι την ειχε σκοτωσει και αρα δεν ειχε απογονους. Οσο για τον Στεφαν λενε οτι αν ο αλλος σωσιας ηταν οντως απογονος του ηταν απο τον εξωγαμο γιο του πατερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μπραβο Μαρακι πολυ εξυπνο σχολιο! FTW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πιο πιθανό το βλέπω να τους διαγράψει την μνήμη, γιατί αν τους κάνει θνητούς πως θα εξελιχθεί η 6η σεζόν;
    Διαγράφοντας τους την μνήμη, θα έχει το περιθώριο να το γυρίσει σε Στελένα χωρίς να φταίει το σύμπαν (αφου ντε και καλά πρέπει να είναι με κάποιον απο τους 2 αδερφούς). Πρέπει να σπάσει αύτο όπως έσπασε και το sire bond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κάποιο ξόρκι έκαναν μάλλον για να φέρουν τον Μαρκούς στην πλευρά των ζωντανών γι αυτό ήθελαν το αίμα των σωσίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτο με την κετσια δεν το θυμαμαι καθολου που το ειπε....εχω περδευτει πολυ με τλυς σωσιες...
    Ευχαριστω πολυ παντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μ' άρεσε το σχόλιό σου maria και με έβαλες σε "σκέψεις"........ Λοιπόν......κοίτα τι έχω κατάλαβει εγώ μέχρι τώρα...:
    1. Υπάρχουν οι μάγισσες που αντλούν την δύναμή τους από τη φύση -αυτοί είναι "οι καλοί"- και οι μάγισσες -Τράβελερς- που χρησιμοποιούν "έκφραση"(κάτι σαν μαύρη μαγεία) -αυτοί είναι "οι κακοί"-. (τελευταία στο Ορίτζιναλς μάθαμε πως υπάρχουν και οι μάγισσες που αντλούν δύναμη από τους προγόνους τους -ΑΣΧΕΤΟ-)
    2. Η Κέτσια και ο Σάιλας ήταν Τράβελερς -"κακοί"-.
    3. Η Λίβ είπε ότι οι Τράβελερς κρατούν κακία σε όλους τους μάγους που αντλούν από τη φύση, επειδή θεωρούν πως καταράστηκαν τη γή και την "στρέφουν" εναντίον τους.
    4. Άρα travelers - witches = οχτροί !!!!! Το σκόρ αναμένεται .....ο αγών είναι αμφίρροπος......
    5. Όταν ο Σάιλας και η Αμάρα πήραν το φίλτρο της Κέτσιας και έγιναν
    Αθάνατοι, η φύση, από την μία, για να διατηρήσει την ισορροπία, δημιούργησε και
    δημιουργεί από τότε, θνητούς "σωσίες" των Σάιλας + Αμάρα και η Κέτσια, από την άλλη, για να τους χωρίσει για πάντα, δημιούργησε την "άλλη μεριά", "αγκυροποίησε" την αμάρα, έφτιαξε την θεραπεία, έθαψε και τον Σάιλας....και ύστερα "αναπαύθηκε" και περίμενε να πάρει ο Σάιλας την θεραπεία και να πεθάνει.

    Τώρα....... τι δουλειά έχουν οι τράβελερς και ανακατεύονται......... από που κι ως που μας προέκυψε η Κάθριν τράβελερ (και ήθελαν να την "καθαρίσουν" κιόλας)............... τι σκ@τ@ τους θέλουν τους τελευταίους 2 σωσίες της γης.............τι ρόλο βαράει κι αυτή η Λίβ..........τι σόι "αρχηγός" είναι αυτός που έρχεται από το "υπερπέραν"............. ποιος μπορεί να ήταν ο πραγματικός ρόλος του Σάιλα και της Αμάρας μέσα σε όλα αυτά............δε μπορώ........ έκαψα και αυτό το το λίγο μυαλό που μου απέμεινε !!!!!!!! Παραιτούμαι !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν υποτίθεται ότι έμειναν 2 σωσιες μόνο ζωντανοι τώρα που πέθαναν ο σωσίας του Στεφαν και η Κάθριν η εγώ δεν έχω καταλάβει καλά;
    Έχω μπλέξει τα μπούτια μου με την Τζούλι και το στόρυ της!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξαναείδα το έργο βρε παιδιά και λέει η Liv,ότι η Έλενα είναι η τελευταία σωσίας.Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα σωσίας.
    Και φαίνεται ότι οι Ταξιδευτές,είναι εναντίον της φυσικής μαγείας και την αρμονίας.Άρα απίθανο εντελώς το να θέλουν να φέρουν ισορροπία στης φύση.Ενισχύεται λοιπόν το σενάριο του Dinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συνέχισε!!!!!
    Σε καλό δρόμο είσαι!!!!!Wellcome to the club!!!!
    χαχαχαχαχαχαχα


    1.Η Κάθριν προέκυψε ταξιδευτής,λόγω συγγένειας.Ήταν ο πατέρας της.
    2.Την Liv φαίνεται ότι την έστειλε η σύναξη των μαγισσών.
    Τα υπόλοιπα στα προσεχώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναι αυτο που λεω εγω στο σχολιο μου ειναι οτι μην το δενουμε και κομπο οτι η φυση δημιουργησε τους σωσιες, μπορει να μας το αλλαξουν μετα και να πουν οτι ο Μαρκος τους δημιουργησε και ετσι να δικαιολογησουν καλυτερα τι σχεση εχουν οι Τραβελερς στο ολο θεμα με τους σωσιες. Οσο για τον Σαιλα ηταν και κανονικος παραδοσιακος μαγος αφου μετα που εγινε θνητος και ξαναεγινε μαγος μπορουσε και εκανε μαγεια μονος του δεν χρειαζοταν να εχει κι αλλους μαζι του οπως οι Τραβελερς. Το ιδιο και η Κετσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι αλλα και οι Τραβελερς τι θα κερδισουν με το να τους σβησουν τη μνημη, δεν μπορω να το καταλαβω. Ενω αν τους κανουν θνητους η εκτη σεζον μπορει ανετα να εξελιχθει με το να προσπαθουν να γινουν βαμπιρ και να μην μπορουν. Και να πεσουν κι ολοι οι αλλοι φιλοι απο πανω οπως παντα να βρουν λυση στο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Aaaaa!!!bouxtisa pia...<_< exw sklyloberdeytei...me swsies, magises,ta3ideutes....ola einai toso anakatemena....kai h thle8eash peftei....ola k perissotero apo oti eida..!!! pws 8a thn synexisoun arage etsi thn seira...?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε 2 απορίες;

    1. Τα παράπονα που γίνονται εδώ μεσα για την σεναριογράφο είναι καθολικά; Δηλαδή, λαμβάνουν τέτοια μηνύματα (σε twitter, facebook) και από τους ξένους φανς ή μόνο εμείς διαμαρτυρόμαστε; Και αν λαμβάνουν, πώς αντιδράνε;

    2. Τι φταίει για αυτήν την πτώση στα νούμερα και για το ξενέρωμά σας; Φταίνε οι σεναριογράφοι, οι ηθοποιοί, οι παραγωγοί, εξωγενείς παράγοντες; Ποιοί και γιατί κατά την γνώμη σας;

    Απλά δεν τα παρακολουθώ τόσο πολύ τα πράγματα και θέλω να μπώ στο κλίμα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. oi ksenoi lene pl xeirotera apo emas..to ti exei akousei h julie eidika sto twitter....na fantasteis h phoebe tonkin(hayley) dexthke k apeilh gia th zwh ths epeidh tolmhse na koimh8ei me ton klaus k na meinei egguos.toulaxiston emeis dn krazoume gia toso paraloga pragmata
    twra to ksenerwma mas ofeiletai se arketous logous:perissotera senariaka la8h apo pote,metria plokh,alloi xarakthres paramelountai(px caroline),alloi alloiwnontai,alloi einai pio spastikoi apo pote,mas exoun prhksei me ta skampanevasmata ths delena sxeshs(o damon thn kunhgaei 3-4 tesseris kuklous alla telika afou exoun ginei anw katw me ton aderfo tou suneidhtopoiei oti dn kanei gia thn elena alla h elena ton 8elei,meta th 8elei o damon alla dn ton 8elei h elena,rixnoun k ena phdhma gia epilogo,e dld as dinoun rantevou 3 fores th vdomada gia sex k as to leiksoun na mhn ma paideuoun k emas),mas exoun prhksei epishs me kati trigwna sto telos oloi 8a exoun parei o enas ton allo ekei mesa,alloi ksenerwnoun logw uposxesewn pou exoun dw8ei k dn exoun thrh8ei(px klaroline),h nina dn kserw ti exei pa8ei se auton ton kuklo paizei thn elena a8lia.auta einai pou exw akousei genikws k sumfwnw k egw.twra proswpika egw exw k alla,alla auta einai ta genika pou exei o perissoteros kosmos pou dusanasxetei.an ksexasa kanena dn kserw as me sumplhrwsei kapoios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πες τα tdlove.
    Όχι απλώς χειρότερα λένε οι ξένοι...!!!!Οι απειλές για τη ζωή δεν είναι τίποτα φοβερό.Και την Τζούλι την απειλούσαν οι Ντελένες επειδή δεν έφερνε τον Ντέιμον με την Έλενα.
    Τώρα απλώς την καταριούνται όλοι,αλλά λέει ότι κλαίει κάθε φορά που ανοίγει το facebook και σκέφτεται να πάρει σκύλο(?!).Και τι φταίει ο σκύλος;;
    Έκανε άλμα στην ιστορία του tvd για να φέρει τον Ντέιμον με την Έλενα και ουσιαστικά ακύρωσε το ίδιο το στόρυ,που είχε αφηγητή τον Στέφαν και θέμα την σχέση του με την Έλενα και τις περιπέτειες τους.Αυτό δεν ξέρω πως αντιστρέφεται.Θα μπορούσε αν ήθελε να κρατήσει για το τέλος της σχέση με τον Ντειμον,ως end game για να βγει καλύτερο.Προφανώς δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να το βγάλει καλό.Τότε κακώς το έκανε.


    Αν ήθελε να διορθώσει το tvd ,πρέπει να βγάλει την Έλενα από το full screen,γιατί αυτή τη στιγμή όλοι έχουν μπουχτίσει μαζί της και κανένας δεν ενδιαφέρεται ποιον θα διαλέξει.Να φανταστείτε τι λένε ξένοι φανς,ότι αυτή η κοπέλα καταστρέφει όλους τους χαρακτήρες.Ήταν με τον Στέφαν και τον έκανε να φαίνεται βαρετός.Τώρα είναι με τον Ντέιμον και φαίνεται πιο ενδιαφέρον τύπος ο Στέφαν.Άλλοι τα λένε,να εξηγούμεθα.Να δώσει storylines και στους άλλους χαρακτήρες,υπάρχουν καλοί δεύτεροι ηθοποιοί και να ξεκινήσει η πλοκή αντί να δείχνει συνεχώς σεξ σκηνές,λες και είμαστε 16 ετών και περιμένουμε να δούμε τον Ίαν ή τον οποιοδήποτε χωρίς μπλούζα.
    Στο Originals δεν ξέρω πως σώνεται η κατάσταση,ας κάνει ότι την φωτίσει ο μέγιστος.Εγώ θα σκότωνα την Χέιλι για αρχή,αλλά αυτή δεν νομίζω να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Σαιλας ηταν ταξιδευτης το λεει ο ιδιος σε αυτη την σεζον και οι Τραβελερς μπορουν να κανουν μαγια... απλα δεν μπορουν να εχουν δυναμη μεγαλη αν δεν συνδεθουν... αυτο που ειναι πολοι μαζοι ειναι επειδη συνδεονται για μεγαλυτερη δυναμη οπως κανουν και οικανονικοι μαγοι... ετσι συνδεοντε... τους εχουμε δει κατα καιρους... Κανεις δεν αναφερει ομως πως Ταξιδευτής ειναι και η Ελενα σαν απογονος της Καθριν και ο Στεφαν σαν σωσιας του Σαιλας αυτο μηπως ειναι το κατι ιδανικο που εχουν αυτοι οι δυο σαν σωσιες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. να πω βέβαια πως η φύση είναι έτοιμη να ρίξει τον ουρανό στο κεφάλι τους... τόσο άχτη να δημιουργήσει θνητούς σωσίες και αυτοί όλοι να γίνονται βρικόλακες.... ούτε ο θεος δεν το θέλει... τελικά τι θέλει ποιος... ο θεος σωσιες βρικολακες; η φυση σωσιες θνητους; η Τζουλι αποσυρση; το συμπαν την ελενα με τον στεφαν; η ελενα τον ντειμον ή τον στεφαν; και συνεχιζω να αναρωτριεμαι... γιατι τραγουδαει η στικουδι;;;; Αυτα ειναι τα αναπαντητα ερωτηματα που θα με βασανιζουν παντα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. να πω βέβαια πως η φύση είναι έτοιμη να ρίξει τον ουρανό στο κεφάλι τους... τόσο άχτη να δημιουργήσει θνητούς σωσίες και αυτοί όλοι να γίνονται βρικόλακες.... ούτε ο θεος δεν το θέλει... τελικά τι θέλει ποιος... ο θεος σωσιες βρικολακες; η φυση σωσιες θνητους; η Τζουλι αποσυρση; το συμπαν την ελενα με τον στεφαν; η ελενα τον ντειμον ή τον στεφαν; και συνεχιζω να αναρωτριεμαι... γιατι τραγουδαει η στικουδι;;;; Αυτα ειναι τα αναπαντητα ερωτηματα που θα με βασανιζουν παντα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Σαιλας ηταν ταξιδευτης αλλα ηταν και μαγος, αφου εκανε μονος του μαγια και δεν χρειαζοταν να συνδεθει για να κανει. Αναβε φωτια στα δαχτυλα του μονος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. να πω βέβαια πως αυτη η έρμη φύση είναι έτοιμη να ρίξει τον ουρανό στο κεφάλι τους... τόσο άχτη να δημιουργήσει θνητούς σωσίες και αυτοί όλοι να γίνονται βρικόλακες.... ούτε ο θεος δεν το θέλει... τελικά τι θέλει ποιος... ο θεος σωσιες βρικολακες; η φυση σωσιες θνητους; η Τζουλι αποσυρση; το συμπαν την ελενα με τον στεφαν; η ελενα τον ντειμον ή τον στεφαν; και συνεχιζω να αναρωτριεμαι... γιατι τραγουδαει η στικουδι;;;; Αυτα ειναι τα αναπαντητα ερωτηματα που θα με βασανιζουν παντα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σχετικά με την Τζούλι,το είδα να το γράφει live η ίδια.
    (σκεφτόμουν,της απαντάς τώρα ή δεν της απαντάς)


    Σχετικά με την Έλενα.Είναι κεντρικός χαρακτήρας σαν το βιβλίο και υποτίθεται ότι είναι το golden girl που όλοι θέλουν να είναι μαζί του ή να την έχουν φίλη.Το πρόβλημα είναι,ότι στο βιβλίο η Έλενα περιγράφεται λαχταριστή ως ζαχαρωτό και έτσι δικαιολογείται να γυρνάει το σύμπαν γύρω της.Επίσης δεν συνάπτει σχέση με τον Ντέιμον.
    Ερώτηση:Βλέπετε εσείς κανένα "ζαχαρωτό" στην σειρά;;;
    Mary Sue and the Golden Vagina,την αποκαλούν εδώ και χρόνια που παιζει το tvd στην Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτό το λέω επειδή και στα βιβλία στο τέλος ο Stefan και η Ελένα γίνονται άνθρωποι...Και ίσως αυτά τα όνειρα της Ελένα να μας ''προετοιμάζουν'' για κάποιο λόγο....Και δέν νομίζω ότι της ελένα της αρέσει που είναι vampire, απλά όλα αυτά τα κάνει γιατί δεν ξέρει τί της γίνεται και πώς να χειριστεί τα γεγονότα.... και το έχει ρίξει στο sex...αλλά από είδα άρχισε να βαριέται και αυτό χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χαχα σωστα αυτη οχι τι θελει δεν ξερει, ουτε που πανε τα τεσσερα δεν ξερει αλλα τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ζαχαρωτό η Ελένα...........μαντολάτο ο Ντέιμον...............και...... "λουκουμάκι" ο Στέφαν!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. vampire-fun mias k eisai apo tous an8rwpous pou uposthrizoun thn apopsh tous k dn einai les k milaw ston toixo 8es na mou peis gt miseis toso pl thn hayley?sumfwnw oti dn einai kalh gia leader oute h h8opoios oute o rolos genikotera alla gia deuteros rolos egw dn vlepw provlhma.einai logw ths phobe?emena mou thn espage sthn arxh pou thn parousiazan san to kalo a8wo koritsaki enw kseroume apo to tvd oti dn einai,einai ikanh k na plhgwsei k na skotwsei(h na valei allon na kanei th dolofonia gia auth tespa) gia na petuxei to skopo ths(estw k an auto einai na vrei thn oikogeneia ths) k fainotan san upokritria alla apo th stigmh pou kseka8arise th 8esh ths k eipe oti otan 8elw kati to pairnw egw eimai ok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Που πάνε τα τεσσερα δεν ξέρει, να πέφτει στα τέσσερα όμως το ξέρει καλά, χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. nai auto pou ekane ston tyler oute emena mou arese alla einai tosoi polloi oi xarakthres sth seira pou exoun kanei kati polu kako pou dn mporw na kathgorw mono auth..alla entaksei se katalavainw merikes fores einai pws mas ka8etai o ka8enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν το έκανε μόνο στον Τάιλερ.Το έκανε και στους υπόλοιπους φίλους της,που έσπαγαν τα κόκαλα τους για να σπάσουν τον δεσμό δημιουργίας.Δεν μου αρέσουν τέτοιοι χαρακτήρες.Και δεν κατάλαβα πως ξεπήδησε από το πουθενά και πήρε και πρώτο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. den tous hksere k apo x8es tous upoloipous afou se kati vouna ton eixe gnwrisei ton tyler..8a thn proteine o kevin gt eixe megalo rolo sto secret circle pou htan ekei executive producer..dn kserw an to evlepes alla ekei htan apo tous agaphtous xarakthres k htan oloi oi h8opoioi metrioi opote dn ksexwrize k pl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μάλλον η Τζούλι ήθελε να της δώσει ρόλο,επειδή ακυρώθηκε η σειρά,αλλά εντάξει μπορούσε να το κάνει αλλιώς.Παρουσιάσε έναν αντιπαθητικό χαρακτήρα και τώρα απαιτεί να τον συμπαθήσουμε.Για δεύτερος ρόλος,ας υπάρχει,δεν βαριέσαι.Αλλά την βλέπω για δεύτερη golden vagina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. nai gia prwtos rolos oute emena mou aresei..dn exoume "strong females" gia na uposthriksoun prwtous rolous..ante duo-treis na kanoun mono(milaw k gia tis duo seires)..isws an edinan perissoterh shmasia k aneptusan kanena storyline se kapoious deuterous rolous...px h caroline stous duo prwtous ante treis kuklous pou edeixnan thn ekseliksh ths htan wraia alla twra tpt me exoun kanei na th variemai gt dn ths vazoun tpt ektos apo ta erwtika..isws k h bonnie na htan kaluterh an ths edinan ligo prosoxh k dn thn eixan mono gia ta 8elhmata ths elena..opws k h kokkinomalla sto originals 8a mporouse na exei kalutero rolo alla apo oti vlepw k auth isa isa 8a zhsei mexri na parei auto pou 8elei o klaus apo auth..mou th spaei pou o kosmos prepei na kineitai gurw apo ton prwtagonisth k osoi uparxoun gurw einai MONO gia na einai filoi tou h antagwnistes tou.poso 8a 8ela na mhn eixame leaders k na moirazontan to screen-time kalutera..alla polla zhtaw mallon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ίσως ο Στεφαν και η Ελένα όταν έρχονται κοντά επειδή και οι δύο είναι
    σωσίες να έχουν κάποια δύναμη που δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει, δεν ξέρουν
    οτι υπάρχει. Εξάλλου έχουμε δεί ότι το αίμα των σωσίων είναι πολύτιμο.
    Όλο αυτό μπορεί να ήταν δημιούργημα του Μάρκος και όχι της φύσης και
    τώρα να επέστρεψε για να τους χρησιμοποιήσει για κάποιο μεγάλο σχέδιο
    που είχε ετοιμάσει και περίμενε την κατάληλη στιγμή για να το βάλει σε
    εφαρμογή. Λόγω του ότι είναι βρυκόλακες και έχουν ακόμα περισσότερη
    δύναμη ίσως χρειαστεί να τους διαγράψει την μνήμη για να μπορεί να τους
    χειρίζεται όπως θέλει, δεν θέλει να τους σκοτώσει φυσικά , ούτε να τους
    αποδυναμώσει κάνοντας τους ανθρώπους. Επίσης η δύναμη τους μπορεί να
    έγινε ακόμα πιο μεγάλη λόγω του ότι έμειναν οι δύο τελευταίοι σωσίες
    στην γή, γι αυτό οι ταξιδευτές ήθελαν να σκοτώσουν την Καθριν και τον
    Τομ.

    Πωωωωωωωωωωωω κατάντησα χειρότερη απο την Τζουλι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Συμφωνω σε ολα, ετσι ναι θα εχει λογικη να τους διαγραψει τη μνημη αν ειναι να τους χρησιμοποιησει για κατι, λογικα θα θελει κατι που δεν θα εκαναν αν ειχαν την μνημη τους. Λογικα παντως και θνητους να τους κανει πρωτα θα παρει οτι δυναμη ειναι να παρει απο αυτους και μετα σαν συνεπεια αυτοι θα γινουν θνητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Συμφωνώ.Μέχρι και τους 3 κύκλους,βλέπαμε μεν την Έλενα,αλλά είχαν και οι άλλοι παρουσία,οπότε αυτό δεν με ενοχλούσε.Ο τέταρτος ήταν λίγο διαφορετικος,αλλά για μένα και πάλι καλύτερος από τον 5ο,γιατί έβλεπα τους Originals τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναι όμως αν γίνει θνητός ρε παιδιά ο Στέφαν πιθανόν θα αρχίσει να γερνάει όπως η Κάθριν..Η Ελένα οκ έχασε μόνο ένα χρόνο απο τη ζωή της ο Στέφαν όμως έχει χάσει 150 και η φύση κάπως θα βρέι την ισοροπία της...δε νομίζω να συμφέρει τον Στέφαν να γίνει άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μα δεν θα τους ρωτησουν αν θελουν να γινουν θνητοι, με το ζορι θα τους κανουν οι Τραβελερς για να εξυπηρετησουν δικους τους σκοπους, αυτο ειναι το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Κάθριν άρχισε να γερνάει γρήγορα λόγο τής ''θεραπείας'' καί όχι επειδή έγινε άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σωστα και για την ακριβεια οταν ο Σαιλας της πηρε τη θεραπεια, τοτε μονο αρχισε να γερναει. Αλλα ενταξει σιγουρα θα υπαρχουν επιπτωσεις, παντα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...