Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 5.17 "Rescue Me"


Τα νουμερα τηλεθεασης για το 17ο επεισοδιο ηταν για ακομα μια φορα τα χαμηλοτερα που εχει δει ποτε η σειρα...



Με 1.710.000 εκατομμύρια στο συνολο! Ενω στο νεανικο κοινο η σειρα εφτασε το 0.7!

10 σχόλια:

  1. Τα νούμερα που έχετε δημοσιεύσει δεν είναι τα τελικά!! Είναι λάθος.. Η σειρά δεν έκανε 0.7 αλλά 0.8! Τα σωστά θα τα βρείτε εδώ http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/28/thursday-final-ratings-hells-kitchen-once-upon-a-time-in-wonderland-the-vampire-diaries-greys-anatomy-adjusted-up-final-ncaa-basketball-ratings/248757/ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 0.8 είναι το πρόβλημα κατά τη γνώμη σου;Πετάει η σειρά κατά τα άλλα;;;Είναι το ιστορικότερο χαμηλό που έχει κάνει,λίγο ακόμη και θα πλησιάσει τους Originals.Να ενώσουμε τα 2 ποσοστά να βγάλουμε καλύτερο μέσο όρο τότε.
    Το επεισόδιο ήταν καλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο.Αλλά ως πότε ο κόσμος θα περιμένει να δει ένα καλό επεισόδιο;
    Η Τζούλι παράτησε στην τύχη του το TVD,μας πετάει συνεχώς σεξ σκηνές,λες και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει,αφοσιώθηκε στους Originals που τους έκανε επική αποτυχία και αντί να προσπαθήσει να επαναφέρει το πράγμα,όλη μέρα τουϊτάρει και τσακώνεται με τους φανς.
    Κατά αυτήν την έννοια,το κοινό της γύρισε την πλάτη.Προειδοποίηση ή οριστική αποχώρηση κοινού;
    Θα δείξει.Έτσι κι αλλιώς,στου κουφού την πόρτα,όσο θέλεις βρόντα.
    Μια καλή ιδέα είναι να παραμείνει παραγωγός και τίποτα άλλο.Υπάρχουν και πιο ταλαντούχοι άνθρωποι στο γράψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθένας έχει την αποψή του!! Εαν η σειρές δεν πάνε καλά για τα δεδομένα του καναλιού..τότε θα τις κόψει.. Υποθέτω για να ανανεώθηκαν και οι 2, προφανώς κα πληρούν τις προϋποθέσεις για να συνεχίσουν και δεν θεωρούνται αποτυχημένες. Εάν για να αναίβει η σείρα, οι παραγωγοί πρέπει να ακολουθούν πιστά αυτά που θέλουν οι fan, τότε πιστεύω πως αυτό είναι αποτυχία. Το τελικό αποτέλεσμα εάν δεν αρέσει, είναι άλλο θέμα όπως έλλειψη φανατσίας και δημιουργηκότητας. Σε ότι αφορά τα νούμετα τηλεθέασης εφόσον αναπαράγεται το θέμα και προβάλλεται από το blog για να ενημερώνονται οι fans νομίζω πως έχει σημασία να δημοσιοποιούνται τα σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eeee sugnwmh kiolas pws na paei kala h seira afou h tzouli den 3erei ti allo na kanei gia na trabh3ei noumera twra to gurnaei sto stefan-elena gia na dei pws 8a paei meta an den trabi3ei pali sto demon-elena genika na gurnaei olo to TVD gurww apo thn elena me apotelesma kamiaa thle8eash giati pleon exei xaseii olo to story apogohteush megalh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧ Lucrezia_89 MΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ!ΜΠΡΑΒΟ! Τα'πες πολυ ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που θέλει να πει είναι ότι τα νούμερα και το 0.7 και το 0.8 γιατί οκ πρεπει να βαζουμε τα σωστα; οκ. παλι τα ιδια ειναι... τα νουμερα τα σχολιαζουμε δεν τα βαζουμε για να τα κοιταμε... και τα νουμερα επεσαν απο τους λογους και πολλους ακομα που εχουμε συζητησει κατα καιρους στο blog. Αν δεν ειχαν υπογραψει ηδη οι ηθοποιοί οι βασικοί τουλάχιστον πιστεψε με, δυσκολα θα προχωρουσε το πραγμα αλλα εφοσον υπογραψαν απο την τεταρτη σεζον και για εκτη και αρνηθηκαν ετσι πολλες αλλες δουλειες το καναλι δεν μπορει να κοψει την σειρα. Απλά το CW πήρε τοσα λεφτα τις 3ης season του TVD (που σεναριο και storyline ήταν τελεια) που μπορει να κανει ακομα μια εκτη σεζον με 13 επεισοδια και ας μην εχει καθολου κερδος. γιατι για τον πληθυσμο των ΗΠΑ το 0.8 και 1.800.000 συνολο είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!!!! Αν παρατηρήσεις επίσης και δεις την σειρα live θα δεις οτι παιζει συνεχεια τις ιδιες κερδοφορες διαφημισεις στα διαλείμματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mporei na eina a8lia ta noumera alla h alh8eia einai oti mono to supernatural k to arrow ekanan kalutera noumera auth th vdomada..opote nomizw pws etsi k alliws dn 8a thn ekovan th seira..dn mporoun na meinoun me mono duo apo tis palies tous seires etsi dn einai?eksallou opoia kainouria seira fernoun twra patwnei.to pl pl na kleisei to kanali st telos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ποιος είπε ότι πρέπει να κάνουν ότι θέλουν οι φανς;;;Δεν είπα αυτό εγώ.Είπα ότι να μαλώνει με τους φανς δεν βοηθάει,αντιθέτως φέρνει χειρότερα αποτελέσματα.
    Οι ηθοποιοί έχουν δέσμευση μέχρι τον 6ο κύκλο,σαφώς και ανανεώθηκε.Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σέρνεται,επειδή εξαργύρωσαν την επιτυχία του παρελθόντος.Γιατί εγώ δεν θα ήθελα να κοπεί μια μέρα ξαφνικά και να μην προλάβω να δω το τέλος.
    Δεν ξέρω γιατί κάποιοι έχετε άρνηση πραγματικότητας.Κι εμείς αγαπάμε την σειρά,αλλά τα βλέπουμε τα χάλια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειδα το 17 επεισοδιο και εμεινα απογοητευμενη!με το ζορι το ειδα!ποιο βαρετο πεθαινει!ο 5ος κυκλος δν μου αρεσει κα8ολου ζητημα ειναι να μου αρεσαν 5 το πλ επεισοδια!:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ηθοποιοί οι βασικοί δεν υπέγραψαν στην 4η σεζόν και μέχρι 6η. Στην Αμερική από τον πιλότο ακόμα όταν κλίνουν συμβόλαια οι ηθοποιοί για βασικοί, κάνουν συμβόλαιο δέσμευσης για 6 σεζόν, αυτό γίνεται σε όλες τις σειρές, όμως δεν υποχρεώνει το κανάλι να βγάλει 6 κύκλους, κάθε χρόνο κόβονται σειρές στον 1ο, απλά γίνεται αυτό για να μην μπορούν να φύγουν οι ηθοποιοί εάν η σειρά πάει καλά και βγάλουν αρκετές σεζόν!!! Επίσης το κανάλι βγάζει λεφτά από την σειρά ακόμα(γιατί αν δεν γινόταν αυτό θα την έκοβε, όλα είναι θέμα χρημάτων) γιατί είναι η 1η στο Νεανικό Κοινό στο κανάλι και η 2η στο Σύνολο(με εξαιρέσεις κάποια επεισόδια όπως αυτής της εβδομάδας). Η 6η σεζόν δεν θα έχει 13 επεισόδια! Εννοείται ότι τα νούμερα για τον πληθυσμό της Αμερικής είναι πολύ μικρά, άλλα είναι από τις πρώτες σειρές το Diaries στο κανάλι, και γενικά το CW έχει τα πιο χαμηλά νούμερα συγκριτικά με τα άλλα 4 μεγάλα(ABC, CBS, NBC, FOX), όμως γενικά και στα 5 κανάλια τα ποσοστά είναι μικρότερα συγκριτικά με παλαιότερα(και μικραίνουν) γιατί πλέον δεν βλέπουν τις σειρές στην live προβολή τους, γιατί είτε τις γράφουν είτε μπορούν να τις δουν σε dvd/bluray είτε στα webtv των καναλιών και σε σελίδες όπως το Netflix!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...