Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πραγματικότητα ή ''φτηνές'' δικαιολογίες έδωσε η Claire Holt για την αποχώρηση της από το The Originals?

Αρχές φθινοπώρου αρχίζουν να βγαίνουν αφίσες από το πολυπόθητο spinn-off του The Vampire Diaries με τίτλο The Originals. Η Αρχική Οικογένεια Βρικολάκων μετακομίζει στην Νέα Ορλεάνη... η Rebekah σε πόστερ παντού μέχρι και πριν δυο μήνες που είχαν βγει νέα character poster. Φαίνεται πως η σειρά παίρνει ανανέωση και ΟΛΟΙ υπογράφουν πρώτα για ολοκληρωμένη σεζόν και μετά για ανανέωση σε δεύτερη σεζόν. 

Τελικά η Holt σπάει το συμβόλαιό της (που σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει μεταξύ αυτής και του καναλιού - παραγωγής) και αποχωρεί. 

Δύο λύσεις υπάρχουν... ή που έσπασε το συμβόλαιο ή από την αρχή υπόγραψε για 16 επεισόδια. Γιατί όμως μέχρι πριν ένα μήνα φαινόταν πως θα είναι κεντρικός χαρακτήρας για όλη την σεζόν; Κάπου στο 10ο επεισόδιο βγήκαν νέα πόστερ με την Rebekah, για να αποχωρήσει σε 6 επεισόδια;;;;;; Μου φαίνεται λίγο... κουλό;;;;

Ενώ κανείς δεν μιλάει βγαίνουν μετά από λίγες μέρες η Claire Holt και η Julie Plec και η Holt λέει πως ο μόνος λόγος που έφυγε από την σειρά είναι επειδή της έλειψαν οι δικοί της και το σπίτι της... και είναι προσωρινό... δηλαδή θα γυρίσει κάποια στιγμή... στην δεύτερη σεζόν λογικά, γιατί σύμφωνα με την ίδια η αρχική της δέσμευση ήταν για 16 επεισόδια... 

Νομίζω πως αν είσαι ηθοποιός είσαι... οκ συμβιβασμένος με το να είσαι μακριά από το σπίτι σου. 

Θα πρέπει να σταματήσουν να μας δουλεύουν... Δεν είναι δυνατόν μέχρι πριν έναν μήνα να δείχνουν όλα την rebekah κεντρικό χαρακτήρα της σειράς και τελικά να βγαίνουν και να λένε πως είχε δεσμευτεί για 16 μόνο επεισόδια στην πρώτη σεζόν... Αν δεν ξέρουν γιατί τα νούμερα πέφτουν κατακόρυφα στο The Vampire Diaries και προσπαθούν να μαζέψουν κόσμο από την μία σειρά στην άλλη και κάνουν ένα σωρό βλακείες πρέπει να σκεφτούν ότι το ποιο σωστό θα ήταν να μπει ένα αξιοπρεπές τέλος και στις δύο τις σειρές και όχι να αναιρούμε υποσχέσεις και να αποχωρούμε στα καλά καθούμενα επειδή απλά οι χαρακτήρες που διαμορφώνεις είναι για γέλια (γιατί η Rebekah κατάντησε Elena ποια...)

20 σχόλια:

  1. Dinos,wellcome καταρχήν.
    Δε νομίζω ότι η Claire έσπασε συμβόλαιο και έφυγε.Πιστεύω απλά ότι είχε υπογράψει για συγκεκριμένα επεισόδια,γιατί όπως έχω γράψει και αλλού,ήταν από τους τελευταίους χαρακτήρες που την προτάθηκε να συμμετάσχει στην σειρά.Δεν την θεωρούσαν απαραίτητη.Δεν είναι για τους Originals παιδιά η σειρά.Η κεντρική πρωταγωνίστρια είναι η Phoebe.Απλά κορόιδευαν το κοινό και έκρυβαν κάτι που γνώριζαν,για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και να φαίνεται ότι η σειρά είναι για τους Originals,ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να το μετατρέψουν σε ερωτικό τρίγωνο μεταξύ αδερφών και νυμφιδίου.....sorry,αλλά αυτό είναι.Πολλά κόλπα.Μία με το Klaroline,την άλλη με την Ρεμπέκα,δεν ήθελε και πολύ το κοινό και τους χάρισε ένα 0,7 να το έχουν να το χαίρονται.Κακώς πήγαν σε δεύτερη σεζόν με αυτά τα δεδομένα.Θα πατώσουν στην κυριολεξία με μόνο 2 επιζώντες Originals που θα μισεί ο ένας τον άλλον,μια πρωταγωνίστρια που την αντιπαθούν οι περισσότεροι και πολλοί αδιάφοροι χαρακτήρες σε μια ιστορία που μπάζει από παντού.
    Το ότι δεν γίνονται δηλώσεις από τους παραγωγούς για το θέμα,κρύβει ένοχη σιωπή.Για μένα καλά έκανε και έφυγε και έσωσε το prestige της.Η σειρά κατρακυλάει και δεν πήγαινε σε μια καλή ηθοποιό να παίζει την φιλιππινέζα μια άχρηστης ηθοποιού.
    To tvd με όλες του τις βλακείες και τις φθορές,κάνει καλύτερα νούμερα,ακόμα και στην 5η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ακριβώς! Μας δουλεύουν μεσα στα μουτρα μας. Για εμένα το The Originals είχε δυναμική αρχή. Απλά οι συντελεστές της σειράς απέτυχαν να κάνουν ένα spinn-off. Τα spinn-off γίνονται για να γνωρίσουμε καλύτερα τους χαρακτήρες μιας σειράς που είχαν δευτερεύοντα ρόλο... δεν τους αλλοιώνουμε... εδώ όλοι οι χαρακτήρες έχουν αλλοιωθεί ... και όλο αυτό για να συμπαθήσουμε την Χέιλη... εεε όχι .... μας υποσχέθηκαν χίλια δυο πράγματα για να πάρουμε ένα πήδημα Κλάρολαιν... τι είναι αυτα;;;; τώρα αναιρούν τα πάντα... δεν κατηγορώ την Κλαιρ που έφυγε κατηγορώ τις βλακείες που λέει... ας βγει κάποιος να πει μια αληθεια επιτέλους... και ας κάτσουν να σκεφτούν σοβαρά... όχι να εναποθέτουν ελπίδες από την μία σειρά στην άλλη... σκοπός είναι να βγει κάτι καλό όχι άσκοπες σεζόν... όταν το 90% των φανς σου μωρί Πλεκ βλέπει το TVD γιατί νιώθουν ότι είναι κρίμα που έχασαν τόσα χρόνια... αυτό πια είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!! Πρέπει να συμμορφωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε!
    Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι;Ότι και όλοι οι χαρακτήρες έχουν αλλοιωθεί και η Χέιλι ακόμα δεν έχει γίνει συμπαθητική και ούτε πρόκειται.Μέχρι και ο Κλάους που ήταν από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες,αρχίζει να μην μου αρέσει.Ήταν ωραίος κακός στο tvd,μακιαβελικός,με χιούμορ,σπιρτάδα και με ακαταμάχητη κακία.
    Άστην την ηλίθια,έκανε το τραγικό λάθος να υποτιμήσει την νοημοσύνη του κοινού.Δεν δείχνουμε ασέβεια προς το κοινό,όποιος το έκανε την πάτησε.Ούτε μπορείς να επιβάλεις ηθοποιούς που δεν αρέσουν.
    Να πω ότι είχε και καμιά φοβερή ιστορία να αφηγηθεί.Άλλα ντ'άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to kserw oti dn ginetai auto alla gia mena to idaniko 8a htan na enwsoun ksana tis 2 seires xwris sugkekrimenous leaders omws(tupou games of thrones ena pragma dld).etsi oute egw 8a anagkazomai na vlepw thn elena sta 8/10 tou epeisodiou k 8a ikanopoih8oun autoi p 8eloun tous originals pisw sto tvd k oi klaroliners.gt k egw niw8w pl krima n stamathsw mia seira meta apo tosa epeisodia p exw dei all pragmatika dn antexw.eida t teleutaio epeisodio mesa se ena tetarto.to vlepa perilhptika k stamataga mono stis skhnes enzo-caroline-stefan.dld eleos!an k to originals dn exei skopo na epikentrw8ei sthn oikogeneia k 8elei n dhmiourghsei erwtiko trigwno stous klaus-elijah-hayley tote gia mena auth einai h kaluterh lush alla dn prokeitai n ginei oute se xilia xronia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου αρέσει η λύση που πρότεινες,γιατί κι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για την Έλενα.
    Αν κατατρακυλήσουν και άλλο τα νούμερα,πράγμα πολύ πιθανό,ποιος ξέρει αν μπορεί να συμβεί.Φυσικά κι εγώ δεν το θεωρώ εύκολο.
    Ξέρουμε βέβαια πόσα ξεροκέφαλη είναι η Τζούλι για να παραδεχτεί την ήττα της,αλλά θα την προσγειώσουν τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς! Συμφωνούμε όπως... ΠΑΝΤΑ! Συμφωνώ και για τον Klaus και με όλα. Στην αρχή η ιστορία είχε κάτι να πει... περίμενα πως και πως να δω την συνέχεια αλλά τελικά το χάλασαν... τι είναι αυτά; Από πόλεμο Μαρσελ VS Κλάους καταλήξαμε σε Κλαους VS Μάγισσες που τελικά πηδιέται με αυτή που απέμεινε και ξανά γυρνάει στο Κλάους VS Μαρσέλ αλλά τώρα ο Μαρσέλ αυτός που διεκδικεί και μια συμμαχία του Κλάους με τους Λυκάνθρωπους για την καλή ανατροφή... του παιδιού του;;;;; Στα ανάθεμα πήγε το στορυ... και μια Κάμι να κλαψουρίζει και να μας σπάει τα νεύρα με το ηλίθιο κολλημένο μυαλό της... Κρίμα γιατί πραγματικά αν και ακόμα μου αρέσει ποιο πολύ από το TVD αλλά στην αρχή φαινόταν κάτι παραπάνω από αυτό που κατέληξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγωωωωωωωω συμφωνώ.... δεν θέλω τρίγωνο με Κλαους - Ελαιζα - Χειλη και δεν θελω την Ελενη ή να π@@@τε με τον Ντειμον είτε να ψαχνεται με τον Στεφαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ φοβάμαι ότι θα προσγειωθεί στον Άρη και θα γράψει χειρότερες βλακείες αχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λυση ειαι μια ..ολοι πισω στο Mystic Falls... να συμορφωθουν και οι 2 σειρες.. αν και τ Originals ξεκινησε δυναμικα αν φυγει η Ρεμπεκα θα πατωσει... Ας κανει κατι σωστο πια αυτη η Πλες ολο Μ******* κανει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για χαλαρώστε λιγάκι..μπορεί να αρρώστησε κάποιο μέλος της οικογένεια της, μπορεί κάτι προσωπικό να της συνέβη, το οτιδήποτε.....ή και τίποτα. Δεν γυρίζουν όλα γύρω από την δουλειά. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και μόνο να τις σεβαστείς μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς δεν λέμε ότι έπρεπε ή δεν έπρεπε να φύγει... ο καθένας κάνει το καλό που νομίζει για τον εαυτό του. Τώρα εγώ γιατί να τους σεβαστώ όταν σαν κοινό μας έχουν φλομώσει στο ψέμα; Όταν έχεις κάτι προσωπικό βγαίνεις και λες από την αρχή μου έτυχε κάτι δεν θέλω να το συζητήσω και αποχωρώ. Όχι που έφυγε και μετά από πόσο καιρό που η σειρά έφτασε στο 0.7 η τηλεθέαση και έγινε ο κακός χαμός με τους φανς βγαίνεις και λες μου έλυψε το σπίτι μου θα επιστρέψω.... έτσι δεν σέβεσαι το κοινό σου και δεν μπορείς να σε σεβαστεί αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα εμείς δεν ρίχνουμε την ευθύνη στην Claire.Στην παραγωγή την ρίχνουμε,που δεν έδωσε εξηγήσεις για το γεγονός ότι της έφυγε ένας βασικός χαρακτήρας(τουλάχιστον έτσι μας τον είχαν παρουσιάσει).
    Αυτές οι υποδείξεις να χαλαρώσουμε.....με ενοχλούν λιγάκι όταν γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζωη μου οταν γινεσαι ηθοποιος ο ορος οικογενεια ερχετε σε δευτερη μοιρα δεν εχω ακουσει απο καποιον σπουδαιο ηθοποιο να λεει μου ελειψε η μαμα μου και να τα παραταει και να φευγει αντιθετα εχουμε ακουσει για ηθοποιος που ακομα και αρρωστη να ειναι η δικη τους την δουλεια τους την τελειωνουν....οποτε δεν ειναι δικαιολογια αυτο,να σεβαστεις μια αποφαση οταν υπαρχει μια λογικη εξηγηση να το δεχτεις αλλα οταν σε παραπλανουν οχι λυπαμε δεν το δεχομαι....
    Μας παρουσιασαν ενα spin off που τελικα μονο spinn off δεν ειναι και μας δουλευουν ολους γι αυτο δυσανασχετουμε....

    Οσο για τους παραπανω σχολιασμους δεν φανταζεστε ποσο συμφωνω με ολους σας...

    Και vampire fun τα ελεγες αλλα δεν σε ακουγαμεεεεεεε και δυστηχως θα το πω ποσο δικιο εχεις αυτο δεν ειναι οριτζιναλς η ιστορια της λυκομανας ειναι τελικα...για το μονο που στεναχωριεμε ειναι οτι ισοπαιδονουν αυτον τον ισχυρο χαρακτηρα του αγαπημενου μου Κλαους ...

    ΥΓ Και να θα γινω βαρετη αλλα θα το οω αλλη μια φορα η Καρολαιν τους ενοχλησε μεσα σε 16 επισοδεια καναν την σειρα "μπουρδελο"...σορρυ για τους καλους μου τροπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμ βέβαια,τώρα που πάτωσαν, έπεσαν πάνω στην Claire να δηλώνει ότι θα ξαναγυρίσει κάποια στιγμή......ως guest υποθέτω,εκτός αν της γράψουν καλύτερα.Και τώρα θέλει και crossovers η Julie με το tvd...!!!!

    Μωρέ τι μας λες.

    http://tvline.com/2014/03/22/the-originals-claire-holt-exit-explained-season-1-spoilers/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρήκα καλύτερο link.Όταν ρωτήθηκε η Claire για το αν θα επιστρέψει,είπε ελπίζω(σιγά μην επιστρέψει δηλαδή),η Τζούλι καθρεφτιζόταν αμήχανα και μετά η Claire ξανασυμπλήρωσε ότι δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί οριστικά τους αδερφούς Μάικλσον.Της άρεσε όμως πολύ η ιδέα όταν την ρώτησαν αν θα επιστρέψει στο tvd.

    Ο Joseph πάλι έκανε έξαλλο το κοινό,όταν ρωτήθηκε για Klaroline και είπε ότι δεν το βρίσκει καλή ιδέα.Αυτά τον βάζουν,αυτά λέει.

    Όμως κοίτα να δεις βρε Joseph,το έβλεπες καλή ιδέα όταν ήταν να σε πεθάνουν στον 3ο κύκλο......ε;

    http://popwatch.ew.com/2014/03/23/paleyfest-the-originals/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. h claire to eipe oti einai proswrinh h apoxwrhsh ths apo oso kserei auth!
    oso gia thn apanthsh tou joseph sto klaroline dn ton katalava..mia tou arese p teleiwsan,mia einai fan ths sxeshs,oute autos dn kserei mallon.ta kane ligo salata m fainetai(kalutera na mhn milaei ka8olou)!oso gia to 8anato t ston trito kuklo h julie h8ele na ton skotwsei alla h paragwgh dn thn afhse!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το συμπέρασμα είναι ότι μας λείπει ο Kevin!!!!!
    Αααχχχχχ.........................
    (Ευτυχώς έγραψε το τέλος του tvd ο ίδιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν πρόσεξες,η Claire είπε διακριτικά,αυτό που λέγαμε κι εμείς.Ότι όλα ήταν συμφωνημένα από την αρχή και ότι ολοκλήρωσε την υποχρέωση της.Άρα δεν έσπασε συμβόλαιο.
    Όσο για τον Joseph,τι να πω,κρίμα.Έτσι χάνουν τον σεβασμό από το κοινό και μετά δεν τους δίνει κανείς σημασία.Καλύτερα να μασάνε,παρά να μιλάνε.Ξαφνικά δεν της αξίζει της Καρολάιν και δεν είναι ικανός για αγάπη,αλλά πριν τον φανταζόταν να της στέλνει παλιομοδίτικα γράμματα από την Νέα Ορλεάνη και διαβεβαίωνε ότι οι σεναριογράφοι δεν θα έδιναν υποσχέσεις στον 4ο κύκλο,αν δεν σκόπευαν να συνεχίσουν την ιστορία.
    Epic ξενέρωμα ο Joseph.Με την Candice δεν τα βάζει κανένας,γιατί ποτέ δεν υποσχέθηκε τίποτα σε κανέναν,για το οτιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kala h candice etsi ki alliws dn ths aresei to klaroline,eixe kseka8arisei th 8esh ths apo paliotera k dn exei provlhma h kopela.to provlhma tou joseph einai oti prepei na ma8ei na leei th gnwmh tou opoia pragmatika k an einai auth xwris na fovatai ti 8a pei h julie kai na thn koitaei opote einai na dwsei mia apanthsh..gia auto kala na pa8ei!na tou ginei ma8hma!!egw vevaia sumfwnw me auta pou eipe gia klaus-caroline(pisteuw oti eixan mia wraia istoria alla gia tous logous p eipe k gia pollous allous ontws dn kanoun mazi autoi oi duo)alla an mou les oti alla elege palia tote.......tespa as leei oti 8elei,egw ton xarakthra p upoduetai "agapw",o idios dn me niazei ti kanei,de 8elw na mperdeuw auta ta duo an k dn kserw dn m fainetai ga upoulo atomo(olo ntropalos k tetoia einai) alla pou na kserei kaneis pragmatika..gia auto dn m aresei na krinw alla afou to fere to 8ema twra arxisa k egw!
    pantws telika katalhgw oti h gnwmh m einai oti mallon tou arese to klaroline gt efere mia allh pleura ston xarakthra tou k voh8hse na ton sumpa8hsoun perissotero(akomh k egw pou o klaus mou aresei logw tou klaus k oxi logw tou klaroline paradexomai oti h sxesh auth htan ena apo ta megala sun pou me ekane na ton sumpa8hsw gt me voh8hse na katalavw kalutera ton xarakthra tou) alla perissotero tou aresei pou exei dikh tou seira k efoson ta afentika se auth th seira lene oxi klaroline tote k autos oxi klaroline leei..nomizw se auto to kommati o joseph prepei na ginei ligo perissotero opws o klaus..pio dunamikos,pio apofasistikos k tupou "dn mas xezoun,8a lew oti pisteuw"..xaxa..esu poia pisteueis oti einai pragmatika h gnwmh tou??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω και όλοι οι φανς την ξέρουμε την γνώμη του.Φυσικα και του άρεσε το klaroline,άλλοι παραγωγοί θα σκότωναν για να έχουν τέτοιο ζευγάρι.Το έδειξε πολλές φορές και ήταν υποστηρικτικος προς το κοινό.Ξερουμε τι εχει πει στο πρόσφατο παρελθόν.Αλλα τι να πει οταν η Τζούλι δεν θελει να το συνεχίσει;Ότι θα ´ηθελε πολυ την εχει στη σειρά;
    Απλώς είναι λάθος αυτά που λέει τώρα,γιατί εξοργίζουν τους φανς,γιατί τους κάνουν να νιώθουν ηλίθιοι.Εγω ξέρω ότι η Τζούλι τον βάζει να τα λέει αυτά,όμως κακώς το κάνει.Μπορουσε απλώς να αρκεστεί να πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα και ότι ολα εξαρτώνται απο τους σεναριογράφος.
    Η Candice είναι φυσικό να μην ´ηθελε,γιατί ξεκίνησε σε μια επιτυχημένη σειρά και εκεί ´ηθελε να τελειώσει.Ειναι όμως επαγγελματίας,θα έκανε ότι της έλεγαν.
    Σου είπα κι άλλη φορά,αυτό που ενοχλεί είναι η κοροϊδία.Αν το είχαν λήξει πιο πριν και έφτιαχναν μια εντελώς ανεξάρτητη σειρά,κανένας δεν θα μπορούσε να πει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...