Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ελληνικές Σελίδες του Facebook που πρέπει να πατήσετε το like σας για να τα ξέρετε όλα πρώτοι!

Για όσους δεν έχουν facebook μην αγχώνεστε... θα κάνουμε το ίδιο και με το Twitter με όλο το cast στο Twitter γιατί Twitter έχουν σχεδόν όλα τα μέλη του cast. Επίσης για όσους δεν έχουν ούτε twitter θα μπει και λιστα με sites για τους σελιδοδείκτες σας.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν... 

Μια πολλά υποσχόμενη καινούργια σελίδα είναι η

δημιουργήθηκε από άτομα που έχουν και Ελληνική σελίδα για το TVD με πάνω από 10.000 μέλει. 
O Stephen Amell γνωστός από την σειρά Arrow σε εμάς έγινε γνωστός από το The Vampire Diaries όταν ήρθε στο Mystic Falls για να εκδικηθεί για τον θάνατο του Mison Lockwood και να σπάσει την κατάρα της φεγγαρόπετρας. Μια καινούργια σελίδα που υπόσχεται πολύ ενημέρωση, διασκέδαση και full τρέλα στους fans του Stephen Amell. 


Η Ελληνική σελίδα με 36.000+ μέλει... Πρέπει νομίζω να είμαστε περήφανοι... Σε αυτή την σελίδα είμαι και εγώ. Θα χαρώ να δω πολλούς Ελληνες που συζητάμε εδώ και εκεί. Η σελίδα έχει τα πάντα... από διαγωνισμούς, νέα, edits και πολλά άλλα... 


Με 17.000+ likes μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η ''επίσημη'' ελληνική σελίδα του The Vampire Diaries στην Ελλάδα. Πολύ καλή δουλειά κάνουν όλοι τους και ακόμα και εγώ πολλά πράγματα τους εμπιστεύομαι και τα παίρνω από αυτούς (spoilers, news etc)! Νομίζω είναι η κορυφή του TVD στην Ελλάδα (μετά το blog μας φυσικά)


Η δικιά μας σελίδα του Facebook. Αν θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα του blog... πολύ απλά πάτα like!!!!


H Nina και ο Ian κατάφεραν στην Ελληνική σελίδα τους να μαζέψουν... 43.000+ likes. Νομίζω πως δεν πρέπει να λύπει κανενός από τους δικούς μας...


Ένα τέλειο group για τον Joseph δεν θα σας λύψει τίποτα... γίνετε μέλει και ταραχτείτε με άλλους fans του Joseph.


Η Ελληνική σελίδα για τον Joseph έχει τα πάντα... μόνο αυτό έχω να πω... 


Αγαπάμε τον KOL... μπορεί να έφυγε αλλά η ελληνική σελίδα μόλις ξεκίνησε και παρακολουθεί την ζωή του ταλαντούχου ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Original Kol Mikealson


Τώρα ξεκίνησε και έχει τα πάντα για την αγαπημένη μας Αρχική Rebekah... Αξίζει το like και η βοήθεια...


To Ελληνικό fan club του Elijah... πρέπει να γίνουμε όλοι μέλει... 


Αγαπημένη μου σειρά του καναλιού που προβάλετε και το TVD και το TO. Για όσους την παρακολουθούν μπορούν να πατήσουν like στην Ελληνική σελίδα. 


Ελληνική ενημέρωση για όλες τις αμερικάνικες σειρές αλλά και βρετανικές. Ένα τέλειο team μας τα ''μαθαίνει'' όλα από πρώτο χέρι για τους λάτρεις των σειρών λοιπόν πρέπει να κάνουν ένα like απαραίτητα. 

Αυτές είναι λοιπόν οι ''κορυφαίες'' Ελληνικές σελίδες που κάθε οπαδός, fan των δικών μας σειρών αλλά και γενικά των σειρών πρέπει να έχει πατήσει like! Σύντομα η λίστα με τα Twitter acounts!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...