Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H Claire Holt πίσω στο Originals από το 20ο επεισόδιο


Και όμως... η Claire Holt πήρε δυνάμεις, είδε την μαμάκα της και ναιιιιιιιιιιιιιιι... γυρίζει από ότι λένε στο 20o επεισόδιο και μένει μέχρι το τέλος.

Μωρέ ποιον δουλεύουν;;;;;;;;;;;; Δεν λένε ότι έγινε χαμός με τους φανς και τα νούμερα κοντεύουν να στραμπουλίξουν κανά πόδι στον πάτο που έφτασαν... και πήραν την Holt και την είπαν άντε το καλοκαίρι πάλι σπίτι γύρνα γιατί πήραν φωτιά τα μπατζάκια και της Τζούλι και του CW. Όχι τίποτα άλλο η Τζούλι δεν έχει και περιθώρια να καεί παραπάνω... Που είναι πριν λίγες βδομάδες που έλεγες Claire ότι δεσμεύτηκες μόνο για 16 επεισόδια... προφανώς εννοούσες πως δεσμεύτικες μόνο 16 για αρχή, θα λύπης για 3 και μετά θα ξαναγυρίσεις. 

Τι να πω... τα σχόλια δικά σας. Για άλλη μια φορά μερικοί βγήκαμε αληθινοί... 

6 σχόλια:

  1. Εγώ απο τότε που έγινε γνωστή η αποχώρηση της,ειχα ακούσει ότι θα εμφανιστεί στο 20 επεισόδιο και υπέθεσα ότι θα είναι ως αναδρομή στο παρελθόν.
    Οχι στα επόμενα όμως.Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι αναδρομη τοτε η Τζουλι πρεπει να βρει καινουριο επαγγελμα....γιατι οχι απλος θα την γιουχαρουν οι φανς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sophie,εμένα η γνώμη μου είναι ότι η Claire έχει αποχωρησει ως βασικός χαρακτήρας.Δεν θα γινόταν τέτοιος σαματάς για 3-4 επεισόδια και μετά θα ξαναρχόταν.Δεν θέλει μόνιμη εμφάνιση.Και από spoilers έχω υποθέσει ότι θα είναι φλασμπακς.Ειδικά στο 20 επεισόδιο,θα υπάρχουν και φλασμπακς του Μαρσέλ από την δεκαετία του 1920.
    Έτσι και η Claire εμφανίζεται κατά διαστήματα ως αναδρομή,αλλά δεν χαλάει και η οριστική της αποχωριστική σκηνή.Καθότι η Τζούλι έχει και μια μανία με τις υποσχέσεις που πρέπει να τηρούν οι ηθοποιοί,άσχετα αν ξεχνάει βολικά άλλες υποσχέσεις από τα παλιά.Ότι βολεύει κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wwwwwwwwwwww naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kalutero neo dn 8a mporousa na akousw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να σου πω μακαρι,μακαρι πανρος να γυρνουσε γιατι παρολο που δεν την θεωρουσα απαραιτητη πραγματικα τωρα που εφυγε κατι λειπει απο την σειρα...
    Απλα θελω να πιστευω αυτη η φανταστικη σεναριογραφος καταλαβε την πατατα που εκανε και ισως να θελει φερει πισω γιατι βλεπω τα νουμερα οχι απλος να πιανουν πατο αλλα αποπατο....
    Τι να σου φιλη μου οι υποσχεσεις τις Πλεκ ειναι σαν τον βουλευτων οποτε και αν την βολευουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο απο που το εμα8ες? Γιατι απ'οτι ειδαμε δεν εκανε το μεγαλο comeback η αγαπημενη Rebecca!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...