Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

SPOILER ALERT: Αποσυντίθεται η ''άλλη πλευρά'' + η σκηνή Steroline


To TVLine δίνει περισσότερα spoiler από έναν από τους παραγωγούς του Vampire Diaries.

Οι δύο χαρακτήρες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μαζί. Η Plec έγραψε μια καυτή σκηνή μεταξύ τους όπως λέει ο Aussielo...
Πρώτα από όλα η σκηνή Steroline θα είναι μέσα σε ένα βαγόνι... Θα πάνε σε ''αποστολή'' Stefan και Caroline. Θα κάνει κρύο...θα την πάρει αγκαλιά να ζεσταθεί και κάπως έτσι θα ξεκινήσουν όλα. 

Όταν τον ρώτησαν αν μπορεί να πει κάτι για την επόμενη season είπε πως πρέπει να ρωτήσουν πως θα τελειώσει αυτή... Η ''άλλη πλευρά'' αποσυντίθεται... Δεν θα επιζήσουν πολλοί από αυτό... Στο τέλος της season θα αποχαιρετήσουμε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πολλούς αγαπημένους μας χαρακτήρες που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και μερικοί είναι στην άλλη πλευρά και άλλοι όχι... την πρώτη ήδη την αποχαιρετήσαμε (λογικά λέει για την Katherine και κάπως έτσι λύνεται το μυστήριο) 

Από ότι λένε το ότι αποσυντίθεται η άλλη πλευρά οφείλεται στην Bonnie η οποία όταν έγινε η άγκυρα για την άλλη πλευρά ήταν κάτι θνητό. Οπότε όσο περνάει ο καιρός η άλλη πλευρά έχει ''φθορές'' έως να καταστραφεί τελείως.


13 σχόλια:

  1. Αυτό το φοβόμουν,ότι θα πεθάνουν αγαπημένοι χαρακτήρες στο τέλος της σεζόν.Πήρε φόρα η μουρλή.
    Αν δω πραγματικά "καυτή" σκηνή Steroline,μπορεί και να ξεράσω.Μου είναι πολλοί αγαπητοί οι 2 χαρακτήρες,αλλά δεν θέλω τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την αποσύνθεση της πλευράς ένα σχολιο σου;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα (σου παιρνω συνεντευξη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανω κατι προμος στην ελληνικη σελιδα του Originals στο fb για αυτο αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηη... χαχαχαχαχα εδω ειμαι μην αγχωνεσαι θα μπω και τσατ ποιο αργα αν εισαι να τα πουμεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OMG!αν πραγματικα φιληθουνε η κατι γινει τελος παντων μεταξυ stefan και caroline θα απογοητευτω τελειως απο την julie!πωπω συγχυστηκα τωρα!:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πω,δεν με ξαφνιάζει.Το λέγαμε κιόλας ότι θέλουν να ρίξουν την άλλη πλευρά οι Ταξιδευτές ίσως.Αλλά,ενώ περίμενα στο τέλος της σεζόν να πεθάνει Τάιλερ και ίσως η μαμά της Καρολάιν(επειδή γράφει και το τραγικό σενάριο στους Originals,lol!),τελικά φοβάμαι μην μας φύγει η Μπόνι και κανένας άλλο βασικός χαρακτήρας.Το καινούριο στοιχείο είναι ότι αποσυντίθεται η άλλη πλευρά λόγω θνητότητας της Μπόνι.Την είχαν και εξαφανισμένη σε όλη την σεζόν.
    Εσύ τι σκέφτεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταστρέφοντας την άλλη πλευρα είναι ένας τρόπος να κάνουν τον θάνατο μόνιμο. Μέχρι τώρα ο θάνατος στο VD ήταν σαν ταξίδι
    μακρινο. Κανένας φαν δεν αγχωνόταν με κάποιο θάνατο διότι ανα πάσα ώρα
    και στιγμη οποιοσδήποτε χαρακτήρας μπορούσε να επιστρέψει. Αυτη η
    προοπτική ενισχύει την ιδέα ότι κάποιος απο τους βασικούς χαρακτήρες στο
    τέλος της σειράς θα πεθάνει και δεν θα υπάρχει επιστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω πως θα την καταστρέψουν την άλλη πλευρά και πολύ φοβάμαι και εγώ ότι θα πεθάνει και η Μπονι (οχι οτι τωρα παιζει κιολας και που ζει αλλα τες πα αχαχαχαχα). Τώρα όσο για τα spoiler που λενε γιατι αρχισε να αποσυντίθεται η άλλη πλευρά, δλδ ότι φταίει πως η Μπονι ειναι θνητή δεν ειμαι σιγουρος αλλα έχει μια λογική για να πω την αληθεια... παντως καπως ετσι απαντηθηκε που πηγε και η Katherine... θα δείξει... τώρα ή υσχίει οτι η από την Μπονι αποσυντίθεται η αλλη πλευρα ή όπως είπαμε πριν λιγες μερες οι ταξιδευτες θελουν να καταστρεψουν την αλλη πλευρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ποιο κόσμο καλέ,το σεξ δυναμώνει τη φιλία;
    Στον δικό μας πάντως,την χαλάει οριστικά.
    Τώρα θα μου πεις,στον κόσμο της Plec κάνουν σεξ για να χωρίσουν μετα....lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από αυτά τα spoilers που άφησαν οι παραγωγή και με τα σχόλιά τους πρέπει να είναι αυτό... ότι η ''άλλη πλευρά'' λόγο θνηρτότητας της Bonnie (αν θυμάσαι η Κετσια είπε πως η άγκυρα πρέπει να είναι κάτι αθάνατο που να ζει για παντα οπως ηταν και η Αμαρα) αποσυντίθεται δλδ καταστρέφεται. Οπότε φαντάζομαι ότι πράγματι η Katherine πήγε στην κόλαση όπου πάνε οι ''κακοί'' άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μιλούσα απαραίτητα για το σεξ. Για να φιληθουν μιλούσα. Το σεξ ειναι άλλο πράγμα και σίγουρα δεν δυναμώνει τη φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενα εγω θα σχολιασω , και claroline φανς μη μου θυμωσετε, :-) , αλλα και να γινει καατι μεταξυ τους εμενα προσωπικα δεν θα με χαλουσε...βεβαια σιγουρα η Τζουλυ δεν θα το τραβηξει σιγουρα πολυ,δλδ σιγουρα θα μεινει εκει αλλα και να ερωτευοντουσαν γιατι οχι????αφου το καναν λιανο οτι με τον Κλαους δεν πρικειται να ναι,μετα να ξαναδουμε Στεφαν κ Ελενα μαζι δεν μου κολαει,αν λοιπον θα ναι ευτυχισμενοι????και νομιζω του ταιριαζει του Στεφαν,και το πιο θετικο οτι τον αγαπαει σαν ανθρωπο πρωτα και σιγουρα θα τον εκανε ευτυχισμενο!!!αλλα τι λεω????δεν προκειται να συμβει κατι,αντε κανα φιλι και μετα θα λενε συγνωμη ο ενας τον αλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. isxyei ayto den nomizw na to synexisei me thn Caroline..alla pragmatika den 8elw ka8oloy stelena...!!!!! >(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...