Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

SPOILERS: H Caroline Dries μιλάει για όλους και για όλα.



Συνεντεύξεις της Caroline Dries που μιλάει για όλους και για όλα όσα θα ακολουθήσουν... 

TVline & HollywoodLife & AlloyEntertaiment & ΕW
O Damon θα περάσει δύσκολα. Θέλει πολύ δρόμο για να επανέλθει διότι αυτά που έκανε ξεπέρασαν τον όρο ''κακό'' που είχε κάνει μέχρι τότε. Ο Stefan θα είναι αυτός που θα τον βοηθήσει να συνέλθει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Φυσικά η Katherine δεν βοηθάει αφού τον έναν τον διεκδικεί ερωτικά και τον άλλον τον κάνει περισσότερο κακό. Τους χτυπάει όλους και αυτό είναι η Katherine... την κάνει Sexy! Ο Damon σαν Ripper βρικολάκων βαθειά μέσα του δεν θέλει να πληγώσει τους φίλους του και σε αυτό θα τον βοηθήσει ο Enzo. Επίσης θέλει την Elena πίσω και στην ζωή του.

Τελικά ο Stefan και η Caroline θα μάθουν για την Katherine.
Ο Stefan και ο Damon θα αντιδράσουν διαφορετικά όταν μάθουν πως η Katherine μπήκε στο σώμα της Elena. ΣΟΚ... και μετά θα πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη να βρουν πως θα βγάλουν την Elena ξανά από εκεί μέσα. Εκεί θα δούμε κάτι πολύ διασκεδαστικό... μια Katherine εναντίων... όλων!

Δεν αποκαλύπτει εάν όταν αφήσει το σώμα της Elena η Katherine χαθεί για πάντα αλλά λέει πως θα γίνει κάτι που δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στην σειρά και θα είναι αρκετά τελικό. 

Η Nadia θα συνεχίσει να έχει έναν σκοπό και για την Katherine η σχέση μητέρας - κόρης θα γίνει ότι ποιο σημαντικό για εκείνη. 

Η Nadia όπως και η Katherine πάντα κάτι νιώθουν για τον Matt μπορεί κάτι στο γονίδιο... O Matt είναι άνθρωπος. Σαν ένα πληγωμένο κουτάβι. Είναι ΄ότι δεν είναι η Nadia. Μπορεί και η Nadia να ήταν καλή αν δεν ξόδευε τόσα χρόνια στην ανεύρεση της μητέρας της. Δεν ξέρει τι να κάνει με αυτόν αλλά θα τον σκοτώσει αν αποκαλύψει το μυστικό της. 

Ο Tyler με την Caroline περνάνε σε μία φάση επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους. Θα περάσει καιρός αφού ο Tyler είναι πολύ πληγωμένος που η Caroline κοιμήθηκε με τον Klaus που του κατέστρεψε την ζωή. Αισθάνεται άσχημα η Caroline χωρίς ο Tyler να πρέπει να της υπενθυμίζει τι έχει κάνει.  Η Caorline ότι έκανε το έκανε για να βγάλει τον Klaus από το σύστημά της. Του έκανε σαφές πως δεν θέλει να τον ξανά δει. Το έκανε και πλέον για εκείνη είναι βιβλίο κλειστό ο Klaus. 

Όσο για Crossovers δεν έχουν κάτι στα σκαριά μέχρι και το τέλος των σεζόν αλλά προσπαθούν και ετοιμάζουν κάτι ιδιαίτερο που δεν αποκάλυψαν ακόμα.  

Από εδώ και πέρα θα ασχοληθούμε περισσότερο με τους Ταξιδευτές. Ο Markos θα είναι ο μεγάλος κακός του TVD και φαίνεται να είναι ο αρχηγός τους. Έρχεται στο Mystic Falls από μακριά για τους σωσίες Όλοι δείχνουν να τον λατρεύουν αλλά κανείς δεν θέλει παρτίδες μαζί του.

 Zach Roerig and Michael Malarkey at the aTVFest



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...