Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

To trailer του επεισοδιου 5.16 "While You Were Sleeping"


Παρακολουθήστε το πρώτο πρόμο για το 16ο επεισοδιο της 5ης season που θα προβληθεί στις 20 Μαρτίου...

56 σχόλια:

  1. Τζούλι πάρε την Ελένα ετσι όπως την έχεις καταντήσει και βαλε την εκεί που ξέρεις!!!!!!!!!!!! Έλεος δηλαδή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xaxaxaxa ti xalia ine afta r!
    Malon to i love you
    -Stop loving me
    -i cant
    ine prin mathi g ton aaron k tn jeremi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομιζω..Γενικα νομιζω οτι ειναι σαν μια τρελη κατασταση τωρα η Ελενα οπως το βλεπω απ'το τρειλερ.Και δεν πρεπει να την πολυνοιαζει τι εκανε ο Ντειμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγαλ'τε σελιδα να σχολιασουμε για το χ8εσινο επεισοδιο.ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Diafwnw gt t lei oti ton agapai i elena dn tha t elege etsi an ixere t ekane o alos...tespa egw dn katalava t epathe afti me t pu xanagirise provlimata:p want kat back:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλεος και με τις διακοπές....πάλι θα περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den exo dei to ergo akomi alla to trailer ayto m aresei poly..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pragmatika eleos,ti exoun pali ekei kai kanoun diakopes???nomizw fetos exei pio polles diakopes i kano lathos????ti psixi ma vgazoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι,ωραίο ήταν το επεισόδιο!!!Το λάτρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AXAXAXAXAXA....ωραία τα λές της Τζούλιας!!!!! περίμενα το ''σπαστικό'' η Ελένα με την επιστροφή θα άλλαζε......Φέρτε πίσω την ΚΑΘΡΙΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως περίμενες να αλλάξει δηλαδή;Αφού έχει μολυνθεί από ιό που της έβαλε η Κάθριν στο σώμα και θα είναι χειρότερη από τον Ντέιμον ως είδος.Θα είναι απειλή για όλα τα βαμπίρ.
    Μάλλον περίμενες να γυρίσει στον Στέφαν θες να πεις,αλλά εδώ θα είναι άλλο το θέμα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε...όοχι και να γύριζε στόν Αγαπημένο μου Stefan!!! Ούτε κάν τού Αξίζει!!! Άστην τώρα...καλά είναι με τον Ντείμον χαχαχαχα...Πάντος εννοούσα ότι θέλω να δώ κάποια στιγμή normal την Ελένα, όλο κάτι της συμβαίνει απο την 4η σεζόν , την Βαρέθηκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πλάκα μου κάνεις μάλλον......
    Ποια 4η σεζόν;;;Εδώ και 5 κύκλους κάτι της συμβαίνει της Έλενας.Είπαμε είναι το μοιραίο πρόσωπο της ιστορίας.Αν και εμένα δεν με πείθει,ίσως επειδή δεν με πείθει η ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. einai ontws wraio??na to dw dld?gt ema8a oti pe8ane h Katherine k skefthka na to stamathsw..ti egine evgalan kanena kalo storyline?me travellers na fantastw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην σε πάρω στο λαιμό μου,αλλά εμένα μου άρεσε ως επεισόδιο συνολικά.Ήταν και συγκινητικό.Όντως πέθανε στο τέλος(για την ακρίβεια την ρούφηξε από την κόλαση),αλλά άφησε τα ίχνη της πριν φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δέν σου κάνω καμία πλάκα....Η Αλήθεια είναι ότι από την 4η σεζόν που έγινε βρυκόλακας η Ελένα, πάει κατά διαβόλου...η Ελένα και μαζί το TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kai dld i katherine apla pige stn kolasi? kai apo pou k ws pou afou einai uperfusiko on dn pige stn alli meria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διάβασα την περίληψη του 16 επεισοδίου και λέει "Damon finally tells Elena the truth about his recent activities, and they come to a new agreement about their relationship." Δηλαδή ο Ντειμον λέει τελικά την αλήθεια στην Ελένα για την πρόσφατη δραστηριότητα του και έρχονται σε μια νέα "συμφωνία" σχετικά με την σχέση τους. Κοινώς τον συγχωρεί για ακόμα μια φορά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. axxxxx re p einai h ka8rin... :'( san skata egine h seira!!!!! <_< egw ena den katalava.. gt dn perase sthn allh pleura!!!!! k epishs apklietai na phge stin kolash apo p k ws pou afou ola ta yperfisika onta pane stin allh meria... malon exei na kanei epeidh einai taxideuths dn borw n to exigisw alliws!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ!ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΠΟΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΕΜΥ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!?(ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ)!ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ,Η ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΝ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΠΙΑ!ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Η ΚΑΘΡΙΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ!ΜΕΤΑ ΣΑΓΑΠΩ ΕΛΕΝΑ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ!ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΣΟΥΣ!ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΠΟΤΕ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΜΑ ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ?!Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΝ Η ΝΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΟ ΡΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕ Η ΝΑΝΤΙΑ!ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ!ΝΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ!ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!!ΛΥΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραία τα είπες!!!! Ξεκάθαρα και Ειλικρινές το σχόλιό σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aha...k gw t xo diavasi...k dn m sokari katholu afto tu xi sinxoresi pl xirotera...pisteuw afto to delena tha travixi g oli tn sezon k oti stn epomeni tha xume stelena ala dn borw n fandasto m pio tropo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Malon tha mas t afisun anexigito gt ine ilithioi!ala pisteuw pws stn eponeni sezon tha xume pali kathrin m kapio tropo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Fandazeste na pigene i kathrin new orleans k na zituse ap tn klaus t ema t g na swsi tn nandia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι να πηγενε γιατι οχι και πιστευω σε καποια συμφωνια θα ερχοντοθσαν αλλα η κυριε Πλεκ φροντισε να μας φερει τον Κλαους για να κανει σεξ με την Καρολαιν και θα ειχε και πιο ενδιαφερον ξ Καθριν στην Νεα Ορλεανη φανταστειτε το λιγο...χαχαχα αλλα οτι και να λεμε εμεις οτι εγινε εγινε δυστηχως....αλλα κατι μου λεει οτι η φιλτατη Καθριν δεν εφυγε για παντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. K gw pisteuw pos tha xanagirisi ala tha perasi polis keros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΣ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΠΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!Α ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΘΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ!ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΚΑΘΡΙΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΞΥΠΝΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ!!ΚΑΙ ΑΝ Η ΝΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ(ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ) ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΑΣΠΕΝΣ ΛΙΓΟ!ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ!ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ!ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΛΕΟΝ!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειναι πολυ χαζη που δεν μας το εξηγησαν λες και δεν ηταν πρωταγονιστικος ο ρολος και την αφησαν να χαθει ετσι...απλα πιστευω οτι μπορει να ξαναεμφανιστει γι αυτο το αφησαν ανεξηγητο,η και αυτο οτι ειναι ταξιδευτης δεν το σκεφτηκα καθολου αλλα ο Gregor οταν πεθανε δεν περασε απο την Μπονι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πω πω Ευγενια τι κραξιμο ειναι αυτο φωτια τα σχολια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πολύ Σωστά!!!.. Επίσης καί εγώ Βαρέθηκα αυτό το τρίγωνο ''ανωμαλίας''...Καί στην τελική αφού χάλασαν το Στελένα χαλάλι τούς, τόση Φασαρία για το Ντελένα και το κατάντησαν αστείο, βαρετό χωρίς ουσία...και δέν αναγνωρίζω τον Ντειμον ούτε την Ελένα έτσι πού κατάντησαν....Μάυρα Χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το κατάντησαν αστείο το Ντελένα,γιατί δεν αρέσει στη Τζούλι.Τον θεωρεί μα..κα τον Ντέιμον.....lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάλλον η Τζούλι ακολουθεί την γνώμη των φανς.... Οι Ντέλενές κατά κύριο λόγο είναι εφηβες που μπάινουν και ψηφίζουν απο 10 φορές η κάθε μια για να φαίνονται πολλές και απέιλουν ότι δεν θα ξαναδούν την σειρά όταν δούν τα σκούρα......έτσι λοιπόν η Τζούλι τους κάνει την χάρη και συνεχίζει το ξενέρωτο Ντέλενα. Aν μπείς σε ξένα μπλοκς θα δείς απειλές που πέφτουν....Πάντως συμφωνώ να τελειώσει επιτέλους το τρίο αν και δεν το βλέπω δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν συμφωνώ απόλυτα.Θα σου πω αντικειμενικά τη γνώμη μου,γιατί δεν ανήκω ούτε στις Ντελένες,ούτε στις Στελένες.Οι Ντελένες,είναι όντως περισσότερες σε ξένα μπλογκς που διαβάζω και είναι διαφόρων ηλικιών.Σαφώς υπάρχουν και κοριτσάκια που τους αρέσει απλά ο Ian.Όμως παιδιά,η σειρά είναι ερωτικό τρίγωνο.Δεν είναι ο Στέφαν και η Έλενα.Αλλιώς δεν θα υπήρχε ο Ντέιμον.Για μένα είναι λάθος ο χειρισμός του τριγώνου.Είτε έπρεπε να διαλέξει στο τέλος τον Ντέιμον η Έλενα και να μην ενδίδει μέχρι τότε ή να την πολιορκεί ο Ντέιμον και να προσπαθεί να τον αποφύγει,μέχρι να ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά ποιον αγαπάει.Ή και κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εγω ξες τι θελω σοφη!να γινει η ελενα χειροτερη απο την καθριν!να τους παρατησει και τους δυο,με τον πιο χειροτερο τροπο!να μην γιατρευεται αυτο που εχει!να υπαρχει μια ενταση καταλαβες?!η πλακα ξες πια ειναι οτι μεσα στον πανικο,που δεν ξερει και τι της συμβαινει,λεει σαγαπω!μα υπαρχει ρολο πιο χαζος απο'αυτον???και του ντειμον???:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εδω κρατανε την καρολαιν,ο πιο ανουσιος ρολος,περι χαζομαρας προκειται δηλαδη(δεν προσφερει τιποτα,απλα φιλη της ελενας,οποιες ειναι φιλες στο ρολο παντα,ειναι με την ελενα,τυχαιο?)!εδω την τελευταια στιγμη πριν την σκοτωσουν,!και ποιος ο στεφαν,της ειπε σε κανα και καλυτερη,δεν της αρεσε!ευχομαι να φαει και αλλες χυλοπιτες,για να καταλαβει τι εστι ελενα!δεν λεω η καθριν εκανε πολλα(ποιος μεσα απο το εργο δεν εχει κανει)?!αλλα ποιος ηταν διπλα της για να την βοηθησει πραγματικα?,δεν βαλαν κανεναν!τα σχολια μου ναι ειναι σκληρα,αλλα πως να τα πεις αλλιως αυτα που κανουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχαχαχαχα για αυτό μ' αρέσουν τα σχόλιά σου!!! Άν και είσαι φάν του Ιαν, λές την αλήθεια για τόν χατακτήρα του Ντειμον...Έτσι Πέσταα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δέν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να Δούμε πάλι την Κάθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλα οτι συμφψνω μαζι σου ειναι πολυ λιγο καλα κανεις και κραζεις γιατι χρειαζετε....καταρχην για μενα ειναι χειροτερη απο την ΚΑΘΡΙΝ και να σου πω γιατι ολοι ειναι κοντα της οτι καιν να κανει και οταν χρειαζετε να σκοτωθει καποιος πανε απλα και τον σκοτωνουν οι αλλοι και ετσι η Ελενα παντα ειναι σωστη και δικαια αλλα μην τρελαθουμε καλητερη της δεν ειναι ουτε μια στο εκατομυριο,και αυτην αν την κυνηγουσαν 500 χρονια δεν θα ειχε σκοτωσει λιγοτερους μην πω για την σχεση της με τον Νειμον και τον Στεφαν εκανε κατι διαφορετικο τπτ αλλα αυτη ειπαμε ειναι η καημενουλα τηε σειρας....Η κΑΘΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???που βρηκε ολοι την οικογενεια της σφαγμενη??δεν λεω οτι την υποστηριζω γιατι και αυτη λιγο να μετανιωνε για κατι που εκανα καλο θα ηταν αλλα τι να κανουμε αυτοι ηταν και δεν αλαξε για κανεναν δεν τους εσωσε και την ζωη λιγες φορες ομως...οσο για τους αχρηστους πολους που εχουν μαζευτει της καρολαιν να ηταν μονο καλα θα ηταν απλα κανουν αυτο που ειπες εστιαζουν μονο στο ερωτικο τριγωνο και αναγκαστηκα ολοι οι αλλοι ειναι περιτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η Καρολάιν είναι απο τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.Και φυσικά θα κρατήσουν τις φίλες της Ελενας,γιατί γύρω απο την Έλενα και το περιβάλλον της περιστρέφεται η σειρά.
    Ποιος άλλον θες να σκοτώσουν προκειμένου να ζήσει η Καθριν....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. το εχουν δειξει αλλωστε!την τζενα,τον αλαρικ!να μην ξεκινησω τωρα!!!να λεω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ολοι αυτοι πεθαναν για να σωθει η καημενη η ελενουλα!!μπορουσε η καθριν να ειχε κανει χειροτερα για να επιβιωσει οπως ειπε η σοφη!500 χρονια!ηταν ο χαρακτηρας της τετοιος,μονη της μεγαλωσε χωρις τιποτα!και δεν ειχε κανενα διπλα της να την βοηθησει!και δεν τον επαιζε κλαψομοιρα!!!για να την λυπηθουν το κυριοτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευγενία,καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια σου,αλλά οταν βλέπουμε μια σειρά,αποδεχόμαστε την ιστορία που μας παρουσίασαν από την αρχή.Και από την αρχή μας έδειξαν ότι το σύμπαν θα περιστρέφεται γύρω από την Έλενα,είτε μας αρέσει,είτε όχι.Ακόμα και οι φίλες της,υπάρχουν εκεί για να την βοηθάνε.Όλοι θα υπάρχουν για την Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ναι να περιστρεφετε η σειρα γυρω απο την Ελενα ναι αλλα οχι να μας πριζουν με ποιον κοιμαται η Ελενα ποιον αγαπαει ποιον θελει πρωταγονιστες ειναι επισης ο Ντειμον και ο Στεφαν αλλα δεν ασχολουνται και ποτε μαζι τους;;;Δηλαδη ολοι ειναι μαριονετες της;;;τουλαχιστον μεχρι τον 3 κυκλο ολοι ειχαν τη να κανουν η Καρολαιν,η Μπονι,ακομα και ο Τζερεμυ φετος ολοι ειναι σαν γλαστρες ευτυχος που κολησε ο Ντειμον τον ιο και θα ασχοληθουν μαζι του αλλα πριν προλαβουμε να δουμε λιγο παραπανο τον Νειμον κολανε ιο και στην Ελενα και μετα θελουν και επιτυχια τουλαχιστον ας βρησκαν μια πιο πετυχημενη ηθοποιο γιατι η συγκεκριμενη ειναι πολυ αταλαντη...
    Και μετα αναρωτιεσε γιατι δεν αποδεχομαστε τον θανατο της Καθριν εγω προσωπικα τον αποδεχτηκα αλλα δεν μ'αρεσε που αναιρεσαν για αλλη μια φορα οσα ξεραμε φτιαξαν εναν κοσμο μονο γιατην Καθριν που ηταν κακια ρε πηγε στην κολαση ο Στεφαν σαν ριπερ που πρεπει να παει και ο Ντειμον σαν σαικο killer και αυτος στην κολαση πρεπει να παει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όχι αγαπημένη μου Sophie.Δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν αποδέχεστε τον θάνατο της Κάθριν και επίσης κι εγώ βρίσκω την Nina ατάλαντη.Δεν μου αρέσει προσωπικά.Αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να διαβάζω γιατί δεν σκοτώνουν την Καρολάιν,που είναι από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους χαρακτήρες,συν ότι είναι φίλη της Έλενας.Ακόμη και να πει κάποιος στην αγανάκτηση του,γιατί δεν σκοτώνουν την Έλενα,θα το καταλάβω μεν,αλλά θα το θεωρήσω παράλογο δε,γνωρίζοντας ότι είναι η πρωταγωνίστρια.Στην κόλαση πήγε νομίζω ως άνθρωπος.Εξάλλου της έδωσε ραντεβού εκεί ο Ντέιμον,οπότε νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.Είναι ριψοκίνδυνο να δένεσαι με ένα χαρακτήρα που ειναι ο κακός σωσίας υποτίθεται και διπλός ρόλος.Είναι σαν να λέει κάποιος γιατί σκοτώθηκε ο Σάιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καταλαβαινω αυτο που λες για τον διπλο ρολο γιατι καπου πιο πανω το εγραψα κιολας οτι συμφωνω μαζι,απλα διαφωνω στο οτι δεν μας δωσαν να καταλαβουμε τι εγινε και πως πηγε στην κολαση σαν ανθρωπος αφου και σωσιας ειναι και ταξιδευτης;;και σε καμια περιπτωση δεν θελω να πεθανει η Καρολαιν γιατι απο της γυναικες ειναι πιο αγαπημενος μου χαρακτηρας αλλα και αυτην σκυλακι της Ελενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. δεν την λες και τελειως αταλαντη!και ποιοι ειμαστε εμεις που θα την κρινουμε,πανω στην δουλεια της νεα ειναι ακομη!!απλα ο ρολος της καθριν την αναδεικνυε πολυ,και την εκανε πολυ δυναμικη!δεν το λεω επειδη μαρεσει ο ρολος τη καθριν, και σε σχεση μαυτα που εκανε παλια!!αλλα ηταν ρολος και διασκεδαστικος δεν σε κανε να βαριεσαι,ειχε το μυστηριο!που να λες τι θα γινει μετα,απο που θα εμφανιστει παλι!ειχε αγωνια,που οπως και να χει ανεβαζε λιγο ολους τους ρολους!!τον ντειμον πχ,τον εκανε να λογομαχει μαζι της,να υπαρχει η ενταση!!ο στεφαν ξερουμε την ιστορια τους,να τον πολιορκει η καθριν!!και με την ελενα να υπαρχει η διεκδικηση!δεν λεω πολλα θελω!αλλα οπως ειπα θα μπορουσαν να την κοψουν για ενα διαστημα την καθριν!αλλα θελαν να την σκοτωσουν!τουλαχιστον ας το κανανε πιο νωρις οχι να την εχουν να περιφερεται ετσι ασκοπα!!!αμα εξαρχης δεν την ειχαν βαλει δεν θα το βλεπε κανενας!απλα για να ικανοποιησουν καποιους!αλλα ειπαμε οι φανς ντελενα ξερουμε ας μην το ξαναλεμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μπορει και να χεις δικιο!αλλα ας την συγχωρεσουμε ειναι μικρη!!χιχιχιχι!:Pαπλα λεω οτι ο ρολος της καθριν,της πηγαινε πιο πολυ σε σχεση με της ελενας!!η απλα θα μπορουσαν να τον αλλαξουν τον ρολο της ελενας,ως προς το καλυτερο!και να διαλεγε επιτελους καποιον!!εφηβικη σειρα εχει γινει για 18χρονα!ουτε ξες τι βλεπεις πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Με ολο το συμπαθειο,εδω εισαι λαθος παντως!!!!ειμαι ντελενα οχι γιατι μ αρεσει ο Ιαν αλλα γιατι προτιμω το ντελενα για δικουςμου λογους τελος παντων,και ειμαι σχεδον 30 χρονων ,δεν ανηκω (δυστυχως) στην εφηβεια!!!αυτο σ το λεω γιατι το χω διαβασει απο πολλα ατομα που το λενε !!σιγουρα θα χει και εφηβες οπως λες αλλα καποιοι το προτιμουν και για αλλους λογους ,οχι γιατι ειναι ωραιος ο Ιαν!προσωπικα μ αρεσει πολυ και ο Στεφαν,και οι 2 ειναι ωραιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κι εγω αυτό πιστεύω.Οτι ο ρόλος χαντακωνεται εξαιτίας της ηθοποιού.Ειναι η πρωταγωνίστρια και την αντιπαθούν οι περισσότεροι!Δεν με πείθει ως μοιραία γυναίκα.Και μικρή μπορεί να είναι αλλα φαίνεται πολυ μεγαλύτερη απο την ηλικία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σε αυτο εχεις δικιο ο ρολος της Καθριν της παει πιο πολυ ,ε ναι ας την συγχωρεσου ειναι μικρη χιχιχι...πιστεψε με και 18 με λιγη παραπανο νοημοσυνη ουτε αυτα την βλεπουν την θεωρουν πολυ σαχλη...οσο για την Ελενα δυστηχως δεν βλεπω να εξελισετε καθολου σαν χαρακτηρας αλλα να πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο τουλαχιστον σαν ανθρωπος μου αρεσε πιο πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μονο την αντιπαθουν πραγματηκα με οποιον συζηταω δεν την συμπαθουν καθολου....και η Καρολαιν και η Μπονι ειναι μικρες αλλα ειναι κλαση ανωτερες απο την Ελενα,,οσο για το μοιραια γυναικα καθε φορα που βλεπω τον Ντειμον και τον Στεφαν να μαλωνουν γι αυτην ξεσπαω σε γελια....και συμφωνω και γω μαζι διχνει μεγαλητερη για την ηλικια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είπα κατά κύριο λόγο δεν είπα οτι όλες είναι έφηβες....και φυσικά μπορείς να έχεις τους δικούς λόγους και να σου α ρέσει όποιος θέλεις. Απλά αναφέρω αυτά που διαβάζω σε ξένα μπλόκς. Σπάνια θα διαβάσεις απο Στελενα φανς δεν θα ξαναδώ την σειρα γιατί η ελένα είναι με τον Ντείμον. Μόλις όμως έγινε το σκηνικό με την Κάθριν που χώσρισε τον Ντείμον οι απειλές έπεσαν σύννεφο.
    Πραγματικά δεν με νοιάζει με ποιόν θα είναι η Ελένα θέλω η σειρά που αγαπώ να έχει καλό στόρυ και καλά νούμερα για να συνεχίσει να παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. πιστεψε με , συμφωνω μαζι σου κι εγω αυτο θελω,να ανεβει παλι η σειρα και να εχει ενδιαφερον !!!!θα προτιμω ειναι η αληθεια να ειναι με τον Ντεημον αλλα και με τον Στεφαν να παει η με οποιονδηποτε η και μονη της να ναι βρε παιδι,δεν με καιει τοσο..εγω προσωπικα δεν θα λεγα ποτε οτι θα διακοψω τη σειρα ιδιως για τετοιο λογο..αυτο ναι,ενα κοριτσακι θα το ελεγε μονο!!!!εδω και πιο χαλια να το κανουν ,παλι θα το βλεπω,δεν γινεται,εχει γινει συνηθεια,τσαμπα πανε τοσα χρονια που το βλεπουμε??παντως μην ανησυχεις,για τα νουμερα που αναφερεις,δεν νομιζω να το διακοψουν ,εχει σταθερους φαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...