Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Vampire Diaries Spoiler: Katherine will not Return from 'Dark World'

Οπως ειδαμε η καθριν μας αποχαιρετισε οριστικα αυτη την φορα!πολλες αποριες γεννιουνται με τον τροπο  με τον οποιο εφυγε!προς το τελος της λοιπον βλεπουμε να διηγειται στην μπονι τι εκανε πριν πεθανει αφου την ειχαν καταλαβει πια!,για να αφησει τα ιχνη της μαλλον!Για μας που αγαπησαμε την καθριν,αυτο ειναι ενα δυσαρεστο γεγονος αφου πηγε σε σκοτεινο κοσμο!Executive producer Caroline Dries μας ξεκαθαριζει ''It's unlike anything we've seen before ", she said to TVGuide.com.Ειδαμε πολλους χαρακτηρες να εμφανιζονται στην μπονι και να περναν στην αλλη πλευρα κατι που δεν ειδαμε με την καθριν!αναφερει πως δεν αναφερομαστε σε κατι συγκεκριμενο σχετικα με την θρησκεια,κολαση η παραδεισο!πηγε σε ενα σκοτεινο κοσμο!Οποτε δεν θα την ξαναδουμε!αλλωστε το ειπε και η ιδια,τι νοημα εχει να ειμαι εδω πια!!παντως δεν ηθελα αυτην την εξελιξη,αξιζε κατι αλλο απ'αυτο!ολοι γνωριζαμε λιγο πολυ τι θα συμβει!!Αλλα μπορουν να μας δωσουν αργοτερα μια εξηγηση ολα παιζονται!

7 σχόλια:

  1. Μιλαμε για μεγαλους καραγκιοζηδες. Δεν γινεται να αφηνεις τετοια σεναριακα κενα. Και αν δες θες να αναφερθεις σε θρησκεια,εξηγεις τι ειναι το σκοτεινο μερος. Γιατι εως τωρα φωτογραφιζεται η Κολαση. Και μην ξεχναμε και τον χωρο. Η ...Κολαση πηρε την Καθριν μεσα απο μια εκκλησια κι ενω ειχε προηγηθει ειρωνικο σχολιο της Καθριν για την θρησκεια. Δλαδη, οχι μονο αναφερονται σε θρησκεια, αλλα την υποτιμουν κιολας. Κοινως, τα κανανε μπαχαλο. Αφου θελανε να την σκοτωσουν, ας το κανανε στο 5.11, τωρα τα κανανε σαν τα μουτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περαν του οτι εχουν καταντησει μια σειρα απο ρολους που φτιαξανε απεγνωσμενων,και κοιμισμενων!δεν ξερουν και που πανε οι ψυχες,οσον αφορα το θρησκευτικο μερος(αφου μας εδειξαν την τελευταια πραξη της!συμφωνο μαζι σου!εκανε μπαμ,απ'αυτα που ελεγε,φαινοταν!τουλαχιστον ας μην το ανεφεραν καθολου!μας εχουν τρελανει με βλακειες!6 κυκλος και πολυ κρατησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ!!! Και επίσης θα ήταν πιό Όμορφο το τέλος της Κάθριν άν είχε γίνει στό 5.11. Τήν κράτησαν ζωντανή σε 2,3 επεισόδια και το τέλος της Άσχημο και πολύ παράξενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αηδιες κ καλα σκοτεινο μερος κ πρασινα αλογα, απλα επειδη κ καλα η Bonnie μπορει να δει κ να μιλησει με την αλλη πλευρα κ επειδη θελουν να αποφυγουν κατι τετοιο με την Καθριν κ να την ξαναδειξουν, σκαρφιστηκαν αυτο το προχειρο κ τελος πρεπει να το δεχτουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάπως την εχει δει η Τζούλι με τις εκκλησίες,γιατί και στο Originals μας εχει τρελάνει με την εκκλησία του Father Kieran.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας πάει να κλειστεί σε κανένα μοναστήρι τότε, να γλυτώσουμε και εμείς τα λίγα μαλλάκια που μας έχει αφήσει στο κεφάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...