Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Vampire Diaries SPOILERS: Έρχονται σκηνές Steroline και Cenzo (Caroline + Enzo)



Όπως διαβεβαιώνει η Julies Plec ΝΑΙ κάτι θα υπάρξει μεταξύ του Stefan και της Caroline. O Paul λέει πως θα είναι κάτι ποιο πολύ στο πλατωνικό... Θα υπάρξει αγκαλιά, φιλί αλλά μπορεί και να μην πάει παραπέρα... Πάντως, όπως λέει και ο ίδιος θα του άρεσε πολύ μια σχέση του Stefan με την Caroline. 

Αμάν ρε παιδιά η Caroline ποια τους έχει πάρει όλους... Δεν είναι δυνατόν...

Όσο αφορά τον Enzo τώρα... 

Είναι γνωστό πως η Caroline της αρέσουν οι άντρες - βρικόλακες με έντονο φλερτ.... να είναι αυτό που λέμε ''κακοί στο κρεβάτι''. Τα spoilers λένε πως θα ενδώσει στο έντονο φλερτ του Enzo αλλά δεν θα γίνει κάτι σοβαρό (και όταν λέμε οτι κατι θα γίνει αλλα οχι σοβαρό στο TVD εννοούμε just sex.)... 



24 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ποσα οχι πρεπει να πω για να μην γινει μεταξη Στεφαν+Καρολαιν κατι πλακα μας κανους μια αληθινη φιλια δεν μπορει να υπαρχει εκει μεσα ας τα φτιαξει και με την Μπονι μετα να εχουμε να λεμε.....δηλαδη ποσο πια πια σεξ εχει την εντυπωση οτι μας λειπει η κυρια Πλεκ η μαλλον αυτης της λειπει γι αυτο ολα θυσια στο βωμο του σεξ !!!
    Οσο για τον Ενζο δεν με ενοχλει καθολου ετσι κι αλλιως τα κακα αγορια παντα εχουν ενδιαφερον και απο οτι φαινεται ητην Καρολαιν την ελκυουν τρελα απλα μην την βγαλει φουλ ερωτευμενη μαζι του αν ειναι να τα φτιαξει με καποιον κακο ξερει που πρεπει να παει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλατωνικό θα είναι με τον Στεφαν.
    Απλώς επειδη η Καρολάιν είναι δημοφιλής ως χαρακτήρας,φαίνεται ότι όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να βοηθηθούν συνάπτοντας σχέσεις μαζί της.
    Ξέρεις κάτι Τζούλι,αν είναι μετα τον Κλαους να μας την περιφέρειας απο εδώ και απο εκεί,βάλε καλύτερα τον Τάιλερ να την δαγκώσει απο ζήλια και να μην το μάθει εγκαίρως ο Κλαους για να έρθει να τη σώσει.Τι να έρθει δηλαδή,που πορνό μας τον κατάντησε κι αυτόν.Απο κρεβάτι,σε κρεβατι.
    Άντε πια με τις αηδίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελεος!με ολους το εχει κανει η καρολαιν ντειμον ματ ταιλερ κλαους φιληθηκε με τον τζεσυ τωρα και με τον ενζο και με τον στεφαν?μια φιλια δηλαδη δεν μπορει να υπαρξει?αμαν με τα τριγωνα και τις σχεσεις!πωπω οσο παει η 5η σεζον χειροτερευει!:-( η καρολαιν πρεπει να τα φτιαξει με τον κλαους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ερνταξει αφησε τον Τζερεμυ προς το παρον μαλλον λογο της Μπονι κατσε να χωρισουν να δουμε....(χαχαχαχαχα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα πιστεύω αυτά ,τα spoilers μπερδεύουν.
    Θα εμφανιστεί η αγαπημένη του Ενζο στο 20 επεισόδιο απο ότι ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θά τα Ισοπεδώσουν Όλα στό TVD..??? ή θέλουν να μάς Τρελάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο το διαβασα και γω αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι η Πλεκ δεν θα διμιουργουσε αλλο ενα τριγωνο ετσι κι αλλιως τρελεναιτε γι αυτα...Μπορει και ομως ο Ενζο να μην ειναι πια ερωτευμενος μαζι της τοσα χρονια κλεισμενος μεσα στην agoustin νομιζω η αγαπη θελει πολυ χρονο να επανελθει σαν συναισθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ότι θα ενδώσει στο φλερτ του Ένζο,σημαίνει ή ότι θα φλερτάρει μαζί του ή ότι θα σταματήσει να είναι επιθετική.Είπαμε,είναι ηλίθια η Τζούλι,αλλά δεν θα την βάλει να περνάει από τα κρεβάτια του Ένζο και του Στέφαν,μόλις έκανε σεξ με τον Κλάους και χώρισε και με τον Τάιλερ ο οποίος ακόμα υπάρχει στο προσκήνιο.Και ναι,η Maggie είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησε ο Ένζο.
    Τα spoilers πάντα μπερδεύουν,αυτός είναι ο σκοπός τους.Μην θυμηθώ κάτι βλακείες για σκηνές σοκ ανάμεσα στην Μπόνι και στον Ντέιμον,που εγώ ούτε και τότε τα πίστευα.
    Ξέρω ότι θα είναι single η Καρολάιν στον 5ο κύκλο και ξέρω ότι ο Wasley πάιζει λέγοντας ότι θα ήθελε μια σχέση με την Καρολάιν.Η Candice το έχει αποκλείσει.Και ξέρεις κάτι;Την πιστεύω γιατί ήταν η μόνη αξιόπιστη ως τώρα σε ότι έχει πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγουρα τα πολλα σποιλερ ειναι για να περδευουν απλα με τοσα που γινονται τπτ δεν μου φαινεται απιθανο...το το οτι δηλωσε single στον 5 κυκλο μπορει απλα να ενοουσε οτι δεν θα κανει σχεση με κανεναν...τι να πω δεν ξερω τα παντα ειναι πιθανα εδω περα μακαρι να μην γινει κατι και ειδικα με τον Στεφαν γιατι δεν θελω καθολου να δω κατι τετοιο αν και ακουγετε απο την αρχη της χρονιας αυτο το περηβοητο φιλι...Αυτο με την Μπονι και τον Ντειμον ουτε και εγω το ειχα πιστεψει,αλλα πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα μονο και μονο γιατι κατανοω οτι οποιαδηποτε ερωτικη σκηνη παντα περναει στο μεγαλητερο ποσοστο τον ανθρωπον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω περισσότερο,ότι θα πλησιάσουν να φιληθούν και θα απομακρυνθούν αμέσως,με τον Στέφαν.Υποτίθεται ότι είναι 2 φίλοι του αντίθετου φίλου,με χάλια ερωτικές ζωές αυτή τη στιγμή και με αμοιβαία εκτίμηση και έλξη ο ένας στον άλλον.Θα βρεθούν σε κίνδυνο σε μια δύσκολη στιγμή,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,αλλά μετά θα θυμηθούν ποιοι είναι και τι κάνουν και τι δεν θέλουν να κάνουν.Καλύτερα να μην έφτανε ποτέ ούτε μέχρι εκεί,αλλά είναι κατανοητό.Έχει συμβεί και στην πραγματική ζωή.Το φιλί με τον Στέφαν ακουγόταν στο 100 επεισόδιο,αλλά τελικά άλλο προέκυψε.Μπέρδεμα τα spoilers.
    Εμένα άλλη είναι η περιέργεια μου.Πως θα συμπεριφερθεί ο Κολ-Τζέσι,αν είναι αυτός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν εχω καταλαβει ακομα ο Κολ θα ερθει σαν Τζεσυ ?Ο Τζεση σαν Κολ?Η ο Κολ Ωως Κολ εχω διαβασει εκατο διαφορετικα σποιλερ εσυ τι καταλαβες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας έχω νέα και για αυτό love... απλά περιμένω να δημοσιευτεί λίγο παραπάνω να σιγουρευτεί... όντος κάτι θα γίνει με την Bonnie και τον Damon... η Bonnie θα είναι εβάλωτη γιατί όπως λένε κάποιος έριξε το πέπλο για την άλλη πλευρά (μαλλον η Liv) και ο Damon παρατημένος από την Elena θα ενδώσουν και οι δύο... φυσικά είναι κάτι που ακούγεται πολύ αόριστα... όταν λίγο σιγουρευτεί θα σας πω... πάντω ς σίγουρα πολλά σποιλερς μπερδεύουν και δεν είναι αληθείς... και εγώ που τα βάζω μην νομίζεται πως τα παίρνω της μετρητής όλα... προς θεού... Πάντως για Enzo και Stefan με Caroline τα είπε η Julie και o Paul!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τζέσι θα έρθει σίγουρα.Είχε πει ο ηθοποιός ότι θα είναι κάτι ανατρεπτικό.Από εκεί και ύστερα,είχα διαβάσει ένα spoiler που είχαν βγάλει εδώ τα παιδιά,που έλεγε ότι θα εμφανιστεί ως Κολ.Ότι ξέρεις,ξέρω Σοφάκι μου,για το θέμα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dinos,....φύγε εσύ!!!!!
    Ξέρεις πόσο σε συμπαθώ,αλλά σε μισώ όταν βγάζεις τέτοια θέματα για να αναστατώνεις το κοινό...!!!Προβοκάτορα της Julie!!!
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχα ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ τα νέα σποιλερ που έβαλα να σου φύγει το κλαπετο χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχα!φαντασουυ πλακα πλακα μονο με αυτον δν εχει παει ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θελεις να μας πεις τωρα οτι η Μπονι θα χωρισει με τον Τζερεμυ???Η στην ζουλα θα εχουμε σκηνη με Ντειμον-Μπονι??τι φωτιες μας αναβεις τωρααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαβάστε και αυτό να μπερδευτείτε ακόμα περισότερο:
    Τhe Vampire Diaries Season 5 Spoilers: Stefan and Elena's "Love Story" Is Far From Over
    http://www.wetpaint.com/vampire-diaries/articles/2014-03-26-season-5-spoilers-stefan-elena-love-story

    Julie Plec weighed in on the future of Stelena. She said the show would be diving into the doppelganger prophecy
    that says the doppelgangers will find eventually and always gravitate
    towards one another: "We dig deep into this idea of the universe drawing
    them together," Julie said, according to TV Guide. "It leads Elena and Stefan to a lot of conversations to their love story and free will."
    Κοινώς Στελένα στο προοσκύνιο;
    Καλά είπα εγώ για π@ρτούζες....με βάση όλα τα spoilers μόνο αυτό λείπει....χαχαχα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ μαζί σου. Σε μια δύσκολή στιγμή θα έρθουν κοντά μα θα καταλάβουν οτι δεν αξίζει να χαλάσουν την φιλία τους. Εξάλλου κανένας απο τους δύο δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Ο Στέφαν σίγουρα ακόμα αγαπάει την Ελένα και η Κάρολαιν τα έχει κάνει μαλλιά κουβάρια με Ταιλερ - Κλάους.
    H σχέση Κάρολαιν Στεφαν είναι απο τα πιο όμορφα σημεία της σειρας αυτή τη στιγμή. Ελπιζω η τρελοτζούλι να μην το χαλάσει και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στελενα στο προσκηνιο ωραια μετα απο τοσο σεξ με τον αδελφο του θα μου πειτε οτι θα εχουμε Στελενα και ο Στεφαν θα τηε τα συνχωρεσει ολα;;;της τρελης γινεται...για να μην πω τπτ χειροτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν,θα χαλάσει το Ντελένα.
    Φαίνεται ότι τον αφήνει η Έλενα τον Ντέιμον,από τα promo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχαχαχαχα..... πώς κατάντησε το tvd;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Αλήθεια παιδιά... είναι ότι η Ελένα δέν μοιάζει να αγαπάει τον Ντειμον. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι η Ελένα αυτό πού θέλει από αυτόν είναι μόνο παθητικό sex. Αντίθετα ο Ντειμον φαίνεται ότι την αγαπάει και είναι ερωτευμένος μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οχι Στεφαν κ καθριν εδω κ ποσο καιτο η Καρ υποστηριζε την επικη αγαπη Στελενα κ τωρα θα τα αναιρεσουν ολα... Οχι αλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...