Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.18 "The Big Uneasy"


Όποιος παρακολούθησε το 18o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Η Genevieve ρωτα τον Elijah να της επιτρεψει να γιορτασουν δημοσια μια παραδοσιακη γιορτη, οπου μελη απο την κοινοτητα προσφερουν στις μαγισσες δωρα ως ανταλαγμα τις ευλογιες τους. Η Monique και η Genevieve διαφωνουν για το τι θελουν οι προγονοι τους απο κεινες, και η Genevieve αποκαλυπτει το σχεδιο της για να κερδισει δυναμη για τις μαγισσες. Οταν ο Elijah στρεφει την προσοχη του στο να αποκατασταθει το σπιτι τους στην παλια δοξα που ειχαν, ο Κlaus τον κατηγορει οτι το κανει μονο και μονο για να εντυπωσιασει την Hayley. Στην συνεχεια, ο Κlaus βαζει σε εφαρμογη ενα νεο σχεδιο με σκοπο να βρει τον Cary, εναν λυκανθρωπο απο την δικη του σειρα, και τον στελνει να βρει ενα χαμενο κομματι της οικογενειακης ιστοριας του. Ο Marcel αφηνει τον Thierry να δοκιμασει το νεο του σχεδιο για να κερδισουν δυναμη, αλλα ο Diego εχει τις δικες του ιδεες για το μελλον. Στην γιορτη με τις Ευλογιες, η Monique και η Genevieve προσπαθουν να χρησιμοποιησουν το νεκροταφειο για να διδαξουν στην Davina ενα μαθημα, αλλα ο Κlaus παρεμβαινει και δινει στην Davina ενα εκπληκτικα σημαντικο δωρο. Ενω η Hayley παλευει να αποφασισει που θα πρεπει να πιστευει, το νεκροταφειο εκρηγνυται με βια.

11 σχόλια:

  1. Το επεισόδιο ήταν ένα χάλι μαύρο,όπως το περίμενα.Λίγο ακόμα και θα το μηδενίσουμε το κοντέρ.
    Έχουν χαλάσει τόσο πολύ τους χαρακτήρες των αγαπημένων μου Originals,που τώρα είμαι team Μαρσέλ.Η πόλη ήταν αρμονική με τον Μαρσέλ και οι άνθρωποι του, τον αγαπούσαν.Αυτό δεν θα το καταφέρουν ποτέ οι Originals.Ναι,καποτε έφτιαξαν την πόλη αλλά πέρασαν χρόνια από τότε.Δεν μπορείς να απαιτείς να βρεις κάτι που καποτε το άφησες.Νευρίασα πολύ με τον θάνατο του Τιερύ.Χαλάρωσε λίγο Ελάιζα,μας έχεις πρήξει με την Χέιλι και πως πρέπει να της φέρονται και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις στον Κλάους για το πως θα φέρεται.Αν θέλεις την Χειλι,που προφανώς την θέλεις,δοκίμασε την τύχη σου να δούμε αν σε θέλει κι αυτή,που πολύ αμφιβάλλω.Αν ήθελε να την σκοτώσει ο Μαρσέλ,θα την σκότωνε.
    Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Χέιλι είναι πιο δυνατή από τον Όλιβερ και από την Σελέστ;;;;Όχι,δεν μπορεί.......και υποτίθεται ότι η σειρά ήταν για ενήλικες.
    Για τον Κλάους,τι να πω.Νομίζω ότι τώρα που έφυγε η Ρεμπέκα,μπορούν να ονομάσουν την σειρά "Ο Κλάους,οι γυναίκες του και ο Ελάιζα".lol!
    Η Κάμι είναι καλό κορίτσι,αλλά όσες μπούκλες και να της κάνουν Καρολάιν δεν πρόκειται να γίνει.Λυπάμαι για την Genevieve,δεν είναι κακός χαρακτήρας.Αν βγει και αυτή από τη μέση,θα τρώμε στη μάπα της βασίλισσα του Βάλτου.Ας κάνει ένα καλό τουλάχιστον μέχρι να φύγει,ας σκοτώσει και την Χέιλι!!!!Το μωρό αμφιβάλλω αν θα θελήσει η Genevieve να το σκοτώσει.Όμως σκέφτομαι ότι αυτές οι φωνές των προγόνων,μπορεί να είναι η Έστερ.
    Οι λυκάνθρωποι είναι εντελώς ηλίθιοι.Δεν είναι να απορεί κανείς που τους εξοστράκισαν και ζούνε στον Βάλτο.Οι Μάικλσον με ενδιαφερουν.Και το θεωρώ εντελώς ηλίθιο σεναριακά μετά από 1000 χρόνια,ο Κλάους να λέει ότι δεν ειναι καν το επίθετο του.Τι αηδίες Θεέ μου.
    Και σοβαρά τώρα Κλάους,δεν σκότωσες τον Μαρσέλ όταν έμαθες ότι σε πρόδωσαν με την Ρεμπέκα και θα τον σκοτώσεις επειδή κοιμήθηκε με την Κάμι;;;
    Οι Originals χτυπήθηκαν από αμνησία όταν πήγαν στη Νέα Ορλεάνη!!!Συγνώμη που δεν βρήκα να πω κάτι θετικό.Το επεισόδιο ήταν σκέτο χάλι!!!!
    Βαμπίρ,μάγισσες,λυκάνθρωποι.Μάγισσες,λυκάνθρωποι,βαμπίρ.Κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vampire-fun s proteinw na stamathseis na vlepeis th seira..kserw entaksei poia eimai egw pou 8a s pw ti na kaneis alla to lew epeidh vlepw oti dn s aresei tpt ma tpt sth seira k mono se ekneurizei..tsampa xalas t xrono k thn hremia s!!dn va8mologw t epeisodio twra alla nomizw oti exoume dei pl xeirotera pragmata t teleutaia xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ Καλό επεισόδιο!!! Είχε Δράση και ενδιαφέρον!!!!!!! Και ο Κλάους Τέλειος και ο Ελάιτζα Πολύ Καλός και όλοι οι άλλοι χαρακτήρες έχουν ο καθένας την δικιά τους ιστορία να δούμε...Δεν έχω πρόβλημα με την Χειλι ή την Κάμι.... (η Καρολάιν Δυστυχώς δεν ταιριάζει στους Originals).... Μόνο ότι μου λείπει η Ρεμπέκα και λυπήθηκα για τον Τιερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α,συγνώμη,δεν ήξερα ότι έπρεπε να γράφω μόνο θετικά.Ξέρεις σπατάλησα όλη τη χρονιά να δω την σειρά και από το τέλος της θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσω να την βλέπω τον φθινόπωρο.Πάντως αν νομίζεις ότι είναι η δική μου μόνο άποψη,μπες και σε άλλα ξένα site και δες τι λένε για την σειρά και το επεισόδιο.Όχι εκεί που μπαίνεις που τα βλέπουν όλα καλά,....αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται ότι δεν ταιριάζει η Καρολάιν στους Originals.Εδώ δεν ταιριάζουν οι Originals,θα ταιριάξει η Καρολάιν;;;lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. se kamia periptwsh de lew na grafeis mono 8etika..emena mou aresei na akougontai ta arnhtika oxi olo gleipsimata,me exeis dei emena na grafw mono 8etika,mazi dn krazame kapoia pragmata?..apla vlepw oti dn s aresei tpt gia tpt apolutws gia auto to eipa,dld de vlepw to logo gt to sunexizeis.
    mhn anushxeis twra pou exw stamathsei na asxoloume me to diaries mpainw se akoma perissotera me to originals k vlepw polla. k 8etika k arnhtika.an 8es pes mou pou mpaineis k esu na dw mhpws mou exei ksefugei tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι,μόνο εγω tdlove,δεν είπα ποτέ σε εσένα ή σε κάποιον άλλον να σταματήσει να βλέπει το tvd ή οτιδηποτε οταν γράφετε αρνητικά σχόλια,γιατί πιστεύω ότι ο καθένας είναι σε θέση να αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του.Ναι,τα τελευταία δυο επεισόδια ήταν άθλια κατα την προσωπική μου άποψη.Για το 16 ειχα πει ότι ήταν καλό,άσχετα που ήταν ψυχοπλακωτικο.Για αυτό καλύτερα να γράφει κάποιος την άποψη του για τα επεισόδια ώστε να ανταλλάσουμε απόψεις και όχι υποδείξεις.Εννοείται ότι αν δυσαρεστηθώ πλήρως μέχρι το τέλος της σεζόν,δεν θα επανέλθω στην σειρά.Ωστοσο υπαρχουν δυο χαρακτήρες που μου είναι συμπάθεις,η Νταβινα και ο Τζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ma dn s lew na stamathseis n vlepeis epeidh kkaneis arnhtika sxolia,dn me enoxloun auta o ka8enas exei th gnwmh t k einai eleu8eros na thn ekfrasei,to eipa epeidh evlepa oti dn s aresei t paramikro oute story oute xarakthres,dld dn evlepa logiko gt sunexizes alla afou mou les oti to kaneis gia josh k davina paw paso,sorry dn h8ela na s kanw upodeikseis.elpizw n egina katanohth twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ ελπίζω να έγινα κατανοητή.Ωστόσο σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί σου.Έτσι όπως εξελίσσεται η σειρά,αν δεν αλλάξει κάτι,θα πρόκειται περί μαζοχισμού να συνεχίσω να την βλέπω,τον οποίο θέλω να πιστεύω ότι δεν τον διαθέτω.Προτιμώ να θυμάμαι τους Originals όπως τους αγάπησα κάποτε,γιατί αυτό το γράψιμο πραγματικά δεν τους αξίζει.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den borw na pw oti xetrela8hka me to epeisodio..h alh8eia einai pws tn teleutaio kairo ta exoyn xalasei ligo...alla gia prwth fora me ekneyrise toso poly o Elijah..ekei p skotwse ton Thiery.. re o kahmenos ti eftege...???kai epiteloys na epistepsei h Rebeka..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν απο μια εβδομαδα ξεκινησα να βλεπω τους originals και μου εχουν μεινει 4 επεισοδια για να το τελειωσω..Μου αρεσε παρα πολυ και κολλησα :P Ο Elijah ειναι ο αγαπημενος μου αλλα γιατι να σκοτωσει τον Τhierry..?? Επισης η απουσια της Rebekah ειναι πολυ αισθητη και ελπιζω στην 2η σαιζον να γυρισει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...