Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.19 "An Unblinking Death"


Όποιος παρακολούθησε το 19o επεισόδιο των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Απελπισμενη να βοηθησει τον Kieran, η Cami επιμενει σε μια αντισυμβατικη θεραπεια, αλλα οι καλες προθεσεις της, οδηγουν τον Kieran σε ενα βιαιο επεισοδιο. Μετα απο μια διαφωνια του Κlaus με τον Elijah σχετικα με το ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να χειριστουν τους λυκανθρωπους, ο Elijah κανει ενα ταξιδι μεχρι τον βαλτο, οπου γινεται μαρτυρας μιας τρομακτικης εκρηξης που προσθετει μισος και δυσπιστια αναμεσα στις κοινοτητες. Ενω ο Jackson και ο Elijah συνεργαζονται μαζι για να σωσουν τους τραυματιες, η Hayley μαθαινει ενα αναπαντεχο κομματι της οικογενειακης της ιστοριας απο τον Marcel.


54 σχόλια:

  1. το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο...! βεβαιως το σεναριο το βρισκω αρκετα αδυναμο οχι γιατι δεν εχει δυνατες σκηνες αλλα γιατι ειναι βαδιζω και παραπατω. απο τη στιγμη που αρχισε πρωτα ειχαν θεμα οι οριτζιναλς με τον μαρσελ μετα αυτοι εγιναν ενα και ειχαν προβλημα με τις μαγισσες (βεβαιως με κρυφες συμμαχιες) και επειτα με τους λυκανθρωπους και το μωρο του κλαους λες και δεν υπαρχει.οριτζιναλς χωρις ρεββεκα δεν λεει και νιωθω πως δεν υπαρχει καποιος πρωταγωνιστης. μ αρεσε η ιστορια με τον κιεραν .γενικως ειναι ωραια σειρα με ενταση και δυναμισμο απλως ειναι πολυ νωρις για να τα μπλεκουν τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπον καψτε το σεναριο η απλα αλαξτε ονομα θα ηταν καλητερο...
    Το επισοδειο δεν θα πω οτι δεν ηταν καλο αλλα ηταν αδιαφορο....
    Ο Κλαυς ειναι πλεον η κλεουσα ητια της σειρας το καημενο το μπασταρδο οπως ειπε που ψαχνει τις ριζες του αλλη Χειλη απο δω τα δυο πονεμενα παιδια...Αγαπητε Κλαους χιλια χρονια σαν Μαικισον εζησες τωρα τι θες αυτοι ηταν διπλα σου τοσο καιρο παρολο που τους εχεις φερθει με τον χειροτερο τροπο...
    εχει κανει συμμαχιες με ολους και καμια δεν αποδιδει αντιθετα ολοι τους προσπαθουν να αληλομαχαιρωθουν πισωπλατα ...
    Οσο για τον Κλαους δεν εχω καταλαβει πια τι θελει πραγματηκα μου φαινεται και ο ιδιος δεν ξερειι δεν μ'αρεσει που τον παρουσιαζουν σαν θυμα που ολοι τον πληγωνουν αχ τον καημενο...
    Οσο για το κομματι με την Καμι που εδωσε αφεσει αμαρτιων στον Μαρσελ γιατι "ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ" και ενα δακρυ κυλισε στα ματια του για αλλη μια φορα και γενηθηκε το μεγαλο ερωτημα με ποιον θελει να ειναι η Καμι τελικα γιατι σειρα χωρις τριο δεν γινετε????ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΚ...
    Οσο για τον Ελαιτζα μπορει να παρει βραβειο μ@@@@@δουλο συγμωνη κιολας...Που εχει παει η τιμη του η εξυπναδα του ηταν ο μονος που σκεφτοταν παντα την καθε του κινηση και τωρα φερεται σαν χαζος....
    Μπραβο Μαρσελ που εχεις τα κοτσια να εναντυωθεις σε ολους τελικα μονο εσενα απολαυσα τουλαχιστον εχεις κυρος ακομα..
    Για την Χειλη no comment μακαρι να την ξεκανει η Genevie να το τελειωνουμε το παραμυθακι...
    Η μονη σκηνη που μου αρεσε πραγματηκα ηταν η τελευται που επιτελους Ο Κλαους συμμαχησε με τον Ελαιτζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το βρήκα απλώς καλύτερο από το προηγούμενο.
    Πάλι μου άρεσε ο Μαρσέλ και όσο πάει και μου αρέσει περισσότερο ο χαρακτήρας του,όπως μου αρέσει και ο Τζος.Μεγάλη ανατροπή που ουσιαστικά η Χέιλι του χρωστάει την ζωή της.Όχι φυσικά ότι θα του είναι ευγνώμων,δεν παίζει αυτό για τον χαρακτήρα της.Αγαπάει τα παιδιά ο Μαρσέλ.Έχει κανόνες.
    Κρίμα για τον Κιεράν,ήταν από τους λίγους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και τον πέθαναν.
    Η Χέιλι,τι να πω,δεν θέλω να στάξω βιτριόλι,αλλά είναι εντελώς απερίσκεπτη και ανεύθυνη.Το μωρό πρέπει να προστατευτεί από την ίδια.....αν γεννηθεί.Πήγε στην κατάσταση της να απειλήσει τον Ντιέγκο σε μια αίθουσα γεμάτη βαμπίρ.
    Κάμι,ok,καλύτερη ηθοποιός από την παραπάνω,αλλά ποιος ο λόγος ύπαρξης της εκτός από το να είναι ερωτικό ενδιαφέρον;Τελοσπάντων.


    Υ.Σ.
    Ο Κλάους πάλι έκλαψε και συγκινήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητηφιλη η Καμι ειναι το καινουριο τριγωνο στην σειρα ειναι πολυ απλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψιλοασχετο με το επεισοδιο, το οποιο το ειδα και βαριεμαι να το σχολιασω, γιατι αραγε, αλλα δεν μπορω να σταματησω να βλεπω αυτο το βιντεακι. Το καλυτερο Klaroline βιντεο που εχω δει, οσοι Klaroliners δεν το εχετε δει πρεπει οπωσδηποτε να το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαντάζεται ποσο τέλειοι θα ήταν οι Originals αν αντί για αυτή την ιστορια,είχαν την Καθριν με τον Ελάιζα και την Καρολάιν με τον Κλαους να προσπαθούν να καταλάβουν τη Νέα Ορλεανη;Και η Καθριν που συνεργαζόταν άψογα με την Καρολάιν ,να βασανίζουν και να δέρνουν κόσμο,αντί για κλάματα και μωρά θαύματα;
    Δεν θα ήταν εκρηκτικού συνδιασμοι;Και ο Κλαους θα είχε εξιλεωθεί αφήνοντας τον αδερφό του να ζήσει ευτυχισμένος και την Καθριν να ζήσει.
    Και την Ρεμπέκα που δεν τα πήγαινε καλα με καμία απο τις δυο,να βγάζει καπνούς απο τα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξερω πραγματικα αυτο το βιντεο μου θυμισε ποσο ωραια ηταν με τους Oριτζιναλς το tvd, ποσο ενδιαφερον σου προκαλουσε σαν σειρα και ποσο πολυ ανωτερη ηταν σε επιπεδο σε σχεση με τωρα. Και το tvd ειναι αλλιως τωρα, κατι του λειπει συνεχως, εχασε πολλα με την αποχωρηση τους, αλλα και το Οριτζιναλς δεν εχει τη μαγεια που ειχαν οι Οριτζιναλς στο tvd, στη ουσια μονο με τους Οριτζιναλς δεν ασχολειται, οι οποιοι φθειρονται ολο και περισσοτερο σαν χαρακτηρες και χανουν την αξια τους, η σειρα δεν θα επρεπε να λεγεται Οριτζιναλς αλλα Νεα Ορλεανη αφου αυτη φαινεται να δεσποζει υψηλοτερα απο τους Οριτζιναλς και ολα γι αυτη γινονται και ολοι πια θελουν να τη κατακτησουν. Ο ενας τσακωνεται με τον αλλο, πολλες φορες χανεται το νοημα και το κυριοτερο ειναι οτι χρησιμοποιησαν τους Klaroline φανς στο tvd με ψευτικες οπως φαινεται υποσχεσεις οτι θα υπαρξει κατι παραπανω μεταξυ Κλαους-Καρολαιν, ναι οκ και εγω ελεγα οτι ηταν νωρις για να εχουμε Klaroline με το που εμφανιστηκε ο Κλαους στη σειρα και οτι θα ηταν καλυτερα να εξελιχθει η ιστορια τους πριν γινει κατι παραπανω, ετσι ωστε οταν γινει να εχει την αξια που του αρμοζει, ολα αυτα ομως με το σκεπτικο οτι θα παρεμενε ο Κλαους στη σειρα και οχι οτι θα τον εδιωχναν για να κανουν νεα σειρα, που να το φανταστεις, ε ναι η ιστορια τους εξελιχτηκε τελικα, εμενα προσωπικα με επεισαν με τη χημεια τους και μ αυτο που σου βγαζουν πι χαρακτηρες οταν ειναι μαζι, αλλα που να γινει κατι με τον Κλαους αλλου. Ειδα τις σκηνες klaroline ολες μαζεμενες στο βιντεο και τα θυμηθηκα και νευριασα παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ σε όλα.
    Ούτε εγώ ήθελα ποτέ να συμβεί κάτι γρήγορο μεταξύ τους.Ήθελα να πάει σιγά-σιγά και να τελειώσουν μαζί.Όχι όμως ποτέ,ούτε σε 10 χρόνια που θα έχουν καταστραφεί εντελώς οι χαρακτήρες και δεν θα υπάρχουν και οι σειρές.
    Να υπήρχε μια σύνδεση που και που.Δε βαριέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι ειναι, μπορουσαν να αξιοποιησουν πολυ καλυτερα το Klaroline και οχι να το παρατησουν για να κανουν μια νεα σειρα. Να υπηρχε εστω μια συνδεση, και αυτο οχι μονο ετσι σε ενα επεισοδιο και ισα ισα να "ικανοποιησουν" τους φανς. Να υπηρχε συνεχεια στην ιστορια, και ετσι θα ανεβαζε και το tvd αν βλεπαμε να γινεται κατι σχετικο που και που, μια νεα εξελιξη, μια ενδειξη οτι ενδιαφερονται να ασχοληθουν περαιτερω με το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρεις έχουν προσλάβει μια σιχαμένη δημοσιογράφο στους Originals,που έγραφε για την σειρά και η οποία ποτέ δεν ήθελε το klaroline και έγραφε ένα σωρό αρνητικά άρθρα.Την Carina Mackenzie.Εκτός του ότι είναι αγενής συνεχώς με τους φανς,όχι μόνο αυτού του fandom που είναι πολλοί και ανεξέλεγκτοι,αλλά τους φανς του Κολ,κτλ,η οποία κάνει μεγάλη ζημιά στη σειρά και στις σειρές γενικότερα,γεμίζοντας την Τζούλι με ηλίθιες ιδέες.Έχει γράψει το επόμενο επεισόδιο για τους Originals και διάβασα πολλούς φανς να το μποϊκοτάρουν ακριβώς επειδή το έγραψε αυτή.Έχουν χάσει εντελώς την μπάλα και φέρονται αντιεπαγγελματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι την ξερω, σαν δημοσιογραφο την ειχα πετυχει και σε αλλες σειρες, δεν ηξερα οτι το εχει δει σοβαρα με το σεναριο. Εχουν ξεμεινει απο ιδεες και απευθυνονται οπου να ναι μου φαινεται, μονο και μονο να κρατησουν μια σειρα που κανει συνεχεια κυκλους, τωρα τι δουλεια εχει αυτη να γραφει το σεναριο δεν ξερω, αλλα ξερω οτι ειναι μεσα σε ολα, ειδικα στο cw. Πραγματικα νομιζουν πως οι φανς θα τσιμπισουν με το παραμικρο που θα τους δειξουν, δεν της αρεσει το klaroline λεει, της αρεσει δεν της αρεσει υπαρχουν φανς που τους θελουν μαζι 3 χρονια τωρα, λογικο ειναι να μην ειναι ικανοποιημενοι με αυτα που αυτη θελει να γραψει, δεν θελουμε αλλα τριγωνα, αλλα την συνεχεια αυτου που αφησανε πισω για να κανουν τη νεα σειρα. Ο Κλαους δεν ειναι καινουριος χαρακτηρας να τον κανει αυτη οπως θελει, εχει 3 χρονια ιστορια που δεν μπορει ετσι απλα να αφησει πισω, και να μας δειξει αλλα δικα της καινουρια με τα οποια περιμενει εμεις να συμφωνησουμε και να ξεχασουμε τα αλλα, επειδη ετσι ξαφνικα αυτη την ειδε σεναριογραφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το επεισοδιο για εμενα ηταν χαλια!ηταν παρα πλ βαρετο και ζητημα ηταν να ειχε 5 λεπτα αγωνιας και ενδιαφερον!το μονο ενδιαφερον ηταν η τελευταια σκηνη ελαιζα κ κλαους,η εκρηξη κ οταν ο σαλεμενος ιερεας κυνηγουσε την καμιλλ που δυστηχως δν προλαβε να τν σκοτωσει!:-( αμαν αυτη η τζουλι δν καταλαβαινει οτι οι θεατες δν θελουν να βλεπουν συνεχεια τους χαρακτηρες να πονανε και να κλενε?εγω παντως θελω να τους βλεπω δυνατους με λιγες στιγμες αδυναμιας και πανω απο ολα εξυπνους!ο ελαιτζα που ηταν εξυπνος τωρα εχει γινει ερωτοχτυπημενος!:-(και ο κλαους ολο κλαιειιι!τεσπαα!:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι,βρε,εννοείται.Πήγαν τους Originals στη Νέα Ορλεάνη και τους έκαναν λοβοτομή.Έχουν πάθει αμνησία.
    Να φανταστείς όταν την ρώτησαν για την άλλη πλευρά και αν πηγαίνουν εκεί οι μάγισσες όταν πεθαίνουν,όπως στο tvd,είπε ότι οι μάγισσες της Νέας Ορλεάνης δεν πηγαίνουν στην άλλη πλευρά....LOL!LOL!LOL!LOL!
    Και εντωμεταξύ,δεν γράφει αυτή το σενάριο.Το επόμενο έγραψε.Απλά το δηλητηριάζει με τις ηλίθιες ιδέες της και παρεμβαίνει και στο tvd για steroline κτλ,προωθώντας ηλίθια άρθρα στον τύπο.Ενώ οι περισσότεροι κριτικογράφοι,είχαν λατρέψει το ζευγάρι του Κλάους με την Καρολάιν και έχουν ασκήσει έντονη κριτική στην Μάκένζι για την συμπεριφορά της.
    Έχουμε αηδιάσει με τα ερωτικά τρίγωνα και τώρα θέλει να μας ταίσει Κλάους-Χέιλι-Ελάιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ωραιο φαντασου τους μαζι ποσο χαζη ειναι που δεν αφηνουν κατι τοσο ομορφο να εξελιχτει και βαζουν τον Κλαους να τρεχει πισω απο την Καμι και την καημενη την Καρολαιν πια δεν ξερουν μρ ποιον την θελουν μια για τον Ενζο λενε και τωρα για τον Στεφαν αδικο πολυ και οχι γιατ ειμαι Κλαρολαιν απλα εχουν χημεια πως το λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Vampire fun πες μου σε παρακαλω την γνωμη για την σκηνη Μαρσελ-Καμι-Κλαους;;;Γιατι εμενα με επιασε γελιο δεν ηταν καθαρη αντιγραφη απο VD η μονο γω το πηρα ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι δεν το είδες μόνο εσύ.Πολλοί το είδαν.
    Αλλά θα σου πω κάτι,που το έχω ξαναπεί.Η Κάμι,εκτός του ότι δεν μου είναι αντιπαθητικός χαρακτήρας σαν την Χέιλι(απλά δεν με εξιτάρει),την έβαλαν για αντιπερισπασμό να κατευναστούν οι αντιδράσεις για Κλάους-Χέιλι και ίσως και να γινόταν και συμπαθητική στο κοινό και να θύμιζε την Καρολάιν.
    Διάβασα το φινάλε από το τελευταίο επεισόδιο και η Κάμι,διαλέγει να συμμαχήσει με τον Μαρσέλ και την Νταβίνα εναντίον του Κλάους,μετά από μια επίθεση που θα δεχτεί ο Μαρσέλ και οι δικοί του.Αυτό καλή μου Σόφι,σημαίνει ότι αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για το ερωτικό τρίγωνο της συμφοράς,όπως το φανταζόμουν.
    Θα χαρώ να διαψευστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο που,το διαβασες οτι ηοι μαγισσες της Νεας Ορλεανης δεν πανε στη αλλη πλευρα πες μου να αρχισω ν γελαω ενα μηνα....
    Και που πανε στο πυρ το εξωτερο...
    Ξερεις τι τους χρειαζετε να γραψει κανενα επιδοδειο κανενας αλλος να ελευθερωσει ολη τημ αλλη πλευρα κα οσοι ειναι να πανε στην Νεα Ορλεανη να πανε οπως η Εσθερ ο Μακλ να δω τη θα κανει μετα η κοντη μπας και βαλει λιγο μυαλο...
    Ξερεις τι δεν καταλαβαινω δεν εχουν ενα φιξ σεναριο να υποστηριξουν και ακουν οτι ηλιθιοτητα τους πει ο καθενας και την γραφουν η απλα οποιο ζευγαρι ιελουν αυτοι κρατανε...και γενικα δεν μπορουν να βαλουν συνοχη δε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θυμάμαι.Από κάτι φανς που δεν την χωνεύουν και το έγραφαν και γέλαγαν.Την ρώτησαν στο τουίτερ (την Μακένζι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλα οτι της κατεβαινει λεει μου φαινεται, και οι αλλοι οι χαζοι την
    ακουνε. Παντως και εγω θελω να δω αν θα πεσει η αλλη πλευρα τι θα πουνε
    στο Οριτζιναλς. Κανονικα πρεπει να το δειξουν και εκει, θα επιστρεψουν πολλοι και κυριως οι υπολοιποι Οριτζιναλς. Στο προμο παντως βλεπουν τον Μαικλ σε οραματα, μπορει και να ειναι επειδη καταρρεει η αλλη πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν ξερω αν διαψευτεις αλλα να ειμαι ειλικρινης δεν θελω να δω ουτε τριγωνο αναμεσα σε Κλαους Μαρσελ και Καμι οσο για το αλλο τριγωνο που λες μαλλον θα ειναι και τελευταιο που θα κανει γιατι προσωπικα εγω θα κλεισω την οθονη και θα βρω αλλη σειρα να αγαπησω και φανταζομαι δεν θα ειμαι η μονη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ούτε εγώ θέλω.
    Θα δω μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν και το πολύ 1-2 από τη νέα για να πάρω μια γεύση.Αν δω τίποτα αηδίες με Χέιλι-Κλάους το έκλεισα κατευθείαν και δεν ξανασχολούμαι.Μου είναι ανυπόφορος χαρακτήρας η Χέιλι,λυπάμαι.Δεν μπορώ να την συμπαθήσω και πολύ περισσότερο να την δω με τον Κλάους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλα αυτα τα νεα σποιλερς για Στερολαιν ουτε καν θελω να τα σχολιασω, θα ειναι τελειως βλακεια να το κανουν ετσι, δεν υπαρχει κανενας λογος απολυτως. Με τον Στεφαν μονο φιλοι μ αρεσουν, δεν αξιζει να χαλασει η φιλια τους. Και μενα μονο με τον Κλαους μ αρεσει η Καρολαιν, αν ειναι ετσι ας την αφησουν προσωρινα να χαζολογαει με τον Ταιλερ, να γλιτωσουμε τα χειροτερα τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ή μπορεί απλά να είναι η δύναμη των προγόνων και της Έστερ.
    Νομίζω ότι δεν θα θελήσουν να το συνδέσουν με το tvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι εννοειται οτι μπορει να ειναι κι αυτο. Τωρα αν πεσει η αλλη πλευρα και δεν πουν τιποτα το σχετικο θα ειναι αλλη μια κοτσανα, μεγαλη σαν κι αυτη με το μωρο του Κλαους ενα πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό είναι το φινάλε.Διαβάστε το και πείτε μου τι απελπισμένη απόφαση πιστεύετε ότι θα πάρει ο Κλάους.
    (και κάτι άσχετο,αλλάν διάβασα ότι η Κάθριν δεν θα επηρεαστεί από την καταστροφή της άλλης πλευράς,γιατί δεν πήγε εκεί.....χμ)

    THE ORIGINALS
    “From a Cradle to a Grave” —

    MOTHER AND CHILD IN PERIL — As the baby’s due date draws near, (Joseph Morgan) and Elijah (Daniel Gillies) embark on a search for Hayley (Phoebe Tonkin), while Hayley herself is determined to do whatever it takes to keep her unborn baby safe and away from the witches. Francesca (guest star Peta Sargent) takes a meeting with Oliver (guest star Chase Coleman) and Jackson (guest star Nathan Parsons) to determine the future of the werewolves in New Orleans. In the aftermath of a surprising attack on Marcel (Charles Michael Davis) and his vampires at the compound, Davina (Danielle Campbell) and Cami (Leah Pipes) join resources to take down Klaus. Finally, in a desperate move to protect those most important to him, Klaus makes a heartbreaking decision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν δεν συνδεσουν και την καταστροφη της αλλης πλευρες με την σειρα τοτε μπορει να παει να αυτοκτονησει πολυ απλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ουτε με τον Ταιλερ την θελει ειναι πληγωμενος λεει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οχι απλα απελπισμενη σπαρακτικηξ τον βλεπω να θυσιαζει το παιδι του στις μαγισσες τελεικα εκτος και αν παρει μανα και παιδι και αποφασισει να φυγουν για να πανε να βρουν και τις ριζες του δεν ξερω τι να σκεφτω μου εχουν στερεψει οι ιδεες πλεον....εσυ τι πιστευεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο τίτλος με κάνει να πιστεύει ότι θα θυσιάσει το παιδί του στις μάγισσες.
    Μόνο αυτό αγαπά ο Κλάους και την εξουσία.Άντε και τον Ελάιζα.Την Χέιλι σίγουρα όχι.
    Ή θα παραδώσει και την πόλη ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αυτο ελειπε να αγαπαει και την χειλη...χαχαχαχα δεν μπορω...
    Να παραδωσει την πολη???Που στις μαγισσες η στον Μαρσελ ας την παραδωσει και ας γυρισει στο VD ας αφησει την βασιλλισσα του βαλτου εκει να κανει οτι θελει ας την παντρεψη και με τον Ελαιτζα γιατι αυτον δεν ξερω αν τον θελω στο vd ακομα και ειδικα ετσι οπωςε ειναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χα,χα!
    Ξέρω κι εγώ τι να πω.Το μόνο που δεν θα ήθελα,είναι να διώξουν μακριά την Χέιλι με το μωρό για να τους σώσουν και του χρόνου να ψάχνουν να τις βρούνε για να τις ξανασώσουν,όπως τις έσωζαν και φέτος.Βαρεμάρα.
    Να παραδώσει τον εαυτό του για να σώσει το μωρό,δεν το βλέπω και δεν θα το ήθελα κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α με τον Κλαους δεν τη θελει, με τον Ταιλερ ουτε, φουλ Στερολαιν δηλαδη, ωχ αμαν τι μας περιμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι λυκανθρωπου θα κινηθούν εναντίον του,μαζι με την Φραντσέσκα.Δεν θα τους εχει συμμάχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι αλλα σιγουρα θα υπαρξουν καναδυο που θα μεινουν πιστοι στη βασιλισσα τους και θα θελουν να τη βοηθησουν με το μωρο. Αλλιως υπαρχει παντα και ο Ελαιτζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλέ ποια βασίλισσα;;;
    Ούτε καν την αναγνωρίζουν ως τέτοια.Πιστευω ότι την χρησιμοποίησαν οςο την χρειαζοντουσαν.Μονο για τον Τζακσον δεν έχω σιγουρευτεί ακόμα για τις προθέσεις του.
    Αν φύγει η Χέιλι ή θα φύγει μόνη της εντελώς ή με έναν απο τους δυο αδερφούς.Ή ίσως πεθάνει και την επαναφέρουν ως υβρίδιο,γιατί σιγά μην την αφήσει ο Ελάιζα να πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κοιτα ο Τζακσον μπορει να την ακολουθησει τελικα, αντε και καναδυο αλλοι ποτε δεν ξερεις. Αν υποθεσουμε παντως οτι ο Κλαους αποχωριζεται το παιδι του για να του σωσει τη ζωη, μπορει να το στειλουν κι αυτο και τη μανα του και γω δεν ξερω που και να τη χασουμε για λιγο. Φυσικα ο Ελαιτζα θα ξερει που ειναι και θα τους προσεχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γίνεται να πάει στο καλό και να μην μας γράφει,αν είναι δυνατόν;;;;
    Αλλά που τέτοια τύχη.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εγω πιστευω οτι και ο Τζακσον θα την προδωσει στο τελος ...
    και πραγματκα νομιζω πλεον οτι οι προγονοι της Εσθερ θελουν σιγουρα νεκρο το παιδι απλα η μονη μου απιρια ειναι αυτο το μωρο θα ειναι και υβριδιο και μαγισσα ...;;;
    Και τελικα κοροτσια μπορει να το εξαφανησει και ο ιδιος ο Κλαους και να ειναι απειλη και γι αυτον ....
    Οσο για την Χειλη την βλεπω καποια στιγμη να μενει μονη της γιατι αν πεθανει και το παιδι δεν νομιζω να ενδιαφετε ο Κλαους πλεον γι αυτην μονο ο Ελαιτζα...
    Οσο για τους λυκους μαλλον θα κανουν συμμαχιες με ολους για να φυγουν απο τον βαλτο τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απλα δεν την θελει με κανεναν απο αυτους που πρεπει....
    Μαλλον φουλ Στερολαιν εχει να πεσει πολυ ντοματα και πολλα νευρα γι αυτο χαλαρωτικα τσαι απο υην αλλη σεζον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαχαχα που ξερεις μπορει να γινει κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για τον Τζακσον κι εγω δεν ειμαι σιγουρη τι θελει να κανει, για τον Κλαους δεν νομιζω να τον νοιαζει και πολυ, ο Ελαιτζα μαλλον θα τη βοηθησει. Για το μωρο δεν εχω ιδεα, για μενα ειναι το μεγαλο μυστηριο της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Επισης μπορει να ειναι και φουλ Ντελενα και να θελει να βγαλει τον Στεφαν απο τη μεση, μην κρυβομαστε, υπαρχει κι αυτη η εκδοχη. Εκτος πια κι αν της αρεσουν τοσο πολυ μαζι που ολοι οι αλλοι της ξινιζουν. Γουστα τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν μιλάς για την Μακένζι,ναι,ισχύει ότι θέλει να βγάλει τον Στέφαν από τη μέση και την Καρολάιν φυσικά για να μείνει ελεύθερο το πεδίο για τον Κλάους..Ήταν Forwood και Delena.Μόνο που o Στέφαν δεν θα ενδώσει στο ειδύλλιο και τσάμπα θα καταστρέψουν την φιλία.Όπου διαβάζω όλοι κράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι γι αυτη λεω. Θα ειναι πολυ κριμα να το χαλασουν. Δεν τους εχω εμπιστοσυνη, δεν θα ξαφνιαστω αν ο Στεφαν ενδωσει, τοσα παραλογα εχουν δειξει, ενα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν θα ενδώσει,γιατί λένε πόσο περίπλοκα θα γίνουν τα πράγματα όταν ένας από τους 2 αρχίζει να νιώθει διαφορετικά,με βάση τα λόγια της Dries.Απλά θα κάνουν την Καρολάιν να φαίνεται ηλίθια.
    Για να εξιλεωθεί η Χέιλι στα μάτια του κοινού,δεν αρκεί που την έκαναν βασίλισσα και μητέρα από το πουθενά,γιατί ο κόσμος δεν ξεχνάει τι νυμφίδιο ήταν και ότι θυσίασε του φίλους της.Ούτε ότι την έπεφτε στον Τάιλερ και μέθυσε και κοιμήθηκε με τον Κλάους.Ούτε ότι ήταν 13 χρονών όταν έκανε τον πρώτο της φόνο,πάλι μετά από μεθύσι.Πρέπει να δείχνει και η Καρολάιν φτηνή που θα θελει να κλέψει το αγόρι της φίλης της και θα τσακωθεί με την Έλενα.
    Αν τολμάνε ας το κάνουν.Ήδη ο κόσμος έχει αηδιάσει με το Ντελένα,ήδη κράζουν για τις βλακείες που ακούγονται για steroline.Ούτε οι φανς του Στέφαν το θέλουν αυτό.Έχουν να φάνε ντομάτα από το κοινό,που θα πάει σύννεφο.Ας βάλουν και τον Κλάους με την Χέιλι να πιάσουν το 0 να ησυχάσουμε μια και καλή από δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αντε να δουμε τι αλλο θα μας δειξουν. Οσο για τη Χειλι μου ειναι αδιαφορη σαν χαρακτηρας, αν εξαιρεσεις το μωρο δεν νομιζω να εχει μελλον με το Κλαους. Το ενδιαφερον του Ελαιτζα το καταλαβαινω ως ενα βαθμο, να θελει να την προστατεψει οσο ειναι εγγυος και τα σχετικα, αλλα το να τον δειχνουν ερωτευμενο μαζι της το βρισκω παρατραβηγμενο απο τα μαλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όλα τραβηγμένα από τα μαλλιά είναι.Και τον Ελάιζα τον έχουν κάνει να φαίνεται εντελώς γελοίος.Εγώ έχασα πάσα ιδέα όταν δεν ήρθε να πει αντίο στην Κάθριν.Ένας πιθανός τρόπος να φέρουν μαζί την Χέιλι με τον Κλάους,είναι να ενωθούν μετά την τραγωδία,αν χάσουν το μωρό.
    Και πάλι γελοίο θα είναι,παρακολουθώντας μια ολόκληρη σεζόν να μην δίνει δεκάρα για αυτή.Τελοσπάντων.Ας πάνε να κουρεύονται.Πολύ ασχοληθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. loipon gia mena to epeisodio etsi k etsi..edw to xw dei mono sta agglika k variemai na katsw na to dw k sta ellhnika gt prwtagwnistousan oloi oi asxetoi p dn endiaferomai..klaus k elijah ligo mas edwsan opote ligo to endiaferon gia mena...vlepw kapoious edw pera exoun arxisei k sumpa8oun marcel egw proswpika omws ton misw.mou einai o no1 antipa8htikos xarakthras sth seira,ton 8ewrw entelws upokrith k dn mou vgazei nohma pou 8ewrei thn polh dikh tou panw apo tous originals k meta erxetai h cami.me th hayley eimai ok alla dn mou aresei pou pairnei toso screentime,dn thn 8ewrw toso"special" oso prospa8oun na thn kanoun na fainetai oi writters.originals sou leei meta o titlos ths seiras!

    to lew pentakosies fores twra teleutaia alla 8elw poluuuuuu na enw8oun oi seires.efoson to originals dn asxoleitai me original family ekei exw katalhksei.pe8umhsa klefan,tsakwmous klamon,stebekah,elelijah,kalijah(alla auto dn ginetai etsi k alliws alla tespa) k mhn aporhseis vampire-fun pou 8a to pw auto alla nai k klaroline.ekana mia anadromh sta palia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όχι,δεν απορώ καθόλου tdlove.
    Ξέρω ότι είσαι αντικειμενικός θεατής και για αυτό έχουμε ανταλλάξει πολλές φορές απόψεις,παρά το ότι δεν συμφωνούσαμε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιατι πιστευεις τοσο πολυ οτι τελικα θα εχουμε kheley καποια στιγμη;εχω διαβασει και εγω καποια σποιλερε γι αυτο απλα δεν εχουν δωσει ακομα τετοια σημαδια...
    Και ξερεις τη με ενοχλει πιο πολυ υποτιθετε οτι η Καρολαιν ειναι τοσο
    Ηθικη που δεν θελει να ειναι με τον Κλαους γιατι ειναι κακος και τωρα θα την βαλουν να προσπαθει να φαει το αγορι της κολητης της ειναι δυνατον
    Που παει τωρα η ηθικη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φιλη μου και γω φουλ Ντελενα ειμουν στην αρχη αλλα με τα χαλια αυτης της σχεσης αηδιασα....
    Υποτιθετε οτι απελησαν την συγγραφεα του βιβλιου γιατι ηθελε Ντελενα στο τελος και τωρα η σεναριογραφοι δεν ξερουν τι κανου..
    Εγω να σου πω την αληθα ουτε Στελενα θελω γιατι απλα δεν αξιζει σε κανεναν απο τους δυο...
    Αλλα ουτε να μου χαλανε ανθρωπινες σχεσεις και να μου σερβιρουν Στερολαιν ξαφνικα ...
    Τι να πω μονο εμεις εχουμε τετοια γνωμη δεν βλεπει οτι ολοι οι φαν θελουν να την γιαουρτοσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Συμπερασμα φερτε πισω τους Οριτζιναλς και ας ονομασουν μετα την σειρα η βασιλισσα του βαλτου...
    Και χωρις μωρο και μια Νεα Ορλεανη μπαχαλο απορω τι θα κανουν η Οριτζιναλς εκει περα αφου η εξουσια παει και ερχετε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και γω που ημουν Στελενα τωρα πια το θεωρω αστειο να μιλαμε για Στελενα, δεν γινεται να πηγαινεις απο τον εναν αδερφο στον αλλο, οποτε δεν με αφορα πλεον με ποιον θα καταληξει η Ελενα, εχουν μια ταση να χαλανε τις ανθρωπινες σχεσεις εχεις δικιο, ηθελα Στεφεριν αλλα μου το χαλασανε κι αυτο. Τωρα πια δηλωνω μονο Στεφαν φαν και δεν θελω Στερολαιν, ειναι κριμα να χαλασουν τη φιλια που εχουν, αλλωστε η Καρολαιν μ αρεσει με τον Κλαους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...