Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Η Τηλεθέαση για το επεισόδιο 5.18 "Resident Evil"


Τα νουμερα τηλεθεασης για το 18ο επεισοδιο ηταν για ακομα μια φορα τα χαμηλοτερα που εχει δει ποτε η σειρα...

Με 1.660.000 εκατομμύρια στο συνολο! Ενω στο νεανικο κοινο η σειρα εφτασε το 0.7!

7 σχόλια:

  1. Για μένα,είναι πιο απλή η εξήγηση.
    Όταν ψάχνεις με το κυάλι μια ολόκληρη σεζόν,να βρεις ένα καλό επεισόδιο και σου το δίνουν στο τέλος,.....είναι λογικό οι τηλεθεατές να μην είναι πια εκεί για να το δούνε,δυστυχώς.Αν και είχα διαβάσει,ότι πολλοί θα το έβλεπαν για να στηρίξουν την προσπάθεια του Paul.
    Όταν έχεις ενδιαφέρον κάθεσαι και βλέπεις live,όταν δεν έχεις μπορείς να τα δεις και στις διακοπές μαζεμένα.Πχ,περίμενα πως και πως το διαφημισμένο 100 επεισόδιο.Με πέτυχε πάνω σε μετακόμιση.Παρά όμως το γεγονός ότι είχα να ξυπνήσω στις 6 το πρωί,ξενύχτησα για να το δω,γιατί ήθελα να το δω.Κάπως έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο....ειμαι απο τα ατομα που αν ξεκινησουν κατι θεουνω να το τελειωσουν κ ας με χαλαει καποιες φορες...παντα περιμενω οτι β επομενη φορα ισως ειναι καλυτερο το επεισόδιο...με χαλαει που ξεκινησε απο ιστορια αγαπης κ κατεληξε ιστορια για αγριους....μακαρι να ξαναμπουν στο πνευμα το αρχικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα με το σήμα και την αναμετάδοση του το CW σε διάφορες περιοχές της Αμερικής, γι 'αυτό και τα χαμηλά νούμερα και όχι μόνο στο Diaries αλλά σε όλες τις σειρές του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι,αλλά δυστυχώς και πριν το διάλειμμα που δεν είχαν πρόβλημα στο σήμα,πάλι τα ίδια νούμερα είχαν.Λίγο λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το προηγούμενο επεισόδιο είχε πολύ χαμηλά νούμερα μόνο, όλα τα υπόλοιπα ήταν καλά για το κανάλι γενικά γιατί η σειρά είναι η 1η με εξαιρέσεις κάποιον επεισοδίων που δεν ήταν σε όλη την σεζόν. Γενικά στο κανάλι πέφτουν τα νούμερα του(σε όλα τα προγράμματα του) όχι μόνο στο Diaries!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...