Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.19 "Man on Fire"


Όποιος παρακολούθησε το 19o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Ο Stefan προσπαθεί να αποσπάσει την Elena από την εμμονή της για το είδος της σχέσης της με τον Damon, ενώ η Bonnie κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ρεαλιστική σχετικά με το πώς τα πράγματα που αλλάζουν στον άλλο κόσμο θα την επηρεάσουν ως την Άγκυρα. Ο Damon ζητάει το μαχαίρι των Περιπλανητών πράγμα που αναγκάζει τον Jeremy και τον Matt να του πουν ότι χάθηκε. Μέσω αναδρομών στη νύχτα των εκλογών, το 1960, ο Enzo αποκαλύπτει στην Elena, το Stefan και την Bonnie ότι έχει μάθει τι συνέβη στη μεγάλη του αγάπη, τη Maggie, και μετά με την απρόθυμη βοήθεια της Liv και του Luke, τα πράγματα χειροτερεύουν. O Damon παρεμβαίνει προσπαθώντας να ηρεμήσει τον Enzo, αλλά τα λόγια του κάνουν τον Enzo να πάρει μια απέλπιδα και επικίνδυνη απόφαση που οδηγεί σε μια βίαια μάχη με το Stefan. Στο τέλος, ο Markos επιστρατεύει τη βοήθεια της Sloan για μια ιεροτελεστία ώστε να σταματήσουν μια αρχαία κατάρα πάνω στους Περιπλανητές. O Tyler αναγκάζεται να παίξει έναν επικίνδυνο ρόλο στην ιεροτελεστία την ώρα που παρατηρεί τη μεγάλη δύναμη που έχουν η Περιπλανητές.

 

113 σχόλια:

  1. Ψηφίζω μέτριο για το επεισόδιο!!! Μα τι έχουν πάθει?? Το προηγούμενο ήταν πολύ καλό επεισόδιο!!!!! Σκοτσέζικο ντους -μία ζέστη, μία κρύο- το πάνε το εργάκι μας??? Όχι βρε σεις παιδιά βοηθήστε με λίγο.............χρειαζόταν τώρα αυτή η εξέλιξη με τον Ένζο ?? Και "γέμισε" και όλο το επεισόδιο !!! Δεν μου άρεσε καθόλου!!..... Και θα πάρει και εκδίκηση??......από την "άλλη μεριά"??
    Κι αυτός ο Στέφαν ντιπ "χαλβάς" είναι?? Όταν ο Ντέιμον σκότωσε την Λέξι -την καλύτερη φίλη του- γιατί δεν έγινε τέτοιος χαμός???? Πιο σημαντικός είναι ο Ένζος??? Δε μας χέ.... λέω εγώ κι αυτός ο Ντέιμον που ξαφνικά πρέπει να το προστατέψουμε κιόλας το ανήλικο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο.Είναι καλά τα τελευταία επεισόδια.Κρίμα που έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος για να τα δούμε.
    Ο καημένος ο Ένζο.Δύο φορές του κατέστρεψε την ζωή ο καλύτερος του φίλος.Α ρε Ντέιμον,έτσι είσαι φτιαγμένος,αν και την δεύτερη φορά δεν ήξερες.Τα φλασμπακ στο 60 ήταν ωραία,έδειχνε πολύ κούκλος!Και πήγε και αυτοκτόνησε πάνω στον Στέφαν ο Ένζο για να τον γεμίσει κι άλλες τύψεις.Ο Στέφαν δεν θέλει να τον συντρίψει για αυτό θα προσπαθήσει να το κρατήσει μυστικό με την Έλενα,αλλά δεν θα τα καταφέρουν γιατί θα γυρίσει σαν φάντασμα για εκδίκηση.
    Με την Έλενα έχω μπερδευτεί πραγματικά.Η Μπόνι πεθαίνει και δείχνει πολύ ψύχραιμη.Καθόταν και της έλεγε ότι ο Ντέιμον δεν θέλει να την έχει φίλη.....ήμαρτον!!!Κάντε κάτι να έρθει η παλιά Έλενα στην επιφάνεια.Α ρε Μπόνι,πως σε κατάντησαν κι εσένα.Από μάγισσα που σταμάτησες την καρδιά του Κλάους,σε εξαφάνισαν τελείως.
    Ο Τάιλερ του Χριστού τα Πάθη.Δεν είναι η χρονιά του.Τουλάχιστον μάθαμε τι κάνει το αίμα των σωσίων και πως μπορούν κάποιοι να γίνουν άνθρωποι.
    Έχω πάρει μια ιδέα περίπου για το τέλος.Αφού το κλειδί είναι το αίμα των σωσίων,κάτι θα κάνουν η Έλενα και ο Στέφαν για να σταματήσουν τους Ταξιδευτές.Να θυσιάσει το εαυτό του ο Στέφαν,δεν το θεωρώ απίθανο.Δεν ξέρω αν είναι αυτή η τραγωδία που θα χτυπήσει τον Ντέιμον ή κάτι άλλο,αλλά θα πιέζει συνεχώς την Μπόνι να προσπαθεί να μην καταρρεύσει η άλλη πλευρά.Κι εκεί,ίσως κάτι πάει στραβά και θυσιαστεί ο ίδιος ή και η Μπόνι μαζί,για να επαναφέρουν αγαπημένους ανθρώπους.Και ίσως κάποιοι να επανέρθουν και ως άνθρωποι και να χαθεί η Μπόνι με τον Ντέιμον;Τον τελευταίο σίγουρα θα τον επαναφέρουν αν συμβεί κάτι τέτοιο,απλά ίσως θα τον παρακολουθούμε από αλλού για ένα διάστημα.3 θάνατοι πάντως θα είναι οριστικοί.Μπορεί και να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά,οπότε μην ταραχτεί κανείς....χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Simfono,to episodio itan vareto ixame oli tn wra enzo,ta mona simia itan otan matheni oti o damon skotose tin dikia tou kai klini ton diakopti tou kai eki pu traviete apo ton stefan kai meni o stefan m tin kardia sto xeri...kata t ala ola vareta mu fanikan...kai oso g tin LEXI pu les exis dikio ala ti na kanume exume ts xaraktires mas o enas me tn alon ine ta dio akra...kai episis mu tin spai apisteuta h elena e dn boris re file na zitas apo ton damon na iste fili kai na to pezis kolitari me ton stefan pu akomaa sagapai...tous pezi opos theli...edo akoma k i kathrin pu to ekane ixere oti agapai ton stefan ixere ti ithele kai pion...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ioanna,δεν είναι το θέμα αν είναι πιο σημαντική η Λέξι ή ο Ένζο.
    Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των αδερφών.Ο Ένζο είναι ο λόγος που επιβίωσε ο Ντέιμον από το κελί και ο ίδιος δεν έκανε τίποτα για αυτόν,απεναντίας του κατέστρεψε τη ζωή.Τώρα είχε τύψεις και ήθελε να επανορθώσει.
    Ο Στέφαν δεν θέλει να αποκοπεί ο Ντέιμον από την ανθρωπιά του και να ξαναγίνει ο κακός Ντέιμον.Για αυτό θέλει να το κρατήσει μυστικό.Και για αυτό υποχώρησε στην σχέση του με την Έλενα.Όχι για την Έλενα,αλλά για τον Ντέιμον.Επειδή του άρεσε να τον βλέπει πιο ανθρώπινο.
    Μετά την απόσταση που κράτησαν τα αδέρφια για χρόνια,μετά την Κάθριν,προσπαθούν να σώσουν την αδερφική του σχέση.Με όλες τις ιδιαιτερότητες τους,αγαπιούνται μεταξύ τους.Απλά ο Στέφαν είναι πιο ώριμος.Είναι άλλος χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικα με το αιμα των τελευταιων σωσιων, αν καταλαβα καλα δεν κανει τα βαμπιρ ανθρωπους,
    τους επαναφερει στην προηγουμενη κατασταση πριν αναστηθουν σαν βαμπιρ
    και για να γινουν βαμπιρ πεθαινουν σαν θνητοι πρωτα, δηλαδη με λιγα
    λογια γινονται ανθρωποι, αναιρει δηλαδη τη μαγεια που τους
    ανασταινει και τους κανει αθανατους, αλλα μετα πεθαινουν, τους σκοτωνει στην ουσια. Αναρωτιεμαι αν σκοτωνει και Οριτζιναλς, αν μπορει να αναιρεσει δηλαδη και τη μαγεια της Εσθερ που τους εκανε βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λογικα 8α μπορει,γιατι ο Μαρκος ειπε οτι η προφητεια ισχυριζεται οτι το αιμα των σωσιων αναιρει κα8ε ειδους μαγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο επεισοδιο.Αρχισε λιγο βαρετα αλλα μετα λιγο πηρε τα πανω του και ειχε δραση.Παιδια δεν μου αρεσε που σκοτωσαν τον Ενζο,αν και σιγουρα 8α τον ξαναδουμε,αλλα και παλι! Ηθελα λιγο την Ελενα να κανει κατι τις,μια χαρα εχει ορμησει σ'αλλους κι αλλους,αλλα ο Ενζο ειναι δυνατοτερος.Μ'αρεσαν πολυ αυτα που ειπε ο Μαρκος για το αιμα των σωσιων κ αλλα τετοια(καημενη Σλοαν)! Αλλα προσωπικα νομιζω οτι αρκετα ασχοληθηκαμε με την αλλη πλευρα και τους αρχαιους μαγους και μαγισσες και ξορκακια τους.Ελπιζω η 6η σεζον να παρουσιασει καινουριο υπερφυσικο πλασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το επεισοδιο ηταν πολυ καλο μπορω να πω οτι μου θυμισε λιγο τις πρωτες σεζον. λυπαμαι πολυ που πεθανε ο ενζο σ αυτο το επεισοδιο μας εδειξαν οτι ειχε μια ομορφη ψυχη και εναν χαρακτηρα που ηταν πολλα υποσχομενος και ηταν πολυ δεμενος με τον ντειμον. ο ντειμον πολυ γλυκος και μ αρεσει που προς το παρον κραταει οσο μπορει αποστασεις. ο στεφαν παντα να σωζει τους αλλους νοιαζεται πολυ τον αδερφο του, η ελενα αδιαφορη πρεπει να της δωσουν ενα θεμα μια προσωπικοτητα αυτο εχει χαθει απο την τεταρτη σεζον και αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωταγωνιστρια. οι ταξιδευτες μας εχουν ζαλισει για το οτι πρεπει να εγκατασταθουν για την αλλη πλευρα ειναι το θεμα μακαρι καποια στιγμη να δουμε και χαρακτηρες που εχουν φυγει και σιγα σιγα να δουμε καποια δραση σε σχεση με την αλλη πλευρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγω αυτο καταλαβα, αρα οι σωσιες ειναι πολυτιμοι και στους Οριτζιναλς, αφου αποτελουν τροπο εξοντωσης τους, και αρα ενας πολυ καλος λογος να επιστρεψουν στη σειρα, εστω και για λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μόνο που δεν απαντήθηκε είναι γιατί έπρεπε να σκοτώσουν του υπόλοιπους σωσίες και να μείνουν μόνο δύο, αφού θέλουν πολύ αίμα δεν θα ήταν καλύτερο να είχαν περισσότερους στην διάθεση τους; Μπορεί να το εξηγήσουν αργότερα...
    Μακάρι να γυρίσουν οι Ορίτζιναλς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα είπες καλύτερα απο οτι θα τα έλεγα εγώ...για άλλη μια φορά συμφωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το επεισόδιο ήταν καλό, επιτέλους υπάρχει μια ιστορία που εξελίσεται και δεν περιστρέφεται γύρω απο το τρίο. Yπάρχει αγωνία και φόβος ότι κάποιοι θα χαθούν για πάντα και αυτό είχε λείψει απο την σειρά. Πιστευω ότι όλοι έχουμε απογοητευτεί και τα βλέπουμε όλα αρνητικά, δεν μας ευχαριστεί τίποτα πια...και με το δίκιο μας δηλαδή, λίγα τραβήξαμε όλο αυτο τον καιρό, λίγο είναι να βλέπεις την σειρά που αγαπάς να κατρακυλάει...Εύχομαι η 6η σεζον να μας εκπλήξει όλους....Βέβαια με την Τζούλι που έχουμε μπλέξει δύσκολο, άλλα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι μονο το αιμα των δυο τελευταιων σωσιων μπορει να αναιρεσει τη μαγεια. Οχι απλα αιμα σωσιων. Επρεπε σκοτωσουν ολους τους αλλους και να μεινει μονο ενα τελευταιο ζευγαρι. Ισως ετσι γινεται το αιμα πιο ισχυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φωτογραφίες από το φινάλε,αν δεν τις έχετε δει:

    http://theoriginalscw.tv/the-vampire-diaries-season-finale-synopsis-pics-of-home/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ μαζί σου !!!! Έτσι πέστα!!! Και για την Κάθριν έχεις Δίκιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλειο το επεισόδιο!!! Είχε Δράση και μ΄άρεσε Πολύ!!!! Ίσως επειδή δέν ασχολήθηκαν με το ''τρίο''. Δέν μπορώ να μην σχολιάσω το Άλμα του Stefan όταν ελευθερώθηκε από τα δεσμά του για να σώσει τον αδερφό του από τον Ενζο...ΘΕΟΣ♥!!!!!! Η Ελένα αδιάφορη ότι έχει κάνει στην 4η και 5η σεζόν δέν σώζεται με τίποτα. Ενδιαφέρον αυτό με τούς Ταξιδευτές,δηλαδή άν κατάλαβα καλά ένα vampire άν γίνει θνητό τελικά πεθαίνει??? Λυπήθηκα και τον Τάιλερ, για τον Ένζο ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σύνοψη για το επεισόδιο 22:
    Πληγωμένος από μια απρόσμενη τραγωδία ο Damon επικεντρώνεται στο να μαζέψει τα κομμάτια του , ενώ πιέζει την Bonnie περισσότερο από ποτέ να βρεί έναν τρόπο για να σταματήσει την αποσύνθεση της άλλης πλευράς . Η Έλενα παίρνει τα πράγματα στα χέρια της και ζητεί από την Liv και τον Λουκ να την βοηθήσουν , αλλά η Liv αρνείται να συνεργαστεί, μέχρι η Caroline να της
    προσφέρει κάποια προσωπικά κίνητρα . Η σερίφης Forbes τρομοκρατείται
    όταν ο Μάρκος χρησιμοποιεί βία κατά του Tyler / Julian για να αποδείξει
    ότι το Mystic Falls είναι πλέον υπό τον έλεγχο των ταξιδιωτών . Με νέες
    πληροφορίες από σερίφη Forbes ο Damon έρχεται με ένα επικίνδυνο σχέδιο
    που βασίζεται σε κλάσματα δευτερολέπτου συγχρονισμού από τον Jeremy και
    τον Matt . Μετά από μια αστοχη παρατήρηση της Liv ο Stefan λαμβάνει
    μια συναισθηματική αντίδραση από την Caroline που προκαλεί έκπληξη!
    Καθώς οι συνθήκες στην άλλη πλευρά επιδεινώνονται η Bonnie δράττεται
    της ευκαιρίας για να διευθετήσει ένα παλιό λιογαριασμό . Τέλος , το
    σχέδιο του Damon προκαλεί μια τεράστια έκρηξη στο Mystic Falls , και ο
    καθένας έχει παγιδευτεί μέσα στη σύγχυση , αφήνοντας ένα ίχνος ηρωισμού ,
    θυσίας , ανακούφισης και απόγνωσης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ερώτημα είναι αν ο Στέφνα και η Ελένα πιούν απο το αίμα τους, και των δύο το αίμα δηλαδή, θα έχουν και αυτοί την τύχη των υπλοίπων βαμπίρ που πίνουν αίμα σωσίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εννοεις να γινουν ανθρωποι και να παραμινουν ετσι....
    Πολλα σποιλερ λεγαν οτι η Ελενα συγκεκριμενα μπορει να ξαναγινει ανθρωπος ...
    Και αυτο οντως ειναι μια καλη λυση να ειναι η μονη που δεν θα επηρεαζονται απο την καταρα..
    Αλλα ετσι παλι δεν θα συνεχισουν να γενιουνται σωσιες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κανονικα πρεπει α γυρισουν γιατι ολα το υπερπεραν καταρεει και βρεθηκε τροπος να πεθανουν ολοι τους γινετε να μην τους νοιαζει...
    Δεν θα φτασουν οι ταξιδευτες μεχρι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαλλον ο Ντειμον θα μαθει για τον θανατο του Ενζου και θα πληγωθει πολυ...
    Τελικα με ταξιδευτεε μαλλον θα ασχοληθουμε στην 6η σεζον,και μαλλον μαζι με την Μπονι θα θυσιαστουν για να σωθει η αλλη πλευρα .....
    Να το και το Σρερολαιν ερχετε με χιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε παιδιά μόνο εγώ νομίζω ότι το σενάριο έχει κενά; Με την εξέλιξη με το αίμα των σωσιων χάνεται το νόημα της θεραπείας. Οταν ο Σάιλας δηλαδή ήπιε το αίμα της Καυριν για να γίνει θνητός ήταν το ίδιο το αίμα που τον έκανε θνητό ή η θεραπεία που βρισκόταν σε αυτό; Και αν το αίμα των σωσιων αναιρεί κάθε μαγεία, γιατί συνέχισε να είναι μάγο και να έχει τις δυνάμεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνω σε ολα μαζι σου με την μονη διαφορα γοα τον Ντεημον κριμα που πεθανε ο Ενζο μονο και μονο επιδει θυμιζε στον Ντεημον την ανθρωπια του...
    Αλλα ο Στεφαν εκτος απο χαλβας ειναι και χαζος αφου δεν τον σκοτωσες εσυ γιατι νιωθεις τυψεις αυτος ο συναισθηματισμος του δεν εχει ορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νομίζω πως έχουμε φτάσει σε σημείο που Κάθε Απορία είναι Δικαιολογημένη!! Το έχουν κάνει πολύ "αχταρμά" το έργο....."Τουρλουμπούκι" που λέμε και στο χωριό μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ne alla dn pisteuete pos ta psemata den odigoun kapou ? O Damon arga I grigora tha to mathei kai ektos t oti tha xirotereyei to pragma kai tha mallwsei asxima me tn stefan pisteuw pos einai kai krima na tn flomonoun sto paramithi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η θεραπεία τον έκανε θνητό. Αυτό που κάνουν οι ταξιδευτές δεν θεραπεύει αλλά επαναφέρει όποιον πιεί το αίμα των σωσίων στην κατάσταση που ήταν πρίν γίνει βαμπίρ. Δηλαδή πεθαίνει....άρα δεν χάνεται το νόημα της θεραπείας . Προφανώς οι μοναδικοι που μπορουν να παραμείνουν άνθρωποι αφού πιουν το αίμα των σωσίων θα είναι οι ίδιοι οι σωσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ νομίζω ότι ο Ντέιμον θα νιώθει συντετριμμένος για 3 λόγους.
    Θα χωρίσει οριστικά με την Έλενα,θα μάθει για τον θάνατο του Ένζο και το τελειωτικό χτύπημα θα είναι ότι κάτι θα συμβεί στον Στέφαν.Αυτό θα τον τσάκιζε τελείως.Κάτι θα κάνει για να τον σώσει και θα σκοτωθεί ο ίδιος στο τέλος.....
    Ή θα γίνουν άνθρωποι οι σωσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όχι,έτσι δεν θα συνεχίσουν να γεννιούνται σωσίες.Οι ανθρώπινοι σωσίες γεννιούνται κάθε φορά που ένας σωσίας μετατρέπεται σε βαμπίρ.Για να υπάρχει ισορροπία στη φύση και να μπορεί να πεθαίνει ο σωσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι αυτό φαντάζομαι, οι μοναδικοί που μπορούν να παραμείνουν άνθρωποι αφού πιουν το αίμα των σωσιών θα είναι οι ίδιοι οι σωσίες. Δεν θα είχε νόημα να πέθαιναν και αυτοί όπως τα υπόλοιπα βαμπίρ! Πολύ σωστα το επισημαίνεις για τα σποιλερς που θέλουν την ελένα άνθρωπο, έτσι θα μπορεί να εξελιχθεί η ιστορία με αυτό τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είτε τον φλωμόσουν στο παραμύθι έιτε του πούν αλήθεια παλι μπάχαλο θα τα κάνει.... Δυστυχώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό, την αποτυχία, την απόρριψη...Αυτός είναι ο Ντείμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι,αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα.Αντιδρούν εντελώς διαφορετικά με τον Στέφαν.
    Πως αντιδρά ο Στέφαν όταν πληγώνεται;Μελαγχολεί.
    Πως ο αντιδρά ο Ντέιμον όταν πληγώνεται;Σκοτώνει κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οχι παιδια αυτο με το αιμα των σωσιων μονο τωρα μπορει να γινει, γιατι μονο τωρα δεν υπαρχουν αλλοι σωσιες και ο Στεφαν και η Ελενα ειναι το τελευταιο ζευγαρι. Το αιμα των τελευταιων σωσιων κανει τα βαμπιρ ανθρωπους οι οποιοι μαλιστα μετα απο καποια λεπτα πεθαινουν, δεν γιατρευονται απλα. Αυτο που εγινε οταν ο Σαιλας ηπιε το αιμα της Καθριν η οταν ο Κλαους ηπιε το αιμα της Ελενας ειναι τελειως αλλα πραγματα, τοτε υπηρχαν κι αλλοι σωσιες οποτε το αιμα τους δεν μπορουσε να αναιρεσει καμια μαγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαλλον παλι εχεις δικιο...
    Εγω ετσι οπωε το βλεπω αν η 6η σεζον ειναι η τελευταια θα εχουμε πολλους θανατους και ισως στο τελος μεινουν μονο Ελενα και Στεφαν....
    Χωρις βαμπιρ χωρις τιποτα και ετσι θα επελθει παλι η ισοροπια στο συμπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η φηση ξεκινησε να δημιουργει σωσιες οταν ο Σαιλας και η Αμαρα εγιναν αθανατοι, επειδη αυτοι δεν μπορουσαν να πεθανουν, να υπαρχει παντα μια μορφη τους που να πεθαινει αντι γι αυτους. Καπου ειχαν αναφερει οτι καθε ζευγαρι γεννιεται περιπου καθε 100 χρονια, ετσι ωστε παντα να υπαρχει καποιος να πεθαινει. Οταν ο Σαιλας και η Αμαρα ηπιαν το φιλτρο και εγιναν αθανατοι, δεν πεθαναν και ξαναζωντανεψαν, εγιναν αθανατοι
    οντας ζωντανοι, χωρις να πεθανουν πρωτα. Αυτο
    διεταραξε την ισορροπια. Το γεγονος οτι ενας σωσιας μετατρεπεται σε βαμπιρ λογικα δεν το επηρεαζει γιατι για να γινει βαμπιρ πεθαινει πρωτα, ασχετα που μετα ξαναζωντανευει με διαφορετικη μαγεια. Αν ηταν ετσι καθε φορα που καποιος γινοταν βαμπιρ, θα γεμιζε το συμπαν σωσιες του, με πρωτους πρωτους τους Οριτζιναλς. Αφου δεν δημιουργηθηκαν δικοι τους σωσιες, οταν αυτοι εγιναν βαμπιρ, δεν θα δημιουργηθουν ουτε οταν αλλοι γινουν βαμπιρ, ακομα κι αν αυτοι ειναι σωσιες του Σαιλα και της Αμαρας.
    Ποσο μαλλον τωρα, που ο Σαιλας και η Αμαρα ειναι πεθαμενοι, και δεν υπαρχει λογος η φυση να δημιουργησει αλλους σωσιες, ο Στεφαν και η Ελενα ειναι αθανατοι επειδη ειναι βαμπιρ, αυτο ομως δεν διαταρασει την ισορροπια γιατι πεθαναν πρωτα και μετα εγιναν βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα την θεραπεία την έφτιαξε η Κέτσια και υποτίθεται ότι τότε δεν υπήρχαν
    σωσίες, δεν νομίζω η θεραπεία να είχε σχέση με τους σωσίες. Για τους
    ταξιδευτές και αυτό που κάνουν όντως έχεις δίκιο οτι χρειαζοταν να
    μείνουν οι 2 τελευταίοι σωσίες, νομίζω επίσης ότι πρέπει για να γίνουν
    άνθρωποι όσοι πιούν το αίμα, πρέπει να πιούν το αίμα και των δύο σωσίων
    ταυτόχρονα γι αυτό θέλουν και τους δύο μαζί, επίσης κάνουν και κάποιο
    ξόρκι για να ολοκληρωθεί η διαδικάσια. Φαντάσου αν δεν ισχύει αυτό
    όποιος δαγκώνει τον Στεφαν η την Ελένα απο εδώ και πέρα θα
    πεθαίνει......Η αληθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρη για αυτά που λέω
    γιατί έχω μπερδεψει τα μπούτια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ακριβως! Αλλο να στεναχωριεται που ο Ντειμον εχασε τον φιλο του, και
    μπορει να αποκοπει απο την ανθρωπια του, αυτο ειναι απολυτα λογικο, και
    αλλο να κατηγορει τον εαυτο του οτι αυτος τον σκοτωσε. Βλεπω πολλους σε
    αλλα ξενα κυριως σαιτ να κατηγορουν τον Στεφαν οτι ναι μεν δεν τον
    σκοτωσε αυτος τον Ενζο και ο Ενζο στην ουσια αυτοκτονησε, αλλα δεν θα
    επρεπε λενε να βαλει το χερι του στην καρδια του αρχικα. Μα καλα τι αλλο
    να εκανε οταν ο Ενζο, ενα βαμπιρ αποκομμενο απο την ανθρωπια του, τον
    εχει περικυκλωσει στις φλογες, τον περιχυνει με βενζυνη και θελει να τον
    σκοτωσει, κι αυτον και ολους τους αλλους, γιατι θελει να εκδικηθει τον
    Ντειμον, να κατσει να πεθανει? Ο Ενζο, αν δεν τον σταματαγε ο Στεφαν,
    ηταν με τον αναπτηρα στο χερι ετοιμος να τον πεταξει και να τον καψει.
    Ημαρτον δηλαδη, ας πουν οτι δεν τον χωνευουν, οτι δεν τους αρεσει η
    φατσα του αλλα μην τον κατηγορουν με το που κανει κατι που δεν τους
    αρεσει η που νομιζουν οτι δεν τους βολευει. Γιατι ο αγαπημενος μας
    Ντειμον, μιας και μερικους μονο αυτος φαινεται να τους νοιαζει, θα
    στεναχωρηθει περισσοτερο αν χασει τον αδερφο του απο το να χασει τον
    Ενζο, οσο καλος του φιλος κι αν ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι κανουν και ξορκι, δεν δινουν μονο το αιμα. Επισης δεν ξερουμε αν μπορουν να το κανουν και μαγοι η μονο Τραβελερς. Αυτο που ειπες για τη θεραπεια στην αρχη δεν το καταλαβα τι εννοεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο με τους σωσιες ουτε καν θα το αναφερουν στους Οριτζιναλς? Λες και ειναι κατι ασημαντο που δεν τους επηρεαζει. Τι να πω, μακαρι να διαψευστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Διαχωρίζω την θεραπεία απο αυτό που κάνουν οι ταξιδευτές. Η θεραπεία φτιάχτηκε απο την Κετσια στην αρχή της ιστορίας άρα δεν έχει καμία σχέση με σωσίες, άρα όταν ο Σαιλας ήπιε το αίμα της Καθριν που είχε πάρει την θεραπεία δεν έιχε σε τίποτα να κάνει με το οτι η Κάθριν ήταν σωσίας και υπήρχαν και άλλοι σωσίες ζωντανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Α ναι τωρα το καταλαβα. Ναι ετσι ειναι, αλλωστε η θεραπεια τους κανει απλα θνητους, το αιμα των σωσιων δεν τους κανει απλα θνητους, τους σκοτωνει κιολας. Αλλα ετσι κι αλλιως τοτε ο Σαιλας ειχε πιει μονο το αιμα της Καθριν, και η τελευταια να ηταν, πρεπει να πιεις το αιμα και των δυο τελευταιων σωσιων ανακατεμενο νομιζω και αρα και του Στεφαν η του Τομ οποιου ειχε επιζησει, και επισης να πεις το ξορκι. Οποτε και παλι εφοσον δεν ειχε κανει αυτα και η τελευταια να ηταν η Καθριν και να μην ζουσε η Ελενα παλι δεν θα γινοταν κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δε νομίζω ότι θα είναι η τελευταία σεζόν.Μπορουν να δώσουν και τα μισά επεισόδια του έβδομου για να δώσουν το τέλος που θέλουν.
    Πιο πιθανό βλέπω τον οριστικό θάνατο της Ελενας για το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Για εμένα το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα καταλήξει με κάποιον απο τους δύο αδερφους. Το πιο πιθανο που σκέφτομαι είναι ότι ο ένας απο τους δύο θα πεθάνει και ο άλλος θα την παρακολουθεί απο μακριά να έχει μια γεμάτη ζωή ως άνθρωπος με οικογένεια και στο τέλος να πεθαίνει ευτυχισμένη απο γερατειά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάλλον ο Στέφαν θα ζήσει και θα βλέπει ΄΄ολα όσα ήθελε να ζήσει μαζί της να τα ζεί με κάποιον άλλο!!
    Επίσης έτσι θα κλείσει η ιστορία γράφοντας το στο ημερολόγιο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Βλέπεις ο ''κακόμοιρος'' ο Ντειμον είναι πάντα το θύμα, επειδή έχει μπλέ μάτια αχαχαχαχαχα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προβλέπω την Ελένα με την φίλη της Καρολάιν να πιάνονται μαλλί με μαλλί αχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν θέλω την Καρολαιν με τον Στεφαν μαζί με τίποτα, μα θα της αξίζει της Ελένα να πάθει αυτό που έπαθε ο Στεφαν, να πάει η καλύτερη της φίλη με αυτον που αγαπάει...γιατι κάποια απο τα σποιλερς που διαβάζω λένε ότι θα το μετανοιώσει αυτο που έκανε στον Στεφαν. Αλλά είναι τόσο εγωίστρια που θα τον ξαναθυμηθεί όταν θα πάει να προχωρήσει την ζωή του με οποιαν και να είναι αυτό. Τότε θα θυμηθει τοι τον θέλει....γιατί δεν θα τρέχει πίσω της!

    Πραγματικά είναι κατορθωμα ευτο που έκανε η Τζούλι , το μεγαλύτερο ποσοστό τον φανς να έχουν σιχαθεί την Ελένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν αξίζει στην Καρολάιν όμως αυτό που έκανε τα πάντα για να ξαναγυρίσει η Έλενα στον Στέφαν.Καλύτερα να την άφηναν με τον Τάιλερ.Και επιπλέον δεν θα αξίζει και στον Στέφαν να παρατήσει την Καρολάιν για να τρέξει στην Έλενα.Γιατί μην γελιόμαστε,πάντα θα είναι η πρώτη του επιλογή.
    Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλοι άντρες και γυναίκες στον πλανήτη για να προχωρήσουν τη ζωή τους;;;
    Εγώ ειλικρινά,θα αηδιάσω αν συμβεί κάτι μεταξύ τους.Μέχρι ένα φιλί το πολύ αντέχω,με δυσκολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό θα γίνει μάλλον Μόνο από την πλευρά της Καρολάιν να δει ερωτικά τον Stefan. Φαντάσου η Καρολάιν να πει της Ελένα ότι θέλει τον Stefan αχαχαχαχα....Όσο για την Ελενα λογικό είναι να πιάσουν Μίσος οι φάν, δέν μπορεί να είναι με τον Stefan 3ης σεζόν όλο Αγάπες και Φιλλιά και ξαφνικά την άλλη μέρα να κάνει sex με τον αδερφό του κατάντησε Αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τώρα που το σκέφτομαι,της αξίζει και της Καρολάιν.
    Να την γειώσει ο Στέφαν και μάθει να μην χαραμίζει της ζωής της γύρω από την Έλενα.
    Ο Κλάους τουλάχιστον την είχε πρώτη του επιλογή.Υπάρχει και χειρότερο.Να πάει να βρει τον Κλάους και να της πει Frankly my dear,i don't give a damn(που ήταν και η αγαπημένη της ταινία,το "Όσα πάιρνει ο άνεμος")
    Άι στο καλό,πως με συγχύζουν αυτοί οι συγγραφείς του tvd!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ακριβώς έτσι...Καί φυσικά δεν θέλω steroline, αλλά μόνο να δώ την Καρολαιν να κολάει στον Stefan να βλέπει η Ελένα και να ζηλεύει και στο τέλος να παίξουν μπουνιές αχαχαχαχαχα...έτσι για Δράση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η Κέτσια έφτιαξε την θεραπεία, η οποία ήταν μέσα στο φιαλίδιο που έδωσε η Ελέϊνα στην Κάθριν, άρα μπήκε στο αίμα της η θεραπεία, ο Σίλας πίνοντας το αίμα της πήρε την θεραπεία, πέρασε δηλαδή από το αίμα της στο δικό του. Αλλά εκείνο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνετε με τους Ταξιδευτές. Οι Ταξιδευτές κάνουν ένα ξόρκι και ταυτόχρονα πίνουν αίμα και από τους 2 τελευταίους σωσίες εν ζωή(γι αυτό έπρεπε να σκοτώσουν όλους τους άλλους και να μείνουν μόνο δύο Στέφαν-Ελέϊνα), αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναιρεί την μαγεία που έχει γίνει στο άτομο που πίνει το αίμα των σωσιών, για παράδειγμα εάν είναι βαμπίρ φεύγει η μαγεία του βαμπιρισμού και το άτομο γίνεται βαμπίρ σε μετάβαση, δηλαδή εάν δεν πιει αίμα για να ολοκληρώσει την μετάβαση πεθαίνει. Οι ταξιδευτές θέλουν να το κάνουν όλο αυτό για να αναιρέσουν την κατάρα που τους έκαναν οι μάγισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ki egw ayto pisteyw oti tha ginei ap oti fainetai liga einai ta cwmia apo thn elenitsa mas kai kata th gnwmh mou etsi prepei kai na ginei gia na epelthei kai mia isorropoia kai gia na mh xalasei kai h adelfikh sxesh . As mhn xexname the family is above all

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αχαχαχαχα και πού είσαι ακόμα τι άλλο θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. etsi toulaxiston tha doume ligh drash giati arketa xenerwsame olh th season me to delena drama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν καταλαβαινω πως το εννοεις, εαν ενα βαμπιρ πιει το αιμα απο τους σωσιες δεν επιστρεφει σαν βαμπιρ σε μεταβαση, επιστρεφει σαν θνητος που ομως εχει πεθανει πρωτα για να γινει βαμπιρ, γι αυτο και μετα απο λιγο πεθαινει. Και αιμα να πιει μετα, δεν ειναι βαμπιρ πλεον, δεν θα εχει καμια επιδραση πανω του και παλι θα πεθανει. Ο Μαρκος εδωσε το αιμα του Ταιλερ στη Σλοαν για να την κανει βαμπιρ, μετα τη σκοτωσε, πεθανε εχοντας το αιμα του Ταιλερ και ετσι ξυπνησε σαν βαμπιρ, ολοκληρωσε κανονικα τη μεταβαση πινοντας αιμα απο την σακουλα και μετα της εδωσε το αιμα απο τους σωσιες, αυτη ξαναεγινε θνητη που ομως ειχε πεθανει, και γι αυτο μετα απο λιγο πεθανε απο μονη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. e ti allo na pw to exoume faei me to koutali olous aytous tous mhnes . Adiko exw ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εγώ πάλι γιατί έμεινα με την εντύπωση ότι την σκότωσε την Σλόαν ο Μάρκος;
    Αχταρμάς η μυθολογία φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Την ξαναειδα τη σκηνη και αν δεις ο Μαρκος δεν της κανει τιποτα, μονο του πεφτει το κεφαλι της εκει που πριν ειχε γιατρευτει. Εκτος κι αν το εκανε με το μυαλο του αλλα φαινεται πολυ ηρεμος, δεν νομιζω να τη σκοτωσε αυτος με μαγεια. Και λογικα να το δεις, το αιμα των σωσιων αναιρεσε τη μαγεια που της εδεινε ξανα ζωη, αν και πεθαμενη, οποτε αυτη ξαναπεθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. nai mono fetros enw peisy htan kalyterh me th therapeia pou telika th phre kai lathos anthrwpos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν ξέρω.Και τις 2 φορές που είδα την ταινία,έμεινα με την εντύπωση ότι της κόβει το λαρύγγι και πέφτει κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Την πρωτη φορα για να τη κανει βαμπιρ, την δευτερη δεν την αγγιζει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μα πέρυσι είχαν μόνο την θεραπεία.Ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα.
    Φέτος έχουν Σάιλας,Αμάρα,Σωσίες,Ταξιδευτές,Augustine,κτλ.Προσπαθείς με δυσκολία να μην χαθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτο που το πας, τα καταφερανε και μας το φαγανε το Κατερινιω στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Όλο αυτό με το αίμα των δύο σωσιών και το ξόρκι των ταξιδευτών αναιρεί την μαγεία, δηλαδή επιστρέφει το άτομο στο στάδιο που ήταν πριν να του γίνει κάποιο είδος μαγείας, δηλαδή το βαμπίρ θα επιστρέψει σε αυτό που ήταν πριν να γίνει βαμπίρ, άρα βαμπίρ σε μετάβαση, τώρα εάν μετά δεν μπορεί να ολοκληρώσει την μετάβαση αυτό δεν το ξέρω(φαντάζομαι ούτε και οι σεναριογράφοι :P). Γι 'αυτό οι Ταξιδευτές θέλουν να το κάνουν στον εαυτό τους για να κάνουν αναίρεση της κατάρας που τους έκανα οι μάγισσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και όσο για την θεραπεία απλά το έγραψα γιατί βλέπω ότι κάποιοι(όχι για εσένα συγκεκριμένα) έχουν μπερδέψει αυτό το θέμα με τους Ταξιδευτές με την άλλη την θεραπεία και τον Σαίλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μα και το οτι ειναι ειναι βαμπιρ σε μεταβαση κι αυτο μαγεια το κανει, μαγεια τους ξυπναει, γιατι το αιμα να μην αναιρεσει κι αυτη τη μαγεια? Αλλωστε καποια στιγμη αν δεις ο Μερκος ρωταει την Σλοαν αν πετυχε το πειραμα, αν το αιμα τον σωσιων την επεστρεψε στην ανθρωπινη μορφη της, αν ηταν ετσι δεν θα της ρωταγε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ναι το καταλαβα μετα γιατι το ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ναι,είδα την σκηνή και όντως την ρωτάει αν πέτυχε το πείραμα.Αυτή του λέει ότι πέτυχε και ότι η πληγή της δεν κλείνει και είναι χαρούμενη που δεν είναι πια βαμπίρ.
    Και μετά της λέει ότι δυστυχώς δεν θα μπορέσει να είναι μαζί τους στο νέο τους σπίτι.Και εκεί που νόμιζα ότι την σκότωσε είναι επειδή άνοιξε ο λαιμός της και έπεσε κάτω.
    Άρα ο Μάρκος ήξερε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα του πειράματος.Η Σλόαν το ήξερε και θυσιάστηκε;
    Μπερδεύτηκα κι άλλος!Τέλος για σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ναι προφανως δεν το ηξερε. Εχεις δικιο, αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα καψαμε σημερα προσπαθωντας να καταλαβουμε τις παλαβομαρες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ase mh mou to thymizeis ayto . Pethanan to kalytero xarakthra gia na mas afhsoun to tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Χαχαχα ετσι, ετσι, καλα τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ante kalhnyxta kopela mou . Ta leme allh fora exoume na krajoume akoma mhn anyshxeis mexri na teleiwsei edw tha maste xxaaxaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. e mh to les eixame kai to sirebond , eixame kai to lenaki xwris antrwpia eixame ta panta kai perisy fainetai gi ayto zhlecane kai fetos eipane na apoteleiwsoun ayto pou arxisan mh to afhsoun hmiteles . Telospantwn kalhnyxta .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αντε αρκετα για σημερα, καληνυχτα και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ετσι ακριβως, τουλαχιστον ετσι καταλαβα κι εγω. Ναι η Σλοαν προφανως νομιζε οτι θα επιστρεψει θνητη και οτι θα ζουσε, ο Μαρκος την χρησιμοπιησε στην ουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Λέει η Caroline Dries,ότι στην 6η σεζόν θα δούμε τον Στέφαν να έχει θεραπεύσει πλήρως τις πληγές του από την Έλενα και να προχωρά στη ζωή του.Θα δούμε επίσης τον Ντέιμον και την Έλενα να αντιμετωπίζουν τα θέματα τους.Delena drama.Πως σας ακούγονται εσάς αυτά,ελπιδοφόρα;Ή θα λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα;;;
    Η Candice ξέρω ότι δεν το θέλει το Steroline.Λυπάμαι που ο Πολ το υποστηρίζει,γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και δεν θέλω να τον αντιπαθήσω.Καταλαβαίνω ότι τον πέταξαν στο περιθώριο οι σεναριογράφοι για να ρίξουν βαρύτητα στον Ίαν,αλλά υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στη σειρά.Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μπάινει μπροστά η Καρολάιν.
    Έχω σχεδόν ήδη ξεγράψει τους Originals.Δεν θέλω να ξεγράψω και το TVD.Πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Eλεος με αυτον τον Ίαν πιά, ωραίος είναι δεν λέω....αλλά αλλαξαν τελέιως τον πρωταγωνιστή και πραγματικά πέταξαν τον Πολ στο περιθώριο...αυτή η Κρολαιν Ντραις έχει λυσαξει μαζί του!! Δηλαδή παλί σκατα Ντελένα θα φάμε στην 6η σεζόν; Ντειμον diaries να μετονομαστεί και να τελειώνουμε! Και ειλικρινα δεν θέλω την Ελένα με τον Στέφαν μαζί αλλά δεν αντέχω άλλο αυτο το ξενέρωμα Ντελένα σεξ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. χαχαχα!!! Ρεντ Μπατλερ ΘΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Και η Τζούλι και η Dries.Δεν βλέπεις τις συνεντεύξεις;Αγκαζέ τον έχουν.Πολλοί φανς λένε και δικαίως δηλαδή,ότι επειδή δεν μπορούν να τον........,βάζουν την Έλενα να τον.......,για να τον βλέπουν!!!!χαχα
    Ωραίος είναι,αλλά εγώ για κάποιο λόγο ποτέ δεν τρελάθηκα μαζί του.Ίσως επειδή τον έβαφαν πολύ στις αρχές.Όμως έδωσε μια συνέντευξη προχθές,που έλεγε ότι η σχέση με την Έλενα είναι εντελώς τοξική και δεν καταλαβαίνει γιατί οι Ντελένες θέλουν τον Ντέιμον με την Έλενα.Κι επειδή αυτά κάτι μου θυμίζουν από άλλους ηθοποιούς,δεν πιστεύω να τα λένε από μόνοι τους.Εκτός αν δεν του αρέσει και του ίδιου πια έτσι όπως τον έκαναν.
    Εγώ πάντως το θεωρώ απίθανο να κλείσει η 6η σεζόν με Ντελένα.Είναι σαν να μην έχεις τίποτα άλλο πια να περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δηλαδή μάς πετάνε στα μούτρα 3 και κάτι σεζόν με Stefan & Ελένα? Και στην 6η σεζόν τάχα μου θα προχωρήσει την ζωη του ο Stefan μόνος? τί βλακείες λένε δέν το πιστεύω αυτό. Και πόσες σεζόν πρέπει να δούμε ότι δεν ταιριάζουν ο Ντειμον και Ελενα με την τοξική σχέση τούς????? Δεν πιστεύω ότι χαράμισα τόσες σεζόν για να δώ στο τέλος τί???...''delena drama''..ELEOSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ούτε καν 3 σεζόν.Στην τρίτη σεζόν είχαν ήδη χωρίσει ο Στέφαν και η Έλενα τυπικά.
    Μερικές φορές νομίζω ότι είναι καλύτερα πια να μην μιλάνε καθόλου οι σεναριογράφοι του tvd.Εκνευρίζουν περισσότερο τον κόσμο.Άλλες φορές διαψεύδονται.
    Υπάρχουν και χειρότερα όμως για να σε παρηγορήσω.Εμένα οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες χωρίστηκαν σε 2 σειρές και δεν τους βλέπω πια μαζί.Η μια με απογοήτευσε μέχρι τώρα.Προσπαθώ να κολλήσω στο tvd που εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο,αλλά κάτι φήμες για steroline και τέτοια δεν με βοηθάνε.Εκτός από Ντελένα δράμα που έγινε ανθυγεινό πια.
    Η αλήθεια είναι ότι ο Πολ ζητούσε από καιρό στη Τζούλι να αφήσει τον Στέφαν να προχωρήσει τη ζωή του,αφού η Έλενα διάλεξε τον Ντέιμον.Δεν τον άφηνε γιατί τον ήθελε stand by.Τώρα στην 6η σεζόν της ήρθε να τον αφήσει;;;;;;Αν αυτό δεν σκοπεύει στο να κάνει την Έλενα να γυρίσει στον Στέφαν,θα πρόκειται για μέγιστη βλακεία.Δε βαριέσαι,ας δείξουν δράση γιατί από έρωτες φάγαμε επικό ξενέρωμα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εγώ προτειμώ Πολ με διαφορά, τον θεωρώ πιο σέξυ. Και γενικότερα μου την έχει δώσει όλο αυτο το σκηνικό που έχει στηθεί γύρω απο τον Ίαν. Δυστυχώς βλέπω οτι οι φανς του είναι πολύ περισσότερες και με διαφορά, αλλά είναι κρίμα μια ολόκληρη σειρά να χαλάσει γιατί οι γκομενίτσες τον προτιμούν...και να μην παπρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με τον ηθοποιό, ισα ισα είναι πολύ συμπαθητικός αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι θέλουν ντε και καλά να μας ταίσουν Ντελένα...που ειλικρινα όταν δεν ήταν μαζί στους πρώτους κύκλους πιο πολύ χημεία είχαν μεταξύ τους, απο όταν κοιμήθηκαν μαζί... Οπώς λές ακόμα και ο ίδιος το έχει καταλάβει αλλά ποιός τον ακούει..Αν συνεχίσουν το θέμα με το τρίο και στην 6η σεζόν προβλέπω να το παρακολουθω μόνο εγώ και κανα δύο ακόμη...και εγώ θα το βλέπω γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω τίποτα στην μέση...έτσι έχω μάθει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εγώ βλέποντας γενικά από έξω,επειδή δεν ήμουν ποτέ ούτε Ντελένα,ούτε Στελένα,επειδή ποτέ δεν μου άρεσε η Έλενα απλώς παλιά έμοιαζε πιο ειλικρινής και αθώα,βλέπω πλέον ότι είναι πιο πολλοί αυτοί που είναι αρνητικοί στο Ντελένα πια.
    Δεν έχουν χημεία ο Ίαν και η Νίνα και απορώ όταν διαβάζω για την χημεία που έχουν.Την έχουν και κακογράψει αυτή τη σχέση που δεν αρέσει πια και σε αυτούς που το υποστήριζαν.Ναι παλιότερα έβγαζαν περισσότερη χημεία,αλλά και πάλι εγώ την προτιμούσα με τον Στέφαν.Έδεναν πιο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πραγματικά η χημεία Στέφνα Ελένα, Πολ Νίνα μάλλον είναι σαφώς καλύτερη και αυτό φάνηκε και απο τις σκηνες Κάθριν Στέφαν...με διαφορά καλύτερες απο αυτές Ιάν Νίνα. Στα ξένα μπλοκς πάντως ακόμα γίνεται χαμός με το Ντελένα...και όπως έχω ξαναπεί οι απειλές πέφτουν σύννεφο...ότι θα σταματήσουν να βλέπουν την σειρά αν παθεί κάτι ο Ντειμον και μπλα μπλα μπλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. mporei kapoios na mou pei ti akrivws ginetai me thn allh pleura gt exw xasei kana-duo epeisodia k dn kserw ti mou ginetai.thn katestrepsan h oxi akoma?diavazw genikws kati sxolia k tetoia alla nomizw me exoun mperdepsei perissotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Από δράση άλλο πράγμα...στο κρεβάτι με την Ελένα....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Όχι δεν την κατέστρεψαν την άλλη πλευρά ακόμα.
    Απλώς οι Ταξιδευτές έκαναν ένα ξόρκι και θυσιάστηκαν για να φέρουν τον αρχηγό τους πίσω(τον Μάρκος) από την άλλη πλευρά.Έριξαν την Μπόνι κάτω και πέρασε αυτός από μέσα της.Αυτό δημιούργησε μια τρύπα στην άλλη πλευρά και τώρα κινδυνεύει γιατί η Μπόνι δεν είναι αθάνατη για να την κρατήσει όπως η Αμάρα που ήταν άγκυρα.Είναι θνητή και φθείρεται η άλλη με πλευρά με αποτέλεσμα να ξεπηδάνε και φαντάσματα .
    Δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουν να τη σώσουν και πως.Μέχρι στιγμής δεν μοιάζει πιθανόν να μπορούν.Και κινδυνεύει και η Μπόνι μαζί με την κατάρρευση της άλλης πλευράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Να καταλάβεις οι φάν μπερδεύουν την σειρά με την πραγματικότητα. Έπιασαν μίσος τον PAUL<3, επειδή σαν Stefan φιλούσε την Ελένα/Νινα που τα ''είχε'' με τον Ιαν χαχαχαχαχα...eleos ( οι περισότεροι θέλανε ντελενα, γιατι ο ιαν και η νινα είχαν σχέση στην πραγματικότητα) Για αυτό η σειρά κατάντησε Αηδία...Άς μας λέγανε από την αρχή ότι η σειρά απευθύνεται σε 10χρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Διαφωνω και εγω πολυ που κατηγορει π Στεφαν τον εαυτο σιγα οχι θα καθοταν να πεθανει και δεν το θεωρω κακο δεν ειναι σαν τον Ντεημν που σκοτωνει οποτε θελει αλλα αν πρεπει να σκοτωσει θα το κανει....
    Απλα οτι το καναν τοσο μεγαλο θεμα δεν μπορω να το κατααβα μονο ψεματα και ενοχες μας σερβιρουν μου φαινεται λες ανπεθεν ο Στεφαν ο Ντεημον τοτε οχι μονο θα αποκοποταν απο την ανθρωπια του αλλα θα σκοτωνε τους παντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Να σε ρωτησω ομως κατι και οι Οριτζιναλς λογικα εγιναν αθανατοι με το ιδιο ξορκη που γιναν και ο Σαιλας και η Αμαρα αυτοι λοιπον γιατι δεν εχουν σωσιες;;
    Βαση λογικης και αυτοι χαλασαν την ισοροποια της φυσης αφου ηταν οι Αρχικοι και ολα τα βαμπιρ εχουν φτιαχτει απο αυτους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Οχι απλα σε παραλληλο συμπαν αλλα σε αλλο που υπαρχουν μονο τα βαμπιρ και οι μαγισσες η Νεας Ορλεανης πουθενα αλλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 7ο πλακα κανεις;;αυτο να δω και τιποτα αλλο...
    Ας πεθανει και η Ελενα τοσοι πεθαναν εξετιας της...
    Μονο τα αδελφια μην σκοτωθουν μεταξη τους για τα ματια της στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. otan les ksephdane fantasmata ennoeis oti erxontai k ston kanoniko kosmo?gt thn skhnh me kol-matt pou eida o kol htan sthn allh pleura nomizw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γιατι ο Σαιλας και η Αμαρα οταν ηπιαν το ελιξηριο δεν πεθαναν για να ξαναζωντανεψουν, απλα εγιναν κατευθειαν αθανατοι. Οι Οριτζιναλς πεθαναν πρωτα, τεχνικα υπηρξε ισσοροπια, υπηρξε θανατος, ασχετα αν μετα αναστηθηκαν με μαγεια. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ακριβως, αφου το ιδιο το επεισοδιο ετσι οπως τελειωσε σου εδινε την εντυπωση οτι εφταιγε σε κατι ο Στεφαν, οτι εκανε κατι μεμπτο, λες και αυτο ηθελαν να μας περασουν σαν αισθηση, ενω αν δεις τα γεγονοτα και μονο εκανε οτι επρεπε να κανει. Δεν ξερω πρωτη φορα μου φανηκε ψευτικο το εργο, το πως μας παρουσιασαν ενα γεγονος, σαν να μας καθοδηγουν στο πως θα πρεπει να αισθανομαστε, σαν να ειναι τοσο απελπισμενοι, σαν να μην τους βγαινει η ιστορια εκει που θελουν να την πανε, γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση, κανονικα ετσι επρεπε να αντιδρασουν αν ηταν επιλογη του Στεφαν να τον σκοτωσει και οχι αυτοαμυνα, αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει αυτο ο Στεφαν, τοτε δεν θα εμεναν πιστοι στους χαρακτηρες, πολύ βολικα εβαλαν τον Στεφαν να μην αποκαλυψει στην Ελενα οτι ο Ενζο στην ουσια αυτοκτόνησε, μονο και μονο επειδη ειχε ερθει η ωρα που επρεπε να κατηγορησουμε τον Στεφαν αυτη τη φορα. Σαχλαμαρες λεω γω, ποιοι τσιμπανε μ αυτα ηθελα να ξερα. Επισης αυτο συνεβει και οταν ο Ντειμον πηγε την Ελενα σπιτι της, τον παρουσιασανε σαν τον ηρωα, οτι εκανε κατι αξιοθαυμαστο που δεν εχουμε ξαναδει, μονο βεγγαλικα δεν αναψανε, και στην ουσια τι εκανε, την μαζεψε και την πηγε σπιτι, μεγαλο το κατορθωμα του να του αναψουμε λαμπαδα, αλλος την εσωσε πιο πριν αντιμετωπιζοντας τον Ενζο που της εκανε επιθεση και βαζοντας σε κινδυνο τη ζωη του, αλλα δεν σταθηκαν σ αυτο, αλλο ηθελαν να μας περασουν εκεινη τη στιγμη. Εμενα ολο αυτο σ αυτον το βαθμο μου φανηκε ηλιθιο, γελοιο και εκνευριστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. maria mou kalhspera kati asxeto hthela na se rwthsw de mou les sth selida me ta sxolia sou vgazei kamia erwthsh look who's popular se olh th selida ? Se parakalw apanthse mou einai shmantiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ναι το βγαζει και σε εμενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Διαβάζω έντονα τις τελευταίες μέρες ότι ο Στέφαν στο 22 επεισόδιο θα εχει πεθάνει και γι αυτό τον λόγο θα είναι πληγωμένος ο Ντειμον απο απροσμενη τραγωδία. Επίσης για αυτό τον λόγο θα έχει συναισθηματική αντίδραση η Καρολαίν για τον Στέφαν...Αν είναι νεκρός λογικά θα έχει επαφή όπως ο Ένζο με τους ζωντανούς...Πάλι ο καυμένος ο Στέφαν θα την πληρώσει....Επίσης μένουν πολύ στο σημείο οτι στις φωτο του 22 επεισ. δεν υπάρχει πουθενά ο Στέφαν!!!!!!!Τωρα τι θα γίνει πραγματικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτό θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα γυρίσει ο Ενζο ως φάντασμα για εκδίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναι έτσι φαίνεται,ότι κατι εχει συμβεί στον Στεφαν.Ομως ο Ντειμον στο τέλος φοράει το κοστούμι του ήρωα όπως λένε και τα σποιλερς λένε ότι τον σκοτώνει ο Μάρκος στο φινάλε.Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Οντως θα συμωνησω μαζι...
    Αλλα δυστηχως δεν απευθυνομονται σε μωρο που δεν εχουν βουληση και αποψη για να μας καθοδηγουν με αυτον τον τροπο προβατα δεν ειμαστε προβατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αχ ναι σωστα αυτο το ξεχασα τελειος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Simfonw to sterolain dn prepi na gini...ine to mono omorfo kai mi tsondovio pragma pu exi mini...e an t xalasun k afto daxi t na pw...k oso g tin elena ne, prepi na taraktnithi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ναι χθες αλλα δεν ξερω τι ηταν, μαλλον κολλησε το σαιτ. Τωρα δεν το βγαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Vampire fun! και παιδιά, όπως το έχω καταλάβει εγώ, η Μπόνυ δεν είναι θνητή.
    Είναι φάντασμα. Η Κέτσια την έκανε "άγκυρα" γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί έχει ήδη πεθάνει. Δεν μπορεί να υποστεί άλλη φθορά.(Έτσι νόμιζε τότε η Κέτσια......ότι η "άλλη μεριά" θα διατηρηθεί για πάντα και μαζί και όλοι οι νεκροί υπερφυσικοί που "κόλλησαν" εκεί πέρα). Απλά η "άγκυρα" μπορεί να αλληλεπιδρά και με τους πεθαμένους της "άλλης μεριάς" και με τους ζωντανούς του "μάταιου τούτου κόσμου".
    Αυτοί(οι σεναριογράφοι) έχουν ξεχάσει τι μας έχουν πει στα προηγούμενα και έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!!!
    "ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ" και λίγα λέω!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ο Στέφαν πεθαίνει στο 5χ21 και ο Ντέιμον θυσιάζετε για να τον επαναφέρει πίσω στο 5χ22..κοινώς ο Ντέιμον είναι αυτός που πεθαίνει σε αυτή τη σεζ'ον αλλά δε νομίζω μόνιμα γιατί η σειρά θα πιάσει πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ioanna,ολα είναι πιθανά!
    Δεν το αποκλείω.Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Μπόνι δεν είναι αθάνατη όπως ήταν η Αμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ίσως θα ήταν καλύτερα να τελείωνε στον πέμπτο κύκλο.

    Το έχουν ήδη "τραβήξει" απ' τα μαλλιά το εργάκι μας!!!!!!! Πόσο ακόμα να το "τραβήξουν"???

    Άσε που από το "τράβα", "τράβα", δεν έχουν μείνει και πολλά μαλλιά ούτε και στους θεατές!!!!!! Μας καράφλιασαν!!!!!!!

    "ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ" και ξανά-μανά "ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αν δεν έκανε βλακείες η Julie και σεναριακές ακροβασίες,μια χαρά ήταν το εργάκι,δεν είχε πρόβλημα!
    Σίγουρα με την φθορά του χρόνου θα χανόντουσαν κάποιοι θεατές,αλλά δεν θα έφευγαν βρίζοντας.Να δούμε τον 6ο κύκλο γιατί μας υποσχέθηκαν ότι θα είναι καλύτερος.
    Εγώ το αγαπάω το καημενούλι και δεν θέλω να τελειώσει με άσχημες εντυπώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δίκιο έχεις. Ούτε εγώ θέλω να αφήσει άσχημες εντυπώσεις γιατί κι εγώ το αγαπάω το "σκασμένο"!!!
    Μακάρι ο 6ος κύκλος να είναι στ' αλήθεια καλύτερος. Λέτε να κάνουμε και κανένα ευχέλαιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...