Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

The Originals SPOILERS: Η εκδίκηση της Davina!


Η Davina δεν το αφήσει να περάσει έτσι. Τα τελευταία spoilers λένε πως η Davina δεν θα συγχωρέσει τον Klaus για ότι έγινε. Δεν θα τον εμπιστευτεί ποτέ και σύντομα θα πάρει την εκδίκησή της. 

Ίσως δούμε ξανά λίγο δράση στο The Originals και να αρχίσει να παίρνει το Story λίγο τα πάνω του ξανά  από την κοιλιά που έχει κάνει!!! Περιμένουμε την Davina στην δράση!!!!

9 σχόλια:

  1. Τώρα να σας πω ότι ενθουσιάστηκα,θα είναι ψέμα....
    Σιγά την πρωτοτυπία.Λες και τι άλλο παρακολουθούμε τόσο καιρό,από το να προσπαθεί ο καθένας να πάρει εκδίκηση για το οτιδήποτε.
    Βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K egw na pw thn alh8eia dn me niazei h ekdikhsh ths davina.To storyline me tous lukan8rwpous na piasoun,auto me endiaferei.h davina de feugei kalutera apo th nea orleanh na paei na zhsei sa koritsaki k auth?ama pe8anei auth 8a ftaiei.as ma8oume tpt gia tis lukan8rwpikes rizes tou klaus,apo thn arxh tou show auto zhtaw,ti ekdikhseis k vlakeies?eidame k th celeste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πω την αλήθεια πάντως,είναι από τα λίγα άτομα που συμπαθώ η Νταβίνα στη σειρά.
    Η λυκανθρωπική οικογένεια του Κλάους είναι που δεν με νοιάζει καθόλου.1000 χρόνια μεγάλωσε με τους Μαικλσονς,ως βαμπίρ και τώρα θα βρει τις ρίζες του....έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι θελει να παρει εκδικιση η Νταβινα;;;;
    Ποιος ο λογος και πιο ειναι το χαος που διμιουργισε ο Κλαους;;
    Αφου ο καθενας κατι εχει κανει ..
    Μηπως η εκδικιση της Νταβινας σημαινει οτι θα ερθει σε σνεργασια με τον Μαρσελ;;γιατι τον αγαπαει πολυ και ξαφνικα θα θελει να τον βοηθησει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω την αληθεια και μενα το story με τους λυκανθρωπους με ενδιαφερει και θελω να δω πως εξελιχτηκε η ιστορια τοτε;;Ποιος ηταν ο πατερας του και τα σχετικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χάος,θα το δεις στο επόμενο επεισόδιο.
    Ο Κλάους θα κάνει κάποιο δώρο στην Νταβίνα και τέλος πάντων θα αιματοκυλιστεί η πόλη(πρωτότυπο,ε;).Κι άλλα θα κάνει ο Κλάους,αλλα μάλλον στο τέλος αυτό το φρικιό η Μονίκ,θα σκοτώσει την Genevieve,ίσως υπό την καθοδήγηση του σούπερ-ήρωα Ελάιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλιμονο πρωτη φορα θα ερθει το χαος εκει.....αχ τι να πω....
    Οσο για την Νταβινα τι ρολο βαραει τωρα δεν μπορω να καταλαβω...
    Και το αλλο που το χθεσινο σκατο θα σκοτωσει Gebevieve αλλο και παλι ...
    Για τον Κing Ελαιζα δεν θα πω τιποτα... ειναι ο καινουριος,βασιλιας τον λιονταριον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μονο παραπονα ξερετε να κανετε..ποια κοιλια? μια για το tvd μια για το originals..
    τι να σας δειξουν δηλαδη? αφου στο τελος θα κατσετε ολοι να το δειτε.. και οταν βγει η επομενη season θα λετε παλι τα ιδια..μονο και μονο για να εχετε να λετε και εσεις κατι... ελεος αν δεν σασ αρεσει αυτη η 'κοιλια' που εχει κανει η σειρα μην την βλεπετε..δεν νομιζω να σας αναγκασε κανεις να το παρακαλουθησετε...
    και εμενα δεν μ αρεσουν καποια πραγματα..αλλα απο την ωρα που θα συνεχισω να την βλεπω δεν λεω το μακρυ μ και το κοντο μ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...