Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Vampire Diaries 5.18 - STILLS

Λοιπόν από σήμερα θα λείπω ξανά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα σας δω ξανά σε κανά δυο βδομάδες με όλη την συνεχεια από το TVD και το The Originals!!!!

Ας δούμε τώρα τις φωτογραφίες από το επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο Paul Wesley!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ STILL ΜΕ ΤΟΝ DAMON







38 σχόλια:

  1. Καλέ,η Έλενα έφτιαξε κάπως τα μαλλιά της!!!
    Ποιος είναι αυτός στο πάτωμα με την Μπόνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιος είναι... πάντως αρχίζουν να λένε κάτι παπαριές σε ξένα σαιτς ότι αυτή η σεζόν θυμίζει την πρώτη και την δεύτερη λέει σεζόν τώρα στα τελευταία επεισόδια και τέτοια..... ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ! Που θυμίζει αυτό το πράγμα... πρώτη και δεύτερη σεζόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα σαν να χεις δικιο, παντως στην προτελευταια φωτο μαλλον δεν ειναι η Ελενα, γι αυτο μαλλον, χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτι εχω καταλάβει ειναι η Έλενα αλλα πιο μεγάλη και παντρεμένη με το στεφαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι αυτή με τον καφέ στο χέρι,δεν φαίνεται ακριβώς Έλενα.
    Παραπέμπει σε άνθρωπο και οχι σε βαμπίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον θέλουν να πούνε ότι προσπαθούν να θυμίζει.....αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε καν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς είναι σε κάποια φαντασιωσή της... ή μάλλον φαντασίωση του Στέφαν που είναι παντρεμένοι μεταξύ τους και έχουν παιδιά! Στανταράκι η δική της φαντασίωση με βάση το τρέιλερ είναι αυτή που κάνουν σέξ στην κουζίνα (έτσι για να μην ξεχνάμε πόσο λυσασμένη είναι) χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον επειδή θα παίξουν πολλές σκηνές Στελένα στα επόμενα επεισοδια, αλλά το VD δεν είναι μόνο τα γκομενικά της Ελένα.....και το ερωτικό τρίγωνο και φυσικά όχι απλά δεν θυμίζει 1 και 2 σεζόν ούτε καν οτί βλέπουμε VD δεν θυμίζει σε κάποιες περιπτώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι γιατι στη φαντασίωση της ειναι ανθρωπος παντρεμένη με τον στεφαν και έχουν παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω νομιζω πως μπορει να ειναι καποια αλλη σωσιας της Ελενα που ηταν παντρεμενη με εναν σωσια του Στεφαν, στο τρειλερ τους δειχνει να εχουν και παιδια, και τωρα οι Στεφαν-Ελενα βλεπουν τις ζωες των προηγουμενων σωσιων, πως εβρισκε ο ενας τον αλλο ολα αυτα τα χρονια. Δεν νομιζω να ειναι η Ελενα, ουτε ως θνητη ουτε απο το μελλον. Συμφωνω ομως μπορει και να ειναι δικη της φαντασιωση, πως θα ηταν αν ηταν και οι δυο θνητοι, μαλλον με καποιο κολπο των Τραβελερς που παιζουν με το μυαλο τους και να μην ειναι αλλη σωσιας. Παντως δεν μοιαζει να ειναι η Ελενα απο το μελλον, δεν ξερω φαινεται να ειναι πολυ στον κοσμο της, πιο μεγαλη σε ηλικια, φουλ θνητη, ανιδεη περι οτιδηποτε υπερφυσικου και χωρις προβληματα. Τωρα αν μπορεσουν και τους δωσουν αυτη τη ζωη οι Τραβελερς, τοτε ναι ισως να ειναι η Ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη σύνοψη του επεισοδίου 18 λέει:" Both Stefan (Paul Wesley) and Elena (Nina Dobrev) are suddenly having
    unsettling dreams of an alternate version of the life they might have
    had together." όποτε μάλλον οι ίδιοι είναι στην φαντασίωση, που βλέπουν πως θα μπορούσε να είναι η ζωή τους σαν άνθρωποι. Επίσης ο Ντέιμον της λέει στο τρέιλερ "You have sex dreeams with my brother?"
    Όπως και να έχει φαντάζομαι ότι όπως λές και εσύ οι Τραβελερς το δημιουργούν όλο αυτό, όπως τοτε που η Ελένα και η Κάθριν έβλεπαν το ίδιο όνειρο λόγω της Κέτσια και φυσικά έχουν τους λόγους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελεια spoilers μπορω να πω...:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντελώς συμπτωματικά,μόλις διάβαζα κι εγώ ανάλογα spoiler.Άλλα λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι Ταξιδευτές,έχουν μπει στο σώμα του Τζέρεμι.Άλλα λένε ότι ο Τάιλερ θα βρεθεί σε κίνδυνο.Man on fire δεν λέγεται το 5.19;
    ( Το Στελένα,μπορείς να το θεωρήσεις σίγουρο για τον 6ο κύκλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α.....και άλλα λένε ότι μαζί με τους Ταξιδευτές,ίσως πεθάνει και ο Ντέιμον ή η Μπόνι.Ή και οι 2.
    Άουτςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για διαβάστε την σύνοψη του 5Χ20:
    Όταν Tyler (Michael Trevino) γυρίζει στο σπίτι Salvatore με την είδηση ​​ότι ο Μάρκος »(αστέρι φιλοξενουμένων Raffi Barsoumian) σχέδιο για να σπάσει των μαγισσών» κατάρα βάζει Stefan (Paul Wesley) και η Έλενα (Νίνα Ντόμπρεφ) σε άμεσο κίνδυνο, Damon (Ian Somerhalder) δείχνει ότι κρύβονται στην απομακρυσμένη καμπίνα που κάποτε ανήκε (Candice Accola) Ο πατέρας της Καρολάιν. Αφού εκεί, γίνεται φανερό ότι στην Caroline Stefan και την Έλενα κρατούν ένα μυστικό, έτσι Damon (Ian Somerhalder) έρχεται με ένα παιχνίδι αίθουσα σχεδιαστεί για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ένα φάντασμα παρουσία στην καμπίνα χρησιμοποιεί τη βία και τη φωτιά να κάνει η ίδια γνωστή. Εν τω μεταξύ, ο Ματ (Zach Roerig) αναλαμβάνει σχεδίου Tyler για να πάρει πληροφορίες από έναν από τους ταξιδιώτες, και Bonnie (Kat Graham) συνεχίζει να κρατήσει την αλήθεια για την άλλη πλευρά από το Jeremy (Steven R. McQueen), παρά τις προειδοποιήσεις από Grams (αστέρι φιλοξενουμένων Jasmine Guy).
    Τελικά μηπως οι ταξιδευτές έχουν καταλάβει την Ελένα και τον Στέφαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sorry που είναι μπερδεμένα αλλά βαριόμουνα να το μεταφράσω...καταλαβαίνετε την ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι εύκολο να το βάλεις στα αγγλικά;Γιατί εγώ δεν πολυβγάζω νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΚΑΛΥΒΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ - Όταν o Tyler γυρίζει στο σπίτι των Salvatore με την είδηση ότι ο Μάρκος σχεδιάζει να σπάσει την κατάρα των μαγισσών αλλά αυτό βάζει τον Stefan και την Έλενα σε επικείμενος κίνδυνος, ο Damon τους κρύβει στην απομακρυσμένη καμπίνα που κάποτε ανήκε στον πατέρας της Caroline. Eκεί, γίνεται φανερό στην Caroline ότι ο Stefan και η Έλενα κρατούν ένα μυστικό, έτσι ο Damon ξεκινάει ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψουν την αλήθεια. Ένα φάντασμα παρουσιάζεται στην καμπίνα και χρησιμοποιεί βία και φωτιά να κάνει γνωστή την παρουσία του. Εν τω μεταξύ, ο Ματ αναλαμβάνει το σχέδιο του Tyler για να πάρει πληροφορίες από έναν από τους ταξιδευτές, και η Bonnie συνεχίζει να κρατάει κρυφή την αλήθεια για την άλλη πλευρά από το Jeremy, παρά τις προειδοποιήσεις από την γιαγιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19
    ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ 1960 — Ο Στεφαν προσπαθει να αποσπασει την προσοχη της Ελενα απο την εμμονη της για την κατασταση της σχεσης της με τον Damon, ενω η Bonnie κανει οτι καλυτερο μπορει για να ειναι ρεαλιστρια σχετικα με το πως οι αλλαγες στην αλλη πλευρα θα επηρεασουν την υπαρξη της οντας η αγκυρα. Ο Damon απαιτει το μαχαιρι των Ταξιδευτων, αναγκαζοντας τον Jeremy και τον Matt να παραδεχτουν πως ειναι εξαφανισμενο. Μεσα απο αναδρομες στο παρελθον το βραδυ των εκλογων, το 1960, ο Enzo αποκαλυπτει στην Ελενα, τον Στεφαν και την Bonnie οτι εχει μαθει τι συνεβει στην χαμενη του αγαπη την Maggie, και υστερα με την απροθυμη βοηθεια της Liv και του Luke, τα πραγματα παιρνουν μια ασχημη τροπη. Προσπαθωντας να ηρεμησει τον Enzo, ο Damon παρεμβαινει, αλλα τα λογια του προκαλουν τον Enzo να παρει μια απελπισμενη και επικινδυνη αποφαση που οδηγει σε μια βιαιη αντιπαραθεση με τον Στεφαν. Τελος, ο Markos ζητα την βοηθεια της Sloan να σχεδιασουν ενα τελετουργικο για να σπασουν μια αρχαια καταρα εναντια στους Ταξιδιωτες. Ο Tyler ειναι αναγκασμενος να παιξει ενα επικινδυνο κομματι στο τελετουργικο, ενω ειναι μαρτυρας της απιστευτης δυναμης που κατεχουν πλεον οι Ταξιδιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με πρόλαβε η nanakat! Ποιο είναι το μυστικό της Ελένα και του Στέφαν λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι γυκιά φωτο https://www.facebook.com/photo.php?fbid=692082817521818&set=a.692082760855157.1073742154.159638320766273&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. diavazontas tis perilhpseis auto pou mou emeine einai oti mexri k o tyler pairnei drash sta pragmata enw h caroline......glastra thn exoun ston 5o kuklo na kanei parea st jeremy!adiko.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβάσεις τα spoiler της Nanakat παραπάνω,που λένε ότι ίσως χάσει την ανθρωπιά της η Καρολάιν στον 6ο κύκλο;
    Ας μου θυμησει κάποιος,έχουμε επεισόδια αυτή την εβδομάδα;Άντε,βαρέθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gt na xasei thn an8rwpia ths kale ti ths sunevh toso kako pou dn mporei na to anteksei?
    twra gia ta epeisodia ama rwtas emena sw8hkes..oute pou exoume meinei dn kserw..to xw xasei st tvd twra teleutaia.to 18 to xei deiksei?gt vlepw panw exete tis perilhpseis apo 19-20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ίσως κάτι της συμβεί.Δεν ξέρουμε τι θα γίνει.
    Πάντως Originals έχει την Τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το 5.18 παίζει Αμερική, 17 Απρίλη. Εμείς σίγουρα 18 Απρίλη θα το δούμε...ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και εγώ αυτή την Απορία έχω....Πιό είναι το Μυστικό του Stefan&Elena??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μήπως λόγω των φαντασιώσεων και της νοσταλγίας,έρθουν πιο κοντά και μετα απο αμηχανία και επειδη θα είναι μπερδεμένοι ,προσπαθήσουν να το κρύψουν;
    Φιλι ας πούμε,οχι κατι extreme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εχει όμως πολλές πιθανότητες το σενάριο σου,αν ισχύουν αυτά που διάβασα,ότι δηλαδή η ζωή του Ντειμον θα απειληθεί απο δυο σωσίες.Και αφού άλλοι υποτίθεται δεν υπαρχουν,θα τους έχουν καταλάβει οι Ταξιδευτες.Ισως για αυτό θα συνεργαστεί η Καρολάιν με τον Ντειμον στο επεισόδιο 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Nai kserw gia originals.kserei kaneis an 8a uparxei allh diakoph meta h 8a mas afhsoun na ta doume kanonika epitelous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είπαν ότι μετά δεν έχει άλλη διακοπή.Αλλά τώρα,πόσο μπορείς να βασιστείς σε αυτά που λένε,όταν τα αναιρούν συνεχώς...
    Το λογικό όμως,είναι ότι δεν θα έχει,εφόσον τον Μάιο τερματίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://www.youtube.com/watch?v=wUTVcCIKb_Q&feature=youtu.be
    Ο Paul σκηνοθετης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...