Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 1.22 "From a Cradle to a Grave" (Season Finale)


Όποιος παρακολούθησε το τελευταιo επεισόδιο της 1ης season των Originals μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Καθως η ημερομηνια που το μωρο θα γεννηθει πλησιαζει, ο Κλαους και ο Elijah ξεκινανε μια αναζητηση για την Hayley, καθως η ιδια η Hayley ειναι αποφασισμενη να κανει οτι περνα απ'το χερι της για να κρατησει το αγεννητο μωρο της ασφαλη και μακρια απ'τις μαγισσες. Η Francesca συναντιεται με τον Oliver και τον Jackson για να προσδιορισουν το μελλον των λυκανθρωπων στην Νεα Ορλεανη. Στον αποηχο μιας εκπληκτικης επιθεσης στον Marcel και τους βρυκολακες του στην ενωση, η Davina και η Cami εντασουν πορους για να ριξουν κατω τον Κλαους. Τελος, σε μια απελπισμενη κινηση να προστατεψει εκεινους που ειναι σημαντικοι για τον ιδιο, ο Κλαους παιρνει μια σπαρακτικη αποφαση.

 

84 σχόλια:

  1. Δεν τρελάθηκα προσωπικά με το επεισόδιο.Δεν υπήρξε κάτι το οποίο να με εξέπληξε και να μην το περίμενα.Όχι όπως δεν ήταν καλά παιγμένο.
    Ήξερα ότι η Χέιλι θα γίνει υβρίδιο.Ούτε 5 ολόκληρα λεπτά δεν κράτησε ο θάνατος της.Ήξερα ότι η Έστερ ήταν πίσω από τους προγόνους και περίμενα να εμφανιστεί στο τέλος.Δυστυχώς,ήξερα ότι θα πεθάνει η Genevieve.Από τις λίγες ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες.
    Το μόνο στο οποίο είχα αμφιβολία,ήταν αν θα σκοτώσουν το μωρό ή θα το στείλουν μακριά,εκτός σειράς.Τελικά το έστειλαν μακριά με την Ρεμπέκα,αναμενόμενο κι αυτό.Η δεύτερη στιγμή που μου άρεσε στο επεισόδιο με Κλάους και Ρεμπέκα.Ήταν βέβαια γλυκόπικρη γιατί επιβεβαιώνει ότι η Claire είναι εκτός σειράς.Βέβαια είναι λίγο δύσκολο να κρύψουν το μωρό από τους προγόνους που παρακολουθούν τα πάντα,αλλά τελοσπάντων.
    Δεν ήθελα να δω το μωράκι να πεθαίνει,αν και είμαι εναντίον αυτού του story.Οι γέννες επίσης δεν μου αρέσει να τις παρακολουθώ.
    Η πρώτη στιγμή που μου άρεσε,ήταν ο Μαρσέλ με τον Κλάους και το μωρό.Επιτέλους ήθελα να λυτρωθούν και οι 2,γιατί έχουν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους.
    Δυστυχώς,τον Μάικλ τον εξευτελίζουν στο Originals.Πρώτα τον μαχαίρωσε η Χέιλι και τώρα η Νταβίνα το έκανε σκυλάκι της(θεά Νταβίνα,την λατρεύω).Αλλά ο ηθοποιός αξίζει καλύτερα.
    Ο Κλάους έδιωξε την Κάμι μακριά.Το περίμενα,αλλά κρίμα που μένει μακριά από καλούς χαρακτήρες και στο τέλος θα καταλήξει με τα σκ...τά.
    Δεν ξέρω αν θα επανέλθω από Οκτώβρη.Ίσως για 1-2 επεισόδια να δω πως θα ξανασκοτώσουν τον Μάικλ και την Έστερ.Ίσως και καθόλου.
    Όλη η σεζόν θα περιστρέφεται γύρω από το υβρίδιο Χέιλι και τους 2 αδερφούς.Σόρυ,δεν θα πάρω.Αν την σκότωναν θα είχα μια ελπίδα να παρακολουθήσω.Τώρα όχι.Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fuck you julie ta kataferes tlk k me ekanes na klapsw....dn kserw twra an auto upoti8etai oti htan kalo h kako telos.toulaxiston dn pe8ane to mwro(pe8ana egw)!wx 8ee mou k h skhnh klaus-rebekah pou einai h adunamia m autoi oi duo OMG OMG OMG OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG,to ufos ths rebekah otan eide oti exei krathsei to ksulino paixnidaki!!!fantazomai 8a uphrxan la8h st epeisoio pou m aresei na ta vriskw alla auth th fora hmoun pl sunais8hmatika fortismenh gia na asxolh8w me auta k na ta entopisw.an vrhke kaneis tpt as to pei.oh yes the original family,the most disfunctional family ever is backkkkkkkkkkkkkkkkkk(toulaxiston oi perissoteroi.mias k h seira tou nate(kol) dn epilex8hke apo t cw den exw para na elpizw oti 8a feroun k auton.h elpida pe8ainei panta teleutaia!)

    loipon meta apo auto k vlepontas ta 4 epeisodia tou tvd pou eixa meinei pisw allazw thn epi8umia mou na epistrepsoun oi originals sto tvd.8elw na paei o stefan st originals k sto tvd na meinoun ta delena diaries,afou etsi ki alliws olo autous vlepoume.
    a k kati akoma.nomizw pws h hayley eprepe na thn afhsoun na pe8anei...oxi gt dn thn paw alla gt tairiaze sto klima,8a htan pio wraio,eixame pou eixame pentakosies anastaseis pou genikws eimai kata ala exe xarh pou 8elw original family.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To epeisodio emena mou fanhke para poly kalo giati eixe kai suspence kai drash kai sygginhsh kai genika ta panta . Epishs latreca th teleytaia scene tou epeisodiou opou epestrece h Rebekah kai o Klaus ths edwse to mwro tou sxedon ths edwse thn idia tou th cyxh s ayth th scene eklaca kai epipleon mou arese kai h scene pou Omarcel eswse to mwro tou klaus apo to thanato kai meta phge na ton vrei o klaus . apla yperoxh scene !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι 2 σκηνές ήταν οι καλύτερες του επεισοδίου και το έσωσαν για μένα.Κλάους-Μαρσέλ,Κλάους-Ρεμπέκα.
    Προβλέψιμες,αλλά καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως το ειδατε αφου δεν εχουν βγει ακομα ελληνικοι υποτιτλοι?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Teleies pragmatika kai poly kales ermhneies eidika rebekah and klaus !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει,γιατί ο Κλάους κράταγε την Χέιλι στην αγκαλιά του και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ,θα ήμουν πολύ ευγνώμων.Δηλαδή,έκλαιγε επειδή πίστεψε ότι έχουν χάσει οριστικά το μωρό ή επειδή αγάπησε ξαφνικά την Χέιλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mallon thn eixe sthn agkalia tou epeidh th skefthke aplws sa mana ths korhs tou ki oso na nai de tha htele h korh tou na einai orfanh, alla as mh xexname oti sthn epomenh season tha exoume erwtiko trigwno anamesa se klaus hayle and elijah kai hthelan oi senariografoi na mas dwsoun mia prwth eikona .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψηφίζω "τέλειο" για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν!!! Πολύ καλό επεισόδιο με δράση, ένταση, αγωνία, συγκίνηση.
    Εμένα η σειρά αυτή μου αρέσει πάρα πολύ!!!!! Έκανε, πρέπει να ομολογήσω, μια "κοιλιά", αλλά....που το πήγαν......που το φέραν.......που το γυρίσανε, στο τέλος τα κατάφεραν -κατά την ταπεινή μου γνώμη- και περιμένω από τώρα για τον δεύτερο κύκλο!!!!

    Στα "σύν" : 1) Η επιστροφή πρώτα του Μάικλ και στο τέλος της Έστερ μαζί με τον.......Φίν ? αυτός ήτανε??? 2) Η συμφιλίωση με τον Μαρσέλ 3) Ο Κλάους "χαζομπαμπάς" (το χρυσούλι μου) 4) Ο Τζός (ο καημενούλης) γιατρεύτηκε

    Και μόνο ένα μεγάλο "πλήν" : ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΡΕΜΠΕΚΑ ΠΙΣΩ !!!!! Νομίζω πως έλειψε Πάρα Πολύ από το συγκεκριμένο επεισόδιο..........Τι......ήρθε να πάρει το "μούλικο" και να φύγει????? Θέλω να γυρίσει!!!! Ας το βάλει εσώκλειστο στις καλόγριες.............ας το στείλει "εσωτερική" σε κανένα από τα πολύ καλά και πανάκριβα σχολεία της Ελβετίας.........λεφτά υπάρχουν!! Τι θα πάθει?? αφού είναι το μωρό "θαύμα" !! και λυκάκι.....και δρακουλάκι.....και μαγισσάκι !!!

    Άντε να δούμε από Οκτώβριο........τι θα δούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ νομίζω πως έκλαιγε γιατί "he was bested" νικήθηκε από τις μάγισσες και δεν μπόρεσε να προστατέψει το παιδί του και τη μάνα του(του παιδιού του) !!!!!!!!
    Μη μου πεις.......κατατοπιστικότατη !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό με τα ερωτικά τρίγωνα και τα άλλα γεωμετρικά σχήματα........δεν μπορώ......δεν το θέλω καθόλου..........θα ξεράσω!!!!!! ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ κακά......μακριά από 'δώ!!!!!
    Εύχομαι να μην το ζήσουμε αυτό το χάλι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τελειοοοοο!!!!! απλά ήταν υπέροχο ωραία πλοκή και δράση δεν μου αρέσει πολύ που γύρισε η Έστερ αλλά οκ θα δείξει πως θα εξελιχθεί αυτό ανυπομονώ για season 2 με ενδιαφέροντα πράγματα και ελπίζω τον vampire diaries να πάρει λίγο τα πάνω του και να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον όπως αυτό!!άντε να δούμε πως θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο του TVD και ελπίζω season 6 να είναι καλύτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι,μου κάνει.Φαίνεται λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχεις άδικο όμως ούτε κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ρεμπέκα ήταν fan service και ένας τρόπος να διώξουν το μωρό χωρίς να το σκοτώσουν.
    Κανονικά η Χέιλι έπρεπε να φύγει με το μωρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. emena m arrese.oses vlakies kai na edeixnan toso kairo katafere na gini oreo to finale.ekane toulaxiston ena sosto pragma il joyli xoris auto na simeni pos tha glitosei to kraximo.exo varethi tiw trigonometries.ipame ta latreuo ta mathimatika alla poso!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Symfwnw mazi sou einai ki aytos enas logos giati thigetai ki o egwismos tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. en antithesh me mena pou ta misw ta mathhmatika kai einai ki akomh enas logos pou de xwneyw ta erwtika trigwna kai eidika anamesa se adelfia !!! Pantws ap oti jerw de to egrace h julie to epeisodio isws gi ayto vghke kai toso kalo xaxaxax...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kalytera na pethaine h hayley para na pathaine kati to mwro, alla etsi opws to ekanan kai ediwxan to mwro me eygeniko tropo dystyxws kai mas dhlwsan oti th rebekah de tha th xanadoume pali dystyxws kai krathsan kai th hayley gia to eperxomeno erwtiko trigwno .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό ήταν,αλλά ήταν πολύ προβλέψιμο.Δεν υπήρχε μια στιγμή που να σε αιφνιδιάσει και να δεις κάτι που δεν το περίμενες ή να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό περιμένοντας την επόμενη σεζόν.
    Τι να περιμένεις;Τον θάνατο του Μάικλ και της Έστερ για άλλη μια φορά;Η ανατροπή είναι να πετύχει η Έστερ,αλλά δεν θα υπάρχει σειρά αν σκοτωθούν οι Originals.Εγώ την περίμενα στο τελευταίο επεισόδιο,σχεδόν από όταν ξεκίνησε η σειρά και έγινε γνωστό το μωρό θαύμα.Αλλά περίμενα ότι αυτή ήταν που θα το σκότωνε και θα προκαλούσε πόνο στον Κλάους.Ακόμη και να σκοτώσεις οριστικά την Χέιλι είναι μια ανατροπή.Όχι να γίνει υβρίδιο σε 5 λεπτά.Το περίμενα,αλλά ποιος ο λόγος να γίνει υβρίδιο,εκτός του να την απομακρύνουν από τον Ελάιζα και να την φέρουν πιο κοντά στον Κλάους και να μην πεθαίνει ποτέ;Όπως έκαναν την Έλενα βαμπίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Symfwnw ki egw perimena pollaap ayta pou eginan alla kapoies stigmes agwniousa gia paradeigma to ti tha apoginei me to mwro kai epeita ayto pou egine me th hayley tote pou th maxairwsan eilikrina de to perimena .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εντάξει,ήταν γνωστό ότι θα γίνει υβρίδιο.Του είχε ξεφύγει του Ντάνιελ εδώ και μήνες και εκτός αυτού,φαινόταν από τότε που έκανε το πείραμα ο Τάιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Pote to eipe o daniel ayto ? DE to eixa akousei kai de to perimena kiolas eilikrina htan ekplhjh gia mena alla ap oso jerw gia na gineis yvridio de prepei na pieis aima apo doppenganger opws ginotan sto tvd . Hmhpws de to tymamai egw kala ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ξεπεράσαμε το πρόβλημα με το αίμα των σωσίων στο Originals.Στο επεισόδιο που εμφανίστηκε ο Τάιλερ,δημιούργησε υβρίδιο με το αίμα του μωρού υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!Χαλάστηκα λίγο με την Έστερ στο τέλος αλλά δεν έδωσα σημασία αφού ρεμπέκα-κλάους και κλάους-μαρσέλ δώσανε ρέστα!!!Βασίκα χάρηκα που πέθανε η Μονίκ και η Ζενεβίβ!(bitchezzzz)
    Και τέλος:
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΛΑΙΡ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DE to thymomoun ayto alla twra pou to les sa kati na mou thymizei mhpws htan to epeisodio pou o tyler apaxe th hayley ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εχω σταματησει να βλεπω τη σειρα απο τη μερα που ειπαν τερμα Karoline. απλα μπαινβ κ βλεπω τα σχολια, οποτε χαιρομαι που στειλαν μακρυα το μωρο γτ ετσι θα μπορουσε η caroline να μπει στη σειρα χωρις να υπαρχει ενα μωρο σαν εμποδιο στη σχεση της με τον klaus. κ γω πιστευω οτι θα ταν γαματο να σκοτωναν την Hayley.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωραίο επεισόδιο μου άρεσε πολύ! Στο τέλος συγκινήθηκα με κλαους και ρεμπεκα. Αλλά βρε παιδιά επειδη δεν κατάλαβα στο τέλος ποιοι ήταν αυτοί οι δύο που άφησαν το λουλούδι στον ταφο της εστερ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω περιμενα την Εσθερ γιατι μου εκανε εντυπωση που δεν ειχε εμφανιστει τοσο καιρο....
    Αλλα ηθελα μια ανατροπη να εξοντωσει ολες τις μαγισσες και να εκανε κατι καλο για τα παιδια της...

    Ασχετο αλλα προσεξες οτι σε πολλα site o Joseph Morgan δεν ειναι πια πρωτο ονομα αλλα o Daniel Gillies και η αξιαγαπητη Phoebe .....
    Βλεπω τον Κλαους να αποχωρει στην επομενη σεζον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνω Ειρηνη μου αλλα η Ελενα τουλαχιστον ηταν αγαπητη στην αρχη η Χειλη ηταν ενα νυμφιδιο απο την πρωτη στιγμη κανεις σχεδον δεν την συμπαθησε...
    Τι να πω κραταει ολες τις αχωνευτες και μετα χαιρεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θα συμφωνησω μαζι σου η Χειλη επρεπε να πεθανει και στο κλιμα ταιριαζε και επιτελους θα σταματουσαμε να την βλεπουμε στην οθονη....
    Και θα ηταν πιο ωραιο και τα δυο αδελφια να ειχαν μια απωλια να ξαναερθουν κοντα λιγο ο ενας στον αλλον γιατι το always and forever εκανε λιγο περιπατο τον τελευταιο καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι την αγαπησε αφου θα εχουμε τον ωραιοτερο ερωτα ολων των εποχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό δεν θα ήταν ανατροπή Σοφή μου,θα ήταν η απόλυτη σαπουνόπερα!Αφου αυτή ήταν πίσω απο τις μάγισσες.
    Τι εννοείς οταν λες ότι δεν πια πρώτο όνομα ο Joseph;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kala daxi ama exete akoma k safto to episodio parapona ti na pw!apla itan to kalitero episodio to latrepsa!dn exo n sxoliasw kati alo kalogrameno wreoi dialogoi wrees skines telia erminia ap olus ts ithopius kai idika Joseph!Apla sinxaritiria s olus kataenthusiasmeni emina me to episodio afto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ειπα σαν ανατροπη απο την αποψη οτι ηταν προβλεψιμο αυτο με την Εσθερ...

    Λοιπον στο site που εβλεπα την σειρα online στις αρχες ο Joseph ηταν πρωτο ονομα τωρα ομως δεν ειναι δεν ξερω τι γινετε στο imdb δεν μπηκα χτες που το προσεξα,
    Αλλα και σε ενα site που μπηκα να δω μπας και εχει κανενα σποιλερ παλι το ιδιο ηταν τριτο το ονομα του ενω στης αρχες ηταν πρωτο παντου.
    Μου εκανε πολυ εντυπωση γι αυτο στο ανεφερα,
    Λες να εχουμε καμια τρελη ανατροπη και να φυγει ο Κλαους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α,δεν το πρόσεξα καν αυτό που λες.Θα το έχω υπόψη μου!Ενδιαφέρον!


    Άσχετο,αλλά τα έμαθες τα νέα?Αρραβωνιάστηκε λέει με την Persia...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. h esther k o fin.h esther htan sto swma tou tetartou koritsiou pou pe8ane gia to harvest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλά χαζός είναι τελείως αυτός ο Joseph;;;Αντί να φτιάξει φαν κλαμπ,τώρα που είναι μικρός ακόμα και ξετρελαίνονται τα κοριτσάκια,πάει και αρραβωνιάζεται τη μαμά του και την περιφέρει και παντού;;;Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μου αρεσει που συμφωνουμε παντος...
    Χαζος ειναι εννοειτε,
    Να περιφερει τη μαμα του θεικο χαχαχα....
    Ξερεις πια ειναι η βλακεια αντι να κοιταξει την καριερα του καθετε και μου σκεφτετε αρραβωνες και βλακειες,δεν ειμαι κατα αλιμονο αλλα δυστηχως σε αυτον τον χορο ετσι ειναι τα πραγματα και ειναι πολυ κριμα τετοιο ταλεντο να αλοιωνετε σε τετοιες σειρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. symfwnw koritsia mazi sas ki egw pisteyw oti den tairiazoun kai poly aytoi oi dyo alla gia na th protimhse o joseph kati tha ths vrhke de mporei exallou mporei na exei oidipodeio symplegma de to xeroume xaxxaxax....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Aρκετα καλο το επεισοδιο!Ρεεεεεε τι σοκ εκει περα με το 8ανατο της Χειλι? Στεναχωρη8ηκα,αλλα οχι που η Julie(σεναριογραφος) θ'αφησει κανεναν να πε8ανει απο τωρα(Η Χειλι τι φαση? Η καινουρια Ελενα:P).Πολυ ωραιοοο που γυρισε η Ρεμπεκα ετσι τουλαχιστον για λιγο και που ο Κλαους της εμπιστευτηκε το παιδι.Καλααα η Μαμα Οριτζιναλ τον αθανατο εχει πιααα? Καλα οταν ειδα τη σκηνη που ηπιε το αιμα του παιδιου της,ειπα ενταξει,βλεπω μια αρρωστη σειρα!

    ΥΓ: Παιδια αν ειχε πε8ανει η Χειλι παλι 8α κραζατε και βασικα τι 8α βλεπαμε??? Οποτε chill και enjoy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πιστεψε με αν πεθενε η Χειλη θα ηταν λιγο πιο δυνατο το επισοδειο και οπως επισης δεβ θα ειχαμε του χρονου ερωτικα τριφωνα αναμεα σε αδελφια,και δεν εχω ακουσει και πολλους που την θελουν ζωντανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οιδιποδοιο συμπλεγμα χαχαχαχαχαχ..
    Ενταξει μπορει να ειναι καλη κοπελα(θεια)χαχαχαχα
    Απλα πιστευω οταν ανοιγει μια καλη καριερα μπροστα σου δυστηχως πρεπει να κανεις πολλες υποχωρησεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αν είχε πεθάνει οριστικά η Χέιλι,η σειρά θα απογειωνόταν!
    Η πλειοψηφία την θέλει νεκρή,σόρυ.Διαβάζω πολλά ξένα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αφου ηταν ολα αναμενομενα και τα ειχες προβλεψει ολα δεν μας τα ελεγες και εμας που μας ειχε φαει η αγωνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν με ρώταγες,θα σου τα έλεγα.Δεν θυμάμαι να με ρώτησες.
    Αντιθέτως,έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου ή την πρόβλεψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτο ακριβως vampire fun ....
    Εδω ν φανταστεις βλεπω το Οριτζιναλς με τον αντρα ο οποιος δεν εβλεπε VD (λογω της Ελενας),που δεν ηξερα καν την Χειλη το μονο που μου ειπε εινα:"Ποτε θα πεθανει αυτη" φαντασου....
    Αλλα θα μου πεις μονο η Khleyle την θελουν κανενας αλλος απο αυτα που βλεπω και διαβαζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χα,χα!!!!
    Σοβαρά;;;Τον περνάς από τέτοιες δοκιμασίες τον καημένο;;;
    Ήρωας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Συμφωνώ απόλυτα. Η Χέιλι έπρεπε να πεθάνει, όχι γιατί το θέλουν οι θεατές, αλλά, για να είναι πραγματικά δυνατό το σενάριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 8es na mou peis pia blog einai auta sugkekrimena?gt egw thn pleiopshfia na th 8elei nekrh to vlepw mono sto klaroline-antioriginals tag tou tumblr.vlepw k allou alla oxi auto to xali me thn pleiopshfia pou perigrafeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν διαβάζω klaroliners ούτε Klayley's,παρά μόνο όταν θέλω να εκτονωθώ.
    Μην την ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση.Με συγχωρείς αλλά δεν έχω διάθεση.Το εντυπωσιακό δε,είναι ότι ακόμη και στο imdb,που έχει τους περισσότερους θαυμαστές,πολλοί ήταν αυτοί που ψήφισαν τον θάνατο της,ως επιθυμητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. de zhthsa kamia suzhthsh apla apodeikseis gia auto pou eipes,dn eisai upoxrewmenh na tis dwseis apla rwthsa gt eixa periergia.sto imdb an ennoeis to 8ema pou eixan "onomaste treis xarakthres pou 8elete na pe8anoun st teleutaio epeisodio" h hayley apo ta 45 atoma pou pshfisan eixe 14 pshfous..sigoura auto dn to les pleiopshfia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τα blog δεν μπορώ να σου τα απαριθμήσω,γιατί διαβάζω πολλά και τυχαία κάποιες φορές.fanforum,spoilertv και διαβάζω και σχόλια επεισοδίων σε διάφορα site.
    Αυτό που θέλω να σου πω λέγοντας πλειοψηφία,είναι ότι ακόμη και αν οι μισοί από αυτούς που έμειναν να παρακολουθούν το Originals(αφού πολλοί εγκατέλειψαν),δεν αποδέχονται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα,είναι πρόβλημα για την σειρά.
    Αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να κάνω αυτή τη συζήτηση,γιατί δεν θα καταλήξουμε κάπου,εφόσον εσένα σου αρέσει.Για μένα είναι βασικός λόγος να μην συνεχίσω να βλέπω την σειρά.Εξελίσσεται σε χειρότερη από την Έλενα(special snowflake-Queen-leader),γιατί η Έλενα τουλάχιστον δεν ήταν αντιπαθητική όταν ξεκίνησε.
    Το φινάλε είχε επιτυχία γιατί όλοι είχαν την περιέργεια να δούνε αν θα πεθάνει η Χέιλι ή το μωρό.Τώρα που έγινε υβρίδιο,έχει σημασία πόσο τηλεοπτικό χρόνο θα καλύπτει και πως θα χειριστούν τον χαρακτήρα της.
    Προσωπικά πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα πιο αντιπαθητική και δεν έχω την περιέργεια να την δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μπορεί να σου πει και η Σόφι που διαβάζει επίσης ξένα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ok to fanforum pou eipes dn to exw elegksei...h hayley toulaxiston ksekinhse antipa8htikh k kerdise sthn poreia fans...h elena ksekinhse me fans k tous exase..twra ti 8a kanei ws uvridio an 8a xasei h an 8a kerdisei dn kserw,8a to dw tou xronou.an 8a paizei k auth me ta duo aderfia 8a thn antipa8hsw k egw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. sthn teleutaia skhnh deixnei na exei anasth8ei to 4 koritsi kai na afhnei ena louloudi ston tafo ths esther...kai apo dipla na thn apokalei o allos "mhtera".....uparxei periptwsh na einai auth h esther kai o diplanos o Finn mikaelson? gt kai sto wikipedia pou eida leei oti einai zwntanos kai oti exei parei to swma tou vincent...tou paidiou p emfanizete sthn teleutaia skhnh.....sun oti kati akougete oti 8a epanel8ei kai o kol alla sto TVD...opote exoun skopo na epanaferoun olous tou arxikous ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο μόνος λόγος που κέρδισε κάποιους φαν,ειναι επειδη ο κόσμος παραμυθιαζεται με τα μωρά και σκέφτεται ευτυχισμένες οικογένειες.Χωρις μωρό και ως υβρίδιο,μόνο ψυχρότερη μπορω να την φανταστώ να γίνεται.Και δεν βλέπω κανένα λόγο ύπαρξης της στη σειρά,εκτός απο το να ειναι το ερωτικο ενδιαφέρον όλων των αντρών,που αν το σκεφτείς ειναι και γελοίο οταν ήταν έγκυος τόσο καιρο.
    Οπότε εύχομαι να κανω λάθος και να μην ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι η σειρά,αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ασε ασε,
    Του αρεσαν οι Οριτζιναλς σαν στορυ οταν του το εξηγησα του ειπα οτι ειναι και spin off τρομαρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. tvlove το γεγονος οτι σου αρεσει η Χειλη ειναι δικαιωμα και την υποστηριζεις..
    Εγω δεν θα σου πω μονο να μπεις σε ξενα μπλοκ να δεις τι παιζει πατα like σε καμια σελιδα στο FB να δεις τι λενε πο περισσοτερη ακομα και τα 16 (προς θεου δεν λεω οτι ειναι αμυαλα απλα ειναι μπιο συναισθηματικα σε σχεση με εμενα που ειμαι μεγαλητερη),
    πιο πανω ειπα κατι στην vampire fun για τον αντρα μου που παρα που ειναι θεα η Χειλη και πολυ ομορφη το μονο που ρωταει ειναι ποτε θα πεθανει αυτη..
    το οτι εσυ μπαινεις και διαβαζεις μονο οσο θες δενν σημαινει κατι αυτο γιατι πες μου που να μπω και να διαβασω τι λενε αυτη που την λατρευουν που το 99% ειναι Klayles ....γιατι εκτος απο αυτους δεν φανταζομαι να την συμπαθη κανενας αλλος..
    Οσο για τους φαν που κερδισε στην πορια ειναι γιατι το επεξε πολυ πονεμενει και γιατι απο τα 45 λεπτα της σειρας η Χειλη ηταν στα 30 πως να μην κανει φαν .
    Που αν η Πλεκ ηταν αντρας θα νομιζα οτι ειναι γκομενα του..
    Οσο για τους Κλαρολαιν που λες και εγω Κλαρολαιν ειμαι αλλα δεν θελω να πεθανει η Χειλη για να ειναι ο Κλαους με την Καρολαιν,το εχω ξεγραψει αυτο το ονειρο πια,,
    ετσι κι αλλιως υπαρχει και η Καμι στον οριζινται που ουτε αυτη μ'αρεσει προσωπικα για αλλους λογους βαβαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φιλη μου ουτε εγω ξερω αν θα επανελθω του χρονου δυναμικα,γιατι να ειμαι ειλικρινης δεν ξετρελαθηκα με το το τελευταιο επισοδειο,γι αυτο και δεν ανεβασα σχολιασμο γιατι θα εγραφα μια ολοκληρη κολα Α4...
    Παντως σιγουρα δεν θα επανελθω για να βλεπω την Χειλη παλι να παιρνει 30 λεπτα στην οθονη,
    γιατι θα σπασει και ο υπολοσιστης μου στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. dn ton ksereis ton logo pou kerdise fans...egw thn opoia sumpa8eia ths exw dn mou dhmiourgh8hke apo auto to logo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. vlepw k facebook...dn eipa oti dn uparxoun haters,einai arketoi alla dn einai toso tragika ta pragmata oso ta parousiazete..ta sxolia pantou mhn pe8anei h hayley k to mwro ta vlepate?

    twra ti ths vrhke o ka8enas pou thn sumpa8ei k thn sumpa8ei einai enas allos logos pou dn mporoume na to kseroume emeis.den eimaste sto mualo twn allwn.as mhn vgazoume dika mas sumperasmata.egw dn eimai kamia megalh fan ths,thn sumpa8w alla dn mou aresei gia prwtos gunaikeios rolos sth seira alla osh sumpa8eia ths exw dn prohl8e apo kanena klayley,eite to klayley eite to klaroline ginei eite dn kserw egw poia allh tou pasaroun tou klaus dn me poluendiaferei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Symfwnw sto oti prepei na kaneis ypoxwrhseis alla ap oti fainetai o joseph einai poly erwteymenos mazi ths pou ta agnoei .Parepimptontws shmera to agori mas exei genethlia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φυσικα και βλεπουμε ολα τα σχολια και τα θετικα και τα αρνητικα αλλα οι πλειοψηφια που βλεπω εγω ειναι αρνητικα και δεν νομιζω να αμφιβαλεις γι αυτο..
    Οσο με ποια θα ειναι Ο Κλαους ειναι μια αλλη ιστορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλα κανει και ειναιι ερωτευμενος και φυσικα ας ειναι απλα ειναι κριμα γιατι δυστηχως σε πολλους φαν ο που εχουν κολλημα με καποιους ηθοποιους νομιζουν οτι αμα παντρευτουν τους χανουν...και ετσι σταματουν να τους αρεσουν...
    Αληθεια τα ποσα κλεινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ε σιγα σιγα εκει το πανε, ολοι θα ξαναπερασουν καποια στιγμη. Εγω ακουσα που ειπαν οτι δεν ξερουμε ακομη ποιος ηταν μαζι με την Εσθερ, μπορει να ηταν ο Φιν αλλα μπορει να ηταν και ο Κολ, πρεπει λεει να σκεφτουμε ποιος ειχε την καλυτερη σχεση με τη μανα του οποτε μαλλον ο Φιν, αλλα ποτε δεν ξερεις. Δεν ξερω αν εχουν πει κατι αλλο σχετικο μ αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. συμφωνω απολυτα!!!! πρεπει να πεθανει!!!! κ γω γι αυτο δε βλεπω τη σειρα πλεον!!!κ ναι οντως οι πιο πολλοι δεν τη θελουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Dn xriazete na pethani asxeta pu oi perisoteroi dn tin xoneuoun...ine mia ap ts vasikus xaraktires t spinoff...kai deuteron oloi agapame elaijah k tn idate pws andedrase otan tn ide nekri opote...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Να δεις πως θα αντιδρασει ο Ελαιτζα οταν του πει οτι εχει αισθηματα για τον αδελφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Elpizw mono na mh dwsei ki aytos tis eyxes tou opws ekane o stefan sto tvd giati tote h Julie tha to exei katastrecei entelws to ergo . Egw thelw na dw drash sto show oxi jenerwtous erwtes kai exallou an theloun nte kai kala ton Klaus erwteymeno kai se sxesh as feroun kapoia allh p.x. Caroline . De thelw na xalasei h sxesh twn adelfwn gia ta matia ths moon moon .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Παιδια το επεοσοδιο ηταν τοσο ωραιο πολυ καλο.οσο για την haley εγω την συμπαθω παρα πολυ και πως να μην παιζει αφου ειναι πρωταγονιστρια και μαλιστα παιζει και καλα το ρολο της,εγω δεν θα ηθελα ερωτικο τριγωνο αλλα με τον ελαιτζα δεν θα πειραζε καθολου.Θελω τη ρεβεκα πισω μιας και ειναι μια αρχικη και τον κολ,επισης ειναι ωραιο που επεστρεψε η εσθερ.Και κατι αλλο δεν καταλαβαινω που ολοι νευριαζετε που η τζουλι δεν κανει κλαρολαιν μιας και η καρολαιν ανοικει σε μια αλλη σειρα και επισης εχει πολλους "υποψιφιους" να ασχολειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν εχω λογια για να περιγραψω το τελευταιο επεισοδιο...Ηταν επικο κατα την γνωμη μου..!!Ειδαμε εναν διαφορετικο Κlaus..και οταν εδωσε την Hope στην Rebekah.......Συγκινηθηκα παρα πολυ και περιμενω με αγωνια την επομενη σαιζον!! :D :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η Rebekah θα ειναι στη δευτερη σαιζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. epishs k elpizw na exoume mia kaluterh deuterh sezon(na mhn exoume pentakosia storylines k mperdeuomaste gt kapou meta to prwto miso tou kuklou to xase,k perissotero original family!) gt ta 2 teleutaia epeisodia htan oti kalutero ekane fetos h juie kata th gnwmh m.ama 8elei katava8ws mporei na vgalei kati kalo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Teleia epitelous kai ena kalo neo tha apokthsei to original mia dynamikh gynaikeia proswpikothta kai tha einai kai h Esther h opoia xana zwntanece . Provlepw oti ayth h season tha einai kalyterh ap th 1 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. dn nomizw oti eipan oti 8a gurisei ws regular.isws kanei emfaniseis pou k pou.eipan tpt kai to xasa?
    makari pantws gt k egw mono rebekah,katherine eixa na mou aresoun polu ws gunaikeioi xarakthres kai mou tis eksafanisan kai tis 2.eleos autes vrhkan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ki emena oi agaphmenes mou aytes htan isxyres proswpikothtes oxi cemmata an kai sthn arxh gia na pw thn alhtheia mou arese kai h Elena giati san antrwpos htan pio dynath ap oti twra alla twra apla th lypamai kai to kalo pou tous thelw einai na feroun pisw th Katherine sto tvd kai Rebekah originals gia monimes !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. k egw th sumpa8ousa sthn arxh thn elena.oxi kamia trelh sumpa8eia alla ok.ax gia thn katherine akoma pio duskolo to vlepw alla entaksei elpizoume gia to kalutero!thn xreiazetai pragmatika to tvd,htan o kaluteros gunaikeios xarakthras opws k to originals thn rebekah.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Aporw pws skefthkan na tis diwxoun eidika twra pou h seira den einai kai sta kalytera ths einai sa th paroimia pou leei se kapoio xarizan gaidaro kai to koitaze sta dontia htan oi pio isxyres proswpikothtes sto tvd kai sto originals kai tous xarizan kai noumera enw twra tha paroun to tipota !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δεν ειπαν αν θα ειναι regular ή οχι..Η Julie ειπε οτι θα δουμε και αλλο απο την Rebekah..Πρεπει να εχουμε και μια δυναμικη γυναικεια παρουσια στους originals!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...