Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.20 "What Lies Beneath"


Όποιος παρακολούθησε το 20o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Όταν ο Tyler πάει στο σπίτι των Salvatore με τα νέα ότι το σχέδιο του Markos για να λύσει την κατάρα των μαγισσών θα θέσει σε κίνδυνο το Stefan και την Elena, ο Damon προτείνει να κρυφτούν σε ένα απόμακρo σπιτάκι του πατέρα της Caroline. Όταν φτάνουν εκεί, η Caroline καταλαβαίνει ότι ο Stefan κι η Elena κρύβουν κάτι, κι έτσι ο Damon σκέφτεται ένα κόλπο ώστε να αποκαλυφθεί το μυστικό. Ένα φάντασμα στο σπίτι χρησιμοποιεί βία και φωτιά για να ανακοινώσει την παρουσία του. Στο μεταξύ, ο Matt εκτελεί το σχέδιο του Tyler για να πάρουν πληροφορίες από έναν από τους Περιπλανητές, και η Bonnie συνεχίζει να μη λέει στον Jeremy το τι θα συμβεί στον άλλο κόσμο, παρά τις προειδοποιήσεις της γιαγιάς της.

157 σχόλια:

  1. Παιδια ερωτηση για κατι που δεν εχω καταλαβει...Τα επεισοδια πλεον τα γραφει Caroline Dries κι οχι Julie Plec? Η χοντρη μονο παραγωγος ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά,απογοητεύτηκα.Το επεισόδιο είχε όλες τις προοπτικές να γίνει ένα πολύ καλό επεισόδιο και το σκότωσαν με τα χαζο-ρομάντζα τους.
    Αυτοί δεν πήγαν να κρυφτούνε από τους Ταξιδευτές,πήγαν εκδρομή στο βουνό,να παίζουν παιχνίδια και να σαλιαρίζουν!!!!Κυρίως απογοητεύτηκα βλέποντας να κάνουν την Καρολάιν,την Καρολάιν της πρώτης σεζόν,με τη διαφορά ότι μεσολάβησαν πολλά από τότε.Steroline?Σοβαρά;Like seriously?Της πήρε τόσο καιρό να παραδεχτεί τα αισθήματα της για τον Κλάους και τώρα έχει κρυμμένα αισθήματα για τον Στέφαν,ενώ ο Tyler χαροπαλεύει;;;Δεν πάτε σε κανένα ψυχίατρο σεναριογράφοι;;;
    Και ο Στέφαν να απολογείται όλη την ώρα,ενώ δεν σκότωσε τον Ένζο;What the hell????
    Η δε Έλενα,την κυνηγούσαν οι Ταξιδευτές και ήθελε να μάθει αν της είναι θυμωμένος ο Ντέιμον!Βοήθεια με το Delena drama.
    Ο δε Στέφαν,που τον κυνηγούσαν επίσης οι Ταξιδευτές,καθόταν να εξηγεί στην Καρολάιν η οποία κοιτούσε την φωτιά σαν να ήταν το μόνο της πρόβλημα τι της έκρυψε ο Στέφαν!Αμ,ο δε Ντέιμον που είπε στην Έλενα να μαζέψει τα πράγματα της;;;Όταν σε κυνηγάνε φεύγεις όπως είσαι,δεν πήγες εκδρομή!!!Ούτε στην πρώτη σεζόν δεν τα έκαναν αυτά που ήταν μαθητές ακόμα.
    Τι να πω για την Μπόνι και τον Τζέρεμι;Πήγαν να βρούνε ένα σώμα σε ένα επικίνδυνο μέρος και βρήκαν και αυτοί την ώρα να σαλιαρίζουν.Δηλαδή σε ένα ρημάδι επεισόδιο,δεν μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που συμβαίνει εκείνη την ώρα και να αγνοήσουν όλοι τα ερωτικά τους;Έλεος.
    Κρίμα για τον Τάιλερ.Δεν κατάλαβα αν τον χάσαμε οριστικά πια.
    Πολύ κρίμα.Το έκαναν εντελώς φαρσοκωμωδία,μόνο που δυστυχώς δεν γέλασα.Αν σκέφτονται στην επόμενη σεζόν να το πάνε Steroline,Delena,καλύτερα ας δέσουν μια πέτρα στο λαιμό από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,τα γράφει η Dries αλλά η Plec δίνει την έγκριση της ή όχι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω απολυτως!θα μπορουσε να ειχε γινει ενα τελειο επισοδειο γεματο δραση αλλα...μονο να δω αλλη μια φορα ανουσιες και βαρετες σκηνες στερολαιν!θα τα παρωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΧΑΛΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ TWITTER ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ..... ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.....ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΘΕ SEASON ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμενα απο ολο το επεισοδιο το μονο που μου αρεσε ηταν ο Ταιλερ, τιποτα αλλο. Η καλυτερη σκηνη του επεισοδιου οταν μεταμορφωθηκε σε λυκο, εδειξε τη δυναμη του να εισαι λυκος/υβριδιο και το οτι ειναι το πιο δυνατο ειδος εκει μεσα, πραγμα που ολο παραλειπουν να μας δειχνουν, γι αυτο μ αρεσει ο Ταιλερ στη σειρα, μου λειπουν οι ιστοριες γυρω απο τους λυκους και τα υβριδια, αν και προτιμω την Καρολαιν με τον Κλαους τωρα πια, παντα θα μ αρεσει ο Ταιλερ, παντα μ αρεσε και ο ηθοποιος και ο ηρωας και η ιστορια του και η χημεια του με την Καρολαιν, θα στεναχωρηθω απιστευτα αν τον χασουμε κι αυτον, ενταξει να τον χασουμε για να εχουμε Κλαρολαιν, που και παλι θα λυπηθω, αλλα οτι θα τον διωχνανε μετα απο τοσους αγωνες και μαχες με τον Κλαους για να εχουμε Στερολαιν, οτι πιο ακυρο, ουτε που το ειχα φανταστει. Θελω να βρει ο Στεφαν μια αλλη κοπελα και θελω να τον δω ευτυχισμενο, να προχωρησει στη ζωη του, αλλα οχι με την Καρολαιν, αυτο ειναι λαθος για τοσους πολλους λογους. Κατα τ αλλα ολα τ αλλα στο επεισοδιο μου φανηκαν σαχλοσαλιαρισματα να περναει η ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάνε και οι δύο να πλυνουν κανενα πιάτο λεω εγω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. symfwnw mazi sou kai mena mou arese o tyler pou metamorfvthhke kai htan kai to mono shmeio pou eidame na kineitai kati alla meta tipota to apolyto tipota omws , pesame pali sthn oknhria san na variountai ena pragma kai oi syggrafeis kai oi hthopoioi fetos ve.
    vaia h agaphmenh mou scene htan o enzo pou vythizei thn elena mes th mpaniera th latreca kai gelasa kiolas ekeinh thn wra alla ki ayto meta xalase

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχα ναι κι αυτη η σκηνη με τον Ενζο να πνιγει Ελενα μου αρεσε, αλλα το χουμε καταλαβει πια οτι αυτη ειναι εφταψυχη και θα τους θαψει ολους στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω! Μάλλον τα επόμενα δύο επεισόδια θα τα δω αφού θα έχω πάρει κάτι....γιατί νηφάλιος δεν είναι να τα βλεπεις. Αυτες οι ακατανόμαστες (Τζούλι, Ντραις) πάνε την σειρά για φούντο! Δίνουν δύο καλά επεισόδια και μετά σου πετάνε σκατά στη μούρη! Ο 5ος κύκλος βλεπόταν μέχρι το 100 επισοδιο, μετά δράμα η κατάσταση. Πάνω που γέλασε το χειλάκι μας στα προηγούμενα επεισόδια τσούπ παρε Στερολαιν, παρέ Ντελένα ξέρασμα και Μπονι Τζέρεμι που πιό ξενέρα δεν έχω ξαναδεί! Κοιταζα την οθόνη με απορία και έλεγα δεν μπορεί κατι θα γίνει στην επόμενη σκηνή...δεν μπορεί να είναι όλοι στην κοσμάρα τους, μου θύμιζε λες και έβλεπα ρομαντική κομεντι κακής ποιότητας και όχι VD!
    Καμία αγωνία, καμία ουσία...Πολύ τίποτα με μπόλικο καθόλου!!!
    Περίνα να δώ ένα πάρα πολύ καλό επεισόδιο αλλά φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι στερουνται φαντασίας δεν εξηγείται αλλιώς. ΚΡΙΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. alhtheia to pisteyeis ayto ? Giati egw exw ena proaisthhma oti tha pethanei to lenaki sto telos kai pisteyw tha einai kalytero giati kai ta adelfia tha enwthoun xana kai h idia tha vrei galhnh lytrwsh kai kati mou leei oti tha pethanei pali mesa s aytokinhto sth gefyra ayth th fora omws tha einai gia panta .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Krima eilikrina ki oson afora gia tous beremy kai mena ayto mou fanhke to pio jekarfwto ap ola osa eida . Kati phge na ginei ekei me th fwtia alla tipota kai entwmetajy tous taxideytes tous edeijan elaxista ypotithetai oti einai kai to kefalaio twn taxideytvn tromara tous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mετά απο τόσα που θα τους έχει κάνει δεν θα βρεθεί κανένας μ@@κας να την σώσει, χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tha einai kalytera gia olous kai mporei na ypoxrewsei ta adelfia na kanoun kapoia symfwnia opws egine kai sto vivlio, dhladh na prosexoun kai na agapane o enas ton allon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχα ετσι ειναι δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι στο τελος ομως αφου θα τους εχει θαψει ολους πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. de xerw ti na sou pw egw pantws thelw h stelena endgame h elena's death .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Στελενα μου φαινεται αδυνατον πλεον, δεν ξερω αν θα μου αρεσε κιολας μετα απο ολα αυτα. Οσο κρατησε ομως μου αρεσε πολυ και μου αρεσε περισσοτερο απο το Ντελενα, το οποιο δεν μ αρεσε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρατήστε τα Lexotanil παιδιά για τον επόμενο κύκλο!!!χαχα
    Μέχρι τώρα την βγάζουμε,2 επεισόδια έμειναν,καλά θα είναι πιστεύω,...ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στό TVD τίποτα δέν είναι αδύνατον...περίμενες όταν βλέπαμε τίς πρώτες 3ς σεζόν ότι θα είχαμε ''delena drama''????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και εγώ Στελένα ήμουνα αλλά μετά απο ολα αυτά δεν βλέπω τρόπο να είναι ξανά μαζί...έχει χάσει όλη τη μαγεία του! Συμφωνώ και εγώ δεν θέλω να είναι ξανά μαζί, πρέπεινα γίνει κάτι συγκλινιστικό για να αλλάξω γνώμη, αλλά αφού οι κυράτσες στερούνται φαντασίας δεν το βλέπω...Προτιμώ να φέρουν την Κάθριν απο τον τάφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέστα χρυσόστομη!!!
    Χίλιες φορές καλύτερος ο Τάιλερ από το Steroline!
    (αν και πάντα προτιμάμε Κλάους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. to stelena to latreca ap thn arxh einai aythn h sxesh pou tha hteles na exeis . O stefan einai toso kalos panta sthrize tis apojeis akomh ki an htan lathos kai fysika thn agaphse th agapaei kai tha thn agapaei anidiotelws . Twra oson afora to delena pote de me xetrelane san ship paroti mou aresan kapoies skhnes tous mazi opws sto 1x19 o xoros kai sto 3x19 to fili alla mexri ekei, kalytera na emene to stelena kai na emene to delena metewro oxi etsi opws to katanthsan twra pou exoun mplexei ta mpoutia tous parepimptontws sorry gia to katevato .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από το steroline καλύτερα να άφηναν την Κάθριν Ζωντανή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι γιατι παντα το παρουσιαζαν σαν ερωτικο τριγωνο και παντα ηξερα οτι καποια στιγμη θα ειχαμε Ντελενα, αυτο που περιμενα ομως να δω και εγω προσωπικα δεν το ειδα ποτε ειναι μια καλυτερη εξηγηση γι αυτη την επιλογη της Ελενας και οχι σαχλαμαρες του τυπου περασε πολλα και ωριμασε, μονο ωριμη επιλογη δεν τη λες, η οτι εγινε βαμπιρ και αλλαξανε τα θελω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xilies fores na feroun th thea pisw pou toulaxiston aythn hxere ti hthele apo thn arxh mporei na epaize me to damon alla h megalh ths agaph htan pantote o stefan krima pou de ths edwsan mia eykairia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. plaka mou kaneis pou wrimase antitheta egw th vriskw pio anwrimh apo pote exei afoseiwthei sto drama ths kai adiaforei gia olous kai gia ola akoma kai gia ton adelfo ths pou ton afhse na meinei me to dolofono tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαλαρα! Ας πάρει ο Ντειμον το τσουλί...ο Στέφαν την Κάθριν και η Καρολαιν τον Κλαους να τελειώνουμε! Και μετά ας δούμε και λίγη δράση ρε παιδάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την Καθριν πρεπει να την φερουν πισω ετσι κι αλλιως, οχι για να μην εχουμε Στερολαιν, αλλα που απο κει να καταλαβεις, διωξανε τον πιο ενδιαφερον χαρακτηρα της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. xaxxaxax!! ena sto kathe epeisodio .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και εγώ το περίμενα ότι θα συμβεί το ντελενα αλλά όχι τόσο ανισόροπα και χωρίς ουσία για τι Τίποτα στο τέλος... Νόμιζα ότι θα έμεναν στό φλέρτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ennoeitai ediwjan ton kalytero xarakthra ths seiras kata th gnwmh mou tha mporousan na exelijoun ligo to story ths th sxesh ths me th korh ths pou thn ecaxne tosa xronia kai otan th vrhke argopethaine .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ακριβως. Καμια επαφη με την πραγματικοτητα, η σχεση της με τον Ντειμον ειναι καθαρα μια εμμονη και τιποτα παραπανω, γι αυτο δεν με ικανοποιησε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το χειρότερο ξέριες ποιο είναι, ότι έχουν αλλοιωθεί οι χαρακτήρες! δεν ξερεις πιος είναι ποιος! Λέγαμε για την Ελένα που έγινε βαμπιρ και σιγά σιγά έχουν παθει όλοι μετάλλαξη!!! H Kάθριν ήταν η μοναδική αυθεντική...έβγαλε λίγο συναίσθημα απένταντι στον Στέφαν και την κόρη της αλλά μέχρι εκεί..εξαλλού και οι δύο ήταν οι μεγάλες της αγάπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άστα τα Lexotanil για το φινάλε χαχαχαχ..... θα μας χρειαστούν Σίγουρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. akrivws toulaxiston to flert ekryve kapoio mysthrio , aisthhsiasmo twra vlepoume mono ena avysalleo pathos pou se ligo tha tous katapiei kai tous dyo an de to exei kanei hdh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν γίνεται δυστυχώς.Γιατί χτυπήθηκε και ο Κλάους από Αλτσχάιμερ κι έχει πολλά αισθήματα λένε για την Κάμι......μπουχουχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. akrivws an kai san mhtera eprepei na einai proteraiothta ths h korh ths kai oxi o stefan alla telospantwn as ths edine ki o stefan mia eykairia eidika twra pou htan anthrwpos ti ton peiraze ki ayton sto katw- katw kati eniwse kai gi aythn .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ti pragma? are you kidding right ? De paizei kati tetoio eipame eniwse kapoia eljh alla oxi na tous dw kai mazi an oxi me caroline tote me th koroula tou pou tha einai ki h monh gynaika pou tha agaphsei toso poly an dhladh thn afhsoun na zhsei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συμφωνω γι αυτο ακριβως μου αρεσε και μενα το Στελενα, για ολα αυτα που ειπες και για πολλα αλλα παραπανω, αλλα ολα αυτα τα αφησε πισω για να ειναι με τον Ντειμον, οποιος κι αν ειναι ο λογος αυτης της αποφασης δεν ειναι δικαιο για τον Στεφαν, πληγωθηκε πολυ εξαιτιας της, περασε πολλα και δεν του αξιζει αυτη η συμπεριφορα. Ασε που ετσι οπως το πανε φουλ Ντελενα, ειναι απιθανο για μενα να γυρισει στον Στεφαν. Ειναι ηλιθια μωρε, δεν του αξιζει ετσι που την καταντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι να σου πω βρε Ειρήνη μου κι εγώ....
    Εκείνη η χαζή η Καρίνα Μακένζι το έγραψε στο τουίτερ.Από αυτούς όλα τα περιμένω.Κι εγώ klaroline είμαι.
    Μην ταράζεσαι,μπορεί να λέει ανοησίες ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. e tote na vrei stefan thn epikh tou agaph kai na fygei makria ap olous kai ola na thelei na einai kala oi alloi alla makria tou polu makria tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. mallon den ejhgeitai alliws an de to hthelan ap thn arxh tote giati to xtizan toses seasons mallon prepei na pan na koitaxtoun den ejhgeitai alliws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εμμονή της Τζούλι θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χαχα ναι και φανταζεσαι φουλ Στερολαιν, τρελα ερωτευμενοι, τετοιον ερωτα δεν εχουμε ξαναδει, ωσπου ομως μια μερα, ακυρωνεται το Οριτζιναλς, γυρναει πισω ο Κλαους και τρεχουν να το μαζεψουν και δεν μπορουν. Και εντελως ξαφνικα και απροοπτα επιστρεφουν τα αισθηματα της Καρολαιν για τον Κλαους, χαχαχαχα σαν να το βλεπω μπροστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ths julie de nomizw giati palia pou to egrafe me ton kevin elegan ta kalytera gia stelena alla twra oloi paragwgoi skhnothetes kai syggrafeis prowthoun to delena kai de to kanoun kai kala kiolas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αυτή έχει τον πρώτο λόγο, όπως έιπε και η vampire-fun θέλει η ίδια να γ......σει τον Ιαν και επειδή δεν μπορεί βάζει την Ελένα....χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτο ειναι το καλητερο σεναριο που εχω ακουσει και τοτε νομιζω και ο Κλαους θα ξεχασει την φιλια του με τον Στεφαν.....κΙαι ποιος τον πιανει μετα θα τρεχουν και δεν θα φτανουν..
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;
    ΗΚαρολαιν δυο σεζον εκανα να εκδηλωθει για τον Κλαους πριν δεκα επισοδεια εκανε σεξ μαζι του και τωρα αγαπαει τον Στεφαν και φλερταρε και λιγο με τον Ενζο δηλαδη την καναν το π......... της σειρας για να φαινεται η Ελενα καλη επιδει ο κοσμος συμπαθει την Καρολαιν περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. nai isws na symvainei ayto exallou exoun kai mia proistoria ian me th nina epomenws pontare kai ekei alla dystyxws ths vghke mapa to karpouzi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σου έχω και χειρότερο!
    Να ακυρωθούν και οι 2 σειρές ταυτόχρονα και να μείνει μια αιώνια ανεκπλήρωτη ανάμνηση η καλύτερη χημεία ever...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και εγω που ηθελα Ντελενα στην αρχη αγαπησα το Στελενα περισσοτερο ομως το Ντελενα μου φαινεται πολυ ψευτικο και χωρις ουσια πλεον και εγω πιστευω πως το παθος ισοπεδωνει τα παντα αλλα οχι και ετσι...
    ειπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οχι αυτο δεν θα το αντεξω. Αλλα μεταξυ μας εκει το πανε, φως φαναρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. e ayto tha to eyxarisththw toulaxiston na yparxei kai enas gnhsios kakos sth seira oxi opws twra pou yparxoun mono kati paidakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ούτε εγώ θα το αντέξω!
    Απλά φύση κυνική,προσπαθώ να προετοιμάζω τον εαυτό μου για τα χειρότερα με αυτές που μπλέξαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εμεις οι δυο μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε το θυμαστε το τραγουδι;;;
    μαλλον για την Ελενα και τον Ντεημον το εγραψαν...
    Λατρεψα τον Ταιλερ σε αυτο το επισοδειο και θυμηστε μου γιατι χωρισε με την Καρολαιν για να εχουμε Κλαρολαιν αχαχαχαχαχαχα...
    Το επισοδειο πολυ μετριο εως χαλια αυτα μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ki egw ayto to eixa san aporia afou ta noumera den einai kala pws s to cw kratane akoma tis seires alla na mou peis evgalan tosa xrhmata apo th 1 kai th 2 season pou twra de ta exoun anagkh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kai to allo tragoudi tairiazei ganti s aytous tous dyo to sxizofreneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. skopos omws einai na perimenoume ta kalytera oxi ta xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ayto einai lagneia . Eipame pathos alla oxi ki etsi ki alla zeygaria exoun pathos alla de to kanoun sex pantou kai panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτή η σχέση της Νίνας με τον Ίαν κατέστρεψε την σειρά.Ήταν ζευγάρι στην πραγματική ζωή και οι κοπελίτσες παρασυρόντουσαν και τους ήθελαν μαζί και στην σειρά.Καμία χημεία απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χαχα και να τους κυνηγαει ο Kλαους μες την υστερια και τους δυο μολις το μαθει (κλασικα τελευταιος οπως το μαθε κι ο Ταιλερ για τον Κλαους) και να τους ακουει ολο το Μυστικ Φολς. Και καπως ετσι προβλεπεται το storyline της 7ης σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. stis arxes kati evlepa meta omws ap th tetarth season kai epeita de vlepw tipota san variountai kai na dysanasxetoun perissotero ekdhlwtikh th vlepw me ton paul gia na mhn anaferw twra th scenh sto 5x9 pou epaize thn katherine ki eidame toso megalo erwtismo pou den exoume dei s allo zeygari oute kai se stelena .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ξεχασες τον Ντειμον και την ελένα που θα κάνουν σεξ σαν τα σκυλια, χαχαχα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλα ε αναρωτιεμαι πως μπορεσα να παραλειψω αυτη την κρισιμη και καθοριστικης σημασιας πληροφορια για την εξελιξη της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τα φιλιά του Paul&Nina στήν σειρά κόβουν την ΑΝΑΠΝΟΗ<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. symfwnw apolyta kai ta pio pathiasmena twn steferine alla kai ta pio glyka kai tryfera tvn stelena .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ένα επεισόδιο πολύ ΜΕΤΡΙΟ.....και ο λόγος πού με ενόχλησε είναι πού θα διαλύσουν την όμορφη φιλία του Stefan και Καρολαιν... για να κάνει συνέχεια sex το ντελενα ELEOS....Άν θέλουν ντελενα, άς αφήσουν ήσυχο τον Stefan τί τον βασανίζουν συνέχεια??? Η Καρολαιν από ένας υποστηρικτής stelena ξαφνικά γουστάρει τον Stefan??? τί βλακείες είναι αυτές? Άδικο άν πεθάνει ο Ταιλερ τόν θέλω στην σειρά. Η μόνη σκηνή πού μου άρεσε ήταν ο Ένζο με το μπάνιο της Ελένα χαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. anarwtiemai an den arese se kapoion ayto to scene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σχηζοφρενεια δυστηχως θα παθουμε εμεις με αυτες τις τρελες που μπλεαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δεν νομιζω να υπαρχει εστω ενας που δεν την λατρεψε....
    Εφταψυχη η ατιμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. eftacyxh einai alla opws leei ki h paroimia mia tou klefth dyo tou klefth treis kai h kakh tou mera kai nomixw oti gia to elenaki mas plhsiazei ayth h kakh mera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν ειναι το σρξ που με ενοχλει οσο η σαχλαμαρα και η βλακεια...
    Ας κανουν οσο σεξ θελουν στο φιναλε ερωτευμενη ειναι αλλα μην ισοπαιδονουμε τα παντα για ενα κρεβατι,δεν μου αρεσει που ο Ντεημον εχασε την αιγλη του ηταν κακος και γουσταρε,
    Αποδεχομαι οτι οι ανθρωποι αλαζουν οταν αγαπανε αλλα δεν παθαινουν και μπλακ αουτ ακομα και η Ελενα απο μια γλυκια και μετρημενη κοπελα γεματη καλοσυνη εγινε νυμφηδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Να σου πω στην αρχη σκεφτομουν οτι θα πεθανει τωρα αρχιζω και εχω αμφιβολιες μην σου πω οτι θα πεθανουν ολοι οι υπολοιποι και θα μινει μονο η μαυρογατο και στο τελος θα ειναι και θνητη και ευτηχισμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. kai liga les aytoi oi dyo epathan metallaxh den exelije o enas ton allon opws symvainei synhthws stis sxeseis alla katestrecan o enas tou xarakthra tou allou ki ayto sigoura de mporei na onomastei sxesh fysiologikh isws toxikh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Vampire fun τι ειπες τωρα;;;
    Γιατι με γηωσες ετσι ποτε το ειπε η ηλιθια ενα επισοδειο εγραψε και ξεκινησε της αηδιες....
    Οχι δεν αντεχω και αυτο μετα το Στερολαιν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. pwpw !!! Ayto tha einai eirwnia kai adiko gia to stefan pou o kahmenos thelei toso apelpismema mia hremh kai fysiologikh zwh san anthrwpos kai de tou th dinoun kai na th dwsoun sthn elena ki an einai mazi tou pali kala alla an einai me kapoion allon megisth adikia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αυτο δεν ειναι τοξικη σχεση ειναι αρρωστημενη ...
    Παντως Ειρηνη μου το μονο που μας διχνει η Ελενα ειναι οτι ακομα και μια κοπελα βρησκει τιν πριγκιπα με τι ααπρο αλογο παντα διαλεγει τιν μ@λ@κ@,
    Ειδες τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αυτο το μυνημα θελουν να περασουν δεν ξερω τι αλλο να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Απο τοτε που εφυγε ο Κλαους κακος δεν εχει ερθει στην σειρα....
    Και αυτα ουτε παιδακια τα λες πολλα παιδακια μαζεμενα μεγαλητερη ζημια κανουν απο αυτους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. nai mallon ayto katalava ki egw wraia protypa tha exoun ta mikrotera atoma kai ta koritsia tha katalhjoun na oneireyontai ena agori sa to damon ki oxi sa to stefan epeidh tha tous fainetai varetos epeidh tha ta agapaei kai tha ta sevetai ki ayto to apokaloume varemara thn alhthinh ousiastikh agaph .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. symfwnw apolyta toulaxiston o klaus kai h katherine akomh ki o damon ths 1 season edinan enan allo aera sth seira twra einai oi kakoi na tous klaine oi regges .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. de prepei na xanoume tis elpides mas gia kanena logo oute kai gia to klaroline vevaia skopos einai an tous valoun kapote mazi na ejelixthoun kai agaphsoume ayto to zeygari akoma pio poly oxi na tous katastrecoun ki aytous opws ekanan sto delena pou hsoun kiolas fan . An exoun kati tetoio sto myalo tous na to afhsoun opws exei to pragma toulaxiston twra yparxei elpida an kai mikrh yparxei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δυστυχώς,δυστυχωωωωωώς συμφωνώ μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. xalia maura....ti bliax epeisodio itan auto; krima h season ksekinise arketa dunata k twra sta teleutaia to gamisane to thema....telika poso leipei h katherine....as ksupnisoun na tin feroun pisw...de paleuetai xwris auti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γιατί βρε Σοφακι μου,ο αρχηγός ειναι η Τζούλι.Η Dries καλείται να προσαρμόσει το σενάριο της στα δεδομένα που θελει η παραγωγός.Απλα πράγματα.Και Steferine της άρεσε της Dries αλλα η Καθριν πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Συγνώμη ρε παιδιά, 5 χρόνια τώρα δεν υποτίθεται ότι η ιστορία μας διηγείται τα ημερολόγια του Στέφαν????? Γιατί να ζήσει η "χαζογκόμενα"???? Να πεθάνει η ηλίθια και να ζήσει ο Στέφαν να μας πει και πως τελειώνει το παραμύθι!!!!!!!
    Εεεεεε .... αμάν πια!!!!! έλεος........δεν φτάνει που μπήκε ανάμεσα στα αδέρφια και τους έχει κάνει μπάχαλο -λες και δεν είχαν ήδη "θέματα" μεταξύ τους-, δεν φτάνει που για χάρη της έχει "ξεκληριστεί" όλο το Μύστικ Φόλς -και όσοι δεν "αποδήμησαν" έχουν γίνει βρυκόλακες/υβρίδια/άγκυρες κ.τ.λ.-, .......θα μας μείνει και στο τέλος "αμανάτι" το Λενιώ "τροπαιοφόρος" και "αγέροχη"?????? Εεεε!! ΟΧΙ !! Έχει και η αδικία τα όριά της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μόνο τα λεξοτανίλ????..... Δε μου λές,...........το βαπόρι, πόσες μέρες κάνει να έρθει απ' την Περσία???? Το προλαβαίνω???

    Δεν πήρα ναρκωτικά στα νιάτα μου .......... και θα τα πάρω στα γεράματα........και για τη μαλακία που κουβαλάει η Κυρα-Τζούλι.......βρε τι πάθαμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αμ,δεν πήρα κι εγώ ναρκωτικά στα νιάτα μου για να ξέρω πόσες μέρες κάνει να έρθει...!!!
    Μέχρι τον επόμενο κύκλο το προλαβαίνουμε,μην νοιάζεσαι!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Να σου πώ κάτι vampire-fun???? Αν το σκεφτείς με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα και αυτά που ακούγονται για το μέλλον της σειράς........... Αυτό που λες μπορεί και να μην είναι και ότι χειρότερο μπορεί να γίνει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χαχαχαχα!!!!! Είμαι σίγουρη πως θα μας χρειαστούν!!!!!!
    Λέω μάλιστα να μαζευτούμε όλοι οι φανς και να κάνουμε ομάδικη παραγγελία..........να μας βγούνε και φθηνότερα τα ναύλα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δηλαδη η Τζουλι ειναι μεγαλο ζωο
    Δεν ακουει κανεναν και τιποτα εγω στην θεση της Drie δεν θα εβαζα την υπογραφη
    μου σε αυτην την βλακεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ναι,το σκέφτομαι κι εγώ αυτό που λες μερικές φορές.
    Όμως επειδή τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή,τις περισσότερες φορές μένουν ανεκπλήρωτα,χρειάζεσαι καμιά φορά να τα βλέπεις στον κινηματογράφο.
    Γιατί πρέπει να υποστώ όλες τις αηδίες που δεν μου αρέσουν;Πιστεύει η Πλεκ ότι πάσχουμε από μαζοχισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ναι αλλλα στο βιβλιο υποτιθετε οτι τα αδελφια ειναι θανασιμοι εχθροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Βρε φιλενάδα,τώρα ανακάλυψες την Αμερική;
    Ο Kevin έφυγε επειδή διαφωνούσαν συνεχώς,δεν την άντεξε άλλο.Δηλαδή να σκεφτείς,όταν αποφάσισε το spinn off,η ιδέα για το μαγικό μωρό ήταν δική της(δεν πιστεύω να μην φαίνεται!).Οι συνεργάτες της διαφωνούσαν αλλά δεν τους έλαβε καν υπόψη της.Πόσα μπορεί να σώσει ένας σεναριογράφος όταν πρέπει να ακολουθήσει μια ηλίθια δομή....;;;Όχι και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Α, να χαθείς........ίδιες είμαστε!!!! Και εγώ "μασάω" με τέτοια "λάβ στόρυ" !!!
    Τώρα για την κερία Τζούλι τι να σου πω???? Μάλλον κρίνει "εξ' ιδίων τα αλλότρια"!!! Επειδή αυτή, ή ήταν χαζή από "γεννησημιού" της, ή χάζεψε στην πορεία........ μας νομίζει όλους για χαζούς....ή χαζεμένους.......ξέρω και 'γω παιδάκι μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μου την έχει δώσει ρε παιδί μου αυτή η γυναίκα!!!!!
    Ένα love story βρέθηκε να με συγκινήσει κι εμένα στη σειρά και μου το χάλασε κι αυτό!!!!!
    Τα Στελένα,Ντελένα,δεν με συγκίνησαν ποτέ γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να ταυτιστώ με την προσωπικότητα της Έλενας.Χρειάζομαι να μου αρέσουν και οι 2 παρτενέρ.Και ο Κλάους με την Καρολάιν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις!!!!Go to HELL Julie!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Λοιπόν ακούγοντας με προσοχή αυτά που λες και αυτά που έχεις πει κατά καιρούς(μάλλον διαβάζοντας) και όχι μόνο εσύ vampire-fun, αλλά και πολλά παιδιά εδώ πέρα -και "συμπάσχοντας" πλήρως μαζί σας-, σκέφτηκα πως, αυτή η μαντάμ Τζούλι Πλέκ δε χαλάει μόνο τη σειρά με τις αηδίες της........."σκοτώνει" και τα όνειρα μαζί με την ελπίδα (μην ακούς που λένε ότι πεθαίνει τελευταία.....η κυρα-Τζούλι την "κατάφερε"..) για μερικούς λιγάκι πιο......."καρα-μελώ" από μας!!!!!

    Άμα την "πετύχω" ποτέ στο δρόμο....... θα τη φτύσω, θα τη βρίσω, θα τη δείρω και στο τέλος θα την ξαναφτύσω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δηλαδη αυτο δεν καταλαβαινω εφυγε ο Κεβιν και η σειρα πατωσε δεν καταλαβαινει οτι καποου κανει λαθος ελεος δηλαδη...
    Ξερεις τι λεω να την βρουμε να την δειρουμε να παει στο νοσοκομειο και να παθει αμνησια για να γραψει καποιος αλλος κατι σδοβαρο...
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Στην Αμερική δεν είναι π.χ. όπως στην Ελλάδα που ο σεναριογράφος γράφει όλα τα επεισόδια μόνος του. Εκεί σε κάθε σειρά υπάρχει, ένας ή δύο ανάλογα που είναι οι βασικοί σεναριογράφοι, οι Showrunners όπως τους ονομάζουν, στο Diaries ήταν ο Kewin Williamson και η Julie Plec, μέχρι τον 3ο κύκλο, από τον 4ο και μετά την θέση του Williamson την πήρε η Caroline Dries. Οι Showrunners γράφουν το storyline της σειράς και κάθε επεισόδιο το γράφει και ένας διαφορετικός σεναριογράφος(εκτός των showrunners) ο οποίος απλά γράφει το επεισόδιο με βάση αυτά που του λένε οι showrunners, την πλοκή δηλαδή και το τι γίνεται την γράφουν η Plec με την Dries, φυσικά και αυτές γράφουν και επεισόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο Kewin Williamson δεν έφυγε γιατί διαφωνούσε με την Julie Plec, απλά ήθελε να βγάλει την σειρά The Following που προβάλετε στο FOX και το συμβόλαιο του δεν του επιτρέπει να ασχολείται και με το σενάριο του Diaries, γι 'αυτό είναι απλά παραγωγός από το 4ο κύκλο και μετά που άρχισε εκείνη την χρονιά να προβάλετε η άλλη του η σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αυτό που έγραψα εγώ φίλε μου/φίλη μου,το έχει πει ο ίδιος ο Kevin στο τουίτερ.Τώρα αν εσύ ξέρεις περισσότερα από τον ίδιο,εγώ πάω πάσο.
    Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Και εγώ αυτό που σου λέω το έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, τώρα τι ισχύει τι όχι μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. pera apo ta gnosta romanza poy mas epriksan..........
    Giati mas pasaroun CAROLINE K STEFAN?????
    Afou O KLAUS k h CAROLINE EXOYN APISTEUTH PERASH
    ka8e fora lew ante mpas kai dw ligo klaus....eleos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Φυσικά είχε καινούρια παραγωγή ο Kevin.Αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να ζητηθεί η συνδρομή σε 1 επεισόδιο έστω στον 5ο κύκλο,που η Τζούλι τον έβαλε εντελώς στον αυτόματο πιλότο για να ρίξει την βαρύτητα στις άλλες τις παραγωγές.Προφανώς φαίνεται ότι δεν είναι καλές οι σχέσεις τους.Εγώ απορώ πως δεν τραβάει τα μαλλιά του με αυτά που βλέπει,γιατί αν είχαν καλές σχέσεις,κάπου θα είχε επέμβει ως παραγωγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τι να σου πω η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει τίποτα για το αν έχουν θέματα μεταξύ τους. Για μένα βασικά έχει μερίδιο ευθύνης και το κανάλι, η Julie είναι showrunner-σεναριογράφος και στο diaries και στους originals, είναι και παραγωγός στο tomorrow people, τι να προλάβει να κάνει με τόσες σειρές, γι αυτό και το diaries το έχει αναλάβει περισσότερο η dries, η julie στον 5ο κύκλο έγραψε μόνο το 11ο επεισόδιο που ήταν και το 100ο. Για μένα θα πρέπει στο diaries να βάλουν καινούριο showrunner αφού η julie και η dries πάνε την σειρά από το κακό στο χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό ξαναπέστο!!!!
    Συμφωνούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ti panikos einai autos ka8hsa k diavasa sta grhgora ola ta sxolia k epa8a..nomizw prwth fora einai ola ma ola ta sxolia arnhtika gia ena epeisodio.k to periergo einai oti oi perissoteroi pshfoi einai sto teleio alla kanenas dn exei grapsei teleio to epeisodio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. :) και δες αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη της L. J. Smith, χάρηκε όταν έμαθε ότι την μεταφορά των βιβλίων της θα την έκανε ο Williamson, που να ξερε ότι στο τέλος θα κατέληγε στην Plec και την Dries!!! "I've had other things optioned before [that haven't been made], so my reaction was at first, 'OK, another one of those.'" "But then when they said it was by Kewin Williamson, I realized it was probably a little bit more serious."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Που να ήξερε γενικότερα,ότι μια μέρα τα βιβλία της θα κατέληγαν να τα γράφει ένας συγγραφέας ´´φάντασμά´´....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Να σου πω την αληθεια και εγω δεν θελω Κλαρολαιν και να γινει ο Κλαους το σκυλακι την Καρολαιν και απο σουπερ κακος σκυλακι του καναπε....
    Γιατι και με το Ντελενα εφαγα μεγαλη νηλα αλλα να σου πω την αληθεια τετοια σχεση δεν περιμενα νσ δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. epeidh eimai 90% sigourh oti an ta ftiaksoun o klaus k h caroline k h seira exei 2-3 sezon akoma 8a thn katastrepsoun th sxesh opws ekanan me to delena pisteuw 8a htan kalutera na paei h caroline to polu 10-12 epeisodia prin to telos ths seiras k tote na ta ftiaksoun...pisteuw se toso xroniko diasthma dn 8a prolavoun na to katastrepsoun!etsi eseis pou eiste k fanatikoi kiolas gt egw ginei dn ginei dn me polupeirazei 8a to 8umaste ws kati wraio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Βρε κορίτσια,συγνώμη που θα σας προσγειώσω,συμπάσχουσα είμαι κι εγώ,αλλά που τον είδατε τον κακό Κλάους;;;;Αυτός όλη μέρα κλαίει εκεί που πήγε και το έχει ρίξει στις αγαθοεργίες.Σε λίγο θα προσφέρει και δωρεάν κοινωνική εργασία!!!!Κι εγώ δεν θέλω να τον δω σκυλάκι της Καρολάιν,αλλά κοιτάξτε μην τον δούμε σκυλάκι της Χέιλι και της Κάμι να κάνει την φασίνα του σπιτιού,έτσι όπως το πάνε οι κυράτσες εκεί και κατεβάζουμε με τους τόνους τα ηρεμηστικά!!!
    Θα συμφωνήσω μεν με την άποψη της tdlove.Είναι περίπου η άποψη που έχω κι εγώ για το πως θα ήθελα να τελειώσει.'Ομως τι να το κάνω όταν θα έχουν γνωρίσει από 20 εραστές ο καθένας και θα έχει διαλυθεί κάθε καλό που είχαν;;;Ούτε καν οι χαρακτήρες δεν ξέρω αν θα μου αρέσουν μέχρι τότε.Και στο κάτω-κάτω εγω δεν ζήτησα άμεσα σχέση.Ήθελα να υπάρχει μια σύνδεση που και που,όσο συνεχίζουν χωριστά τις ζωές τους.
    Γιατί,θα πάει το tvd 7ο κύκλο και οι Originals 3ο;Κλάφτε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ma esu de les oti oi klaroliners einai para polloi,opote an er8ei h caroline dn 8a exei k trito kuklo mh s pw k tetarto?gt twra pisteuw 8a exeis dei pou lene na mhn vlepoun th seira live k na thn vlepoun meta apo to internet gia na mhn metrh8oun sthn thle8eash mpas k apofasisoun na feroun thn caroline

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Να δω και τον Κλάους....... με φακιόλι και ποδίτσα.....-η κερία Τζούλι είναι ικανή να τον κάνει ακόμα και........"φλώρο"- (το "μουστάκι" πάντως, του το ξύρισε).......να τον κλαίνε οι ρέγγες..........και εμάς μαζί!!!!!!!
    Μωρέ έχει να φάει ντομάτα μετά η μαντάμ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Άλλο εννοούσα εγώ.Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν υπάρχει Caroline στον 2ο κύκλο του Originals.Δεν ξέρω ειλικρινά αν το σώζει και η Καρολάιν πια γιατί ήδη ο κόσμος έχει ξενερώσει.Δεν είπα εγώ ποτέ ότι θα είχε 3ο και 4ο κύκλο με την Καρολάιν.Θα είχε σίγουρα καλύτερη προοπτική έστω και με την υπόνοια στον αέρα ότι κάποια μέρα θα συνεχιζόταν το ειδύλλιο και με την προϋπόθεση ότι οι Originals,δεν θα κατέληγαν και αυτοί σε αυτό το απροσδιόριστο πράγμα που είναι σήμερα.
    Ναι,τα έχω δει όλα αυτά,αλλά είδα και αρκετούς που εγκατέλειψαν οριστικά τη σειρά.Και κάποιοι και τις 2 για να είμαστε δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Και ύστερα παιδιά,να λάβουμε κάτι σοβαρά υπόψη.Τα συμβόλαια των ηθοποιών στο tvd λήγουν στον 6ο κύκλο.Κανένας δεν μας λέει ότι μετά θα θελήσουν σίγουρα να συνεχίσουν στις σειρές ή να κάνουν κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. e nai isws me tis vlakeies pou kanoun stous xarakthres tous na mh 8eloun na sunexisoun oi idioi...alla dn kserw dn exoume k tous lamproterous h8opoious na erxontai vroxh oi protaseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Σωστό.Γιατί τώρα πια είναι δύσκολο και για τους ίδιους.Δεν είναι όπως τους έπεφταν οι προτάσεις μετά την επιτυχία τους 3ου κύκλου.Όμως πάντα υπάρχουν και οι αποφάσεις για προσωπική ζωή,κτλ.Οι σειρές που κρατάνε χρόνια,γίνονται κουραστικές για τους ηθοποιούς από ένα σημείο και ύστερα.Μακάρι να πήγαιναν καλά οι σειρές και να τους βλέπαμε χρόνια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. lipon kai go simfono mazi sas poy lete pos itanxalia t episodio...se kathe perilipsi kai promos p vgenoun mas proetimazoun gia epikes skines wreouss dialogous kai genka ena telio episodio kai stin teliki vlepoume oti na ne...tespa ayta exoyme afta tah sxoliasoume...katarxas ime stefan team alla varesthika na to pezi kai aftos sinexia enoxos g ola..hellooo den skotoses ec ton enzo,aftos travixtike kai emine me tin kardia sto xeri...elena ti na po g sena koukla mou dld stin thesi tis nina na moun tha apogoiteuomoun me ton xaraktira pou me xoun katandisi na pezo..xwris noima pia o xaraktiras tis xwris ousia kai kata ta ala kendrikos xaraktiras bolshits...damon,pio melo kai drama pethenis...wrea itan mia alagi n vlepoume ton damon stin arxi apo to kako pedi pou itan na kani endones erwtikes exomologisis ala FTANI!!!skilaki na to po...louraki na to po...fandazome tin kathrin na tous vlepi apo ki pou ine kai n gelai me ta xalia tous:PDen perimena pote na to po alla se olo t episodio mono o tayler axize...kai san xaraktiras kai se skines...afta...a!kai dne boro n min sxoliaso tin skini carolain stefan poli wrea eki p tis piani to magoulo..ala plizzz min pexti tpt metaxi tous tha xalasoun tin pio wrea sxesi pou iparxi sto tvd...den thelo tpt erwtiko metaxi tous...afta pedia nomizo pos an oxi oloi oi perisoteroi simfonoume sto oti exakolouthoume na vlepume tin sira gt to vlepoume tosa xronia kai den lei na to paratisoume twra...kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Αυτό είναι γεγονός πού γράφεις!!! Επίσης το έχω τονίσει στο παρελθόν εδώ στο blog σε διάφορα σχόλια.Ποιό είναι το παράδειγμα που μας δείχνουν??? την σειρά την παρακολουθούν και ανήλικα...eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. pes ta xrysostomh na giasei to stoma sou eidika me to delena drama eleos ftanei to fagame me to koutali olh th season ki oson afora gia steroline ki egw thelw na meinoun filoi gia panta as krathsoun kai mia sxesh alwbhth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. e nai palia htan anevasmenes oi metoxes tou gia olous tous hthopoious akoma kai gia tous pio mikrous alla twra me ta xalia pou exei h seira tha th plhrwsoun ki aytoi kai krima giati einai kaloi kapoioi .Bebaia paroti to symbolaio tous lhgei tou xronou mporei na xana ananewsoun giati ekei einai kai ligo sta sigoura kaka ta cemmata vrexei xionisei de nomizw to cw na tous kocei einai arketa popular oi hthopoioi pou ama tous kocei tha xasei akomh perissoterous theates .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Το μόνο που μας σώζει είναι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Σε αυτο ειμαι σιγουρη και εγω δεν πιστευω νσ δωσουν ουσια σε αυτην την σχεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Απλα ξερειε τι γινετε εχουν ξενερωσει τους παντες ξανεις δεν ζητησε Κλαρολαιν σε ενσ επισοδειο..
    Ο κοσμος ηθελε να δει την σχεση να εξελησετε με νοημα και ουσια ...
    Και οχι κατι τοσο ομορφο να μου το ξεπεταξουν σαν ξεπετα δυο λεπτων,οχι εγω προσωπικα δεν το δεχομαι...
    Και μετα να μου το καταστρεφουν με Στερολαιν ,
    Και δεν μπορω να καταλαβω και με πιο σκεπτικο το κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Δεν μιλαμε για τους Οριτζιναλσ που δεν τον σεβονται ουτε οι πετρες...
    Και τον εχουν το κλοτσου και του μπατσου ,μαλλον φταει που εχει γινει το ευαισθητο αυτο το αγορι,
    για το κλαμα του δεν το σχολιαζω γιατι μου θυμιζει την Ελενσ στις πρωτες σεζον...
    Τωρα αν γινει σκυλακι της Καμι η της Χειλη δικο τους προβλημα γιατι το τελευταιο της θα ειναι θα κοπουν ολες οι σειρες τι και θα δει...
    Και εγω συμφωνω μαζι σας ηθελα να δω κατι μακροπροθεσμα αναμεσα τους οχι αυτο και το τελος παλι καπως ετσι οπως το λετε το φανταζομουν...
    Ξερεις τι ηθελα εγω τον Κλαους καπου καπου στο Μυστικ Φολς να της κανει τη ζωη κολαση αυτο μονο να την διεκδικει μονο οπως αυτος ξερει ...
    Τωρα αν θα παρουν κι αλλους κυκλους οι σειρες εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα της δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. egw pisteuw pws kanei to steroline twra gt leei mpas k aresei ston kosmo k afhsoun hsuxo meta ton klaus gt 8elei na tou valei kamia allh sxesh st originals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Crossovers ρε παιδί μου!Ότι υποτίθεται ότι είναι ένα spin off!
    Να πάει μια φορά η Καρολάιν,να τα πάρει στο κρανίο που δεν της είπε τίποτα για την Χέιλι και το μωρό και να σηκωθεί να φύγει.Να ρίξει και κανένα χαστούκι στη Χέιλι να το ευχαριστηθώ.Να εμφανίζεται που και που και αυτός καμιά φορά στο Μύστικ Φολς.Εν ανάγκη ας μιλάνε και τηλεφωνικά.Αλλά αυτό το τέλος ήταν μια βλακεία και μισή.
    Ας πάει και ο Στέφαν μια φορά,από το να κρατάει το χεράκι της Έλενας που χώρισε με τον Ντέιμον.
    Ούτε που θα το πίστευα ποτέ,ότι μετά από τόσες μάχες του Κλάους με τον Τάιλερ,θα έφευγε ο Τάιλερ από το προσκήνιο για να δούμε Steroline και Klamille και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...!!!Ξενέρωσα τελείως γενικά.Πλέον εκνευρίζομαι και να το συζητάω το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. de 8elw na se neuriasw ki allo alla ti douleia exei h caroline na ta riksei sth hayley??ths phre ton andra?afou auth dn ton h8ele

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Γιατί της χρωστάει 1 χαστούκι από το tvd,από τότε που της έσπασε το λαιμό για να ολοκληρώσει το σχέδιο της σφαγής των υβριδίων.Για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Όμως τι λέω κι εγώ μερικές φορές...!!!
    Η Χείλι είναι ανίκητη.Ακινητοποίησε τον Όλιβερ,την Σελέστ,μαχαίρωσε τον Μάικλ!!!!!Απορώ ειλικρινά γιατί τον έτρεμαν οι Originals τόσα χρόνια και δεν φώναζαν την Χέιλι να τον καθαρίσει....!!!!
    Πονάει το μυαλό μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. xaxa nai...mal*** ama h8ele o mikael thn eixe eksafanisei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. tosa k tosa exei kanei o enas ston allo se autes tis seires auto mas peirakse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Σου έχω πει πάρα πολλές φορές ότι την αντιπαθώ θανάσιμα ως χαρακτήρα και έχω εξηγήσει και το γιατί.Και όσο πιο πολύ την βλέπω σε πρωταγωνιστικό ρόλο,τόσο πιο πολύ την αντιπαθώ!
    Η μοναδική φορά που μπορεί να νιώσω κάποιο οίκτο ή συμπάθεια για αυτήν,είναι όταν θα πεθάνει οριστικά!!!!Που κατά φαινόμενα δεν προβλέπεται,γιατί μετατρέπεται σε χειρότερη κατσαρίδα Νο2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟΓΟΤΕΥΣΗ....οσο περναει ο καιρος και η season τελειωνει τα επεισοδια ειναι το ενα χειροτερο απο το αλλο!!! πιστευω καλο θα ηταν η σειρα να τελειωσει...γτ ειλικρινα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!!! ηταν η αγαπημενη μου σειρα..κ τρ εχω ξενερωσει ΤΡΟΜΕΡΑ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. giati oi syggrafeis exoun elleich fantasias kai elleich goustou . De mporoun na afhsoun mia sxesh filikh s ayto to show oloi prepei na pane me olous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ok dekto pou thn antipa8eis..alla san tthn katsarid dn einai kamia!h hayley toulaxiston dn ka8etai k perimenei na er8ei na th swsoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Περιμένει,δεν περιμένει,κάθε εβδομάδα σχεδόν την σώζουν,με τη διαφορά ότι αυτή το παίζει πιο ατρόμητη και φαίνεται γελοίο στην κατάσταση εγκυμοσύνης που βρίσκεται.Πάλι δεν την έσωσαν στο προηγούμενο επεισόδιο επιστρατεύοντας την Genevieve;
    Ειδικά εκεί που την είχαν στη μέση στην κηδεία οι αδερφοί Μάικλσον,μου θύμισαν τον Στέφαν και τον Ντέιμον που είχαν στη μέση την Έλενα στο χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. e kala oloi exoun ftasei st shmeio na tous swsei kapoios mexri k o klaus,alla toulaxiston kanei thn prospa8eia ths,exei ma8ei na prostateuei monh ton eauto ths...auto pou mou th spaei omws einai pou paei k vazei se kinduno ton eauto ths twra pou einai egguos opws tote pou phge sto marcel...oso atromhtos k an eisai prepei na exeis ligh logikh otan eisai se auth thn katastash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πια σχεση; Την Καμι;η την Χειλη; που και οι δυο ειναι οι πιο αντιθετικες σε ολον τον κοσμο...
    Και οσο για το Στερολαιν οι περισσοτερη νομιζω εχουν διξει την δυσαρεσκεια τους ας συνεχισουν της αηδιες κι αλλο...
    Και να σου πω κατι εγω προσωπικα θελω Χειλη και Καμι η νεκρες η να φυγουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. thn hayley mexri stigmhs toulaxiston thn exoun proorismenh gia ton elijah.pisteuw h gia thn cami ton proorizoun h gia tpt kainourio st deutero kuklo
    k egw h cami 8elw na pe8anei,na fugei dn me niazei oti na nai arkei na eksafanistei gt einai vareth k klevei xrono st epeisodio pou 8a mporousan na valoun kati allo
    h hayley gia deutero rolo mou kanei..twra gia leader dn thn 8ewrw toso dunath..vasika oi mones gia mena pou exoun perasei k einai dunates gia leaders einai h makaritissa h katherine k h rebekah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Α,τώρα που μου το θύμησες,διάβασα ότι στον 2ο κύκλο έρχεται μια καινούρια ροκ τραγουδίστρια που δεν θυμάμαι τώρα το όνομα της,αλλά δεν ξέρω και τίποτα παραπάνω για το τι θα είναι.
    Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική!χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. vampire fun gia tragoudistria den akousa tipota alla akousa gia th casie to tetarto koritsi ths sygkomidhs pou thysiasthke . Lene oti erxetai sth zwh kai malista einai poly epikindynh kamia sxesh me th davina opote logika gia erxetai to tetarto koritsi pethainei h genevieve .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. nomizw mia gia prepei na les.auto vrhka gia authn " The new face in town has been described as a beautiful, soulful but
    edgy rocker girl who left home at a young age because of a rocky
    upbringing.
    Gia's arrival in New Orleans has something to do with her attraction to the town's music scene "
    kai enas kaleb 8a er8ei pou leei einai paranormal psycologist..dn mas eftane h allh h psuxologs 8eloume k allon twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Poios xerei ti rolo tha varaei ki ayth allh mia cyxologos sa th cami mono de tha anextw na th kanoun ki ayth na exei eljh me to klaus . Eleos dhladh !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ναι,αυτή λέω την Gia!
    Αν ναι,ψυχολόγος θα είναι ο Kaleb;Βοήθεια μας!Γιατί εμένα μου έκανε με αρχαίο όνομα και πίστευα ότι θα έχει σχέση με την οικογένεια του Κλάους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Καταρχην vampire fun χιλια συγνωμη που απανταω με χρονοκαθηστερηση αλλα εχω μπλεξει με πολλες δουλειες..
    Ακριβως αυτο και εγω crossover ηθελα τιποτα αλλο,και εγω κουραστηκα να συζηταω το θεμα αλλα ξερεις πιο ειναι το προβλημα ξεκηνισα να βλεπω αυτες τις σειρες γιατι βαρεθηκα τις σαπουνοπερες της τηλεορασης και ηθελα δραση,αγωνια ερωτα αυτα που ειχε στην αρχη αλλιως μπορω να βλεπω Τολμη και γοητεια και βραζιλιανικα...ουτε καν τουρκικα γιατι και αυτα δραση εχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Χιλια συγνωμη που απανταω με χρονοκαθηστερηση tvdlove αλλα εχω πνιγει στις δουλειες...
    Και leader δεν θελω τη Χειλη ουτε στην σειρα την θελω οσο για την Καμι θα συμφωνησω και βαρετ ειναι και αχρηστη...
    Καθριν και Ρεμπεκα(παρολου που δεν της το ειχα)ειναι απλα θεες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Kita simfwnw oti i sira mas exi katandisi sketi apogohteusi ala dn tha thela na teliwsi etsi me mia apesia sezon...elpizo h epomeni sezon na ine i teleutea ala axioprepes toulaxiston me ena epiko telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. k egw sthn arxh eixa akousei oti 8a nai lukan8rwpos k lew 8a nai apo thn oikogeneia tou klaus alla otan diavasa auto gia thn gia elege oti 8a nai psuxologos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Τελευταια σκηνη delena εσωσε το επεισοδειο το οποιο ηταν μετριο! Ο ταιλερ χαθηκε οριτσικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Etsi nomizeis? oti to delena esose to epeisodio???
    Axaxaxaxa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...