Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.21 "Promised Land"


Όποιος παρακολούθησε το 21o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Όταν ο Stefan και η Elena ξεφεύγουν από τον έλεγχο του Markos, για να καταλήξουν σε ένα απόμακρο μέρος, ο Stefan φιλοσοφεί στην Elena για τη σχέση του Damon. Μετά την αποτυχημένη τους προσπάθεια να προστατέψουν τους σωσίες, η Liv κι ο Luke σκέφτονται νέα, επικίνδυνη στρατηγική. O Damon επιστρατεύει τη βοήθεια του Matt και του Jeremy για να παγιδέψουν το Markos, ο οποίος τους επιφυλάσσει κι αυτός μια έκπληξη. Η Bonnie ομολογεί στην Caroline ότι δεν έχει πει σε κανένα την αλήθεια για τον άλλο κόσμο. Στο τέλος, ενώ η Bonnie ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τρόπο να σταματήσει το Markos, η Caroline παρακολουθεί έναν Περιπλανητή να κάνει κάτι αδιανόητο.

 

61 σχόλια:

  1. Stefan, please come back....Τι ήταν αυτό ρε παιδιά, κεραμίδα μας ήρθε!Α ρε Julie τι μας κάνεις, μας πέρνεις τα καλύτερα παιδία.Πρώτα τον Enzo Και τώρα τον Stefan?This is insane!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό το επεισόδιο.Δεν ξέρω καν πως να το βαθμολογήσω.Δεν ήταν κακό από άποψη πλοκής,αλλά είχε κάποια σημεία που το πέταξαν στα βράχια κατά τη γνώμη μου.Στενάχωρο ήταν σίγουρα.
    Ας ξεκινήσω με τον θάνατο του Στέφαν που ήταν το μεγάλο γεγονός.Η τελευταία εικόνα που είχε ήταν με την Έλενα και τον Ντέιμον να φιλιούνται και να χάνονται στο ηλιοβασίλεμα.Σχεδόν εξοργιστικό.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω πια για την Έλενα,που πριν λίγο της είχε σώσει τη ζωή.Είπαμε είναι καλός ο Στέφαν,σε αγαπάει ο Στέφαν,σου δίνει και τις συμβουλές του,αλλά μήπως έχεις πολύ θράσος κούκλα μου;;;Δεν του αξίζει αυτή του Στέφαν.Και γενικά δεν αξίζει στον Στέφαν ως χαρακτήρα,αυτή η καρικατούρα που τον έχει κάνει η CW-killer(κατά κόσμον Plec).Ο μόνος άνθρωπος που ήταν μαζί του,ήταν η Καρολάιν.Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο για το μέλλον.Δεν μπορώ να ξεχάσω το βλέμμα του Στέφαν όταν η Έλενα έφευγε με τον Ντέιμον.Σαν να αποδέχτηκε ότι όλα τελείωσαν.Damn.Δεν του αξίζει αυτό.Το ότι τον σκότωσαν ήταν το λιγότερο.Τον έχουν κατακρεουργήσει σαν πρωταγωνιστή χιλιάδες φορές.
    Ο Ντέιμον ήταν μια πραγματική απογοήτευση σε αυτό το επεισόδιο.Ναι,καλό το χιουμοράκι που τον έκανε δημοφιλή,αλλά υποτίθεται ότι ήταν με τον Μάρκος και μόνο που δεν τα ήπιανε μαζί να πάνε και για γκόμενες σαν φιλαράκια.Εκεί με ξενέρωσα με το επεισόδιο,ελλείψει σοβαρότητας στιγμών.Σαν να το γελοιοποιούν ενώ η πλοκή υπήρχε.
    Η Καρολάιν με τον Τάιλερ μου άρεσε που τους είδα να μιλάνε,αλλά και πάλι ακομη και αυτό ήταν περίεργο.....γιατί δεν ήταν ο Τάιλερ.
    Δεν ξέρω πλέον τι να περιμένω για την επόμενη σεζόν,όταν βλέπω από τώρα πως θα κυλήσει.Για μένα πρέπει να αναλάβει δράση το CW και να φέρει πίσω τον Williamson για έναν τελευταίο αξιοπρεπή κύκλο.Η Τζούλι έχει διαλύσει τα πάντα.Και τόσο που στέκεται η σειρά,είναι θαύμα εφόσον την έχει παρατήσει.Και να πεις ότι πέτυχε και στα υπόλοιπα που έκανε.Η μια σειρά της ακυρώθηκε και η άλλη θα ακυρωθεί του χρόνου.Ας φύγει από το tvd να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα,για δεν αντέχουμε να βλέπουμε να το διαλύει.Go Home!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα μιλήσω για το επεισόδιο γιατί απο το πρωί κοντεύω να σκάσω. Θα κράξω όμως χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

    O Stefan είναι ο πιό αξιοπρεπής χαρακτήρας της σειράς, είμαι εξοργισμένη γιατί του στέρησαν να έχει έναν αξιοπρέπη θάνατό. Ήταν αδύναμος και η κωλότζούλι δεν του έδωσε την δυνατότητα να παλέψει έστω για λίγο για την ζωή του, όπως έχει παλέψει τόσες μα τόσες φορές για την ζωή όλων των άλλων. Ήμουνα σίγουρη ότι θα πεθάνει αλλά ο τρόπος είναι ΕΛΕΙΝΟΣ! Δεν είναι δυνατόν ο καλός Stefan να μείνει με την με την καρδιά πεταμένη στο δρόμο σαν σκουπίδι! ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια εμπάθεια για τον χαρακτήρα του Stefan.
    Για να μας πλασάρουν το Ντελένα πάνε να καταστρέψουν τον καλύτερο χαρακτήρα της σειράς. Έχει περάσει τα πάνδεινα. Πνιγόταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι... πριν του ξεριζώσει την καρδιά ο τζουλιαν το είχε κάνει η Ελένα... το ζώο ο αδερφός του και το τσουλί σαλιαρίζανε μπροστά του και πόσα άλλα που μου έρχονται στο μυαλό.... ΕΛΕΟΣ!!!!
    Έχεις και την Τζουλι να σε προετοιμάζει για το Στέρολαιν...Τους κυνηγούσαν οι ταξιδευτες και ο Stefan προσπαθούσε να πείσει την ελένα ότι είναι δυστυχισμένη χωρίς το Ντειμον και το κερασάκι στην τούρτα πιάνουν όλος τυχέως την κουβέντα για την Καρολαιν και ποσο τους κάνει όλουμς να γελάνε κτλ....εντάξει το καταλάβαμε και αυτό.
    Κατά τα άλλα θέλω να πώ ότι ο Μάρκους και σαν χαρακτήρας και σαν ηθοποίός δεν μου γεμίζει το μάτι...δεν με φοβίζει...δεν μου προκαλέι δέος όπως θα έπρεπε αφού είναι ο κακός της ιστορίας.
    Κλείνοντας θα πώ ότι ούτε στην Καρολάιν αξιζε κάτι τέτοιο. Να δεί τον καλύτερο της φίλο να φέυγει με τέτοιο τρόπο!!!!!!!!
    ΤΖΟΥΛΙ ΤΡΑΒΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΌ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΤΡΑΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mono kai mono pou pethane o stefan to episodio einai xalia.....julie go f**k your self....th mia o ezno twra afto eleossssssssssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To epeisodio enw tha mporouse na htan ena teleio epeisodio paroti tha petaine o stefan katanthse ahdia . Arxika aparadektos o tropos pou skotwsan to stefan toulaxiston as tou edinan mia scene me synaisthhma me kapoia logia . Okahmenos tipota de prolave na pei aplws o allos tou xerizwse th kardia se spoion sto stefan pou edwse poses fores th zwh tou gia na swsei tous allous kai egine kai to allo pou h teleytaia anamnhsh pou eixe htan thn elena na filaei to damon dhladh poso akoma eprepe na ponesei de xortasan toso pono pou tou prokalesan ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pistevw oti tha xana epistrecei de nomizw na to diwxoun etsi exallou mh xexname to story tou mas dihgeitai den exei graftei akoma h teleytaia selida tou hmerologiou tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον ΣΤΕΦΑΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΡΕ!!!!!!???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eixa skopo otan teleiwsei o 5os kuklos na katsw na to dw gt eimai pisw arketa epeisodia alla an o 8anatos tou stefan einai monimos dn prokeitai.entaksei dn htan pote apo tous agaphmenous m xarakthres alla htan o pio aksioprephs pou eixe meinei k o monos apo tous vasikous pou dn mou espage ta neura se auton ton kuklo.an einai na meinoume me delena diaries euxaristw dn 8a parw.hmoun k delena kapote k twra dn tous antexw!krima k pali gia to stefan,apo ton tetarto kuklo k meta tou ta exoun kanei tragic ta pragmata.molis mphke sth lista me autous p lupamai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τό επεισόδιο ήταν Χάλια και ο λόγος είναι ο θάνατος τού STEFAN.....ELEOS
    Ο θάνατός τού ήταν γρήγορος και ανόητος... Σε όλη τήν Ζωή του πέρασε Φοβερά Πράγματα και πέθανε τόσο έυκολα και χυδαία... Χάνοντας τόν Έρωτα τής ζωή τού και να είναι και πάλι νεκρός. Όσο γιά το θέμα delena Συγνώμη κιόλας κατάντησε Αηδία αυτοί οι δύο χαρακτήρες δέν ''ξέρουν'' τί θέλουν. (Ειδικά η σκηνή πού φιλιούνται ο ντειμον -ελενα και να τούς βλέπει ο Stefan είναι Σκέτη Απογοήτευση)....Και τό χιούμορ τού Ντειμον κατάντησε Βαρετό και χωρίς ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!
    :(
    http://vampirediariesonline.com/wp-content/uploads/2014/05/stefan-dead.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ax mh mou to thymizeis kai me piasoun pali ta klammata . Den antexw allo !!! O pio adikos thanatos pou synevh sto tvd .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ontws polu adikos.pantws pisteuw oti 8a gurisei dioti
    1)den htan skhnh 8anatou gia enan toso vasiko xarakthra auth pou tou edwsan
    2)ean h8elan toso na diwksoun ton stefan mporousan na ton kanoun na fugei apla apo to mystic falls k na proxwrhsei sth zwh tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβως ετσι. Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Οχι με την καρδια πεταμενη σαν σκουπιδι, δεν του αξιζε ουτε αυτο που συνεβη, αλλα κυριως ο τροπος με τον οποιο συνεβη, μετα απο ολα οσα εχει κανει για ολους εκει περα. Δεν εχει σημασια αν θα ειναι οριστικο η οχι, ειναι οτι χειροτερο εχω δει στη σειρα. Μεγαλη απογοητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nai ki egw thelw na pisteyw oti tha ton feroun pisw alla pali pote de xereis me tous syggrafeis aytous fysika kai prepei na ton epistrecoun einai to hmerologio tou mas dihgeitai to story tou den exei gracei th teleytaia selida tou akomh toulaxiston ayto elpizw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kai einai k plakatzhs o paul opote 8elw na pistew oti st twitter tou auto gia plaka to egrapse...mou fainetai pio logiko oti an ontws efeuge 8a swpaine mexri na teleiwsei o kuklos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Elpizw ontws na mhn feygei alla m aytous tous trelammenous pou exei mplexei ki aytos ki emeis pote de xereis . Exallou omws kai o paul to varethhke kai genika oloi oi hthopoioi, fysika kai de thelw na pistecw oti oi syggrafeis tha mas kanoun kamia dysaresth ekplhxh kai de tha ton epanaferoun akomh exw elpida .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν λες καλυτερα που θα σωθει το παλικαρι από την κατρακυλα που εχει παρει η σειρα. Ελπιζω να τον αφησουν στην ησυχια του και ο Paul να κανει αλλα πραγματα και να αποδευσμευτει από αυτην την παρωδια μια και καλη γιατι ηταν ο μονος στο TVD με σοβαρο υποκριτικο ταλεντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα μου άρεσε σε Γενικό πλαίσιο το επεισόδιο! Νομίζω ήταν το καλύτερο αυτού του κύκλου! Μεγάλη ανατροπή ο θάνατος του Στεφαν! Δεν μπορώ να το πιστεψω! Αν και είμαι delena έχω βαρεθεί όλο αυτό τον Damon Και την Elena. Κάτι που στην αρχή είχε κάτι όμορφο στους άλλους κύκλους που την διεκδικούσε ο damon. Τώρα έχει καταντήσει βαρετό και ψεύτικο. Ήθελα να είναι μαζί αλλά αυτό δεν είναι αυτό που ήθελα που περίμενα. Ελπίζω να επιστρέψουν πίσω τον Stefan Αλλιώς να μην γυρίσουν έκτο κύκλο δεν χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου vampire-fun!!!!!!!
    Είναι τραγικό.....γιατί πλοκή υπήρχε.........και καλή μάλιστα...........αλλά τα σημεία που πολύ σωστά επισήμανες, όχι μόνο το "πέταξαν στα βράχια"............. το ρίξαν και στη θάλασσα......και το φάγαν τα σκυλόψαρα!!!!!!!!
    Πόσο δίκιο έχεις για τον Ντέιμον!!!!! Αλλά θα μου πείς....."που να το βρείς"......με την μαντάμ που μπλέξαμε........Μωρέ θα το φάει το βρομόξυλό της αυτή!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κράξε!, κράξε ελεύθερα VD........και εγώ μαζί σου.......Αυτές οι δυό, οι μανταμίτσες,........ούτε για να πλύνουν πιάτα δεν είναι ικανές............είμαι σίγουρη πως θα τα κάνουν "λαμπόγυαλο"......ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΤΤΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και I'm sorry κιόλας μαντάμ-"Τσούλι", γιατί έπρεπε να πεθάνει(ξανά) ο Στεφανάκος και δεν ξεπάστρεψες την "χαζογκομενίτσα" του "αγαπημένου σου" Ντέιμον?????
    Δεν θα είχε λες ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς θα προσπαθούσαν να την επαναφέρουν????? Το ίδιο πράγμα θα γινόταν σαν αυτό που πρόκειται να γίνει με τον Στέφαν, μόνο που οι φάνς θα το φχαριστιόταν περισσότερο(ακόμα και οι Delena-fans)...........και μπορεί να γλίτωνες και κανένα "μπινελίκι"!!!!!!!!!
    Να σκεφτόμαστε παρακαλώ λιγάκι, πριν γράψουμε τα επεισόδια.......!!!! Εξάλλου εσύ μας σερβίρεις σε όλη τη φετινή σεζόν το..........."δύο έργα σέξ"-ζευγαράκι.....για πρωταγωνιστικό "ντούο-κλαπάτσα"!!!!!! Αν ήθελες...."και καλά".....ανατροπή.........ορίστε : να πεθάνει το Λενάκι!!!!!!!.....Ανατροπή δεν είναι κι αυτό?????
    Και μια συμβουλή : Μην κοιτάς τι λένε τα "Αμερικανάκια" τηλεθεατές.........κοίτα και λίγο παραπέρα......υπάρχει κι άλλος κόσμος!!........Αστοιχείωτη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και όμως ioanna,τα "Αμερικανάκια" την κράζουν και μάλιστα πολύ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αρκετά ωραίο επεισόδιο επιτέλους ενδιαφέρουσα πλοκή κρίμα ο stefan σίγουρα όμως θα επιστρέψει μπορεί και με τον enzo ελπίζω τουλάχιστον ......η elena απερίγραπτη απλά ας πεθάνει αυτή καμιά ώρα δεν ξέρω αν συμφωνείτε θέλω την bonnie μάγισσα ξανά έχει καταντήσει βλακεία αυτή η ιστορία ....αφού οι νεκροί μπορούν πια να επηρεάζουν τον κόσμο γιατί ο enzo δεν σκότωσε τον marko να τελειώνουμε..... deimon σε αγαπώ άλλα πρέπει να πάρεις λίγο τα πάνω σου σύνελθε....θέλω karolain kai tailer μαζί ξανά και ο stefan να βρει μια άλλη κοπέλα γιατί του αξίζει!!!ελπίζω η season 6 να είναι καλύτερη γιατί φέτος λίγο πολύ βλέπαμε βλακείες και επιτελούς ο deimon και η elena ας είναι μαζί να τελειώνουμε καμιά ώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Ξυπνήσανε" και τα "Αμερικανάκια"..........αν την "κράζουνε" στην Αμερική..........φαντάσου τι "καντήλια" θα ακούει από την υπόλοιπη υφήλιο!!!!!!!!
    Κι αυτή.........εκεί.........τη βλακεία της!!!!!!! Τι να πώ???
    Η γυναίκα είναι "ανίατη"!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. +fwnww para poly me afta poy les...
    To originals akirothike?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. oxi to tomorrow people pou einai k se auto h julie akurw8hke..alla an sunexisei na kanei vlakeies leme oti 8a akurw8oun k ta upoloipa show ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. poso pio provleyimh mporei na ginei auth h seira ? fanike apo thn arxh oti tha pethanei o stefan .. nomiza pws pali tha thusiastei gia olous alla oxi na pethanei me auton tn e3eutelistiko tropo .. apo otan pethane o Jeremy to xoun parakanei me ts thanatous k thn epistrofh apo ts nekrous.. to eidame me tn jeremy , me thn bonnie , twra skotwsan tn stefan ENAN APO TOUS VASIKOYS XARAKTHRES an einai dunaton !! oloi pethanan gia kapoio logo .. bonnie jeremy alaric kai a3ioprepeis k tn stefan tn skotwse o ta3ideuths .. sto teleutaio epeisodio dld ti ?? tha pethanei k o damon me thn elena k tha metaferthei h seira sthn allh pleura ?? ki an dn epistreyei h seira tha deixnei ti akrivws? thn agaph tou nteimon gia thn elena ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιαααα πολυ δυνατο επεισοδιοοο...Εκει ειδικα που αρχισαν ολοι να γυρνανε στην προηγουμενη τους φαση,η Ελενα να πνιγεται,ο Στεφαν κι ο Ντειμον πυροβολημενοι....Εκπληκτικες σκηνες.Εμενα μου αρεσε πολυ! ΣΟΚ με το 8ανατο του Στεφαν αλλα προφανως και καπως 8α τον επαναφερουν...Δεν πε8αινει πρωταγωνιστης τοσο απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και σε αλλο πλανητη vα παει η σειρα οι αηδιες δεν συμαζευονται...
    Δηλαδη ολοι πανε και ερχονται απο την αλλη πλευρα...
    Απορω που το καναν τοσο θεμα που επεστρεψε ο Μαρκος ο Τζερεμη δυο φορες πηγε και ηρθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΑΑΑΑ!απο την ωρα που ειδα αυτο το αθλιο επισοδειο κλαιω!:-(!παντως μπραβο μπορεσαν και κατεστεψαν την σειρα και μαζι με αυτη τους χαρακτηρες της σειρας π.χ. ελενα που παει και φιλιεται με τν ντειμον μπροστα στν στεφαν!αν αυτο που εγραψε ο paul στο τοιυτερ του ισχυει δν ξαναβλεπω την σειρα!εχουν χαλασει το κλαρολαιν το στελενα εχουν σκοτωσει πολλους αγαπημενους μου χαρακτηρες κ το στορυ ειναι για τα μπαζα!ακομα και στους κομπαρσους διναν πιο ωραιους θανατους στν στεφαν ομως..!εχω δει και σε αλλα μπλοκς στο youtube και δν εχω δει ουτε ενα σχολιο που να λεει καποιος οτι χαρηκε που πε8ανε ο στεφαν!θα ηθελα να ξερω τι σκεφτονται οι σεναριογραφοι οταν το εγραφαν!δν θελω να σχολιασω κτ αλλο και παλι το επισοδειο 8α μπορουσε να ηταν σχετικα καλο αλλα δεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτή η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο! Έλεος δηλαδή! Αν είναι μόνιμο αυτό για το Στέφαν έχει τελειώσει το θέμα για μένα! Αυτό ήταν το αποκορύφωμα σε μια σειρά άθλιων επεισοδίων! Μα πως το κατάντησαν έτσι το εργάκι μας! Πως ήταν στον πρώτο κύκλο και πως είναι τώρα, περασμένα μεγαλεία και κοιτώντας τα να κλαις! Το στόρι με κενά, οι σκηνές (ειδικά μεταξύ Ντειμ-Ελεν) κωμικοτραγικές, τους ήρωες τους κατέστρεψαν, οι μισοί είναι πλέον κομπάρσοι, μην πω ούτε καν κομπάρσοι δηλαδή απλά γλάστρες, όλα όμως τα ανεχόμασταν αλλά αυτό πια πάει πολύ ε όχι μέχρι εδώ ήταν! Μα τι μυαλά κουβαλάνε? Τους έχουν βάλει άλλα κανάλια επίτηδες για να πατώσει η σειρά? Ας μας λυπηθεί και εμάς κάποιος! ΜΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ? Που έχει γίνει θυσία για όλους? ΜΑ ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συμφωνω εντελως μαζι σου!τι να πεις πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αποστολος Τιγγεριδης10 Μαΐου 2014 στις 8:40 μ.μ.

    pia einai ayti h jullie pou lete OLOI??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. H Julie Plec ειναι η σεναριογραφος της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δέν λές Καθόλου Άσχημα!!! Σκέτη Παρωδία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είναι η γυναίκα "φαινόμενο".
    Η μοναδική σεναριογράφος στα ιστορικά χρονικά,που κατάφερε να κάνει την πρωταγωνίστρια της σειράς,το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο που δεν νοιάζεται κανείς αν θα ζήσει ή θα πεθάνει.
    Θέλει εξαιρετικό ταλέντο για να το καταφέρεις αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. βασικα το επεισοδιο ηταν ενας αχταρμας!!σοκ και δεος!ειχε την αγωνια του!το χιουμορ του ντειμον οκ!!αλλα ο στεφαν δεν επρεπε να φυγει ετσι!γιατι δεν εφευγε η ελενα??να ηταν πιο καλο:PP!παντως θελω να αντιδρασεις της ελενας και του ντειμον πιο πολυ!!μαλλον ντελενα θελουν να δειξουν!!ο στεφαν ηταν ο ομορφος χαρακτηρας σε σχεση με καποιους αλλους!!αλλα οκ!ευελπιστω να γινει η ανατροπη!!γιατι η τζουλι,την σειρα την εκανε στα μετρα της!!ειπαμε να σκοτωσεις ενα χαρακτηρα!αλλα παντα πριν το τελος της καθε σεζον!!κανε τουλαχιστον την διαφορα!σκοτωσε την ελενα!!:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. xaxaxa ρε παιδια γιατι η τοσο ωραια σειρα που παρακολουθουσα απο φοιτητης το 2009 καταντησε σ αυτα τα χαλια;; πραγματικα οι χαρακτηρες εχουν αλλοιωθει και παραγκωνιστει. εκτος των υπολοιπων, να σας ρωτησω κατι; σας αρεσει πια εξωτερικα η ελενα; της εχουν κανει κατι; γιατι θυμαμαι οτι στους πρωτους κυκλους την εβλεπα και εντυπωσιαζομουν και τωρα νομιζω εχει ασχημηνει ή παχυνει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποτέ δεν μου άρεσε προσωπικά,απλά τώρα την βρίσκω χειρότερη.Όχι ότι ήταν άσχημη,προς Θεού,αλλά ως πρωταγωνίστρια δεν με εντυπωσίαζε.
    Ναι,έχουν αλλάξει πολλά πάνω της.Ακόμη και η φωνή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Symfwnw gi ayto pou les gia thn elena an kai sthn arxh mou arese poly twra de xerw mou vgazei kati to antipathhtiko .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Re paidia de sas kanei entypwsh giati den evgalan kamia promo photo gia to finale synhthws ap oti thymamai evgazan kati sto telos twra tipota .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με τόν ερχομό της 5ης σεζόν...ξαφνικά η Ελενα πέταξε τα ρούχα της...βλέπεις είχε κάψες. Καί πρός το τέλος της σεζόν ντύνεται μέχρι το λαιμό...λές να θέλει να σοβαρευτεί??? ( Ότι καί να κάνει μου προκαλεί Αηδία ο χαρακτήτας της...Σάν vampire στό διάβα της... Κατέστρεψε τα Πάντα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eoso na peis synevale ki o damon ligo s ayth thn allagh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αααχχχ... :( μα γιατι επρπε να παιθανει ο Stefan ηταν ο καλυτερος που ειχε απομεινει... καιντον σκοτωσαν... η elena παντως πολυ παρορμιτικη με τον damon δεν μπορουσε να περιμενει λιγο... πιστευω πως η αγαπημενη μου σειρα TVD παει κατα διαολου... πρωτα ο enzo και μετα ο stefan τι κατασταση ειναι αυτη... θα σκασω μεχρι να βγει το νεο επεισοδιο.... ελπιζοντας πως με καποιο τροπο θα γυρισει πισω ο Stefan..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εγώ αν και ξέρω οτι δεν παιζει να συμβεί ή οτι δεν θα ήταν καθόλου πρακτικό αλλά ένας κύκλος στην υπόθεση, εφόσον όλοι πέθαναν για κάποιο λόγο, αλλά απο τη στιγμή που η 6η σεσον πιθανότατα να είναι και η τελευταία, θα ήθελα να τους γυρίσουν όλους από την άλλη πλευρά και όχι μόνο αυτους που βλέπουμε τώρα αλλά και τον αλάρικ και την λέξι και όλους αυτούς τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε και να φέρουν πίσω και τον williamson μήπως, έστω στην τελευταία σεζόν τουλαχιστον δούμε κάτι από τις πρώτες σεζόν που τόσο μας άρεσαν....αυτή βέβαια είναι μια άποψη και ίσως όχι η καλύτερη αλλά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο που να με ευχαριστούσε περισσότερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μα και να να γυρισει ο καημενος ο Στεφαν τι να κανει πια;;να βοηθαει τους παντες και να τον πεθενουν η να τρεχρει πισω απο την ελενα αχ τιν πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. egw sthn arxh tn ithela me thn elena k afotou ta ftia3e me tn damon auth alla pleon dn vriskw kapoion logo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κ εγώ τον ήθελα με την Ελένα γιατί πολύ συχνά αναπολώ το υπέροχο Stelena... Αλλά τώρα τι να πω έτσι που την έχουν καταντήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. katarxin sigoura tha xanagirisi o stefan!!!e den bori na sinexisti esti i sira xoris ton stefan kai mou theloun kai 6 sezon kai h tzouli ipe pos den tha ine i teleutea h 6h...an den ton feroun piso daksi exi katastrafi i sira!oso gi ato episodio...
    o tha natos tou itan anaxios gia enan tetion xaraktira xriazotan kati pio epiko!!!ego tin mono anatropi p ida ien oti pethane iperaspizondas tin carolain kai oxi pali tin elena! i skini delena itan kai kala esthimatiki h siginitiki???eleos!!kai n filiounde brosta ston stefan?tin paleuoune?kala afti tin kopela in exo sixathi! den maresi katholou episis to oti op stafan tous dini simvoules kai tous lei na ne mazi eleos r agapi mou mazoxas kai ec???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Symfwnw apolyta mazi sou eipame na einai anidiotelhs kai kalos alla h anidioteleia kai h aytotysia exoun kai ENA orio . De ginetai synexws na dinei symvoules gia gia to pws tha gyrisei h agaph ths zwhs tou ston adelfo tou . Eipame ligo-ligo alla ayto para paei as tous afhsei na zhsoun eytyxismenoi, afou toso poly to theloun pou mono eytyxismenoi de tha einai giati h sxesh tous de leitourgei kai to exoun pei ki oi idioi ki as syexisei ki aytos th zwh tou hrema kai eytyxismena proxwrwntas se mia allh kopela afou h elena de tou axizei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Eίναι στραβοκάνα και χοντρομπούτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. στραβώσανε τα πόδια της απο το πολυ άνοιγμα.....τις πρώτες σεζον μια χαρά ήταν......χαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Διαβάστε σχόλιο Αμερικανού φαν:

    This episode had some action, I'll give them that, and its probably
    the first episode in about 10 that's had a halfway decent storyline.
    There was actually something happening...for once. In the midst of
    everything the "Delena" moment seemed so forced...why, just why? To
    gratify the 14 year olds who flood Caroline Dries and Julie Plec's
    twitter feed, that's why. Its so ridiculously lame. Its getting beyond
    nauseating now. They'll bring Stefan back most likely with this mumbo
    jumbo going on with the other side.If, as the shows err "mythology" states, the emotions and personality of a vampire are magnified from when they're human, howcome the same compassionate, sweet, caring Elena is still so obsessed with the guy whose threatened to kill her closest friends, raped one of them and tried to kill her brother 4 times is it now? This show follows no semblance of logic, its like one of those twitter delena trolls is doing the writing.On second though, I hope Stefan stays dead. I watch the show cause I felt connected to the character right from the outset, and if he's dead, I
    can finally spend an hour a week doing something better.TVD is one of the few shows I absolutely loved when it started. The first 3 seasons were absolutely fantastic. This show's been ruined by a lack of creativity, failure to follow their own fictional rules, a Damon obsessed set of writers and a teenage fanbase that thinks sexual passionis love and chemistry.


    Είναι λες και έχει διάβάσει τα σχόλια που γράφουμε τόσο καιρό και τα μεταφράζει στα Αγγλικά!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Apolyta omws ws eidika ekei pou leei gia to xarakthra ths elenas einai akrivws sa na diavase th skech mou ayto anarwtiomoun ki egw ayto to axiagaphto plasma pou htan h palia elena metallaxthhke sto pio egwistiko kai egwpathes plasma pou exw dei pote . Ypotithetai oti me to vampirismo enisxyetai ayto pou eisai hdh . Pws einai dynaton na egine etsi ayto de mporw na to katalavw ektos an stis prwtes seasons ypokrinotan kai mas parousiasan ENA xarakthra fouska olo cema kai ypokrisia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για αυτό δεν την λάτρεψα ποτέ την Έλενα,αν και παλιά ήταν πιο συμπαθητικός χαρακτήρας.Φαινόταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. re oti kai na kanete karioles senariografiskes ayti i skini den svinetai pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...