Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Επεισοδιο 5.22 "Home" Sneak Peek #1


Δειτε το πρωτο sneak peek απο το τελευταιο επεισοδιο της 5ης season του Vampire Diaries...

16 σχόλια:

  1. Mάλιστα.... Επιτέλους ασχολήθηκε και λίγο με τον αδερφό του...
    Δηλαδή γι αυτό σκοπεύουν να ανατινάξουν την πόλη? Για να γυρίσουν οι υπόλοιποι πίσω? Διαφωτίστε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai epitelous noiasthke gia ton adelfo tou alla giati twra pou einai nekros ? Giati de to ekane pio palia pou htan zwntanos ? Anyway ap oti katalava o damon thelei na anatinaxei olo to mystic falls gia na katastrecei tous travellers kai m ayto ton tropo na gyrisoun oi nekroi apo thn other side .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα θα το παιξει ο καλος αδερφουλης:) ο στεφαν πεθανε ενω δε του αξιζε..δεν εφταιγε καααν για τον θανατο του ενζο. και πιστευω πως το τελος πρεπει να εχουμε στελινα. οχι γτ υποστιριζω αυτο αλλα γτ ειναι ο μονος χαρακτηρας εκει μεσα που του αξιζει να ειναι πραγματικα ευτηχισμενος και ευτηχως ή δυστηχως μονο ετσι θα ειναι...το βλεμμα του ηταν ολα τα λεφτα οταν ειδε τον ντειμον και την ελενα να φιλιουνται και να φευγουν μαζι στο τελος...:'//////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha symfwnhsw apolyta mazi sou ki egw pisteyw oti sto telos prepei na exoume stelena, an ayto vevaia kanei to stefan eytyxismeno giati thelw mono thn eytyxia tou kai na zhsei mia zwh opws epithymei san anthrwpos kai epipleon pisteyw oti h sxesh stelena den exei kleisei akomh to kyklo ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ νομίζω ότι τον αδικείται τον Ντέιμον.Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε η αγάπη του για τον αδερφό μου.Το ότι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα ξανά,δεν σημαίνει ότι έπαψαν να αγαπιούνται.Εγώ δεν το είδα πουθενά αυτό,εκτός από τα χρόνια που πέρασαν μακριά μετά την Κάθριν.
    Όπως είχε πει και η Ρεμπέκα στον Κλάους,οι Σαλβατόρε μπορεί να τρώγονται σαν τα σκυλιά,αλλά θα πέθαιναν ο ένας για τον άλλο.
    Σόρυ,αλλά διαφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Στέφαν έχασε την Ελένα γιατί έφυγε με τον Κλαους για να σώσει το Ντέιμον και ο Ντειμον για ευχαριστώ τον καιρό που έψαχναν τον Στεφαν βρήκε ευκαιρία να την πέσει στη κοπέλα του αδερφού του. Ολοι τα θυμόμαστε. Ο Στεφαν από τότε που τα έφτιαξαν Ντ-Ελ ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι έχει αδικηθεί ο Ντέιμον, νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Malon afto tha kanun...ALA pia i logiki safto afu otamw amwatinaxi oti ine na anatinaxi tha pethanun ola ta supernatural plasmata kai tha arxisun enas enas n pernane mesa ap tn boni tote logika pali prepi na swriasti kato kai tha pesi i ali pleura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θυμασαι ομως καλα ο Στεφαν ειναι αυτος που ωθουσε τον Ντεημον στην Ελενα τοτε,και εγω θεωρω αδικο αυτο που λετε για τον Ντεημον τωρα επιδει διεκδικισε την Ελενα δεν θεωρειτε και τοσο κακο ειναι διαφορετικη χαρακτηρες απλος αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει ο Ντεημον τον Στεφαν...
    Οτι ο Στεφαν ειναι ο πιο πονεμενος χαρακτηρας και θυσιαζετε για ολους δεν εχει να κανει με την αδελφοικη τους αγαπη...
    Οπως ο Ντεημον ετσι και ο Στεφαν θα θυσιαζαν τους εαυτους χωρις δευτερη σκεψη για να βοηθησει ο ενας τον αλλον και μην ξεχναμε ο ενας ειναι καλος και ο αλλος κακος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω απολυτα μπορει ο Ντεημον να εχει γινει λιγο βλακας τον τελευταιο καιρο αλλα ειναι πολυ αδικο να τον κατηγορουν οτι δεν αγαπαει τον αδελφο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει υπερεκτιμηθεί σαν ρόλος.Σε αυτό θα συμφωνήσουμε.
    Εγώ μίλησα για την αγάπη προς τον αδερφό του,την οποία είδα να αμφισβητείται.Εγώ δεν το είδα πουθενά αυτό,ούτε για μια στιγμή.
    Δεν είναι ο ήρωας,ούτε ο μάρτυρας όπως ο Στέφαν.Αλλά τον αγαπάει τον Στέφαν,όπως τον αγαπάει κι εκείνος.Τον έψαξε όταν έφυγε με τον Κλάους.Δεν τον παράτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει αλλά δεν νομίζω να το πέρναγες στο ντούκου αν η αδερφή σου φιλιόταν και έκανε σεξ με τον πρώην σου μέσα στο σπιτι σου και εσύ ακόμα είχες αισθήματα για αυτόν, και ας τον είχες χωρίσει εσυ για οποιονδήπορε λόγο. Συγνώμη που σου μιλάω προσωπικά.....τροπος του λέγειν.....Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα κανέναν γκόμενο πάνω απο τα αδέρφια μου....το θεωρώ ανήθικο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνω οτι τον αγαπάει, διαφωνώ στο ότι βάζει όμως μια γυναίκα πάνω απο τον αδερφό του....ο Στέφαν δεν το έκανε ποτέ αυτό! O Ντειμον είναι πολύ αδύναμος χαρακτήρας και παρασύρεται απο τα πάθη του........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ βλέπω πάντα την αγάπη του Ντειμον για τον αδερφό τού Μίζερη... Δεν με πείθει ότι αγαπά τον Stefan.... όλο κάτι θα κάνει ο Ντειμον για να Στεναχωρεί τον αδερφό του, από τον 1ο κύκλο μέχρι τώρα όλο μαλ...ίες κάνει. Δεν βρίσκω καμία δικαιολογία για τόν Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Symfwnw apolyta maraki mou ki egw pisteyw oti o damon mporei na agapaei ton stefan an mhti allo einai oikogeneia alla den exei ton tropo na th deixnei thn agaph tou gi ayto kai tis pio polles fores to plhgwnei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ki egw to idio !!! Pote kanenas kai tipota panw apo thn oikogeneia mou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν εχει να κανει με εμενα προσωπικα γιατι σε εμενα απλα δεν θα τυχαινε δεν εχω αδυναμια χαρακτηρα και ουτε και πολλες ευαισθησιες και η οικογενεια μου ειναι πανω απο ολα..
    Αλλα σε αυτην την περιπτωση και ο Ντεημον οταν ηταν ερωτευμενες με την Ελανα ο Στεφαν εκανε το ιδιο αν μιλαμε για ηθικη αφου το ανεφερες θα σου ελεγα απλα οτι πρεπει να την παρατησουν και οι δυο..
    Αλλα εχετε φαει τοσο κολλημα με το Στελενα που θελετε να το επιστρεψετε με οποιον τροπο μπορειτε..
    Θελεις να μου πεις αν τα φτιαξει ο Στεφαν με την Ελενα και κανουν σεξ και στο διπλανο δωματιο ειναι η Ελενα ειναι ηθικο γιατι ειναι ο Στεφαν???
    Και εδω δεν μιλαμε για την ηθικη τους αλλα για την αδελφικη αγαπη,που για μενα προσωπικα δεν εχω δει να μην αγαπιουνται μεταξη τους ασχετο αν τρογωνται σαν σκυλια...
    το οτι σας αρεσει ο Στεφαν σαν χαρακτηρας δεν σημαινει οτι δεν τον αγαπει κανενας αλλος και μονο αυτος ξερει να αγαπαει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...