Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.22 "Home"


Όποιος παρακολούθησε το τελευταιo επεισόδιο της 5ης σεζον του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...

Συντετριμμένος από την αναπάντεχη τραγωδία, ο Damon προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του ενώ παράλληλα πιέζει την Bonnie να βρει τρόπο να σταματήσει την καταστροφή της Άλλης Πλευράς. Η Elena παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απαιτεί από τους Liv και Luke να τη βοηθήσουν, η Liv όμως αρνείται να συνεργαστεί αν η Caroline δεν της δώσει κάποιο προσωπικό κίνητρο. Ο Σερίφης Forbes τρομοκρατείται όταν ο Markos χρησιμοποιεί βία απέναντι στον Tyler/Julian θέλοντας να αποδείξει πως το Mystic Falls βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταξιδευτών. Με την πληροφορία αυτή του Forbes, ο Damon σκέφτεται ένα επικίνδυνο σχέδιο που βασίζεται στον ακριβή συχρονισμό των Matt και Jeremy. Η παρατήρηση της Liv για τον Stefan προκαλεί τη συναισθηματικά φορτισμένη απάντηση της Caroline. Καθώς οι συνθήκες στην Άλλη Πλευρά χειροτερεύουν, η Bonnie βρίσκει ευκαιρία να κλείσει παλιούς λογαριασμούς. Τέλος, το σχέδιο του Damon καταλήγει σε μία τεράστια έκρηξη στο Mystic Falls και μέσα στη γενικότερη σύγχυση όλοι θα βρεθούν να αντιμετωπίζουν τα γεγονότα με ηρωισμό, θυσία, ανακούφιση και απόγνωση.

279 σχόλια:

  1. Μου φάνηκε ότι ήταν το χειρότερο φινάλε εδώ και 5 σεζόν. Γενικά όλη η 5η σεζόν ήταν ένα χάλι. Πρώτα διώξανε τους Originals, μετά σκοτώσανε την Katherine,μετά την Nadia, μετά τον Enzo,μετά τον Stefan και μετά τον αντάλλαξαν με τον Damon και ύστερα η Bonnie για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Πιστεύω πως και μέχρι και τα μισά του 4ου κύκλου το show ήταν ένα από τα καλύτερα...μετά...μια κατρακύλα. Έχω βαρεθεί να βλέπω μια χαμένη στο διάστημα Ελένα, που δεν μπορεί να διαλέξει ποιον θέλει, τον ένα μετά τον άλλο σωσία να πεθαίνουν, να καταστρέφονται όλες οι φιλίες για χάρη του ρομάντζου. Το σήριαλ πραγματικά έχει γίνει αγνώριστο. Καλύτερα θα ήταν να ακολουθήσουν τα βιβλία παρά να κάνουν ότι θέλουν η Dries και η Plec. Κανονικά θα έπρεπε να αποληθούν για ότι κάνουν. Έλεος, λυπάμαι τους ηθοποιούς, πραγματικά ταλέντα όλοι τους και έχουν χαθεί σε αυτό το κουβάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επεισόδιο για μένα ήταν υπέροχο!Συναρπαστικό.Θα μπορούσε να είχε αγγίξει το τέλειο,αν έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.
    Όλοι σχεδόν μου έβγαλαν πολύ συναίσθημα.Τα σκηνικά της άλλη πλευράς ήταν φανταστικά.Η Μπόνι ήταν συγκλονιστική.Με συγκίνησε και με την γιαγιά της και με τον Τζέρεμι και με την γενικότερη στάση της.Ειδικά όταν κοιτάχτηκαν στα μάτια με τον Ντέιμον,μου έβγαλαν περισσότερη χημεία από ότι μου έβγαλε η Έλενα σε μια ολόκληρη σεζόν.
    Η Καρολάιν επίσης μου έβγαλε πολύ συναίσθημα και με τον Στέφαν που θρηνούσε αυτούς που έχασε και όταν αγκάλιασε τον Τάιλερ.Η Λέξι Θεά,η καλύτερη φίλη.Όμως γιατί βρε Λέξι μου, εσύ μπορούσες να είσαι φίλη με τον Στέφαν αλλά η Καρολάιν πρέπει να είναι κάτι άλλο;Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν η αντικαταστάτρια σου.....ηλίθιοι συγγραφείς.
    Ξετρελάθηκα με τον Αλάρικ!Λατρεύω Αλάρικ!Ξετρελάθηκα με τον Ένζο!Ο πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικός χαρακτήρας της 5ης σεζόν.
    Αυτό που δεν κατάλαβα,είναι αν αυτοί που γύρισαν από την άλλη πλευρά,γύρισαν ως άνθρωποι.Δεν μου φάνηκε ο Αλάρικ να είναι ο βαμπιροκυνηγός που τον έκανε η Έστερ.Ήταν ο παλιός Αλάρικ.
    Το μελανό σημείο του επεισοδίου για μένα,ήταν η Έλενα.Ήταν η μόνη που δεν έβγαλε για κανέναν συναίσθημα εκτός από τον Ντέιμον.Καταλαβαίνω ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και περίμενα να κλάψει για αυτόν,περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.Όμως περίμενα να δω συναίσθημα και για την Μπόνι που πέθαινε και αντιθέτως γύρισε και της είπε σαν κακομαθημένο παιδάκι,γιατί μου το έκανες αυτό;;;Μήπως επειδή είχες και ένα αδερφό που θα σε έχανε,λέω εγώ τώρα!Περίμενα ένα συναίσθημα και για τον Στέφαν.Που να πάρει,η αγάπη δεν χάνεται.Δεν ήθελε καν να αφήσει τον Ντέιμον να μπει στο αυτοκίνητο.Μπήκε μαζί του,για να είναι μαζί του και μόνο και όχι επειδή νοιάστηκε για τους υπόλοιπους.Εγώ αυτήν την Έλενα,δεν την αναγνωρίζω,δεν μου αρέσει και δεν την αποδέχομαι.Δεν ξέρω τι κάνουν ακριβώς οι σεναριογράφοι με τον χαρακτήρα της αλλά την θεωρώ ζημιά ανεπανόρθωτη.Δεν ξέρω αν έχουν ποτέ σκοπό να την ξαναγυρίσουν στον Στέφαν,αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα το κάνουν πια.....
    Δηλαδή πάλι καλά που ξεσηκώθηκε από τις φωνές του Τζέρεμι και κατάλαβε ότι υπάρχει και άλλος κόσμος τριγύρω...!
    Δεν ξέρω που πήγαν η Μπόνι με τον Ντέιμον,αλλά η γιαγιά της έκανε συμφωνία-θυσία,για να μην πεθάνει την ώρα που θα πέρναγαν τόσοι άνθρωποι από μέσα της.Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να φανταστώ ακόμα.
    Χαίρομαι όμως που θα υπάρχουν την άλλη σεζόν,Αλάρικ,Ένζο και Τάιλερ......no υβρίδιο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά είχες δίκιο...το ίδιο πράγαμα μας χαλασε...τα σχόλια σου για την Ελένα με κάλυψαν στο 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου είπα.....ήμουν σίγουρη ότι θα συμφωνήσουμε.
    Προφανώς έχουμε ίδια οπτική γωνία!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το επεισοδιο μου αρεσε πολυ, πολυ ωραιο φιναλε. Το μονο στεναχωρο ηταν οτι πεθανε ο Ντειμον, η μαλλον ξεμεινε στην αλλη πλευτα με την Μπονι. Παλι ενας ακυρος θανατος, γιατι θα μπορουσε η Μπονι να πιασει πρωτα τον Ντειμον και μετα να παει στον Αλαρικ, αν σκεφτεις οτι ο Ντειμον ειναι πρωταγωνιστικος ρολος, το κανουν επιτηδες φαινεται. Μου αρεσε ο Ντειμον με την Μπονι, ετσι οπως επιασαν τα χερια στο τελος. Πιστευω πως ο Ντειμον θα επιστρεψει, δεν ειμαι σιγουρη και για την Μπονι ομως. Χαρηκα πολυ που επεστρεψε ο Ταιλερ, λυκανθρωπος πια και οχι υβριδιο, κι αυτο μου αρεσε, το εχω ξαναπει μ αρεσει να εχουμε λυκανθρωπους στη σειρα. Και η Λεξι, την λατρευω, ειναι θεα, η καλυτερη φιλη, ωραιο αυτο που εκανε με τον Μαρκος, τελεια σκηνη. Δεν μου αρεσαν οι αναφορες περι Στερολαιν, δεν θελω. Μου αρεσε που επεστρεψε ο Αλαρικ, πολυ μεγαλη εκπληξη και θα ειναι τελεια αν ειναι βασικος οπως λενε στον εκτο. Πολλα λεγονται για τον Αλαρικ, αν θα ειναι ακομα ενισχυμενος Οριτζιναλ και αν θα μπορει να πεθανει. Να ειναι ακομα βαμπιροκυνηγος αμφιβαλλω παντως, αλλα θα δουμε. Σαιλας θεος, ξετρελαθηκα που τον ειδα, οι ατακες του ολα τα λεφτα. Η Ελενα μου αρεσε η αντιδραση της οταν εχασε τον Ντειμον, το περιμενα οτι θα εκανε ετσι, με πειραξε ομως που δεν εδειξε να την νοιαζει και πολυ για τους υπολοιπους, σαν να την εννοιαζε μονο ο Ντειμον, μου φανηκε αδιαφορη απεναντι στους αλλους, δεν λεω οτι ετσι εγινε, απλα ετσι μου φανηκε. Η Καρολαιν και μενα μου εβγαλε πολυ συναισθημα, μου αρεσε εκει που ειδε τον Ταιλερ να επιστρεφει απο την αλλη πλευρα και της ειπε εγω ειμαι, αλλη μια ωραια σκηνη. Δεν καταλαβα τι εγινε με την γιαγια της Μπονι, αν εκανε κατι, ουτε και που πηγαν οι Λεξι, Ντειμον και Μπονι και αν πηγαν εκει που πηγαν και οι αλλοι. Και φυσικα το μεγαλο ερωτημα παραμενει. Μεχρι τωρα η μονη λογικη εξηγηση στο τι απεγινε η Καθριν ηταν οτι η Κετσια δεν της επετρεψε να παει στην αλλη πλευρα, επειδη ηταν σωσιας της Αμαρας, απο ζηλια ισως, ολα τα αλλα οτι εξαιτιας οσων εκανε δεν πηγε στην αλλη πλευρα και πηγε στην κολαση ειναι βλακειες, γιατι ολοι τερατα ειχαν κανει αλλα πηγαν κανονικα στην αλλη πλευρα. Αλλα τωρα η Ελενα που πεθανε, περασε κανονικα απο την Μπονι και πηγε στην αλλη πλευρα, αλλα κι αυτη σωσιας ηταν, η Καθριν δεν περασε καν απο τη Μπονι, πρεπει να το εξηγησουν νομιζω στον επομενο μαζι με το τι εγινε στην αλλη πλευρα και που πηγαν οι Ντειμον και Μπονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Simfwnw apolita...Pragmatika to episodeio itan apogoitetiko...Episis pisteyw pws xwris ton Damon i seira tha ginei olo kai xeiroterh...Proswpika den m prokalei kanena endiaferon pia na synexisw na vlepw tin seira....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To epeisodio htan kalo poly kalo mporw na pw alla wstoso yphrxan pragmata pou me xalasan para poly opws oti den eida kamia antidrash ap thn elena gia to thanato tou stefan oute ENA dakry, enw gia to damon thalassa olloklhrh xexythhke apo ta matia ths . Entaxei katalavainw h dries to egrace ki ws gnwston einai delena alla toso pathhtikothta de perimena apo thn elena an mhti allo me ton stefan ezhsan ypotithetai ENA erwta 3,5 xronia kai entaxei twra den einai erwteymenoi alla h agaph pou leei oti tou exei poia htan h antidrash emena mou fanhke perissotero san kakomathhmeno pou den hthele na xasei allo enan apo th zwh tous gi ayto phge kai apeilhse th liv kai to luke . Mono h antidrash ths caroline htan fysikh kai synaisthhmatikh kai edeixe pragmatika mia gynaika pou exei synaisthhmata gi ayton ton anthrwpo , epipleon ayto pou me ekneyrise htan oti sxedon kanenas de noiasthhke gia th bonnie gia to ti tha pathaine ayth para monon h giagia ths pou ap oti katalava ekane kapoio eidos thysias . Oi kalyteres scenes stexi in the other side and silas foveros kai h bonnie me th giagia ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ απόλυτα!!!Μέχρι τα μέσα της 4ης ήταν τέλειο!!!Μετά χάλασε...Στην αρχή προτιμούσα damon-Elena μαζί και μετά που τα φτιάξανε προτιμούσα Stefan-Elena! χαχα
    Αν όντως πεθάνει ο damon θα χάσει πολύ η σειρά..Και το άλλο που δεν μου άρεσε είναι οτι αφήνουν να εννοηθεί οτι θα παίξει Stefan-Caroline.Τους έχουν μπλέξει όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!
    ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο DAMON ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ........ΑΛΛΑ Μ ΆΛΛΟΝ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ 6ου ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο DAMON ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η BONNIE.
    Η BONNIE ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο DAMON ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ TVD ΧΩΡΙΣ DEFAN!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ STELENA (ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΣΤΟΝ 6ο ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ).
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η LEXI. ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ STEFAN.
    ΣΥΚΙΝΗΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ JEREMY ΚΑΙ ΤΗΝ BONNIE.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ, ΒΕΒΑΙΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ DAMON.
    ΤΕΛΙΚΑ Η JULIE ΚΑΙ Η CAROLINE ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ DELENA (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ).
    ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ BONNIE ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΣΦΑΛΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.........ΕΥΧΟΜΑΙ Ο 6ος ΚΥΚΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΣΑΝ ENDGAME ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ DEFAN FOR EVER!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ........ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ Ή ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ STEFAN, ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ.........ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ DAMON ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ).
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΡΜΑ ΤΟ STELENA...........Η JULIE ΚΑΙ Η DRIES ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ DELENA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Den nomizo na pethanei, apla oli i sezon apo oti fainetai tha asxoleitai me tn Elena na mi3oklaei gia ton Damon kai tn Bonnie kai oloi oi alloi na prospathoun na tous feroun piso, opos egine sthn 5h sezon gia tn Bonnie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΝ DAMON!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο DAMON ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΛΑΡΙΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΚ!Η ΕΛΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ..ΦΥΣΙΚΟ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ...ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ DAMON.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ...ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ..ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΕΜΕΝΕ..Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΝΙ...Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο DAMON ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ?ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο DAMON ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ Ο DAMON ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τό επεισόδιο αρκετά Καλό!!!! Δέν τρελάθηκα κιόλας... θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Άς αρχίσω με τον ''άρρωστο'' χαρακτήρα της Ελένα που δέν Πτοήθηκε για τον θάνατο του Stefan. Αλλά για τόν θάνατο του Ντειμον κόντεψε να πνιγεί στα δακρυά της. Πλέον δέν αναγνωρίζω την Ελένα που ούτε νοιάστηκε το ότι η Μπόνι πέθαινε...δεν ξέρω αν η αγάπη της για τον Ντειμον είναι πραγματική ή αρρώστια...
    Lexi Θεά!!! και νεκρή βοηθάει τούς γύρω της... το steroline το αφήνω ασχολίαστο, κόντεψα να ξεράσω.... Silas Θεός με τίς ατάκες τού!!!!!<3. Τελικά ο Damon ήταν Άτυχος γιατί η Μπόνι πέρασε πρώτα τον Αλάρικ, με τους υπόλοιπους... Κρίμα θα προτιμούσα την Ελένα ΝΕΚΡΉ...Επίσης ήθελα ο Ντειμον να πεί αντίο πρώτα στόν αδερφό τού. Ο Stefan έχει πραγματικό πόνο για τόν αδερφό του, πού και αυτός κατά τύχη πέρασε στούς ζωντανούς. Τέλος Bamon!!! μου άρεσε που κρατήθηκαν χέρι-χέρι πρός το ''άγνωστο''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το επεισοδειο το βρηκα πολυ ωραιο...συγκινηθηκα παρα πολυ..απο που να αρχισω και απο που να τελειωσω..
    Λεξι θεα πραγματικη φιλη..
    Σαιλας φοβερος....
    Η σκηνη Bonnie-Damon ηταν η καλυτερη σκηνη του τελευταιου επεισοδειου,συγκινηθηκα παρα πολυ,μου εδειξε ενα διαφορετικο Damon,ενα Damon να νοιαζεται πραγματικα για ολους,να καταλαβαινει την Bonnie και να της λεει με εμμεσο τροπο οτι θα ειναι διπλα της...πραγματικα συγκινηθηκα
    Επισης η σκηνη αναμεσα στο Jeremy και στην Bonnie πραγματικα εκρηκτικη.
    Η Bonnie ειναι ολα τα λεφτα σ αυτο το επεισοδειο...
    Εlena αδιαδορη για μενα..το μονο που με συγκινησε ειναι οτα εκλαιγε για τον Damon αλλα με νευριασε που δεν εκλαψε για την Bonnie..απαραδεκτη..
    Δεν θελω με τιποτα να γινει ζευγαρι Stefan -Caroline...θα πρεπει να μεινουν μονο φιλοι...
    Για τον Αlaric δεν θα πω τιποτα..Χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που γυρισε...
    Επισης τσαντιστηκα λιγο με τον Damon που δεν αποχαιρετησε τον Stefan αλλα μπορω να τον δικαιολογησω γτ εχει τρελη καψουρα με την Elena..
    Αλλα εχω μεινει με 3 αποριες 1)εχουν γυρισει ως ανθρωποι ή παραμενουν βρυκολακες?? γτ ο Tyler γυρισε ως λυκανθρωπος μονο αν καταλαβα καλα
    και 2)η Bonnie με τον Damon που πηγαν?? και 3)τωρα που η Bonnie πεθανε ποια θα ειναι η "αγκυρα"??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ που είμαι τελείως απέξω από Ντελένα-Στελένα,δεν θα το θεωρήσω ποτέ τελειωμένο το ερωτικό τρίγωνο,μέχρι την τελευταία ημέρα.
    Αν και εύχομαι ο Στέφαν να βρει μια άλλη γυναίκα να προχωρήσει τη ζωή του,που να μην είναι η Καρολάιν.Δε μπορώ να φανταστώ και πως θα συμβεί αυτό με τον Τάιλερ στο προσκήνιο και με τα σήματα που λαμβάνω από Ένζο.
    Αλήθεια το Λενιώ,υπάρχει περίπτωση να έγινε άνθρωπος;Πνιγόταν μέσα στο αυτοκίνητο,ενώ ο Ντέιμον όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιό πιθανόν είναι να έχουμε ΚΑΘΡΙΝ αρχές 6ης σεζόν και να γίνει ΧΑΜΌΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dystyxws de nomizw na mas thn kanoun th xarh pali vampire tha einai ap oti fainetai an kai prin apo ligo diavasa mia synenteyxh pou leei pws tha htelan oi hrwes na einai h 6 season .H Nina leei oti tha htele o xarakthras pou ypodietai na vrei statherothta kai agaph kai oikogeneia , o Paul leei na apallagoun oloi apo tis yperfysikes tous dynameis kai o ian leei oti an htan ola kala de tha yphrxe drama epomenws de tha yphrxe kai show .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ayto mas plasaroun edw kai 2 xronia alla de shmainei oti tha to krathsoun kiolas giati kai to stelena to prowthhsan san idanikh agaph alla den eyodwthhke to eidlyllio .De mporeis pote na xereis ti yparxei mesa sto kefali ths plec . Ki egw pantws xanw tis elpides mou gia stelena Reunion kai twra shiparw apla stefan kai thn eytyxia tou eite einai me elena eite me caroline an kai de thelw na xalasei h filia tous , eite me opoiadhpote allh kopela mono na einai eytyxismenos o stefan .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Paidia kati asxeto alla h lexi pou phge vrhke telika hremia h ekane ki ayth kapoia thysia opws ekane h giagia ths bonnie ,gia ton Stefan kai epipleon eimai h monh pou hthele na dei mia scene defan sto epeisodio ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ax pes mou tetoia , mou ftiaxneis th mera .Tha htela para poly na dw thn queen sthn 6 season mou exei leicei enan endiaferonta xarakthra eixan kai ton skotwsan . Isws ayth telika na einai sto poster ths 6 pou deixnei damon elena and stefan mporei telika na einai kathherine, silas and damon sto skoteino meros opou phgan .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βλέπεις ο Ντειμον ξέχασε τόν αδερφό του και έτρεξε στην... (μπλιαχ)
    Ελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπερα! θα συμφωνησω με τους παραπανω πολυ κακο φιναλε! αλλα θελω να πιστευω οτι θα βρουν τροπο να γυρισουν η Μπονυ κ ο Νταμον! Αυτο π μ εκανε εντυπωση ειναι τα λογια της γιαγιας της Μπονυ που της λεει οτι"i found peace because i made sure that you will find yours" η Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Entaxei eipame erwtas paraforos alla oxi kai na mn exoun mia scene ta adelfia apogohteytika kai apo thn antidrash tou damon gia na mai eilikrinhs mono sthn arxh eidame oti ta espase ola meta ekane sxedio kai filiotan me thn elena ki ayto me xalase enw o adelfos tou htan nekros aparadekto .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιααα φοβεραα δυνατο επεισοδιο τι να λεμε τωραα!! Παραα πολυ ωραιο..Και για οσους ανησυχουνε για τοπολυαγαπημενο σας Ντειμον,σιγουρα 8α τον ξαναδουμε.Βασικα εχω καταλαβει μεχρι τωρα οτι το κρατανε οπως τα βιβλια οποτε ισως ο Ντειμον και η Μπανι κι ολοι αυτοι πηγα στην σκοτεινη διασταση(Dark Dimension).Αποκλειται απλα να εξαφανιστηκαν.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ 6Η ΣΕΖΟΝ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και κατι ακομα,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! Ο Ταιλερ εγινε αν8ρωπος γιατι πρωτα περασε στη μερια της πολη που υπηρχε το ξορκι οπως ο Ντειμον και η Ελενα.Οποτε δε σημαινει οτι οσοι πε8αναν ειναι ξανα αν8ρωποι. Ο Ντειμον και η Ελενα μπηκαν στο Μυστικ Φολς που σημαινει αφου ο Ντειμον ειναι ενας 8εος ξερει που η Ελενα ειναι ξανα αν8ρωπος αλλα οχι ο Στεφαν,ο Αλαρικ κι ο Ενζο! Διαβαστε κι αυτο,τα λεει πολυ καλα:
    http://tvline.com/2014/05/16/vampire-diaries-season-6-spoilers-damon-bonnie-dead-alive/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. exeis poli dikio gia tin Elena genika se ola exeis dikio! OK fanatiki DE fan eimai alla sto thanato tou Stefan perimena na klapsei estw k ligo gia ton palio tis erwta kai twrino tis filo..de katalavainw giati to kanoun auto stous xaraktires oi senariografoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. wraio epeisodio,to kalutero tou kuklou!h bonnie me sugkinhse allh mia fora,polu polu adikhmenos xarakthras re paidi m,olo 8usiazetai k dn to leei se kanenan gia na mhn tous stenoxwrhsei :(.....enoxlh8hka k egw pou h elena gia ton stefan oute dakru alla meta apo polu kairo mou arese h delena skhnh pou h elena dn evlepe ton damon k autos ths milouse...alla to cliffhanger pou leme htan o 8anatos tou damon?ektos an eisai damon fan mou fainetai oti dn s afhsan kati na anupomoneis gia thn epomenh sezon.oxi oti dn 8a th dw(alaric is back!!!) alla perimena na dwsoun ena kainourio plot,enas kindunos kati.mallon 8a einai pws 8a feroun ton damon pisw.mhpws mporoun na feroun k kol??please...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Giati einai hlithioi oi senariografoi kai ta vlepoun ta pragmata monopleyra .Bebaia oute gia th Bonnie de noiasthke kaneis mono h giagia ki o jeremy oi alloi mono mpainovgainan apo mesa ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ταιλερ δεν θα επρεπε κανονικα ομως να ειναι λυκανθρωπος και οχι μονο με το γονιδιο, επεστεψε στην προηγουμενη του κατασταση πριν γινει υβριδιο δηλαδη κανονικος λυκανθρωπος. Αφου ειχε σκοτωσει, το ειχε ενεργοποιησει το γονιδιο. Και μενα μου περασε απο το μυαλο οτι η Ελενα μπορει να γυρισε ως ανθρωπος επειδη την εδειξε να πνιγεται στο αυτοκινητο, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν οντως εμεινε αρκετα στο Μιστικ Φολς ετσι ωστε να πεθανε σαν ανθρωπος. Επισης η Καθριν γιατι δεν περασε απο την Μπονι, θα μαθουμε αραγε που πηγε, ο Σαιλας και ο Μαρκος ηταν ηδη στην αλλη πλευρα και μετα τους ρουφηξε απο εκει η κολαση, ενω η Καθριν για καποιο λογο ειναι η μονη που δεν μπορεσε να παει ποτε στην αλλη πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ela nte ayto anarwtiomoun ki egw arxika nomiza oti de phge sthn allh pleyra epeidh h quetchia apagoreyse thn eisodo stous swsies alla ap oti eidame kai o silas kai o stefan ekei phgan kai h elena alla gia thn katherine den eipan tipota ki oute h julie eipe sth synenteyxh pou edwse gia thn 6 season .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και εγω πιστευω οτι η Ελενα γυρισε σαν ανθρωπος οπως και ο Ταιλερ σαν λυκανθρωπος μονο γιατι στο αυτοκινητο μονο την Ελενα επιασε και οχι τον Ντεημον.
    δεν φανταζομαι ομως ναεγινε το ιδιο με Αλαρικ,Ενζο και Στεφαν γιατι το ξορκι εγινε αφου ειχαν πεθανει αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Νομιζω εχουν πει αλλες φορες οτι η Καθριν πηγε στη κολαση, αλλα αυτο δεν στεκει, αφου ολους τους αλλους η κολαση τους τραβηξε μετα που πηγαν στην αλλη πλευρα, θα μπορουσε και η Καθριν να παει στην αλλη πλευρα πρωτα και μετα να την τραβηξει η κολαση. Και οταν πεθανε η Καθριν η αλλη πλευρα δεν ειχε αρχισει να καταστρεφεται ακομη, αρα τι εγινε, δεν εχω ιδεα ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το επισοδειο πολυ καλο,επιτελους ενα επισοδειο που με γυρισε χρονια πισω...
    Μπονι απλα θεα παντα διπλα σε ολους με οποιοδηποτε κοστος ακομα και την ζωη της..
    Ο Ντεημον ειλικρινα με συγκινησε αλλα το γεγονος οτι δεν ειχε μια σκηνη με τον Στεφαν δεν μου αρεσε ηθελα να δω εναν αποχαιρετισμο τους..
    Ο Τζερεμη ο καημενος πια ποσο χτυπημενος απο την μοιρα μπορει να ειναι ειναι δυνατον οτι αγαπαει αυτος πεθαινει ελεος πια τον εχουν ρημαξει.
    Για την Λεξι τι να πω πραγματικη φιλη και μαλλον βρηκε την γαληνη γιατι εκπληρωσε τον σκοπο της,αν και θα ηθελα να την ξαναδω αλλα πιστευω της αξιζει η γαληνη..
    Η Ελενα απλα αδιαφορη αν και την λυπηθηκα οταν πεθανε ο Ντεημον αλλα πλεον απλως μου χαλαει ολοι την εικονα..
    Συχαθηκε το Στερολαιν που μου σερβιρουν για μενα η Καρολαιν ειναι μια αλλη Λεξι στην ζωη του Στεφαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι να πεις με την τρελη που μπλεξαμε μαλλον η Καθριν ειναι η Βασιλισσα της κολασης γι αυτο πηγε αμεσως εκει χωρις να χρειαστει να περασει απο την αλλη πλευρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι αυτοι ειναι ακομα βαμπιρ, κι εγω ετσι νομιζω. Για την Ελενα δεν ειμαι σιγουρη, εξαρταται ποση ωρα εμεινε στο αυτοκινητο. Ο Ντειμον δεν εδειξε να επηρεαστηκε καθολου οποτε κι αυτος βαμπιρ πρεπει να ειναι ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι να πω, μαλλον, παντως ακομα και εκει η βασιλισσα θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. S ayto de xwraei amfivolia kai o silas tha einai o vasilias tha ginei ths kolasews ki ekei xxaxxxaxxxaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναι ρεεε sophie πεεεες τα!!! Ρεεε παιδια NO STEROLINE! Δηλαδη ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Oxi koritsia to epivevaiwse h julie se synenteyjh ths h elena kai oloi oi ypoloipoi gyrisan san vampires mono o tyler gyrise me to gonidio tou lykantrwpou . Na kai h synenteyxh .http://insidetv.ew.com/2014/05/16/vampire-diaries-season-5-finale-postmortem/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καταλαβε κανεις γιατι ο Ταιλερ αρχισε να καιγεται οταν περασε τα συνορα της πολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. giati gyrise sth katastash pou htan prin ginei yvridio dhladh ws vampir meta lykantrwpos kai meta antrwpos me spasmeno to laimo ayto pisteyw oti egine .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μα δεεεν ηταν ποτε βαμπιρ σκετο,και ταα υβριδια δε καιγονταιι..Δεν ξερω δεν το καταλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εχω εντυπωση πως οντως εγινε ανθρωπος,αλλα νομιζω πως και ο Στεφαν εγινε οταν πεθανε δεν εωιωθε οτι τον πυροβολησαν πριν του βγαλει την καρδια ο Ταιλερ???δεν ειμαι σιγουρη γι αυτο...
    Να σου πω την αληθεια παρολο που βλεπω φουλ Στερολαιν δεν το βλεπω εφικτο:1ο ΟΣτεφαν ειναι αδιαφορας την αγαπαει σαν φιλη εκτος αν ξεκινησε η καινουρια σεζον και θυμηθει τα λογια της Λεξι.
    2ο:Εχω την εντυπωση οτι η Καρολαιν δεν εχει τελειωσει ακομα συναισθηματικα με τον Ταιλερ εκανε απεγνωσμενα να τον σωσει "you kill my first love" δεν ειχε πει στον ταξιδευτη?και εδειξε πολυ ανακουφισμενη που επεστρεψε και η αγκαλια τους ηταν γεμετη αγαπη,πιστευω ειναι ενας καλος λογος να ερθουν παλι κοντα.
    3ο Υπαρχει και ο Ενζο το bad boy (η αντιγραφη του Κλαους) απο το οποιο ελκετε αρκετα μπορει να πω..
    Εκτος αν εχουμε καινουριο τετραγωνο αυτη την φορα Στεφαν - Ταιλερ - Καρολαιν - Ενζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. kai gia mena to idio alla ap oti fainetai de to glitwnoume asxeta pou prospathei na mas mperdecei h julie . Tha exoume steroline poly fovamai !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπορει και να εχουμε και εγω το πιστευω και πολλα σποιλερ το λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χαχαχα μακαρι, αυτο το της κολασεως πολυ μου αρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. symfwna m ayta pou mas exoun pei sth seira to hybrid einai syndiasmos lykantrwpou kai vampir isws na perase ola akrivws ta kommatia prin ginei yvridio twra ti na sou den exw kapoia allh exhghsh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Makari na apokthsei endiaferon h season giati h katherine pisteyw tha einai pio kakia apo pote kai sigoura tha thelei na parei ekdikhsh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και κατι ακομα που σκεφτηκα : Ο Τζερεμι δεν επρεπε να πε9ανει κι αυτος? Ουσιαστικα ειναι εδω επειδη η Μπονι ειχε κανει ενα ξορκι αναστασης δηλ. spirit magic οποτε δεν επρεπε κι αυτος να πε8ανει αν εμπαινε στην ποληη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ναι οντως γιατι τα υβριδια δεν φορουσαν ποτε δαχτυλιδια, δεν καιγονται στον ηλιο. Και μενα ακυρο μου φαινεται. Απλα ισως ηθελαν να μας δειξουν οτι πεθανε το βαμπιρ μεσα του, με βλακεια τροπο κατα τη γνωμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. nai mono tetragwno den exoume dei se ligo tha piasoume ola ta gewmetrika sxhmata xaxaxxax pantws oute egw pisteyw oti to steroline tha krathsei gia poly to poly-poly na th xrhsimopoihsoun gia na anazwpyrwsoun ligo ta synaisthhmata ths elenas gia ton stefan alla de nomizw na paei parakatw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. mallon etsi tha egine kai twra exei epistrecei san antrwpos me to gonidio tou lykantrwpou pou mporei na to energopoihsei ana pasa wra kai stigmh pali h idia dokimasia gia to tyler .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ayto ki emena mou ekane entypwsh oti o jeremy de pethane afou anasththhke me magiko tropo ektos vevaia an twra den einai pleon kynhgos . De xerw ti na sou pw de to poly katalava elpizw na mas diafwtisei kapoios .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μαλιστα παει το ονειρο να ζημαζευτει η Ελενα πες τωρα οτι θα ξανακλισει την ανθρωπια της να γελαμε και να κλαιμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εννοειτε μια ειναι η βασιλισσα καμια αλλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. kati tetoia leei oti alloi tha vriskontai se arnhsh alloi se dark side kai alloi tha egkataleicoun teleiws tis elpides tous mono mh xana doume thn without humanity elena de tha antexw oute kai to stefan omws gia diaforetikous logous gia to kathhena ton stefan giati de thelw na exei alles enoxes otan xana parei thnantrwpia tou giati tha to kanei kapoia stigmh kai thn elena giati arketa th lousthhkame sth tetarth season ftanei ti allo tha kanei pia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οχι μονο εκδικιση θα τους ξετιναξει εναν εναν...
    Φαντασου να την πετηχουν η Μπονι με τον Ντεημον και να της ζητησουν βοηθεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ειχαν ρωτησει την Τζουλι και για τον Τζερεμι και για τον Ματ με τα δαχτυλιδια και ειχε πει οτι δεν τους επηρεασε το ξορκι γιατι δεν ηταν η μαγεια που τους κραταγε στη ζωη, τους επανεφερε η μαγεια αλλα τωρα ειναι και παλι ανθρωποι, δεν χρειαζονται πια τη μαγεια για να επιζησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οχι τον Στεφαν τον θελω γενναιο και θα συμφωνησω δεν θελω να εχει αλλες ενοχες..
    Οσο γιοα την Ελενα no comment

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Nai ki egw kati thymamai pou eipe gia tis ikanothtes sa kynhgos pera apo ta synora oti payoun na isxyoun kati tetoio eipe de thymamai kala .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ναι τωρα το ειδα κι εγω. Η Ελενα λογικα δεν θα εμεινε αρκετα στο αυτοκινητο ωστε να πεθανει θνητη και πεθανε κι αυτη οντας ακομα βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και επιβεβαιωσε και οτι ο Αλαρικ ειναι ακομα σουπερ Οριτζιναλ, πολυ ωραιο αυτο, μ αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. nai scecou twra o alaric anamesa se tosa vampires ti tha kanei eidika an menei kai mazi tous ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ελα μου ντε, παντως δεν νομιζω να θελει ακομα να σκοτωνει βαμπιρ οπως παλια, θα ειναι υπερβολικο να ξαναπερασουμε τα ιδια πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. de xerw mporei na perasoume mia tetoia fash alla emena allo mou ekane entypwsh egw perimena na dw thn ketsia na emfanizetai pou ayth dhmiourghse kai thn alla pleyra ki an aytou mou emfanisthke o silas pou xarhka kiolas alla aplws mou fanhke periergo afou to xorki to hxere mono pws ginetai na to hxere ki o silas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μαλλον επειδη ηταν και αυτος Τραβελερ, ηξερε κι αυτος το ξορκι οπως το ηξερε κι ο Μαρκος. Παντως φαντασου τι του εκανε η Κετσια στην αλλη πλευρα, σιγουρα γι αυτο ηθελε να φυγει δεν την αντεχε αλλο ο κακομοιρος, χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. χαχχαχχn nai alla ki h bonnie kalh kalh alla de tou edwse to xeri gi ayto pou ths ekane me to patera ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ε ναι ενταξει, ειχε τους λογους της, δεν την αδικω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. nai oute egw exallou den eixe metaniwsei kiolas gia tipota pali ta idia tha ekane opote kai na hthele na tou dwsei mia eykairia m ayta pou ths elege ligo dyskolo pantws poly tha htela na dw ketsia kai silas sthn allh pleyra ta vasanisthria pou tha tou ekane tha eixe plaka xxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. nai giati an epestrefe san anthrwpos tha phgaine kateytheia pisw sto stefan kai tha xexnouse to damon kai ton erwta ths giati tha thymotan tis axies kai thn hthikh ths kai de tha hthele na einai mazi tou an ginei kapote anthrwpos mallon sto telos ths seiras tote tha ginei kai h telikh epilogh anamesa sta adelfia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι που ξερεις, μπορει να τελειωσει κι ετσι, σιγουρα παντως δεν θα τους βολευε να γινει κατι τετοιο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχα ναι, πλακα θα ειχε, να μας εδειχναν λιγο να γελασουμε κι εμεις λιγακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. nai de tha ginotan giati tote tha dialyotan to delena enw twra einai akomh se drash mallon tha th kanoun anthrwpo an einai na xana epistecoun sto stefan . Plaka pantws tha eixe ayth na liwnei gi ayton ki aytos na einai adiaforos poly tha to xarw ayto xxxxaaaa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. nai alla dystyxws ta kala de ta deixnoun protimhsan na mas deixnoun to delena na kanoun SEX opoudhpote .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εννοειται κι εγω θα το ευχαριστηθω πολυ, και αυτος να μην της δινει σημασια οπως της αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σωστα ειναι κι αυτο, που να μεινει χωρος μετα στο επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. nai giati thelw na ton dw ton stefan mia fora anexarthto apo thn elena na spasei ta desma pou ton syndeoun mazi ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. e vevaia pou na meinei elpizw sth 6 na exoume xwro gia na doume exelixh kai drash mh valoun thn elena na ton oneireyetai giati tha xerasw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Χαχαχα ε ναι ειπαμε, ποσο πια ν αντεξουμε κι εμεις. Νυσταξα θα βγω, θα τα ξαναπουμε σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ok kalhnyxta ti kalhnyxta dhladh kalhmera opws kai na xei tha ta xana poume .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Nαι το ξενυχτησαμε παλι, επισης και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Έχω διαβάσει εδώ και καιρο φήμες που λένε ότι η Καρολάιν θα κλείσει την ανθρωπιά της,στις αρχές του επόμενου κύκλου.Μενει να δούμε αν θα επαληθευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Απο ότι κατάλαβα απο αυτά που γράφονται,θα ειναι πάλη μεταξύ του καλού και του κακού στον επόμενο κύκλο.Θα δούμε αν πήγαν σε σκοτεινή διάσταση οι χαρακτήρες και τι μπορεί να φέρουν απο εκεί ή και πως θα ειναι και οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. To επεισόδιο για εμένα ήταν πάρα πολυ καλό! Αν και δεν είμαι Ιαν φαν (<3 Paul) θα πώ ότι η σκηνή με την Μπόνι στο τέλος ήταν απο τις πιο όμορφες σκηνές που έχω δεί στο VD.
    Μου κάνει εντύπωση και το έχω ξαναπεί πως κατάφερε η Τζούλι να κάνει την Ελένα ένα τόσο αντηπαθητικό και εγωκεντρικό πλάσμα!
    Πραγματικά δεν θα αντέξω να ξανακούσω κανέναν μετά την απάθεια της για τον θάνατο του Στέφαν να λέέι ότι θέλει να τους ξαναδεί μαζί. Όλο αυτο το σκηνικό είναι μια πολύ ωραία στημένη ιστορία της ατάλανττης Τζούλι και της φιλενάδας της της Ντραις για να μας πείσουν οτι το Στελένα έχει τελειώσει οριστικά και να μας προετοιμάσουν για Στερολαιν στον 6ο κύκλο...κατάλαβαν οτι το τρίο δεν πουλάει πια, το καταλαβαμε και εμείς κυρίες μου.....φτάνει λοιπόν πια μην κακοποιείτε άλλο τους χαρακτήρες της σειράς!!!
    Ήταν απο τα λίγα επεισόδια που όλοι οι χαρακτήρες κάτι είχαν να πούν ή να κάνουν. Χάρηκα που είδα την Λέξι, αλλά μου την έσπασε που την έκαναν "αγγελιοφόρο " για Στερολαιν. Πάντως θα ήθελα πολύ να μείνει. Χάρηκα και για Αλάρικ....απο τους αγαπημένους μου...
    Κλείνοντας θα πώ οτι θεωρώ ότι και ο Ντειμον και η Μπονι θα επιστρέψουν. Η γιαγιά της Μπόνι της είπε οτι φρόντισε να βρεί την ειρήνη...Πισεύω ότι κάτι έκανε η γιαγιά της, ίσως κάποια συμφωνία ή κάποιο ξόρκι (με την βοήθεια των μαγισσών) και η Μπονι πήγε κάπου αλλού. Μαζί της πήγε και ο Ντειμον που της κρατούσε το χέρι. Εξάλλου δεν έδειξε οτι πήγαν κάπου σκοτείνα, αλλά υπήρχε έντονο φώς...αυτό μπορεί να παίζει ρόλο.
    Η 6η σεζόν, σίγουρα θα μας δείξει τι γίνεται εκεί που πήγαν (το έχει πει και ο Πόλ σε συνεντευξη του ότι θα δούμε και μια άλλη διάσταση) και την προσπάθεια των υπόλοιπω να τους φέρουν πίσω.
    Κλεινοντας θα πώ οτι έυχομαι να μην ξαναδούμε τρίο, να έχουν βήμα όλοι οι χαρακτήρες και ο Στέφαν να γίνει ο Στέφαν που γνωρίζουμε και όχι κομπάρσος που τρέχει πίσω απο το βρακί της Ελένα.... Και φυσικά να υπάρχει πλοκή και όχι πολλά σαλιαρίσματα (να υπάρχουν και αυτά αλλά με μέτρο) και να νιώσω φόβο και αγωνία όπως στις πρώτες σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αυτο το φιναλε πιστευω ηταν το καλυτερο επεισοδιο ολης της 5ης σεζον και ενα απο τα καλυτερα φιναλε της σειρας. Τα ειχε ολα και μαλιστα σε σωστες δοσεις: αγωνια, δραση και συγκινηση. Νομιζω οτι ολοι οι ηθοποιοι εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο σε αυτο το επεισοδιο αφου το παιξιμο ολων ηταν απιστευτο. Σε αυτο το επεισοδιο συμπαθησα ξανα τον Ντειμον του οποιου ο χαρακτηρας ειχε χαλασει ολοι την σεζον. Προσπαθησε να σωσει οχι μονο τον αδελφο του αλλα και ολους τους αλλους. Ακομα και την Ελενα λυπηθηκα στο τελος οταν εκλαιγε και συγκνινηθηκα και εγω. Διαφωνω με αυτο που λενε οι περισσοτεροι οτι δεν εκλαψε για τον Στεφαν ενω εκλαψε για τον Ντειμον. Τον Στεφαν υπηρχε τροπος να τον σωσουνε και επρεπε να συγκεντρωθουνε για να βρουνε λυση. Αντιθετα με τον Ντειμον η Μπονι της ειπε οτι δεν μπορουσε να κανει τιποτα αλλο και επρεπε να τον αποχερετισει. Το μονο που με εκνευρισε στην Ελενα σε αυτο το επεισοδιο ηταν η σταση της απεναντι στη Μπονι και η αδιαφορια της στο θανατο της. Αλαρικ και Λεξι απλα υπεροχοι. Χαιρομαι πολυ που ο Αλαρικ θα βρισκεται στην επομενη σεζον , ηταν κατι που δεν περιμενα. Το επεισοδιο τελιωσε πριν καταλαβουμε αν πεθαναν ο Ντειμον και η Μπονι (που δεν νομιζω) και για πρωτη φορα αυτη τη σεζον περιμενω με ανυπομονησια για την αρχη του 6ου κυκλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Συγνωμη βρε κοριτσια θελω να ρωτησω.......
    Λενε πως δεν θα ξανα δουμε τον Damon πως ηθελε να φυγει απο τη σειρα ετσι και αλλιως....
    Ξερει καμια.σας τιποτα.???


    Και οσο για το επεισοδιο χθες δεν εχω λογια....
    Τη μια στιγμη χοροπηδουσα και τσιριζα που γυρισε ο Alaric και την ακριβως επομενη εκλεγα στα πατωματα με το θανατο του Damon....!!!! Ολα αυτα που ελεγαν γι αυτον...!!! Ο Stefan, η Elena... :'(
    He was finally happy...... :'( :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πως θα είναι όμως η Μπόνι και ο Ντέιμον όταν θα επιστρέψουν;Εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιοι και σίγουρα θα δεθούν μεταξύ τους.Στα βιβλία ο Ντέιμον επιστρέφει ως άνθρωπος και γίνεται καλύτερος για την Μπόνι.....Bamon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Θα τον ξαναδούμε.
    Απλώς ήθελε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλα projects.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Όχι,δεν θα την σβήσει λόγω Στέφαν την ανθρωπιά της.
    Δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει συμβεί με τη μητέρα της,αν θα ζήσει ή όχι και η Μπόνι πέθανε.Ίσως συμβούν και άλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Φανταστικό το φινάλε του 5ου κύκλου!!! Πόσο συγκινήθηκα......δεν μπορώ να το περιγράψω!!! Περίμενα 8 ολόκληρους μήνες για να δω ένα επεισόδιο της προκοπής.........και έπρεπε να είναι το τελευταίο???? Ευτυχώς όμως, γιατί "έσωσε" όλη τη σεζόν που -"μεταξύ μας"- είχε πολλά "κουλά"!!!!
    Το περισσότερο κλάμα το έριξα εκεί που η Λέξι κατάλαβε ότι η Μπόνυ σιγά
    σιγά πεθαίνει καθώς περνάνε ένας-ένας από μέσα της για να
    ξαναζωντανέψουν και δεν ήθελε να περάσει κι αυτή και να την καταπονήσει
    και είπε : "What kind of a best friend would I be, if you die before
    Stefan got his brother back".......και.....νααααα εγώ το δάκρυ
    "κορόμηλο"!!
    Να σας πω και 'γω τι κατάλαβα :
    Λοιπόν...........αυτοί που περάσανε στην "από δώ μεριά" και ξαναζωντανέψανε ξαναήρθαν με την "ιδιότητα" που είχαν τη στιγμή που πέθαναν. Άρα : 1) Λενιώ / Στέφαν / Ένζος / = βρυκόλακες 2) Τάιλερ = λυκάνθρωπος "σκέτος" -και πολλά βαρύς- 3) (Λούκυ-) Λούκ = μάγισσα 4) Αλάρικ (ευτυχώς που ξαναγύρισε και θα έχουμε ακόμα έναν όμορφο να "χαλβαδιάζουμε") = σούπερ βρυκόλακας - βρυκολακο-κυνηγός !!!
    Από αυτούς που "ξέμειναν" από 'κει..........1) Μάρκος + Σάιλας = τους πήρε και τους σήκωσε!! τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι της "λησμονιάς" -και πολύ καλά τους έκανε!!! Πολλά μπράβο στην Λέξι και στην Μπόνυ!!!!!- 2) Η γκράμς είπε πως έκανε κάποια θυσία για να μπορέσει αυτή και η Μπόν να βρούνε "γαλήνη"...... και η γιαγιά πήγε προς το "φώς" που μάλλον σημαίνει πως βρήκε τη "γαλήνη" και....... λόγω του "φωτός" θα υποθέσω πως 3) και η Λέξι βρήκε "γαλήνη" και 4) Μπόνυ+Ντέιμον ........και αυτή η τελευταία σκηνή ήταν πολύ καλή.....αν....και δεν ολοκληρώθηκε!!!
    Είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχουνε σκεφτεί για του χρόνου -δεν μπορεί να μην μας πούνε που στο καλό οδηγεί αυτό το "φώς"-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. nai ki egw gi ayto to lew epeidh diavasa kati spoilers alla tha mporouse na kleisei thn anthrwpia ths mono an tha pethaine h mama ths diaforetika de vriskw allo logo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. paidia diavaste ki ayto ap oti fainetai o paul tha skhnothetthsei ki allo epeisodio sthn 6 season alla de xeroume poio tha einai . Paul Wesley to Direct a Season 6 Episode of The Vampire Diaries!

    Share

    Remind Me To Watch Reward Me

    Credit: Frederick M. Brown/Getty Images

    If you loved Paul Wesley’s first foray into directing — Season 5, Episode 18 (“Resident Evil”) — you’ll be excited to learn that it won’t be his last! Now that Season 5is officially behind us and we’re looking ahead to Season 6, and we’re over the moon with the news that Paul will be getting behind the camera once more.

    “Paul Wesley tells me he’ll be directing another ep of #TVD next season!” BuzzFeed’s Jarett Wieselman tweeted from yesterday’s CW Upfronts, making all of our dreams come true. Sure, we don’t know which episode he’ll be tackling (it’s a little early for that), it doesn’t make us any less excited.

    Not only do fans support Paul being a double threat, but we’re pretty keen on the idea as well. The episode he was in charge of this past season gave us all kinds of nostalgic feelings with the adorable (albeit fake) images of how Stefan(Paul Wesley) and Elena (Nina Dobrev) could have had a perfect life together.

    The Vampire Diaries family was also welcoming of Paul stepping behind the camera, with the cast sharing behind-the-scenes photosof Paul goofing off and sitting in hisdirector’s chair. While Paul was “definitely nervous” to direct his first episode of TV, he admitted that the cast was “so supportive.” Adorable, right?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ayto einai to mono sigouro oti tha enai kai oi dyo allagmenoi kai stous xarakthres tous alla kai apenanti stous allous pisteyw mono mh tous kanoun ki aytous zeygari .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Οι regular(βασικοί) χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί(μέχρι στιγμής) για την 6η σεζόν είναι:
    Nina Dobrev as Elena Gilbert
    Paul Wesley as Stefan Salvatore
    Ian Somerhalder as Damon Salvatore
    Kat Graham as Bonnie Bennett
    Candice Accola as Caroline Forbes
    Zach Roerig as Matt Donovan
    Matt Davis as Alaric Saltzman
    Michael Malarkey as Lorenzo
    Michael Trevino as Tyler Lockwood
    Steven R. McQueen as Jeremy Gilbert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. βασικα αυτα ειναι χαζα της Julie, τηνν ολη φαση με τον Tyler την εκανε ετσι ωστε πλεον να υπαρχουν μονο δυο υβριδια ο Klaus κ η Hayley.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Γενικά μου άρεσε το επεισόδιο. Μου έχουν μείνει πολλές απορίες για την επόμενη σεζόν. Πάντως ελπίζω να είναι καλύτερη από αυτήν εδώ, έφεραν αρκετό κόσμο, ας κοιτάξουν να τον αξιοποιήσουν! Αλλά υπήρχαν πολλά που με έκανα έξω φρενών!
    Μίσησα τις σκηνές που προσπαθούσαν να μας πλασάρουν το Στέφαν ζευγάρι με την Κάρολαιν, αφού κανένας δεν τους θέλει μαζί, δεν κολλάει το θέμα πως το λένε, με το ζόρι?
    Οι χαρακτήρες που γύρισαν λατρεμένοι!!!!!!!!
    Η Ελένα ήταν η χειρότερη στιγμή του έργου. ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ? ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ, Ο ΣΤΕΦΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ????????? Αρρωστημένη στραβοκάνα, άχαρη, τελείως ανήθικη πια, μόνο ο γκόμενος ο Ντειμον τη νοιάζει τίποτα άλλο πια, ούτε φίλοι ούτε συγγενείς ούτε καν ο Στέφαν που έζησαν τόσα πολλά μαζί. Τι αντίδραση ήταν αυτή μωρή κότα/?????? Πραγματικά ντροπή, ντροπή και αίσχος, φτου στους σεναριογράφους, μεγάλη ξεφτίλα.
    Ο Ντέιμον ήταν ο πρωταγωνιστής απ ότι κατάλαβα. Αν κάποιος έβλεπε μόνο αυτό το επεισόδιο, ούτε που θα καταλάβαινε ότι και ο Στέφαν είναι κεντρικός ρόλος, και μην πει κάποιος: "μα όλα αυτά έγιναν για να σωθεί ο Στέφαν!" γιατί σε λίγο θα έχει τη δυναμική που έχει ο Ματ στο έργο! Ο Ντειμον μ άρεσε γενικά στο επεισόδιο, αλλά ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΛΥ που δεν έδωσαν καθόλου σημασία στη αδερφική αγάπη...Όλα θυσία στο βωμό του delena ,μα ούτε 10χρονα δεν θα έγραφαν έτσι ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
    Η Λέξι η γλυκιά μου, μακάρι να γυρνούσε και αυτή...
    Ωραίες οι σκηνές από την άλλη πλευρά...
    Συγκινητική η Μπόνι... και ο Τζέρεμι όταν έτρεχε κοντά της...
    Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε οι περισσότεροι βλέπω, οπότε αναρωτιέμαι πως οι σεναριογράφοι, έμπειροι υποτίθεται και γνώστες του αντικειμένου δεν βάζουν μυαλό...
    Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν... Ελπίζω να μας ανταμείψει αυτή τουλάχιστον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μόνο να μην είναι πάλη μεταξύ του "καλού" και του "κακού".......σεναρίου.......γιατί αν και ...... στο τέλος το καλό "νικάει" πάντα, .......εεεεε......δεν ξέρω αν θα αντέξω ακόμα μια ολόκληρη σεζόν για να δω καλό επεισόδιο ΠΑΛΙ στο.............τέλος!!!!!!!!
    Εκτός κι αν το "ρίξουν" στα θρησκευτικά..........!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. xaxa...elpizw k egw an einai auto to 8ema ths 6hs sezon na to krathsoun ligo toulaxiston.to polu mexri ta misa.dn mou akougetai endiaferon k poioi einai oi dikoi mas twra na milane gia kalo k gia kako.protimw diaswsh tou damon apo auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. symfwnw apolyta mazi sou kai mena h elena me ekneyrise poly me th stash ths apenanti sto stefan oute san anthrwpo de to noiasthke uote vevaia kai kanenan allon oute to jeremy pou tha exane th bonnie htan vythismenh mesa sto terastio egw ths kai sthn apwleia ths de noiasthke gia tis apwleies twn allwn .Epishs ki emena me peiraxe pou o damon protimhse na apoxairethsei th kopela tou ki oxi ton adelfo tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Είναι ικανότατος, μακάρι να έβαζε το χέρι του και στο σενάριο....απο τις λάμιες που έχουμε μπλέξει σίγουρα θα ήταν καλύτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. symfwnw ki epayxanw mazi sou eimai sigourh oti to epeisodio pou tha skhnothhethsei tha einai pali teleio opws htan to resident evil alla krima pou den eixe megalh thletheash giati pragmatika axize .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Εγώ βεβαίως και προφανώς αστειεύομαι,.......αλλά η μαντάμ (για την κυρά-Τζούλι λέω) δεν το έχει και σε τίποτα να μας φέρει στο εργάκι μας και...........τον "εξ' από 'δώ" (φτου, φτου, φτου μακριά), ή......το γιό του Τσάκι.......ή..........τον εξορκιστή...........και δε συμμαζεύεται......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ναι τωρα πια που ο Ταιλερ δεν ειναι υβριδιο και δεν υπαρχουν αλλες σωσιες για να γινουν αλλα υβριδια, απο δω και περα θα υπαρχουν μονο τα υβριδια που δημιουργουνται με το αιμα του μωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τι έχει πάθει η julie και τους σκοτώνει όλους για να τους ξαναγυρίσει με τους πιο χαζούς τρόπους?Βασίκα αυτό το επισόδειο έχει εκατοντάδες αρνητικά,αρχίζοντας με τον ντέιμον που ήταν ο πιο άδικος θάνατος!!!Θα έλεγα ότι αυτό το επισόδειο χαρακτηρίζει όλη τη σεζόν:ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται η Μπόνι!!!Το Λενιώ κλασικά κάνει σα βλαμμένο,και οπως ειπε και καποιος αλλος τωρα που πεθανε ο ντειμον κλαιει και φωναζει ενω στο στεφ μονο ενα oh my god!Stefan? ενω εχουν περασει τοσα πολλα μαζι και τις εχει σταθει περισσοτερο απο τον καθενα!!(φαντασου να μην ημουν και ντελενα φαν τι θα ελεγα!!!)συνεχιζουμε την αρνητικη κριτικη με το οτι ο στεφαν εμεινε για αλη μια φορα μονος,δηλαδη ποσα ακομη θες να περασει ρε ηληθια πλεκ για να τον κανεις εστω και για λιγο ευτυχισμενο???Γιατι αν το καλοσκεφτεις ολοι υπαρξαν ευτυχισμενοι αυτοι τη σεζον ενω ο στεφαν καθολου και παρολο που ελενα ειχε οσα ηθελε τελειωνουμε παλι με αυτο το κακομαθημενο κολοκοριτσο να κλαιει!!!ΕΛΕΟΣ!!Πιστευω οτι χαθηκαν ολοι οι αληθινοι κακοι(katerina,klaus,silas) που εδιναν νοημα στο vd και τωρα απλα προσπαθουν να τους αντικαταστησουν με απομημησεις(enzo κτλ)το ιδιο και με τις φιλιες(στεφαν λεξι-στεφαν καρολαιν)αν και θα μου πειτε ποτε ηταν η λεξι εδω;ΠΟΤΕ αλλα παντα βλεπαμε τη βοηθεια που προσφερε στο στεφαν και τα αποτελεσματα της!!!Απο τα μεγαλυτερα παραπονα μου ειναι το delena,αυτο που μας δινουν τωρα ειναι μεγαλη απογοητευση.....κατσαμε 3 σεζον να βλεπουμε τον ντειμον να διεκδικει την ελενα και να βριζουμε το στεφαν και τωρα μας εχουν κανει να μισισουμε αυτο που λατρευαμε και να γινουμε φαν του στεφαν!!!!Ελπιζω η 6η σεζον να ειναι η τελευταια γιατι αυτο που μας δινουν δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θελουμε και αυτο που μαθαμε..ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. an to krathsoun ki ayto zwntano , giati paroti to esteilan makria de shmainei oti einai ki asfales ki epishs twra pou to skeftomai an o tyler ginei xana lykantrwpos kai malwsei me kapoion teleiwse o allos opote tha prepei o tyler na mhn energopoihsei to gonidio tou lykantrwpou giati diaforetika tha klaime pali einai ki oxythymos aytos den exei kai th caroline twra na ton sthrizei gia na doume ti tha doume pali .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ναι ειναι και οξυθυμος αυτος αντε να τον ελεγξεις. Και μετα θα ψαχνουν το αιμα του Κλαους ετσι και δαγκωσει κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τι αλλο να σημβει πια;;;
    Εχεις δικιο δεν μας εδειξε τελικα τι εγινε με την μαμα,της,το μονο που εδειξε ειναι τον Ντεημον και τον Αλαρικ να σηκωνουν την κολωνα...
    Λες να πεθανε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ayto tha htan kalo mpas kai doume kai klaus sto tvd kai na mathei ki h caroline gia to paidi tou pou akomh den to exei mathei anarwtiemai pote tha to mathei kai pws tha antidrasei ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ναι αυτο θα ειναι πολυ ενδιαφερον να το δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. nai alla pote tha to doume ayto oute ki o tyler de petaxe kamia mphxth apo tote pou hrthe .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. mporei an kai o alaric eipe oti tha ginei kala ayto tha exhgei kai ta spoilers pou theloun th caroline na kleinei thn antrwpia ths giati allo sovaro logo de vriskw na to kanei oute kai to stefan akomh ki an einai erwteymenh mazi tou oute kai gi ayton de tha htela na kanei mono gia th mama ths .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Κάπου το είχα διαβάσει ότι μπορεί να παίξει και αυτό. Τι θα μπορούσαν όμως να βιώσουν που θα τους αλλάξει τόσο πολύ; Σίγουρα θα δεθούν, αλλά μπορέι να το κάνουν δευτερο Στερολαιν...φίλοι, φίλοι σου γ...ω το καριοφίλι.....χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αν κάνουν την Καρολαιν να κλήσει την ανθρωπιά της γιατί την παράτησε ο Στέφνα για την Ελένα θα πάω να βρώ την Τζουλι και την Ντράιςκαι θα τις ξεμαλλιάσω τρίχα τρίχα...Ικανές τις έχω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ha erthw mazi sou na sou dwsw ena xeraki xaxxaxxxaxaxa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. να κλεισουμε απο τώρα εισητήρια για να τα βρούμε πιο φτηνα....βάζουμε τα στοιχήματα ότι οι ατάλαντες θα το κάνουν; Μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία τους χαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. χαχχαχαχα nai xereis kamia kalh kai fthnh aeroporikh etairia giati mallon ekei odeyoun eidika h dries ekei to paei . Eipame kaloi einai kai oi erwtes alla akoma kai h antrwpia ths elenas ekleise logw tou xamou tou adelfou ths oxi gia kamia allh apwleia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ayto tha exhgei kai ta spoilers pou vghkan gia kaytes scenes damon-bonnie fantasteite na to doume ki ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. χαχα!!!
    Δεν ξέρω,αλλά αν δεν γυρίσει ως βαμπίρ ο Ντέιμον,αλλά ως κάτι άλλο,τι πιθανότητες έχει να μείνει με την Έλενα;Όχι και πολλές κατά τη γνώμη μου.
    Διάβαζα ένα ξένο φαν για τα spoilers με Bamon,μετά τα spoilers για Steroline,αν και το ήθελαν κάποιοι φαν χρόνια τώρα προφανώς λόγω των βιβλίων(μόνο που τώρα πήρε άλλη τροπή η ιστορία),που έγραφε "What's wrong with Julie Plec"
    χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δεν ξέρω ioanna.
    Το μόνο που είπε η μαντάμ Dries,είναι ότι στον 6ο κύκλο,όλοι οι χαρακτήρες θα έχουν storyline.....κοινώς δεν θα είναι γλάστρες.Θα έχει και ο Ματ κορίτσι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Πότε πρόλαβε και προέκυψε αυτός ο έρωτας για τον Στέφαν,δεν μπορώ να καταλάβω.Μόλις πρόσφατο ήταν το επεισόδιο,που της έκανε πρωινό χωρισμού για να γιορτάσουν τον χωρισμό με τον Ντέιμον.
    Έλεος με τις κυριούλες που γράφουν την σειρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. kala mh th pisteyoume kiolas kai sth pempth elege oti tha exoun storyline oloi oi xarakthres alla mono delena vlepame alla isws twra pou tha leipei o damon na epikentrwthoun perissotero stous ypoloipous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. asto mh mou th thymizeis ayth th scene eilikrina eixa xekardistei alla oi syggrafeis teinoun na xexnane grhgora exoun poly asthenhs mnhmh ap' oti fainetai kai epishs akousa oti ekocan mia scene apo to finale pou edeixne jekathara to erwtiko endiaferon ths caroline gia to stefan .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Δεν θυμάμαι να είπε στην 5η κάτι τέτοιο.Τώρα είπε ότι έμαθαν από τα λάθη τους(ναι,καλά,λέμε τώρα).Ότι θα υπάρχουν λιγότεροι χαρακτήρες,αλλά θα έχουν όλοι storyline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Και καλά έκαναν και την έκοψαν,γιατί θα ήταν γελοίοι!!!!
    Ο κόσμος ήθελε να δει τα αδέρφια και όχι steroline και delena.Το πρώτο ευτυχώς το γλιτώσαμε.
    Περιμένω να δω στα κομμένα επιτέλους,την σκηνή αποχαιρετισμού Κλάους-Καρολάιν που δεν μας έδειξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. sth 5 an thymamai kala elege oti tha einai kapws sa th 1 dhladh skoteinh kai ta vampires tha kryvontai ki etsi tha exelixthei to story alla poly tha hthela na paroun oloi storylines akomh ki o mat o kahmenos pou de phre pote .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Yparxei tetoia scene kai giati thn ekocan . Se poio epeisodio sto 5x11 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ναι,υπάρχει.Στο 5.11.
    Δεν ξέρω γιατί την έκοψαν.Θα την λύσουμε μαζί της απορία όταν την δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ο Joseph είχε αφήσει κάτι υπονοούμενα,ότι δεν ήταν καλή,ότι δεν είχε χημεία.Είχε δηλώσει ικανοποίηση δηλαδή που την έκοψαν.
    Τι είδους ανέκδοτα είναι αυτά πάλι δεν μπορώ να καταλάβω.Θα δούμε και θα βγάλουμε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Anypomonw na th doume pote vgainoun ta bloopers eipame ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ωραιο επεισοδιο δε λεω....ειχε τα καλα του...το οτι γυρισε ο Αλαρικ και εμενα με αφηνει αδιαφορο... δλδ οκ...τελειωσε πεθανε..και σε ωραιο επεισοδιο (τελος 3ης) τι τον ξαναφερνετε ??? Η Ελενα πλεον μου ειναι αδιαφορη..απτην 4η σεζον και μετα...ΒΕΒΑΙΑ...απ'οτι καταλαβα απτο παραδειγμα του Ταιλερ,η Ελενα πρεπει να γυρισε ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!! Ειδε το σωμα της απανθρακωμενο...ΕΝΩ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ Ξυπνησε στο δικο του (σωστα???) οποτε πρεπει να πεθανε η Ελενα ακριβως την ωρα της φωτιας ! My theory :P
    Damon & Bonnie πιστευω πως κατι τους εχει ετοιμασει η γιαγια της Μπονι στο να επιστρεψουν...βεβαια..αν θελουν νουμερα στην 6η σεζον ελπιζω να μην μας το δειξουν στο 1ο επεισοδιο !


    και πραγμτικαααα ας σταματησουν να κανουν τη σειρα Beverly Hills(ειπαμε ειναι teen σειρα,αλλα εχουν παει ολοι με ολους) στο τελος θα παει ο Ματ με τον Τζερεμι...ημαρτον δλδ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μακάρι βρε παιδάκι μου, γιατί φέτος από την πολλή γλάστρα...........στήσαμε.....ανθοπωλείο!!!!!!!!
    Αφού λέω να την ξαναβαφτίσουν την μαντάμ Τζούλι και να την πούνε...."Ανθή Φύτα"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Για μενα το φιναλε ηταν φοβερο! Τοσο κλαμα πρωτη φορα στη ζωη μου εριξα!!!!
    Παντως αν δεν φερουν πισω τον Damon εγω 6η σεζον δεν ειναι να δω(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. xaxxaaa pws ta vriskeis kai ta les !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. πράγματι φοβερό φινάλε...ψόφησα στο κλάμα... θα ήταν κατα τη γνώμη μου καλύτερα αν δεν συνεχιζόταν η σειρά,γιατί κάποιοι λεν οτι ο Ιαν δεν θα συνεχίσει στο TVD...φύγαν οι originals,αν φύγει και ο Damon μετά η σειρά θα χάσει όλο το θέμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. PANTOS APOSO DIAVASA I JULIE EIPE OTI OTAM ARXISEI I EKTI SEZON DEN THA DOUME APO EKEI POU TELEIOSE ALLA THA EXEI PERASEI IPOTITHETE KAPIO XRONIKO DIASTIMA APO TOTE POU XATHIKE I BONNIE K O DAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. 1 Einai akoma vrikolakes o tyler girise os antropos pou koubalaei to gonidio tou likanthropou (eixame dei pio prin oti me to ksorki tou o markos tou aferese tis ikanotites - likantropou-vrikolaka tou prin tou spasei ton laimo) 2 pou pigan i mponi k o dfamon tha mathoume stin ekti sezon opos ipe i julie 3 den xreiazetai na iparxei pia agkira giati i alli plevra exei katastrafei teleios (i julie epivevaiose se sinentefksi oti i alli plevra xathike oristika k den mporei na epanelthei) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Με τέτοιο κράξιμο που έχουν φάει πως να μην την κόψουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τα αδέρφια προφανως τα έχουν γραμμενα στα να μην πώ τους!! Ο Στεφαν συντετριμένος και ο Ντειμον που θυσίασε την ζωή του ξέχασε να παέι να τον αποχαιρετίσει!!! ΤΙΝΑ ΠΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. gia na pw thn alhtheia tha htela na th dw mono kai mono apo periergia genika de mou aresei na kovoun scenes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. o Damon eixe allh douleia na kanei prin . Eixe na apoxairethsei ton erwta ths zwhs tou mh xerasw twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Μου φαίνεται τώρα τλευταία με κάτι δηλώσεις του που έχω διαβάσει, ότι έχει αρχίσει και κολάει απο την Τζούλι μαλακια στον εγκέφαλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Oxi ki aytos de tha antexw allh xazomara alla mporei na ta leei ayta epeidh to vazei h julie oi synenteyxeis einai oles proswpikes h epithdeymenes ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. το delena rainkiss τελικα δεν εγινε. εγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. no it wasn't rain kiss but simple kiss !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Ετσι Πέστα Συμφωνώ με Όλα...ιδιαίτερα για την Ελένα..... ΑΧΑΧΑΧΑ Σκέτος Χείμαρρος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Συμφωνώ για τον Αλαρικ... ο χαρακτήρας τού είχε κάνει τον κύκλο του. Είναι ''τραβηγμένο'' να τον φέρνουν πίσω επειδή ήταν φίλος του Ντειμον. Άν είναι κάθε δύο χρόνια να ανασταίνεται ένας χαρακτήρας άς φέρουν πίσω την ΚΑΘΡΙΝ!!!!! ( είπαμε είναι και Φαντασίας η σειρά, αλλά όχι και έτσι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. makari na efernan pisw th queen ki as ediwxnan thn elena mia gia panta . Pantws symfwnw mazi sou gi ayto pou les gia ton alaric kai den endiaferthhka pote na sou pw thn alhtheia , mou arese aplws ayto , isws omws na ton eferan pisw gia na exei cyxologikh yposthrixh to lenaki ki o jeremy pou exasan tous antrwpous tous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ο Αλαρικ δεν είχε κάνει τον κύκλο του.Ηθελε ο ίδιος να αποχωρήσει απο τη σειρά.Τωρα τελείωσε η σειρά που έπαιζε και μάλλον ´ηθελε να επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. μπα ουτε κ αυτο το πιστευω, παλι απο αυτα τα χαζα της χαζης ειναι, γυρνωντας σαν ανθρωπος ο Tyler δε θα υπαρχει ο φοβος να δαγκωσει κανεναν, οποτε no bite anymore so no klaroline anymore!!! no klaus for TVD anymore, so simple!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Μάλλον του έχει απαγορεύσει η Τζούλι και να αναφέρει το όνομα της Καρολάιν.Τον ρώτησαν σε μια συνέντευξη πρόσφατα,αν έπρεπε να κρύψει το μωρό του στο Μύστικ Φολ σε ποιον θα το εμπιστευόταν.Και είπε στην θεία Τζένα αν δεν την είχε σκοτώσει ή στον Στέφαν...!!!!!χαχαχαχαχα
    Καταλαβαίνεις.Η Καρολάιν είναι ανάξια εμπιστοσύνης μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Den exeis adiko m aytes pou mplexame alla eipan oti tha exoume crossovers kai thn 6 season isws gi ayto na ekanan ton tyler lykantrwpo epeidh an tyxon dagkwsei kapoia stigmh th caroline tha trexei na th swsei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Γιατί δεν μπορούσε να την δαγκώσει ως υβρίδιο;;;Άνετα!
    Συμφωνώ με την Αλεξάνδρα.Έκανε την Χέιλι υβρίδιο τώρα και δεν φτάνει που τέλειωσε το klaroline,τελείωσε οριστικα και το Forwood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. εμενα δε μου αρεσε κ θα σας πω το γτ ή μσλλον μου αρεσαν ορισμενα σημεια. ωραια η σκηνημε Lexi & Stefan, που ειδα παλι τον Alaric!!!! κ η τελευταια σκηνη Bamon ηταν καλη. Τωρα ο Tyler εγινε ανθρωπος γτ ετσι εξυπηρετει την Julie για το ΤΟ, δηλ πλεον μενουν μονο δυο υβριδια ο Klaus & Moon Moon κ κατα δευτερον σαν ανθρωπος δε θα μπορει να δαγκωσει καποιον ( βλεπε Caroline ) οποτε δε χρειαζεται ο Klaus, οποτε ελυσε καθε δεσμο με τους Αρχικους. επισης ποσο ακυρο να τους δουμε σχεδον αλλους εκτος απο τη θεια Jenna!!!!! δε τη σκεφτηκε κανεις, σαν βαμπιρ πεθανε αλλωστε! αλλα ουτε κ τον Kol ειδαμε πουθενα!!!!πλακα μας κανει;;; πολλες σεναριακες τρυπες για εμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Η Τζένα,είχαν εξηγήσει από την αρχή ότι πέθανε με αγνή ψυχή και βρήκε ειρήνη.Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Πάντως στο τέλος της 3ης σεζον μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι πέθανε = τέρμα. Τώρα το θυμήθηκαν να τον φέρουν πίσω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Τώρα βρήκαν τα δύσκολα!
    Δεν χαίρεσαι που ήρθε ένας καλός χαρακτήρας από τα παλιά;Χορτάσαμε από ανία φέτος.Λες και πόσο θα κρατήσει η σειρά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Καλε ναι φυσικα και μπορουσε να την δαγκωσει σαν υβριδιο, αλλα οταν εισαι υβριδιο αν θες γινεσαι λυκος, ενω οταν εισαι λυκανθρωπος δεν το ελεγχεις, γινεσαι λυκος θες δεν θες και μπορει να δαγκωσει καποιον πιο ευκολα. Κι εγω πιστευω πως ηθελε να αφησει τα υβριδια στο ΤΟ, γι αυτο το εκανε μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ok sorry δε το θυμομουν αυτο!!! σκεψου ποσο τα εχουν μπερδεψει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Δεν φταις εσύ.Έχουν ανοίξει τόσο πολύ τις ιστορίες,που χάνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Ναι κι εγω το πιστευω αυτο, οτι του αφησε μονο το γονιδιο και δεν τον εκανε λυκανθρωπο για να μην εχουμε περα δωθε του Κλαους. Ηθελε να κοψει τελειως επαφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. opote anoigei o dromos gia to steroline diaplata dystyxws !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Και ποιο το πρόβλημα αν τον άφηνε υβρίδιο;Το πολύ πολύ να πέθαινε όποιον δάγκωνε,όπως η Νάντια.
    Απλά ήθελε να αφήσει υβρίδιο την super leader-mother of a miracle baby-special snowflace-queen-....προσθέστε και ότι άλλο θυμηθείτε,η οποία δεν θα έπρεπε καν να είναι υβρίδιο.Γιατί δεν είναι και μάγισσα τότε αφού το μωρό είναι και μάγισσα;;;Την επόμενη φορά περιμένω να αποκτήσει και ιαματικές ικανότητες σαν τον Ιησού.
    Ωωωχχχχχχχχχχχχ Θεεεεεεε μουυυυυυυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ναι φαινεται μετα την Original family θελει να μας πλασαρει και τη hybrid family, Κλαους-Χειλι-μαγικο μωρο θαυμα να ειναι τα μονα υβριδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Περιμένω να βρούνε και κάποια κρυφή ρίζα της Χέιλι να την κάνουν και Original.Γιατί όχι,μόνο αυτό δεν την έκαναν ακόμα.
    Και όσο θυμάμαι τι αντιπαθητικό νυμφίδιο που ήταν με πιάνουν τα νεύρα μου!!!Μόνο θάνατος της άξιζε και τίποτα παραπάνω.Άντε επειδή είμαι γενναιόδωρη,να έπαιρνε τι κοπάδι των λυκάνθρωπων και να έφευγε μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. αυτα με τα crossovers ηταν μονο για τους fans, για ν αδουν τις σειρες, τωρα ομως που καταλαβαν οτι τους κοροιδευαν, ολοι βλεπουμε τα νουμερ που κανουν κ οι δυο σειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Mh to apokleieis katholou hdh ta exoun mplexei ta thrhskeytika me th kolash kai to paraseiso as valoun kai th haely na kanei tthaymata kai to piasan to nohma axxaxaxaxax na doume kai teleiwsame !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ναι σε λιγο ικανους τους εχω να της κανουν και δικα της υβριδια να την προσεχουν μη παθει κατι τρομαρα της. Που εξαιτιας της πεθαναν τα αλλα υβριδια στο Μιστικ Φολς, που τους ελεγε και φιλους της αλλα μια χαρα τους εδωσε στον Κλαους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. πλακα κανεις;;;; εγω πιστευω σε λιγο θα πουν οτι ειναι η σωσσιας της Τατιας, εκεινης που αγαπουσαν τα αδερφια τοτε παλια πριν γινουν Αρχικοι! αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Αυτά παριστάνουν ότι δεν τα θυμούνται πια στο Originals και νομίζουν ότι τα ξεχάσαμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. χαχαχαχα!!!!
    Καλό!Η Χέιλι εξάλλου είναι τα πάντα σε μια συσκευασία!
    Και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός έχω να προσθέσω.Το τι γέλιο ρίχνω στις δραματικές της σκηνές,δεν λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ki egw to idio eilikrina ekei pou eixe to mwro sthn agkalia me epiasia ta gelia ki anarwththhka mhpws hmoun anaisthhth epeidh eida mia mama na xanei to mwro ths kai gelousa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Και σου άρεσε και το μωρό εσένα και είχες και αγωνία.
    Φαντάσου εγώ που δεν είχα καμία αγωνία.Δεν είσαι αναίσθητη εσύ.Είναι κάκιστη ηθοποιός.Όλος ο κόσμος το λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ευτυχως δε το βλεπω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Κι εγώ που το είδα,το μετάνιωσα.
    Άλλοι χαρακτήρες με ελκύουν περισσότερο τώρα και όχι οι Originals.Τους έχουν κάνει ότι να'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ap' oti fainetai de ta leei h kyria tote giati th phran afou uote kai sto tvd ta elege as epairnan mia allh hthopoio. Na sou poios th proteine ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Swsia ths tatia ligo dyskolo afou ayth thn ekane h dobrev ektos an nomizoun oti oi thletheates exoun apathei amnhsia xaxaxxax alla oti tha ginei h petra tou skandalou anamesa sto klaus kai ton elijah ayto einai sigouro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. De xaneis kai tipota ki egw pou to vlepw to exw varethei aplws thelw na dw pou to pane pou tha katalhxei o klaus kyriws kai ti tha apoginei to mwro ? Pantws eixe prooptikes na ginei mia teleia seira alla dystyxws epese se lathos xeria .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. pantws eimai tis apopsis oti i seira eprepe na eixe teleiwsei...htan mia seira pou tin ksekinhsa gia to story pou eixe kai tin agwnia(den hmouna fan me tous ithopoious) kai apo tin 4h sezon kai meta...einai anuparkto ! To oti o Marcus roufixtike kai den ton eidame na pethainei..me anhsuxei ligo...me tosa comeback pou kanoune se auth th seira! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Mh mou vazeis idees exei gousto na ton xanadoume ki ayton tou xronou mazi me tous allous exallou den htan kai kati to idiaitero emena proswpika de mou arese o xarakthras tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ola ta perimenw pleon hahahaha alla oso gia tin Kathrin..(tin latrevw pragmatika)alla den tha ithela na tin feroune pisw...giati eimai sigouros oti tha ta skatwsoune...1000%....xarhka vevaia me tin Lexi...pragmatika..einai toso kalos xarakthras gia tin seira kai tin exoune mono me Guest !hmarton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ki egw th latreyw th katherine kai tha htela para poly na epistrecei ISA-ISA na taraxei ligo ta nera eidika meta ta teleytaia pou ths ekanan tha htan poly endiaferon pisteyw oson afora th lexi mou aresei para poly kai stenaxwrhthka pou de tha th vlepoume pleon para mono se flashbacks .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. na deis pou to finale tou VD tha einai mazi me Originals...tha pethanei kanas Klaus pou sundeontai oloi kai tha psaxontai meta..hahahahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. na sou pw thn alhtheia den exeis adiko s ayto pou les to exw skeftei opws kai gia ton stefan sto diaries giati aytoi ypotithetai oti einai oi vasikoi prwtagwnistes ki o enas prepei na vrei to redemption ki o allos na kleisei to hmerologio tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Δηλαδη αυτοι που θα πεθαινουν θα πηγαινουν σε μια αλλη πλευρα??...υποθετω οτι στην 6η σεζον θα μαθουμε που πηγε η καθριν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. παιδια εγω εχω σκεφτει κατι αλλο.πρωτον ο ντειμον σιγουρα θα γυρισει γιατι δεν υπαρχει σοου χωρις τον ιαν.αν θυμαστε στη σκηνη της μπονι με τη γιαγια της, η γιαγια της ειπε οτι ειχε φροντισει γι αυτην.σκεφτομαι λοιπον οτι μπορει με καποιον τροπο να μην πεθανει η μπονι η να πεθανει και να ξαναγυρισει ζωντανη η κατι τετοιο.δηλαδη να γυρισει στον κανονικο κοσμο.και αφου ο ντειμον της κρατουσε το χερι μπορει να σωθει και αυτος.κι εγω νομιζω οπως και πολλοι απο εσας οτι δεν εχουν τι να γραψουν και το γυρνανε στο βιβλιο.λιγο αργα δεν το σκεφτηκατε ομως;;;αρε τζουλι θα σε πιασω απο το μαλλι και θα σε κανω 10 σβουρες!!!τεσπα θα κατσω καποια αλλη ωρα να σε κραξω.οσο για την καθριν εχω σκεφτει κατι αλλο.αφου δεν περασε απο την μπονι μετα ηρθε κατι αλλο και την τραβηξε.αυτο δεν μοιαζει λιγο οπως αυτο που τραβαει τους αλλους στην αλλη πλευρα;πχ τον σαιλας η την αλλη την ταξιδευτη;εγω αυτα εχω σκεφτει και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας τωρα που μπορω γιατι σε λιγες μερες ξεκινανε οι εξετασεις και θα ειναι λιγο δυσκολο να μπω.παιδια μη με βρισετε αν πω καμια χαζομαρα ολα υποθεσεις ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Mpa oxi idieteraaaa Fan tis seiras eimai apo vivlia mono to proto exw diavasei alla kserw arketa aposa ginontai....... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. aftoi p itan stin alli plevra perasan stin lithi i vrikan galini........logika an den iparxei i alli plevra tha pernan stin lithi i tha vriskoun galini katefthian....pantos nn stin 6i sezon tha mathoume sigoura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Εμένα μου άρεσε το επεισόδιο στο μεγαλύτερο ποσοστό του. Για αυτό που συνέβη στον Ντειμον δεν σοκαρίστηκα γτ είχε διαρρεύσει. Τραβούσα όμως τα μαλλιά μου με την απάθεια της Έλενα απέναντι στον Στέφαν. Ούτε ένα δάκρυ όταν τον είδε νεκρό, ούτε σημασία μετά του έδωσε όταν γύρισε πίσω. Εντάξει το καταλαβαίνω ότι τώρα είναι με τον Ντειμον αλλά αυτή η συμπεριφορά ακυρώνει όσα βλέπαμε το epic love που είχαν ζήσει τόσα χρόνια. Και μόλις πριν απο λίγα επεισόδια είπε στον Στέφαν πάντα θα σ'αγαπαω. Ναι το είδαμε. Όλοι σε αυτή τη σειρά πέθαναν κ για όλους έκλαψε η κλαψιαρα Έλενα. Για το Στέφαν όμως απάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Ναι κάποιος εδώ έγραψε ότι υπήρχε σχέδιο κ θα τον εσωζαν αλλά πόσες φορές έχουν παει όλα σύμφωνα με τα σχέδια τους; Πως ήταν τόσο σίγουροι ότι θα έφερναν πίσω το Στέφαν κ όλους τους άλλους; Ξενέρωσα παρά πολύ με τη συμπεριφορά της Έλενα. Χάρηκα όμως παρά πολύ για την επιστροφή του Αλαρικ. Ελπίζω να μείνει για τα καλά κ πιστεύω ότι δεν επρεπε να είχε φύγει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Άσχετο το όλο θέμα με τον θάνατο του Ντέιμον και της Μπόνι, που τζάμπα το συζητάμε, γιατί δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι εννοείται ότι ένας από τους πρωταγωνιστές μιας σειράς (και ειδικά τόσο σημαντικός) δεν μπορεί απλά να πεθάνει (όπως ακριβώς έγινε και με τον Στέφαν) και μαζί του θα γυρίσει και η Μπόνι, η οποία μάλλον θα παίξει και τον ρόλο της "πύλης" για τον γυρισμό τους (λόγω της βοήθειας της γιαγιάς της). Το άλλο θέμα που προκύπτει με την αναγέννηση, το οποίο είναι και η θεραπεία των χαρακτήρων δεν ξάφνιασε κανέναν άλλον;;;;;;; Όπως (δυστυχώς) πολύ γρήγορα μας έδειξε ο Τάιλερ, δεν αισθανόταν το ίδιο (που σημαίνει πως οι οξυμένες αισθήσεις του δεν υπήρχαν πλέον) και δεν θεραπεύτηκε όταν έκοψε την παλάμη του. Αυτά μας κάνουν να αντιληφθούμε ότι δεν είναι πλέον υβρίδιο!! Άρα όσοι αναγεννήθηκαν είναι ξανά άνθρωποι! Δεν σας κάνει να σκέφτεστε πώς θα μπορέσουν να αλλάξουν τώρα οι ισορροπίες; Μόνο η Κάρολαιν έμεινε ίδια. Άρα θα δούμε μια Έλενα άνθρωπο ξανά, προσπαθώντας να σώσει τον Ντέιμον όμως χωρίς να υποβοηθείται από τις υπερφυσικές δυνάμεις της... και το βασικότερο;;;; θα δούμε τον Στέφαν ως άνθρωπο. Και με βάση τα υποννοούμενα της σοφής Λέξι, θα υπάρξει κάποια βαθύτερη σχέση με την Κάρολαιν και τον Στέφαν... φαντάζεστε να τον δούμε να είναι μέλος μιας σχέσης στην οποία αυτός δεν θα είναι πλέον ο σοβαρός, ο ξεχωριστός και αυτός που πρέπει να συγκρατιέται και να βασανίζεται με σκέψεις και τύψεις για το αιματηρό παρελθόν του;;; Ίσως αυτό να γοητεύσει ακόμα και την Έλενα ξανά... Τόσα διαφορετικά σενάρια μπορούν να φτιαχτούν. Γι' αυτό πιστεύω ότι το επεισόδιο ήταν υπέροχο.. ίσως να ξαναζωντανέψει την σειρά ή να της δώσει εναλλακτικά πλάνα που επιτέλους δεν θα μας κάνουν να βαριόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Είχα δίκιο για την γιαγιά της Μπόνι:

    What did Grams (Jasmine Guy) mean when she told Bonnie she made sure she’d have peace?
    Plec: It’s the biggest clue one can take in the finale as far as the
    mystery of what’s going to happen next year. That was not an arbitrary
    comment and Grams clearly did something and the question is what.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. kalispera! nomizw oti mono osoi perasan stin alli plevra tis polis gurisan pisw xwris dunameis!opote nomizw mono i elena k o nteimon tha einai anthrwpoi pali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. πράγματι,έχουν κοπεί τελείως οι σχέσεις ανάμεσα σε TVD & TO και (δυστυχώς) έχουν κάνει τελείως ξεκάθαρο ότι δεν θα ξαναγυρίσουν οι Αρχικοί (απο τη συζήτηση Klaus-Caroline)
    --->και νομίζω πως την θεία Jenna δεν την έδειξαν γιατί είχε αναφερθεί ότι βρήκε γαλήνη και ας ήταν βρυκόλακας.Το είχαν πεί στο ίδιο επεισόδιο στο οποίο πέθανε η jenna

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...