Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το καινουριο προγραμμα του CW!!


Το καινουριο προγραμμα του CW για την νεα σεζον. Βλεπουμε οτι το Vampire Diaries εμεινε στην ιδια μερα και ωρα, ενω η σειρα The Originals θα παιζει καθε Δευτερα στις 8:00 το βραδυ ωρα Αμερικης, 03:00 τα ξημερωματα ωρα Ελλαδος.
MONDAY
8:00-9:00 PM THE ORIGINALS (New Night)
9:00-10:00 PM JANE THE VIRGIN (New Series) 

TUESDAY
8:00-9:00 PM THE FLASH (New Series)
9:00-10:00 PM Supernatural

WEDNESDAY
8:00-9:00 PM Arrow
9:00-10:00 PM THE 100

THURSDAY
8:00-9:00 PM THE VAMPIRE DIARIES
9:00-10:00 PM REIGN

FRIDAY
8:00-8:30 PM WHOSE LINE IS IT ANYWAY?
8:30-9:00 PM WHOSE LINE IS IT ANYWAY? (Encore Episode)
9:00-10:00 PM AMERICA’S Next Top Model


9 σχόλια:

  1. dn nomizw oti to originals eixe toso kala noumera gia na to valoun ws lead se kainouria seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον το έβαλαν επειδη η σειρά θα αφορά μια εγκυμοσύνη...λολ
    Θα δυσκολευτεί η σειρά.Ειναι δύσκολες οι Δεύτερες και θα εχει ανταγωνισμό απο το Fox.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai to diavasa k egw oti genika oi deuteres dn einai k oi kaluteres gia tis seires....duo pragmata mporei na shmainei auto:h dn exoun skopo na vgaloun trito kuklo h paraexoun empistosunh sth seira...pisteuw 8a htan kalutera na valoun th deutera to supernatural h to tvd pou exoun perissotera xronia san seires k exoun apokthsei ena sta8ero koino.pantws dn perimena na allaksoun to programma ths triths gt apo oti elegan fetos se sundiasmo to spn kai to originals edwsan ta kalutera noumera triths edw k xronia k prospa8ousan na ftiaksoun tis trites prin to kanali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το tvd δεν κουνιέται.Έχει κατοχυρώσει τη θέση.Και ο κόσμος από ότι διάβασα δεν ήθελε να αλλάξει το SPN.Πολλοί όμως είδαν με καλό μάτι την αλλαγή του Originals.Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως,ακόμα κι αν δεν έχουν σκοπό να βγάλουν 3ο κύκλο εκ των προτέρων,δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να θέλουν να χάσουν νούμερα.Ή υπερ-εκτιμάνε την σειρά ή θέλουν να φτιάξουν τις Δευτέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω το βάλανε για να φτιάξουν επιτέλους κάπως το πρόγραμμα της Δευτέρας τους. Έτσι και αλλιώς αφού πήρε Full 2 σεζόν πολύ δύσκολα θα κοπεί (Την έχει σίγουρα την 3 σεζόν δλδ) το κανάλι πάντα συνεχίζει τις σειρές τους μέχρι να φτάσουν στο αριθμό των περιβόητων Syndication. Και η Τρίτες ήταν πολύ δύσκολες μέρες αλλά τώρα θα είναι μόνο του και θα είναι το lead για την επόμενη σειρά. Δύσκολα τα πράγματα αλλά μπορεί κ να τους πετύχει! + Αν δουν ότι δεν τους βγήκε, έρχονται στην επόμενη μισή σεζόν πολλές νέες σειρές άρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti einai to syndication?gt k alles seires opws to beauty and the beast pairnoun 2 sezon alla dn sunexizoun gia trith

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το beauty and the beast πήρε 3 σεζόν! Από τι διάβασα θα την βγάλει στο καλοκαιρινό πρόγραμμα το κανάλι.
    Τώρα το Syndication είναι η πώληση του δικαιώματος να μεταδίδονται προγράμματα σε πολλούς σταθμούς μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων όπως σε ένα άλλο τηλεοπτικό σταθμό, ένα καλωδιακό κανάλι, ή μια υπηρεσία προγραμματισμού. Π.χ το Originals βγήκε από το The CW αλλά μπορεί μετά από δύο χρόνια ας πούμε να μεταδίδεται από κάποιο άλλο κανάλι το TV Land κτλ. Με αυτό τον τρόπο βγάζουν πολλά χρήματα τα κανάλια. Αντίθετα με την Ευρώπη στην Αμερική είναι κάτι πολύ συνηθισμένο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...