Σάββατο 10 Μαΐου 2014

New promo episode 5.22 "Home" (Season Finale)


Δειτε και το νεο promo για το τελευταιο επεισοδιο της 5ης season το οποιο περιεχει καποιες νεες σκηνες...

33 σχόλια:

  1. Το τρέιλερ δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε αυτό που θα επρεπε. Υποτίθεται οτι θα πρέπει να σε κρατάει σε αγωνία για να το δεις αλλα το μονο που σου προκαλεί ειναι περισσότερη οργή Γιαυτα που έδειξε και στο προηγούμενο επεισοδιο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως γινεται ενα τόσο καλό σενάριο να καταστρέφεται με τόση " μαεστρία". Θέλει πραγματικα πολυ προσπάθεια και ανευθυνότητα για να το ο καταφέρει ένας υποτίθεται επαγγελματίας αυτό. Δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω αυτό που συμβαίνει πραγματικα. Ομβς δεν φταίει μονο η Τζούλι που κατακερματισε τόσο αυτή τη σειρα όσο και το οριτζιναλς. Φταίνε όλοι οι συντελεστές και οι παραγωγοί και το κανάλι που της επιτρέπουν να διαλύει κυριολεκτικά τους χαρακτήρες και την όλη ιστορία αντί να τη πετάξουν και να πάρουν έναν σοβαρό ανθρωπο να σώσει τη κατάσταση. Γιατι ακομα μπορει να σωθεί. Ακομα Σύνδεση των δυο σειρών δεν υπαρχει που θα μπορούσε και θα έκανε και πολλα νούμερα. Οι ηθοποιοί ένας ένας χαλάνε και πέφτουν όλο και πιο πολυ στο πάτο της πλεκ. Μονο αυτοί που πέθαναν νωρις τη γλύτωσαν. Και ο θάνατος του στεφαν ήταν τοςο χυδαία και ντροπιαστικα δοσμένος που απλα σε αηδιαζε να το βλέπεις. Οχι μονο δεν του άξιζε αλλα τον εξευτελισε ακομα περισσότερο!!!!! Πραγματικα το πως κοροϊδεύει τους τηλεθεατές ειναι απερίγραπτο!!!!
    Το τελευταίο επεισοδιο τα χάλασε ολα για εμένα παντως. Εκανα υπομονή τόσο καιρό επειδή λυπομουν να αφήσω χαμένο τοςο χρόνο που είχα σπαταλήσει τόσο καιρό για να το δω και τωρα απλα συνειδητοποιώ οτι δεν άξιζε. Και πραγματικα λυπάμαι γιατι είχε μεγάλες προοπτικές αυτή η σειρα. Και έρχεται και το τρέιλερ και με αποτελείωσε. Δεν ξερω αν θα συνεχίσω να βλέπω τη σειρα. Ειμαι σε ενα δηλημα που έχουν και άλλοι. Παντως αν δεν αλλάξει κατι δεν θα την βλεπει κανεις πιστευω!!!
    Συγνωμη αν ειναι μπερδεμένα αυτά που λέω αλλα τοςο μπερδεμένη ειναι και η σκέψη μου που δύσκολα μπαίνει σε τάξη με αυτά που συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ζητάς συγνώμη,τα είπες εξαιρετικά.
    Μόνο απόλυση αξίζει στην κυρία που κατέστρεψε τα πάντα με την ξεροκεφαλιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ μετά από αυτό που έγινε με το Στέφαν, ας ανατιναχτούν, κομμάτια να γίνουν, καρφάκι δε μου καίγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν 8α μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου!κριμαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε εδώ απαντήσεις της Τζούλι σε φανς,να κράξετε.Δεν φτάνει που θα τρέξει τον επόμενο κύκλο με Delena και Steroline,θέλει και έβδομο(αυτό δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση).Και καλά,πες ότι θα της έχουν μείνει κάτι λίγοι θεατές,ηθοποιοί θα της έχουν μείνει;;;Ο Πολ ήδη θέλει να φύγει μετά τον 6ο και όχι μόνο:

    https://24.media.tumblr.com/43057488f4502dfe8f59ef386db7969d/tumblr_n5eqokKABa1soqtoxo1_500.jpg

    https://31.media.tumblr.com/ffedb26cf956a6bc9276f73b7788667e/tumblr_n5eptbQKcv1soqtoxo1_500.jpg

    https://31.media.tumblr.com/7a8e8a3ee0c9ab133a6b6666e3d479be/tumblr_n5eptbQKcv1soqtoxo2_r1_500.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αα την λαμια!βσκ υπαρχουν πολλοι λογοι delena fans τωρα πια!μεχρι τν 4ο υπηρχαν πολλοι αλλα τωρα εχουν μειω8ει!οταν εννοει οτι 8α προχωρησει ο στεφαν με την καρολαιν εννοει γτ αν φιλη8ουν τελειωσα με τη βλακεια που το εχει κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέχρι ένα φιλί αντέχω,βαριά-βαριά.Όχι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει πεί κάπου ο Πόλ ότι δεν θέλει να συνεχίσει σε 7 κύκλο.....ποιόν 7ο δηλαδή με το ζόρι τον 6ο θα βγάλουν με αυτά τα νούμερα!
    Καλά αυτή η Τζούλι τι πίνει; Χαμπάρι δεν έχε πάρει ότι όλοι την κράζουν και η σειρά έχει πατώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ότι ο Στέφαν θα προχωρήσει το βρήσκω θετικό, το κακό είναι ότι θα γίνει σκηνικό με την Κάρολαιν και εγω δεν το θέλω γιατί αγαπώ την σχέση που έχουν σαν φίλοι, είναι ότι καλύτερο αυτη τη στιγμή.
    Αυτο που δεν θα αντέξω είναι να δούμε παλι τα ίδια με το τρίο. Αν και είμαι σίγουρη επειδή η Τζούλι είναι τελικά κάκιστη σεναριογράφος και προβλέψιμη ότι πάλι μόλις ο Στέφαν θα προχωρήσει θα του πετάξει την Eλένα στην μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα αυτό ακριβώς το κακό!
    Και μια καλή φιλία θα χαλάσει και πες μου μετα ποιοι θα θέλουν ο Στεφαν να γυρίσει στην Έλενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πολ εχει εκφράσει δυσαρέσκεια μετα τον τρίτο κύκλο για το γράψιμο της σειράς και του χαρακτήρα του και δεν θελει να συνεχίσει.Ο Ίαν έχω διαβάσει επίσης ότι θελει να αποχωρήσει μετα τον έκτο κύκλο.Η Γκράχαμ θεωρείται δεδομένη ότι δεν συνεχίζει.Και πολλοί που δεν το λένε δημόσια.Με ποιον θα τον κάνει αυτή τον έβδομο κύκλο;
    Με Ντελενα και Στερολαιν,στα μισά του εκρού κύκλου,θα έχουν ήδη αποχωρήσει οι θεατές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ap' oti jerw o paul arxika hthele stelena endgame twra aplws thelei ta adelfia na einai kala kai makria ap thn elena . Pantws ap oti vlepw kai thn 6 season delena tha fame me to koutali ths soupas syn tois allois tha exoume kai steroline . Pali xalia tha einai h season .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Krima tha tan na xalasei mia yperoxh filia san ayth pou exoun o stefan kai h caroline alla apo thn allh mporei na xypnhsei kai to lenaki kai na arxisei na diekdikei ton stefan pou ton thewrei dedomeno . Tha latreya na th dw na ton parakalei ki ekeinos na exei proxwrhsei sth zwh tou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Syntrimia na ginoun oloi kai ola !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμείς που αγαπάμε την Καρολάιν,δεν θέλουμε να χρησιμοποιηθεί και να πεταχτεί σαν στημένη λεμονόκουπα για να ζηλέψει το Λενάκι,που είχαμε μια σκασίλα.Συν το ότι αυτό θα κάνει τον Στέφαν αντιπαθητικό.Άντε πια που όλοι οι ηθοποιοί θα είναι γλάστρες γύρω από το Λενάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Symfwnw ki egw de thelw na xrhsimopoihthei h caroline kai idiaitera na xalasei mia tetoia yperoxh filia alla an den yparxei allh lysh ti na ginei . Kati prepei na tarakounhsei thn elena alla na mou peis edw de tha th tarakounhsei o thanatos tou tha th tarakounhsei h zhlia ? Alla ti na kanw ki egw de thelw na th vlepw etsi mou spaei ta neyra .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα καλά,είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να θέλετε τον Στέφαν με αυτό το πράγμα που έγινε η Έλενα;;;Του ξερίζωσε την καρδιά 1 εκ. φορές,τι άλλο πρέπει να κάνει πια;;Του Στέφαν θα του άξιζε να βρει μια καινούρια γυναίκα να συνεχίσει της ζωή του και της Έλενας θα της άξιζε να την βαρεθεί ο Ντέιμον και την παρατήσει.Και μετά να πάει να αυτοκτονήσει ελεύθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχχαχαχ Symfwnw mazi sou kai gia mena to idaniko tha htan o stefan na vrei thn alhthhnh tou agaph kai na zhsei gia panta eytyxismenos alla eimai akomh stelena fan kai me ponaei pou de tous vlepw mazi . Fysika omws de th thelw etsi opws einai na einai dipla sto stefan . Gia mena ayth htan pou ton skotwse sto proxthesino epeisodio kanenas allos den eftaige mono aythn .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άν είναι να πάει για 7ο κύκλο η σειρά και να βλέπω το αντιπαθές delena... και steroline καλύτερα να τελείωνε ΤΏΡΑ. Και όχι μόνο αυτό, δέν μπορώ να παρακολουθώ τον 6ο κύκλο και να βλέπω και πάλι το Άθλιο delena με τα πίσω μπρός στην σχέση τούς... και να βασανίζουν τόν Αγαπημένο μου χαρακτήρα Stefan. ( Άν θέλουν να συνεχίσουν έτσι, να φύγει και ο Paul και οι άλλοι... να παίζουν μόνο ίαν και νίνα επειδή υποτίθεται τούς θέλουν οι φάν...Επίσης και να αλλάξουν τίτλο από TVD να το κάνουν Nian και επίσης να πάνε στόν Αγύριστο και πιό πέρα ακόμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Symfwnw apolyta mazi sou an einai na pane gia ebdomo kai na exoume pali damon kai elena as metonomastei to show se delena xwris to diaries giati kaneis de krataei hmerologio pleon kai na paizoun mono oi dyo tous kai o stefan na paei stous originals mpas kai exelixthei kai h filia tou me to klaus pou emeine sth mesh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kai pou na deis ti exei na pei molis teleiwsei h season tha frixeis . Ypotithetai oti de milaei mexri na teleiwsei h season alla meta tha racei kai tha xhlwsei kaitha trexoume pali . Pantws aytws pou vevaiwnei einai oti o stefan vrisketai se fash pou proxwraei th zwh tou ki oti h delena an kai dysleitourgikoi exoun alhthinh agaph . Ayta akribws eipe se kapoious fan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ Ειρήνη μου,δεν πρόκειται να φρίξω με αυτά που θα πει,γιατί τα ξέρω ήδη.Epic love το χαρακτήρισε το Delena η Dries και οι φαν από κάτω έγραφαν να βγάλει τον σκασμό και να σταματήσει να μιλάει.
    Και κάποιος έγραψε,ότι το μόνο σημείο στο οποίο δεν έχουν κάνει σεξ η Έλενα με τον Στέφαν,είναι πάνω από το πτώμα του Στέφαν....!!!Μακάβριο χιούμορ,αλλά τι να πει ο άνθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kala h Dries to xeroume oti thelei to delena pash thysia alla h julie egw pisteyw oti akoma de xerei ti thelei exallou to eipe ki h idia oti prin tessera xronia mazi me to kevin eixan gracei to finale gia ta adelfia alla oxi sxetika me thn elena twra leei oti den einai sigouroi gia to ti tha ginei, Ayto pou vlepw egw pantws einai oti de xerei ti ths ginetai kai ta exei mplexei ola mesa sto myalo ths ola ta exei kanei axtarma .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτο θέλουν να πετύχουν, να κανουν τον Στέφαν αντιπαθητικό και αδύναμο για να λένε όλοι ο Ντειμον ο γαμάτος.... Αι στα τσακιδια λάμιες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αχαχαχα!!!!!!!!! ΠΕΣΤΑ!!!!! Πραγματικά την σκέφτομαι να του λέει με το ηλίθιο ύφος μετανιωμένη "Stefan Ι m sorry, i love you" και μου έρχεται να ξεράσω................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εντάξει παιδιά, κάποιος μας κάνει πλάκα εδώ! Ας αλλάξουν σεναριογράφο επιτέλους! Μα τα έχει παίξει τελείως αυτή η ξανθιά σαύρα? Ας έκανε άλλη σειρά με τον Ιαν και τη Νινα, ήταν ανάγκη να καταστρέψει αυτήν εδώ? Οι πρώτοι κύκλοι ήταν όλα μια φούσκα δηλαδή? Μα ψυχασθενείς είναι όλες εκεί πέρα? Ας τα φτιάξουν αυτές με τον Ιαν, τι βγάζουν τα απωθημένα τους στη σειρά? Μα έλεος δηλαδή!
    Όσο για το steroline, πιο μεγάλη αηδία δεν έχω ματαξαναδεί! Κ εμείς νομίζαμε ότι θα βλέπαμε καμιά φιλία της προκοπής σ'αυτό το έργο! Γιατί την αφήνουν και κυκλοφορεί ελεύθερη την τρελή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδιά συμφωνώ μαζί σας όσο για την πλέικ γιατί δεν την απολύουν και να συνεργαστούν επιτέλους με έναν σοβαρό επαγγελματία που θα δώσει στην σειρά αυτό που της αξίζει και να θα την πάει παρακάτω σύμφωνα και με τα βιβλία και όχι να την καταστρέψει με τόση ευκολία όπως η Τζούλι? σε καμία σειρά δεν σκοτώνουν τον πρωταγωνιστή και όλους τους βασικούς χαρακτήρες για ένα βαρετό ρομάντζο! Πάντως κρίμα περίμενα τόσο πολύ για να δω τον πέμπτο κύκλο για να ξενερώσω τελείως! ελπίζω να κάνουν τις κινήσεις που χρειάζεται μπας και σώσουν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό είναι ωραίο φωτογραφικό αφιέρωμα στον Στέφαν:

    http://www.buzzsugar.com/Stefan-GIFs-From-Vampire-Diaries-34751747#photo-34753107

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ Όμορφο Αφιέρωμα!!! STEFAN<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.youtube.com/watch?v=vM59ElvOIAE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!!! Βρήκαν και φωτό χωρίς μπλούζα...τον Ian τον ξεγυμνώνουν συνέχεια, ενώ τον Paul ψάχνεις με το τουφέκι να τον δείς γυμνό απο την μέση και πάνω!!!!! Παντώς είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Epitelous eidame ton damon na antidra epeidh exase ton adelfo tou alla elpizw na mhn einai mono ayth h antidrash tou kai fysika mh dw kamia scene me fili delena giati tha xerasw . Toulaxiston gia ENA epeisodio na epikentwthoun sto desmo ths oikogeneias !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...