Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Το τέλος και οι προσπάθειες ''ανάστασης'' της σειράς!


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 
Ξέρω, ξέρω... είχα πει θα γυρίσω ποιο νωρίς αλλά παιδιά... είχα ένα ατύχημα λίγο σοβαρό με το αυτοκίνητο και τώρα είμαι μια χαρά και έτοιμος να γυρίσω για δράση για όλο τον ελεύθερο χρόνο μου. Από την Δευτέρα που μας έρχεται θα είμαι κανονικά on-line (όταν δεν δουλεύω) για όλη την ενημέρωση μας! 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
~DinosSK

Στα δικά μας τώρα...

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα δεν με τρέλανε το τέλος της σεζόν και γενικά η σεζόν αυτή. ΟΚ! Λατρεύω Damon αλλά το μόνο ωραίο που είχε εδώ η σεζόν ήταν ο θάνατός του. Πιστεύω θα επιστρέψει αλλά είναι κάτι που κάνουν πρώτη φορά στην σειρά...  Αν και ακούγονται πολλά πως ο Ian θέλει να αποχωρήσει από την σειρά... 

Τώρα που τελείωσε η σειρά βλέπουμε πως επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέγαμε πως η σειρά πήρε λίγο την κάτω βόλτα.
Σε μια προσπάθεια των παραγωγών και των συντελεστών να πάρουν πάλι πίσω το κοινό που έχασαν βλέπουμε πως κλείνουν και πάλι μόνιμο ρόλο στην σειρά παλιοί αγαπημένοι χαρακτήρες... όπως ο Alaric! Ένας χαρακτήρας που αγαπήσαμε αν και δεν είμαι βέβαιος πως θα κολλήσει και πάλι στο story αφού έχει ξεφύγει η σειρά από την θαυμάσια πλοκή που είχε όταν υπήρχε και ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Matt Davis! Πάντως είναι κάτι που χάρηκα... 

Διάβασα πως θέλανε και την Lexi για μόνιμη και το συζητούσε και η ίδια η Arielle αλλά η σειρά The After στο WEB TV του Amazon πήρε την πρόκριση για την συνέχεια της μετά από την προβολή του pilot και έτσι είναι δεσμευμένη εκεί (το pilot ήταν τέλειο και χαιρόμαστε για την Arielle Kebbel)! 

Επίσης ο Enzo ανακοινώθηκε από το CW ως βασικός της έκτης σεζόν. ΟΚ! Καλός αλλά ως εκεί και να μην ήταν δεν θα με χάλαγε... αλλά προφανώς έχει κάποιο κοινό και μετά από τις διαμαρτυρίες του αποφάσισαν να τον κάνουν μόνιμο... 

Περιμένουμε και ελπίζουμε να γίνει κάτι εξαίσιο στην νέα συνταγή της σειράς. Με όμορφη πλοκή όπως πρώτη και δεύτερη σεζόν!!!! Μας έλειψε το καλό, γνήσιο και σαγηνευτικό TVD φέτος...!!!!

14 σχόλια:

  1. Έλα βρε Dinos,που είσαι βρε παιδί;;;Χρόνια και ζαμάνια!!!
    Αστειεύομαι,περαστικά φυσικά.
    Εμένα μου άρεσε αρκετά το τέλος.Αλλά έχεις δίκιο,δυστυχώς.Το πιο ενδιαφέρον του Ντέιμον φέτος,ήταν ο θάνατος του.....tragic.
    Τελοσπάντων.Βγάλε κανένα spoiler να μας αναστατώσεις πάλι,να ανάψουν τα αίματα!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχαχα ευχαριστώ πολύ!!!! Καλό ήταν αλλά με χάλασε αυτό το ότι το καλύτερο πράμα ήταν ο θάνατος του damon.... όχι απλά tragic ... OMG και 3 LOL!!!!!! Φεύγω διακοπές και από δευτέρα που επιστρέφω ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ SPOILER ΝΑ ΒΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλωσήρθες!!!!!!! σε περιμένουμε με αγωνία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλως τον...
    Περαστικα και σιδερενιος...
    Θα συμφωνησω μαζι σου για το τελος τραγικο,δεν λεω συγκινηθηκα αλλα δεν με
    γεμισε.
    Αντε βγαλε τα hot σποιλερ που κυκλοφορουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περαστικα ντινο και να προσεχεις!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά Dinos!!! Χαρήκαμε για την επιστροφή σου!!!! Και όπως λέει και η φίλη ''vampire fan'' βγάλε κάνα spoiler να γίνει ΧΑΜΟΣ!!! Να περάσει ευχάριστα το καλοκαίρι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα ξερουμε αν ο Ντειμον θα εχει κεντρικο ρολο στην σειρα?τι ακριβωσ εννοεισ οταν λες πωσ θελει να αποχωρησει ?που το διαβασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να πω..το θεμα ειναι οτι αμα φυγει ολο το κεντρικο cast δεν θα μεινει σειρα(το λεω επειδη ακουσα πωσ και ο Paul ειναι δισαρεστημενος με τον χαρακτηρα του ως Στεφαν)και η Julie ελεγε πωσ θελει να κανει και 7ο κυκλο αλλα δεν το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδιά εγώ διάβασα ότι ο ian θα είναι κανονικά στην καινούρια σεζόν και από κουτσομπολιά λέγανε ότι θα φύγει γιατί δεν τα πήγαινε καλά με την nina πράγμα που δεν ισχύει γιατί είναι κάλοι φίλη και κάτι ακούστηκε για επανασύνδεση(δυστυχώς :'-( ) με κάποιο τρόπο ο damon θα επιστρέψει απλά όχι από τα πρώτα επεισόδια δηλαδή όπως καταλαβαίνεται θα μας βγάλουν τον λάδι μέχρι να γυρίσει και όλα θα γίνουν μπάχαλο... για τη bonnie δεν ξέρω σίγουρα αλλά μάλλον και εκείνην θα επιστρέψει.....ελπίζω αυτή η σεζόν να πάρει σωστή πλοκή γιατί η φετινή είχε πολλά κενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα που το θυμηθηκα..συμφωνω γιατι ειχε πολλα σεναριογραφικα λαθη!! Ας πουμε ενα ηταν το οτι οταν ειχε πεθανει η Καθριν(πριν μπει στο σωμα της Ελινας) η μπονι που την ειδε οτι εχει πεθανει δεν εκανε κατι ουτε ειπε οταν επεστρεψε στο σωμα της Ελινας και δεν περασε απο μεσα της!! Αν ειναι δυνατον τετοια λαθη?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ante re Ntino pou einai ta spoiler pou mas exeis yposxthei perimenoume me agwnia xaxxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. geia sas, ime kainourgia stin selida sas,pos mporw na dw ta episodia tis 5 seasons???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aυτό που βασικά με αφορα είναι πότε θα παικτεί το 11ο επεισόδιο στην Αμερική, και αν και ποτέ θα υπάρξει 7ος κυκλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ενδέκατο επεισόδιο θα παιχτεί στις 22 Ιανουαρίου του 2015 στην Αμερική και όσον αφορά για την έβδομη σεζόν ακόμη το συζητάνε δεν είναι τίποτα σίγουρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...