Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Season 6 : '' Ένας καινούριος κόσμος για τον Tyler'' οταν γύρισει πίσω!

Ένας αγαπημένος χαρακτήρας, ο Tyler θα γυρίσει στην 6h season ως άνθρωπος.Ο Μάρκος και οι travelers, έσπρωξαν τον Tyler στη γράμμη γινόταν το ''χωρίς μάγια'' ξόρκι με αποτέλεσμα ο Tyler να επιστρέψει στην αρχική του μορφή, δηλάδη άνθρωπος με γονίδια λυκανθρώπου.

Τι θα γίνει με τον Tyler στην 6η season?

Αυτή η season θα είναι ένα καινούριο κεφάλαιο για όλους τους χαρακτήρες, δηλαδή με λίγα λόγια θα αλλάξουν πολλά γεγονότα. Έτσι και με τον Tyler, ξαναγυρνώντας στην αρχική του μορφή θα τον αλλάξει ολοκληρωτικά. ''Ειναι συναρπαστικό και τρομακτικό ταυτόχρονα,'' λέει ο Trevino ( Tyler ) .
''Δέν έχει πια τις δυνάμεις του,και νιώθει πιο απροστάτευτος απο ποτέ. Πως θα μπορέσει να προστατεύσει τον εαυτό του; Αλλά αυτό ίσως να είναι καλό, γιατί δεν θα έχει να σκεύτεται όλα αυτά που συνοδεύονται με την supernatural πλευρα του. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το ταξίδι που θα διανύσει μέχρι το τέλος.'', λέει ο Michael Trevino.

Για ακόμη μια φορά, ο Trevino θεωρεί και αυτός πως το θέμα Tyler/Claroline έχει κλείσει οριστικά.Φυσικά αυτοί οι 2 θα παραμείνουν φίλοι.

''Όλα ήταν τόσο τρελά κατα το τέλος της 5ης season, αλλά έχουν ακόμη αγάπη μεταξύ τους. Είναι ακόμη φίλοι.Αλλά σε ερωτικό επίπεδο, ο χρόνος έχει περάσει για αυτούς.Δεν τους βλέπω ως ερωτικό ζευγάρι στο μέλλον,αλλά τους βλέπω να παραμένουν φίλοι και θεωρώ πως η ανθρώπινη μορφή του Tyler θα έχει μεγάλη σημασία σε αυτό.''

Σύμφωνα με την Julie Plec, ο Tyler θα βρεί κάποιά συντροφιά.

''Ο Tyler, έχει έναν θυμό μέσα του που έρχεται απο την φύση του ως λυκάνθρωπος.Τώρα με την εμπειρία που κατέχει και με όλα αυτά που έχει περάσει, ως λυκάνθρωπος θα προσπαθήσει να καλυτερεύσει τον εαυτό του και να αλλάξει τον χαρακτήρα του, παρά τα γονίδια του λυκανθρώπου που ζουν μέσα του'' λέει η Julie.

''Θα περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά θα είναι καλές δυσκολίες.Είμαι ενθουσιασμένη για την ιστορία του Tyler φέτος. Είναι η ώρα να βρεί κάποια καινούρια αγάπη,γιατί αν υπάρχει κάτι που να μας βοηθάει στις σκοτεινές ώρες μας, αυτή είναι η αγάπη,οπότε είμαι ενθουσιασμένη να το ανακαλύψω αυτό μαζί του. ''


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...