Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

More Original news!

Μετά απο τα σοκαριστικά γεγονότα του finale της season 1, η Esther και ο Mikael θα είναι 2 απο τα βασικά πρόσωπα της 2ης season, αλλα θα υπάρξουν και άλλες ιστορίες που θα εξελιχθούν σε αυτή την season. Φημολογείται πως θα υπάρξουν κάποια crossovers με το αγαπημένο μας vampire diaries, και φυσικά θα δούμε και παλαιότερες στιγμές των πρωταγωνιστών μας.

Με την Cami ως μοναδική μη supernatural ( με άλλα λόγια : άνθρωπος) θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει αυτή η αρχηγός των ανθρώπων. Για την Francesca Correa, η λυκάνθρωπος που σκότωσε σχεδόν όλα τα βαμπίρια, θα μείνει λίγο περισσότερο για να αναστατώσει όσο μπορεί τους Originals, όσο οι εχθρόι τους θα συνεχίζουν να αυξάνονται.

Η Julie Plec μας πετάει ένα μικρό spoiler λέγοντας πως η Francesca θα οργανώσει μαζικές επιθέσεις ενάντια των βρικολάκων. Αλλά έεεεεεεελα που δεν είναι η μόνη. H πολυαναμενόμενη season 2 θα μας παρουσιάσει τους καινούριους εχθρούς των Originals : Μια μάγισσα που την λένε Lenore, και έναν μάγο τον Kaleb. This is going to be goooooooooooood! 

Θα ήθελα την γνώμη σας. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά παίρνουμε λίγη γεύση απο αυτά που θα δούμε.

With love, Izzy xx

2 σχόλια:

  1. Σε αυτή την σεζόν μήπως ξέρετε αν θα δούμε καθόλου Rebekka???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμαν μωρε με τους εχθρους!ουτε ενα φιλο (πραγματικο) δν εχουν! :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...