Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

New LOVE alert!

Εδώ και 3 χρόνια ο αγαπημένος μας σταρ Ian Somerhalder είχε σχέση με την επίσης αγαπημένη μας  Nina Dobrev . Όμως χώρισαν, αφήνοντας κάποια ενδεχόμενα για επανασύνδεση, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Και οι 2 star έχουν προχωρήσει στην ζωή τους, πιο πολύ όμως ο Ian που φημολογείται ότι έχει σχέση με την star Nikki Reed( Twilight ) . Οι παπαράτσι τους έχουν πετύχει πολύ τώρα τελευταία, και μπορούμε σχεδόν να πούμε με σιγουριά ότι οι 2 stars έχουν ερωτικές σχέσεις.






Yπάρχει πολύ επικοινωνία μεταξύ τους μέσω twitter και οι φήμες όλο και φουντώνουν αφού έχουν πιαστεί δημόσια χεράκι-χεράκι. 


τώρα θέλω την γνώμη σας. Προτιμάτε nina-ian ή nikki-ian?  

with love, izzy .







11 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν έχουν σίγουρα σχέση ο Ίαν με τη Νίκι(γιατί τον έχουν μουρλάνει οι παπαράτσι με διάφορες),αλλά είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλοι.
    Αν είναι μαζί,μπράβο τους και την προτιμώ από τη Νίνα γιατί έχει πολλά κοινά με τον Ίαν.Την αγάπη για τα ζώα,για τη φύση,κτλ.Δείχνει να ταιριάζει πιο πολύ στον κόσμο του Ίαν.
    Η Νίνα από την άλλη,φαίνεται σαν ένα κορίτσι διψασμένο απελπιστικά για δημοσιότητα.Ούτε καν θυμάμαι των αριθμό των αντρών που είχε σχέση μαζί τους μετά τον Ίαν.Ούτε υπήρξε ποτέ μεταξύ τους προσπάθεια επανασύνδεσης.Όλα στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν σαν φήμες,αλλά ποτέ κανένας δεν τους είδε μαζί.
    Φαίνεται ότι τώρα πια δεν τον νοιάζει τον Ίαν ούτε τι κάνει η Νίνα,ούτε η επιρροή της σχέσης τους στη σειρά.
    Go Ian!Be happy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Egw protimw Nian giati mou aresan sa zeygari kai pisteyw oti sigoura tha eixan kapoia koina vevaia to gegonos oti mperdecan ta epaggelmatika me ta proswpika den htan yper tous giati pisteyw oti olh ayth h yperekthesh tous ekane kako opws kai sth seira pou paizoun mazi . Fysika sto xwrismo tous prepei na epaixe rolo kai h diafora hlikias pou exoun giati opws kai na to kanoume alla pragmata zhtaei apo th zwh enas 35 ki alla mia 25 h opoia einai gemath oneira kai etoimh na katakthsei to kosmo kai logiko einai na mh skeftetai oute gamo oute oikogeneia pros to paron .Tha hthela na einai xana mazi alla an den ginei pote ayto thelw na einai eytyxismenoi proxwrwntas kai oi dyo tis zwes tous me allous syntrofous !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αληθεια ειν οτι πρμν καιρο αυτο το post btw.....απο οτν βγηκαν φημες για τν ian και τν nikki διαβαζω διαφορα στα ξενα sites και σε σελιδες στο φβ τα περισσοτερα ειν σχολια που ΟΛΟΙ προτιμανε τν nina ενω οταν ητν μαζι λεγανε πως δν του αξιζει του ian η nina...Για εμν η Nikki παρολο που δν ξρ σχεδον τπτ για αυτν μονο το οτι επαιζε στο twilight και οτι τα ειχε με τν kellan lutz μου φαινεται ομορφη και να εχει πολλα κοινα με τν Ian (πχ η αγαπη τους για τα ζωα) Πιστευω οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ εχουν περδεψει το "Νian" με το "Delena" και το "Delena" με το "Nian" και καπου εκει το εχασαν και οι σεναριογραφοι του tvd. Δυο ανθρωποι που εχν χημεια στν τηλεοραση δν σημαινει οτι εχν το ιδιο κλ χημεια και στν ζωη τους (και αντιστροφα) Πιστευω οτι στο tvd ο Paul εχει περισσοτερο χημεια με τν Nina (ητν σαν Katherine-Stefan-Elena ακμ και σαν Silas Amara) ομως στν πραγματικη τους ζωη δν μπορω να τους φανταστω μαζι οπως τν Ian με τν NIna μονο σαν φιλοι! Αυτο ειν που δν μπορουν να ξεχωρισουν! ΠΧ η Phoebe πιστευω οτι ειν ο πιο σπαστικος χαρακτηρας του Originals και του tvd (για οσο επαιξε) ομως στν πραγματικοτητα τν θεωρω πολυ αστεια κ κλ κοπελα!Αυτα ηθελα για αρχη να πω sorry για τα ορθωγραφικα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα είπες!!! Και εγώ εδώ στο blog στο παρελθόν έχω τονίσει για το ''παραλήρημα'' Nian & delena πού οί φάνς τα μπέρδεψαν και στην συνέχεια η τρελοΤζούλι τα έκανε Μαντάρα.... Όσο για τον Ίαν είναι Καλύτερα με το Νέο του Αμόρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους και αυτοι και η Τζουλη! Πιστευω πως το ολο θεμα το εχασαν απο την υπερβολικη αγαπη που εχουν οι φανς του tvd στον ian και εχασαν τν ουσια...ποσο μαλλον τωρα που πηραν το βραβειο "καλυτερο ζευγαρι της χρονιας" (στν τν παντα) και "καλυτερη χημεια" το Delena θα συνεχειστει πιστευω παρολο που ο Ian και η Nina εδειξαν στο comic con να μν μπορουν να συνεργαζονται τοσο ευκολα πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς έτσι!!! Όσο για το ''καλύτερο ζευγάρι και μαζί η χημεία τους''... Δεν με πείθουν.....delena δράμα μπρρρρ.....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι φαν θα απογοητευτουν πληρως στο τελευταιο επεισοδιο....Κατα τν γνωμη μου θα το "κλεισουν" και με delena και με stelena θα μου πεις πως γινεται αυτο εγω πιστευω οτι ΟΛΟ αυτο το αφηγητε καποιος η ειναι απλα ειν βιβλιο που εχει γραψει ο Στεφαν η η Ελενα ετσι το "βιβλιο" να τελιωσει με delena και η σειρα με stelena (η αντιστροφα)ηηη με τπτ απο τα δυο τα 2 αδερφια μαζι να κοιτανε απο μακρια μια κανονικη ζωη της Ελενας...εκτος και αν η Τζουλη ειναι τοοσο χαζη και το "κλεσει" η με stelena η delena (που ελπιζω να μν το κανει)..........:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτά που λες!!! Όσο για το τέλος της σειράς κρατώ ψυχραιμία!!! Έχουν να δούνε πολλααά ακόμα τα ματάκια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Kellan Lutz ήταν παλιά.Η Nikki ήταν παντρεμένη με τον Paul MacDonald,με τον οποίο έχει χωρίσει και έκαναν παρέα ως ζευγάρια,με τον Ian και τη Nina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι και εγω πιστευω οτι εχμ να δουμε αρκετα ακμ αφου ακουστικε απο τν Τζουλη οτι θα παει και 7η σεζον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ήταν φίλες.Ηταν κυρίως φίλη του Ίαν πολυ πριν γνωρίσει τη Νινα.
    Δε νομίζω οτι της έκανε τίποτα της Νίνας.Εχουν χωρίσει εδώ και πολυ καιρο και η Νινα έκτοτε προχωράει τη ζωή της με διάφορους άντρες.
    Αμηχανία ίσως,γιατί και ο Ίαν συναναστρεφοταν με τον άντρα της Νικι,οςο έκαναν παρέα ως ζευγάρια,αλλα στον κόσμο που ζούνε αυτοι,ειναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα,απο τον κόσμο που ζούμε εμεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...