Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

The Originals Stars Tease Esther's Revenge, 'Uneasy' New Alliances and More in Season 2

Η ''εκδίκηση'' υπάρχει ως κύριο μενού στην καινούρια season που θα επιστρέψει τον χειμώνα. O – Joseph MorganDaniel GilliesPhoebe Tonkin and Charles Michael Davis θα κάνουν μια συνέντευξη και θα μας φανερώσουν κάποια πράγματα για την καινούρια αυτή season. 

1) Oι ''βοηθοί'' της Hayley: Τώρα που η Hayley είναι hybrid, θα χρειαστεί βοήθεια για να ελένξει την φύση της. Αλλά ποιος θα το αναλάβει αυτό? '' Αυτό θα το ανακαλύψουμε σιγά σιγά'' λέει ο αγαπημένος μας Joseph Morgan. ''Νομίζω πως θα βάλουμε όλοι το όνομα μας σε ένα μπόλ'' προσθέτει ο Charles Michael Davis

2) Το μωρό έφυγε: Στο finale, είδαμε ότι το μωρό το ανέλαβε η Rebecca για την προστασία του, όμως αυτο το γεγονός δεν θα ξεχαστεί εύκολα στην original family.''Στα πρώτα 3 επεισόδια θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις που θα αφορούν το μωρό '' λέει η Phoebe Tonkin. ''Δεν θα προσποιηθούμε ότι δεν συνέβη''.

3) Η ''μπάντα'' τον αδελφών: Αντίθετα με την season 1, ώπου οι σχέσεις τον αδελφών δεν ήταν και οι καλύτερες, τώρα στην season 2 τα αδέλφια θα βρίσκονται σε μια αρμονική κατάσταση. ''Αυτό το finale ήταν βασικά μια αποκάληψη'' λέει ο Daniel Gillies. Προσθέτει ο Joseph Morgan ''Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, αλλά στο τέλος θα υπάρξει αρμονία. Ουτώς η άλλος στο τέλος,είχαμε όλοι μας έναν κοινό στόχο.''

4)PARENTAL CONTROL: Τα δύο αδέλφια θα πρέπει να είναι ενωμένα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την μητέρα τους Esther και τον πατέρα τους Mikael απ'το να εξαφανίσουν όλη την οικογένεια τους. '' Δεν είναι πολύ χαρούμενοι με εμάς'' λέει ο Joseph Morgan. ''Είμαστε υπεύθυνοι για τον θανάτο τους, οπότε δεν θα είναι έκπληξη το να θελήσουν να μας εκδικηθούν''.


Ποιά είναι η γνώμη σας για όσα είπαν οι αγαπημένοι μας Originals? περιμένω τα comment σας!

With love, Izzy xx




9 σχόλια:

  1. kserei kaneis an 8a einai h claire holt sto comic-con fetos?prin liges meres eixa diavasei oti den 8a einai alla shmera diavasa oti 8a einai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν την είχαν αναγγείλει από όσο θυμάμαι.Τους Κλάους,Ελάιτζα,Μαρσέλ,Κάμι,Νταβίνα,Χέιλι είχαν αναγγείλει επισήμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai to eixa dei k egw auto alla twra diavasa kapou oti 8a einai k auth k o josh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αποκλείω να την επιστρατεύσουν τελευταία στιγμή για τις εντυπώσεις,αλλά ούτε στην αφίσα δεν την έχουν για την 2η σεζόν.Και τι να πει,αφού δεν θα είναι στη σειρά.
    Οι Originals πάντως πηγαίνουν με όλο το cast.Ενώ στο tvd με ενοχλεί που βλέπουμε συνεχώς τους 3.Φέτος θα έχουν και την Γκράχαμ τουλάχιστον.lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. e afou den einai regular gia auto den einai sthn afisa,logiko.8a xarw polu an einai pantws,na mas pei 2 pragmata!oxi entaksei k to tvd den pairnei mono tous vasikous.to 2011 phran k joseph k candice,to 12 steven,michael k zach k perusi candice k kat...fetos mono kat?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kat,Paul,Ian & Nina.
    Ναι,οκ,αλλά και στο Paley οι Originals ήταν με όλο το καστ ενώ το tvd με Ian.Nina,Paul.
    Εντάξει,οι του tvd παίζει και να έχουν βαρεθεί,αλλά αμάν πια με το ερωτικό τρίγωνο.Ποιος δεν ενδιαφέρεται να δει την Έλενα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a gia to comic-con elega!k autoi pou pane me to zori 8a phgainoun..ti na kanoun meta apo tosa xronia 8a vare8hkan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το άρθρο εκφράζει απόλυτα την άποψη που έχω κι εγώ για τους Originals:

    http://www.charactergrades.com/the-originals/from-a-cradle-to-a-grave

    "Hayley had one job, to die and stay dead, and she failed that job."

    Oh yeah.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...