Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

TVD Season 6: Πως θα ξεπεράσει η Ελένα τον χαμό του Nτείμον και της Μπόνυ;




   Τι συμβαίνει όταν χάνεις την αγάπη της ζωής σου και μια απο τους καλύτερους σου φίλους; Θα μάθουμε στην 6η season του TVD.  Σε μια συνέντευξη με το TV Guide η Julie Plec είπε πως τα πρώτα επεισόδια της 6ης season θα τοποθετηθούν πολλούς μήνες μετά τον θάνατο της Bonnie και του Damon, με πολλούς χαρακτήρες να αντιδρούν με αυτούς τους θανάτους με διαφορετικούς τρόπους.

'' Η Ελένα έχει γυρίσει στην κανονική της ζωή, στην σχολή και φαίνεται πως είναι καλά, αλλα το μυστήριο είναι πόσο καλά μπορεί να είναι; '' λέει η Plec. Και υπάρχουν κάποια περίεργα γεγονότα που μας πληροφορούν που και πώς αντιμετωπίζει τον χαμό της Bonnie και του Damon.

Σύμφωνα με την Julie Plec,τα παρακάτω μας πληροφορούν για την ψυχολογική κατάσταση των χαρακτήρων αλλά και τις ενέργειες τους στα πρώτα επεισόδια της 6ης season.

STEFAN : Αυτός και η Ελένα θα συνδεθούν γύρω απο το γεγονός ότι κάποιες φορές χρειάζονται extreme επιλογές για να ξεπεράστουν κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις που σε πληγώνουν τόσο βαθιά. Θα δούμε την φιλία τους να αναπτύσσεται ομαλά και δυνατά πέρα απο το πως ο καθένας τους αντιμετωπίζει τον χαμό της Bonnie και του Damon.

CAROLINE  : Αυτόν τον χαμό τον κατανόησε με τον δυσκολότερο ίσως τρόπο όποτε θα πρέπει να το πολεμήσει όπως κάνει πάντα η Caroline. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πως θα πολεμήσει αυτήν την κατάσταση και με ποιόν, και πως ζεί την ζωή της.

ALARIC : Όπως θυμόμαστε, ο Alaric είχε γίνει ο φορέας του Klaous, μετά πέθανε, ύστερα έγινε ένας περίεργος βρυκόλακας και φάντασμα, και προσπαθούσε να δεχτεί ότι είχε γίνει κάτι που μισούσε απίστευτα. Αλλά προσπαθεί να συμπεριφέρεται και να είναι άνθρωπος, όπως ήταν, οπότε όπως καταλαβαίνουμε  δεν θα είναι εύκολο για αυτόν. Περιμένουμε επίσης να δεχτεί μια νέα γυναίκα στην ζωή του και παράλληλα ο δεσμός του με την Ελένα μεγαλώνει όλο και περισσότερο..


Αναμένω γνώμες!

With love, Izzy xx

28 σχόλια:

  1. Η Ελένα έχει γυρίσει στην κανονική της ζωή, στην σχολή και φαίνεται πως είναι καλά, αλλα το μυστήριο είναι πόσο καλά μπορεί να είναι;

    ti ennoei m auto?

    nina <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πίστευα ότι θα βιώσουν χωριστά την απώλεια ο Στέφαν και η Έλενα,αλλά φαίνεται ότι η φιλία τους θα γίνει πολύ δυνατή και θα συνδέονται,άσχετα που θα κάνουν ξεχωριστά extreme πράγματα.
    Η Καρολάιν έχω περιέργεια να δω πως ζει τη ζωή της,γιατί μάλλον θα το πάρει βαριά το πράγμα,ως control freak που χάνει τον έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Fans του Στέφαν,που είστε πολλοί εδώ μέσα,δείτε ένα ωραίο αφιέρωμα στον Στέφαν με αφορμή τα γενέθλια του Paul.Θα το λατρέψετε:

    http://www.buzzsugar.com/Stefan-GIFs-From-Vampire-Diaries-34751747#photo-34753122

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STEFAN αγαπημένος !!!!!! Πολύ ωραίο αφιέρωμα!!! THANK YOU!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Poly wraio afierwma eyxaristoume poly axexastos Stefan !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλάκα του κάνουν....μαλλον τσαντίζεται με το sexywesley και έχουν συνεννοηθεί όλοι....
    Το λεει και η Τζούλι σε κάποιο σημείο "The beauty of working with the same people for 6 years is that they become your family and you can f*ck with them freely.#sexywesley"
    Τον ξεσκίσανε τον κακομοίρη, μόνο η Νίνα και ο Τζοζεφ δεν το έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε πως του ευχύθηκε η Φοιβη χρόνια πολλά...ανέβασε μια φωτο του που είναι μικρούλης και του γράφει "χρονια πολλά μωρό"
    Κουκλάκι ζωγραφιστό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Poly glykeia xeironomia apo merous ths na anevasei ayth th fwto .Eyxomai sto agori mas xronia polla kai na ta ekatosthsei na einai panta kala kai na fwtizei tis zwes mas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικα αυτοι οι 2 ειναι μαζι ή οχι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. misooo...h elena dn 8a ta ftia3ei m kanenan alon etsi?? otan gurhsei o damon 8a einai pali mazi eeee??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω ξανα τους πρώτους κύκλους......O Stefan δεν θα φερόταν ποτέ όπως φέρθηκε ο Damon. Εκμεταλεύτηκε άριστα την κατάσταση και πέτυχε αυτό που ήθελε όταν ο αδερφός του ήταν μακριά. Έχουμε κάνει πολλές κουβέντες πάνω σε αυτο και ξαναλέω δεν είναι θέμα συμπάθειας του Στεφαν...αλλά ρε φίλε δεν το κάνεις αυτό στον αδερφό σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως όλοι τους καμια σχεση με τον 5 κύκλο...τους έχουν καταντήσει...κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Symfwnw apolyta mazi sou gia mena ayto ekane o Damon htan apaisio kanenas adelfos de feretai etsi ston allon den yparxei dikaiologia gia kati tetoio aporw pws oi alloi shiparoun to Damon sa xarakthra ? Eidika ayth h scene pisteyw oti ta leei ola akomh kai sto telos mporei na kerdise thn apodoxh pou toso anazhtouse alla ayto katestrece ton adelfo tou !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DELENA: Χθες νικησαν στα MTVu το βραβειο
    στην κατηγορια "Καλυτερο Ζευγαρι Της Χρονιας" . Οι υπόλοιποι υποψηφιοι ήταν Dean και Castiel (Supernatural), Katniss και Peeta (The Hunger Games), Sherlock και Watson (Sherlock) και Stiles και Derek (Teen Wolf).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eilikrina emena de mou aresan katholou sa zeygari fetos de tha edina sygxarhthria alla syllhphthria isws stis alles season na to axizan alla fetos oxi me tipota gnwmh mou panta !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. N: How about Vampire Diaries‘ upcoming sixth season?

    KW: Vampire Diaries… Julie Plec will kill me, but I’ve read the first six [scripts] and it’s really good, it’s really scary. I love what’s happening on Vampire Diaries this year, and it’s one of those things where [when] I was reading it I was going, “Wow! We should have done that a long time ago.” I think it’s gonna be a great season. I think it’s gonna be our best season yet.

    O Kevin Williamson einai enthousiasmenos gia th fetinh season tou tvd makari na enthousiastoume ki emeis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μακάρι δεν θα πει τίποτα.
    Κι εμένα καλύτερη μου ακούγεται η 6η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. E afou to leei o Kevin egw ton empisteyomai pisteyw oti ths edwse kapoies wraies idees gi ayth th season exallou ayrio tha vgei kai to prwto trailer tha mathoume perissotera .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αμήν Παναγία μου! Να δούμε άσπρη μέρα...Ελπίζω να μην το λέει μόνο για να χρυσώσει το χάπι επείδη έχει καταλάβει ότι οι φανς του έχουν εμπιστοσύνη και τον θέλουν πίσω ενεργό. Θεωρώ ότι είναι σοβαρός... Θελώ να είμαι αισιόδοξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εγώ θεωρώ ότι είναι σοβαρός.Γιατί και πέρυσι τον παρακαλούσαν οι φανς και φέτος όλη τη χρονιά.
    Κάποιες ιδέες θα τις έριξε πιστεύω.Καταρχήν βλέπω μια αλλαγή σε αυτά που έλεγε η Dries την άνοιξη,ότι δηλαδή θα υπάρχουν λίγοι χαρακτήρες.Ήδη έχουν προστεθεί 7 καινούριοι,εκτός τον Αλάρικ που επέστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γενικά πάντως η Ντραις δεν εμφανίζεται πολύ και ο Κέβιν είναι μέσα σε όλα. Δεν είναi στο πάνελ του Kομικ Κον αλλά πάλι έβγαλε φωτο με τον Πολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλύτερα που δεν εμφανίζεται η Dries,γιατί όλο....μπιπ λέει.
    Ναι,πιστεύω ότι φέτος τελικά η Τζούλι έβαλε κάτω τον εγωισμό της και του ζήτησε βοήθεια.Καλές σχέσεις είχε πάντα εκτός της σειράς ο Κέβιν με τους ηθοποιούς,αλλά φέτος είναι ενεργός.Έχουν μαζευτεί τόσες φορές σε σπίτια τους και με την Τζούλι και με τον Πολ.
    Φυσικά,γράφει άλλη σειρά.Αλλά κάποιες ιδέες πάντα μπορεί να τις δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Fainetai emathe apo ta lathh ths h Julie sigoura ths edwse idees o Kevin kai gi ayto pisteyw oti ta prwta deka epeisodia sigoura tha einai kala gia ta ypoloipa de pairnw kai orko elpizw pantws na exoume mia dynath season opws tha einai ki h season twn originals !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To τρειλερ του Comic Con και τι είπαν. Δυστυχώς στο τρειλερ δεν έχει καμία σκηνή απο την season 6!!!

    http://insidetv.ew.com/2014/07/26/vampire-diaries-comic-con/

    http://www.zap2it.com/blogs/the_vampire_diaries_comic_con_2014_julie_plec_nina_dobrev_ian_somerhalder_paul_wesley_kat_graham_matt_davis_season_6-2014-07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα σχόλια των φανς για την Ελένα στο πρώτο λινκ είναι φωτιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω ότι ειπώθηκε και στο Comic Con.
    Γιατί να θέλει κάποιος την Έλενα μαζί με τον Στέφαν ή τον Ντέιμον;
    Και ο Πολ είπε ότι καλύτερα να καταλήξει με τον Ματ!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχα!Σωστός... ας την φάει άλλος στην μάπα, τα αδερφάκια χορτάσανε Eλενίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...