Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Caroline Forbes : Ripper and Steroline might happen? WHAAAT?




Aυτό ήταν κάτι που σίγουρα ΔΕΝ περιμέναμε. Έχουν περάσει ήδη 5 βδομάδες απο το finale της 5ης season όπου ''έσπασε τις καρδιές μας, και αφορούσε το Delena, τον Stefan με τον θάνατο του Damon και πως ο Damon θα επιστρέψει στην 6η season. Aλλά τι θα γίνει με την αγαπημένη μας Caroline Forbes;  Σίγουρα έχουμε ακούσει όλοι spoilers για Steroline, αλλά έχουμε πολλά περισσότερα να δούμε απο την Caroline απο το Steroline. Σωστά;

Σύμφωνα με την Caroline Dries και απ'όσα έχουμε δεί η Caroline έχει περάσει πάρα πολλά.Ο πατέρας της προσπάθησε να την σκοτώσει, το αγόρι τις εξαφανίστηκε για να εκδικηθεί τον Klaus και όλοι μισούν την καινούρια της αγάπη... Και αυτά είναι τα λίγα απο τα πολλά που έχει περάσει η Caroline. Στο τέλος της 5ης season την είδαμε να σπάει τον λαιμό του Λούκ - εξαιρετικά βίαιο για την Caroline - και ήταν η μόνη μαρτύρας στον παραλίγο θάνατο του Stefan. A ναί, και θέλει τον πρώην της κολλητής της ο οποίος τυχαίνει να είναι ένας απο τους Salvatore( για ποιόν χτυπάει η καμπάνα άαααραγε ) . Η ζωή της Caroline είναι η χειρότερη.Και σαν να μην φτάνει αυτό, σαν κερασάκι στην τούρτα ο Damon και η Bonnie έχουν πεθάνει.

Άρα, θα μπορούσε κανείς να την κατηγορήσει επειδή θέλει να σπάσει μερικούς λαιμούς;  Η Dries λέει πως στο finale της 5ης season η βίαη πράξη της Caroline ήταν αποτέλεσμα καθαρά συναισθηματικής απόγνωσης. '' Η Caroline είναι control-freak όπως πονεμένα είδαμε στους σχολικούς χορούς του Mystic Falls , οπότε όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να ανατρέψει τα γεγονότα πανικοβλήθηκε. Και έκανε αυτό που θα μπορούσε να κάνει - έγινε βίαιη. Που μας αφήνει αυτό με την Caroline στην 6η season;

Ήδη ξέρουμε πως η Caroline θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που έχει η δεν έχει για τον Stefan. To Steroline έιναι κεντρικό spoiler εδώ και πολλούς μήνες και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό στην καινούρια season. Αλλά, σύμφωνα με την Dries η Caroline δεν είναι εντελώς σίγουρη η ασφαλής στα συναισθήματα της. Έννοω, είναι και η Ελένα ''στην μέση'', αφού ο Stefan ήταν η πρώτη της αγάπη. Eπίσης, η Dries είπε στην συνέντευξη πως σε αυτή την καινoύρια season θα εξερευνήσουμε τα συναισθήματα πίσω απο τα συναισθήματα. Αρά ναί, θα πάρουμε υσχυρές δόσεις απο Steroline αλλά αλήθεια, όλο αυτό θα γίνει για το finale, και φυσικά αυτό στέκει γιατί ο Stefan δεν θα μπορεί να αφήσει τον θάνατο του αδελφού του έτσι, πόσο μάλλον να μπεί σε μια καινούρια σχέση με μια κοπέλα που μέχρι τώρα θεωρούσε φίλη του.

Τέλος, h Dries στην συνέντευξη της τόνισε πως έχουμε δεί πολλούς TVD χαρακτήρες να επιλέγουν την κακή πλευρά, αλλά της Caroline πάντα ήταν το κεντρικό σημείο. Τώρα που η Julie Plec άλλαξε το παιχνίδι με το finale της 5ης season, θα ήταν η σωστή στιγμή; '' θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε μια πιο σκοτείνη Caroline, αλλά θα ακολουθήσουμε αυτον τον δρόμο μόνο αν κρίνουμε πως είναι 100% σωστό. Η Caroline έχει μείνει δυνατή για πολύ καιρό.'' Πως θα το κάνουν λοιπόν;

with love, Izzy xx



108 σχόλια:

  1. Γιατί να μας κάνει εντύπωση;
    Απο τον 5ο κύκλο γλαστρα την έχουν να περιφέρεται γύρω απο τον κόσμο της Ελενας.Οτι ανάπτυξη κι αν έκανε ο Κεβιν στο χαρακτήρα της,παει στα χαμένα.
    Πριν απο ένα χρόνο οταν έβγαζε η Μακενζι τα σποιλερς για την σειρά και για να δικαιολογήσει την απέχθεια της για το klaroline,έλεγε οτι δεν την θελει υποκρίτρια την Καρολάιν και να ενδώσει στον Κλαους.Οτι το να θες το αγόρι της φίλης σου δεν σε κάνει κακή φίλη,αλλα το να το φιλήσεις σε κάνει...
    Άρα η Καρολάιν υποθέτω θα ειναι και κακή φίλη τώρα,σωστά;
    Έτσι όπως σέρνουν πλέον τον χαρακτήρα της,για μένα δεν εχει νόημα.Και να την σκότωναν,ποια θα ήταν η διάφορα;
    Τουλάχιστον θα διασκεδάσει λίγο με το να σπάει κεφαλιά.Κατα τα αλλα,κλάφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχα...είσαι Απίστευτη!!!!!!! Μην μείνει ο Ταιλερ παραπονεμένος...χαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το steroline το αφήνω ασχολίαστο γιατί προκαλεί ''εμετική τάση''. Όσο για Καρολάιν Ripper γιατί όχι!!! Έτσι για λίγο Δράση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω με αυτά που διαβάζω...!
    Άσε που κάπου πήρε το μάτι μου,ότι θα αναπτυχθεί η φιλία της Έλενας με τον Τάιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι στερολαιν! δν ταιριζουν καθολου.. αν η καρολαιν γινει ριππερ που δεν με χαλαει λετε να υπαρχει καμια ελπιδα για κλαρολαιν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. wraio 8a einai na doume mia pio dark caroline gt opws eipe k h vampire-fun glastra mas thn exoun toso kairo.alla as skotwsoun th mana ths h kati tetoio gt na ginei etsi sta ksafnika twra den vgazei nohma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γνώμη μου... ''χλωμό'' το κόβω να έχουμε ξανά κλαρολαιν. Πλέον μοιάζουν δύο διαφορετικές σειρές. Νομίζω η σχέση τους τελείωσε με το ''sex ξεπέτα'' στην 5η σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς κατάντησαν έτσι το χαρακτήρα της Έλενα??? Και πόοσο ακόμα θα τον καταστρέψουν? Πραγματικά μου λείπει η παλιά Έλενα!!! Και όχι επειδή ήταν με τον Stefan αλλά για πολλούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η σχέση της Καρολάιν με τον Κλάους,δεν τελείωσε.Απλά μπήκε στον πάγο,γιατί η Τζούλι δεν ξέρει τι θα κάνει όταν θα της πέσουν τα νούμερα ή πως θα της εξελιχθούν οι ιστορίες στο Originals.Για αυτό έκοψε την αποχαιρετιστήρια σκηνή,για να υπάρχουν μόνο εικασίες.
    Αν κάνει κάτι,θα είναι προς το τέλος της σεζόν ή στην νέα αν υπάρξει.Εγώ τους θέλω μαζί,αλλά δεν θέλω να το χαλάσει.Αν δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι σοβαρό,ας το αφήσει όπως είναι.
    Ότι μοιάζουν 2 διαφορετικές σειρές,θα συμφωνήσω απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα την φτιάξουν τώρα.Ή μάλλον,θα προσπαθήσουν.Θα γίνει γιατρός να βοηθαει τον κόσμο.....χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο βιντεάκι με την φιλία του Στέφαν και της Καρολάιν.Γιατί πρέπει να μας το χαλάσει κι αυτό:


    http://www.youtube.com/watch?v=ddN1DN1irHw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο την μια η Τζούλι αφήνει ανοιχτό το Μπειμον απο την άλλη λέει στο Eonline:
    "Damon and Elena are obviously not together at the moment. Because he's
    not with us. But I think what's beautiful is they are together
    spiritually, because she is missing him so deeply, and he is dying to
    get back to her so profoundly. So even though they're not physically
    with each other, that's what each of them wants so badly.And so, so
    much of the first part of the season is trying to draw them back
    together and then all the the things that get in their way and it's bad.
    It's bad but it's beautiful. Happy tears. Sad tears… Longing for each
    other and longing is just as beautiful as being together in a lot of
    ways."
    Πραγματικά σκέφτομαι τι έχει στο μυαλό της αυτή η γυναίκα και τι μας περιμένει πάλι, με αυτά που διαβάζω μερικές φορές τρομάζω....Μπορει να είμαι και προκατειλημένη, τι να πώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπα,δεν είσαι εσύ προκατειλημμένη.Κι εγώ τρομάζω και σχεδόν όλοι όσοι την γνωρίζουν πλέον.
    Δεν λέει όμως κάτι περίεργο εδώ.Η σχέση τους κόπηκε ξαφνικά με τον θάνατο του Ντέιμον.Τα συναισθήματα δεν παύουν να υπάρχουν ξαφνικά.Το θέμα είναι πως θα είναι όταν ξαναβρεθούνε,πόσα θα έχουν αλλάξει στις ζωές τους,σε τι μορφή θα γυρίσουν αυτοί που χάθηκαν(γιατί πάντα υπάρχουν συνέπειες) και αν θα μπορέσουν να είναι μαζί ξανά η Έλενα με τον Ντέιμον,όπως ήταν πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "και όλοι μισούν την καινούρια της αγάπη..."
    δηλ η Dries υπονοει οτι η καινουρια της αγαπη ειναι ο Κλαους?γιατι εγω αυτο καταλαβα...
    αρα δεν τον εχει ξεπερασει ακομα...και προσπαθουν να μας πλασαρουν οτι εχει παθει την πλακα της με τον Στεφαν?ειλικρινα δεν βγαζω ακρη...
    ευχομαι να φαει ακυρο απο τον Στεφαν στο τελος και να καταλαβει οτι της αξιζει μονο ο Κλαους...αν και δυσκολο το βλεπω ετσι οπως εχουν κανει τα σεναρια και στις δυο σειρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nai ki egw to diavasa ayto kapou afou kai sto videaki pou etoimasan gia to comic com th petaxan th mphxth o Trevino synexws ekfrazei to parapono oti einai o monos pou den exei filhsei th Dobrev e ap oti fainetai hgkigen h wra !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί πρίν βλέπεις ήταν μέλι-γάλα η σχέση τους...χαχαχα!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχο βιντεάκι με τη καλύτερη φιλία όλου του έργου κρίμα που η Τζούλι δε το βλέπει αυτό και θέλει να τη καταστρέψει πρέπει να της στείλουμε το βιντεάκι μπας και ξεστραβωθεί και αλλάξει γνώμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στην 5η σεζόν η φιλία του Στέφαν και της Κάρολαιν ήταν το μοναδικό που άξιζε να βλέπεις....A! ψέματα μου άρεσαν και οι σκήνες Στεφαν Κάθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα ήθελα να δω τη Καρολάιν λίγο σκοτεινή , βίαιη θα ταιριάζει και καλύτερα με το Κλάους αλλά θα ήθελα να κλείσει την ανθρωπιά της μόνο αν πεθάνει η μαμά της για κανένα άλλο λόγο δε θα άξιζε να κάνει κάτι τέτοιο μη κάνει καμιά βλακεία η Τζούλι και τη βάλει να τα κλείσει για να αποφύγει τα συναισθήματά της για το Στέφαν θα είναι το πιο άκυρο απ' όλα ακόμη κι Ελενίτσα μας έκανε αυτό το πράγμα μόνο επειδή πέθανε ο αδερφός της και θα το κάνει η Καρολάιν για ανούσιο λόγο δε θα είχε καμιά βαρύτητα το όλο στόρυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι δεν διαφωνώ ότι μπήκε στο πάγο το Κλαρολαιν!!! Αλλά η ψυχοπαθής Τζουλι μάλλον θέλει να ''αμαυρώσει'' τον χαρακτήρα της Καρολάιν επειδή οι φαν την αγαπούν περισσότερο από τον ''μισητό'' χαρακτήρα της Έλενα. ( βλέπεις η Έλενα είναι η πρωταγωνίστρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κι εμένα το ίδιο τα μόνα πράγματα που άξιζαν στη 5 σεζόν όλα τα άλλα ήταν για τα μπάζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ και εγώ εύχομαι να μην είναι υπαίτιος ο Στέφαν για την δυστυχία της Καρολαιν, ούτε να κλείσει την ανθρώπια της για χαζούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή δεν της έκατσε το ντελενα... ( λόγω χωρισμού νινας και Ιαν) σκέφτηκε να καταστρέψει ότι έχει απομείνει όρθιο στο TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατόρθωμα της Τζούλι που πρέπει να γραφτεί στα χρονικά της TV! H πρωταγωνίστρια και το καλό και τίμιο κορίτσι Ελένα κατάντησε μια σεξομανής και άκαρδη σκύλα την οποία σιχαίνεται το 80% των φανς του TVD!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε ναι όσο να ναι το βλέπω κι εγώ σε ξένα σάιτς η Καρολάιν είναι πιο αγαπητή από την Ελένα και σ αυτό φταίει η Τζούλι που μετάλλαξε την Ελένα στο χειρότερο είδος που θα μπορούσε να υπάρξει ειλικρινά πέρα απο θυμό που νιώθω για όσα έχει κάνει νιώθω και οίκτο παράλληλα γι αυτό που την έχει καταντήσει κι εγώ πιο πολύ συμπαθώ τη Καρολάιν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και να ήταν μόνο αυτό το οποίο δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όλα στο διάβα της τα καταστρέφει τίποτα δεν αφήνει όρθιο ακόμη και τις φιλίες τις καταστρέφει τυχερές δηλαδή είμαστε που δεν έχουμε δει ακόμη αιμομικτική σχέση με τη φόρα που έχει πάρει η Τζούλι ακόμη και το Τζέρεμυ θα έβαζε να πάει με την Ελένα γιατί δεν είναι και κανονικά αδέλφια αλλά ξαδέλφια οπότε θα μπορούσαν να αναπτύξουν μια σχέση αφού δεν έχει και φραγμούς άνετα θα το έκανε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν νομίζω ότι έφταιγε ο χωρισμός τους. Δεν λέω έπαιξε και αυτό ρόλο. Θεωρώ όμως οτι το Ντελένα στην 5 season ήταν τόσο κακογραμμένο και τόσo φτηνά δωσμένο που το σιχάθηκαν και πολλοι ντελένα φανς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμφωνώ απόλυτα έχω ακούσει σχόλια κι απο ντελένα φανς και είπαν οτι το ντελένα έχασε πολύ φέτος ήταν όλο και κακογραμμένο αλλά και ανούσιο το όλο στόρυ τους ήταν σέξ και τσακωμοί τίποτε άλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες!Δυστυχώς.
    Επίσης θέλει να την αμαυρώσει επειδή και οι γυναικείοι χαρακτήρες στο Originals δεν της βγήκαν......επιτυχημένοι στο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κι εγώ την ίδια απορία είχα μαζί σου!!!Και ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η νέα αγάπη της Καρολάιν,που την μισούν όλοι;;;;Ο Κλάους;
    Μάλλον ένα άκυρο θα το φάει,από τον Στέφαν γιατί ενώ μας έχουν πρήξει για τα αισθήματα της Καρολάιν,δεν ακούσαμε τίποτα για τα αισθήματα του Στέφαν όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. όχι με τίποτα δε πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο και εξευτελιστικό και για το χαρακτήρα της Κάρολαιν εντάξει ξέρουμε οτι η Καρολάιν θέλει να τα ελέγχει όλα αλλά όχι και τα συναισθήματα της αν όντως έχει ερωτικό ενδιαφέρον για το Στέφαν να το αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο και να μην αποκοπεί από την ανθρωπιά της το είπα και πριν για κανένα άλλο λόγο δε δικαιολογώ το κλείσιμο των συναισθημάτων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Διάβασα χθες οτι ο Στέφαν έχει χάσει την ελπίδα του και δεν ενδιαφέρεται και γενικά θα είναι τελείως διαφορετικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ακριβώς έτσι!!! Να δούμε τί θα κάνει η Τζούλια για να αναστηθεί η παλιά Έλενα!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Στεφαν μάλλον θα είναι στην κοσμάρα του στην αρχή της σεζόν, θα περνάει κάλα με πολλές γυναίκες......
    oι υποψίες μας θα επιβεβαιωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν νομίζω να το τραβήξουν τόσο πολύ.Απλά,πιστεύω ότι θα μείνει μόνη της και θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση.Ούτε τη μαμα της δεν θα μπορεί να επισκεφτεί.Αν ειναι καλά..Ο Στέφαν θα αποκοπεί από όλο το περιβάλλον στην αρχή,η Έλενα θα είναι με τον Αλάρικ και τον αδερφό της που θα είναι απαρηγόρητος.Και μένει η Καρολάιν μόνη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πραγματικά τίποτα δεν μπορει να ανατρέψει όλο αυτό το χάλι. Για εμένα και για τους περισσότερους φανς που είναι πιο ώριμοι δύσκολα θα μπορέσει να μας αλλάξει ξανά γνώμη για την Ελένα. Δεν μαζέυεται όλο αυτό το κατρακύλημα....δυζτυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ευχέλαιο χαχχαχα τι μπορεί να κάνει έχει χάσει τόσο πολύ την αξία της η Ελένα που ακόμα και με το Στέφαν να τη βάλουν και να ρίξουν το φταίξιμο στη σχέση της με το Ντέιμον πάλι δε θα το καλο δουν οι φάνς όλοι σχεδόν τη μισούν και την απεχθάνονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κι εγώ το διάβασα αυτό.Και αυτό που λέει η maria ίσως έχει βάση.Θα είναι μακριά από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι να κάνουμε? έτσι ήθελαν και ντελενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Του χρειάζεται να κοιτάξει και λίγο τον εαυτό του κρίμα ρε παιδί μου που δε θα πάει Νέα Ορλεάνη με το Κλάους θα ήταν φοβερό τιμ θα βλέπαμε και λίγη δράση γιατί πολύ σαπουνόπερα το έχουν καταντήσει δε λέω καλές ήταν αλλά στη δεκαετία του 90 όχι τώρα και ειδικά σε σειρές με βαμπίρ . Εδώ χρειαζόμαστε αίμα , δράση ίντριγκα , φόβο και τρόμο όχι σαχλορομάντζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άστο ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω οτι θα μπορούσε να περάσει καμιά τέτοια ιδέα από το μυαλό της τότε θα ήταν για κρέμασμα όχι απλώς για βρίσιμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι κάνει να πάει στον Κλάους;Ο Κλάους θα είναι με άλλα πράγματα απασχολημένος στα πρώτα επεισόδια.Εξάλλου,έτσι όπως έχει κάνει η Τζούλι τις σειρές,ο Στέφαν δεν κράτησε καμιά επαφή με τον Κλάους.Ο Ντέιμον του τηλεφώνησε όταν πέθανε η Κάθριν.Ούτε μας έδειξαν ποτέ να του τηλεφωνεί ο Κλάους.Την Μπόνι πήρε τάχα μου να ρωτήσει τι γίνεται με την άλλη πλευρά.
    (έγραψες ελληνικά επιτέλους!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι αυτό έχει βάση που λες γατί ο Στέφαν δεν θα της δίνει σημασία κι αυτή θα μείνει μόνη της μαζί με τη θλίψη της και τις απώλειες της και έτσι όπως είναι ανασφαλής θα δυσκολευτεί πολύ αλλά και πάλι ακραίο να αποκοπεί γι αυτό το λόγο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τον Κλάους με την Ρεμπέκα......νομίζετε δεν υπάρχουν άρρωστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εδώ η Ελένα στο ένα επεισόδιο έλεγε στον Στέφαν ήμουνα στην γέφυρα και γύριζα πίσω για εσένα και ήταν η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει και στο καπάκι πηδιόταν με τον Ντειμον και του έλεγε σ΄αγαπώ....αυτό θα σε πειράξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχέλαιο? Αχαχαχαχαχα...και που έισαι ακόμα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαχαχχα ναι γιατί δε μπορώ να γράψω αγγλικά μάλλον το πισι έχει κάποιον ιό γιατί μου κάνει κάτι χαζά και με την οθόνη μου τρεμοσβήνει στην αρχή όταν το ανοίγω . Δυστυχώς τίποτα δεν έδειξαν απ αυτά δεν άφησαν κάποια πόρτα ανοιχτή για τη φιλία Κλάους -Στέφαν αλλά εγώ ακόμα ελπίζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλά άσε το έχω ακούσει κι αυτό και άφρισα τελικά υπάρχει πολύ διαστροφή στο κόσμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μα αφού έχουν ξεγράψει όλη την ιστορία του tvd.Τι περιμένεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ελπίζω να μην είναι ο ιος της Τζούλι...χαχαχαχα!!!!!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Έλα ντε αυτό θα με πειράξει κι εμένα εδώ στο 5χ18 η Ελένα έλεγε οτι θα αγαπάει το Στέφαν για πάντα και στο θάνατο του δεν έριξε ούτε δάκρυ η ηλίθια τα έριξε όλα στο θάνατο του Ντέιμον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ναι,βρε Ειρήνη,έστω και τυχαία μπράβο στο ιό!!!!
    Γράφεις καλά και εσύ και η tdlove,αλλά μου βγάζετε τα μάτια για να σας διαβάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ακριβώς έτσι για αυτό θέλει να την κάνει την Καρολάιν σαν τα μούτρα της Έλενα και μερικών άλλων...Μ'αρέσει που συμφωνούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μα αφού,αυτή γυναίκα,είναι η βασίλισσα της αποτυχίας!
    Μόνο να καταστρέφει ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καταλαβαίνω βρε Μαράκι αλλά είναι που έχω συνηθίσει να γράφω γκρικλικς και τώρα μου ρχεται κάπως όσον αφορά τον ιό ελπίζω να μην είναι καταστροφικός γιατί δε θέλω να κάνω πάλι φορμάτ πριν 3 μήνες έκανα δε λέει ξανά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. χαχχαχα άλλο θα έγραφα εγώ αλλά τελοσπάντων της π...... το κάγκελο έγινε η σειρά δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ακριβώς συμφωνώ απόλυτα έδιωξαν και τη Κάθριν μια για πάντα απ οτι φαίνεται αφού κι η Ντόβρεβ λυπήθηκε που τη ξαπόστειλαν ,έδιωξαν και τη Ρεμπέκα και τη Τζενεβίβ τώρα θα μείνει η Χέιλι σαν ισχυρό υβρίδιο χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αχαχαχαχαχα.....έτσι πέστα έξω από τα δόντια...χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. και να ήμουνα η μόνη που τα λέει....αλλά χαμπάρι η Τζούλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Χαμπάρι δε θα πει τίποτα στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα έτσι είναι χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. /www.youtube.com/watch? ένα υπέροχο στελένα βιντεάκι που δείχνει οτι αυτή η αγάπη ήταν αληθινή αλλά καθόλου εύκολη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Επειδή ξέρω ότι είσαι Στελενα μέχρι αηδίας αιφερωμένο το παρακάτω απόσπασμα απο τα βιβλία:
    "Elena felt Stefan’s lips meet hers. And it was as simple as that.
    All questions answered, all fears put to rest, all doubts removed. What
    she felt was not merely passion, but a bruising tenderness and a love so
    strong it made her shake inside. It would have been frightening in its
    intensity, except that while she was with him, she could not be afraid
    of anything. She had come home. This was where she belonged, and she had
    found it at last. With Stefan, she was home."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ευχαριστώ . Έλιωσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χαχαχα! γέλασα πολύ όταν το διάβασα...TVD isn't about vampires nor love nor friendship anymore. It's about
    Julie Plec living through Elena her fantasies about Damon. And in order
    to do that she needed to destroy 5 years of tv show build up. Well,
    congrats, you got it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. xaxa...grafw kai se ellhnika an 8es den mou einai provlhma,apla xrhsimopoiw ta agglika gt ta exw ma8ei k mou erxontai pio grhgora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οτι σας βολεύει παιδιά,αλλοίμονο!!!Πλακα της έκανα.
    Πάντα προτιμώ τα ελληνικά,αλλα δεν θα επιβάλω ποτε σε κάποιον πως θα γράφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αχχαχαχαχχα προς το παρόν θα γράφω στα ελληνικά τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί το πισί μετά δε ξέρω τι θα γίνει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10355730_846521005360857_8708820357680904677_n.png?oh=33e95c135c01340ab3fe7091d438b60f&oe=543B32D6&__gda__=1413639868_f9702baaa56104d687db0227e30a850a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Από το γύρισμα είναι;Πολύ hot men φέτος η Τζούλι.....τσ,τσ,αγάπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι ρε παιδί μου τόση μεγάλη αγάπη ξαφνικά δε ξέρω από που πηγάζει μάλλον πηγάζει απο το γεγονός οτι έφαγαν τα μουστάκια τους με τον Ίαν και τώρα καλοπιάνει το Πώλ μη τυχόν και τη παρατήσει κι αυτός στα κρύα του λουτρού και δε προλάβει να βγάλει τη 7 σεζόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. “Stefan kind of goes off and does his own storyline that’s out of Mystic Falls,” Paul told HitFix at Comic-Con recently. “That’s kind of his story for the season — at least for the first few episodes.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τελικά πιστεύω ότι το Steroline θα είναι πολύ μικρότερο από τη φήμη του.Δηλαδή τίποτα.Bamon θα είναι το νέο hit αν της κάτσει η χημεία της Τζούλι όπως είπε.Δες φωτογραφίες που έβαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βλέπεις κάτι;Εγώ τώρα δεν τις βλέπω.Τι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. H φωτό Μπειμον πολύ καλή......δεν ξέρω αν θα υπάρξει χημεία, αλλά το βλέπω δύσκολο λόγω Ντελενα φανς που θα ξεσηκωθούν. Επίσης διάβασες την δήλωση της Τζούλι "Ο Damon και η Ελενα προφανως και δεν ειναι μαζι αυτη τη στιγμη.
    Κι αυτο επειδη εκεινος δεν ειναι πια μαζι μας. Αλλα πιστευω οτι το
    ομορφο της υποθεσης ειναι οτι ειναι μαζι πνευματικα, επειδη της λειπει
    τοσο βαθια, και εκεινος πεθαινει να επιστρεψει για να'ναι μαζι της.
    Οποτε ακομα κι αν δεν ειναι σωματικα μαζι, ειναι αυτο που θελουν κι οι
    δυο τους περισσοτερο απ'οτιδηποτε αλλο.
    Κι ετσι, το μεγαλυτερο κομματι της 1ης περιοδου της 6ης σεζον, ειναι η
    προσπαθεια τους να ειναι και παλι μαζι, και φυσικα ολα αυτα που
    στεκονται εμποδιο σ'αυτο και ειναι ασχημο. Ειναι ασχημο, αλλα ομορφο.
    Χαρουμενα δακρυα. Λυπημενα δακρυα. Λαχταρα ο ενας για τον αλλον και
    λαχταρα το ιδιο ομορφη για να ειναι μαζι με πολλους τροπους."ότι το πρώτο μισό της σεζον θα είναι το ταξίδι (μετάφραση απο την σελίδα The Vampire Diaries - Greek Fan Page). Όταν σου λέω ότι τρομάζω με αυτά που διαβάζω μερικές φορές.....Εσυ τι καταλαβαίνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. είναι ok, ξαναμπες απο την αρχή στο θέμα και θα τις δείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κι όμως κυρία μου,ο κόσμος ειναι ενθουσιασμένος με το Bamon.Περιμενε να σου βγάλω και το αρθρο γιατί εγω ούτε τις φωτογραφίες δεν βλέπω αυτη τη στιγμή,παρά το οτι έχω κάνει δυο φορές ανανέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ok το είπε και η Τζούλι ότι θα δούν πως θα πάει η χήμεια μεταξύ τους. Επίσης διάβασα κάπου ότι ο Ίαν είχε αναφέρει σε συνεντευξή του ότι είναι υπέρ του Μπείμον και πως το κανάλι το είχε "κόψει" στη δεύτερη σεζόν. Πάντως είμαι επιφυλακτική γενικότερα......Μακάρι να ξεφύγουμε απο το τρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Κι εγώ είμαι επιφυλακτική.Ξέρω ότι πολλοί φαν το ζητούσαν λόγω των βιβλίων,αλλά δεν ξέρω αν πλέον είναι αργά.Όμως όπως εχω ξαναπεί,ο θάνατος του Ντέιμον για μένα ήταν ένας τρόπος να βάλουν τέλος στο Ντελένα.Έτσι πιστεύω.Δεν θα τους φέρει πίσω στην κανονική τους μορφή.Θα είναι εκτός,6 επεισόδια από ότι διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ναι και εγώ για 6 επεισόδια διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Η Έλενα πως σου φάνηκε στην φωτογραφία?Ανατριχιαστική?Εγώ εξακολουθώ να μην βλέπω,δεν ξέρω τι έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Και εδώ μοιάζει με την Κάθριν στο στυλάκι, αλλά το βλέμα της έχει κάτι το περίεργο, κοιτάει με μίσος!

    O Stefan sexy....ειδικά στην φωτο που έβαλε η Ειρήνη. Πολλά like!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κι εγώ αυτό παρατήρησα!!!Το βλέμμα της έχει μίσος!!
    Του Στέφαν του πάει το μυστηριώδες μέσα από τους καπνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σίγουρα τελικά επιβεβαιώνονται οι υποψίες μας γι αυτά που λέγαμε για το Στέφαν και τον Ένζο οτι θα αναπτύξουν φιλία και θα ενωθούν από τη μεγάλη απώλεια του Ντέιμον το θέμα όμως είναι που θα τους βγάλει αυτή η φιλία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η φώτο απο την Ελένα έχει όχι απλά μίσος αλλά και πονηριά κάτι κακό θα κάνει στην 6 σεζόν απ οτι φαίνεται κι εγώ που είχα ελπίδες οτι θα καλυτερέψει μάλλον θα τους ξεπεράσει όλους στη κακία . Όσο για το Στέφαν απλά κούκλος μ αρέσει αυτό το μυστήριο που βγάζει στη φωτο και σε συνδυασμό με την ομίχλη είναι απλά υπέροχος . Επιτέλους αποκτά στόρυ το αγόρι μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. https://www.youtube.com/watch?v=4isctLeWFbA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. μακαρι να μην ισχυει κατι τετοιο το πιο ωραιο ζευγαρι της σειρας! :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. μακαρι να μην εχουν τελειωσει! δηλαδή την σχεση τους την εχει η τζουλι μονο σαν ενναλακτηκη! αυτην την σκηνη που μπορω να την βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Είναι στις κομμένες σκηνές.Δεν μας τις έχουν δειξει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. THIS POST CONTAINS SPOILERS, DO NOT READ ANY FARTHER IF YOU DO NOT WANT TO BE SPOILED!!!

    Question: I don’t care about Hayley and Elijah on The Originals. I want to know about Mikael and Esther! What’s that crazy couple up to in Season 2? —Ashleigh
    Ausiello: Funny you should refer to them as a couple, Ashleigh, as their relationship is going to be explored big-time in the coming season. “We know about their marriage, and we know that they made their kids into vampires, but do they like each other?” executive producer Julie Plec muses. “Do they hate each other? We’re having so much fun writing the history of Esther and Mikael right now.” Sounds like their future is just as mysterious as their past.

    VIA TVLINE

    What is coming up for Caroline on The Vampire Diaries? — Cara, via Twitter
    It should come as no surprise that the most anal-retentive vampire will have specific thoughts on how to soldier through the finale’s tragedies. “[She is] trying to hold the whole group together and is just, in her mind, failing miserably and really struggling,” executive producer Julie Plec says. Her job will be made especially difficult when it comes to dealing with Stefan, who “reacts to Damon’s loss in ways we wouldn’t expect,” Plec tease

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Για ποιο μυστικό μωρό μιλάνε εδώ;Δεν κατάλαβα τίποτα.

    http://www.wetpaint.com/vampire-diaries/articles/2014-08-04-season-6-promo-secret-baby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια κάτι αναφέρουν για το Στέφαν αλλά μου φαίνεται οτι το κάνουν για πλάκα . Λές τελικά να βγει αληθινό το σπόιλερ που θέλει την Ελένα να μένει έγκυος από το Ντέιμον αλλά λογικά πρέπει πρώτα να γίνει άνθρωπος εκτός κι αν τα Σαλβατοράκια έχουν κανένα κρυφό αδελφό ή αδελφή και θα το μάθουν σ αυτή τη σεζόν θα μπορούσε η αλήθεια είναι οτι δε ξέρουμε πολλά για την οικογένειά τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τραβηγμένα μου φαίνονται.Μήπως απλώς μάθει η Καρολάιν για το μωρό του Κλάους;Δεν έβγαλα άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Λές παίζει κι αυτό αλλά διάβασα και κάτι άλλο οτι η Κάντις είναι έγκυος ε μπορεί τελικά απο αλλού να το περιμένουμε και από αλλού να μας έρθει αλλά το πιο πιθανό είναι να αναφέρονται στο μωρό του Κλάους έφτασε νομίζω ο καιρός να το μάθει η Κάρολαιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10478586_265846540277107_2790974817509910496_n.jpg?oh=4236171247d698be71973559fff8df3b&oe=544B6CCB&__gda__=1414688883_582f00edf1462a20960803d34b857eda

    Άσχετο αλλά λένε οτι είναι η κοιλίτσα της Κάντις στο 12 εβδομάδων μωρό της !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ελπίζω να μην ειναι αλήθεια,γιατί μετα πως θα συνεχίσει στη σειρά;
    Μέχρι πρόσφατα,στις φωτογραφίες που δημοσίευε με μαγιο απο τις διακοπές της,φαινόταν πλήρως επίπεδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Τι να σου πω δε ξέρω σίγουρα πάντως κυκλοφορούν εδώ και καιρό αυτές οι φήμες αν όντως είναι και θέλει να συνεχίσει στη σειρά προφανώς θα τη ντουμπλάρουν και δε θα φαίνεται τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μα και πέρυσι κυκλοφορούσαν τέτοιες φήμες.Και την Claire έγκυο την έλεγαν.Δεν δίνω πολύ βάση σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Και καλά κάνεις και δε δίνεις σημασία σ αυτά γιατί όλες έγκυες τις έχουν καταστήσει και για τη Νίνα είχαν κυκλοφορήσει φήμες οτι ήταν έγκυος και τελικά δεν ήταν ποτέ απλώς είχε πάρει μερικά κιλά . Πάντως αν τύχον και είναι μ ένα πόνο να της ευχηθούμε χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΣΠΟΙΛΕΡ ΓΙΑ ΝΤΕΛΕΝΑ

    Julie Plec hinted at Comic Con that there would be something for Delena fans in the first few episodes of season six I’m wondering what that is maybe flashbacks between them or something of the sort? —Margarita
    I’m setting up a chat with Plec in the next couple of weeks, so I’ll know more soon, but I did hear a little something about flashbacks to Elena and Damon’s summer of lovin’. You remember the one, yes? I can’t guarantee anything at this point, but I felt I owed you TVD fans something, so let’s hope I’m right.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...