Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Επιβεβαιώθηκε crossover στο πρώτο μισό της σεζόν μεταξύ TVD και The Originals


H Julie Plec μίλησε και επιβεβαίωσε ότι στο μέσο των σεζόν 2 του Originals και 6 του Vampire Diaries θα υπάρξει ένα crossover. Το ποιος και γιατί δεν το αποκάλυψε καθώς δεν έχουν γυρίσει ακόμα το επεισόδιο. 

Αυτό που μπορούμε να σκεφτούμε εμείς για αρχή ως ένα πιθανό crossover είναι να έχουν έρθει οι Originals στο Mystic Fals για να πάρουν κάτι που χρειάζονται για να εξαφανίσουν μια και καλή την μητέρα τους και τον πατέρα τους. 

Εξάλλου το τελευταίο πράγμα της Esther είναι να φτιάξει ακόμα έναν βρικόλακα κυνηγό βρικολάκων τον Alaric, ο οποίος επέστρεψε απ' τους νεκρούς. 

Περιμένω και τις δικές σας ιδέες ;)

~DinosSK

30 σχόλια:

  1. Ο Αλάρικ δεν θα είναι.Το επιβεβαίωσε η Τζούλι.Κι εγώ είχα σκεφτεί να έρθουν στο Μύστικ Φολς,αλλά από αυτά που διαβάζω βλέπω ότι ο κόσμος θεωρεί ότι το crossover θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη.
    Θα ήθελα προσωπικά να δω μια συνάντηση του Κλάους με την Καρολάιν,μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Τζούλι ότι έχει αιώνια σχέδια ο Κλάους,αλλά δεν ξέρω πραγματικά ποιος θα πάει στα μέσα της σεζόν ή αν θα έρθει κάποιος από αυτούς.Ποιους αυτούς δηλαδή,2 είναι όλοι κι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τέλος θα είναι κανάς άσχετος όπως ο Tyler που μας είχαν τάξει του κόσμου τα crossover και τελικά πήγε μόνο ο Tyler και οκ και στο 100ο επεισόδιο του TVD δεν μπορώ είπαν και οι τρεις οριτζιναλς από μια ατάκα ααα και ναι είχαμε και, κλαρολαιν δεν θα το πω γιατι δεν ηταν, μια αρπαχτή με την καρολαιν ο κλαους... εεε κατι τετοιο προβλεπω να γινεται και τωρα... (το οτι μετα το κραξιμο η τζουλι πηρε το ''δεν θα γυρισω ποτε'' σε ο κλαους εχει αιωνια σχεδια... δεν ξερω τι να κανω να χαρω ή να κλάψω με την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνια αυτης της γυναικας :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα!
    Τότε τουλάχιστον ο Τάιλερ οδηγούσε σεινιρμικά στην Καρολάιν.Τωρα δεν έχω ιδέα για το ποιος μπορεί να ειναι.Πιο λογικό θα μου ακουγόταν να έρθει κάποιος στο Μυστικ Φολς,αλλα δεν μπορεί να ειναι ο Κλαους αυτός,γιατί βλέπεις τον έβαλε να πει οτι θα φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγω πιστευω κανενας ασχετος θα ειναι...παντως για κλαρολαιν δεν το βλεπω γιατι μας εχουν ηδη πει οτι η καρολαιν θα ειναι team stefan φετος...εκτος και αν γινει για να μαθει η καρολαιν για την χειλι και το παιδι και το γυρισει μετα στον Στεφαν...(γιατι οπως ειπε η julie η καρολαιν με τον Κλαους εχουν unfinished jobs...μηπως τελικα ετσι γινουν finished...και μας ξεφορτωθει ετσι μια και καλη...εμας τους klaroliners).Δεν ξερω...μακαρι να βαλει μυαλο η julie και να μην τα κανει παλι μανταρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι αλλα διάβασα σήμερα σε συνέντευξη,οτι ο Πολ αρνήθηκε οτιδηποτε εχει να κάνει με Στερολαιν και είπε οτι η ερωτική ζωή του Στεφαν στην 6η σεζόν θα ειναι μηδέν.
    Φαίνεται οτι το έβαλαν στον πάγο το Στερολαιν και απο τις συνεντεύξεις καταλαβαίνω οτι αυτό που θα δούμε,θα ειναι η εξερεύνηση των συναισθημάτων τους.Δεν σημαίνει οτι θα οδηγηθούν σε σχέση.Αλλα το σενάριο που έγραψες,να παει και να μάθει για το μωρό και την Χέιλι και έτσι να κρατηθεί μια απόσταση μεταξύ τους,το θεωρώ λογικό.Καποια στιγμή πρέπει να μάθει για αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το ηξερα οτι ο Πολ αρνηθηκε το Στερολαιν...γιατι τοσο καιρο το προωθουσε σαν τρελος και αυτος...μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα και να καταλαβαν τι πραγματικα θελει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πολύ κράξιμο,φέρνει αποτέλεσμα φαίνεται!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρη για το Κλάους γιατί ξέρεις πόσο εύκολα το αλλάζει η Τζούλι το σεναριάκι . ίσως να γίνει αυτό το κροσοβερ για να μάθει η Κάρολαιν για το μωρό και τη Χέιλι γιατί έτσι όπως πάμε θα τελειώσει η σειρά και δε θα το έχει μάθει ακόμη αλλά βέβαια μπορεί να αφορά και τη Έσθερ κάποιο μυστικό όπλο που μπορεί να την εξαφανίσει εντελώς . Κάτι άσχετο μου ήρθε τώρα στο μυαλό λέτε να δούμε καμιά μαμά της Μπόνυ αλλά βέβαια αυτή είναι βαμπίρ τώρα πώς θα κολλήσει με το στόρυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδιά ολοι οι tvd&to έχουν γίνει μια οικογένεια.παντού μαζί είναι.π.χ πολ και φοίβη.απάτησε την τόρυ με αυτήν σίγουρα.σχόλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι έχει ακουστεί και το πιστεύω και εγω.
    Η αλήθεια είναι ότι αμέσως μόλις χώρισε με την Τορει ακούστηκε ότι έχει σχέση με την Φοίβη και απο τότε δεν πάει πουθενά χωρίς αυτην! Πρέπει να είχε γίνει κάτι μεταξύ τους στα γυρίσματα του TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλές σχέσεις έφτιαξε αυτή η παραγωγή... Στη πραγματική ζωή όμως και όλες είναι μαλλιά κουβάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα κάτι είχε γίνει μεταξύ τους στο υπογράφω δε γίνεται έτσι στα ξαφνικά να την ερωτεύτηκε ίσως αυτήν να είναι και ο λόγος που χώρισε ο Πωλ με τη Τόρει δηλαδή το τρίτο πρόσωπο αυτήν να τους κατέστρεψε το γάμο κι αυτή την όμορφη σχέση που είχαν . Πάντως αν και λατρεύω το Πωλ πιστεύω οτι ήταν μεγάλο λάθος να χωρίσει απο τη Τόρει ειδικά για τη Φοίβη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Paul phobe love πρωτιμώ.εσείς?Δημοψήφισμα παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το blog πρέπει να βάζει περισσότερα νέα.παλιά έβγαζε 10 νέα την ημέρα τώρα 1 κάθε μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπίζω οι orig. να μείνουν για πάνα στα καλά τους.δεν έχω δει ούτε ένα τους επεισόδιο αλλά έχω δει αποσπάσματα.το 22επ Amazing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gia mena ta xeirotera finale was 3,5.sto 5finale irthe o silas kai gelasame,as erthi piso,ti peirazei?poios einai silas fan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι ο ρικ.μιας και θα βγει η έσθερ,μάλλον θα κάνει πάλι κάτι με τη ελένα.τη τάτια την ξεχάσαμε εξαιτίας απουσιας fl.back

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ λατρεύω Σάιλας είναι υπέροχος κρίμα που δεν είδαμε πολλά απ αυτόν κατευθείαν τον έστειλαν στη χώρα του ποτέ -ποτέ όπως έλεγε και ο ίδιος και δυστυχώς απ οτι φαίνεται δε θα το ξανά δούμε σύντομα το είπε ο ίδιος ο Πώλ σε συνέντευξή του τέλειωσε το στόρυ του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ίσως τον δούμε στο καινούριο μέρος των νκρών.ο άτυχος δε κατάφερε ποτέ να βρει ειρήνη με την αμάρα.τι άτυχος έρωτας κι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. όντως πολύ άτυχος και η καημένη η Αμάρα δεν έφταιγε σε τίποτα όλα έγιναν από τη ζήλια και το μίσος της Κέτσια βέβαια φταίει κι ο Σάιλας που τη κορόιδεψε και έπαιξε με τα συναισθήματά της κι έτσι έχασε κι αυτός τον έρωτα της ζωής του μία για πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ήθελα να δω πώς γνωρίστηκαν,τιςοικογένειές τους.επίσης η κατσία δεν ήταν ταξιδιώτης,ο σίλας ήταν το μόνο "υβρίδιο" που είδαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτή η σύνοψη της 2ης σεζόν:
    Season two finds our heroes adjusting to a new status quo, with the newly empowered werewolves controlling the city and a myriad of unknown threats lurking. Though Klaus and Hayley have vowed to scorch the earth in order to make New Orleans a safe home for their daughter, Hope, they also have inner demons to battle. As she adjusts to life as a hybrid, Hayley experiences crippling rage and depression after saying goodbye to her daughter, and Klaus – who needs his strength now more than ever – finds himself regularly weakened as the werewolves use the moonlight rings forged in his blood. Elijah, finding himself isolated from his troubled family, sets out to destroy Francesca (guest star Peta Sergeant) and her traitorous werewolves, connecting with Marcel and his renewed vampire community in the process. Despite the dangerous climate of the city, Cami recommits to her studies and to pursuing the life she wanted before she met Klaus – but the werewolves in the Quarter aren’t the only enemies preventing New Orleans from any semblance of peace.

    Unbeknownst to Klaus and Elijah, their ruthlessly devious parents have returned from the dead. Though their father, Mikael (guest star Sebastian Roché), is controlled by Davina’s magic, he remains ever-intent on killing Klaus – even if he has to go through Davina to do it. Elsewhere, their mother, Esther (guest star Alice Evans), inhabiting the body of a teenage witch, is fueled by a consuming and twisted love for her children as she devises a disturbing plan to reunite her fractured family – a plan that involves untold torment not only for the Original siblings, but for any and all of their loved ones.



    Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θα κάνει η Έστερ.Θα ενώσει την οικογένεια της για ποιο λόγο;Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να τους σκοτώσει.Καταλαβαίνει κανείς κάτι άλλο;Γιατί αν κάνουν την Έστερ αξιαγάπητη μητέρα και ευτυχισμένη γιαγιά......υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΙ εγώ το ίδιο θέλω να δω κάποια σκηνή βέβαια που θα πει ένα συγγνώμη αλλά στο τέλος της σειράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είναι καλοκαίρι και εκτός του ότι δεν βγαίνουν και συνέχεια νέα κι σποιλερς χαλαρώνουμε και εμείς και έχουμε και τις δουλειές μας εκτός από το ιντερνετ.... λίγη κατανόηση και τον χειμώνα θα είμαστε όπως πάντα ακόμα ποιο ενεργοί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι θέλει να δεις δηλαδή;Δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να ζητήσει στο τέλος συγνώμη από όσους έκανε κακό?Δεν μετάνιωσε στιγμή.ξεροκέφαλος.λυπάμαι τους γονείς του!Τι παιδί να ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εμένα δεν μου άρεσε ο Σάιλας.Μέχρι που δεν έδειχναν το πρόσωπο του και μέχρι που σκότωσε τον πατέρα της Μπόνι,ήταν απειλητικός.Απο εκεί και ύστερα τον έκαναν αστείο ερωτοχτυπημενο.Ουτε η Αμάρα μου άρεσε.Και δεν ήταν και καημένη ούτε αυτη,ούτε ο Σάιλας.Μια υπηρέτρια της Κετςια ήταν που της έκλεψε τον άντρα.Και ο Σάιλας ήταν νάρκισσος κακοήθης.Πολυ καλα τους έκανε η Κέτσια μετα το ρεζιλίκι που της προκάλεσαν.Την κορόιδευαν μέχρι το τελευταίο λεπτό στο γάμο που ετοίμαζε με τον Σάιλας και της το έπαιζε ερωτευμένος.
    Μωρέ πολυ καλα τους έκανε!Αξια,άξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δε το χειρίστηκα καλά τον χαρακτήρα του.φοβόταν μην χαλάσει όλη αυτή τη μαγεία των ορίτζιναλς.έγραφε ό,τι της κατέβαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...