Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

NEW SPOILERS: Ο Damon συναντάει κάποιον στην άλλη διάσταση του Mystic Falls ;!

Τι γίνεται στο Mystic Falls κατά την διάρκεια της απουσίας του Damon;

To EW δίνει κάποια spoilers: 

Στο Mystic Falls ακόμα είναι ενεργό το ξόρκι των ταξιδευτών όπου επιχειρεί να σκοτώσει κάθε υπερφυσικό ον που υπάρχει στα όρια της πόλης. Όπως όμως λέει όχι για πολύ.

Ο Damon ίσως συναντήσει κάποιον από τον κόσμο των ζωντανών (όχι, δεν αναφέρει τις ψευδαισθήσεις της Elena που έχει με τα ναρκωτικά). 

Στα πρώτα επεισόδια επίσης θα δούμε μια ωραία σχέση και πολλές σκηνές των αδερφών Salvatore όπως αποκαλύπτει ο Ian Somerhalder.

62 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα συναντήσει κάποιον ζωντανό εκεί που βρίσκεται;Ενδιαφέρον ακούγεται.Η Μπόνι και ο Ντέιμον είναι ζωντανοί,αλλά μήπως έχουν παγιδευτεί σε άλλον χρόνο,ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται στο Μύστικ Φολς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγώ αυτό σκέφτηκα, μάλλον έχουν γυρίσει στο παρελθόν και θα συναντήσουν κάποιον που ζούσε τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παρατάω από τώρα αν έχει αυτό ως θέμα.προτιμώ να κυλά κανονικά ο χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα κάνουν πολλά f.back,διότι δε νομίζω να επιστρέφει στα πρώτα επεισόδια.άντε μπας και δούμε τη μητέρα τους(ούτε όνομα δε έχει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ,θα έχει και πολλές σκηνές με τους αδερφούς Σαλβατόρε!Τέλεια θα είναι!Τέτοια θέλω να βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Defan!!! Αυτο πρέπει να γίνει. Tα αδερφακια αγαπημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν περισσότερη χημεία.Ίσως οφείλεται και στην πολύ καλή προσωπική τους σχέση.Έπρεπε να την τρέξουν πιο νωρίς αυτή τη σχέση,αλλά η Τζούλι έκανε τα δικά της.Θα ήταν πιο ωραία η σειρά και δεν θα τρώγαμε την Έλενα στη μάπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαντάζεσαι αυτός που θα συναντήσει ο Ντέιμον να είναι ο Στέφαν;;;Μου πέρασε από το μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι και αντί να τσακωθούν όπως θα γινόταν σε πραγματικό χρόνο σε αυτη την εποχή, να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό θα ήταν το ιδανικό ίσως να κατάλαβαν οι σεναριογράφοι οτι η πιο σημαντική σχέση σ αυτό το σόου είναι η σχέση ντεφάν ούτε στελένα ούτε ντελένα γατί άλλη σύντροφο μπορούν να βρουν απ' την Ελένα , αλλά η οικογένεια όμως πάντα θα είναι μία ο Στέφαν θα είναι οικογένεια για το Ντέιμον και ο Ντέιμον θα είναι οικογένεια για το Στέφαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελπίζω να πεθάνει η ελένα σε αυτή τη σεζόν ή τουλάχιστον να φύγει με τον ντέιμον γιατί δεν θα αντέξω άλλο ντελένα ή στελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προτιμω να φυγει μονη της...Και ο Ντειμον να τα φτιαξει με τον Μπονι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/999728_360200217416609_950765916_n.png?oh=2abbacee4bc5c3da4a6bdca953fb2d12&oe=545CE80C&__gda__=1417212452_ab39c83f06c00db209bc204f5044ca7f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Ντεημον στα βιβλια δεν τα φτιαχνει καποια στιγμη με την Μπονυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. “Four months after the Season 5 finale, Elena is still “grieving” Damon, but also “excelling in her pre-med program,” executive producer Caroline Dries tells TVLine. Elena’s new endeavor will also prove fruitful for Alaric, who will shack up with her mentor Jo. (“Love is in the air!”) Sadly, romance won’t be in the air for Stefan, who “doesn’t have the emotional energy for a relationship.” And even when he is ready, he’s still “a typical guy who just sees Caroline as a friend.” Bonnie and Damon’s whereabouts will unfold “slowly” as they continue to “get on each other’s nerves like an old married couple.” Meanwhile, Tyler will embrace his “second chance” at humanity, but will discover “the rage is still inside him” and he can’t run from it. As for Matt, he’ll finally get to live in Mystic Falls without having to constantly watch his back. We’ll also learn more about Liv and Luke’s “dark past” and “destiny,” which will reveal why they came to Whitmore College.

    BONUS SPOILER: Elena will try to set up Caroline with her new pre-med buddy Liam (Maro James), as she thinks they’re “the perfect match.””



    4 μήνες μετά την πέμπτη σεζόν,η Έλενα ακόμα θρηνεί τον Ντέιμον αλλά επίσης παρακολουθεί τα μαθήματα ιατρικής,λέει η Caroline Dries στο TVLine.Η καινούρια δραστηριότητα της Έλενας,θα αποδειχτεί βοηθητική και για τον Αλάρικ που θα κολλήσει με τη νέα της μέντορα Jo(ο έρωτας είνα στην ατμόσφαιρα!)
    Δυστυχώς(χαχα),το ρομάντζο δεν θα είναι στην ατμόσφαιρα για τον Στέφαν,που δεν έχει την συναισθηματική ενέργεια-ετοιμότητα για κάτι τέτοιο.Ακόμα και όταν όμως είναι έτοιμος,είναι ένα τυπικός τύπος που βλέπει την Καρολάιν απλά σαν φίλη.
    Το που βρίσκονται ο Ντέιμον και η Μπόνι,θα ξεδιπλώνεται αργά όσο συνεχίζουν να μπάινουν ο ένας στα νεύρα του άλλου,σαν ζευγάρι χρόνια παντρεμένο.(ουπς)
    Στο μεταξύ ο Τάιλερ θα εκτιμήσει την δεύτερη ευκαιρία να ζήσει ως άνθρωπος,αλλά θα ανακαλύψει ότι o θυμός-έκρηξη είναι ακόμα μέσα του και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν.Όσο για τον Ματ,επιτέλους θα μπορέσει να ζήσει στο Μύστικ Φολς χωρίς να ανησυχεί συνεχώς για τη ζωή του.Θα μάθουμε επίσης περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν και την μοίρα του Λουκ και της Λιβ,που θα αποκαλύψει γιατί ήρθαν στον Γουίτμορ.


    Σπόιλερ:Η Έλενα θα προσπαθήσει να τα φτιάξει στην Καρολάιν,με τον καινούριο της φίλο και συμφοιτητή Λίαμ,καθώς πιστεύει ότι ταιριάζουν τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπόν απο όλα τα παραπάνω κατάλαβα οτι το Στερολαιν το άφησαν στην ακρη THANK GOD! μετά το κράξιμο που έπεσε. Και έτσι ο Στέφαν δεν θα ενδώσει.....Επίσης η Μπονι με τον Ντειμον αφού θα είναι όλη μέρα και όλη νύχτα μαζί θα τρώγονται σαν το σκύλο με την γάτα....έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι έρωτες.....Η Ελένα που μάλλον θα μάθει για την καψούρα της Καρολαιν για τον Στέφαν, θα την σπρώξει αλλού....Δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, αλλά δεν θέλει να τον πάρει αλλή...τετοια εγωίστρια σκύλα που έχε καταντήσει!
    Φανεται επίσης, επιτέλους ότι όλοι θα έχουν το δικό τους στόρυ, για να δουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν τα έχω διαβασει αλλά νομίζω ότι κάτι είχε γίνει μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχα!!!Αυτό σκέφτηκα κι εγώ,ότι η Έλενα θέλει να την σπρώξει στον Λίαμ για να την ξεφορτωθεί.Αλλά δε νομίζω ότι θα συμβεί οτιδήποτε μεταξύ της Καρολάιν και του Λίαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Ντραις είχε μιλήσει πάλι για τρίο...κάπως πρέπει να γίνει λοιπόν, αν η Ελένα είναι αδιάφορη για τον Στέφαν και ο Ντειμον μακριά, γιατί πεθαμενος δεν είναι , δεν γίνεται αυτό. Πάντως θα είναι χαζό κα΄τι τέτοιο. ήταν τέτοια η αδιαφορία της για όλους και κυρίως για τον Στέφνα στα τελευταία δύο επεισόδια, που δεν μαζεύεται όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και η πρώτη φωτογραφία:

    http://3.bp.blogspot.com/-YQmzArscQxg/VAXurqrpmPI/AAAAAAAAAkg/mP0E-v2Djig/s1600/fall-season-premieres-vampire-diaries.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. που πήγε η φωτό που έβαλες; Πήγα να σχολιάσω και εξαφανίστηκε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έλα μου ντε!Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.Περίμενε να ξαναπροσπαθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://3.bp.blogspot.com/-YQmzArscQxg/VAXurqrpmPI/AAAAAAAAAkg/mP0E-v2Djig/s1600/fall-season-premieres-vampire-diaries.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι να πω τότε,δεν είναι δική μου ευθύνη.Όταν την έβαλα την πρώτη φορά,προσπάθησα να βάλω και των Originals για να γελάσουμε με τον σκελετό την Tonkin και εκεί με μπλόκαρε λέγοντας μου ότι έχω ξανακάνει το σχόλιο.
    Τελικά δεν είναι μόνο ατάλαντη,είναι και γκαντέμω!!!!Ούστ.Δεν ξαναβάζω τίποτα για αυτή άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχα!! Είναι και λυσσαρα, όπου σταθει και όπου βρεθεί τον μουντάρει τον Πόλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω πως ξέρω πού το πηγαίνουν με τους λιβ+λουκ,αλλά θα περιμένω να δω τι σκοτεινό παρελθόν έχουν.στιχείο1 οικογενιακό θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι ότι έχω κάτι μαζί της,ίσα-ίσα την συμπαθώ,αλλά δε τον αφήνει στιγμή.μόλις γύρεσε από βενετία,αμέσως αγκαλίτσες,φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παγιδευμένοι στον ''δικό τους'' κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτο το εχω ακουσει και εγω αλλα δεν ξερω αν ισχυει στα σιγουρα γι αυτο σε ρωτησα εγω προσωπικα το θελω το Bamon μ αρεσουν για ζευγαρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ουπς η Ελενα προξενυτρα και με σωστη κριση μιας και αυτη στα προσωπικα της τα εχει καταφερει τελεια θα δωσει και συμβουλες στην φιλη της..
    θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου τετοια σκυλα δεν εχω ξαναδει αυτη ειναι ικανη να παει με τον Στεφαν για να τον εχει για στανταρακι ετσι να υπαρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενδιαφερον πολυ ενδιαφερον..
    Λες να εχουμε κανεναν επικο ερωτα αναμεσα σε Μπονυ και Ντεημον λαρτευω τους ερωτες που ξεκηνουν με επικους καβγαδες....
    Πειραζει που θελω σαν τρελη το Bamon???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το διαβασες πουθενα??? η απλως εχεις κατι κατα νου,
    δεν εχω διαβασει κατι γι αυτους τους δυο εκτος απο το γεγονος οτι σιγουρα κατι κρυβουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάλλον δε τη δέχεται το μπλογκ γιατί το θεωρεί σπαμ κι εγώ τα ίδια έχω πάθει με δύο φωτογραφίες που προσπάθησα να ανεβάσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παρότι η Ελένα μου τη σπάει και δεν έχει δικαίωμα πάνω στο Στέφαν πόσο μάλλον να αντιδράσει για μία πιθανή σχέση του με τη Καρολάιν εγώ θέλω να αντιδράσει θέλω να δω κάποιες σκηνές έντασης με τη Καρολάιν και επίσης θέλω η Καρολάιν να της πει κάποια πράγματα που της αρμόζουν δηλαδή για τη απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε όλο αυτόν το καιρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Από του στόμα σου και στης Τζούλι τ αυτί απο τώρα πάντως σιπάρω Μπέιμον πιστεύω οτι θα ρίξουμε πολύ γέλιο με αυτούς τους δυο πιστεύω οτι θα έχουν τις καλύτερες και πιο αστείες σκηνές στη σεζόν ήδη οι ηθοποιοί έχουν δείξει την εξαιρετική χημεία που έχουν προβλέπω οτι το καινούριο μας ζευγαράκι θα είναι το Μπέιμον και μου αρέσει πολύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Any Damon-Elena scoop on The Vampire Diaries? — Meredith

    Until the duo is reunited — which doesn’t seem likely to happen for a while — there isn’t much to tease on that front. On the other hand, the tension between Caroline and Stefan will come to a head early on when our favorite blonde finally confronts him about her feelings — and Elena overhears the whole thing! Even though Nina Dobrev told us Elena would be all “awko-taco” about a Stefan-Caroline pairing, you’ll still be surprised by her reaction.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δηλαδή τι αντιδραση θα έχει που θα μας εκπλήξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χαχαχαχα! Έλα ντε θέλει να δώσε και συμβουλές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πιστεύω οτι θα αντιδράσει πολύ άσχημα αν και δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό, μάλλον θα σπρώξει τη Κάρολαιν στην αγκαλιά του Λίαμ και θα της κάνει παράπονα για το πως δε σέβεται τη φιλία τους και τέτοια και επιπλέον θα προσπαθήσει να προσεγγίσει το Στέφαν ξανά για να υπάρξει και το ερωτικό τρίγωνο που λέει η Ντράις γιατί αν είναι αδιάφορη για το Στέφαν τότε δε θα υπήρχε τρίγωνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτό που λές το έχω αναφέρει και εγώ παρακάτω....Δεν το θεωρώ αντίδραση που θα μας εκπλήξει!!!! Και ξαναλέω, δεν μπορεί στον θανατό του να μην έχυσε δάκρύ και τώρα να ζηλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προσπαθείς κι εσύ με λογική να ερμηνεύσεις αυτή τη σειρά αλλά ξέρεις πως είναι η Ντράις μπορεί να κάνει το πιο παράλογο πράγμα δηλαδή από τη μία να κάνει την Ελένα να μη δίνει δεκάρα για το Στέφαν και να μη νοιαστεί καθόλου που πέθανε και από την άλλη να τη κάνει να συμπεριφέρεται σα ζηλιάρα γκόμενα όπως έκανε με τη Τέσσα αν δε κάνω λάθος πρέπει να ήταν στο 5χ6 που η Ελένα έδειξε τη ζήλια της ολοφάνερα μόλις της είπε η Τεσσα οτι ο Στέφαν κοιμήθηκε μαζί της ή τότε που έμαθε για τη Κάθριν και λίγα επεισόδια μετά κοιμήθηκε με το Ντέιμον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ πιστεύω ότι θα το παίξει άνετη.Θα την σπρώξει στον Λίαμ,αλλά δεν θα φανεί η ζήλια της.Θα ζηλέψει όμως.Τι να σας πω,εγώ αυτή τη φιλία δεν την βλέπω στα καλά της μετά από όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Λογική του παραλόγου...πόσο δίκιο έχεις....Αφου όλα σκατά τα έχουν κάνει τι θα πειράξει να ζηλέψει η Ελένα! Αλλα ρε συ που είσαι και Στελένα και τους θέλεις μαζί, θα ήθελες να γυρίσει με τέτοιο τρόπο η ΕΛένα στον Στέφαν; Δεν θα ειναι καραγκιοζιλικι όλο αυτό; Η για φαντάσου να ζηλέψει η Ελένα και ο Στέφαν να το καταλάβει και να αρχίσει πάλι να ασχολειται μαζί της, να γυρίσει ο Ντειμον και να τον γράψει τον Στέφαν. Μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα νευρα μου!!
    Άσε που μεσα σε όλα καταστρεφουν και την φιλια Στεφαν Καρολαιν...Τι να πώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποια απο όλες τις φιλίες...Στεφαν Καρολαιν ή Ελενα Στέφαν; Γιατί φίλοι φίλοι σου γ@#@# το καριοφίλι...χαχαχαχα!!!

    Πάντως αυτό που δεν θέλουν να δώσουν με τίποτα ερωτική ζωή στον Στέφαν, και φυσικά δεν εννοώ την Καρολαιν, που το βάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λουκ-(επ.17 λουκ+μπόνι,επ.2 λουκ+λιβ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. στο βιβλίο η μπονι γούσταρε τον ντειμον και ο ντειμον απλά την συμπαθούσε .νομίζω ένα φιλί παίχτηκε αλλά τίποτα παραπάνω. Αυτός έχει κόλλημα με την σκύλα ελενα που μας έχει πρήξει γιατί μια φιλά τον έναν και μια τον άλλον .μετά η μπονι βρήκε γκόμενο νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιατί που δεν εχει σκοπό να δώσει ένα storyline της προκοπής στην Καρολάιν που το πας;Ο Στεφαν τουλάχιστον θα ειναι μακριά απο όλους ενώ η Καρολάιν θα τρέχει πίσω από όλους.Είχε σκοπό να του δώσει την Καρολάιν σαν ερωτική ζωή.Της ειναι δύσκολο να δημιουργεί νέους έρωτες φαίνεται που να μην ειναι απο την ίδια παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν και είμαι στελένα δε θα ήθελα να γυρίσει η Ελένα στο Στέφαν μ αυτό το τρόπο δε θέλω να γυρίσει κοντά του από ζήλια ή από εγωισμό αλλά από βαθιά αγάπη και αληθινή μεταμέλεια θέλω την Ελένα με τα πραγματικά της συναισθήματα με τον αληθινό της εαυτό δε θέλω μία ψεύτικη Ελένα γεμάτη υποκρισία και εγωκεντρισμό και επουδενί δε θέλω να χαλάσει η φιλία στέρολαιν τους λατρεύω και τους δύο και μου άρεσε πολύ πως εξελίχθηκε η φιλία τους σ όλες αυτές τις σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια ήδη από τη τέταρτη άρχισε να φαίνεται το πράγμα τώρα στην 6 μάλλον θα τη καταστρέψουν τελείως τη φιλία τους αν όμως γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει οτι η φιλία τους δεν είχε τόσο γερά θεμέλια όσο μας παρουσίαζαν οτι είχε και για άλλη μια φορά η Τζούλι θα αποδείξει οτι δε πιστεύει σε τίποτα κι οτι έχει την ικανότητα να καταστρέφει τα πάντα γύρω της ότι έχτιζε ο Κέβιν τόσα χρόνια αυτή θα το διαλύσει σε λίγα επεισόδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Και αργοτερα παντρευτηκε καποιον αλλον απο οτι διαβασε σε καποια περιλιψη αλλα υπαρχει μια εξηγηση για Bamon βλεπουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εμενα αυτο με τραβηξε στην σειρα . ( οχι η μητερα τους , το παρελθον τους ) μακαρι να τα βρουν να αδερφια γιατι εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα που καθε τρεις και λιγο γινετε κατι και μαλωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Bamon ??? δηλαδη ?? δεν φανταζομαι να εννοεις μπονι και ντειμον !!! Ιουυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μα αυτο ειναι και το στορυ της σειρας μας αρεσει δεν μας αρεσει...το ερωτικο τρίγωνο που δεν τελειωνει ποτέ...και ετσι θα παραμεινει μεχρι το τέλος...απλα πιστευω οτι στο τελος θα αποφασισουν τα αδέρφια οτι ειναι καλυτερα να παραμεινουν μονοι τους ενωμενοι σαν αδερφια και ισως κανουν την Ελενα να τους ξεχασει...Βεβαια τα βιβλια λενε οτι καταληγει σε delena αλλα εμενα θα μου αρεσε και ελπιζω τα αδερφια να ακολουθησουν τον δικο τους δρομο και κανεις να μην καταληξει με την Ελενα(bitch)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τι???Δεν σ αρεσει σαν ζευγαρι??
    εμενα παρα πολυ...ειναι πολυ ωραιο ζευγαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μήπως συναντήσει την Lexi? εμένα αυτό μου ήρθε όταν το διάβασα μακάρι να ζωντανέψει ξανά και η Lexi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΣΠΟΙΛΕΡ

    Sure! As our boy Matt becomes more involved in Mystic Falls, he'll realize that Colin Ferguson's Tripp has an important family connection to the town. Just wait until you hear Tripp's real name. Then it'll make more sense that he's keeping quiet about some extracurricular activities that could put Matt's closest friends in extreme peril.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Να ρωτησω κατι; Ποιος στο καλο ειναι ο Λιαμ; Δε θυμαμαι καθολου.Ειναι κανουργιος χαρακτηρας; Αν οχι τοτε μαλλον εξηγειται ποσο πολυ μου εχει σπασει τα νευρα το tvd που δε θυμαμαι διαφορα πια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μην ανησυχείς κι εγώ το ίδιο παθαίνω απ τη πολλή χαζομάρα έχω κάποια κενά μνήμης αλλά το Λίαμ δικαίως δε το θυμάσαι γιατί είναι ένας καινούριο φοιτητής ιατρικής που κατάγεται από οικογένεια γιατρών είναι πολύ όμορφος αλλά πολύ αναιδής και το Λενάκι προσπαθεί να το προξενέψει στη Κάρολαιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10313467_281398408722947_7372767202894355951_n.jpg?oh=8727253d44b041c7e2b8f5f7143a9e42&oe=54AE25E0&__gda__=1422049674_aa21447cfd59ea675938f0915cbcb772

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...