Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Stenzo? HELL YEAH!



Tώρα που ο Damon είναι στον άλλο κόσμο με την Bonnie, πολλοι αναρωτιούνται αν θα αναπτυχθεί κάποιου είδους Bromance που εγώ προσωπικά το ονόμασα Stenzo. O Stefan μετά τον χαμό του αδελφού του θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να ξαναβρεί τον εαυτό του, και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απο το να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νοιάζονται.

Η νέα season όπως προαναφέρθηκε θα μεταφερθεί μήνες μετα τον χαμό της Bonnie και του Damon, και τότε θα δούμε ένα νέο Bromance. Σίγουρα ο Stefan θα χρειαστεί κάποιον για να τον βοηθήσει να ξεφύγει, οπότε δεν θα στραφεί στους κοντινούς του ανθρώπους ( elena, matt, caroline ) οπότε υποθέτουμε πως το Stenzo θα γίνει πραγματικότητα.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η πολύ παράξενη φιλία, και θα δούμε τις αντιδράσεις και των άλλων φίλων του Stefan. Μήπως είναι νωρίς;  Ναί, η και όχι. Νιώθουν και οι δύο ενοχές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και θα δεθούν γύρω απο το θάνατο του Damon.

Φυσικά ξέρουμε πως απ'την αρχή ο Stefan και ο Enzo δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις. O Stefan ένιωσε ''παραμελημένος'', αφού ο Enzo γνώριζε ένα μεγάλο μέρος του παρελθόντος του Damon που ο Stefan δεν γνώριζε. Ακούγεται καλύτερο απο μια καραμελωμένη Steroline ιστορία, η οποία δεν πιστεύω πως θα ωφελήσει και θα βγάλει πουθενά. Ποια είναι η γνώμη σας; Πιστεύετε πως το Stenzo έχει μέλλον; Kαι αν ναί, ποιές ειναι οι προοπτικές;

with love, Izzy xx

3 σχόλια:

  1. Η γνώμη μου για το steroline θα είναι το πολύ για ένα επεισόδιο. Για Stefan & Enzo την παρέα τους την βλέπω μόνο...άν θα κάνουν μαζί καμιά ''αιματοχυσία''... Ο καθένας για τον δικό του ''πόνο'' και τίποτε παρά πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστευω οτι μπορουν να αναπτυξουν καλες σχεσεις το διδυμο stenzo μαλιστα πιστευω οτι αυτο θα οδηγησει σε μια αδιεξοδο χωρις επιστροφη! Αλλα ολα μπορουν να συμβουν με θεληση και με οδηγο την ελπιδα...αν οι δυο τους ενωθουν για να σωσουν καποιο που πραγματικα αγαπουν αυτο θα εχει αποτελεσματα..και ποιος ξερεις μπορει και μια απροσμενη φιλια stenzo..! Οσο για το Steroline πιστευω οτι ειναι ενα πολύ ταιργιαστο ζευγαρι κι ειδικα απο τον 5ο κυκλο και μετα θελω αυτο το δυδιμο μαζι ερωτευμενο...εχουν τον ιδιο ξεχωριστο χαρακτηρα και μαζι μπορουν να καταφερουν πολλα και να κρατησουν την σχεση τους παντα ετσι φλογερηη! Ελπιζω στον 6ο κυκλο να δω το Steroline επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού είδες την φλογερηη! Σχέση steroline??? Μια Όμορφη Φιλία...Ναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...