Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

The Vampire Diaries Season 6 -- Που βρίσκονται η Bonnie και ο Damon? [Spoiler Alert]

Το μέρος οπου βρίσκονται ο Damon & η Bonnie θα αποκαλυφτεί στο 6x02 επεισοδιο.

Το TV Guide αναφέρει:
Σίγουρα θα το μάθετε μέχρι το τέλος του 2ου επεισοδίου. 

Αλλά δώστε προσοχή: Παρόλο που το σκηνικό φαίνεται οικείο, ο Damon & η Bonnie είναι σίγουρα σε ένα μέρος ξένο σ' αυτούς. Ίσως το Πού να μην εχει καμιά απολύτως σημασία.
- Μήπως έχει να κανει με το Ποτε τοτε? 
Πρεπει να βρίσκονται στο Mystic Falls. Ισως σε μια άλλη εποχή? Ισως σε μια αλλη διάσταση του Mystic Falls? Με έχουν ιντριγκαρει!
Η φωτογραφία είναι από τα γυρίσματα του 2ου επεισοδιου. Τα 2 άτομα είναι ο Damon & η Bonnie. Και μια πληροφορία φοράνε τα ίδια ρούχα που φορούσαν και στο φινάλε όταν πεθάναν.


Ευχαριστούμε την ελληνική σελίδα στο facebook για την μετάφραση

49 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολυ ενδιαφέρον.Θα ειναι μόνοι τους άραγε εκεί ή θα συναντήσουν κι άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Julie είναι αυτή... μήπως εκεί πήγαν και οι υπόλοιποι από την άλλη πλευρά που τους έπαιρνε η δίνη; Εγώ το πιστεύω πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι φαίνεται θα δούμε πάλι Κάθριν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να δούμε την επιστροφή της θεάς σύντομα γιατί μου έχει λείψει . Εγώ πιστεύω οτι ο Ντέιμον και η Μπόννυ βρίσκονται στο Μύστικ Φόλς αλλά σε διαφορετική χρονολογία ίσως να έχει σχέση με το γεγονός αυτό και το σπόιλερ που διάβασα πρόσφατα σχετικά με την αναζήτηση αυτοκινήτων από το 1980 μέχρι 1994 . Πάντως πιστεύω οτι θα έχουν χάσει τις δυνάμεις θα είναι απλοί θνητοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν το πολυπιστεύω,γιατί νομίζω το ξεκαθάρισε σε κάποια συνέντευξη,για τους υπόλοιπους.Όχι,ότι της είναι δύσκολο να αλλάξει ξανά σχέδια...lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος από τους 3 μας κεντρικούς χαρακτήρες,δεν συμφώνησε για 7η σεζόν,λέγεται,αλλά δεν λένε ποιος.Εγώ στοιχηματίζω στον Ίαν.Ψάχνουν λέει τρόπο να συνεχίσουν και η Τζούλι διαρρέει ότι το κανάλι θέλει και 8η και 9η σεζόν.
    Είναι στα καλά της η γυναίκα;Δεν σηκώνει παραπάνω από 7η σεζόν η σειρά.Το έχει τραβήξει από τα μαλλιά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. The core TVD trio—Nina Dobrev, Ian Somerhalder and Paul Wesley—have been in talks with the studio, and so far, only two of the three actors have signed on for a seventh season, E! News has learned. The remaining star (either Nina, Ian or Paul) is unsure whether he or she wants to continue, according to multiple inside sources familiar with the talks.The Vampire Diaries, which launches its sixth season Oct. 2, has been a hugely successful series for the CW, giving the fledgling network in 2009 its highest-rated premiere ever (4.9 million viewers). Season five averaged more than 2 million viewers, which is still pretty strong by CW standards.If all three main actors (Nina, Ian and Paul) were to sign on for a season seven, the show would have a good shot at a seventh season pickup. We also hear it's possible that the network would consider continuing the show without all three stars (for seasons 8, 9 and 10), shifting the focus to some of the other beloved characters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ την ίδια Απορία έχω??? Τί θα μας δείξει 7η και 8η κλπ σεζόν? ELEOS!!! Από ότι φαίνεται ο Ιαν είναι αυτός που θα σταματήσει...συμφωνώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδες πού φτάσαμε? να είμαστε φαν της Κάθριν!!! Όσο για τους Bamon σίγουρα θα επιστρέψουν κοινοί θνητοί...Νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο PAUL ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ..........ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιαν σιγουρα....φαινεται και απο τις δηλωσεος που εχει κανει οτι θελει να σταματησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχουυυυ ελεος αν παει και 7η και και και......... ελεος δλδ... το εχει ξεμαλιασει το σεναριακι και το εχει τραβήξει για εκτη φτανει ποια.... από τον Ντειμον πρωτη σεζόν, από την Καθριν δεύτερη Κλαους τριτη φτασαμε σε κατι αθανασιες πρωτες αγαπες σαιλας ο ατρομητος που κατέληξε ενας χέστης μετασυγχωρησεως και ταξιδιωτες και δεν ξερω και εγω τι αλλο..... δλδ από την κορυφή στον πάτο πήγαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μήπως τον ντειμον τον έχει καλύτερα? Με το όλο θέμα ντελενα τον έχει ξεφτιλίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gt r paidia na mh paei 7h? mporei na vrei kt kalo h kopela.....tn exete kra3ei oloi....sto katw katw stamthste na to vlepete an de 8elete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέρεις τι γίνεται,όταν ανανέωσαν για 6 σεζόν και υπέγραψαν συμβόλαια,ο Κέβιν είχε πει ότι σε 6 σεζόν θα έχουν προλάβει να αφηγηθούν την ιστορία.Το να αλλάζει η Τζούλι την ιστορία για να προσαρμόσει το σενάριο στην απουσία ενός κεντρικού πρωταγωνιστή που δεν συμφώνησε,είναι διαστρέβλωση της ιστορίας.Η σειρά έπρεπε να κλείσει με τους 3 πρωταγωνιστές παρόντες,κατά τη γνώμη μου.
    Κι εγώ την αγαπάω την σειρά και θα μου λείψει πολύ,αλλά πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να δείξει σε μια 8η ή 9η σεζόν.Άντε,μια έβδομη για το κλείσιμο,το καταλαβαίνω,αλλά παραπάνω αδυνατώ.Και δεν νομίζω ότι δεν θα υπάρξουν άλλες απώλειες ηθοποιών μέχρι τότε.
    Εγώ θέλω ο αφηγητής να μου πει την ιστορία,όπως την είχε φανταστεί,όχι όπως αναγκάστηκε να την προσαρμόσει.Βέβαια,η αυθεντική συγγραφέας δεν υπάρχει πια,οπότε όλα έγιναν αχταρμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι καλό να σκεφτεί καλέ; Εδώ δεν σκέφτηκε από την τέταρτη και την Πεμπτη τώρα θα την έρθει η θεία φώτιση; Το θέμα είναι να μην φτάσουμε στο σημείο να σταματήσουμε να την βλέπουμε. Γιατί αν το κάνω εγώ και οι εκκατομύριοι fans που κράζουμε την Julie ούτε την έκτη δεν θα ολοκλήρωση. Όλοι και οι ξένοι οι περισσότεροι δηλώνουν ότι την βλέπουν πλέον μόνο και μόνο γιατί την αγάπησαν την σειρά και δεν θέλουν να την αφήσουν στην μέση.
    Η ιστορία του TVD έχει να κάνει με την Elena, τον Damon, τον Stephan και τους Originals. Εφόσον προτίμησε η Julie να κάνει άλλη σειρά για τους Originals έπρεπε να τελειώσει το TVD.
    Αυτή ήταν η ιστορία ανέκαθεν. Ούτε ταξιδευτές ούτε τίποτα!
    Η Julie έδειξε μια προθυμία πολύ καλή στο να ακολουθήσει λίγο τα σχέδια της Smith που έγραφε τα βιβλία η οποία απολύθηκε γιατί ήθελε να γράψει για Ντέλενα και η Julie μας το έδειξε (αν και μας το ξεφτίλισε λίγο στο τέλος και αυτό) από την στιγμή που ανέλαβε τα βιβλία ένας συγγραφέας φάντασμα και το στορυ πήγε αλλού νταλού το ίδιο κάνει και η Julie. Δεν γίνεται να φύγει ο Ιαν και εκείνη να αλλάξει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ για να το προσαρμόσει σε δύο κεντρικούς χαρακτήρες... το άλλαξε που το άλλαξε κάνοντας διαφορετική σειρά για τους Οριτζιναλς πόσο ακόμα.... μετά απλά δεν θα βλέπουμε TVD... ΚΑΙ ΝΑΙ... τότε θα το σταματήσω αν το συνεχίσει με την απουσία ενός κεντρικού χαρακτήρα....
    και μέχρι να πάει για έβδομη θα σταματήσουν και άλλοι η Κατ Γκραχαμ με το ζορι την κραταν απο την 5η σεζον και απο τα 21 επεισόδια έπεξε το πολυ στα 10. Ο Ιαν δήλωσε πως θα σταματήσει μετα την έκτη και δεν υπογράφει για έβδομη! Αν είναι να προχωρήσει ας αλλάξει και όνομα γιατί δεν θα είναι TVD μετά αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έλα μου ντε!Θα πρέπει να αλλάξει όνομα για μην ξεφτιλίζει το tvd.Ήδη και στους Originals έπρεπε να είχε αλλάξει όνομα γιατί δεν είναι αυτό που λέει ο τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ok paidia me kalypsate....einai mallon p m aresei poly h seira kai de 8elw na stamthsei....kai s auto me tous ta3idiwtes symfwnw apolyta. de m arese oute mena. auto p 8a 8ela 8a htan tvd kai originals na ginoun ena 3ana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ.Κι εγώ θα ήθελα οι σειρές να γίνουν ένα ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φαντάζεσαι να γίνει κάτι τέτοιο η αποχώρηση του Πώλ θα ήταν σα κεραυνός εν αιθρία ε εντάξει άμα γίνει αυτό το παίρνω και εγώ απόφαση και τη παρατάω τη σειρά τελείως εξάλλου ήδη δεν είμαι ευχαριστημένη απ την εξελιξή της είναι αυτό που λέμε ήταν το κλήμα στραβό το φάγε και ο γάϊδαρος και αποστράβωσε αν γίνει κάτι τέτοιο τέλος το τιβιντι για μένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά άν φύγει ο PAUL<3... Και εγώ μαζί σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1) teleioooo 8a einai na vgh kai 9h season gt 8a vlepoume perissotero tvd kai fusika damon kai mafou exoun vgh 11 Vivlia pws ginetai na stamathsoun sto 6? Oxi ws dn ginetai vsk alla oka dn 8a einai wraio!! 2) dn ginetai na apoxwrhsei kaneis gt meta dn 8a einai wraio!! 3) tlk 8a 3ana einai pali mazi o damon kai h elenaaaaa?? Exw saltari!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταρχάς τα βιβλία είναι 13 και όχι 11 και επίσης η σειρά δεν ακολουθεί την ίδια πλοκή με τα βιβλία, έχει πολύ μεγάλες αλλάγες από τα βιβλία. Κάθε σεζόν δεν είναι στην ουσία η μεταφορά ενός βιβλίου, δηλάδη η 6η σεζόν θα είναι το 6ο βιβλίο, όχι δεν γίνεται έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kl dn me noiazei kai poli auto twra!! to 8ema einai otan 8a 3anagirisei o damon 8a ta 3anaftia3ei me thn elenaaaa???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η dries είχε πει σε συνέντευξη πως τίποτα δε τελειώνει οριστικα και θα μάθουμε πού είναι η katerina.sti kolsi isos;παράδισοςΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα μου άρεσε να μάθω που πήγε η Κάθριν γιατί δε μας έδωσαν κανένα στοιχείο βασικά απλώς τη ρούφηξε η ανυπαρξία αλλά δε μας εξήγησαν γιατί δε πέρασε στην άλλη πλευρά όπως οι άλλοι και μη μας πουν οτι έγινε αυτό επειδή ήταν κακιά γιατί υπήρχαν χειρότεροι από τη Κάθριν κι όμως πέρασαν μια χαρά και ο Ντέιμον και ο Σάιλας και όλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πήγαν εκεί που πήγαινα όλα τα όντα πριν 20αιώνες,εκτόςαπό ντέιμον,λέξι,μπόνι.για αυτά τα δύο μέρη θα γίνει πόλεμος,μάλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μα αφού ήταν άνθρωπος πια,πως θα πήγαινε στην άλλη πλευρά;
    Εκατό φορές το είπαν οτι πήγε στην Κόλαση και ήταν και παραπάνω απο προφανές που πήγε βλέποντας το επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Αμάρα δεν πήγε στην άλλη πλευρά όταν πέθανε σαν άνθρωπος.
    Κατά τα άλλα η μυθολογία κουλουβάχατα.Όπου και να πήγε η Κάθριν πέθανε τώρα,δεν αλλάζει κάτι.Και δεν έχω διαβάσει ούτε ένα σπόιλερ που να την αναφέρει από δω και στο εξής.Αντιθέτως έχω διαβάσει ότι τέρμα οι σωσίες στον 6ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δυστυχώς τα ίδια διάβασα κι εγώ και μάλιστα η ίδια η Ντόμπρεβ έλεγε οτι στεναχωρήθηκε με το θάνατο της Κάθριν κι οτι θα της λείψει ο ρόλος αλλά μπορεί να τη δούμε σε φλασμπαγκς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. βασικά η Κάθριν έπρεπε να πάει στην άλλη πλευρά γιατί ήταν ταξιδευτής, εκτός από σωσίας... η Αμάρα δεν πήγε στην άλλη πλευρά αλλά δεν ήταν σωσιας, ήταν η αρχική... μετά από εκείνη δημιουργήθηκαν οι σωσίες αλλά σαφός το στόρυ είναι ότι να ναι ακόμα δεν έξηγησαν το κενό με την Τάτια, την Αμάρα και τις σωσίες... άλλα μας λέγαν όσο ήταν οι Οριτζιναλς στην σειρά άλλα μετά και ουδέν εξήγηση... κουλουβάχατα όπως λέει και η φίλη μου από κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εντάξει με κάλυψες απόλυτα .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νομίζω πως δε πρόλαβε να περάσει.ο άνεμος ήρθε εκείνη ακριβώς τη στιγμή και απώθησε τη μπόνι στο να την αφήσει να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέμα σωσίες:Η τζούλι έδωσε τρροφή στις στελένες,αν και είμαι steferine φαν!Την πρωτιμώ,αγαπούσε πάντα τον πολ,με το τρόπο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδια εχετε διαβασει τα βιβλια? Bamon ειναι απιστευτο ζευγαρι!! <3
    Και στη σειρα μ αρεσουν πολυυ, αλλα δεν πιστευω ν γινει κατι? εσεις? Εχετε spoilers μηπως? ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Υπαρχει περιπτωση να εχουν αμνησια ή κατι τετοιο?
    (Νομιζω τ διαβασα καπου ^_^)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εδω την εκτη με το ζορι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εγω εχω διαβασει για την νινα .... αλλα δεν ξερω . νομιζω οτι δεν θα υπαρξει καν 7σεζον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ασχετο τελικα ο σαιλας τι απεγινε ??? εφυγε ? αυτο ηταν ολο ....τοσος κοπος για το τιποτα ?τι σεναρια ειναι αυτα θεε μ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. κοιτα και εγω συμφωνω σε αυτο . αλλα επειδη εχω αποδεχτει οτι δεν 8α γινουν ποτε ξανα μια σειρα , τουλαχιστον να υπαρχει ενα τελος ... γιατι μετα 8α το βαρεθεις και 8α 3ενερωσεις . οπως εχουν κανει οι περισσοτεροι . εγω που το αρχισα περσι τον δεκεμβριο 2013 δεν εχω βαρεθει ακριβως ....αλλα οπως και να το κανουμε δεν με κραταει και τοσο σε αγωνια γιατι ολα ταζευγαρια που μου αρεσαν δεν ειναι πια μαζι . πχ καρολαιν κλαους , ελενα ντειμον ( το εχουν παρακανει ) και αλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καταρχιν ο ντειμον δεν εγινε επειδη ηταν κακια ...κατα δευτερον δεν ξερω γιατι τι ρουφηξε πρωτη και που πηγε αλλα ξερω οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να μην μαθουμε ποτε .... την εχω ικανη την ρουφιανα την τζουλι !!!!μας εχει αφησει και στο παρελθον αναπαντητα ερωτηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ακριβως οπως αναφερω αναπαντητα ερωτηματα !!!! ο σαιλας τι απεγινε /??? ο ντειμον στην αρχη της σειρας ειχε την δυναμη να φερνει κορακια και ομιχλη .... τωρα ??? και πιο παλια οταν ηταν στην φυλακη στιλ (ογκουστιν αν θυμαμαι καλα ) γιατι δεν εστειλε κανα κορακι στον αδερφουλη του να τον βοηθησει ??? και γενικοτερα πολλα κενα ...παρα πολλα κενα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μακαρι οχι ... δεν εχω διαβασει τα βιβλια (μονο το πρωτο ) αλλα ειμαι delena fan και δεν εχω χαραμισει τοσεσ ωρεσ τζαμπα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. egw pl isws protimousa stefan elena..alla parola auta de 8elw na ginei gt to ergo 8a kanathsei ahdia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια3 Οκτωβρίου 2014 στις 6:33 μ.μ.

    Διαβασε τα και θα δεις οτι ο Ντειμον αγαπαει και νοοιαζεται περισσοτερο την Μπονι απ την Ελενα.. Αλλο σειρα αλλο βιβλιο μεν, αλλα Bamon ειναι πολυυ σημαντικοι στα βιβλια που βασιζεται και το show :) Αυτοο το ζευγαρι ειναι το πιο προφανες και αλλα ακομα δεν το εχουν δειξει! Εχουν κανει εκκατομυρια ακυρα ζευγαρια, εκτος απ το πιο σπουδαιο και σημαντικοτερο! Γι αυτο ενα φιλακι το περιμενω :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...