Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέντευξη της Caroline Dries για την έκτη σεζόν του Vampire Diaries


H Caroline Dries μιλάει για την έκτη σεζόν του The Vampire Diaries: 
Ευχαριστούμε για την μετάφραση το TVDiariesGR

- ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΩΣΙΕΣ.

Caroline Dries: "Μολις τελειωσα το 10o επεισοδιο. Δεν εχουμε πει ουτε μια φορα την λεξη "σωσιας" .... Και σιγουρα αν το πουμε θα ειναι για να το διακωμοδισουμε. Ειμαι πραγματικα περηφανη για την ιστορια με τους σωσιες, αλλα καταλαβαινω. Την ειπαμε αυτην την ιστορια, οποτε προχωραμε...." (Μας δουλεύει; Δύο μέρες μετά ανακοινώθηκε το corssover της Tatia. Δηλαδή τι; Δεν θα έχουμε σωσίες στο TVD και θα έχουμε στο The Originals; Τέλεια τι να σου πω Dries.... )

- ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ. 

Caroline Dries: "Θα κρατησουμε τις ερωτικες ιστοριες ζωντανες. Σιγουρα δεν θα ειναι οπως πριν, αλλα θα ειναι ικανοποιητικες. Θα υπαρχουν στιγμες απογοητευσης οπου οι φανς θα μας μισουν, αλλα και στιγμες για τις οποιες οι φανς θα ειναι ευγνωμων.

Προσθεσε: "Αν και δεν το αποκαλω ερωτικο τριγωνο γιατι ο Stefan εχει γινει πιο πολυ σαν φιλος για την Elena και παρολο που κι εκεινος αντιμετωπιζει τα δικα του θεματα, παραμενουν πολυ συνδεδεμενοι. Το θεμα μας ηταν πιο πολυ 'Πως θα διατηρησουμε την ιστορια αγαπης του Damon & της Elena ενω εκεινος δεν ειναι παρων?' Αυτη ηταν η προκληση μας σαν σεναριογραφοι, αλλα νομιζω τα καταφεραμε πολυ καλα.

- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ CAROLINE ΚΑΙ ΤΟΝ STEFAN?

"Θα ειναι μια μακρα διαδικασια" υποσχεθηκε η Dries.

- ENA NEO KAKO AΓΟΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Dries: Ειναι τελειως τρελο ατομο και εχει πλακα να γραφεις γι'αυτον. Το ονομα του ηθοποιου ειναι Chris Wood. Ειναι πολυ χαρισματικος και γοητευτικος και ψυχωτικος και αντιπαθητικος με ολους τους σωστους τροπους.

- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Caroline Dries: "Δεν θα σας πω την ημερομηνια των αναδρομων, αλλα θα δουμε μια εποχη που δεν εχουμε ξαναδει. Θα βοηθησει σε πολλες πλοκες. Θα ειναι στο 4ο επεισοδιο."

- ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΤΤ DONOVAN ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο COLIN FERGUSON, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΥΘΕΙ ΤΟΝ TRIPP, ΑΡΧΗΓΟ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Caroline Dries: "Υπαρχει για να δωσουμε στον Matt μια ζωη στο Mystic Falls χωρις υπερφυσικα οντα. 'Πως θα ειναι η ζωη του χωρις να απειλειται η ζωη του καθε 5 λεπτα?' Θελαμε να του δωσουμε μια πατρικη φιγουρα. Αλλα ειναι Mysic Falls. Δεν ειναι ολοι αυτοι που παρουσιαζονται οτι ειναι. Θα ειναι ενας ενδιαφερων, δυναμικος χαρακτηρας που δεν ειναι απαραιτητα καλος η' κακος τυπος.


55 σχόλια:

  1. "Μολις τελειωσα το 10o επεισοδιο. Δεν εχουμε πει ουτε μια φορα την λεξη "σωσιας" ....
    yeah επιτελους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ CAROLINE ΚΑΙ ΤΟΝ STEFAN?


    "Θα ειναι μια μακρα διαδικασια" υποσχεθηκε η Dries.


    πλζ ας μην τους κανουνε ship ιναι ΟΙ κολλητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αυτά που είπε στην συνέντευξη, ούτε τα μισά θα κάνει και στο τέλος άλλα θα γίνουν...Οπότε άς μας αφήσει ήσυχους! ( μεγάλη στενοχώρια πως να διατηρηθεί το sex ντελενα...Αχαχαχαχαχα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω ακούσει βλακείες αλλά όχι τόσες μαζεμένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βάση μια εικόνα που ανέβασε ο Joshua Battler (σκηνοθέτης) έχει γίνει χαμός
    ότι τελικά γυρίσανε το Ντελένα rain kiss. Απο τα σχόλια του αυτό
    κατλαβαίνω. Joshua

    Butler: "Day 6 prepping to direct TVD 6x08: Start shooting on Tuesday.
    An epic romantic encounter on the schedule. Love is undead." Νομίζω ότι
    κάπου είχα διαβάσει ότι η Μπόνυ και ο Ντειμον μαλλον θα επιστρεψουν στο
    6ο επεισόδιο. Θυμαάται κανείς κάτι; Πάντως ο τύπος είναι πορωμένος Ντελένα, αν μπειτε στο Τwitter του θα το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλος ένας μ....ας απ τους πολλούς που περιστοιχίζουν τη Τζούλι δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν σ αυτό το ζευγάρι και έχουν πορωθεί όλοι ειδικά μετά το χωρισμό των Νίαν ούτε και οι ίδιοι δε θέλουν να εργάζονται μαζί κι αυτοί ντε και καλά τους βάζουν Απόδειξη η φώτο που είναι από τα γυρίσματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ εχω διαβάσει ο θα γυρίσουν στο 6 επεισόδιο και ρόδα και το περιβόητο φίλα στην βροχή μάλλον θα παιχτεί σε αυτήν την σεζόν θα το παίξουν από πέρσι το τάζουν θα είναι φίλι επανασύνδεσης για τα δυο πιτσουνακια ανατρίχιασα τώρα όπως όλοι φαντάζομαι.....
    Από ότι είδαμε τα υπόλοιπα σποιλερ είναι ψεύτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Ειρήνη δεν βλέπεις όλα είναι κουτσομπολιά την βλακεία που σχεδίαζαν θα την κάνουν όπως και να έχει δυστυχώς για μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. damon kai elena tous exw gia sigoura mazi...o monos logos p 8a elega to anti8eto 8a htan to gegonos oti xwrisan sthn pragmatikothta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι διάβασα ότι έχουν πολλά Delena flashbacks σε αυτή τη σεζόν.Αν γυρίσει ο Ντειμον στο 6ο επεισόδιο,που δεν το πιστεύω προσωπικά,τι τα θέλουν τα flashbacks;
    Και τώρα βρίσκονται στο 10 επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερίζω τους φίλους-συναγωνιστές, με τους οποίους, τον τελευταίο χρόνο (τουλάχιστον), δίνουμε πραγματικά σκληρή "μάχη", για να σώσουμε ότι προλάβουμε από τα μαλλιά (που μας πέφτουν), τα μάτια (που μας βγαίνουν) και τα λογικά μας (που κάπου πάνω μας θα είναι, αλλά όχι μέσα στο κεφάλι μας), κάθε φορά που βγαίνει μια συνέτευξη-"αποκάλυψη?" / σπόιλερ-"μπόιλερ?" /και νέο επεισόδιο-"νέα περιπέτεια?"(για την υγεία μας μάλλον), και αφορά στην αγαπημένη μας σειρά!!!!
    Θεωρώ τραγικό το να βλέπεις τους απλούς θεατές μιας σειράς να την αγαπούν πιο πολύ από τους ίδιους τους δημιουργούς της και να παρακαλάνε για ένα αξιοπρεπές τέλος για την σειρά / για θεία φώτιση στους συγγραφείς / για έναν κεραυνό στο κεφάλι της Μαντάμ-Τσούλι, ενώ οι δεύτεροι να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι ρίξανε τη σειρά στα σεναριακά "τάρταρα" !!!!
    Η γνώμη μου είναι (και νομίζω πως οι περισσότεροι φανς συμφωνούν με αυτό) ότι πέρσυ μπερδέψανε πολύ το σενάριο με καινούριες ιστορίες, τις οποίες δεν κατάφεραν να τις "δέσουν" με την υπόλοιπη ιστορία, ούτε να τις εξηγήσουν, άσε που μας τις αφήσανε μισές και "ανέσωστες"-που λέει και η μάνα μου-!!! (Δεν θα απαριθμήσω βαριέμαι να γράφω-είναι πολλά)
    Εύχομαι και ελπίζω αυτή η νέα ρημαδο-σεζόν να είναι χωρίς σεναριακά λάθη, να το πώ?, σεναριακές γκάφες, να το πώ?, σεναριακές αμαρτίες, να το πώ?,..... σεναριακές μ@@@@ίες θα το πώ!!!! Αν και ....... η αλήθεια μου είναι πως.......δεν το πιστεύω!!!! Μακάρι να βγώ λάθος !!!
    Περιμένω με αγωνία να έρθει η Παρασκευή για να δώ και να σχολιάσω μαζί σας το πρώτο επεισόδιο του Έκτου κύκλου - πάντως από λεξοτανίλ είμαι πλήρης, έχω κάνει καλή "καβάντζα", αχρείαστα να 'ναι !!!!!! :)
    Σόρρυ για το "κατεβατό", ξύπνησα με όρεξη!!!
    Φιλιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φιλεναδα Ντελένα rainkiss σε flashback; Το φαντάζεσαι; Αυτο και αν δεν θα κολάει καθόλου! Θα είναι χειρότερο και απο το Κλαρολαιν σεξ ξεπέτα........ και στο λέω έγω που σιχαινομαι το Ντέλενα περισσότερο απο όλα!!! Δηλαδη να το κάνουν έτσι απλά για να το βουλώσουν οι Ντελενες; Πόσο πιο πάτο θα πιάσουν πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχώς ο Κέβιν δεν ασχολειται πια. Και εγώ ήμουν Στελένα φαν πορωμένη, τώρα όμως που η Ελένα έχει καταντήσει μια υστερική, εγωίστρια σκύλα δεν θέλω πια να ταλαιπωρει τον Στέφαν. Και επίσης το show δεν αφορά πιά την ιστορία αγάπης τους, όπως είπε και το ζωον η Ντραις "Το θεμα μας ηταν πιο πολυ 'Πως θα διατηρησουμε την ιστορια αγαπης του Damon & της Elena ενω εκεινος δεν ειναι παρων?'" H Tζούλι και η Ντράις έβαλαν πιο ψηλά την προσωπική τους προτίμηση στον Ίαν και άλλαξαν την ιστορία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. The Vampire Diaries‘ Stefan and Caroline make an
    awesome friendship, so it’s very disappointing that rumors say they will
    become romantically involved. Is there any hope that they can remain
    platonic? –Scarlett

    For what it’s worth, whatever might be blooming between the two will
    evolve slowly, given their respective track records. “We’re just seeing
    layers of it,” says exec producer Caroline Dies. “I think Caroline’s not
    even realizing how deep her feelings are. She just feels hurt and lied
    to and ignored [by Stefan, who's not returning her calls].” Mr.
    Salvatore meanwhile ” can’t even process or fathom the idea of another
    heavy, emotional connection. In his brain, he hasn’t even opened up his
    mind to the notion of dating someone or being with someone, actually
    having a true romance with someone. So it’s a very slow build for them.”


    Δεν το γλυτώνουμε το Στερολαιν! Για να καταληξει η σειρά ως η ιστορια αγάπης Ντελένα και για να ξεφορτωθούν τον Στέφαν θα κάνουν τα πάντα οι ατάλαντες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλη μου,μην σου κάνει εντύπωση πλέον τίποτα.Τι κολλάει από όσα κάνουν τελευταία αλήθεια;
    Εδώ έκαναν φλασμπακ στο TO ο Κλάους να πιάνει την κοιλιά της Χέιλι,όταν ούτε καν μιλούσαν μεταξύ τους!!!Πλάκα κάνετε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να τελειώσουν φέτος.Φτάνει η κακοποίηση του show.Αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ήδη έχουν πιάσει απόπατο!!! Και το έχουν ρίξει το εργάκι στα "καταβάθια της θάλασσας.....εκεί που δεν λαλάει πετεινός"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αμάν παιδιά .............δεν θα μου φτάσουν τα λεξοτανίλ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά τα είπες Ιωάννα!!! Όλοι κάνουμε Υπομονή να δούμε τί θα γίνει...? Αλλά δεν ξέρω πώς θα ''σώσουν'' την σειρά η ''κυρά-Τσούλι'' όπως την λες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θα αφήσουν Τίποτα -Όρθιο αυτές στο TVD τα έκαναν ΌΛΑ μπάχαλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στερολάιν δεν πρόκειται να υπάρξει σε αυτό τον κύκλο.Διάβασα πολλές συνεντεύξεις της Τζούλι που το ξέκοψε,γιατί να πάρω σοβαρά την Dries που ξέρω ότι Ντελένα φαν;Θα είναι τόσο αργό το χτίσιμο για την Καρολάιν και τον Στέφαν,που θα έχει τελειώσει η σειρά.Για το Ντελένα δεν μου κάνει εντύπωση.Δεν ξεχάστηκαν μεταξύ τους επειδή ο Ντέιμον βρίσκεται αλλού.Και όποιος περίμενε το αντίθετο για μένα δεν είναι ρεαλιστής.
    Όλα τα άρθρα που διαβάζω το Ντελένα το θεωρούν τελειωμένο και αναφέρουν ως endgame το Στελένα.Δεν ξέρω αν θα προλάβει η Τζούλι να το κάνει και πως.Αλλά επειδή είμαι πολύ ρεαλίστρια πιστεύω επίσης και τα άρθρα που γράφουν ότι η Καρολάιν ίσως πεθάνει φέτος.Δεν έχει σκοπό πλέον στη σειρά,άσχετα που εμένα είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είμαι σίγουρη γι αυτό και για το στέρολαιν και για το ντελένα αν και δε θα το ήθελα με τίποτα αλλά δυστυχώς όλα εκεί οδηγούν εδώ από ιστορία αγάπης του Στέφαν και της Ελένα τώρα την έκαναν ιστορία αγάπης του Ντέιμον και της Ελένα τι να λέμε τώρα το έχουν κατακρεουργήσει το έργο μας ας το τελειώνουν τουλάχιστον φέτος δεν αντέχω άλλο να ξενερώσω αρκετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν εχω διαβάσει κάτι για Ντελενα φλασμπακ αλλά εχω διαβάσει ότι θα γυρίσουν πολύ γρήγορα,
    Δυστυχώς το Ντελενα δεν θα τελειώσει μπορεί να δώσουν λίγο ένταση με το Μπαμον αλλά μέχρι εκεί θα καταστρέψουν και την Μπονυ
    Κρίμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν υπάρχει πια αγάπη σε αυτήν την σειρά ειδικά φέτος ο κακός χαμός ο ένας θα παίρνει τον άλλων και θα το λένε αγάπη,
    Εδώ μας λένε ότι ο Στεφαν και η Έλενα είναι φίλοι πάμε καλά,
    Όλοι χασαν κάτι στην προηγούμενη σεζόν και όλα τα σποιλερ ασχολούνται με γκομενικα!
    Απορώ ο Στεφαν αφού αφηγείται την ιστορία είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μαλακιες χωρίς να σκέφτονται ότι δεν είναι στον χαρακτήρα του Στεφαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εμένα πάλι δε θα μου έκανε εντύπωση αν εμφάνιζαν και τη Τάτια ζωντανή στους οριτζιναλς θα δουν αν κολλάει η Νίνα με το όλο στόρυ και ανάλογα θα κινηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και μένα το ίδιο Ειρήνη!Καμία εντύπωση δεν θα μου κάνει αν εμφανιστεί ζωντανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και θα μας πουν ότι ήταν το Ντελενα raining kiss της 3ης σεζόν που ζητούσε ο κόσμος εντάξει αγαπητοί μου φίλοι πουλάω λεξοτανίλ οποίος θελει δέχομαι παραγγελίες....
    Α και τα δίνω και τζάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οχοχοχο καλά έτσι και σκοτώσει την καρολαιν θα φάει πολύ κράξιμο απο τους klaroline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και να ταν μόνο αυτό που είναι έξω από το χαρακτήρα του Στέφαν εδώ τον έκαναν το μεγαλύτερο ντελένα φαν ποιος αδελφός θα έδινε συμβουλές στον άλλο αδελφό να τα φτιάξει με την πρώην του ε σ αυτή τη σειρά το είδαμε κι αυτό από πρωταγωνιστή το κατάντησαν γλάστρα το Στέφαν αλλά πάντα αυτός πρέπει να θυσιάζει τη ζωή του για να τους σώσει δηλαδή το θύμα της υπόθεσης αυτός και η καημένη η Μπόνυ είναι αυτοί που τη πληρώνουν πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα δουν τι νούμερα θα κάνει το συγκεκριμένο επεισόδιο και ανάλογα θα κινηθούν μπορεί τη μια να την εμφανίσουν νεκρή και μετά μ ένα ξόρκι να τη ζωντανέψουν Τζούλι είναι αυτή όλα τα περιμένω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτόματα θα παρατήσουν και τις δύο σειρές οι μισοί φαν ούτως σι άλλως δεν θα χάσουν και τίποτα γιατί και το ορίτζιναλς δεν έχει δυνατό στόρυ και το τιβιντι μπάζει από παντού οπότε κάτι τέτοιο περιμένουν οι φαν να τα βροντήξουν μια και καλή και να μην υπομένουν άλλο αυτές τις βλακείες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μην αγχώνεσαι,οι klaroliners τα περιμένουν ολα απο τη Τζούλι πια και έχουν παρατήσει τις σειρές οι περισσότεροι.Κι εγω klaroliner ειμαι απλά δεν τις παράτησα.Ειδες τι νούμερα κάνουν οι σειρές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10710744_872446746101616_6431465449513529530_n.jpg?oh=510ce528f2619915d690f2b0fd9cb691&oe=5487F962&__gda__=1422637035_adb562ecc63d43a25267f9ff3023be84

    Μου έχει λείψει το χαμόγελο τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Που είσαι βρε Ιωάννα εσύ μας έλειψε το καυστικό σου χιούμορ!...
    Μ αρέσει που περιμένεις να δεις και κάτι λοιπόν το τραγουδάκι που ταιριάζει στο show το "Μην περιμένεις πια όλα τελειώσανε "...
    Αφού οι δυο τρελές πήραν την σκυτάλη δεν θα φτάσουν όλα τα ηρεμιστικά του κόσμου για να χαλαρώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και μετά θα έχει δυο αγαπημένες η σειρά άντε να τα τις εκατοστησουν με το καλο,
    Σου λέει ο παραγωγός μην τελειώσει η σειρά και μείνει η Νινα χωρίς δουλειά ας την στείλουμε στους Οριτζιναλς να έχουμε δυο μοιραίες γυναικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. σοβαραααααααααααααααααα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Tvd ειχαι τα πιο χαμηλά νούμερά απο τότε που ξεκίνησε λογικο αφού έχει χάσει πια την αιγλη του είναι προβλέψιμο έχει χάσει το ρομαντισμο του πολύ χαρακτήρες έχουν χαλάσει, τώρα να σου πω το originals δεν περίμενα να έχει καλητερη μοίρα αλλά εμένα μου άρεσε αν εξετάσεις τα τελευταία επεισόδια και την hayley καλο ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καί εμένα Ειρήνη μου!!!!!! Ειδικά τού STEFAN♥!!! Πού είναι Πάντα λυπημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι μωρέ ο καημένος πάντα λυπημένος είναι αλλά πιστεύω οτι θα τον δούμε κάποια στιγμή ευτυχισμένο πραγματικά είναι αυτός που το αξίζει περισσότερο απ όλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Mακάρι να είναι όπως λές και να γλυτώσουμς το Στερολαιν! Για το Ντελένα ειλικρινά χεστηκα (με το συμπαθειο), έτσι όπως έχει καταντήσει η Ελένα δεν την θέλω για τον Στέφαν. Αν σκοτωσουν την Καρολαιν θα είναι για σκότωμα και οι 2 οι λάμιες!
    Επίσης για το Ντελένα δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοι που νομίζουν ότι θα τον ξέχάσει η Ελένα, το πρόβλημα είναι ο τρόπος που παραγκώνισαν τον Στέφαν_Πολ για την προσωπική τους προτίμηση, βλεπε Ίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παιδια η νινα με τον ιαν πλεον δεν θελουν να εχουν πολα πολα γτ χωρισανε και εκτως αυτου ο ιαν εχει πρωχορισει και με την ζωη του! ειναι λιγο αραξενο να φιλας την πρωην σου ξανα και ξανα ξερω οτι ειναι ηθοποιοι αλλα ποσο θα αντεξουν? και εγω εχω ακομα την ελπιδα οτι οσο θα λειπει ο νταιμον η ελενα θα ξανα γινε παλει ο παλιος της εαυτος και τοτε θα ξανα ειναι παλι με τον στεφαν αλλα αν ειναι η ελενα να μινει ετσι τοτε δεν θελω να παει με τον στεφαν γτ αρκετα εχει πλιγοθει για αυτην την ........ εγω ειμαι φανατικη ΣΤΕΛΕΝΑ αλλα αν ειναι να ειναι ετσι οπος ειναι τορα η ελενα με τα χιλια η να μινει με τον ματ η να πεθανει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ''Με τον Ματ ή να πεθάνει'' Αχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10690197_947377095277218_6563730284504594857_n.jpg?oh=82eb497584f6efb79dc467d9fda3a83d&oe=54BE350E&__gda__=1421040850_2556b9193799b7ea5af37f58296d8482

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όσο και να ''χτυπιούνται'' οι ντελενες... Το Stelena είναι Γεμάτο Πάθος Ρομαντικό και Όμορφο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλο μου φαινετε ... (μην το παρεις προσωπικα αλλα) αν ειναι αληθεια αυτα που λεει τοτε ειμαι πολυ ικανοποιημενη . ισως και να φτιαξει μετα απο ολα αυτα η 6 σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. basika to ''asteio '' einai oti exoyn paei oloi me oloys. ayto to senario oyte gossip girl na htan .xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. http://www.dreadcentral.com/news/71110/vampire-diaries-cast-members-tease-whats-ahead-season-6/



    Όλοι οι πρωταγωνιστές μιλάνε για τους χαρακτήρες και έχει ο καθένας από κάποιες σκηνούλες.Ο Ένζο είναι σε καυτή σκηνή με άλλη γυναίκα....όχι με την Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαχα!!!Αυτό θα έβαζα κι εγώ.
    Έλα οι Στελένες να πάιρνουν καμιά χαρά,γιατί μόνη μου τα λέω,μόνη μου τα ακούσω εδώ μέσα.Και δεν είμαι και Στελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Επιτέλους ένα καλό νέο για στελένα έλα να μην εγκαταλείπουμε ποτέ την ελπίδα μας η αληθινή αγάπη θα θριαμβεύσει στο τέλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Φυσικά και είναι γεμάτο πάθος αλλά είναι αγνό πάθος όχο αρρωστημένο όπως το ντελένα . Το στελένα έχει τα πάντα όπως αποδοχή , ρομαντισμό εμπιστοσύνη , κατανόηση κ. α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10635894_538869336243676_8354341538531276990_n.jpg?oh=d8c48e6fd50f4d6b6cbae7003cb255db&oe=54C3BDF6

    Συμφωνώ με το Στέφαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ξερει κανεις κανενα site που μπορω να δω την πρεμιερα του TVD online με ελληνικους υπολτιτλους ή χωρις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...