Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τι να περιμένουμε από τον Damon και την Elena στην 6η σεζόν;



Σύμφωνα με νέα spoiler, του TV Guide αυτή την φορά, το θέμα Delena σαν ζευγάρι δεν θα απασχολήσει πολύ αφού δεν θα είναι ο ένας δίπλα στον άλλον για αρκετό διάστημα. Το ''ζευγάρι'' που θα ταράξει τα νερά αυτή την σεζόν θα είναι ο Stefan με την Caroline όταν η Caroline καταλάβει από νωρίς αυτής της σεζόν και παραδεχτεί τα αισθήματά της για τον Stefan. 

Όπως λένε θα εκπλαγούμε από τον τρόπο που θα το χειριστεί η Elena όλο το θέμα Steroline!

223 σχόλια:

  1. Ναι,το μόνο που μένει να δούμε τώρα μετά τον Στέφαν που τον έκαναν Delena fan,να δούμε και την Έλενα Steroline fan και μετά θα τα έχουμε δει όλα!!!
    Αν αυτή είναι η στάση της Έλενας που θα μας εκπλήξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο τζερεμι τι θα απογίνει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα για να μας εκπληξει η αντιδραση της Ελενας θα πρεπει να την δουμε να ειναι steroline fan γιατι ολοι περιμενουμε οτι θα ζηλεψει και θα κανει σκηνη στην Καρολαιν για τον ερωτα της με τον Στέφαν...απο την αλλη ομως θα θελησει να πλασαρει και στην Καρολαιν το Λιαμ...οποτε δεν μπορω να καταλαβω αν η αντιδραση της θα ειναι θετικη ή αρνητικη απεναντι στο στερολαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτηση νουμερο 1 η Καρολαιν υποτιθεται οτι θα κανει κατι με τονν Ενζο σωστα???απο οτι λενε η φημες και τα σποιλερ ποτε ακριβως θα καταλαβει οτι νιωθει κατι για τον Στεφαναφου η μετα κανει καμια αρπαχτη με τον Ενζο?
    Δηλαδη φετος το τσολι της σειρας θα ειναι η Καρολαιν δεν μπορω να καταλαβω και ο ερωτας της για τον Στεφαν ηταν απο παντα θελουν να μας πουν..
    Τι ηληθια πισωγυρισματα ειναι αυτα ξαφνικα η Καρολαιν δεν ξερει που να πρωτοανοιξει τα ποδια της..???θα καψω φλατζα με αυτα που βλεπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν θα με εκπλησει ουτε αυτο βλεπω την Ελενα Στερολαιν φαν και ξαφνικα να αρχισει και αυτοι να κωλοτριβετε στον Στεφαν ετσι για να εχει να ασχιλειτε απο αυτην την κοπελα τπτ δεν μου φαινεται απιθανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε συ θα ειναι μια πολιτισμενη σκυλα απο την μια θα χαιρεται και απο την αλλη θα προσπαθησει να κανει την Καρολαιν να φανει τσολι απεναντι στονν Στεφαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα κάνει αρπαχτή με τον Ένζο,λάθος πληροφορίες έχεις.
    Απλά θα αναπτύξουν μια δυναμική.Με άλλη θα κάνει αρπαχτή ο Ένζο.
    Μωρέ προκειμένου να την κρατήσουν απασχολημένη και να δικαιολογήσουν γιατί ακόμα δεν έχει υποκύψει στον Κλάους,μέχρι και τον Τζέρεμι είναι ικανοί να την βάλουν να ερωτευτεί!Άι στο διάολο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο ακριβως αφου θα αναπτηξει κατι με τον Ενζο ποτε θα προλαβει για τον Στεφαν..
    Vampire fun δεν ξερω ανα τα κανει ολα ολα αυτα για να μας πεισουν οτι δεν υπαρχει περιπτωσει να γυρισει στον Κλαους μουτ φαινονται πολυ αρρωστα ολα..
    Θα αναπτυξει μια δυμανικη με τον Ενζο θα ερωτευτει τον Στεφαν και θα βγει και κανενα ραντεβου με αυτον τον Λιαμ ουτε η Καρολαιν της 1ης σεζον τα εκανε αυτα ελεος τι μαλακια εχςει στον εγκεφαλο της αυτη η γυναικα...
    Οσο για τον Τζερεμυ μου φαινεται θα φτιαξει στο τελος με την ελενα τι αλλο να πω..
    Εκει που μου αρεσαν τα σποιλερ τωρα παλι ολο αηδιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχαχα!!! Ωραία τα είπες!!!χαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όχι,απλά δεν μπορεί να της δώσει ένα storyline της προκοπής,όπως δεν μπορούσε να δώσει και στον Στέφαν.Μετά αποφάσισε να τους βάλει μαζί επειδή ο Στέφαν της ξέμεινε λόγω Ντελένα και η Καρολάιν επειδή δεν ήθελε να την πάει στο Originals αλλά μετά εγκατέλειψε την ιδέα,επειδή έφαγε μπόλικο κράξιμο.Δεν μπορούσε όμως να το πάρει εντελώς πίσω μετά από τόσα σπόιλερς κι έτσι είπε να εμφανίσει την Καρολάιν ερωτευμένη με τον Στέφαν χωρίς ανταπόκριση.
    Όσο θυμάμαι τις αστείες δικαιολογίες που έλεγε για το Κλαρολάιν,δηλαδή ότι η Καρολάιν πρέπει να πάει στο Κολλέγιο και να ωριμάσει,δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω!Γιατί όπως είπες κι εσύ,ούτε η Καρολάιν της 1ης σεζόν δεν θα τα έκανε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβώς έτσι!!! Συμφωνώ... Και η Έλενα να βγαίνει στον ''αφρό''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή έκαναν την Έλενα τσολι είπαν να της κάνουν παρέα και την Καρολάιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σε κάθε σεζόν καταστρέφουν τους ρόλους .καλύτερα να τελειώσει η σειρά γιατί αν το συνεχίσουμε η Έλενα θα μας βγει γκέι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας έχω νέα.το VD θα κάνει f.back στη δεκαετία των 90's,σχετικά με το πού και πώς ζούσαν τα αδέρφια σάλβατορε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχα ,δεν θέλουν οι φάνς να συμπαθούν την Καρολαιν πιο πολύ από την Ελενα. Θα προσπαθήσουν να την κάνουν αντιπαθητικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχαχα...Λοιπόν θυμήθηκα την απορία σου, αν χρειάζεται να δουλέψουν τα βαμπίροταν ανέφεραν Ότο ο Στέφαν θα ασχοληθεί με κάποιο επάγγελμα. Εγώ έχω μια άλλη απορία. Τα βαμπίρ χρειάζονται απεξάρτηση; Μιας και θα το ρίξει η ΕΛΕΝΑ στα παραισθησιογόνα να την στείλουμε.... Μόνο που μαζί με αυτήν θα χρειαστεί να πάμε και εμείς με τις μαλ...ες που βλέπουμε και απ ότι φαίνεται θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σκέφτεσαι με την λογική.Ξεχνάς όμως ότι τη σειρά την γράφει η Τζουλι. Όπως την μια μέρα έλεγε στον Στέφαν σ αγαπώ και πέθανα γιατί γύριζα σε εσένα και ήταν η καλύτερη επιλογή και την επόμενη πηδιοταν με τον Ντειμον,έτσι και τώρα την μια μέρα μπορεί να παίρνει ναρκωτικά και την άλλη να ζηλεύει το Στερολαιν. Πάλι τριο θα έχουμε μην έχεις αυταπάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί όμως θέλουν να χαλάσουν τη φιλία της Έλενας με την Καρολάιν;Δεν σας φαίνεται κι εσάς ότι θέλουν να τη χαλάσουν;
    Το μόνο θετικό της υπόθεσης για μένα,θα ήταν κάποια μέρα να τα μαζέψει η Καρολάιν από το Μύστικ Φολς και να πάει να ζήσει τη ζωή της.Με τον Κλάους κατά προτίμηση,αλλά ας σταματήσει τουλάχιστον να τρέχει πίσω από την Έλενα και τον περίγυρο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα μου ντε;Λογικά δεν πρέπει να χρειάζονται απεξάρτηση όπως δεν έχουν πρόβλημα και με το αλκοόλ που κατεβάζουν λίτρα ολόκληρα.Μήπως επειδή θα είναι μαγικά τα ναρκωτικά;;;χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικα και θελουν να την χαλασουν μετα απο οσα εχουν συμβει και το ποσο εχει σταθει η Καρολαιν στην Ελενα τωρα ξαφνηκα ολα αυτα αυτα θα ξεχαστουν κι χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ναι ρε ωριμασε η Καρολαιν κα ειδικα σε αυτην την σεζον θελουν να δειξουν την ωρημοτητα της και τον σπουδαιο της χαρακτηρα.παντως η βλαμενη η Τζουλι δεν μπορει να καταλαβει οτι πιο αντιπατθητικη απο την Ελενα δεν προκειται να γινει ετος αν αρχισει να βριζει τον Κλαους...
    Η αν γινει κανενα crossover και δωσει χυλοπιτα στον Κλαους για τον Στεφαν εκει να δεις γλεντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. οτι και να κανουν πιο αντιπαθητικη απο την Ελενα δυσκολα να γινει κραταει την πρωτια σε αυτο και δεν νομιζω να αφησει καμια να την παρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καιρος να δουμε και κατι καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και εγω συμφωνω μαζι σου οσο ερωτας της ζωης της ειναι ο Ντεημον αλλο τοσο ηταν και ο Στεφαν δεν νομιζω να αφησει κανεναν αλλον να γινει ερωτας της ζωης του τουλαχιστον απο γνωστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι αλλα και με τυην Καθριν οταν ηταν ο ΣΥεφαν παλι ζηλευε και ας ηταν με τον Ντεημον στα μαχαιρια το ιδιο και με Κετσια,εξαλου και η δυο ερωτες της ζωης της ειναι και η Ελενα ξερει καλα να παιζει σε διπλο ταμπλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xaxaxaxa αυτοι με αυτα τα χαλια ουτε στην λαμψη θα επεζαν ουτε εκει τοσο δραμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι,παιδιά,αλλά για να δείτε πόσο κακό κάνει αυτό το πράγμα στον χαρακτήρα της Καρολάιν,εγώ αντικειμενικά σας λέω ότι θα ήμουν έξαλλη αν ήμουν η Έλενα.Δεν έχει σημασία αν εγώ δεν είμαι πια με κάποιον ή του φέρθηκα σκάρτα.Υπάρχουν άλλοι άντρες για να φτιάξουν οι φίλες μου τη ζωή τους και υπάρχουν άλλες γυναίκες για να φτιάξουν οι πρώην μου,τη ζωή τους.Ο καθένας οριοθετεί το χώρο του που πρέπει να είναι ευδιάκριτος και δεν πρέπει να εισβάλεις μέσα σε αυτόν,αν θες να λέγεσαι φίλος.Αλλιώς πρέπει να διαλέξεις στρατόπεδο.Τώρα,θα πει κάποιος,ήταν η Έλενα καλή φίλη για την Καρολάιν;Όχι.Αλλά το να στραφεί η Καρολάιν στο πρώην αγόρι και επικό έρωτα της φίλης της,δεν την κάνει καλύτερη φίλη όμως.Λυπάμαι,αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλη μου για λλη μια φορα συμφωνω απολυτα μαζι οσο και να μην συμπαθω την Ελενα δεν μου αρεσει αυτο που θα κανει η Καρολαιν γιατι και Καρολαιν ετρεχε λιγο πισω απο την Ελενα πιο παλια και ποσο μαλλον αν μιλαμε για φιλιες,και εμενα δεν μου αρεσει που λειτουργουν ολοι τους χωρις ηθικους φραγμους.
    ακομα και οταν τα εφτιαξε η Καρολαιν με τον Ματ παλι μου φανηκε απιθανοι δεν ηταν και επικος ερωτας της (και μεταξυ μας αχετα που ειναι η αγαπημενη δεν ειχε ποτε κανεναν επικο ερωτα θυσιαζε τα παντα γιατην Ελενα)...
    και τωρα ξαφνηκα απο εκει που την παρακαλουσε να ειναι με τον Στεφαν τωρα ειναι ερωτευμενη μαζι του δεν τοπ θεωρω δικαιο πρεπει καπου να υπαρχει και μια ανθρωπια δεν ειναι ολα ενα κρεβατι..
    Οσο γοια το ποσο καλη φιλη ειναι η μια για την αλλη ειναι επιλογη του καθενος η Καρολαιν την θεωρουσε κολλητη και αυτο αρκει για να μην κοιταει τους πρωην της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμφωνούμε Σόφι μου.Ούτε εμένα μου άρεσε η βλακεία με τον Ματ.Και σιγά τον χαζοβιόλη που μέχρι και η Ρεμπέκα τον παρακαλούσε!Αλλά τότε τα κορίτσια ήταν στον 1ο κύκλο,η Καρολάιν ήταν ανασφαλής,κτλ.Από τότε όμως άλλαξαν πολλά,μεσολάβησαν τόσοι κύκλοι,οι χαρακτήρες ωρίμασαν.Η Καρολάιν αποκαλούσε τον Τάιλερ έρωτα της ζωής της και την σχέση της Έλενας με τον Στέφαν επική.Χάλασαν και οι 2 αυτές σχέσεις,αλλά οι χαρακτήρες δεν γυρνάνε ποτέ από εκεί που ξεκίνησαν.Για μένα είναι ασυγχώρητο.Είναι κρίμα που το κάνουν αυτό στην Καρολάιν γιατί δεν της αξίζει.Θα το καταλάβαινα ακόμα κι αν ήταν μπερδεμένα τα αισθήματα της απέναντι στον Στέφαν και το έλυνε το θέμα με τον εαυτό της.Όχι αυτό όμως.Υπάρχουν ηθικοί φραγμοί,κάτι σαν τοίχος που πέφτει κάθε φορά όταν πάμε να ξεπεράσουμε τα όρια και δεν μας αφήνει να συνεχίσουμε παρακάτω.Τώρα λοιπόν τι θέλουν να μου πούνε;;;Ότι η Καρολάιν ήταν ψεύτρα τόσα χρόνια ενώ ήτα ερωτευμένη με τον Στέφαν και δεν το ομολογούσε ούτε στον εαυτό της;;;
    Ήταν τόσο ενοχλητικό το επεισόδιο που ζήλευε την Έλενα και στον Στέφαν στην καμπίνα στο δάσος,που δεν θέλω καν να σκέφτομαι πόσα τέτοια επεισόδια μπορεί να υπάρξουν.
    Και κάτι άσχετο.Για το Originals είδα κομμένες σκηνές,για το tvd δεν είδα πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και μενα πιο πολυ απο ολα αυτο με ενοχλει οτι καναν την Καρολαιν ανηθικοι ενω εκτος απο την πρωτη σεζον δεν ηταν ποτε ετσι ακομα και οταν ενιωθε πραγματα για τον Κλαους κρατουσε επιπεδο και δεν φανταζομαι πως ο λογος ητανμ που ηταν κακος απλα ηθελα να δειξουν την ακαιρεοτητα του χαρακτηρα της που πηγε ολο αυτο.??
    Αν σου πω για το οριτζιναλς δεν εψαξα τπτ που της ειδες??
    Αλλα για το tvd ουτε και εγω βρηκα τπτ απολυτως που ειναι το αποχαιρετηστηριο με τον Κλαους και η κομμενη σκηνη με τον Στεφαν τοσος ντορος για το τπτ?
    κανονικα επρεπε να εχουν βγρι η απλα δεν θελουν να τα δειξουν για να μην την γιουχαρουν οι φαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ούτε εγώ έψαξα,τυχαία τις είδα στο spoilertv.Κυκλοφόρησαν τα DVD για το Originals προχθές.Ίσως για το tvd να μην βγήκαν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι να σου πω κανονικα κατα τα τελη αυγουστου δεν βγαιναν παντα τωρα τι εγινε???
    θα περιμενουμε μπορει να βγουν λιγο πριν αρχησει η σειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ειδα μερικες κομμενες σκηνες απο το οριτζιναλς πες μου σε παρακαλω φιατι σε οές ειναι η ηληθια η Χειλη ποσο ακομα screentime ειχε σκοπο να της δωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χαχαχα!!!!
    Είναι φρικτή σε όλες τις κομμένες σκηνές!!!
    Θα της δώσει πολύ περισσότερο screentime στην δεύτερη σεζόν,δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τα βαμπίρ παθαίνουν κατάθλιψη ???σοβαρά?γιατί δεν σβήνει η ελενα τα συναισθήματα της να φύγει από το mystic falls να τελειώσει η σειρά πριν μας κατακρεουργησουν όλους τους ενδιαφέρον ρόλους και επιστρέψουμε στο γνωστό ''η κακομοίρα ελενα, το θύμα της υπόθεσης, η αγια ,κακομοιρα ,κακοτυχη ,γλυκιααααααααααα ελενα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μεχρι και η καθριν το λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ithikoi fragmoi?to ekane me ton aderfo tou!!!!!(ουδέν σχόλιον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για την ακρίβεια ο στέφαν έχει τον κύριο λόγο κι ας είναι γλάστρα τώρα.δική του ζωή είναι όχι των ελένα κι ντέιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με καλύψατε σε όλα όσα είπατε κορίτσια και για την Ελένα και για τη Κάρολαιν . Προφανώς προσπαθούν να γυρίσουν τη Κάρολαιν στη Κάρολαιν της 1ης σεζόν που ήταν μία ρηχή και κομπλεξική κοπέλα και στα κρυφά ερωτευμένη με τον φίλο της κολλητής της άρα συνεπώς υποκρινόταν όταν βρισκόταν κοντά τους και τους έλεγε πόσο ταιριαστοί είναι ο ένας με τον άλλον . Πάντως εμένα δε θα με εξέπληττε αν έδειχναν και καμιά σκηνή που η Κάρολαιν γράφει σε ένα ημερολόγιο όλα τα συναισθήματα που έχει για το Στέφαν όλο αυτό το καιρό και πόσο μεγάλες προσπάθειες κάνει όλο αυτό το διάστημα να μη παραδεχτεί τα συναισθήματά της στη φίλη της και γι αυτό μπορεί να πουν οτι πήγαινε με πολλούς άντρες επειδή δε μπορούσε να έχει στη πραγματικότητα αυτόν που ήθελε . Ξέρω ακούγονται λίγο παρατραβηγμένα όλα αυτά αλλά με τη φόρα που έχει πάρει η Τζούλι με κάνει συνεχώς να σκέφτομαι το χειρότερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10650024_773956599334439_4533525214227092315_n.png?oh=04fe6151443109691612cec3066f6e44&oe=54A35A2E

    Η πρώτη φώτο από το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν Στέρολαιν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. https://www.youtube.com/watch?v=V7wEbr64pso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://www.youtube.com/watch?v=gkPDnjupE2Q&list=PL6140BFB142E64FCF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p526x296/10629578_1464085340530501_2796314238779839084_n.jpg?oh=a051cf956df85731434e2d3e55d7b16a&oe=54A27B7D&__gda__=1419687608_b878362f0ce76b79bdc36b83e2aa482e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Tune In: Thur, Oct. 2 at 8 p.m.
    Tell Me More: Who's ready for some time-jumps?! When we are first reunited with our sexy supernaturals, roughly four months will have passed since Damon (Ian Somerhalder) and Bonnie's (Kat Graham) heartbreaking "death." But the flashback we're most looking forward to? Grab your jelly sandals and your acid washed jeans because ET has learned that we've got an amazing blast from the past coming our way: We're going to see what life was like for the Salvatore brothers in the '90s! (Ahem, and yes we're talking about the 1990's.)

    Aaaaand, say goodbye Mystic Falls! Our favorite vamps are leaving their hometown behind when we see them again in the season six premiere. Star, and all-around kickass chick, Nina Dobrev, explained to ET that due to the jaw-dropping events in the season five finale, it feels like The Vampire Diaries has hit the reset button and become a whole new show.

    "We're banned from Mystic Falls, two of our main character are dead, and we're all mourning them," she said. "It's like a new shift and a whole new show--The same, but better." In addition, the brunette beauty spilled that Elena and Co. will also be "meeting a lot of new people," which could prove to fill the void that last season's deaths have left behind.
    CW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΠΟΙΛΕΡ On The Vampire Diaries this season, will we be meeting the leader of Luke and Liv’s coven? –Tom
    We’ll learn a lot more about the Wonder Twins in Season 6, but before we meet their mysterious leader, we’ll first discover what said coven is all about. “It’s linked heavily into the deeper mythology of the show this season,” executive producer Caroline Dries says. “Once we start understanding why the heck we’re at Whitmore and what their coven is all about, we’ll really understand their plight in life and how it affects our characters.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ειρηνη μου εσυ ειπες την πιο αρρωστη ιστορια απο ολες μας μαλλον εισαι πολυ απογοητευμενη..οχι οτι εχεις αδικο αλλα τι να πω τοσο ηλιθια πια μπορει να ειναι..
    Δεν θα ηθελα να δω την Καρολαιν τοσο ξευτηλισμενη παντως δεν θα μου αρεσει τοση υποκρησια ακομα και απεναντι στην Ελενα ποσο μαλλον κι απεναντι στον Ταιλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τωρα θα μας πουν οτι και στο Γουιτμορε το συμπαν τους αστηλε δεν ηταν απο επιλογη..
    Και τι στο καλο γινεται με αυτα τα διδυμα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι πια θα μας πει κανεις??
    Πολυ μυστηριο γυρω τους και σιγα μεχρι και η Ελενα καταφερε να σκοτωσει τον Λουκ σιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειρηνη που ακαθεκτη ακομα ελπιζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ειρήνη μου συγνωμη που θα σε απογοητεύσω αλλά η Τζούλι έχει άλλα σχέδια για τον Στέφαν.... Δεν είναι Στελένα φαν. To βλέπω δύσκολο εως ακατόρθωτο να ξανασυμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τό όμορφο ρομαντικό Stelena!!! Άντε να πάρω λίγο θάρρος για την 6η σεζον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. άντε πάλι με αυτο το μωρό....πολύ το αναφέρουν, τι μπορει να σημαίνει αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για ποιους λέει ο Πολ ότι δεν έχουν κολλήσει μαζί και ίσως κάνουν μωρό;Δεν κατάλαβα τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ειρήνη,εγώ μαζί σου.Το κλείσιμο θα γίνει με klaroline και Stelena!Ξαναβρήκα την αισιοδοξία μου.Αυτά τα μωρά να μην έβαζες στις φωτογραφίες μόνο,γιατί με ξενερώνουν.Τα μωρά δεν κάνουν επικούς έρωτες βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σαν να τον έχει πρήξει λίγο η Καρολάιν φαίνεται εδώ ο Στέφαν.λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μην την απογοητεύεις.Αυτό το tweet είναι από τον Μάϊο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ναι βρε Ειρήνη,έχει δίκιο η Σόφι.Καλπάζει η φαντασία σου,είσαι επιρρεπής στον αρνητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εγώ προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ για το "ζευγάρι" sterolin" αλλά δεν δέχομαι να χωρίσει η elena και ο damon..είναι πολύ ταιργιαστό ζευγάρι και με πολύ πάθος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι η αντίδραση της Elena απέναντι στο " steroline" θα είναι εντελώς αρνητική..θα βγάλει ένα άλλο πρόσωπο της στην φόρα..και θα είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει εμείς μέχρι τώρα! Αλλά πιστεύω ότι περισσότερο θα προσπαθήσει να το παίξει άνετη και ότι από την στιγμή που έχει χωρίσει με τον Stefan δεν νιώθει τίποτα απολύτος για εκείνο και θα το παίξει "υπό" για να θολώσει τα νερά..αλλά πίσω από την πλάτη τους θα σχεδιάζει τον χωρισμό τους..και σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παιδιά δεν πρόκειται να δεχτεί και να το πάρει με το καλό αυτό το νέο απρόοπτο ζευγάρι "steroline"..Ο Damon είναι ο έρωτας της ζωής όπως είναι και ο Stefan και όσο εκείνη είναι με τον Damon θέλει να έχει την σιγουριά ότι και κάποιος άλλος εκεί έξω θα την περιμένει για πάντα και ότι την αγαπάει..το έχει " μας τελείωσε ο damon έχουμε και τον άλλο και μας περιμένει" αλλά δεν θα αφήσει έτσι μια τυχαία και πόσο μάλλον την κολλητή της να κλέψει την θέση της..!!! Με τίποτα! Θέλει να έχει την σιγουριά ότι ο Stefan θα είναι πάντα εκεί για εκείνη...! Αλλά πρέπει να καταλάβει και κάποια στιγμή ότι αυτό το παιχνιδάκι θα τελείωνε..αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη! Μπορεί βέβαια να το παίξει "υπό" απέναντι στην caroline Και ότι δεν την ενδιαφέρει ο Stefan αλλά..από πίσω από την πλάτη τους είμαι σίγουρη ότι θα σχεδιάζει τον χωρισμό τους!!!! Και αυτό θα είναι ένα άλλο πρόσωπο που θα μας εκπλήξει στην Έλενα♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Παιδιά δεν πρόκειται να δεχτεί και να το πάρει με το καλό αυτό το νέο απρόοπτο ζευγάρι "steroline"..Ο Damon είναι ο έρωτας της ζωής όπως είναι και ο Stefan και όσο εκείνη είναι με τον Damon θέλει να έχει την σιγουριά ότι και κάποιος άλλος εκεί έξω θα την περιμένει για πάντα και ότι την αγαπάει..το έχει " μας τελείωσε ο damon έχουμε και τον άλλο και μας περιμένει" αλλά δεν θα αφήσει έτσι μια τυχαία και πόσο μάλλον την κολλητή της να κλέψει την θέση της..!!! Με τίποτα! Θέλει να έχει την σιγουριά ότι ο Stefan θα είναι πάντα εκεί για εκείνη...! Αλλά πρέπει να καταλάβει και κάποια στιγμή ότι αυτό το παιχνιδάκι θα τελείωνε..αν δεν ήταν αυτή θα ήταν κάποια άλλη! Μπορεί βέβαια να το παίξει "υπό" απέναντι στην caroline Και ότι δεν την ενδιαφέρει ο Stefan αλλά..από πίσω από την πλάτη τους είμαι σίγουρη ότι θα σχεδιάζει τον χωρισμό τους!!!! Και αυτό θα είναι ένα άλλο πρόσωπο που θα μας εκπλήξει στην Έλενα♥♥♥♥ Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Bamon...λέει ότι έχουν κολλήσει μαζί κ μπορεί να κάνουν μωρό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εννοείται κορίτσια ουτε εγώ θέλω να δω μια τέτοια Καρολάιν τόσο διπρόσωπη απλώς μια σκέψη έκανα και τη μοιράστηκα μαζί σας . Η αλήθεια είναι οτι έχω λίγο ζωηρή φαντασία αλλά σας προειδοποίησα οτι όλα αυτά που λέω θα είναι πατατραβηγμένα να συμβούν εννοείται οτι δε θα ήθελα με τίποτα να χαλάσει ούτε η φιλία των κοριτσιών ούτε η φιλία των στέρολαιν όπως είπατε κι εσείς πιο πάνω πρέπει να υπάρχουν ηθικοί φραγμοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μάλλον θα του μιλάει για την Ελένα που παίρνει ναρκωτικά θα του λέει πόσο πολύ το χρειάζονται σ αυτό το μέρος που είναι κι οτι πρέπει να γυρίσει πίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χαχχααχχα όλα καλά θα πάνε έχω ελπίδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο Πωλ λέει οτι οι Μπέιμον θα αναπτύξουν ένα δεσμό επειδή έχουν κολλήσει μαζί και δεν έχουν άλλη επιλογή κι ίσως να κάνουν ένα μωρό αλλά πιστεύω οτι αυτό το τελευταίο το είπε χιουμοριστικά δε νομίζω να φτάσουν σε τέτοιο σημείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πολυ ενδιαφέρουσα άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Really???
    Η Τζούλι είπε οτι ο Ντειμον και η Μπόνι ειναι ζωντανοί σε κάποια μορφή.Μηπως αυτό σημαίνει οτι ειναι άνθρωποι ή τελοσπαντων δεν ειναι αυτό που ήταν πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10616505_863192607027030_4451914683523256185_n.jpg?oh=091460767954b1c2b2a6a6d3178bbfec&oe=54D0F968

    Φωτογραφία που ανέβασε η Νίνα στο ίνσταγκραμ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10624859_863724430307181_4462923142827728183_n.jpg?oh=83994e09bfee4e7271071f4cc34de8f6&oe=5492C1B4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καινούρια πρόμο φωτογραφία με τους Μπέιμον !!!

    https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1557435_934406389907622_8545021019274967500_n.jpg?oh=ace61fdef16e0cb82c409304e17e241a&oe=548AF66B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Creepy!!!!Θα το φάω όλο το φαγητό μου.χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτοί τουλάχιστον μπορούν ακόμα να δουλεύουν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. τι θα γινει με την Μπόνι και τον Ντέιμον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εμεις τα λεμε αλλα ποιος μας ακουει τι να πω υπομονη λιγο εμεινε αντε θα δουμε τις ωραιες εκπληξεις που της κραταει η αγαμημενη μας Τζουλι μονο γι αιτην...
    Δεν ξερω αλλα οτι και να δω δεν θα μου φανει απιθανο ο[ως ειπες Τζουλι ενα ονομα χιλιες εικονες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ερωτηση εισαι Ντελενα???
    Γιατι μονο αυτο εξηγει οτι θες Στερολαιν και Ντελενα τπτ αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πες ρε φιλη αφηστε τα μωρα στην ακρη δεν ειναι επικος ερωτας το μωρο...
    Φιλη αν ελπιζεις εσυ για Καρολαιν τοτε εγω θα τους βαλω φοντο στον υπολογιστη χαχαχαχα...
    Αλλα Στελενα δεν θελω με τπτ την Ελενα νεκρη με μεγαλη μου χαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εδω το θελω το μωρο αν ειναι να ειναι Bamon εχω ενθουσιαστει με αυτους τους δυο απο την ιδεα και μονο που να γινει και κατι...
    Αν και ουτε αυτο εκφραζει την Μπονι σαν χαρακτηρα αλλα δεν πειραζει εδω την συνχωρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Στα σιγουρα κανεις δεν ξερει να σου πει το μονο δεδομενο που υπαρχει ειναι οτι θα επιστρεψουν συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. αυτη αγαπητη μου με ολους μπορει να δουλεψει μην ανοιξω το στομα μου καλητερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κοίτα,ειλικρινά δεν ξέρω με το τρίο τι θα γίνει στο tvd.Για Ντελένα πάντως δεν το βλέπω.Μπορεί και να μην καταλήξει με κανέναν η Έλενα.Οι Originals πάντως θα χρειαστούν νούμερα και το tvd πολύ πιθανόν να τελειώνει μετά την 6η σεζόν,ο Ίαν όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει ότι είναι ο τελευταίος κύκλος.Οι δεσμοί της σειράς δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα,το Klaroline έμεινε ανοιχτό με εκκρεμότητες για να χρησιμοποιηθεί όποτε κριθεί απαραίτητο.Η Τζούλι έκανε στροφή 180 μοιρών από πέρυσι και άρχισε να μιλάει για τα αιώνια σχέδια του Κλάους για την Καρολάιν,κτλ.Μάλιστα θα δούμε ποιος στο Originals θα μιλήσει στον Κλάους για την Καρολάιν και τι θα πει.Ναι,δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση λοιπόν να φτιάξουν την ιστορία ώστε να πάει η Καρολάιν μετά το τέλος του tvd ή για κάποια επεισόδια.Ούτως ή άλλως δεν πιστεύω ότι οι Originals υπάρχει ποτέ περίπτωση να έχουν την διάρκεια του tvd.Αυτό το fandom καλώς ή κακώς είναι πολύ ισχυρό και οι περισσότεροι αρθρογράφοι είναι πολύ θετικοί για την Καρολάιν.Εκτός αν η Τζούλι ή το κανάλι θελήσει να τελειώσει την σειρά και δεν ενδιαφέρεται πια.Αλλά για νούμερα όλοι ενδιαφέρονται και η ιστορία στο Originals έχει αρχίσει να κουράζει ακόμα και τους φανατικούς θεατές του.Εκτός από κάποιους χαζοχαρούμενους.
    Αν η Καρολάιν δεν καταλήξει με τον Στέφαν,ναι είναι πολύ πιθανό.Εμένα μου φαίνεται ότι το πήραν πίσω το Steroline και σπέυδουν να μας διαβεβαιώσουν με τα σπόιλερς.Όμως Τζούλι είναι αυτή και ποτέ δεν ξέρεις.Όσον αφορά το Στελένα,δεν ξέρω,αλλά το γεγονός ότι ο Ίαν δεν της κάνει την χάρη για 7ο κύκλο και δεν μπορεί ούτε καν να δουλεύει πια με την Νίνα,με κάνουν να πιστεύω ότι μπορεί να το γυρίσει το παραμύθι για να δικαιώσει τον Στέφαν στο τέλος.Δεν ξέρουμε όμως ποιο είναι το τέλος που είχαν γράψει με τον Κέβιν.Αυτά πιστεύω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ,μονος λογος που δεν θελω εγω προσωπηκα το στελενα ειναι γιατι η Ελενα δεν του αξιζει δεν μου αρεσει να βλεπω ανθρωπους με την προσωπηκοτητα του Στεφαν να πλεκουν με γυναικες σαν την Ελενα το θεωρω αδικο ακομα και ο χρονος να γυρισει πισω παλι δεν του αξιζει,Ντελενα με τπτ ουτε να το ζηζηταω απαραδεκτο και να φανταστεις ειμουν και φανατικη ..
    Οσο για το καρολαιν καπου διαβασα οτι η Τζουλι εχει σχεδια γι αυτους τους δυο σε αυτην την σεζον δεν ξερω τι ακριβως αλλα ισχυει??
    Κοιτα ετσι οπως τα λες υπαρχει μια πιθανοτητα να συμβουν ετσι τα γεγονοτα.
    Στερολαιν δεν θα εχουμε οσο και να προσπαθησει η Τζουλι γι αυτο ισως καποιο φιλι για να δει την αντιδραση του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Βλεπω να τα φτιαχνουν αυτοι οι δυο στο τελος αυτοι οι δυο στα αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σε αλλη αναρτηση αφου η Dries λεει οτι θα ναι μονοπλευρη ιστορια αγαπης το στερολαιν,τωρα για ζευγαρι λενε;;;;ξερουν και οι ιδιοι τι τους γινεται..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Για φέτος δεν έχει κάτι για Κλάους και Καρολάιν.Ένα crossover που δεν ξέρουμε ποιος και τι και μια αναφορά από κάποιον στο τι αισθάνεται ο Κλάους για την Καρολάιν.Δεν ξέρουμε όμως μέχρι το τέλος της σεζόν τι θα γίνει.Αυτή είπε ότι ο Κλάους έχει αιώνια σχέδια για την Καρολάιν και ότι θα πάρει χρόνο μέχρι να την χωρέσουν οργανικά στη σειρά.
    Και όσο για το Στελένα κι εγώ πιστεύω ότι δεν του αξίζει του Στέφαν.Όμως καταλαβαίνω τον κόσμο που θέλει να δει κάτι που να θυμίζει παλιό καλό tvd,τότε που ο Στέφαν ήταν ακόμα βασικός πρωταγωνιστής και η Έλενα πιο συμπαθητική.Και μεταξύ μας τώρα,το Ντελένα δεν βλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. δεν μπορουσες να με καλυψεις περισσοτερο....συμφωνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. εγω παντως καπου διαβασα οτι για την καρολαιν θα εχει πολυ στορυ απο την μεση της σεζον και μετα...λετε να την προετοιμαζουν σιγα σιγα για να παει στους οριτζιναλς?
    Πολυ θα μου αρεσε αυτη η προοπτικη αλλα με την τζουλι που εχουμε μπλεξει κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει...αλλα λεει την μία άλλα την αλλη...ιδομεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Το διάβασα κι εγώ αυτό!Ότι η Καρολάιν θα έχει πολύ στόρι την άνοιξη.Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτή είναι η περιγραφη του Ghost writer και αυτη της Smith!

    "Elena felt Stefan’s lips meet hers. And it was as simple as that. All questions answered, all fears put to rest, all doubts removed.What she felt was not merely passion, but a bruising tenderness and a love so strong it made her shake inside. It would have been frightening in its intensity, except that while she was with him, she could not be afraid of anything. She had come home. This was where she belonged, and
    she had found it at last. With Stefan, she was home."


    Ξέρω οτι ήθελε κα η Σμιθ να το τελειώσει με Ντελένα αλλά μαλλον θα το έγραφε καλύτερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Βρε παιδιά,εμένα δεν μου στέκει λογικά οτι απελυσαν την Σμιθ επειδη ´ηθελε Ντελενα.Αφου και το βιβλίο με Ντελενα το έκλεισαν και στην σειρά προχώρησαν σε Ντελενα.
    Σας φαίνεται λογικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Το πόσο χαίρομαι όταν τα άρθρα συμβαδίζουν με τις σκέψεις μου,δεν λέγεται...λολ

    http://guardianlv.com/2014/09/the-vampire-diaries-will-not-likely-see-stefan-and-caroline-together/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. η καρολαιν δεν μπορεί να γίνει ποιο αντιπαθητική από την ελενα ακόμα και αν πάει με ''τον μεγάλο κακό της σεζόν ''[όποιος και αν είναι αυτός ] γιατί πολύ απλά η καρολαιν δεν έχει πάει με αδέρφια επανειλημμένα . τα φτιάχνει με καινούργιους και δεν πάει σαν την ελενα από στεφαν σε ντειμον και πάλι στεφαν ....τουλάχιστον όχι ακόμα .επίσης η καρολαιν νοιάζεται για τους φιλους της [όταν πέθανε ο στεφαν έκλαψε ] αντιθέτως με την ελενα που ούτε δάκρυ δεν έχυσε για εκεινον που την ανέχτηκε και για αυτόν που πέρασε τόσα πολλά εξαιτίας της.
    ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ-α]ο στεφαν και ο ντειμον έχουν απαίσιο γούστο .β]η καρολαιν σέρνεται πίσω από τα απομεινάρια της ελενα ή από όποιον περίσσεψε γ]ο ματ πρέπει επειγόντως να σταματήσει να φέρεται σαν φίλος σε όλους και να σηκωθεί να φύγει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή δ]η μπονι θυσιάζει την ζωή της για την οικογένεια Γκίλμπερτ και τα γκομενικα της ελενας ΕΛΕΟΣ ε]ο μόνος τρόπος να σωθεί η σειρά ειναι αν μετά το θάνατο των γονιών της η ελενα τρελάθηκε ,ή έστω λίγο αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. μακάρι....μακάρι!!!!αρχιζω να ειμαι και εγω αισιοδοξη έτσι οπως πανε τα πραγματα αλλα δεν θελω να το ματιάσω...Τζούλι ειναι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. με καινουργιο γκομενακι ο Στεφαν...κατσε καρολαιν και κυνηγα τον χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Νέο τρειλερ και για την Μπόνι ούτε λόγος. Ευτυχως που είδαμε και λίγο Στέφαν με ερωτική διάθεση.... Μου άρεσε πολύ το σκηνικό στο δάσος με την σκηνή, θύμησε 1 σεζόν - επεισόδιο 1. Κατά τα άλλα η Ελένα πάλι κλάμα και το παίζει Ντειμον και τρέφεται απο ανθρώπους (και δυστυχώς η Νίνα δεν με πείθει πιά...ίσως είμαι προκατειλημμένη). Περιμένω όμως να δώ το επεισόδιο, δεν θα είμαι αρνητική.....η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. χαχχαχα!! α]ο στεφαν και ο ντειμον έχουν απαίσιο γούστο...ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου έκανε εντύπωση όλο αυτό, δεν έχει λογική να την απολύσουν και τελικά να τελειώσει η σειρά των βιβλίων έτσι. Μπορεί να έχει συμβει και κάτι άλλο εκτός απο αυτό που δεν θα το μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. H Νίνα δεν έχει υπογράψε τελικά; Αν είναι αυτή τότε δεν θα με χάλαγε μια 7η σεζόν με τα αδερφάκια σε νέες περιπέτειες και με νέα αμόρε (επιτέλους όχι την ίδια κοπέλα.....)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτο ξανα πες το το λέω και εγώ συνέχεια μπάς και το πιστέψω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Όχι,είναι ηλίθιες εικασίες αυτές.Ο Ίαν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Tα πήρε στο κρανίο ο Ίαν και με το δίκιο του...τι να πεί και ο Πόλ με αυτά που ακούει για την Φοιβη....Αν και είναι τελείως διαφορετικό γαιτί αυτή δεν την κράζουν μόνο γιατί είναι μαζί με τον Πόλ αλλά και γιατί δεν το έχει και πολύ με την ηθοποιεία.
    http://uk.eonline.com/news/576829/ian-somerhalder-defends-compassionate-and-beautiful-nikki-reed-against-mean-instagram-trolls?cmpid=sn-111021-facebook-na-eonline

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μόλις είδα το βίντεο και είμαι κατενθουσιασμένη για τον Στεφαν!Η κοπέλα του είναι από τους καινούριους χαρακτήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Και εγώ αυτον πιστευω απο την αρχή ότι θα είναι σε κάθε του δήλωση αναφέρει ότι η 6η είναι η τελευταία του σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Φαντάζομαι ότι θα είναι ξεπέτα αλλά καλό θα του κάνει....και εγώ ενθουσιάστηκα...επιτέλους να τον δούμε στο κρεβάτι με κάποια που δε θα μοιάζε με την Κάθριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μα καταρχήν φαίνεται ότι δεν τον νοιάζει πια.Ανυπομονεί να μετακομίσει στο Λος Άντζελες με την καινούρια του.Αυτά τα άρθρα είναι βαλτά από την Νίνα,ξέρεις ότι τα κάνουν αυτά οι σταρ.Ο Ίαν πηγαίνει λέει με τη Νίκι στο στούντιο και η ατμόσφαιρα είναι παγερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Είναι από τις καινούριους χαρακτήρες και είναι καλή ηθοποιός.Δεν θυμάμαι το όνομα της.Δεν θα τη δούμε μόνο μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Συμφωνώ.Ρίξτης φτύσιμο αβέρτα Στέφαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η Νίνα ακροβατεί μεταξύ Κάθριν και Ελένας.Την κατέστρεψαν.Τρέφω όμως μια ελπίδα γιατί εκεί που έχει παραισθήσεις και της λέει ο Ντέιμον να προχωρήσει,φαίνεται πιο ήρεμη και έχει ίσια τα μαλλιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μονο εγω θελω το παλιο tvd πισω? Δεν μου αρεσει καθολου η Ελενα σαν vampire και δεν ξερω και αν μπορουν να το μαζεψουν πλεο.... Νομιζω πως την μονη που θα μπορουσε να ακουσει η Ελενα και να την συμαζεψει ειναι η Jenna εχουν φφερει ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρες πισω γιατι οχι και την Jenna η Elena μονο εκεινη ακουγε ουτε τον Alaric συν το οτι και εκεινος εχει τα δικα του προβληματα σιγουρα ειναι ενα θετικο οτι γυρισε αλλα ποσα μπορει να κανει??? Ο Stefan δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα να τον δω με καποια αλλη σιγουρα δεν ηθελα να τρεχει πισω απο την Elena ουτε με τν Caroline (δεν μου βγαζουν κατι ερωτικο) αλλα ποσο αντεχει να περασει τωρα σε μια σχεση εχασε τον αδερφο του και την καλυτερη φιλη του συν το οτι μαλλον η κοπελα ειναι θνητη δλδ θα περασει αυτα που περασε με την Elena (αρνηση,θυμο,φοβο) απο την πλευρα της κοπελας! Ο Jeremy και ο Tayler παλι τα ιδια με την 1η season ο Jeremy πινει και αγνωει τουα παντες και o Tayler με προβληματα θυμου..... Η Caroline οπως παντα προσπαθει να φερει τις ισοροπιες... Bonnie,Mat που ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Είπα να μην είμαι αρνητική αλλά με τσιγκλας και δεν θέλω και πολύ......γκρρρρρρ!!! Θέλω και εγώ το παλίο VD πίσω, η ελένα απαράδεκτη και όπως είπα η Νίνα δεν με πείθει. Σταματάω εδώ γιατί θακράξω και δεν θέλω.
    Ο Στέφνα δεν είναι σε mood για έρωτες απλά θα κάνει σεξ και θα περνάει καλά, δεν νομίζω να μπεί δε διαδικασία να σκεφτεί την κοπέλα. Δεν νομίζω να της φερθεί άσχημα, απλά θα της λεέι για την ζωή του και μετά θα της σβήνει την μνήμη. Εξάλλου είναι κύριος!
    Όλοι οι χαρακτήρες επιστρέφουν στην 1η σεζόν...πισωγύρισμα για όλους δυστυχώς....ευτυχώς....θα δούμε!
    Η Μπονι πραγματικά που βρίσκεται, η μουλάρα η Ελένα ούτε ενα δάκρυ για την φίλη της.....ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αγαπημενη το Ντελενα οχι μονο δεν βλεπεται ειναι απαισιο..
    Λοιπον αφου συμβαδηζουν τα αθρα με την αποψη μας θα βλεπω με ευχαριστηση τα Κλαρολαιν βιντεακια πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. αχαχαχα!!!!
    Έχω καιρό να δώ,αλλά άμα βρεθούν μπροστά μου.....ε,είναι να μην τους δω;Αφού είναι τέλειοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Δεν γινεται αφου ειναι τοσο τελειοι μαζι..
    Κατι ασχετο ειδες τα κουτσομπολια που λενε οτι η Ελενα θα φυγει απο την σειρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Την φωτό την ανέβασε ο ίαν στο FB και έχει γίνει χαμός! Τελικά πρέπει να βρίσκονται όντως στο παρελθον οι δυό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ναι,το σχολιάσαμε με την VD.Δεν τα πιστεύω αλλά δεν βλέπω και πως μπορεί να προχωρήσει η σειρά.Είμαι σίγουρη ότι ο Ίαν θα φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ουάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    Αρχίζω να ενθουσιάζομαι επικίνδυνα!!!Χέστε την Ελένα και ας επικεντρωθούμε στα ενδιαφέροντα.
    Δεν βγάζουν απίστευτη χημεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ολοι θελουμε πισω το παλιο TVD πισω αλλα στην προκυμενη περιπτωση τι μπορει να γινει να τρεξει ο Στεφαν πισω απο την Ελενα η το αντιθετο..??
    Δεν νομιζω να εερωτευτηκε τρελα την κοπελα για να της πει ποτι ειναι βαμπιρ απο την αρχη απλως μαλλον θελει να ξεχαστει και παει μπροστα κκαιρος ηταν δυο σεζον τωρα ειναι μονος χωρις τπτ,οσο για την Καρολαιν δεν ξερουμε αν θα την χασει τελικα μπορει να παραμεινουν φιλοι,για Στερολαιν απο οτι βλεπεις δεν το συζηταει κανενας.
    Και τι πιστευεις οτι θα βαλει η Ελενα μυαλο??δεν προκειται να αλαξει ποτε εκτος αν της κανουν λοβοτομη..μπορει να ηρεμησει αλλα τπτ αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Η καινούρια είναι η Ivy.Όταν είχα δει την περιγραφή της,ως γλυκιά και συνεσταλμένη,αλλά και δυναμική,είχα σχολιάσει ότι θα είναι πιθανόν ενδιαφέρον του Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. εγω το ειδα τωρα στο fb και επαθα ενα μικρο σοκ,τωρα ειδα τα σχολια σου με την VD δεν ξερω τι να πω,
    ας φυγει μωρε και εγω θα δω 7η σεζον και χωρις αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. βγάζουν κάτι σέξυ αλλά όχι πρόστυχο. Εδώ φαίνεται ότι κοντράρονται δες και τις 2 φωτό που ανέβασε ο ίαν. Στην 2η κάτι της λέει.....ενδιαφέρον ζευγάρι θα ήταν πάντώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Απο το γλυκιά και συνεσταλμένη το κατάλαβες, σου θύμησε παλιά Ελένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αυτη ειναι απο την φετινη σεζον φωτογραφια???
    Ειναι πολυ ερωτικη μαζι αχ μην με ενθουζιαζεται ετσι.
    Εγω θελω πολυ να τους δω σαν ζευγαρι εχουν να δωσουν πολυ ενταση η δυο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ακριβώς!Κι επειδή από ότι καταλαβαίνω,του αρέσουν οι μελαχρινές να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Μα για αυτό έχουν ενδιαφέρον!Επειδή κοντράρονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Μονο χημεια...ατμοσφαιρα ηλεκτριζουν να ειμαι ειληκρινης παντα μου αρεσαν αυτοι οι δυο ακομα και οταν μαλωναν ειχαν κατι..
    Και ποσο μαλλον λατρευω τους ερωτες που ξεκηνουν με καυγαδες και μισος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι έρωτες......Αγάπη και μίσος πάνε μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ναι απο την φετινή σεζον είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. μου ερχοταν να σπασω την οθονη οταν εκανα ζηλιες η Καρολαιν για τον Στεφαν ελεος ουτε για τον Ταιλερ ετσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Οποτε να το πιο ενδιαφερον πραγμα για την σειρα φετος,
    βλεπω να αποκτα πολλους φαν αυτο το ζευγαρι με πρωτο και καλητερο τον Ιαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Καιρος ηταν να βρει και κατι ενδιαφερον ο Στεφαν στην ζωη του και η κοπελα και ομορφη ειναι και αν ειναι και γλυκια ειναι οτι πρεπει για τον Στεφαν.
    Δεν την πριοσεξα πουθενα αλλου πρωτη φορα την βλεπω..
    ενα θα σου πω δεν ειναι καλο που προβλεπεις πραγματα προσεξε μην μπαινεις στο μυαλο της τρελης μπορει να παθεις κανενα σοκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Πολλοί λένε ότι η Καρολάιν ήταν πάντα πιο αφοσιωμένη στον Στέφαν από ότι ήταν στον Τάιλερ.Πήγε αρκετές φορές εναντίον στα σχέδια του για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. χαχαχα!!!!
    Μην ανησυχείς,είμαι τρελή από μόνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ααααα δεν ξερω αν εισαι αλλο φιλη μου σε φοβαμαι..
    χαχαχαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αντε να το δεχτω του ηταν αφοσοιωμενη γιατι ηταν καλη φιλη..θα ξερασω..
    αυτη δεν ελεγε οτι ο Ταιλερ ειναι ο ερωτας της ζωης??
    δεν ειδα να αντιδραει ετσι οταν εφερε την Χειλη αφοσοιωμενη να ειναι σαν φιλη αλλα η ζηλια παει πολυ..
    Δηλαδη θα μας σερβιρουν οτι παντα ερωτευμενη με τον Στεφαν ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Όχι καλέ.Ας πούμε ότι δεν ήταν και ακριβώς ο έρωτας της ζωής της ο Τάιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Οντως ηταν και η Ελενα γλυκια και συνεσταλμενη καποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μαλιστα...
    δεν εχω τι να πω ..
    απλα πως μου το καναν ετσι το κοριστι μου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Σώπα καλέ,μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα.Δεν λες πάλι καλά που μάλλον το γλιτώνουμε το Στερολάιν!
    Αν δεν κατάλαβες,δεν υπονοώ ότι ο Στέφαν είναι ο έρωτας της ζωής της.Απλώς προφανώς,δεν ήταν ούτε ο Τάιλερ.Με πιάνεις έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Βρε παιδιά,λίγο παρατηρητικός να είναι κανείς,η Τζούλι είναι πολύ προβλέψιμη.Δεν θέλει ιδιαίτερη ευφυία.
    Με τον Κέβιν υπήρχαν φορές που έμενε με το στόμα ανοιχτό σαν τον χάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Θα συμφωνησω η Τζουλι ειναι προβλεψιμηκαι εννοειτε καμια σχεση με τον Κεβιν αυτος ηταν κορυφη σε αντιθεση με την Τζουλι που ειναι πατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Εννοειτε οτι σε πιανω....
    Ετσι κι αλλιως μονο ενας αξιζει να ειναι ερωτας της ζωης της χαχαχα.
    Δεν ξερω αρχιζω και εχω ενδιασμους για το Στερολαιν δεν ειμαι πια σιγουρη οτι θα το γλητωσουμε!
    Καλα ο Ταιλερ βδεν ειναι σιγουρα ο ερωτας της ζωης αυτη δεν ηταν που θα τον θυσιαζε για χαρη της Ελενας τοτε που θελαν να σκοτωσουν τον Κλαους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. sophie συμφωνω απολυτααα μπορει να μν συμπα9ω την Ελενα αλλα δεν 9α ειναι ωραια αυτο που θα της κανει η Καρολαιν!! Επισης , ο Ντειμον και η Μπονυ πως 9α επιστρεψουν? Μηπως το tvd συνεργαστει κα9ολου με τους the originals γτ 9ελω την Καρολαιν με τον Κλαους και ΟΧΙΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Είναι γλυκιά και συνεσταλμένη,αλλά με μια αναπάντεχη άγρια πλευρά.Ίσως δεν είναι πολύ τυχαία στην πλοκή εφόσον είναι νέος χαρακτήρας.Να σας πω μια τρελή μου σκέψη,αλλά μην με περάσετε για σχιζοφρενή....lol
    Ξέρουμε ότι ο Ένζο θα επισκεφτεί τον Στέφαν και ίσως μαζί με την Καρολάιν.Ξέρουμε επίσης ότι ο Ένζο θα έχει μια ερωτική σκηνή που θα μας φρικάρει και δεν θα είναι η Καρολάιν.Σας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι η Ivy αυτή ή να γνωρίζονται κατά κάποιο τρόπο;
    Είμαι καλά γιατρέ μου;;;;χαχαχαχα
    Όμως φυσικά μπορεί να είναι κάποια άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. γενικα αυτο με την Καρ κ τον Στεφ ειναι ανοησια αλλα κ η ελενα εχει παρει της Καρολαιν φιλο.. αν θυμΑστε η Καρολαιν ειναι με τον Ντειμον απλα τ χαλαει πολυ το σκηνικο που ελεγε επικη αγαπη επικη αγαπη ..απλα η ελενα δεν εχει δικαιωμα ν μλησει που εχει βρει 5 ατομα και τους εχει κανει μπουρδελοο.. και μια παρενθεση αυτο χωρις φραγμους ισως δεν ειναι μονο στη σειρα οι Αμερικανη εχουν αλλοι νοοτροπια σε σχεση μ του γκομενους .. εμεις με τη δικια μας νοοτροπια τσαντιζομαστε αλλα αυτοι με τη δικια τους ισως το βρισκουν φυσιολογικοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Σατανικο μυαλο!!!
    καλα δεν εισαι σιγουρα δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει χαχαχαχα...
    Αλλα καθολου απιθανο ειναι νεος χαρακτηρας και ειναι και ομορφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ζώδιο Σκορπιός είμαι,τι περιμένεις;;;;
    Αφού έχω την ίντριγκα στο αίμα μου!λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ναι ο ερωτας της ζωης της ειναι ο Κλάους...αυτη δεν το εχει καταλαβει ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. αυτο να το πεις σε μια συγκεκριμενη ξανθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. και γιατί να μας σοκάρει η ερωτική σκηνη του σκηνή με την Ivy, αφού δεν είναι ένας χαρακτήρας που γνωρίζουμε και προσωπικά δεν θα μου κάνει αίσθηση. Ο ίδιος είπε ότι όταν την δουμε την σκηνή θα σοκαριστόυμε; Εκτός και αν είναι τόσο πορνό που θα την δούμε και θα κοκκινήσσουμε.
    Aυτό με την φαντασία να το προσέσξεις μην καταλήξεις σαν την Τζούλι....φτου, φτου, φτού εξω απο δώ...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. κι αν εννοείς επείδη θα κοιμάται με τον Στέφαν και θα παει μαζί της ο Ένζο, πάλι δεν το θεωρώ σοκαριστικό γιατί δεν θα την έχει αγαπήσει ο Στέφαν και με τον Ένζο δε είναι και φιλαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Όπως πρόβλεψες φιλενάδα μάλλον ο Στέφαν θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει την Ελένα με την Ήβη θα δει πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις δύο κοπέλες και ίσως τελικά να είναι ένας τρόπος να ξεπεράσει την Ελένα εξάλλου όπως λέει και το άσμα ο έρωτας με έρωτα περνάει αν και πάλι δε νομίζω οτι θα μπορούσε να την ερωτευτεί τόσο βαθιά όσο την Ελένα αλλά ωστόσο θα μπορούσε να περάσει κάποιες όμορφες στιγμές μαζί της του αξίζει να διασκεδάσει λίγο . Αν και δε το κόβω να κρατήσει για πολύ η διασκέδασή του γιατί θα αναγκαστεί να γυρίσει να συνεφέρει την Ελένα από τη κατάθλιψη στην οποία θα είναι βυθισμένη και από τα ναρκωτικά που παίρνει και ίσως η Ήβη να τον ακολουθήσει και τότε να δούμε κάποιες σκηνές ζήλιας πάλι , της Ελένας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/15775_865803943432563_4332976960809672302_n.jpg?oh=dce3ac5708a2697770e3ec547dccb999&oe=5498AF3E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. https://www.youtube.com/watch?v=86XTYST8M2M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. αχαχαχα!!!!!!!
    Βγήκαν τα bloopers.Όποιος βρει καινούριες σκηνές παρακαλείται να τις βάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. WOW!!!♥♥♥ Τί Όμορφο βίντεο!!! Τί μού θύμισες Ειρήνη...τίς χρυσές εποχές τού TVD!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. FRESH STARTS AND SECOND CHANCES — After spending the past four months coping with the loss of Damon (Ian Somerhalder) in an unconventional and potentially dangerous way, Elena (Nina Dobrev) has returned to Whitmore College for the start of sophomore year. Unable to move on, Caroline (Candice Accola) is desperate to find a way to reverse the anti-magic spell the Travelers have put over Mystic Falls and grows frustrated when her calls to Stefan (Paul Wesley) go unanswered. Tyler (Michael Trevino), who is human once again, has a run-in at a football tailgate that tests his ability to control his anger, while Matt (Zach Roerig) worries that Jeremy (Steven R. McQueen) is dealing with the loss of Bonnie (Kat Graham) in a self-destructive way. Alaric (Matt Davis), who is struggling to adjust to his new life as a vampire, finds himself in an awkward situation when he meets Jo (guest star Jodi Lyn O’Keefe), a beautiful doctor at the university hospital. Last, while everyone believes Stefan is off tracking a lead to get Damon and Bonnie back, Elena is shocked when she learns the truth of what he has really been up to. Jeffrey Hunt directed the episode written by Caroline Dries (#601).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Η Καρολάιν είναι απελπισμένη να βρει έναν τρόπο να αντιστρέψει το ξόρκι.Η Έλενα σοκάρεται όταν μαθαίνει τι κάνει ο Στέφαν.Αυτό πολύ θέλω να το δω.Πως τολμάει να συνεχίζει τη ζωή του,ενώ θα έπρεπε να ψάχνει τρόπους να φέρει τον Ντέιμον πίσω.
    Α,επίσης ο Στέφαν δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα της Καρολάιν ή τελοσπάντων δεν ανταποκρίνεται.
    Επίσης έμαθα ότι η Ivy δεν είναι αυτό που δείχνει(αυτό όμως το περίμενα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Καλά η Ελενα έχει πολύ θράσος άκου εκεί θα ζητήσει τα ρέστα από το Στέφαν γιατί δε προσπαθεί να φέρει πίσω το Ντέιμον ? Δηλαδή ο Στέφαν πρέπει να είναι μια ζωή το σκυλάκι της Ελένας και του Ντέιμον να μη κάνει κάτι για τον εαυτό του θα είναι κακό . Θέλω να τη δω πολύ αυτή τη σκηνή ειδικά τα ξινισμένα μούτρα της Ελένας και όσον αφορά την Ήβη κάτι θέλει να πάρει κι αυτήν εξάλλου κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται κάτι θέλει από το Στέφαν το θέμα όμως είναι τι θα μπορούσε να θέλει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Τα σχόλια δικά σας https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p350x350/10473724_866664320013192_5596282007888472375_n.jpg?oh=f73c4f63975986ef32d8de8f8b389e34&oe=5494FE1B&__gda__=1419076395_51b0cdb722faf37583788afb48fcc883

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/12525_936867539661507_5636324226592171233_n.png?oh=b45d4b4730101e44b9a4aca9b29200c0&oe=548DF671&__gda__=1418737932_b73df7ed7be5ed121c83d283b9d5b051

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Γιατί επιμένετε να την βάζετε σε φωτογραφίες;Δεν είναι το είδωλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Τίποτα απο την σκηνή Καρολαιν Στέφαν, Καρολαιν Κλάους....τι στο καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Με φτιάχνεις πάλι με την Ελένα....Θα νευριάσει κιόλας που ο Στέφαν έφυγε για να γλυτώσει απο αυτήν.....ΟΥΣΤ!
    Κανονικά πρέπει να φτιάξουν μια σκηνή που να της λέει ότι δεν θέλει να έχει πιά πάρε δώσε μαζί της και ότι μετάνιωσε που πήγε και την γνώρισε γιατί αν δεν το έκανε αυτό δεν θα είχαν συμβεί όλα αυτά! Πολύ θα το γούσταρα να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά που τετοια τύχη...πάλι πισω απο το βρακί της θα τον βάλουν να τρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ναι ρε παιδί μου. Και ο Πόλ απο τότε που έμπλεξε μαζί της έχει μείνει μισός...Τι στο καλό του πίνει το άιμα η λυσσασμένη...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. https://www.youtube.com/watch?v=31VWOhZ1Drc&hd=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Υπάρχει περίπτωση να βγάλουν κι άλλες κομμένες σκηνές αργότερα ή τις έκοψαν εντελώς;Προφανώς το Κλαρολαιν το έκοψαν γιατί το αντίο έκανε τα πράγματα οριστικά και δεν το ήθελαν.Και το Στερολαιν λογω αντιδράσεων,άσε που θα ήταν γελοίο δυο τέτοιες σκηνές στον ίδιο κύκλο.Ισως να είχε δίκιο ο Ντινος που έλεγε οτι κάποιες σκηνές κόβονται τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Χαχαχα!
    Ναι,γιατί θα φανεί ως κακός αδερφός ο Στεφαν που δεν κάνει τίποτα για να φέρει πίσω τον Ντειμον που έδωσε τη ζωή του για αυτόν.Καπου διάβασα οτι θα εχει με διάφορες γυναίκες περιστασιακές σχέσεις.Θυμασαι κάποτε που λέγαμε οτι θα τον κάνουν γυναικά;
    Όμως οι σεναριογράφοι δεν έπρεπε να βάλουν την Έλενα να θυμώνει.Ποσο πιο αντιπαθητική μπορούν να την κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ο Ντειμον έδωσε την ζωή του για τον Στέφαν ενώ ο Στέφαν δεν το εχει κάνει ποτέ! Μόνο και μόνο που πήγε με τον Κλάους και έγινε ξανά αυτό που μισούσε περισσότερο απο όλα στη ζωή του (ρίπερ) και έχασε την γυναίκα που αγαπούσε, την οποία με μεγάλη τέχνη διεκδίκησε και έριξε ο αναίσθητος αδερφός του φτάνει και περισεύει. Ο καλός και άγιος Ντειμον όταν έλειπε ο Στέφαν και περνούσε απο τις χειρότερες στιγμές της ζωής του το μόνο που κοιτούσε να κάνει ήταν να ρίξει την Ελένα στο κρεβάτι και να την πείσει ότι ο Στέφνα έχει φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ!!!! Ποιός είναι ο κακός αδερφός;
    Όσο για την Ελένα έχεις δίκιο..πιό αντιπαθητική.... πεθαίνεις!!!!! ;Exει και θράσος να μιλάει !!!!!
    Ο Στέφαν γυναικάς, είχαμε δίκιο τελικά !!!! Μ΄αρέσει πολύ.....θα τον δούμε σέξυ και όποιος αντέξει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Έχω την αίσθηση λόγω κραξίματος τις έκοψαν τελείως. Εχεις απόλυτο δίκιο, θα ήταν γελοίο και οι σκηνές στον ίδιο κύκλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως δεν υπήρχαν οι στιγμές αυτές και ήταν της φαντασίας μας!λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Νομίζω ότι είχε αναφέρει και η Τζούλι ή η Ντραις ότι έκοψαν κάποια σκηνή Στέρολαιν..Για την Κλάρολαιν δεν είμαι σίγουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ναι,αυτό θα είναι το αρχικό σοκ υποθέτω της Έλενας.Γιατί μας είπαν ότι θα γίνουν φίλοι σε αυτό τον κύκλο και ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους,ότι κάποια extreme πράγματα είναι απαραίτητα προκειμένου να ξεχάσουν τον πόνο τους.Ντόινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Για την Κλαρολάιν το είχε πει ο Joseph και δεν ήταν και ευρέως γνωστό.Αυτές μούγκα.
    Αρχίζω να αμφιβάλω για τον εαυτό μου,αλλά επειδή νομίζω δεν το χάσαμε ακόμα,μάλλον τις έκοψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ε,βέβαια έκοψαν τώρα που το σκέφτομαι.Αφού υπήρχαν φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο που δεν τις είδαμε πουθενά στο επεισόδιο,όπως εκεί ας πούμε που σκέφτεται μόνη της η Καρολάιν ή εκεί που μιλάει με την Έλενα και η Έλενα την κοιτάει με πονηρό βλέμμα σαν Κάθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Και στον τέταρτο κύκλο αν θυμάσαι,στα καλλιστεία ,υπάρχει ακόμα μια φωτογραφία όπου ο Κλάους έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την Καρολάιν,σαν να είναι έτοιμος να την φιλήσει.Ούτε στο επεισόδιο υπήρχε,ούτε στις κομμένες θυμάμαι να την είδα.Άρα κόβουν,δεν είμαστε εμείς τρελές!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. O Στέφαν θα συμφωνήσει με την μαστούρα της Ελένα και η Ελένα με το πηδάω απο εδώ και απο εκέι του Στέφαν...Καταπληκτικό. Εγω λέω να μαστουρώνουν και μετά να κάνουν παρτυ με ούζα....Αυτό ειναι Καταπληκτικό...χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Θα μας τρελάνουν όμως έτσι όπως πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. χαχαχα!!!!
    Δεν το αποκλείω καθόλου!Ο Στέφαν θα κοιτάει τον εαυτό του.Η Καρολάιν θα φρικάρει τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Σε πόσες μέρες ξεκινάμε νέο κύκλο;Θέλω να δω τώρα νέα επεισόδια,είμαι περίεργη για τη νέα σεζόν και μου ακούγεται καλύτερη κάπως από την απερίγραπτη προηγούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Την λυπάμαι! Δεν θα της απαντάει στα τηλ. και μετά θα τρέχει πίσω απο την ελένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Χειρότερη αποκλείεται να είναι...θέλει πολύ προσπάθεια για να το πετύχεις....Και εγώ έχω αγωνία...Είμαι περίεργη αν δεν συμφωνήσουν τελικά για 7 κύκλο πως θα προλάβουν να το κλείσουν αξιοπρεπώς σε αυτο τον κύκλο το έρημο το εργάκι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Εγώ είμαι της άποψης να μην κάνουν νέο κύκλο αν φύγει ένας από τους 3.Ή τουλάχιστον ας κάνουν τον μισό για να το κλείσουν.Τώρα τις κοτσάνες που λέει η Τζούλι για 10ο κύκλο,τις ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Μπα,δεν τον κόβω να τρέχει πίσω από την Έλενα σε αυτόν τον κύκλο.Μην την λυπάσαι,καλά να πάθει για να βάλει μυαλό.Αν τον έβλεπε μόνο φιλικά θα τον άφηνε να φύγει μακριά για το καλό του.Αλλά επειδή δεν τον βλέπει μόνο έτσι όπως μας είπαν,άστην μπας και της έρθει το μυαλό στο κεφάλι.Εγώ την λυπάμαι μόνο που την χαραμίζουν άσκοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p526x296/10615979_867541676592123_8179101070418224041_n.jpg?oh=9aedcda4ec036e1152b2c471e9c94089&oe=549EBE6E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Πω,πω πως έγινε έτσι η Έλενα.Οχι μόνο εσωτερικά αλλα και εξωτερικά καμία σχέση με το πως ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Καμία απολύτως γενικά τη Νίνα τη βλέπω σαν να αγρίεψε φέτος όχι μόνο επειδή παίζει το βαμπιρ στη σειρά αλλά γενικά δε τη βλέπω στα καλύτερά της σα να έχει μία θλίψη μία στεναχώρια στα μάτια της πάντως δε τη βλέπω καλά . Βέβαια η φώτο που ανέβασα δείχνει τον ώριμο τρόπο που η Ελένα αντιμετώπισε το θάνατο των γονιών της και πώς αντιμετωπίζει το χαμό του Ντέιμον πόσο ανώριμα φέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. καλα να παθει...καθολου δεν την λυπαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ναι,αυτή εννοώ.Είσαι σίγουρη;Είναι το ίδιο σκηνικό και τα ίδια ρούχα.
    Είδες,εσύ που είσαι klaroliner το έπιασες με τη μία τι εννοώ!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Καμία θλίψη δεν έχει η Νίνα στα μάτια.Απλά το ρίχνει έξω πολύ στην εργένικη ζωή της και πήρε και κιλά,παρά το ότι καπνίζει πολύ.Δεν δείχνει και τόσο υγιής πια σαν εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...