Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

H Περιληψη του 6x02 - “Yellow Ledbetter”


ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ — Γνωριζοντας οτι πρεπει να τα βρει με το γεγονος οτι ο Damon χαθηκε, η Ελενα στρεφεται στον Αλαρικ για να την βοηθησει να προχωρησει με την ζωη της. Ο Enzo πειθει την Caroline να συμμετεχει μαζι του καθως ο ιδιος εχει βρει ενα στοιχειο για να φερει τον Damon και στην Bonnie πισω, αλλα η Caroline σοκαρεται οταν κανουν μια απροσδοκητη παρακαμψη και αποκαλυπτεται τι εκανε ο Στεφαν τοσο καιρο. Στο μεταξυ, ο Matt ανησυχει για τον Jeremy ο οποιος περναει χρονο με την Sarah, μια μυστηριωδες κοπελα που εφτασε προσφατα στο Mystic Falls. Καπου αλλου, ο Tripp, αρχηγος της κοινοτητας πολιτοφυλακων, κανει μια ενδιαφερον εξομολογηση στον Matt σχετικα με την συνδεση του σ'αυτη την πολη. Τελος, με την αλλη πλευρα να εχει διαλυθει για τα καλα, ο Damon και η Bonnie απροθυμα συνασπιστουν για να αποκαλυψουν το μυστηριο για το που βρισκονται και πως θα επιστρεψουν σπιτι.

~ Το επεισοδιο γραφει η Julie Plec.

Ευχαριστούμε θερμά την σελίδα TVDiariesGR για την μετάφραση

109 σχόλια:

  1. Σίγουρα ο Στεφαν ζει την ζωή του σωσία του και αυτό θα ανακαλήψει η Καρολαιν όταν θα πάνε να τον επισκεφτούν με τον Ένζο!
    Για τον Trrip (νέος χαρακτήρας που είναι αστυνομικός) διάβασα ότι μάλλον θα είναι ο πατέρας του Matt!
    Οντως εύχομαι να ασχοληθει η Τζουλι πιο πολύ φέτος, με βοήθεια του Κέβιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς ζει τη ζωή του σωσία του δηλαδή τι ζωή έκανε ο σωσίας του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δούλευε σε νοσοκομείο, πιστεύω ότι ο Στέφαν έχει πάει στο Σιατλ και ζει την ζωή του Τομ. Θα βοηθάει με αυτό τον τρόπο ανθρώπους, είναι κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως σου ήρθε αυτό,ότι ζει τη ζωή του σωσία του;
    Εγώ διάβασα ότι Τομ λένε τον αρχηγό του Luke και της Liv.
    Ο σωσίας του δεν φαινόταν τύπος που έκανε άστατη ζωή.Εδώ ο Στέφαν θα γνωρίσει διάφορες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο θα ανακαλύψει η Καρολάιν.Όταν έφυγε ο Στέφαν όλοι περίμεναν ότι ψάχνει τρόπο να φέρει πίσω τον Ντέιμον και τη Μπόνι.Και τώρα θα ανακαλύψει ότι ο Στέφαν προχωράει τη ζωή του χωρίς να ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και όμως ο ΠΟΛ στο Βέγκας ανέφερε ότι ο Τομ ήταν διαστροφικος. Δεν μάθαμε πολλά για τον σωσια του Στέφαν..... Πιστεύω ότι εκεί βρίσκεται ο Στέφαν και ζει την ζωή του, το ότι θα πηγαίνει με πολλές γυναίκες μπορεί λοιπόν να είναι ένα χαρακτηριστικό του πού θα πρέπει να μιμηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως ανάφερε τον σωσία του,γιατί δεν παρακολούθησα το Vegas;Για τον σωσία του μιλούσε και για ποιο λόγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλούσε για τον Τομ Ειβερι. Δεν ξέρω πως προέκυψε,αλλά γιατί να το αναφερει; Αν πας στο θέμα τι να περιμένουμε από τον Ντειμον κ την ΕΛΕΝΑ έχω βάλει ποστ....είμαι μέσα από κινητό και δεν μπορώ να το ξαναβρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thanks.Πάω να το διαβάσω τώρα.Μερικοί πιστεύουν ότι ο Στέφαν είναι στο Πόρτλαντ που ήθελε να πάει πριν ο Σάιλας τον πετάξει στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό είναι γενικότερα που έφυγε μακριά.Αλλά να δεις που αυτός ο άτιμος ο Ένζο ξέρει πολλά.Σίγουρα δεν θα είναι τυχαίο που πήρε την Καρολάιν μαζί του και πέρασαν και από εκεί που είναι ο Στέφαν.
    Αυτοί ψάχνουν όλοι να φέρουν πίσω τον Ντέιμον και την Μπόνι και για αυτό θα σοκαριστεί η Καρολάιν.Ο Στέφαν δεν θα έχει κάνει τίποτα και δεν της απαντάει και στα τηλέφωνα.Μάλλον θα τον δει και καμιά γκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην ΕΛΕΝΑ πάντως θα απαντήσει. Ο Ενζο σίγουρα ξέρει πολλά. Υπάρχει και μια φωτο που είναι οι δύο τους σε πολυθρόνες με ποτό στο χέρι.Παρεούλα τρελη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι,στην Έλενα θα απαντήσει.Την θυμάμαι την φωτογραφία με τον Ένζο στον καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό γιατί το προηγούμενο την πρεμιέρα της σεζόν την έγραψε η Dries! αχαχαχαχαχα και οι δύο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καιρός ήταν να δει και ο Στέφαν λίγο τον εαυτό του... αμάν ποια... όλο τρέχει να σώσει τους άλλους και καταλήγει αυτός ο πληγωμένος... τι σοκάρετε η Κάρολαιν;;;; και επίσης τώρα που μου δείνετε η ευκαιρία, πάλι ελέος. είπαμε να καταστραφεί η άλλη πλευρά και να είναι μόνιμος ο θάνατος πλέον στο TVD και ανταφτού πάλι δεν πεθαίνουν... τουλάχιστον ο Ντέιμον και η Μπόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μωρέ είναι και οι 2......,αλλά στον 5ο κύκλο η Τζούλι μόνο το 100 επεισόδιο είχε γράψει.Την πρεμιέρα έχω την εντύπωση ότι πάλι η Τζούλι την έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα εξαρτηθεί από την συνέχεια της σειράς και των ηθοποιών.Μπορεί να μην ξαναγυρίσουν η Μπόνι και ο Ντέιμον και να τους βλέπουμε παράλληλα.Ή κάποια στιγμή κάτι άλλο να συμβεί.Από την οθόνη ήταν αδύνατον να βγάλουν τον Ίαν.Έστω και σε φλασμπακ ή σε παράλληλη διάσταση,θα τον βλέπουμε.
    Πως το βλέπεις εσύ Ντίνο;Θα έχουμε λες 7η σεζόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιδια εγω το tvd το λατρεύω υπερβολικά πολυ,αλλα αρχισε να με κουραζει η όλη φαση...σιγουρα θα συνεχίσω την επομενη season,αλλα δεν θα το κανω επιδη θα με ευχαριστει αλλα για να δω ποσο θα το αλλαξουν μεχρι να τελείωσει οριστικά.παντος αυτό που εχω καταλάβει είναι ως απο τον 4 κυκλο και μετά η σειρα αρχισε να πέρνει την κάτω βόλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. symfwnvw elpizw na kanoyn kati gi ayto na mas kinhsei pali to endiaferon kai tin agwnia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακριβώς έτσι νιώθω και εγώ για το TVD από την 4η σεζόν... Γενικά για τους χαρακτήρες το πώς τους αλλάζουν και το ''ντελενα δράμα'' τους. (και στο τέλος της σειράς Αν πεθάνουν όλοι...θα είναι Μεγάαλο Ξενέρωμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί να έριξε το κλάμα στην αρχή μετά το θάνατο του και μετά σταμάτησε.Προφανώς θα βρίσκεται σε άρνηση μετά ή βρήκε άλλους τρόπους.Η Καρολάιν δεν φαίνεται λίγο πιο γεμάτη σε αυτό το promo ή είναι η στάση του σώματος;Αλλού είναι φυσιολογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λες να ισχύουν οι φήμες περι εγκυμοσύνης και να την ξαποστείλει η Τζούλι. Λένε συνέχεια και για αυτό το μωρό που δεν ξέρουμε τι είναι αυτό......την έριξε και στα πατώματα....ανησυχώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. anonymous said:

    why is stefan better than damon to you?! damon is so much better

    i feel like this is the same delena shipper lol

    one of a hundred reasons: when elena was asking for hope for damon stefan simply said ‘he’s gone, you need to say goodbye too.’ when elena was asking damon to help look for stefan damon said ‘stop elena. hes gone and hes not coming back!’ and he wasn’t even dead


    Συμφωνώ κι εγώ ένας απο τους 100 λόγους που ο Στέφνα είναι για εμένα ο καλύτερος χαρακτήρας κα ελπίζω να μην τον σακατέψουν και αυτόν. Τον έκαναν κομπάρσο τουλάχιστον μην τον κάνουν και αυτόν αντιπαθητικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε χρόνο όλες έγκυες τις βγάζουν,οπότε δεν με ανησυχούν αυτές οι φήμες.Το γεγονός όμως ότι παντρεύεται με ανησυχεί γιατί μπορεί να θέλει να δώσει χρόνο εκεί.Θα μου πεις και η Κατ παντρεμένη είναι.Πιστεύω όμως ότι είναι επαγγελματίας η Candice.
    Ορίστε βρε που την κατηγορούσατε την Έλενα από το πρώτο promo ότι δεν έκλαψε για την Μπόνι και κλαίει μόνο για τον Ντέιμον...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ξέρεις τι δεν μου αρέσει, ότι πάνε να μαζέψουν τα ασυμάζευτα η Τζούλι και η Ντραις. Μας πέταξαν στα μούτρα το πρώτο promo φούλ Ντελένα έφαγνα το κράξιμο και τώρα θέλουν να μας πουν οτι η Ελένα κλαιέι για την Μπόνυ. Η όλη συμπεριφορά της Ελένα απο το 5χ20 και μετά σε σχέση με τους θανάτους δεν βγάζει νόημα.....Τώρα θα μας πούν ότι και για τον Στέφαν δεν έκλαψε γιατί δεν μπορούσε να το δεχτεί και ήταν σίγουρη οτι θα τον σώσουν!!
    Γενικά η συμπεριφορά της όπως την κατάντησαν δεν βγάζει νόημα έχει γίνει ο πιο μισητός χαρακτήρας του VD!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δε νομίζω οτι άλλαξαν κατι στη ροή της ιστορίας απο το πρώτο promo.Απλα όπως ειχα πει και τότε που κράζατε όλοι,ήταν μερικών δευτερολέπτων,οπότε δεν μπορούσε να γνωρίζει κανεις και πολλά.Αλλοιμονο τώρα αν δεν έκλαιγε και για τη Μπονι.Ειπαμε αλλα οχι κι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαχαχα!!!! Είναι Τέλειοι και εκτός σειράς αγαπιούνται σαν αδέρφια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτο που είχα πει εγω ήταν ότι ήθελα στο promo που ήταν και το πρώτο για τη νέα σεζόν κατι πιο ολοκληρωμένο που θα στεκόταν σε όλους τους χαρακτηρες και όχι ΜΟΝΟ στο Ντελένα δράμα (την Μπονυ δεν την εμφανισαν πουθενά). Για μένα ήταν το χειρότερο promo σειράς που έχω δεί και αυτο γιατί δεν είχε απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον...Έτσι θα τραβήξουν κόσμο να δεί την πρεμιέρα; Την Ελένα την κράζαμε όλοι για την Μπονυ γιατί και στο τελευταίο επιεσόδιο δεν έδωσε καθόλου σημασία στον χαμό της, ήξερε ότι θα πεθάνει και το μόνο που έκανε ήταν να την ρωτήσει που είναι ο Ντειμον! Είχαμε δηλαδή προιστορία δεν το κάναμε τυχαία.
    Οσο για την αλλαγή της ιστορίας μετά απο κράξιμο δεν θα μου έκανε εντυπωση να το έκαναν εξάλλου δεν θα είναι και η πρώτη φορά βλ. σκηνή Στερολαιν κτλ....Δεν λέω ότι το έχουν κάνει αλλα.....
    Το promo του ΤΟ είναι πολύ καλό, στο VD μπορείς να μου πεις γιατί δεν έφτιαξαν κάτι ελκυστικό με φαντασία μετά την φόλα και την κατρακύλα που έφαγαν στην 5η σεζον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ πιστεύω οτι ο Στέφαν θα μπορούσε να ζει και σε μία καλύβα στην Αυστραλία όπως είχε πει και στη Λέξι στο 4χ23 . Πάντως ανεξάρτητα από το που είναι χαίρομαι που ο Στέφαν ζει τη ζωή του μακριά απ όλους και σκέφτεται μία φορά τον εαυτό του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν εννοούσα εσένα,γιατί ειδα πολλούς να κράζουν και σε ξένα sites.Ειναι αδύνατον να άλλαξαν την ΡΟΗ γιατί μιλάμε για επεισόδια που είχαν γυριστεί ήδη οταν βγήκε το προμο.Εξαλλου είχε πει η Τζούλι οτι η Έλενα δείχνει καλα,ποσο καλα όμως ειναι;
    Οι Originals είχαν γυρίσει αυτά τα τρία επεισόδια απο το φινάλε της σεζόν και είχαν υλικό ήδη για promo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και πέρυσι δεν είχαν υλικό αλλά έιχαν φτιάξει το promo και είχαν βάλει τη σκήνη με τον Σαιλας. Θα μπορούσαν να περιμένουν να γυρίσουν κάποια επεισόδια ή να βάλουν σε προτεραιότητα κάποιες σκηνές που θα χρησιμοποιούσαν στο promo. Δεν βγάζεις τέτοιο promo μετα το φιάσκο το περσινό. Οπως είπες και εσυ, δες τι γίνεται στα ξένα sites, χαμος! Θα χάσουν κι αλλο κόσμο, δυστυχώς για εμάς που έχουμε υπομονή και δεν θέλουμε να δούμε το εργάκι να ξεφτυλίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν πρόκειται να χάσουν κόσμο απο το προμο παρά μόνο απο την εξέλιξη.Κανενας δεν κερδίζει ή χάνει θεατές απο ένα προμο.Εγω διαβάζω ανθρώπους που ειναι πιο ενθουσιασμένοι για τη νεα σεζόν και όλοι λάτρεψαν το poster.Και μάλιστα πολλοί απο αυτούς το είχαν σχεδόν παρατήσει το έργο.
    Αν το σενάριο ειναι μάπα και το καλύτερο προμο να βγάλεις δε σε σώνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οχι οχι η dries την εγραψε την πρεμιερα..ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ας μην βαζανε τον ιαν... εγω λεω γενικα πως και παλι ο θανατος δεν ειναι μονιμος. Παλι καπου πας... παντα πρεπει να εχουν κατι αυτοι οι ανθρωποι για να φερουν πισω πποιον ιελουν... μπα αφου η νινα δεν υπογραφει και ο ιαν δεν πολυψηνεται... δεν νομιζω να παει για 7η και δεν θελω κιολας... δεν εχουν τι να διξουν πλεον... το σπιν οφ το κατεστρεψε κακα τα ψεματα το tvd...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. απ οτι καταλαβαινω θα πανε ο ενζο με την καρολαιν και θα βρούνε τον Στεφαν να περνάει καλα με την νεα κοπελια του και να κοιταει τον ευατο του αντι για να ψαχνει να βρει τροπο να γυρισει πισω ο Ντειμον και η Μπονυ και θα τα παρουνε κρανιο...φανταζομαι την φατσα της καρολαιν οταν δεί την Λιβ...χα χα χα για τρελη ήττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και εγώ διαβάζω πολλόυς που είναι ενθουσιασμένοι, διαβάζω όμως και αρκετούς που μόλις έιδαν το Promo είπαν ότι θα τα βροντήξουν.Μακάρι να είναι όπως τα λές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α! Ενζο δεν θα τα πάμε καλά....ασε ήσυχο τον Στεφανακο μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Νομίζω ότι μπορεί να έχεις δίκιο σχετικά με τη ζωή που θα ζει ο Στέφαν.Κάπου διάβασα ότι είναι μακριά και ψάχνει για μια μάγισσα που επικοινωνεί με τους νεκρούς,υιοθετώντας μια άλλη ζωή και ένα επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Να πήγαινε και καλά το spinoff καλά θα ήταν!!!!Τσάμπα κόπος για το τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχαχαχαχα!!!
    Ο Ένζο είναι φοβερά διασκεδαστικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τώρα που έχω καλύτερη εικόνα πιστεύω πως ναι,η Καρολάιν θα τα πάρει κρανίο και για αυτό το λόγο.Δεν είμαι σίγουρη για τον Ένζο γιατί αυτός πάντα ξέρει περισσότερα από όσα δείχνει.Ο Στέφαν δείχνει να κοιτάει τον εαυτό του,.....αλλά ουσιαστικά μάλλον ψάχνει κι αυτός για τον Ντέιμον και ίσως να μην θέλει να δώσει ελπίδες στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλό μου ακούγεται αυτό. Σίγα μην άφηνε έτσι τον αδερφούλη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελικά η Νίνα είναι αυτή που δεν υπογράφει; δεν είναι ο Ίαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πω,πω παιδιά,τώρα φαντάζομαι πια είναι η λυπηρή-χαρούμενη στιγμή που έλεγε η Τζούλι στο τουίτερ!
    Θα βρούνε μάγισσα να επικοινωνήσουν με την Μπόνι και τον Ντέιμον,αλλά δεν θα μπορούν να τους φέρουν πίσω ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έλα ντέ τι το θέλανε! Δεν αφήνανε τους Οριτζιναλς στο VD να δούμε και Κλαρολαιν να έχουμε και Κλεφαν το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπορεί να ήταν ο Ίαν,αλλά μετά τα δράματα τα καθημερινά στο στούντιο να απειλεί να τα βροντήξει και η Νίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τελικά ποιος χωρισε ποιόν, ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι εννοείς;Η Νίνα είχε χωρίσει τον Ίαν αν εννοείς αυτό.Απλά οι φήμες λένε ότι ο Ίαν πηγαινει με την Νίκι στο στούντιο,σαλιαρίζοντας και τα νεύρα της Νίνας γίνονται σμπαράλια.
    Από τη μία δεν την λυπάμαι την Νίνα.Ούτε τον κόπο να του πει ότι χώρισαν δεν έκανε και έκτοτε έχει βγει με τουλάχιστον 15 άντρες.Από την άλλη ο Ίαν,μάλλον κάνει αυτό που λέμε "η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο",γιατί η Νίκι ήταν φίλη της.Ψευτοφιλίες των σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά αφού τον χωρίσε με αυτο τον τρόπο τώρα τι τσαντίζεται; Κόλησε απο την Ελένα και έγινε εγωίστρια σκύλα ......χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. χαχαχα!!!!
    Ναι,μάλλον κόλλησε.Από την άλλη να βλέπεις και τον πρώην σου με μια φίλη,δεν είναι και ότι καλύτερο.Αλλά ας πρόσεχε.Ο Ίαν δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα εδώ και πάνω από 1 χρόνο που έχουν χωρίσει.Τώρα μάλλον το ευχαριστιέται γιατί είναι έτοιμος να φύγει.
    Δεν λες καλά που και η Τόρει δεν ήταν κεντρικός χαρακτήρας και έφυγε αμέσως.Θα είχαμε άλλα δράματα με τον Πολ και την Φοίβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. χαχχαχχ αυτό ομολογώ οτι κι εμένα μου κάνε εντύπωση τη Νίνα της καταλόγιζαν κάθε εβδομάδα και διαφορετικό αγόρι ενώ ο Ίαν τίποτα κύριος δεν ακούστηκε να βγαίνει με καμία . Πλάκα πάντως θα είχε να έπεφτε κανένα ξεμάλλιασμα ζωντανά να διασκεδάζαμε και λίγο, όσον αφορά τη Τόρει άκουσα οτι του το φόρεσε το κέρατο γι αυτό χώρισαν με τον Πωλ αν και δε το πολύ πιστεύω μάλλον το αντίθετο έγινε αυτός θα τη κεράτωσε με τη Φοίβη αλλά και πάλι είναι διακριτικοί ενώ οι Νίαν είχαν καταντήσει λίγο αηδία όπως και το ντελένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/q92/p180x540/10481574_872706682742289_4764086741000996470_n.jpg?oh=3747e14329572aeae87a40755093d7cb&oe=54CD5F70&__gda__=1421856614_64e2d90c7384b3ddb64bcd1dd6b8ab1a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10458361_301808956674149_4406719293256190730_n.jpg?oh=ff14cf7947751c3375618875edf31738&oe=54855DE1&__gda__=1422018187_32c623ef08cd6ea91c115e57c6764a6a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λες το σχέδιο του Ιαν να ειναι σατανικό;Να θελει να την εξαναγκάσει σε παραίτηση;;χαχαχα
    Ικανό τον έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Λες να είναι τόσο κακός και τόσο εκδικητικός άσε που λένε οτι αν φύγει η Νίνα και πάει για έβδομη σεζόν η σειρά μάλλον θα την αντικαταστήσουν και στη θέση της θα μπει η Νίκη πάντως ειλικρινά εμένα δε θα μου άρεσε κάτι τέτοιο γενικά δε θέλω να αλλάζουν τους ηθοποιούς ας τελειώσει καλύτερα τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πειράζει που εγώ είμαι λίγο εγωίστρια και θα ήθελα αυτή η σκηνή να αφορά μόνο τα αδέλφια να μην υπάρχει κανένας άλλος μόνο οι δύο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οχι καλέ για λόγους εκδικητικότητας.Επειδη δεν θελει ο ίδιος έβδομη σεζόν.Οχι πλακα κανω,αν ενοχλείται η Νινα ειναι πρόβλημα της.
    Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν κανέναν απο τους κεντρικούς μετα απο τόσα χρονια.Δεν ειναι η Τόλμη και Γοητεία που παίζει τριάντα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ας το τελειώσουν φέτος ούτως σι άλλως δε τραβάει άλλο το βλέπουν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί μόνο η Τζούλι φοράει παρωπίδες και και είναι στο κόσμο της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είμαι σίγουρη θα αφορά κυρίως τα αδέρφια!Αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι;Αυτή η σκηνή έχει γυριστεί μετά το crossover με TO.Άρα θα είναι περίπου μετά το 7-8 επεισόδιο και ακόμα δεν θα τους έχουν φέρει πίσω.Ο κόσμος πιστεύει ότι θα γυρίσουν σύντομα,αλλά εγώ δεν το πιστεύω.
    Λες να πάρουν καμιά βοήθεια από Νέα Ορλεάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό θα ήταν πολύ καλό αλλά δε το πολύ πιστεύω , Ο Κλάους έχει πολλά θέματα να λύσει πρωτίστως την επιστροφή των γονιών του οι οποίοι θέλουν εκδίκηση δε νομίζω οτι θα ενδιαφερθεί καθόλου για το ντέιμον και τη Μπόνυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 6x03 TROUBLE AT THE SWIMMING HOLE — In an attempt to bring some fun back into
    their lives, Elena (Nina Dobrev) persuades Caroline (Candice Accola) to
    meet her at the swimming hole where she plans to introduce her to Liam
    (guest star Marco James). Tyler (Michael Trevino), still working on
    controlling his anger issues, asks Liv (guest star Penelope Mitchell)
    for a favor and is surprised when she makes an unexpected confession.
    Stefan (Paul Wesley) arrives back in Mystic Falls looking for Enzo
    (Michael Malarkey) and is caught off guard when he notices a strange
    change in Elena. Meanwhile, at the lake, Enzo’s actions cause Matt
    (Zach Roerig) to make a startling revelation, and Jeremy makes a
    discovery about the anti-magic spell that could potentially put Elena’s
    life in danger. Elsewhere, Damon (Ian Somerhalder) and Bonnie (Kat
    Graham) stumble upon clues that lead them to believe they’re not alone.
    Michael Allowitz directed the episode written by Brian Young (#603).
    Original airdate 10/16/2014.

    Ποια είναι η αλλαγή που βλέπει ο Στεφαν στην Ελένα; Νομίζω οτι θα μου αρέσει πολύ το σκηνικό με τον Ντειμον και την Μπονυ που προσπαθούν να καταλάβουν που βρίσκονται και τι συμβάινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. καλα ενταξει δεν υπαρχει ο τύπος...ειρωνία στο φουλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Να σταματήσει να μιλάει ή να σταματήσει να γράφει; Γαιτί απ΄ οτι κατάλαβα το Ντελένα δράμα και το Στέρολαιν δεν το γλυτώνουμε με τίποτα! Μετά μου λές ότι δεν θα χάσουν κοινό απο την πρεμιέρα.... ούτε το 1εκατ. δεν θα πιάσουν! Πάνω που πάνε να χτίσουν κάτι καλό τσούπ πετάνε μια μ@#@κια και μας απογοητεύουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το VD καταντησε η ιστορία αγάπης του Ντειμον και της Ελένα και ο Στέφαν που ήταν αφηγητής της ιστορίας του κατάντησε ο τελευταίος των τελευταίων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παιδιά,η Τζούλι δίνει τελείως διαφορετικά σπόιλερ.Δεν ξέρω πια ,ποια είναι η έγκυρη,το ξέρουμε ότι η Dries είναι Delena fan.Αλλά η ίδια δεν ήταν που δήλωσε ότι το ερωτικό τρίγωνο δεν έχει τελειώσει;Η Τζούλι δεν ήταν τις προάλλες που είπε ότι δεν έχουν καμιά διάθεση να προχωρήσουν σε τίποτα ρομαντικό ανάμεσα στον Στέφαν και στην Καρολάιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. γι αυτο σου λεω οτι δεν τις πιστευω οτι και να λενε...την μια ετσι την αλλη αλλιως...θελουν να μπερδεψουν το κοινο...εγω τελικα πιστευω οτι σίγουρα θα γινει το στερολαιν δεν το αποφευγουμε γιατι πρεπει να ευχαριστησουν και αυτη την ομαδα των fan που θελουν στερολαιν...παιζουν ολα τα χαρτια τους και το ΤVD εχει γινει BEVERLY HILLS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γιατί ποια είναι η ομάδα που θέλει Στερολάιν και πρέπει να την ικανοποιήσουν;Εγώ δεν ξέρω κανένα άλλον εκτός από τις Ντελένες στο tvd και τους Klayley's στο Originals,που δεν μας ενδιαφέρουν καν,αλλά ψηφίζουν όπου βρούνε γκάλοπ μαζί με τις Ντελένες.Πλάκα κάνουμε;Όλος κόσμος κράζει από την προηγούμενη σεζόν.
    Οι Stelena και οι Klaroliners ούτε να το ακούνε δεν θέλουν.Και μαζεμένοι κάνουν μεγαλύτερο κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τί στην ευχή θέλουν να μας τρελάνουν??? Καλά τους τα ''χώνεις'' εσύ VD και η vampire-fun αυτή η τρελοDries τί μπούρδες λέει??? Άκου ιστορία αγάπης το ντελενα-τσόντα??? με μιάμιση σεζόν π@δ@μα ντελενα άι στον αγύριστο πιά... Τί ''φίλοι'' και μπούρδες λένε για το Stelena??? Υπομονή κάνω ΜΌΝΟ για να δω πώς θα καταλήξει ο Αγαπημένος STEFAN πού τους έχει σώσει όλους από δέκα φορές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τί να τον κάνουν τον νέο κύκλο? Αυτοί δεν μπορούν να ''σώσουν'' τον 6ο πού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει...Ούτε και ξέρουν τί θέλουν να μας προβάλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ακριβώς έτσι!!! Ολοι ξέρουμε καλά ότι steroline θέλουν αποκλειστικά οί ντελενες... Και ο λόγος είναι μην τους χαλάσει το ντελενα...ELEOS!!!!!? (Ο ίδιος ο Ιαν είχε πει πρίν καιρό...ότι και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει πώς αρέσει στις ντελενες αυτή η σχέση... και το ''πέρασαν'' και στην σειρά σε ένα επεισόδιο ως ''τοξική-σχέση'').

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Auto nai fainetai wraio episodeio mporw na pw.................. Vevaia 8a dei3ei pws 8a einai kai ta prwta episodeia pantos den exei kai poli sxesi me tin eikona apo to promo pou vgalane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Nομίζω ότι η φωτό στο δάσος Στεφαν Καρολαν, είναι η στιγμή της εξομολόγησης. Είχε πεί η τζούλι ότι θα συμβεί πολύ νωρίς, ο Στέφαν δεν θα ενδώσει και θα κρυφακούσει και η Ελένα. Επειδή απο τις φωτο φαίνεται οτι είναι όλοι μαζεμένοι εκεί, μαλλόν κάτι τέτοιο θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τα. Είδα και γω αυτές είναι οι κακές παρέες του Τζερεμυ που θα πάρει και τον κακό τον δρομο,σε αυτήν την οικογένεια τους θανάτους με πολύ πόνο βρε παιδάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ποια είναι η μυστηριώδης κοπέλα με την οποία βλέπουμε τον Stefan σε ερωτικές σκηνές;

    Caroline Dries: Η Ivy είναι ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον. Ανοίγει την
    πόρτα σε αυτό τον κόσμο του Stefan που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά.
    Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τη διαδικασία του ως βρικόλακας.
    -Πόσο καιρό θα βλέπουμε την Ivy στο TVD;
    Caroline Dries: Για λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν τα έλεγα εγώ από την αρχή μας φλομωνει στα ψεύτικα σποιλερ αλλά την βλακεία της θα την κάνει,δεν πρόκειται να γλιτώσουμε ούτε από το Ντελενα ούτε από το Στερολαιν αργά αργα θα μας οδηγήσουν εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τι εννοεί με το αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε την διαδικασία του ως βρυκολακα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μάλλονν το πως ζούσε πριν γνωρίσει την Ελένα και επιστρεψει στο Μυστικ Φολς. Αν θυμασαι στο 1χ1 έλεγε πως κρυβόταν μέσα στους αιώνες.....ε και τώρα το ίδιο θα κάνει. Θα ζει την ζωή κάποιου άλλου και θα κρύβει το ότι είναι βαμπιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αααα μάλιστα,αλλά ποιος ο λόγος αφού στην Ιβηρικής το αποκαλύπτει αλλά μπορεί και η ίδια να έχει σχέση με όλα αυτά,
    Τι να πω τόσο καιρό που δεν διάβαζα κανένα σποιλερ τελικά ήταν καλύτερα εχω περδευτει πλεον...κάθε μέρα και κάτι καινούριο και κατα πάσα πιθανότητα και κουλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Θα μου αρέσει πολύ αυτό!
    Παιδιά,η σειρά δείχνει σαν να προσπαθεί να γυρίσει στην αφετηρία.Άρα έχει δίκιο ο Ίαν που λέει ότι όλα μοιάζουν τελικά.Προετοιμάζονται για το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν είμαι σίγουρη.Θα περιμένω.Για την Καρολάιν όμως διαβάζω πολλά άρθρα που λένε ότι φεύγει από τη σειρά.Δεν ξέρω αν οι εικασίες τους οφείλονται στο πόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έχω κι άλλα νέα.Το crossover θα είναι η Νίνα στο 5ο επεισόδιο,ως Τάτια ανάμεσα στα αδέρφια.Ξενέρωσα ήδη.Λες και την ήξερα για να νοιαστώ.

    http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/vampire-diaries-star-nina-dobrev-735808

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. "There was a character's name introduced a long time
    ago in season three in association with Klaus and Elijah and how they
    became vampires and a girl that they both loved a long time ago who was
    the original doppelganger, Tatia," she said.

    Eχω μπερδευτεί η Τάτια ή η Αμάρα είναι η οριτζιναλ σωσίας ρε παιδιά! Γιατί έχω την εντύπωση ότι σε αυτό το θέμα (και όχι μόνο) τα έχουν κάνει μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Δεν έχεις εσυ την εντύπωση.Τα έκαναν μπάχαλο!Και μόνο που πρόσθεσαν τον Σάιλας,παύουν οι Origianals να ανταποκρίνονται στον τίτλο.
    Άντε ας μας δείξουν άλλη μια σωσία της Ελενας και άλλο ένα ερωτικο τρίγωνο αδερφών,μιας που δεν το έχουμε ξαναδεί....
    Πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το φανταζόμουν ότι με κάτι τέτοιο θα είχε να κάνει το crossover...!Σιγά μην ερχόντουσαν οι originals στο DVD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αχ το διάβασα και εγώ πριν από λίγο τραγικό!
    Τι δουλειά έχει η Τατια στους οριτζιναλς ποιος νοιάζεται γι αυτήν να την έδειχναν στην 3ή σεζόν μπορεί και να νοιαζομουν αλλά τώρα τι μας νοιάζει ...
    Και ας πει κάποιος στην ηλίθια την Dries ότι η Αμάρα ήταν υποτίθεται η πρώτη σωσίας το ξεχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αποδεχομαι το κομματι του Σαιλας γιατι η Εσθερ σε καποιο επισοδειο ειχε αναφερθει οτι το ξορκι προυπηρχε,και οτι ειχαν διμιουργηθει βρικολακες με αυτον τον τροπο οποτε ναι μπορει να ηταν ο Σαιλασ και η Κετσια που διμιουργησαν το ξορκι μεχρι εκει καλα.
    απλα εχουν περδεψει της σωσιες της Ελενας πιο πολυ γιατι ετσι η Αμαρα ειναι η κανονικη σωσιας και οχι η Τατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μπορεί να ισχύουν και οι φήμες της για εγκυμοσύνη και όντως τελικά να φύγει απλά είναι κρίμα ένας χαρακτήρας σαν την Κάρολαιν να φύγει έτσι απλά λες και είναι περίσσευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με εγκυμοσύνη.Αλλά άμα είναι να την βλέπω συνεχώς να την κακοποιούν σαν ρόλο και να τρέχει πίσω από τον Στέφαν,καλύτερα να φύγει ή να την σκοτώσου.Και να σου πω και κάτι,πολύ δύσκολα οι Originals να κερδίσουν καινούρια σεζόν και πολύ δύσκολα να συνεχίσει το tvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε παιδιά εγώ έχω μπερδευτεί με τους σωσίες η Τάτια δεν ήταν η γυναίκα που η έσθερ θυσίασε και έκανε τα παιδιά της βρικόλακες ? Ο Σάιλας μετά πως κολλάει γιατί τα έχω μπερδεμένα μέσα στο μυαλό μου . Ας μου εξηγήσει κάποιος σας παρακαλώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Και ο Ίαν και η Νίνα αποκάλεσαν τη σχέση ντελένα τοξική απορώ πως έφαγαν μία σεζόν με αυτή τη χαζομάρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πες τα Μαράκι γιατί βαρέθηκα να τα λέω μόνο εγώ ακού εκεί η πιο όμορφη ιστορία αγάπης κατάντησε φιλία και τι φιλία ε? Αδελφικός φίλος μάλιστα κατάντησε ο Στέφαν που έδωσε τη ζωή του για την Ελένα άπειρες φορές όπως φυσικά και για τους άλλους και τι πήρε σαν αντάλλαγμα τίποτα απολύτως τίποτα έβλεπε τον αδερφό του και τον έρωτα της ζωής του όλη μέρα να π......νται άντε να μη τη πω τη λέξη . Κρίμα τα χρόνια που χαράμισα γι αυτή τη σειρά εν τω μεταξύ η Ντράις ς δε μου γλιτώνει θα της το βγάλω το μαλλί μία μέρα να μου το θυμάσαι αι στο καλό πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αν υποθέσουμε οτι το ξέσπασμα της Ελένας αυτό που βλέπουμε στο πρόμο γίνεται στο πρώτο επεισόδιο και στο ίδιο επεισόδιο βλέπουμε επίσης και το Στέφαν που της λέει οτι ο Ντέιμον έφυγε επομένως καιρός να προχωρήσει άρα αμέσως στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε την αλλαγή της Ελένας και την αυτοκαταστροφή της . Ίσως αυτή την αλλαγή να δει ο Στέφαν δηλαδή από κει που περίμενε η Ελένα να μυξο κλαίει όλη την ώρα αυτή να είναι μες στη καλή χαρά και να διασκεδάζει παίζει να δει και καμιά ερωτική κίνηση από τη πλευρά της για κάποιον ή για κάποια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ούτε εγώ θέλω να την δώσει να σέρνεται πίσω από κανέναν προτιμώ να πεθάνει και να σώμα τον Κλαους να έρχεται στην κηδεία της,παρά να φύγει από το Μυστικ Φολς γιατί δεν άντεξε την χυλοπίτα του Στεφαν ποια η Κάρολαιν που άντεξε τον θάνατο του πατέρα της και στάθηκε στα πόδια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Όσο για το αν θα συνεχιστούν οι σειρές δεν το κόβω και τα μισά σποιλερ που βγαίνουν είναι βλακείες έτσι για να περδεψουν το κοινό τις βλακείες που είναι να κάνουν θα της κάνουν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. λες να την πέσει στον Ενζο και να δούμε και την ερωτική σκηνή που έλεγε ο Μαικ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. "η Τζούλι είχε πει οτι είναι ένα αγόρι που είναι νεκρό και ένα κορίτσι που νιώθει επίσης νεκρό μέσα του και ο ένας φέρνει τον άλλον πίσω στη ζωή "



    Για ποιον το είχε πει αυτό η Τζούλι;Είχε πει ξεκάθαρα ότι μιλάει για τον Στέφαν και την Έλενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Julie Plec: We always said in the pilot it’s a girl who feels dead inside and a boy who is dead inside and how they bring each other back to life. Μόνη της η Πλέκ τα έλεγε τώρα δε πρέπει να τα αναιρέσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/s526x395/1013824_537584816372128_2263684121148675017_n.jpg?oh=2c9d1ad0a15eef9350d75e79d52770da&oe=548CB1FB&__gda__=1421924140_fb9618cd7f2b2f0f7b487c977afd36d5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. "He is just like a crazy person and he's super-fun to write and the actor's name is Chris Wood," Dries said. "He's very charismatic and charming and psychotic and likable and unlikable in all the right ways."

    The producer added that we'll meet this character at some point in the "first few episodes" and that "he's gonna stick around for a while, hopefully.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Βρε Ειρήνη μου εδώ έχει αναιρέσει αλλά κι αλλά πιστεύεις ότι δεν θα αναιρέσει αυτό που πέρασαν και τόσα χρόνια από τότε που το είπε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. τ εννοεις οτι ουτε τον κοπο να του το πει δεν εκανεε? καλα ν α παθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Γιατί καλά να πάθει;Γιατί το λες αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. δεν μπορω να καταλαβω αν τ σχολιο ειναι χλευαστικο προς τη νινα η το λες σοβαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. τ εννοεις οτι ουτε το κοπο δεν εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Σοβαρά το λέω.Έτσι είχε ακουστεί τότε.Ότι πρώτα τον χώρισε χωρίς να του το πει και ο Ίαν το έμαθε εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. την παλιο..... οκ μετα απ αυτο εχασα καθε ιχνος σεβασμου για το προσωπο της... οχι καλα κανει ο ιαν που πηγαινει μ τ νικη στ γυρισματα και αυτη δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζηλευει κ να νευριαζει.. και ποσο ανωριμο ειναι αυτο να τον χωριζεις και να μη του το λες και ηταν και συνεργατες ,,, εχει πολυ θρασος η κοπελα κανονικα ο ιαν επερεπε να μην της μιλα οχι αυτη σ αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...