Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Το Poster και Promo Pics για την έκτη σεζόν του Vampire Diaries


Το καλοκαίρι πέρασε και το poster και οι promo pics της έκτης σεζόν έφτασαν!








 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ by DinosSK
Από το περσινό καλύτερο από τις πρώτες σεζόν ούτε καν πλησιάζει.... (+ πολύ ψεύτικο μου φαίνεται και ερασιτεχνικά επεξεργαζμένο το πόστερ)! Το ότι η Caroline είναι στα πατώματα σημαίνει κάτι; Ότι θα φάει τόση χυλόπιτα από τον Stefan ου θα πέσει στα πατώματα δηλαδή;

Stefan - Elena χέρι χέρι γιατί;;;; Άντε Bonnie - Damon είναι μαζί σε μια διάσταση του Mystic Falls μόνοι τους το καταλαβαίνω.... Το άλλο το πισωγύρισμα; 

Ο Jeremy και ο Tyler ίσα που φαίνονται εκεί πίσω αχαχαχα γλάστρες και σε αυτή την σεζόν δηλαδή... 

Alaric (επιτέλους ξανά μαζί, να και ένα καλό από την πέμπτη σεζόν)

Matt από το κακό στο χειρότερο... αααα και πως έιναι να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στην γη; Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις... αχαχαχα

Enzo θεούλης!!!

134 σχόλια:

  1. Ναι,είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
    Εμένα με προβληματίζει που όλοι είναι όρθιοι,ενώ η Καρολάιν κάτω.Αν τη σκοτώσει,θα πάω στο LA να την ξεμαλλιάσω!!!Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτήν,αλλά γιατί μόνο αυτή κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο Στέφαν ήταν κάτω στο περσινο αλλά δεν πεθανε αυτός τελικά, απλά είχ χάσει τον ευτό του για λίγο. Μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην Κάρολαιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. wraio poster.eidika o damon me th bonnie mou aresoun polu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγάζουν πολύ δυναμισμό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι.Τον θυμάμαι ότι ήταν κάτω αλλά πέθανε στο προτελευταίο επεισόδιο.Βέβαια και ο Ντέιμον που δεν ήταν κάτω,πέθανε στο τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μπορούσε να είναι η Ελένα γιατί λόγω των ναρκωτικών που θα παίρνει δε θα είναι και πολύ στα καλά της κι έτσι μπορεί να κάνει μία αρπαχτή με τον Ένζο κι αυτός αργότερα με τη σειρά του να μπει ανάμεσα στο Στέφαν και την Ελένα δηλαδή οι στελένα να προσπαθήσουν να έρθουν πιο κοντά αλλά αυτός να σταθεί εμπόδιο με τα σχόλια που θα κάνει πάντως απ οτι βλέπω μας προετοιμάζουν για την επανένωση των στελένα φέτος νομίζω οτι θα κάνουν το πρώτο βήμα αλλά στην έβδομη που πιθανότατα θα είναι και η τελευταία θα γίνει η οριστική επανένωση αυτού του υπέροχου ζευγαριού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έρχομαι μαζί σου θα τη ξεμαλλιάσουμε παρέα δε θα της αφήσουμε τρίχα στο κεφάλι και στις δύο. Μάλλον η Κάρολαιν θα περάσει πιο δύσκολα απ όλους γι αυτό είναι κάτω απ τη μία το φτύσιμο που θα της ρίχνει αρχικά ο Στέφαν μετά το γεγονός οτι δε μπορεί να πάει στο Μύστικ Φόλς γιατί είναι απαγορευμένη ζώνη όλη αυτή η απελπισία θα τη ρίξει κάτω και μάλλον θα το κλείσει το διακόπτη . Δε θέλω όμως με τίποτα να τη πεθάνουν αν έχουν τέτοιο σκοπό καλύτερα να τη στείλουν Νέα Ορλεάνη για να ζήσει με το Κλάους κι έτσι να τελειώσει ο ρόλος της στο τιβιντι μια για πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=D8RLoxBXDGc

    Κάποιοι από τους λόγους που σιπάρουμε στελένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δες εδώ να ησυχάσεις που ήσουν φρικαρισμένη για το Steroline.Νομίζω ότι το έχουν εγκαταλείψει.Εμένα έτσι μου φαίνεται:

    t least according to eonline:

    Teddy1308: Any chance Stefan and Caroline might be a thing this season on The Vampire Diaries?
    Do you want the bad news or the terrible news? The bad news is that there's no plan in sight for any kind of Stefan/Caroline romance. The worse news is that their frienship might be Kaputzville too! At least, that's what's up for the beginning of the season, according to the show's Big Boss Momma Bossy Pants (that's not her real titlem and she is anything but bossy), Julie Plec, who tells me: "Caroline isn't going to let Stefan off the hook very easily. In fact, his determination to move on and start a new life after the loss of his brother may ultimately ruin the friendship he's built with her over the years." So. Not Cool. Unless you are a Klaus and Caroline or Tyler and Caroline shipper, at which point you are probably chanting "nanny nanny boo boo" right now.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ααα αααα γιατί γιατί η caroline στα πάτωματα δεν μαρεση αυτό. θα πεθάνει η μαμά της;; μήπως θα μάθει οτι ο klaus έχει παιδι με την αχώνευτη ανορεξικια hayley, και καταλάβει ότι είναι ερωτευμένη επιτέλους;; και σίγουρα θα της την πουνε δεν έχει κάνει και λίγα ο klaus σε όλους, δεν μπορώ να φανταστώ για κάποιον άλλο λόγο να κλείσει τον διακόπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν νομίζω όμως ότι το ντελενα θα έχει συνέχεια... Λίγα είναι τα ''ψωμιά'' της ''παράξενης'' σχέσης ντελενα. Δεν θυμάμαι πότε το είπε η Τζούλι αυτό στους φαν STELENA!!!????? (λέτε για αυτό να έχουν πέσει τα νούμερα του tvd????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. STELENA<3!!! Δώσε Ειρήνη!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειχε πει πως πλεον η στελενα εχει αναπτυχθει σ σταδιο φιλιας κ οχι ερωτικο.. Δεν ειπα οτι θ εχει συνεχεια μη τ παιρνεις ετσι.. ουτε τ λεω μ κακια .. απλα λεω τ ξερω.. αν κ θα υπαρξει ακομα σχεση ντελενα απ οσο εχω πληροφορηθει.. και τ νουμερα ολοι ξερουμε οτι δεν φταει τ ντελενα ετσι κ αλλιως οσες ειναι οι φαν του ντελενα αλλες τοσες ειναι και του στελενα κ οι περισοτεροι δεν βλεπουνε τη σειρα γ τ ζευγαρια αλλα γ αλλους λογους .. κ ολοι ξερουμε οτι τα νουμερα πεφτουν για το παρατραβηγμενο σεναριο και οχι για την ντελενα σχεση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η Καρ δεν γνωριζει για το παιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενδιαφέρον Stefan-Elena και όλο μυστήριο η ''έκφραση'' τους!!! Μπονι και Ντειμον μου αρέσουν μαζί. Η Καρολάιν κάποια στενοχώρια μάλλον θα περάσει..? (κοντεύει ο καιρός να μάθουμε!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι.Μόνο ο Τάιλερ γνώριζε αλλά δεν είδαμε ποτέ να το λέει σε κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε δηλαδή θα περιμένουμε και θα δούμε εξάλλου η Τζούλι είπε οτι υπάρχει ελπίδα για στελένα ακόμη κι αν τώρα βρίσκονται στο στάδιο της φιλίας εξάλλου , οι άνθρωποι αλλάζουν όπως και οι επιλογές τους επομένως κάποια στιγμή θα μπορούσε να αναζωπυρωθεί η παλιά φλόγα του έρωτα τους πράγμα το οποίο προσωπικά το εύχομαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. e an einai pisteuw gia th mana ths.siga mhn pesei se kata8lipsh epeidh exei o klaus paidi.eipame mhn to kseftulisoume teleiws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. den nomizw na pe8anei apla kati kako 8a ths tuxei.ante giati polu xalara thn exoun auth se sxesh me tous upoloipous.epipleon 8a parei k kapoio storyline etsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι...!!!αντι να παει με τον κλαους καθεται και τρεχει πισω απο τον καθενα και τρωει χυλοπιτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλα η τζουλι εχει πει πολλα και εχει κανει τα αντιθετα στο τελος...οτι να ναι...δεν την πιστευω σε τιποτα...
    και ναι πιστευω οτι το ερωτικο τριγωνο δεν τελειωνει ετσι ευκολα...θα υπαρχει μεχρι το τελος της σειρας...αλλωστε αυτο ειναι και το στορυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μακάρι να πάρει storyline.Από το στόμα σου και στης Τζούλι το αυτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. eimai aisiodoksh gia thn caroline fetos.mexri kai gia ton matt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον Ματ είμαι κι εγώ γιατί φαντάζομαι τι storyline θα έχει.Αλλά για την Καρολάιν τι σε κάνει να είσαι αισιόδοξη;Αν είναι να κυνηγάει τον Στέφαν,βράστα.Αλήθεια τι άποψη έχεις για αυτά που ακούγονται για το Στερολάιν;Πιστεύεις ότι θα το προχωρήσουν ή θα το παίξουν πλατωνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. nomizw oti kapou akousa oti 8a asxolh8oun arketa me thn caroline fetos,den 8umamai pou isws apo kapoion fan.den kserw gt alla to pisteuw oti xarakhres pou exoun parathsei teleutaia 8a asxolh8oun perissotero fetos.
    h gnwmh mou gia to steroline einai oti 8a einai monopleuro,pisteuw oti isws o stefan thn plhgwsei xwris na to 8elei vevaia.pisteuw pws h caroline 8a perasei kati sxetika megalo gia authn fetos(isws o 8anatos ths mhteras ths giati apo oti vlepoume idiaitera teleutaia exoun anaptuksei arketa kalh sxesh kai 8a thn ponesei na th xasei k auth opws kai ton patera ths) kai se sunduasmo h xilopita pou 8a faei apo ton stefan(isws k mia rhksh sth filia ths me thn elena,gt h teleutaia einai ston kosmo ths opws kseroume me ton damon,isws den sthriksei arketa thn caroline) 8a feroun thn caroline se polu asxhmh 8esh.k isws etsi episkeftei ton klaus na ths anapterwsei to h8iko,lol!tespa 8ewrw oti to steroline apla 8a einai gia na pros8esei kapoio drama sthn caroline kai na allaksei kapws ton xarakthra ths,na faei kapoia xastoukia kai na anagkastei na wrimasei perissotero.pisteuw xwris plaka pws kati tetoio 8a mporouse na anoiksei kata kapoio tropo to dromo gia na er8ei pio konta ston klaus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όπως και να έχει η Πραγματική Ουσία του TVD είναι Πάντα το ερωτικό τρίγωνο!!! ( Και μην ξεχνάμε ότι οι ντελενες απειλούσαν την Τζούλι και αυτή τα έκανε Μαντάρα...Οπότε τους περισσότερους τους ενδιαφέρουν τα ζευγάρια) Εγώ πιστεύω ότι για τα νούμερα φταίει καθαρά το ντελενα γιατί ο ντειμον δεν ξέρω ποιος είναι και τί κάνει...επίσης δεν αναγνωρίζω πια είναι η Ελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μακάρι.Μου άρεσε η οπτική σου γωνία και μπορώ να πω ότι τα έχω σκεφτεί κι εγώ αυτά τα πράγματα περίπου.Αλλά όταν διαβάζω ότι όλα αυτά γίνονται για τον Στέφαν και την Έλενα μου τη δίνει.Αν και πιστεύω κι εγώ ότι θα είναι μονόπλευρο.Δεν πιστεύω να λένε ψέμματα τόσα σπόιλερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. συμφωνω μαζί σου!!!επισης ακουσα οτι θα χαλασει και η φιλια της καρολαιν με τον στεφαν λογω του οτι η καρολαιν θα εκφρασει τα συναισθηματα της στον στεφαν και που ο στεφαν δεν θα ανταποκριθει...θελω να πιστευω και μακαρι να τα κανουν ολα αυτα στην καρολαιν για να οριμασει ωστε να ειναι και πιο ευκολο για αυτην να κοψει τους δεσμους της με το Μιστικ Φολς και να μπορουν ετσι να την μεταφερουν στους Οριτζιναλς...αν αυτο ειναι το πλανο τους τοτε δεν θα στεναχωρηθω που η Καρολαιν θα περασει ολη αυτην την ταλαιπωρια αλλα αν το κανουν απλα ετσι για το στορυ τοτε ειναι βλαμενοι οι σεναριογραφοι...δεν της αξιζει της Καρολαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. isws auth th stigmh na ginetai kuriws gia stefan-elena to steroline.alla se periptwsh pou apofasisoun na pragmatopoihsoun to klaroline(gt pisteuw to exoun sto pisw meros tou mualou tous) to storyline auto mporei na voh8hsei.einai auto pou mporei na voh8hsei thn caroline na allaksei tropo skepshs.isws ginei k h idia pio dark xarakthras wste na tairiazei ligo perissotero sto ufos tou originals.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι,το πιστεύω κι εγώ ότι θα γίνει πιο dark τύπος φέτος και ίσως αλλάξει ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8ewrw oti an to xeiristoun kala h talaipwria auth 8a voh8hsei thn caroline ws an8rwpo.h talaipwria htan auth pou thn allakse kai apo to koritsaki ths prwths sezon(to oti egine vampire).den mou arese ka8olou h caroline sthn prwth sezon alla h ekseliksh ths sth deuterh sezon htan wraia.kati analogo mporei na ginei k twra gt eixe arxisei na pairnei k pali thn katw volta o xarakthras ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνεχίστε και θα σας διαβάσω μετά,γιατί πρέπει να μπω για μπάνιο επειγόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ούτε του Στέφαν του αξίζει σαν χαρακτήρα να τον κάνουν να φερθεί σαν ηλίθιος στην Καρολάιν που την προστάτευε απο τον 1ο κύκλο. Ο Στέφαν μέχρι τώρα ήταν ΚΥΡΙΟΣ με όλους, φοβάμαι μην καταστρέψουν και τον δικό του χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν θέλω Στερολαιν και όπως λές το γλυτώνουμε (προς το παρόν γιατί με την Τζούλι ποτέ δεν ξέρεις), αλλά δεν θέλω με τίποτα να χαλάσει η φιλία τους και δυστυχώς αυτό δεν θα το αποφύγω με τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έλα μου ντε!Και τους 2 μαντάρα θα τους κάνουν.Η μια θα φαίνεται ηλίθια και ο άλλος κόπανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γενικα δε θα το συνεχισω ειναι φανερο οτι οι αποψεις μας δ συμβαδιζουν πουθενα.. ετσι κ αλλιως ορι και ν λεμε η τζουλι οτι θελει θ κανει.. ο καθενας εχει τη αποψη του κ στελενα ν ειχε που προσωπικα θ μ ξενερωνε απιστευτα θα ειχαν πεσει τα νουμερα οτι κ ν λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλα σωστα εχεις δικιο.. καποια στιιγμη ομως το τριγων θ σταματησει ειτε μεινει με τον Ντειμον ειτε με τον στεφαν που προσωπικα δεν τ στηριζω οχι γιατι δ μ αρεσουν μαζι απλα γτ πιστευω οτι του αξιζει κατι καλυτερο.. και γ τον ιδιο λογο στηριζω ντελενα γτ πιστευω οτι εινα το καλυτερο γ αυτον.. αλλα γενικα καποια στιγμη θ πρεπει ν υπαρξει τελος .. η να διαλεξει ν διαλεξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και ν υπαρχει ειλικρινα απιστευεις οτι η ελενα ειναι καλη γ τον Στεφαν γιατι ειναι λογος που δεν του σιπαρω πια .. πιστευω οτι του αξιζει κατι καλυτερο κ οχι αυτη.. θελεις ν τους ξαναδεις μετα το οτι του εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και αυτο γ την απειλη δεν τοε χω ξανακουσει κ δ ξερουμε αν ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οκ αυτο με ξεπερασε.. θα τ θεωρησω ειτε σεναριογραφικο κενο ειτε μελοντικη ελπιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χαχα!!!!
    Κι εγώ αυτά που θεωρείς θεωρώ.Αλλά επειδή το να αποκτήσει μωρό το υβρίδιο Κλάους δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει ασχολίαστο,ας πούμε ότι είναι μελλοντική ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εγω να σου πω την αληθεια πιστευω οτι στο τελος η Ελενα δεν θα ειναι με κανεναν...θα γινει πχ οπως εγινε με την Καθριν που στο τελος την παρατησανε και τα 2 αδερφια και βρηκαν την ησυχια τους...λεω τωρα εγω...η τζουλι ομως τι λεει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μ αρεσει πολυ ο τροπος σκεψεις σ και τ εχω σκεφτει πολλες φορες κ εγω, αλλα δεν εχω ακουσει κατι ειναι η αληθεια αλλα και ο Πολ με τον Ιαν σε συνεντευξεις εχουν πει σ ερωτηση μεποιον θα καταληξει η Ελενα στο τελος οτι Ισως ειναι ο Ματ .. παντως δεν σιπαρουν τιπoτα απ τ δυο σ γενικο βαθμο κ γ μενα τ καλυτερο σιπ εινaι DEFAN .. η αληθεια ειναι οτι καλυτερα ν τ παρατησουν ν βρουν καποια και ν ναι καλα τα αγορια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. μακαριιιιι ... δωσε μου χαρα δωσε μου χαραα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πως ήσουν και πως καταντησες μωρη Ελενα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μπορω να πω πως την συμπαθουσα λιγο,
    πως αλαξε ετσι τραγικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ναι πολυ παραξενο που την τραβαει ο Στεφαν τοσο αποφασιστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ναι,αλλά το άλλο δεν το πρόσεξες;Η Μπόνι τραβάει τον Ντέιμον από το σακάκι του,προς την αντίθετη κατεύθυνση από τους άλλους.
    Επίσης ανάμεσα από τον Στέφαν και την Έλενα,είναι ο Ένζο.Σαν να είχε δίκιο η VD μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι,τώρα ξέρεις τι θυμήθηκα όμως;Ο Στέφαν ήταν κάτω αλλά είχε στα χέρια φωτιά,που την έσβηνε στο νερό.Η Καρολάιν είναι τελείως κάτω χωρίς να κινείται καν.Τελοσπάντων,ελπίζω να μην σημαίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να σου πω την αλήθεια έχω πολλούς ενδοιασμούς ειδικά μετά απ όσα του έκανε αλλά θέλω να δω τον Στέφαν ευτυχισμένο κι αν η ευτυχία του είναι η Ελένα είμαι μαζί του . Βέβαια δε σου κρύβω οτι αυτό το ζευγάρι το λάτρεψα από την αρχή γι αυτό και μου είναι δύσκολο να το εγκαταλείψω πιστεύω οτι υπάρχει ακόμη ελπίδα για την αγάπη τους και για την ίδια την Ελένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πιστεύω ότι η φιλία τους θα χαλάσει στην αρχή.Θα τα ξαναβρούν,θα παραμείνουν φίλοι αλλά πιστεύω ότι κάτι θα έχει σπάσει.Και αυτό είναι το λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πιστεύω οτι ο Στέφαν θα είναι αυτός που θα σώσει την Ελένα ακόμη κι από τον ίδιο της τον εαυτό ακόμη και σαν φίλοι αυτός θα της δείξει το δρόμο για να σωθεί με λίγα λόγια θα είναι η πυξίδα της όσον αφορά το Μπέιμον η Μπόνυ ίσως να αγαπήσει το Ντέιμον και να θέλει να τον προφυλάξει από κάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Πιστεύω ότι θα την ''σώσει'' από τον ίδιο τον εαυτό της, ο Stefan την Elena!!!..( όπως γράφει και η φίλη μας Ειρήνη στο σχόλιο της).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Την ίδια Απορία έχω και εγώ...και που είσαι ακόμα τί θα δούνε τα ματάκια μας χαχαχαχα...(έγινε vampire η Elena και ήθελε ντειμον-sex)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η Ελένα έχασε τον εαυτό της και κάποιος πρέπει να τη βοηθήσει να τον βρει δε πιστεύω οτι καταστράφηκε τελείως η Ελένα Γκίλμπερτ . Πάντως αυτό το οτι ο Ντέιμον είναι μακριά της είναι θετικό σημάδι πλέον θα παίρνει μόνη της αποφάσεις κι αυτό θα συμβάλει στο να ξανά βρει τον εαυτό της θα γίνει δυνατή ξανά θα μαζέψει ένα-ένα τα κομμάτια της και θα καλυτερέψει ο χαρακτήρας της τουλάχιστον αυτό ελπίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10616467_940309275984000_524418630664135363_n.jpg?oh=4d85804813af4e4a1d91fde410c1f80c&oe=54CC69C6&__gda__=1422257927_98544077e6371d59a20381457b8bdaa3

    Άσχετο αλλά ποιος σας αρέσει περισσότερο ?
    Εμένα ο Κλάους ο Τζέρεμυ και η Μπόνυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και εγώ αυτό Ελπίζω!!! Από την 4η σεζόν κάνω υπομονή με την Έλενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο Τζερεμι με την ξάπλα του!!!χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Eχεις δικιο μαλλον θα την βοηθησει σαν φιλος,δεν θελω ομως να τον δω να σερνεται πισω της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λες να τον παρει και να φυγιουν η Μπονυ..χαχχαχα
    Ρε συ και εγω το παρατηρησα λες η Ελενα τελικα να κανει σεξ με τον Ενζο μου φαινεται αδιανοητο,φανταζεσαι και αφηνει τελικα τα αδελφακια μπουκαλα και ζει τον ερωτα της με τον Ενζο αυτο ειναι ανατροπει το παραδεχομαι...
    Ξερεις τι μου κανει εντυπωση που και ο Ντεημον και η Ελενα γυρνανε την πλατη ο ενας στον αλλον και σαν να βλεπω τον Ντεημον αποφασισμενο να παει μπροστα μονος του,γιατι τον τραβαει ομως η Μπονυ οπως ειπε και η Ειρηνη μηπως θελει να τον προστατεψει απο κατι η απο καμια βλακεια που θα θελει να κανει οπως παντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να ζει τον έρωτα της με τον Ένζο δεν την φαντάζομαι,αλλά να κάνει τρέλες την φαντάζομαι.
    Εμένα το πόστερ μου φαίνεται ως εξής.Από τη μια μεριά είναι τα βαμπίρ που δεν μπορούν να πάνε στο Μύστικ Φολς και μαζί τους είναι ο Στέφαν που τραβάει την Έλενα από το χέρι.Και πίσω τους είναι ο Ένζο.Από την άλλη είναι ο Ντέιμον και η Μπόνι σε άλλη διάσταση και φεύγουν προς άλλη κατεύθυνση.Πίσω είναι αυτοί που έμειναν στο Μύστικ Φολς και ο Ματ δείχνει δυνατός σε σχέση με το πως είναι.Σχεδόν περήφανος μπορώ να πω.Και στη μέση,κάτω στο έδαφος είναι η Καρολάιν που φαίνεται να τα έχει παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Θα καταστρέψουν την φιλία Στερολαιν και θα δημιουργήσουν φιλία Μπειμον! Μπορει και εδώ να υπάρξει μονόπλευρη καψούρα...απο Μπονι πλευρά.
    Η Ελένα όπως θα είναι σαλταρισμένη μπορει να κάνει τα πάντα. Θέλουν να θυμίζει Καθριν και προφανώς θα τα κάνει όλα χώρις ενδιασμό. Θα πίνε άιμα απο ανθρώπους θα κάνει σεξ και θα γίνει πότης...θα προσπαθήσιε να μιμηθεί την ζωή του Ντειμον στην αρχή και αυτό πιστεύω ότι θα το κάνει γιατί δεν θα θέλει να τον ξεχάσει...... Κατα την διάρκεια πιστέυω ότι όλοι θα τραβήξουν διαφορετικό δρόμο, θα παίξει ρόλο αν θα βγεί 7η σεζόν. Αν ναι μπορεί να παιχτούν νέα ρομάντζα, αν όχι θεωρώ ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στο τρίγωνο και στο τέλος θα καταλήξουμε κάπου...μάλλον τα αδερφάκια μαζί και η Ελένα στον αγύριστο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα..!
    Ο μονος μου ενδιασμος ειναι πλεον το Μπαμον δεν ξερω αληθεια τι μπορει να συμβει μου φαινεται απιθανο να δω την Μπονυ ερωτευμενη με αλλον γιατι ειναι η μονη σταθερη σξια αγαπαει τον Τζερεμυ και μονο ποτε κανεναν αλλον,οτι θα υπαρξει φιλια μεταξη του Ντεημον και τηυς Μπονυ το πιστευω το να τον ερωτευτει η Μπονυ μονοπλευρα χωρις να της δωσει την σπιθα ο Ντεημον δεν το πιστευω,δεν ταιριαζει στην σταθεροτητα του χαρακτηρα της..
    Οσο για την Ελενα δεν ξερω δεν μπορω να την εξηγησω σαν χαρακτηρα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αφού ο Τζέρεμι θα είναι απασχολημένος με την καινούρια την Sarah.Χαμός θα γίνει φέτος.Δεν θέλω να πω την έκφραση......καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μην την πεις κρατα την για αργοτερα θα χρειαστει...
    Καλα ο Τζερεμυ σε καθε σεζον καποια εχει να τον απασχολει εκτος της Μπονυς...
    Απλα μ'αρεσει που η Μπονυ ειναι ψυχρη σαν χαρακτηρας και απομακρη δεν θελω να την δω να σερνεται πισω απο τον Ντεημον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καπως ετσι μου φαινονται και μενα...
    Αλλα πες μου ποσες τρελες να κανει ακομα αν κανει σεξ και με τον Ενζο οκ ας παει και με τον Ταιλερ..
    Λες να παει με τον Ενζο για να την σπασει στην Καρολαιν που ειναι ερωτευμενη με τον πρωην της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Έχουν καταστρέψει όλους τους χαρακτήρες τι θα τους εμποδίσει να χαλάσουν και την Μπόνι; Εδω θα κάνουν την Καρολαιν ξανά χαζογκόμενα και τον Στέφαν αναίσθητο...η Μπονι θα τους πειράξει; Την Ελένα και τον ντειμον δεν χρειάζεται καν να τους αναφέρω...πιο σκατά πεθαίνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο Τάιλερ θα πάει με την Liv για αρχή!Σόδομα και γόμορα στο Μύστικ Φολς!λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Φοβερό βιντεάκι...ξέρω ότι και εσύ είσαι φαν του Στέφαν στο αφιερώνω λοιπόν!!!


    NINA-PAUL ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!! ΤΡΕΛΗ ΧΗΜΕΙΑ!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=x0Qw3eLLmSI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. χαχχαχα!!!! Ο γκέι ο αδερφός της μας έμεινε....κάππου θα τον βολέψουμε και αυτόν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σωστο και αυτο που λες δεν θα τους πειραξει να χαλασουν και την Μπονυ αλλα αν την κανουν ερωτοχτυπημενη με τον Ντεημον ε θα εχει χασει τα παντα ειναι η μονη που δεν της εχει μεινει τπτ πια δηλαδη ελεος...
    Οσο για την Καρολαιν ας φαει και καμια σφαλιαρα να ισιωσει ειληκρινα δεν την λυπαμε καθολου οχι μονο για το Στερολαιν αλλα για ολα...
    Τον Στεφαν προσωπικα θελω να τον δω αναισθητο αν ακαι πιστευω οτι στο τελος παλι αυτος θα σωσει την κατασταση απλα η Τζουλι εδωσε την σκυταλη στον Ντεημον να σωσει την υποθεση αλλα η γνωμη μου ειναι οτι γινουν πιο χαλία τα πραγματα και ο Στεφαν θα ξελασπωσει για αλλη μια φοορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ξεκίνα να σκέφτεσαι συνδυασμούς για τον Luke!
    Πάντως καλύτερα από πέρυσι που μόνο η Έλενα με τον Ντειμον το γλένταγαν και οι άλλοι ήταν ανύπαρκτοι.Δεν έχουν ανάγκες αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ναι το ακουσα και αυτο εντομεταξει την Λιβ υποτιθεται οτι την ειχαν για τον Τζερεμυ...
    τι εγινε τωρα ελα μωρε θα ξεκηνησουν και τα παρτυ με τα ουζα σε λιγο εκει να δεις γλεντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εννοειτε τα παντα ειναι καλητερα απο Ντελενα σεξ...
    Χα ο Λουκ ετσι ευαισθητος που ειναι θα ταιριαζε με τον Τζερεμυ χχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σίγουρα θα βρώ καλύτερους απο την Τζούλι! χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η πλακα ξερεις πια ειναι οταν ξεκηνησα την σειρα απο την πρωτη σεζον ειχα απορια "¨καλα ειναι δυνατον η μια φιλη να τα φτιαχνει με τον γκομενο του αλλου" και εδω τωρα γινεται ο κακος χαμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να την βρούνε οι 2 τους στο τέλος.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παντως για τον καημενο τον Λουκ γυναικα δεν φρεθηκε ακομα εκτος αν τον παρει και αυτον η Ελενα ετσι για ζεσταμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τόσο λυσάρα πια θα κάνει και τους γκέι άντρες ξανά...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Άντρας θες να πεις δεν βρέθηκε,όχι γυναίκα....
    Αφού είναι γκέι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. σωστα ναι...
    κοιτα με τα τοσα βοτανα που πινει ποιος την φτανει...
    δεν θα αφησει κανεναν ορθιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Λοιπον ασχετο.
    Διαβασα απο εναν ξενο φαν οτι η Καρολαιν μπορει να πεθανει φετος τι γνωμη εχεις εσυ γι αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αλήθεια;;;Το φοβάμαι κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αποκλείεται εκτός και αν τελειώσει η σειρά και στο τέλος την "πεθάνουν". Αν πάμε σε 7ο κύκλο δεν τους συμφέρει να την σκοτώσουν γιατί έχει πολλους φανς. Το καλύτερο που έχουν να κανουν αν θέλουν να την βγάλουν απο το VD είναι να την στείλουν στο TO. Δεν έχει λογιική να σκοτώσουν τον χαρακτήρα της εκτός και αν η ιδια δεν θέλει να συνεχίσει και δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Τωρα μιλάω για λογική και ποιος την έχασε για να την βρεί η Τζούλι.....αυτό είναι άλλο θέμα προς συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αν δεν έχει να δώσει κάτι άλλο ο χαρακτήρας,να την στείλει στον Κλάους που έχει πολλά να δώσει!!!Άντε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Να σου πω τη φοβαμαι μην μου κανταντησει το Κλαρολαιν σαν παρωδια οπως το Ντελενα και δουμε ξαφνηκα τον Κλαους να τρεχει πισω απο την Χειλη και την Καρολαιν πισω απο τον Κλαους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η Τζούλι δεν ασχολήθηκε καν με το Ντελένα,το άφησε όλο στη Dries.Για αυτό εγώ πάντα λέω ότι δεν το έπαιρνε και πολύ σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Εγω παλι πιστευω οτι ολη την αδυναμια που ειχε στον Ιαν την εβγαλε στο Ντελενα....
    Φετος δεν ασχοληθηκε και πολυ με tvd αλλα παντα τα επιβλεπει απλα δεν εχει μυαλο ακουει πολυ τους φαν και εχει περδευτει κανει πραγματα χωρις λογικη και οι χαρακτηρες χανονται τελειως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Τζέρεμυ είναι τα ίδια χάλια με την αδερφή του αυτή παίζει με τους Σάλβατορ και ο Τζέρεμυ παίζει με τη Μπόνυ μέχρι και με φάντασμα την απάτησε βασικά νομίζω οτι ο Τζέρεμυ δεν αξίζει στη Μπόνυ αλλά μ αρέσουν κάποιες φορές μαζί επειδή η Μπόνυ έκανε πολλές θυσίες για χάρη του ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό θυσίασε για να τον φέρει πίσω στη ζωή οπότε γι αυτό το λόγο τους σιπάρω . Επίσης κι εμένα μ αρέσει η σταθερότητα της Μπόνυ είναι η μόνη σταθερή αξία σ αυτό το σόου ελπίζω να παραμείνει έτσι δε θέλω να τη δω ερωτοχτυπημένη με το Ντέιμον στο κάτω-κάτω αγόρι της κολλητής της ήταν θα είναι πολύ άδικο αυτό για το χαρακτήρα της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η Τζούλι έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ορίτζιναλς φέτος γι αυτό και άφησε στο τιβιντι τη Ντράις γι αυτό και είδαμε αυτό που είδαμε έχει χάσει τελείως τη μπάλα στο τιβιντι ξεχνάει πράγματα που μας έλεγε σε άλλες σεζόν και μας παρουσιάζει καινούρια . Γενικώς από τη τέταρτη σεζόν και μετά το τιβιντι έχει χάσει τη φυσική του ροή δηλαδή πολλά επεισόδια γίνονται για να γίνονται όπως το 5χ20 που η μόνη σκηνή που άξιζε ήταν που ο Ένζο βύθισε την Ελένα στη μπανιέρα όλο το υπόλοιπο επεισόδιο δεν ήταν και οτι καλύτερο . Τέρμα αν είναι να το συνεχίσουν πρέπει να μπει καινούριος σεναριογράφος με φρέσκες ιδέες αλλιώς να το τελειώνουν φέτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. mpas kai simenei oti tha tin parei mia gia panta autos? dld tha exoume stelena sto telos ? makari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. den to skeutika auto!!!mporei o tayler na mini telika me tin liv gt teriazoun kai sto stylaki alla kai ston xaraktira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ξερεις τι φοβαμαι?οτι τα σποιλερ λενε οτι ο Στέφαν δεν θα θελει την καρολαιν ερωτικα γιατι υποφερει απο τον χαμο του αδερφου του κτλ...δηλ στην αρχη της σεζον...τι γινεται ομως οταν επιστεψει ο Ντειμον?Μηπως τοτε θα ανταποκριθει?Μήπως και καλα κανουν αυτο που λεμε slow burn το χτισιμο για το Στερολαιν?Δηλαδη στην αρχη να υπαρχει το φτυσιμο απο τον εναν απο τους δυο δηλ τον Στεφαν για να υπαρχει και σασπενς και μετα αφου γυρισει ο Ντειμον ο Στεφαν να αρχισει να ενδιαφερεται για την Καρολαιν?Γιατι καπου διαβασα οτι η Καρολαιν δεν θα τον αφησει ευκολα τον Στεφαν...θα τον κυνηγαει...Καπως ετσι δεν εχει κανει η τζουλι με ολες τις σχεσεις γενικοτερα?Εγω αυτο φοβαμαι να σου πω την αληθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. απ οτι καταλαβαινω ερχεται σιγα σιγα και το τριγωνο μεταξυ Κλαους-Χευλι και Ελαιτζα....αν και ειναι λιγο πιο απομακρισμενος ο Κλαους...αλλα η Τζουλι εχει μια μανια με τα τριγωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ναι,αλλα εδώ μιλάμε για μια φιλία.Οχι για κάποιον άσχετο που τον απορρίπτεις.Τα σποιλερς λένε οτι ακόμα κι οταν θα ειναι έτοιμος ο Στεφαν,βλέπει την Καρολάιν μόνο σαν φίλη.
    Τι να πω.Κι εγω έχω τους ίδιους φόβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Δεν ειναι αληθινό πόστερ.Ειναι fan made.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. χαχαχα!!!
    Καλά που μου το θύμησες ότι ο Τζέρεμυ είχε απατήσει τη Μπόνο με ένα φάντασμα..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μακαρι αλλα δεν εμπιστευομαι καθολου τα σποιλερς γιατι η Τζουλι αλλα λεει και αλλα κανει...περυσι ολα τα σποιλερς ελεγαν για στερολαιν και το ειχαμε ολοι δεδομενο και τωρα τα εντελως αντιθετα...οτι να ναι πραγματικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αυτο ειναι το ποστερ απο τους Οριτζιναλ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. χαχαχαχ γαματο που το θυμηθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ο Τζερεμυ ειναι στην καρακοσμαρα του παντα η Μπονυ εδινε σε αυτην την σχεση σε αυτον ολο και κατι ελειπε μην θυμηθω και το φαντασμα ελεος..
    Δεν τους σιπαρω ιδιαιτερα πιστευω οτι και η Μπονυ ειναι υπερβολικη σε αυτην την σχεση και ο Τζερεμυ δεν της αξιζει και τοσο..
    Και δεν ταιριαζει τωρα στην Μπονυ να σερνεται πισω απο τον Ντεημον αλλο να συμβει κατι και να ερωτευτουν αλλα να μην ειναι και μονοπλευρο το ...... και ψωφισε ολες οι φιλες της Ελενας στο τελος θα γουσταρουν τους γκομενους της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ναι ειναι και οι δυο σαικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ακριβως το ιδιο που πιστευω και εγω δεν νομιζω να το αφησουν τοσο ευκολα γιατι αν εχουμε Ντελενα ο Στεφαν αντε θα βρει τον δρομο του (λεμε τωρα)με την Καρολαιν τι θα γινει??που θα παει?
    Εγω πιστευω θα φερουν ετσι τα πραγματα που στο τελος οι περισσοτεροι φαν θα ζητησουν Στερολαιν απο μονοι τους γι αυτο και κανουν τον Στεφαν badboy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καλα τα σποιλερ της Τζουλι ειναι απο τις πιο μεγαλες απατες οτι θελει λεει..
    και περσι Κλαρολαιν εταζε και ποσα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ασε και στους Οριτζιναλς που εδωσε βαρυτητα ειδαμε τι εγινε απο την μεση της ζεσον και μετα η γυναικα δεν το εχει,εχει κολλημενες αποψεις αλλα ελεγε στην αρχη αλλα εκανε στο τελος...
    Και εγω συμφωνω ας το τελειωνουν φετος με αξιοπρεπεια γιατι στο τελος ακομα και οι φαν θα πετανε ντοματες και στους ηθοποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δεν ξερω το Στελενα ακομα μου κανει σαν ονειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ρε παιδιά,αλλάζουν γνώμες συνεχώς,γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε;Για την Τζούλι μιλάμε.Πέρυσι σκόπευε να κάνει Στερολάιν και το διατυμπάνιζε παντού και όλοι το περίμεναν φέτος.Τώρα λοιπόν γιατί ξαφνικά λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο για ρομαντική σχέση μεταξύ τους,αφού το είχε έτοιμο από πέρυσι και όλοι το περίμεναν;Και επίσης το αν θα καταλήξει η Ελενα με τον Ντέιμον,που πολύ αμφιβάλω,δεν σημαίνει ότι η Καρολάιν πρέπει να καταλήξει με τον Στέφαν.Σας είπε κανείς ότι θα έχουν ρομαντικό και ευχάριστο τέλος όλοι οι χαρακτήρες;Για το tvd μιλάμε.
    Και όσον αφορά τον Στέφαν,τον κάνουν bad boy για να μην είναι αξιολύπητος και να μην τρέχει από πίσω της,αν θελήσουν να τον ξαναγυρίσουν στην Έλενα.Όχι για την Καρολάιν σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Και για να το θέσω πιο σωστά.,αυτό που θα κάνουν με το Στερολάιν,είναι αυτό που είχαν αρχικά σχεδιάσει.Αλλά τα σπόιλερς δεν μας έδιναν την ακριβή εξέλιξη και μας έλεγαν μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο Στέφαν.Φέτος λοιπόν που είδαν ότι δεν τραβάει η ιστορία μας λένε εκ των προτερων ότι ο Στέφαν θα την απορρίψει την Καρολάιν.Εγώ έτσι το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δεν είναι αληθινό.Δεν βγήκε ακόμα το αληθινό πόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Χαχχααχ σίγουρα μη σου πω θα πετάνε και μαρούλια εν τω μεταξύ χθες διάβαζα οτι η Ντόμπρεβ είπε στη Τζούλι να αλλάξει το σενάριο και να πεθάνει το Ντέιμον στο τέλος για να έχουν λιγότερες σκηνές μεταξύ τους εφόσον δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις υποτίθεται οτι ήταν κι οι καλύτεροι πρώην ,δε ξέρω αν είναι αλήθεια απλώς το αναφέρω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου βίντεο γι αυτό ειδικά τα τραγούδια του Τσαλίκη ταιριάζουν άψογα στο Κλάρολαιν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Είδα τη τρίτη σεζόν και το θυμήθηκα ήταν στο 3χ7 τότε που είχε εμφανιστεί και Η Λέξι και προσπαθούσε να επαναφέρει την ανθρωπιά στο Στέφαν με βασανιστήρια είχε εμφανιστεί και ο Μέισον Λόκγουντ ήταν ένα καλό επεισόδιο μάθαμε και για τους αρχικούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. https://www.youtube.com/watch?v=aipxuQvVQXo&hd=1

    Ένα τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στην Ελένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ισχυει ότι ο ενζο δειχνει να είναι αναμεσα στον στεφαν και την ελενα π ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ .......Εγω όμως εχω να κανω μια άλλη παρατηρηση, η Caroline είναι περμενη στο χωμα <> σαν λυκος.Εφοσον Tyler ειναι ανθρωπος μηπως γινει τπτ με τον Klaus,το ξερω ότι θα είναι απασχολιμενος με την οικογενεια τ και ολοι λενε ότι ο Stefan+Caroline θα εχουν καποια ενταση,αλλα προσωπικα δεν θελω τα 2 bestakia και να φτιαξουν.Επεσε και το ματι μ σε μια foto με τον klaus και την caroline και από κατω εγγραφε the originals και μ μπηκαν ιδεες ...... τι κανω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ναι γιατι και εγω το εψανχα χτες και δεν βρηκα καμενα ποστερ τους για φετος..
    Ειναι δυνατον
    ??ειναι που δωσαν βασει στους Οριτζιναλς φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Φυσικα και δεν περιμενουμε ρτομαντικο τελος για ολους βασικα για κανεναν...
    μΗπως ομως τον κανουν bad boy για την Καρολαιν για να τον φερει αυτη στον ισιο δρομο γιατι η Ελενα δεν βλεπω να μπορει να κανει κατι τετοιο,αξιολυπητο δεν θα το κανουν ηταν περσι ποσο ακομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Εκανε πολλες βλακειες οχι μονο με την Ρεμπεκα με ολους..
    Μεγα λαθος φυσικα που την αφησε να φυγει και κρατησε την Χειλη,
    η Φρατζεσκα εμενα δεν με γεμιζει πολυ και πιστευω δεν θα ειναι πολλα τα ψωμια της φετος δεν κραταει μεγαλες προσωπικοτητες για πολυ επισκιαζουν την αγαπημενη Χειλη..
    Καο φετος βλεπω να ασχολουμαστε με τριγωνα.
    Και μενα μου αρεσε πολυ το τρειλερ αλλα δυστηχως ειναι μονο τα πρωτα επισοδεια γι αυτο παλι αμφιβαλω,χρειαζεται και νεος σεναριογραφος να δει τις προσωπηκοτητες μεμονομενες οπως ηταν και οχι η αλλοιωση που υπαρχει τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. θα δουμε εγω δεν εχω ψηθει ακομα οτι αυτο το στορυ εχει τελειωσει,ετσι κι αλλιως ποτε εκανε κατι για τον κοσμο που την γιουχαρη,κανει τα παντα να σπαει τα νευρα των φαν.
    Μαλλον πιστευει πως η δισμιμιση ειναι η καλητερη διαφημιση..
    αν ακουγε τον κοσμο θα ειχαμε ιδη Κλαρολαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο Ενζο θα μας βγει πολυ hot boy φετος...
    η Καρολαιν ειναι στ απατωματα γιατι θα περασει καποια κριση η καποια μεγαλη στεναχωρια,δεν νομιζω να την προοριζουν για τον Κλαους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Έγινες σαν την Ειρήνη κι εσύ!Επιρρεπής στον αρνητισμό!χαχα
    Και βέβαια την προορίζουν για τον Κλάους.Αλλιώς την προορίζουν για τον Χάρο.Αυτές τις 2 επιλογές έχει ο χαρακτήρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Τι να κανω εγω φταιω δεν μπορω να πιστεψω οτι αυτη η χαζη μπορει να βγαλει κατι καλο..
    εγω πιστευω οτι εχεις 3 επιλογες Κλαους.χαρο και Στεφαν..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Βάλτε και μία τέταρτη επιλογή για την αγαπημένη μας Κάρολαιν μπορεί να επιλέξει την ελευθερία της και να φύγει μακριά αδιαφορώντας για όλους και για όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Μπράβο Ειρήνη!Αυτή είναι μια επιλογή που την έχω σκεφτεί κι εγώ.Να φύγει μακριά από όλους.
    Ναι,θα μπορούσε,αλλά γιατί να τον εκδικηθεί;Αφού ο Ντέιμον πεθαίνοντας τους επανέφερε όλους στην ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Οχι δεν πιστευω την εκδοχει του να φυγει μακρυα οχι ακομα δεν ειναι ετοιμη στην 7η σεζον ισως..
    Δεν υπαρχει λογος να εκδικηθει τον Ντεημον αυτος θυσιαστηκε για να τον φερει πισω νομιζω οτι ο Ενζο ειναι πολυ στεναχωρημενος απο τον χαμο του Ντεημον καλος η κακος ειναι ο μοναδικος φιλος που ειχε και ο ενας και ο αλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...