Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μονόπλευρη ιστορία αγάπης το Steroline στην έκτη season!

 

Σύμφωνα με τα νέα spoilers του TVLine και την Caroline Dries:

Το ship Steroline θα απασχολήσει πολύ κατά την διάρκεια της 6ης σεζόν. 

Το ειδύλλιο μεταξύ τους θα είναι κάτι που θα μας κρατήσει σαν στορυ στην έκτη σεζόν αν και δεν είναι αυτό που λέμε δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Όπως όλα δείχνουν ο Stefan δεν θα είναι έτοιμος για μια νέα σχέση και εκεί θα υπάρξει ένα νέφος στο Steroline. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες δεν θα τον απασχολήσει κάτι ερωτικά στην νέα σεζόν. Η Caroline όμως όπως φαίνεται θα ανακαλύψει πολλά κριμένα αισθήματα για τον Stefan. Όπως δήλωσε η Caroline Dries ''Επειδή ένας χαρακτήρας δεν θέλει ερωτικά  κάποιον άλλον δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει μια δυνατή ιστορία αγάπης''. 

Δηλαδή θα αρχίσει την κλάψα τώρα και η Caroline επειδή δεν θα την θέλει ο Stefan? 
Τουλάχιστον άκουσαν το κράξιμο και δεν θα κάνουν ένα Steroline Ship αλλά και πάλι ένα από τα λίγα καλά Bromance που έμειναν στην σειρά όπως το Steroline χάλασε μια για πάντα... για άλλη μια φορά σε ευχαριστούμε Julie που καταστρέφεις ότι αγαπήσαμε... 



20 σχόλια:

  1. ναι θα αρχισει την κλαψα οτι ποτε δεν ειναι η μία...(i am never the one...why he didn't go for me και τετοια...)καλα να πάθει γιατι τους άντρες που την θελουν πρωτη τους επιλογη(βλεπε Κλαους) τους απορριπτει...δεν πειραζει ας παρει το μαθημα της και αυτη να μαθει να διαλεγει αντρες...πολυ θα μου αρεσει αυτη η σεζον...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να επιλεξει τον Κλαους και τι αλλο στον κοσμο μεχρι και την Τζουλι θα συμπαθησω αν γινει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αυτό σας λέω ότι η Καρολάιν μου θυμίζει την Σκάρλετ Ο' Χάρα που ήταν και η αγαπημένη της ταινία.Πάντα έτρεχε πίσω από αυτούς που δεν άξιζαν και δεν έδινε σημασία σε αυτόν που άξιζε και την αγάπησε.Ελπίζω μόνο να μην έχει και το τέλος της Σκάρλετ....
    (Αλλά μεταξύ μας,το Στερολάιν ήταν μια μαλακία και μισή που το εγκατέλειψαν όταν είδαν την πατάτα.Δεν έπρεπε καν να φτάσει ως εδώ,έστω και χωρίς ανταπόκριση από τον Στέφαν.Αυτή είναι η Καρολάιν της 1ης σεζόν.Που πήγαν 5 χρόνια ανάπτυξης του χαρακτήρα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν την απορρίψει ο Στέφαν καλά να πάθει.Αν και δεν της αξίζει χυλόπιτα .θέλω να δω την αντίδραση της όταν μάθει για την Χείλι.Ο Τάιλερ γιατί δεν της το είπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκότωσαν την ερωτοχτυπημένηκάθριν και τώρα ερωτοχτυπάνε την κάρολαϊν.κάθε 1,5 σεζόν ερωτεύεται άλλους,στέφαν,ντέιμον,ματ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπαμε vampire-fun!!! Επειδή η Καρολάιν έγινε καλύτερος και πιο Αγαπητός χαρακτήρας από το βλαμμένο την Έλενα... Θέλουν να ''αμαυρώσουν'' την Καρολάιν και την γυρίζουν πάλι στην αρχή. Αντί να διορθώσουν τον χαρακτήρα της Έλενα που είναι υποτίθεται πρωταγωνίστρια. (Δεν πιστεύω τον εαυτό μου, από φανατική STELENA να μισώ τον χαρακτήρα της τόσο... Πάντα υποστήριζα ότι όταν θα γινόταν το ντελενα η σειρά θα ήταν ''φιάσκο''. Έχω περιέργεια να δω πώς θα το ''συμμαζέψουν'' όλο αυτό το χάλι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι οχι οχι οχι οχι τζουλη όλα λάθος τα κάνεις ο λαός θέλει klaus caroline βλαμμένη γυναίκα φέρτηνα στους originals να γινει λίγο χαμος σκότωσε την hayley δεν θα μας λείψει και τότε θα δεις τα νούμερα τηλεθέασης θα πιάσουν ταβάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμόγελο ο Paul!!! Φαίνεται χαρούμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελα ντε πως θα συμμαζέψουν αυτό το χάλι η μόνη λύση είναι να τους πεθάνουν όλους στο τέλος και να αφήσουν μόνο το Ματ που είναι άνθρωπος . Το στελένα δύσκολο το βλέπω δυστυχώς έτσι όπως εξελίχθηκε η Ελένα εκτός αν ξαναγίνει με κάποιο τρόπο πάλι άνθρωπος και θέλει το Στέφαν και πιάσουν την ιστορία τους από κει που την άφησαν αλλά και πάλι χλωμό το κόβω γιατί δε μπορούν να ξεχαστούν όλα . Όσο για τη Καρολάιν αρχίζω να τη λυπάμαι μετά απ αυτή την εξέλιξη που είχε ο χαρακτήρας της να τη γυρίσουν πάλι στην ανασφαλή και γεμάτη κόμπλεξ κοπελίτσα της 1ης σεζόν ΚΡΙΜΑ !!! έδιωξαν δυστυχώς και τη Θεά δε θα έχουμε μία δυναμική γυναικεία προσωπικότητα στη σειρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περίμενε,δεν τελειώσαμε ακόμα.Οι φήμες λένε ότι θα κλείσει και την ανθρωπιά της η Καρολάιν στον 6ο κύκλο.Αυτό δεν με χαλάει καθόλου,αλλά εξαρτάται από τον λόγο για τον οποίο θα συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω ότι πάνε να διορθώσουν το χάλι με τον θάνατο υποτίθεται του Ντέιμον και το Bamon.Δεν άφησαν τίποτα όρθιο στον 5ο κύκλο.Άντε καλά που και το Delena το έκαναν φρικτό και μονοπώλησε όλο τον κύκλο.Αλλά διέλυσαν όλες μα όλες τις άλλες σχέσεις,δεν άφησαν τίποτα.Αν δεν ήσουν Ντελένα δηλαδή,δεν είχες και κανένα ενδιαφέρον να δεις τον κύκλο,καθότι και η μυθολογία μάπα ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ξέρω αυτό ούτε εμένα με χαλάει αυτό θέλω να δω μία πιο σκοτεινή Καρολάιν αλλά το έχω ξανά πει δε θέλω να κλείσει την ανθρωπιά της για κανένα ασήμαντο λόγο θέλω να το κάνει αυτό μόνο αν πεθάνει η μαμά της δε θέλω να το κάνει επειδή θα την απορρίψει ο Στέφαν γιατί θα το θεωρούσα μεγάλη βλακεία και εντελώς ευτελές κάτι τέτοιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοιτα επειδη ειμαι και εγω φαν του κλαους με την καρολαιν εψαξα και εμαθα απο πολλες πηγες οτι τον κλαους τον ειχαν φερει για τελευτεα φορα στο tvd ( τοτε που εκαναν σεξ ) για να τελειωσει αυτη η σχεση οριστικα ( με καλο τελος ) ...καλα το τι κλαμα εριξα μονο εγω το ξερω!παντως απο οτι καταλαβα θα παιχτει κατι με τον ενζο και την καρολαιν
    Αααα και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτη τη σεζον ( που ειναι και η τελευτεα ) ο κλαους με την καρολαιν δεν θα συναντηθουν γιατι στους originals εχουν πολλα να γινουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά είναι παλιά νέα,δεν είναι καινούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ναι το αρχικο τους σχεδιο ηταν να το τελειωσουν την τελευταια φορα στο 5χ11 επισοδειο.Πιστευαν οτι με τον καιρο ο κοσμος θα εγκαταλειψει το Klaroline και οτι τα ζευγαρια που δημιουργουν στους originals βλεπε klamile ακομα και klaley θα ειχαν επιτυχια...αλλα ελα ομως που ο κοσμος δεν εγκατελειψε το klaroline αλλα αντιθετα συνεχιζει να ειναι μεγαλο το κοινο που θελει αυτο το ζευγαρι...ενω τα αλλα ships δεν τους βγαινουν...Οποτε μπορει και αυτοι να αλλαξουν τα αρχικα τους σχεδια...γι αυτο αλλωστε δεν ειχαμε και καποια αποχαιρετιστηρια σκηνη μεταξυ κλαους και καρολαιν...το κρατανε για εναλλακτικη λυση σε περιπτωση που δεν τους βγαινουν τα αρχικα τους σχεδια...η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα τον ''φάει'' αυτή η κοπέλα τον Αγαπημένο μου PAULLL<3!!!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δε θέλει να συνεχιστεί η κατάρα του να έχει σχέση με κάποια που το'κανε με τον ντέιμον.ρεμπέκα,ελένα,κάθριν.πείτε μου 1 χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανυπομονώ για τις εξελίξεις "έκπληξη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. sophie +φωνω απολυτα μακαρι η καρολαιν να γυρισει στον κλαους ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...