Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου 6.02 “Yellow Ledbetter”

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ SPOILERS 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ!


Από ότι φαίνεται ο Damon και η Bonnie είναι αναγκασμένοι να ζουν μόνοι τους ξανά και ξανά την ίδια μέρα στο Mystic Falls. H Bonnie προσπαθώντας να ξανά κάνει μαγεία και ο Damon να θάψει την θλίψη που νιώθει. Όλα καλά μέχρι να ανακαλύψουν ότι δεν είναι μόνοι σε αυτή την άλλη διάσταση του Mystic Falls. 
H Elena από την άλλη περνάει μια μακροχρόνια διαδικασία μαζί με τον Alaric για να διαγράψει από την μνήμη της τον Damon. Ενώ ο Jeremy και ο Matt συνεχίζουν την ζωή τους στο Mystic Falls μακριά από υπερφυσικά πλάσματα.
Ο Enzo με την Caroline άνουν μια επίσκεψη και εισβάλλουν στην νέα ζωή του Stefan. Απογοητευμένη η Caroline εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον φέρει πίσω ενώ ο Enzo του δείχνει τον δρόμο της μίζερης ζωής στο Mystic Falls ξανά.
Τέλος μέλει των οικογενειών των Ιδρυτών ξανά χτυπούν με τον προπονητή του Matt να βάζει μέσα στο Mystic Falls και να καίει μισή ντουζίνα βρικόλακες. 



199 σχόλια:

  1. Εμένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο.Ήταν ανατρεπτικό και δεν βαρέθηκα ούτε δευτερόλεπτο.Ακόμη και η Έλενα,πρώτη φορά μετά από καιρό δεν μου ήταν ανυπόφορη και οι σκηνές με τον Αλάρικ και τα φλασμπακ με τον Ντέιμον και το μενταγιόν που της χάρισε ο Στέφαν,ήταν πολύ ωραία.Πάντα ήξερα ότι η Έλενα τους αγάπησε και τους 2.
    Ο Tripp ήταν φοβερός στη σκηνή που καίει τα βαμπίρ στο αυτοκίνητο και ο Ματ φαίνεται πολύ αποφασιστικός και δυναμικός φέτος.
    Η Μπόνι με τον Ντέιμον είναι η πιο ελκυστική ιστορία της σεζόν και το μυστήριο γύρω τους.Ο Ένζο ήταν πραγματικά διασκεδαστικός και τον απόλαυσα.Δεν περίμενα να σκοτώσουν τόσο σύντομα την Ivy,αν είναι άνθρωπος φυσικά.

    Η σκηνές με την Καρολάιν και τον Στέφαν,ήταν αμήχανες.Κρίμα.Καταλαβαίνω τον Στέφαν που έχει την ανάγκη να προχωρήσει τη ζωή του.Νομίζω όμως ότι ένα τηλέφωνο η καλύτερη του φίλη το άξιζε,να της πει ότι τα παρατάει και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο να ζει στο Μύστικ Φολς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που υπήρχαν οι σκηνές της Μπονυ και του Ντειμον γιατί όλο το υπόλοιπο επεισόδιο για εμένα ήταν ανιαρό!
    Το ότι ο Ένζο θα είναι ο καλός φίλος και ο Στέφνα ο κακός αδερφός δεν το περιμενα και το θεωρώ υπερβολή όλο αυτό που γίνεται. Την έπεσε στον Στέφαν τον είπε και κακό αδερφό και θέλει να κάνει μίζερη την υπόλοιπη ζωή του. Που ξέρεις ρε φίλε πόσες φορές έχει θυσιαστεί ο Στέφαν για τον αδερφό του; Και πως ξαφνικά ο Ένζο κοβεται τόσο πολύ για τον Ντειμον που τον άφησε να κάει ζωντανος;
    Το επεισόδιο ήταν ΥΜΝΟΣ ΕΞΥΨΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΙΜΟΝ!!! Oλα τελικά αρχισαν να περιστρέφονται γύρω του, η Τζούλι και η Ντραις θέλουν ο Στέφαν να καταλήξει φιάσκο!!! Να δείτε που σε λίγο θα μας παρουσιάσουν ότι ο Στέφαν είχε κάνει κάτι κακό στον Ντειμον και γι αυτό δεν μιλιόντουσαν 15 χρόνια. Προσπαθούν να αντιστρέψουν τους χαρακτήρες. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με την Καρολαιν, σε λίγο θα την σιχαθούμε και αυτήν.
    Η Ελένα ερωτεύτηκε τον Ντειμον στο 3χ1 στο επεισόδιο που την κάλεσε ο Στέφαν και δεν μιλούσε και του είπε πως τον αγαπάει. Συμφωνώ με εναν φαν που εγραψε "The birthday" was the last episode Kevin wrote and Julie is rewriting
    TVD from her poin of view very badly, deleted from TVD’s timeline both
    Stelena and Klaroline. Δεν είμαι απο αυτούς που πιστεύουν οτι η ελένα ερώτευτηκε τον Ντειμον λόγω sire bond, σίγουρα τον ερωτεύτηκε όσο ήταν με τον Στέφαν, αλλά όχι και να ακυρώνουν μια απο τις πιο δυνατες Στελένα σκηνές, πάει πολύ!!!
    Γλυτώσαμε απο το τρίγωνο Ελένα, Ντειμον, Στέφαν και θα έχουμε Καρολαιν, Στεφαν, Ένζο......ΕΛΕΟΣ δηλαδή.
    Κατά τα άλλα, ολοι οι υπόλοιποι είναι ακόμα γλάστρες, είναι που θα είχαν δικά τους στόρυ....ψωφια πράγματα. Διαβάζω και τις περιλήψεις των επόμενων επεισοδίων και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα καλό.....δυστυχώς δεν βλέπω προκοπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέχασα, μου άρεσε πολύ το σκηνικό με τον Tripp, είναι και απογόνος των Φελ....κάτι καλό θα γίνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το επεισοδιο ηταν φανταστικο. Τα ειχε ολα. Δραση, συγκινηση και μυστηριο. Η ιστορια του Ντειμον και της Μπονι φαινετε πολυ ενδιαφερον και θελω να μαθω ποιος μπορει να ειναι μαζι τους. Εγω μπονταρω στον Κολ. Την Ελενα την συμπαθησα και τη λυπηθηκα σε αυτο το επεισοδιο. Οι σκηνες της με τον Αλαρικ και τα φλασμπακ με τον Ντειμον με στγκινησαν. Βρηκα τελεια τη στιγμη που διαλεξαν για το ποτε η Ελενα ερωτευτηκε τον Ντειμον. Ουτε με τη πρωτη ματια ουτε στη 4 σεζον. Απλα καταπληκτικο. Επισης λατρεψα τον Ενζο σε αυτο το επεισοδιο και το ποσο προστατευτηκος ηταν απεναντι στη Καρολαιν. Ο Στεφαν δεν μου αρεσε καθολου σε αυτο το επεισοδιο και πιστευω οτι ο Ενζο του ειπε ακριβως οτι χρειαζοταν να ακουσει. Τωρα πρεπει να περιμενουμε να δουμε. Για μενα η σεζον αρχισε πολυ δυναμικα και παει αρκετα καλα , παντα με βαση τα επεισοδια και οχι τα νουμερα. Για να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα επεισόδιο ακόμα πιό χειρότερο....Γιά τό όλο θέμα ''delena - drama'' τί άλλο θα κάνουν??? τί άλλο θα μας δείξουν???... Άν ήθελαν ντελενα χαλάλι τούς...ΌΧΙ να μας Τρελάνουν κιόλας... Η Ελένα αγαπάει τον ντειμον από το 3χ1??? Όταν στο ίδιο επεισόδιο ήταν μές στην Δυστυχία της για τον Stefan!!!! Να έλεγε στο 3χ19 να πούμε ok, τί διάολο θέλουν να κάνουν??? να Ακυρώσουν τίς εποχές Stelena??? Όσο για τον Ενζο πλάκα έχει, αλλά τί μας το ''παίζει'' μιμείται τον ντειμον? Ξέχασε που ο ντειμον του σκότωσε την φίλη του? Και η Καρολαιν έβρισε τον Stefan??? που ξέρει Πολύ Καλά τί έχει Υποφέρει ο Stefan για Όλους....ELEOS!!!!! ( Και πότε η Καρολαιν ξέχασε το sex με Κλάους??? Ξαφνικά αγαπάει τον Stefan???) Οι μόνες καλές σκηνές= Bamon<3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι και εγώ ξέχασα να το αναφέρω με τον Tripp.... Ενδιαφέρον!!!!
    ( VD κάτι δεν πάει καλά με τα σχόλια σου? ή υπάρχει και άλλος με το ίδιο όνομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ένζο έχει άλλους σκοπούς.Θέλει να αφυπνίσει τον Στέφαν.Και ότι πέρασε πολλά δεν τον δικαιολογεί να φέρεται σαν κόπανος στην Καρολάιν και να κάνει σαν να μην υπάρχει,ενώ μιλούσε με τον Αλάρικ και απάντησε και στην Έλενα.Έτσι;Όλοι πέρασαν πολλά.Δεν ήταν κόπος να στείλει ένα μήνυμα ότι φεύγει και δεν θέλει να τον ξαναενοχλήσει πια.
    Ούτε δικαιολογεί την Καρολάιν να προσπαθεί να τον γυρίσει πίσω.Αλλά η διαφορά είναι ότι η Καρολάιν δεν ήξερε ότι ο Στέφαν δεν θέλει να γυρίσει πίσω και δεν άκουσε ποτέ τα μηνύματα που τους έστειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δε νομίζω ότι ακύρωσαν το Στελένα.Ίσα-ίσα που έκαναν ξεκάθαρο ότι η Έλενα τους αγάπησε και τους αγαπάει και τους 2.Για μένα ήταν προφανές ότι αυτό ακριβώς συνέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ούπς λάθος... στην αρχή το σχόλιο της Lydia, μου εμφανιζόταν με το δικό σου όνομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακύρωσαν μια απο τις πιο δυνατές σκηνές Στελένα. Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την σκηνή του χορού, όπου ήταν καθαρά Ντελένα σκηνή. Γενικότερα ξέρεις την άποψή μου, δεν με ενδιαφέρει το Στελένα καθόλου πιά, θεωρώ ότι η τζούλι για κάποιο λόγο όμως θέλει να το ακυρώσει. Ας είναι το Ντελένα endgame αλλά μην καταστρέφει όλο αυτό που θεωρούσαμε επικό επειδή ετσι της κάπνισε!!! Το ίδιο κάνει και με το Κλαρολαιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικά τα έχουν κάνει σκατά!!! Κατόρθωμα...ΟΛΟΙ ειναι δυσαρεστημενοι!!!!!!!! Φυσικά δεν ξέρουμε τι είναι endgame, αλλά τι θα προλάβουν να αλλάξουν σε 18 επεισόδια που θα τελειωσει η σειρά. Θεωρώ ότι δεν προλαβαίνουν να το μαζέψουν όλο αυτο το χάλι. Ούτε ο θάνατος ούτε η διαγραφή της μνήμης θα είναι κάτι το καινούριο που θα μας εκπλήξει πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι όμως εκείνη τη στιγμή ο Στέφαν φαινόταν πολύ μίζερος.Κι όταν κάποιος είναι μίζερος προσπαθείς να τον ξυπνήσεις.Ο Ένζο αν θυμάμαι καλά τον είχε υποστηρίξει τον Στέφαν όταν ήταν στο ίδιο κελί με τον Ντέιμον και ο Στέφαν δεν τον αναζήτησε ποτέ γιατί τότε δεν είχαν καλές σχέσεις με τον Ντέιμον.
    Μπορεί να μας γλιτώσουν τα νούμερα από το Στερολάιν.0.7 έγραψε το κοντέρ.Πιστεύετε εσείς ότι θα υπάρξει κι άλλη σεζόν;Ας γελάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν για εμένα (όπως καταλάβατε πλέον την γνώμη μου την λέω στα σχόλια για να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα [καλά εκτός από κάτι τελείως άκυρα που δεν μπορώ να μην σχολιάσω σε παρενθέσεις αχαχαχα])

    Λοιπόν...
    Το επεισόδιο ήταν σαφώς καλύτερο από της πρεμιέρας. αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... μου άφησε μια πικρογλύκα...

    Η κορυφή και το στόρυ των Bamon είναι αυτή που με καθήλωσε στο επεισόδιο. Θέλω πολύ να μάθω τι ακριβώς έγινε εκείνη την μέρα και γιατί είναι εκεί (με τον επισκέπτη που τους βοηθάει με τα σταυρόλεξα). Επίσης κρυφή μου επιθυμία και όπως φαίνεται θα γίνει να ξανά γίνει μάγισσα η Bonnie!

    Οι σκηνές με τον Alaric και την Elena οκ... το μόνο που με κράτησε ήταν τα απίθανα flashback από επικές seasons του TVD. Μου έχουν λείψει!



    Τον Stefan τον καταλαβαίνω. Το είπα και στο προηγούμενο επεισόδιο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ! Το θέμα είναι ότι αυτό που έκανε δεν είναι προχωράω είναι υπεκφεύγω... Όταν προχωράς αντιμετωπίζεις κατάματα την αλήθεια και την αντιμετωπίζεις...


    Ο Enzo WTF? Πως την είδε... εντάξει η Caroline αλλά Enzo... Plz ψωνάρα τράβα στην γωνίτσα σου και κλάψε που θα πεις για τον Stefan.


    Όσο για το θέμα ότι η Elena αγάπησε τον Damon (η μάλλον το παραδέχτηκε) στο 3x01 ήταν κάτι αναμενόμενο. Δεν ακύρωσε το Stelena τώρα η Julie. Το Stelena το ακύρωσε η Julie όταν είπε πως η αγάπη του Stefan και της Elena ήταν φτιαχτή από το σύμπαν. Απλά τώρα επιβεβαίωσε αυτό που καταλάβαμε όλοι... ότι πάντα αγαπούσε και αγαπάει και τους δύο.


    Ο Matt μου αρέσει αυτή την season!


    O tripp και η σχέση του με τους Ιδρυτές αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανεπιτυχής προσπάθεια της Julie να κάνει την σειρά όπως τις πρώτες seasons.


    Ο Jeremy για άλλη μια σεζόν γλάστρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι vampire-fun.. πάνω -κάτω, συμφωνούμε!!! Άλλα χρόνια εδώ στο blog μας έδειχναν για τηλεθέαση...πόσο κατρακύλα πιά χαχα! Γιά άλλη σεζόν δεν αμφιβάλω ότι θα έχουμε, η Τζουλι είναι ικανή να πάρει ρόλο στο τέλος χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dino,λένε ότι αυτός που είναι στο σπίτι με την Μπόνι και τον Ντέιμον,είναι ο Kai,ο κακός-ψυχοπαθής της σειράς.Ουάουυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά να πάθει,της αξίζει.Ας δούμε εμείς κάτι καλό και ας λήξει η ιστορία εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H Flashαρα και το Arrow γ@μησ@ν ..... Τα πήγαν όχι απλά καλά... και να φανταστείς ότι είχαν διαρρεύσει κιόλας και καλά και το επεισόδιο του The Flash και ενώ όλοι το είδαν χτύπησε το 4.κάτι και πάλι ενώ το Arrow έκανε 2.5 κάπου εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για το Flash,ήμουν σίγουρη από το καλοκαίρι.Arrow δεν βλέπω.Έτσι να σταματήσουν και οι φτηνές δικαιολογίες ότι φταίει το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κανάλι πρέπει να απολύσει τη Τζούλι και τη Ντράις αυτές οι δύο κατέστρεψαν τη σειρά όχι για έβδομη σεζόν δε πάει αλλά και την έκτη με το ζόρι θα τη βγάλει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Τέλειος συνδυασμός Dinos AXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά τα λες Ντίνο για τον Ενζο δηλαδή δε κατάλαβα πως την έχει δει θα είναι ένας δεύτερος Ντέιμον και θα προκαλέσει κι άλλο πόνο στον Στέφαν? Άκου εκεί μιζέρια μωρέ καλά έκανε ο Στέφαν και του της έδωσε αγαπημένη σκηνή βέβαια η Τζούλι δε μ άφησε να χαρώ πολύ γιατί ο Ένζο πήρε την εκδίκησή του στο τέλος Επίσης συμφωνώ και σ αυτό που λες για το Στέφαν ούτε εγώ νομίζω οτι έχει προχωρήσει για να προχωρήσει μπροστά κάποιος πρέπει να αντιμετωπίσει του δαίμονες του κατάματα και ο Στέφαν δε το έχει κάνει αυτό αντίθετα βρίσκεται σε άρνηση και μάλιστα μεγάλη χρειάζεται να αφυπνισθεί κάπως για να προχωρήσει μπροστά χρειάζεται ένα ισχυρό ταρακούνημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το επισοδειο ηταν καλητερο απο το 1ο η αληθεια ειναι αλλα και παλι κατι δν μου αρεσε.... Ας τα παρουμε απο τν αρχη...
    1ο Μου αρεσε ο Αλαρικ και τα flashback που επιτελους ξεκαθαρησε το τριγωνο που μαθαμε ποτε αγαπησε τον καθενα. Μου αρεσε που ειπε ο,τι παντα αγαπουσε τον Στεφαν και ο,τι οταν ηταν μαζι ηταν απολυτα πιστη! Μαθαμε οτι η Ελενα αρχησε να βλεπει δαφορετικα τον Damon οταν ουσιαστικα ο Στεφαν δεν ηταν εκει για εκεινη! Δεν μου αρεσε ομως που ειπε οτι καταλαβε οτι τν αγαπαει απο το 3χ01 ακυρωσαν τελειος τν στιγμη που η Ελενα καταλαβαινει τν Στεφαν που τν περνει τηλεφωνο και του λεει πως τν αγαπαει.
    2οΦοβερες στιγμες αναμεσα σε Bonnie-Damon μαθαμε που σκατα ειναι και τι στο περιπου γινεται νμζ πως η ημερομηνια συνδεεται και παλι με τν Ελενα αυτος που ειναι στο σπιτι νμζ και εγω πως ειναι ο Κολ η η Καθριν (θα ηθελα πολυ η αληθεια ειναι αλλα μονο στα ονειρα) *Θελω επισεις η μπονη να γινει παλι μαγισσα!
    3ο Αγαπησα Ενζο οταν ειδε τν Καρολαιν να κλαιει και πηγε χτυπησε τν Στεφαν αλλα νευριασα γτ ειπε πως δν ειναι αληθηνος αδερφος ενω ο Στεφαν θυσιαστικε τοοοσες φορες
    4ο Νμζ πως +φωνω με τν ενζο θα ηθελα ο Στεφαν να ειναι πισω και να το παλευει διπλα στους αλλους που τν εχουν αναγκη αλλα μου αρεσε που εκν μια καινουργια αρχη αλλα το προβλημα ειναι πως δν ξεφορτωθει ακμ τν παλια του!
    5ο Ο Ματτ για καποιο λογο μου αρεσει σε αυτν τν σεζον!
    6ο Καλο το θεμα με τον Τριπ αλλα ειναι λιγο κλεμενο απο τν 1η σεζον...
    7ο Μου αρεσε και η Καρολινε που τα εχωσε με το δικιο της στν Στεφαν!
    8ο Ο τζερεμη γλαστρα παλι!....
    9ο Αυτν η τυπησα με τν Τζερεμη κατι κρυβει οπως και αυτν που τα εχει με τν Στεφαν (δν νμζ να πεθανει ετσι απλα)
    10ο Ο Ταιλερ που σκατα ηταν?? κυνηγουσε τν Λιβ? (ειδα στο τραιλερ μαλλον θα πεσει φιλι,,, για καποιο λογο μου αρεσουν μαζι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μη ξεχνάμε παιδιά οτι θα αναλάβει και το ρόλο του σκηνοθέτη στο 6χ15 αν δε κάνω λάθος ποιος ξέρει τι θα δουν τα ματάκια μας πάλι ? Εν τω μεταξύ άσχετο αλλά νομίζω οτι ο Πωλ θα σκηνοθετήσει τη Ντελένα επανένωση έχω ένα παράξενο προαίσθημα κι αν κρίνω από το 5χ18 θα είναι μια πολύ καλή δουλειά και έτσι οι ντελένες θα ξανά πάρουν αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό έλειπε να της κάνουν και την χάρη οι ηθοποιοί, που τους έκανε όλους ξεφτίλα με την εξέλιξη της σειράς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. re oti kai na kanete karioles senariografiskes ayti i skini den svinetai pote!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. το επεισοδιο ουτε κρυο ουτε ζεστη. οι σκηνες Ελενα-Αλαρικ για μενα πολυ βαρετες, ηθελα να το παωστο γρηγορο!!!! ακυρο τελειως τη χρονικη στιγμη που τον αγαπησε, οτι να ναι!μου αρεσε πολυ οι σκηνες Ενζο-Στεφαν-Καρολαιν, Ματτ-Τζερεμυ boring!!!! αλλα μου τραβηξε το ενδιαφερονη Μπονι με Ντειμον! τελος αν γινεται σε καποιο επεισοδιο ο Αλαρικ να σβηνει αναμνησεις της Καρολαιν με τον Κλαους κ να τις βλεπουμε μια μια ξανα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φαντάζομαι εννοείς την απόλυτη σκηνή στο 3χ1 που ο Στέφαν παίρνει τηλέφωνο την Ελένα χωρίς να της μιλήσει κι εκείνη καταλαβαίνει οτι είναι αυτός και του λέει Στέφαν αν είσαι εσύ ? Σημαίνει οτι είσαι καλά και μετά του λέει σ αγαπώ Στέφαν να το θυμάσαι αυτό ποτέ να μη το Ξεχάσεις απλά υπέροχη σκηνή που όσο και να χτυπιούνται οι σεναριογράφοι δε θα την ακυρώσουν ποτέ . Πάντα θα ζει στις καρδιές μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να και ένα θετικό με το να σου διαγράφει τη μνήμη κάποιος ξανά ζεις κάποιες πολύ έντονες σκηνές από την αρχή αυτό θα ήταν τέλειο να ξανά ζούσαμε τις υπέροχες Κλάρολαιν σκηνές απ την αρχή αλλά δε γίνεται θα μου άρεσε επίσης κι Η ρεμπέκα να διέγραφε τη μνήμη του Στέφαν θα βλέπαμε όλες τις αξιολάτρευτες στιγμές των στελένα ξανά από την αρχή αλλά δυστυχώς ούτε αυτό γίνεται οπότε θα αρκεστούμε στις αναδρομές των προηγούμενων σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΧ Ειρήνη! μήν μας λές τέτοια πράγματα και ξερνάμε ομαδικός...η απόλυτη ξεφτίλα άν γίνει και αυτό πόοσο ακόμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!Δεν θέλουμε να σβήσουν ποτέ οι klaroline αναμνήσεις!!!
    Μέχρι και η Candice είπε σε μια συνέντευξη προχθές,ότι ο Κλάους είναι ο πρώτος άνθρωπος που έδειξε μια άλλη οπτική στην Καρολάιν και της είπε ότι σαν βαμπίρ μπορεί να κάνει κύκλο ολόκληρο τον κόσμο 3 φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. nomizw oti twra tin emfanizei tin eikona. prin eixe ena thema, alla nai aytin pou leei i eirini ennow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δυστυχώς κι ο ίδιος ο Πωλ το έχει πει θέλει να το κάνει και πολύ φοβάμαι οτι θα τον αφήσουν αφού σκηνοθετεί το 6χ8 και σ αυτό το επεισόδιο ξανά ρχεται ο Ντέιμον είμαι σίγουρη οτι θα το δούμε και θα είναι υπέροχη κι η σκηνή αφού θα τη σκηνοθετήσει ο Πωλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ναι ξέρω ότι θα σκηνοθετεί πάλι ένα επεισόδιο!!! Όμως το στόρυ μπορεί να έχει σχέση με defan!!! και όχι με ντελενα=ξέρασμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 13 επεισόδια... και ένα καλό end αυτό χρειάζεται η σειρά για να τελειώσει με αξιοπρέπεια αν μας σέβονται έστω και λιγάκι τους φανς... και ας τραγουδάει η τζούλι για 10η σεζόν... και μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ασε τωρα με επιασε τρελα κ βλεπω ολες τις σκηνες ξανα!!!!τελικα η Dries μονο για να γραφει σκηνες σε αυτους τους δυο ειναι καλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Κολ παιδιά δεν μπορεί να είναι όπως είδατε παίζει στο Οριτζιναλς... οπότε λίγο δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και βέβαια συμφωνώ μαζί σου ότι Δεν φταίει το κανάλι, αλλά η τρελοΤζούλι έχει την ευθύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πλάκα κάνεις η Τζούλι δε σέβεται κανέναν εδώ είπε οτι οι φανς δε ξέρουν να βλέπουν τηλεόραση η γυναίκα είναι στο κόσμο της αλλά φταίει και το κανάλι που της έχει δώσει αέρα και κάνει οτι θέλει ας την απειλούσε με καμιά απόλυση και θα σου λεγα εγώ αν μαζευόταν ή όχι και αυτήν και η Ντράις η οποία είναι πωρωμένη με τον Ίαν γι αυτό και τα έχουν καταστρέψει όλα . Κι εγώ έτσι θέλω ένα καλό φινάλε για μια σειρά που χτυπήθηκε πολύ και καιρός της είναι να τελειώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μακάρι να γίνει όπως τα λες κι εγώ θέλω περισσότερο να δω μία ντεφάν επανένωση απ οτι μια ντελένα αλλά γνωρίζοντας τι ηλίθιες είναι οι σεναριογράφοι θα ρίξουν πιο πολύ βάρος στο δράμα παρά στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ θα ήθελα να ήταν η Κάθριν αλλά που τέτοια τύχη σιγά να μη μας κάνει τη χάρη η Τζούλι μάλλον είναι ο Κάι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Den bori na ine o kol gt o kol twra ine sts originals...ti les g kathrin...( den nomizoalla tha t thela paaaara poliii!!!!) A.oso gia afto p les g ton enzo oti kala ta ipe stn stefan...dld pistevis pos o stefan den ine kalos adelfos...h oti den t axizi n proxorisi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι δεν έβλεπα εικόνα...
    Και βέβαια θυμάμαι αυτή την ΕΠΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΓΑΠΗΣ!!! STELENA♥♥♥ (Έλα ούτε οι ντελενα φαν δεν πιστεύουν αυτά που γίνονται, μην Τρελαθούμε τελείος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Kita agapo stefan k simfono pos prospathun n akirosun t stelena k afto m tsitoni....alla sto thema m tin car ixe adiko ixan ena dunato desimo k aftos ute t minimata ts den evlepe afti itan panda diplatou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έχεις δίκιο ο Στεφαν δεν έχει προχωρήσει αλλά ούτε εγκατέλειψε εξ αρχής όπως τον κατηγόρησαν τον αδερφό του. Είπε ότι έψαξε στην άκρη της γής για να βρεί κάποια μάγισσα και δεν τα κατάφερε και στο τέλος αποφάσισε να προχωρήσει την ζωή του, άσχετα αν δεν τα καταφερε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και φαντάσου να σκηνοθετήσει το περιβόητο Ντελένα rain kiss!!!!!!!!!Θα ζήσουμε να το δούμεκαι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συμφωνώ φαίνεται οτι οι φανς ξέχασαν οτι ο Στέφαν θυσίασε τόσες φορές τη ζωή του για να σώσει το Ντέιμον έγινε το πλάσμα που μισούσε περισσότερο στο κόσμο για να σώσει τον αδελφό του και τώρα μου λένε οτι τον εγκατέλειψε δηλαδή τι προσπαθούν να μας κάνουν να πιστέψουμε οτι ο Ντέιμον είναι ο καλός και ο Στέφαν ο κακός ο αδερφός ? Δε θα το πετύχουν όλες αυτές οι θυσίες που έκανε ο Στέφαν είναι χαραγμένες μέσα μας μάταια προσπαθούν να τις ακυρώσουν εμείς τις θυμόμαστε καλά . Μόνο μη πουν οτι ο Στέφαν έκανε κάτι κακό στο Ντέιμον και γι αυτό απομακρύνθηκαν γιατί τότε θα αρχίσουν τα γλέντια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω με πιάνει αηδία μόνο σα σκέψη ας βάλουν κάποιον άλλον όχι το Πωλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν δεις το σχόλιο μου το έχω γράψει και εγώ αυτό. Θα πάμε μαζί να ξεμαλλιασουμε τις ατάλαντες, χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι θυμόμουν οτι κάπου το διάβασα αλλά δε θυμόμουν οτι ήταν σε εσένα γιατί το λάπτοπ μου κάνει κάτι χαζά σήμερα όπως και να χει κλείνω εισιτήρια και φεύγουμε αν γίνει κάτι τέτοιο δε θα της αφήσουμε τρίχα στο κεφάλι χαχχαχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Άκου εκεί κατάλαβε η Ελένα ότι αγαπά τον Ντειμον από το 3χ1 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τί διάολο κάνουν για 5χρονα μάς περνάνε??? Τί βλέπαμε τίς πρώτες τρείς σεζόν? Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό πού κάνουν στούς Stelena... Άς έλεγαν όπως είχαν πεί αρχικά ότι ήθελε τον ντειμον όταν έγινε vampire η Ελένα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και στους στεφεριν καλή δουλειά κάνει αλλά η Τζούλι ήθελε να μας τη σκοτώσει τη Κάθριν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ποτέ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τώρα που διέγραψε την μνήμη της Ελένα ο Αλάρικ, για ποιο λόγο θα θυμάται οτι χώρισε με τον Στέφαν; Γιατί όταν χώρισαν και καθόντουσαν στα σκαλιά αν θυμάμαι καλά είχε πεί η Ελένα ότι δεν ξέρει τιθέλει και ο Στέφαν της είχε αναφέρει ότι δεν ξέρει ποιόν θέλει! Γενικότερα είμαι περίεργη να δώ πως θα αντιμετωπίσει τον Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Oi σκηνές Στεφερίν ήταν εξαιρετικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κι εγώ πολύ και πως θα αντιμετωπίσει ο Στέφαν τη καινούρια Ελένα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάντα Κάθριν και Στέφαν υπέροχο ζευγάρι αλλά ο Στέφαν απ οτι φαίνεται αγάπησε περισσότερο την Ελένα παρότι η Κάθριν πέθαινε γι αυτόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στό τέλος ούτε οι ντελενες θα θέλουν ντειμον - ελενα μαζί...χαχαχα (το ντελενα rain kiss μας ''μάρανε'' τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μεγάλη εδώ προσπάθησαν να μας πείσουν οτι το στελένα ήταν φτιαχτό κι οτι ερωτεύτηκαν λόγω των σωσιών ντε και καλά δηλαδή θέλουν να ακυρώσουν την ιστορία αγάπης του Στέφαν και της Ελένα γιατί εκεί βασίζεται το σόου άσχετα που το ξέχασαν οι σεναριογράφοι αυτοί οι δύο είναι το θεμέλιο της σειράς όλα περιστρέφονται γύρω από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είδες εσύ Κολ στους Originals?Εγώ Kaleb-Kol είδα και είναι ο Daniel Sharman!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κι εγώ είμαι περίεργη να δω πως θα αντιμετωπίζει τον Στέφαν,αν και δεν έχουν διαγραφεί οι αναμνήσεις της από αυτόν.Εντούτοις θυμάται,ότι ο Ντέιμον είναι ο jerk αδερφός του Στέφαν που σκότωσε τον Τζέρεμυ και τώρα πέθανε.Το τελευταίο το είπε με ύφος ανακούφισης ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είμαι έξαλλη με το επεισόδιο αλλα πιο πολυ με σχόλια που διαβάσα σε ξενα σαιτ. Εχουν καταθαψει τον Στεφαν και εξυμνουν το καινουργιο φρουτο τον Ενζο. Δε φτανει που ο Στεφαν ακουσε την Καρολαιν να λεει οτι η Ελενα ερωτευτηκε τον Ντειμον οσο ηταν ακομα μαζι του. Αυτη μετα τον ειπε κ καθικι απο πανω. Κριμα γτ ηταν η αγαπημενη μου. Και εχουμε και τον Ντειμον 2.0 (τον Ενζο ντε, αυτον που εφεραν για να μη λειψει το στυλακι του αυθεντικου!!!) να πλακωνει στο ξυλο τον Στεφαν λεγοντας του οτι δεν ειναι καλος αδερφος. Δλδ αυτος ξεχασε οτι ο φιλος του τον αφησε να καει ζωντανος γτ κοιτουσε μονο την παρτη του και οτι σκοτωσε την κοπελα που αγαπουσε; Κ ειπε οτι θα συνεχιζει να χαριζει μια μιζερη αιωνιοτητα στο Στεφαν; Τη στιγμη που ο ιδιος ο Ντειμον τον εχει ηδη συγχωρεσει κ ειχαν ερθει κοντα; Στο κατω κατω ο Στεφαν θυσιασε πολλα για να σωσει τη ζωη του αδερφου του εγινε ο ripper που ειδαμε, θυσιασε ακομα κ την αγαπη του για την ελενιτσα γτ εβαλε πανω απο ολα την αγαπη για τον αδερφο του και την ευτυχια του αφηνοντας στην ακρη τον εαυτο του; Και να εχουμε και τον Ενζακο να λεει οτι δεν κανει τπτ γις να σωσει τον Ντειμον; Ο Στεφαν φυσικα και εψαξε τους πρωτους δυο μηνες κ μαλιστα ηξερε ηδη για τη συναξη των διδυμων που ο Ενζακος μολις ανακαλυψε. Απλα ο Στεφαν βρεθηκε σε αδιεξοδο κ αποφασισε πως ηταν καιρος να φτιαξει τη ζωη του οπως ηθελε παντα να ζησει σαν κανονικος ανθρωπος. Γτ του αξιζει να ειναι ευτυχισμενος μακρυα απο την ελενιτσα που του εχει διαλυσει την καρδια σε χιλιαδες κομματακια. Κ οσο για την Καρολαιν ο Στεφαν συνειδητα δεν της απαντησε στα τηλεφωνα κ δεν ηθελε να ακουσει τα μηνυματα της γτ προφανως καταλαβε οτι τα αισθηματα της δεν ειναι πια φιλικα και δεν ηθελε να της δωσει καποια ελπιδα γτ αυτος τη βλεπει σαν φιλη κ μονο. η τζουλι κ οποιος αλλος γραφει τη σειρα παει να ακυρωσει αυτο που βλεπαμε απο την αρχη κ αυτα που γνωριζαμε. Βρηκαν τη χειροτερη στιγμη που μπορουσαν για να μας δειξουν ποτε η "κυρια" ερωτευτηκε τον Ντειμον. Μια απο τις δυνατες Στελενα στιγμες οπου η ιδια ειπε στον Στεφαν οτι τον αγαπαει κ να μην το ξεχασει ποτε. Που οποτε βλεπω αυτη τη σκηνη ανατριχιαζω. Κ ξερω τωρς οτι σν την ξαναδω θα νοιωσω αηδια για την ελενιτσα. Πανε να μετατρεψουν την ελενα σε Καθριν αλλα αυτο δε γινεται. Τουλαχιστον αυτη ηταν bitch και το ξεραμε ολοι. Ομως η ελενα μας παρουσιαστηκε σαν μια γλυκια κοπελιτσα κ τωρα μεταλλαχθηκε σε τσουλιτσα. Η σειρα για μενα απο την τεταρτη σεζον και μετα εχει παρει την κατω βολτα κ δε σωζεται με τπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. yparxei estw kai mia periptwsh na einai h kathrine sto 3 episodeio?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η Τζουλι κ η Ντραις ονειρεύονται τρίο με τον Ίαν κ επειδη δεν μπορούν έχουν μπλέξει τα μπούτια τους στη σειρά χαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Όταν ήταν στο κελί πάντως ο Ντειμον με τον Ένζο,δεν τον έψαξε ποτέ.Αυτό θυμήθηκε ο Ένζο και νευρίασε,όχι επειδή τον είδε τώρα να εγκαταλείπει.Τα πράγματα δεν είναι μαύρα ή άσπρα και ο Στέφαν απέχει πολύ από το να θεωρείται άγιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φυσικά και δεν είναι άγιος, φυσικά και θα κάνει λάθη, υπάρχει κάποιος σε αυτή τη ζωή που δεν κάνει λάθη. Δεν λέει κανένας κάτι τέτοιο. Και η συμπεριφορά του απέναντι στην Καρολαιν δεν ήταν σωστή! .Εμείς οι δύο σε αυτό το μπλογκ συζητουσαμε το καλοκαίρι και λέγαμε πως θα αντιστρέψουν τους ρόλους και θα προσπαθήσουν να κάνουν το Στεφαν το κακό παιδί, το θέμα όμως ξέρες ποιό είναι; Το κάνουν με απάισιο τρόπο, όπως έχουν κάνει και όλα τα άλλα. Αυτές θέλουν να μισήσουμε όλους τους χαρακτήρες, ε! δεν θα τους κάνουμε την χαρη!! Εγώ όπως και να έχει αγαπώ Στέφαν μόνο και μόνο γιατί κατάφερε να βρεί τέτεοια ψυχική δύναμη για να πνίξει τον ρίπερ μέσα του και γιατί έχει βοηθήσει τους πάντες.
    Το όλο θέμα με τον Ενζο δεν με πείθει καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δεν ακύρωσε το Στελενα ρε παιδιά έδειξε απλά ότι η Ελενα άρχισε από την στιγμή εκείνη να ερωτεύεται τον Ντεημον αυτό δεν σημαίνει ότι Σταμάτησε να αγαπάει τον Στεφαν φυσικά και τον αγαπούσε εκείνη την στιγμή όσο τίποτα άλλο,
    Το ότι ένιωσε και κάτι την στιγμή που της έδωσε το κολιέ Ε όχι δεν είναι παράλογο αν εισασταν λίγο ρεαλιστές θα το βλέπατε όσο δυνατή ήταν η σκηνή Στελενα τόσο Δυνατή ήταν και η Ντελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ma gt ixe kanis amfivoliagia to oti itan trela etotevmeni m ton stefan??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φίλη μου θα σχολιάζω το επισοδειο αλλά με καλύψες πλήρως ωραίο το επισοδειο και αρκετά ενδιαφέρον...
    Συμφωνώ και στην ανάλυση του!..
    Πως σου φαίνεται ο Ενζο με την Καρολσιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Επική ήταν η στιγμή που έδωσε ο Ντεημον το κολιέ αλλά και το τηλεφώνημα του Στεφαν δεν ακυρώθηκε κάτι ίσα ίσα που ξεκαθαρηστηκε..
    Όσο για το Κλαρολαιν δεν το ακηρωσε το γειωσε με την ηλίθια ξεπετα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν πιστεύω ο Ενζο να ενοουαε κακό αδελφό τον Στεφαν γενικά απλά το ότι παρετηθηκε αυτήν την στιγμή και δεν ήξερε ο Ενζο ότι ο Στεφαν έψαξε αλλά δεν βρήκε του γι αυτό παραιτήθηκε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα δυο αδέλφια αγαπιούνται πολυ με έναν μυστήριο τροπο και ο Στεφαν έχει κάνει τα λάθη του και ο Ντεον αντίστοιχα
    Ο Ενζο απλά του θύμισε ότι καλός η κακός δεν μπορούν ποτέ να έχουν μια φυσιολογική ζωή και το ξέρουμε όλοι
    Απλά ο Στεφαν παρετηθηκε από την ίδια του την ζωή αυτό είναι το πρόβλημα δεν προχώρησε απλά κρύφτηκε και πεθαίνει από τύψεις εμένα αυτό δεν μου άρεσε που τον χαντακωσαν και τον έκανα να φαίνεται δειλό αν ήταν ευτυχισμένος δεν θα πριραζε δεν είναι όμως!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Με 2 λόγια,μου φαίνεται πολύ καλύτερο από Στέφαν και Καρολάιν.Και όλα τα σχόλια που διαβάζω,λένε ακριβώς το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κι όμως είχε.Μετά τα Delena Diaries,πολλοί έλεγαν ότι η Έλενα ποτέ δεν αγάπησε πραγματικά τον Στέφαν και ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Ντέιμον,πράγμα το οποίο ποτέ δεν ίσχυε.Για μένα η Έλενα τους αγάπησε και τους 2 και πιστεύω ότι ακόμα τους αγαπάει.Οι 3 τους έχουν ένα ιδιόρρυθμο δεσμό και μια σύνδεση.Αυτό το κολιέ σήμαινε πολλά για την Έλενα και τον Στέφαν,για αυτό είδε με άλλο μάτι τον Ντέιμον όταν της το έφερε.Δεν τον αγάπησε εκείνη τη στιγμή ακαριαία,απλά άρχισε να τον βλέπει διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν νομιζω να ειναι η Καθριν επειδη η Τζουλι ειπε πως δεν θα δουμε σωσιες αλλα να μου πεις αυτη αλλα λεει και αλλα κανει. Οχι δεν πιστευω οτι ο ΣΤεφαν δεν αξιζει να προχωρησει αλλα ο Ενζο ειχε δικιο για οτι ειπε για την ΚΑρολαιν. Δεν ηταν σωστο να την αφησει ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εγώ δεν διάβασα κανένα σε ξένο site να γράφει κανείς ότι ακύρωσαν το Στελένα.Πράγμα που ούτε κι εγώ το είδα να συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Θα ήταν τέλειο να ξανά βλέπαμε τη θεά αλλά δυστυχώς δε νομίζω να μας κάνουν τη χάρη μάλλον είναι ο Κάι ο καινούριος κακός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ναι ρε συ VD, την ίδια απορία είχα και 'γω!!!!
    Η ερώτησή σου δεν είναι χαζή, .....Χαζοί είναι αυτοί που φτιάχνουν τα επεισόδια και που νομίζουν πως οι θεατές τρώμε κουτόχορτο και ότι βλακεία μας σερβίρουν για The Vampire Diaries. Σου 'χω νέα Μαντάμ Τζούλη-τσούλη-κούλη....: Αυτό ΔΕΝ είναι The Vampire Diaries.........Αυτό είναι : Ότι του φανεί του λολοστεφανή.... που λέει και ο σοφός λαός μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ρε παιδιά αν η Ελένα έχει διαγράψει τις αναμνήσεις της με το Ντέιμον δε θα αναρωτηθεί γιατί χώρισε με το Στέφαν ? ΄Γιατί στο 4χ6 χώρισε επειδή παραδέχτηκε οτι έχει συναισθήματα για το Ντέιμον τώρα που αυτά τα συναισθήματα δεν είναι στη μνήμη της και έχουν αντικατασταθεί από άλλα τα οποία μάλιστα είναι και αρνητικά τι θα γίνει πως θα εξηγήσει το χωρισμό της από το Στέφαν αφού μάλιστα έλεγε οτι του ήταν και πιστή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Βρε Ειρήνη, την ίδια απορία έχουμε και η VD και εγώ!!!!!

    Μήπως θα νομίζει πως δεν χώρισαν ποτέ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
    With Homecoming around the corner, Elena invites Liam to attend a party at the corn maze with her. Instead of attending the homecoming festivities, Caroline is preoccupied after Stefan shows up unexpectedly and needs her help cleaning up a mess created by Enzo. Heeding Elena’s advice to be more social, Alaric reluctantly attends the party, but a devastating accident quickly leaves him and Jo rushing to save lives. Elsewhere, Tyler finds himself in a dangerous position when his werewolf curse is put to the test, and an emotionally embattled Stefan comes clean to Caroline about his intent to move on from Mystic Falls. Lastly, Damon and Bonnie make an important discovery that affects their quest to get back home.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δε ξέρω αλλά θα ήθελα να το δω ειλικρινά εκτός κι αν συμφωνήσουν να της πουν ψέμματα οτι ο Στέφαν την παράτησε για να σώσει το Ντέιμον και γι αυτό το λόγο και επομένως γι αυτό το λόγο χώρισαν αλλά και πάλι αν είναι χωρισμένοι και υποτίθεται οτι του κρατάει κακία τότε πως θα είναι φίλοι στο ποτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγώ δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με τους χαρακτήρες,ότι θα μου αρέσουν ότι κι αν κάνουν.Αγαπάω τον Στέφαν που νοιάζεται για τους άλλους,όχι για την Έλενα και τον Ντέιμον απαραίτητα,αλλά σίγουρα για ανθρώπους που ήταν σωστοί απέναντι του όπως η Καρολάιν.Ούτε θα μου αρέσει η Καρολάιν,αν κυνηγάει τον Στέφαν.Και αν θέλουν να καταστρέψουν αυτή τη φιλία,να βρούνε καλύτερους λόγους από το ηλίθιο Στερολάιν που δεν το χάφτει κανένας.Ο Ένζο μου αρέσει πολύ.Τον βρίσκω πιο διασκεδαστικό και από τον Κλάους αυτή τη στιγμή,που έχει γίνει ένας κλαψιάρης καλοσυνάτος και από τον Ντέιμον που τον φλώρεψαν δίπλα στην Έλενα.Για τον τελευταίο ελπίζω να ανακτήσει την προσωπικότητα του,τώρα που είναι μακριά από την Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εγώ προτιμώ τον ψυχοπαθή Kai.Και την Katherine ερωτοχτυπημένη χαζοχαρούμενη την κατάντησαν και την βαρέθηκα.Δεν θέλω άλλο σωσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γιατί να του κρατάει κακία του Στέφαν;Δεν υπάρχει τέτοια ανάμνηση της με τον Στέφαν.Το πιθανότερο είναι να της πούνε ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Θα μπορούσε να του έχει θυμώσει επειδή τη παράτησε και θυσιάστηκε στο Κλάους για να σώσει το Ντέιμον αλλά πάλι αυτό μπορεί να τη κάνει να τον αγαπήσει ακόμη περισσότερο ειλικρινά όμως δε ξέρω τι θα κάνουν με το όλο στόρυ μπερδεύτηκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ναι... με άλλες μορφές είναι αλλά είναι ζωντανοί στο Originals ... αυτό λέω... δεν μπορεί να είναι στο TVD νεκρός-παγιδευμένος σε μια άλλη διάσταση... αφού είναι ζωντανοί στο The Originals και ο Fin και ο Kol... πιστεύω ότι ειναι η Katherine... ότι όσοι φύγαν από την άλλη μεριά δεν φύγαν για πάντα απλά παγιδεύτηκαν σε κάποια χρονολογία όπως ο Damon και η Bonnie που είναι σημαντική και νομίζω πως η περίοδος εκείνη είναι η μόνη που η Katherine δεν έχει αναφερθεί... άντε να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αν έχουν σκοπό την επιστροφή της Κάθριν δε θα την επιστρέψουν σαν ερωτοχτυπημένη αλλά σα μια σκύλα έτοιμη να πάρει εκδίκηση απ όλους ακόμα κι από το Στέφαν που τον αγάπησε κάποτε γι αυτό θέλω να δω την επιστροφή της αλλά καλός φαίνεται κι ο Κάι θα δούμε στη πορεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μα,θυμάται ότι δεν είναι πια ερωτευμένη τον Στέφαν,αλλά επίσης θυμάται ότι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.Μπορεί να μην θυμάται πια ότι ερωτεύτηκε τον Ντέιμον,αλλά η σχέση της με τον Στέφαν ξεθώριασε όταν έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο στη γέφυρα για να εκδικηθεί τον Κλάους και όλα αυτά μεγιστοποιήθηκαν όταν έγινε βαμπίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο Κολ δεν είναι.Αλλά ούτε η Κάθριν είναι.Είπαμε τέλος οι σωσίες στον 6ο κύκλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. καλά πολλά είπανε αλλά τι είδαμε είναι το θέμα ... και η Καθριν να μην είναι... είναι ο ψυχοπαθείς (που έχει πρότυπο η Τζούλι προφανώς) και όταν περάσουν οι ντειμον και μπονι στον κοσμο τον κανονικό προφανώς θα περάσει και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ναι,γιατί αυτός ο Kai,θα κυνηγάει την Έλενα γιατί έχει κάποιο στόχο.Όχι από έρωτα φυσικά...χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δηλαδή η Ελένα έπαψε να είναι ερωτευμένη με το Στέφαν επειδή την απείλησε οτι θα τη ρίξει από τη γέφυρα πιστεύεις οτι είναι πειστική δικαιολογία ? έτσι απ τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί δηλαδή μια στιγμή να διαγράψει τον έρωτα χρόνων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Όχι από τη μια στιγμή στην άλλη.Όταν έψαχνε να τον βρει,της είπε ότι δεν θα ξαναγυρίσει.Ακόμη και όταν γύρισε δεν της έδινε ελπίδες και της έλεγε να τον ξεχάσει και να συνεχίσει την ζωή της.Όλα αυτά έγιναν ρωγμές και χάλασαν μια σχέση.Και κάπου εκεί υπήρχε και ο Ντέιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Και να σου πω την άποψη μου,που την έχω γράψει κι άλλη φορά,ο Στέφαν ποτέ δεν την διεκδίκησε σοβαρά την Έλενα.Σχεδόν εγκατέλειψε κάθε προσπάθεια,έστω και πιστεύοντας ότι ήταν για το καλό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10665140_955222787825982_3559248353436740315_n.jpg?oh=6be7316253d3959951089eb8ac3a4453&oe=54B980FB

    Έτσι ακριβώς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κι εγώ το πιστεύω αυτό αλλά δε το έκανε επειδή δεν την αγαπούσε αλλά επειδή το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους ήταν ο Ντέιμον ο αδελφός του και δε μπορούσε να του κρατήσει κακία δεν ήθελε να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος γι αυτό και έκανε πίσω αν ήταν κάποιος άλλος θα τη διεκδικούσε και θα έκανε τα πάντα για να τη ξανά κερδίσει αλλά εφόσον είδε τον αδελφό του χαρούμενο προτίμησε να θυσιάσει τη δική του ευτυχία για χάρη του ακόμη κι αν αυτό ήταν λάθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/p370x247/1901974_955600781121516_6210306573880927195_n.png?oh=3e27168b1cb9e5ed1cd3f53f02ae52cd&oe=54C44A89&__gda__=1421292780_d4e55c6990afd80b2b8f5f7ef95104a9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Afta t elegan oi fanatismenoi delena fans kai itan malakies den bori knc n amfisvitisei mia tetia sxesipu ondis k dikeologimena apokalume EPIC!!! Opos k emis den borume n pume gia t delena oti den inealithino k den borume n t amfisvitisume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Sigura!!! Afto t pistevo k ho i car itan pandamazi tou s ola! Den ts axize kt tetio..to' YOU ARE DICK' To aksize apo tin caroline...xes omos ti den maresi katholu afto p kanun m tn stefan...ti ripper ton idameg nswsei ton damon ti paratimeno kerata tidelena mesolaviti ti pnigmenos mines...den maresi afto p kanun ston xarakyira tu ton thelo ligo s drasi ligo ripper lifon xei to pano xeri...eno ton exun katalixi apla floro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μπορει δεν ξερω . Θα ανακαλυψουμε την αλλη βδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Θυμάσται που σε κάποια συνέντευξη κάποιος ανέφερε ότι η Ελένα θα κρυφακούσει την εξομολόγηση της Καρολαιν και θα ανατιδράσει παράξενα; Μάλλον θα ζηλέψει γιατί διαγράφοντας την μνημη της ο Αλάρικ θα νιώθει ακόμα κάτι για τον Στέφναν. Επίσης έχουν αναφέρει η Καρολαίν με την Ελένα θα είναι frienemies!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ο Στεφαν θα εκανε τα παντα για τον αδελφο του οπως ολες τις προηγουμενες φορες. Θα πεθαινε ακομα για χαρη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί θέλουν να βγάλουν όλους τους άντρες φλώρους και τις γυναίκες τσουλάρες; Πραγματικά διαβάζοντας τα σχόλια όλων μας αυτο το συμπερασμα βγάζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Εννοείται καλύτερο απο το Στερολαιν ξέρασμα που λέει και η maria, το Ενζολαιν η όπως αλλιώς το λένε!!! Με διαφορά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Πιστεύω πως κάπου εδώ θα ξεκινήσει και το Στελενα πάλι σαν φιλία ίσως στην αρχή και σαν κάτι δυνατό αργοτερα,
    Η Έλενα μάλλον θα ξέρει ότι χωρισμένη και δεν νιώθει έρωτα για τον Στεφαν τον αγαπάει όμως και ίσως αυτό τους φέρει πιο κοντά συν το μπόνους ότι με όλο αυτό ο Στεφαν θα ζει στον κόσμο που θέλει χωρίς να χρειάζεται να πληγώνεται,
    Γι αυτό θα δικαιολογούνται οι κρίσεις ζήλειας απέναντι στην Κάρολαιν γιατί τώρα έχουν πάτημα τα συναισθήματα της!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δεν ξέρω,έχω αναρωτηθεί κι εγώ.Η Τζούλι φαίνεται δεν αγαπάει τους κακούς όπως είναι,θέλει να τους αλλάζει.Καλά για τους γυναικείους χαρακτήρες τι πω;;Δεν τις έχει κάνει απλά γλάστρες,αλλά εκφράζει σχεδόν μισογυνισμό.Δηλαδή φαίνεται λες και τους μισεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ναι,έτσι είπαν,ότι θα είναι frienemies.Ενώ μέχρι τώρα που είχε τη μνήμη της δεν ήταν.Μέχρι χθες όλα ήταν οκ,κατά κάποιο τρόπο.Για ποιο άλλο λόγο,αν όχι για τον Στέφαν;Καταρχήν θα θυμώσει και με την Καρολάιν γιατί η ίδια δεν θυμάται ποτέ ότι ερωτεύτηκε τον αδερφό του Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Εγώ δεν μιλάω για όταν τα έφτιαξε η Έλενα με τον Ντέιμον.Μιλάω για τότε που γύρισε ο Στέφαν και ενώ έβλεπε τον Ντέιμον να την διεκδικεί,ο ίδιος δεν έκανε τίποτα.Βασικά ήθελε να μείνει μακριά της για να μην της καταστρέψει τη ζωή.Ο Ντέιμον όμως εισχωρούσε όλο και περισσότερο και δενόταν με την Έλενα,ενώ ο Στέφαν έμενε απόμακρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Omg omggggggg κάτι τέτοια βλέπω και χανω τα λόγια μου, ξεχασα τη ήθελα να γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ναι... να μην περάσουμε φυσικά μια σεζόν χωρίς κάποιος να κυνηγάει την πολύτιμη (μην αφοδέψω αχαχα) κλαψιάρα, εκνευριστική Ελενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ναι αλλα ομως υποτιθεται οτι και αυτος ηταν ο λογος που η Ελενα συμφωνα με τις αναμνησεις της αγαπησε τον Ντειμον...οτι και καλα της εδωσε το μεταγιόν που της ειχε χαρισει ο Στέφαν και οτι ετσι υποχωρούσε ο Ντειμον μπροστά στον Στέφαν και την αφηνε να αποφασισει η ίδια...τοτε δηλ αν αγαπησε τον Ντειμον για αυτο τοτε τον Στεφαν που εχει υποχωρήσει αμετρητες φορες τι επρεπε να τον κανει...αν οχι να τον λατρευει...οτι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΧΑΧΑΧΑ...αυτό το έχουμε καταλάβει Όλοι!!!!!! (έλα όμως που ο Ιαν δεν πρόκειται να ενδώσει ποτέ...χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μόνο με ένα Θάυμα θα σωθεί το TVD!!!! (Γιατί από την 4η σεζόν δεν αναγνωρίζω Άν αυτό που βλέπω είναι το TVD. Γενικά σε Όλα όχι μόνο στα ερωτικα τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Επίσης και εγώ xristina!!!! χαχαχαχα...♥♥♥SEXY PAUL♥♥♥
    (Μπράβο Ειρήνη!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Δείτε τους Bamon να ψωνίζουν σαν ζευγάρι σε super-market!

    https://www.youtube.com/watch?v=OsiYMSTLOHc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Αυτή ήταν πολύ θλιβερή και δυνατή σκηνή.Εγώ πόνεσα και δεν είμαι Ντελένα.Και για τον Αλάρικ ήταν πολύ σκληρό αυτό που έκανε.Ήταν συγκλονιστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Και γω από τους περισσότερους Κλαρολαιν που διαβάζω προτείνουν αυγού στους δυο μαζί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εγώ αντίθετα δεν την λυπάμαι καθόλου την Ελένα...αυτά και χειρότερα να πάθει. Αυτή έγινε χειρότερη και από την Καθριν. Έκανε τα αδέρφια ''φύλλο και φτερό''...το σιγανό ποταμάκι η Ελένα. ( Όσο για τόν Αλάρικ δεν με συγκινεί η παρουσία του στην 6η σεζόν, τον έφεραν από τους νεκρούς επειδή ήταν λίγο φίλοι με τον ντειμον...τον είχε σκοτώσει 1,2 φορές ο ντειμον χαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δεν σε συγκινεί ο Αλάρικ,γιατί είσαι βαμμένη Στελένα!Παραδέξου το!χαχα
    Είναι από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς για πολλούς φαν.
    Όλοι προσπάθησαν να τους σκοτώσουν όλους σε αυτή τη σειρά.Και ο Κλάους με τον Στέφαν ήταν φίλοι υποτίθεται,αλλά και ρίπερ τον έκανε και ο Στέφαν προσπάθησε να τον σκοτώσει.
    Αφού δεν την λυπάσαι την Έλενα γιατί εξακολουθείς να την θες μαζί με τον Στέφαν;Έτσι από περιέργεια ρωτάω.Η VD ας πούμε,δεν θέλει ούτε να την βλέπει δίπλα στον Στέφαν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. πω πραγματικα είστε πολυ αχάριστοι! παιδια εμενα μαρεσε πολυ το επεισοδιο. ολες οι σεζονς μαρεσουν ... το ενα σαν βρωμαει το αλλο σας ξυνιζει. χαλαρωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Επίσης είμαι περίεργη να δώ τι θα γίνει όταν γύρίσει πίσω ο Ντείμον. Αν η Ελένα νιώσει κάτι για τον Στέφαν και ο Αλάρικ της επαναφέρει την μνήμη, τότε θα έχουμε το αντιστροφο απο αυτό που έχει συμβεί! Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση με αυτά τα νούμερα για 6η σεζόν, θα την βάλουν να διαλέξει, ή θα την ψωφίσουν στο τέλος!
    Που ρε συ, αν πεθάνει στο τέλος έτσι όπως έχουν κάνει τον θάνατο δεν θα έχει ουσία, εκτός αν και καλά βρει την γαλήνη, όπως η Λεξι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μου αρέσει ο Ένζο έχει κάτι το διασκεδαστικό, αλλά δεν με πείθει το όλο στορυ. Οπως είπα και παραπάνω, πως ξαφνικά κοβεται τόσο πολύ για τον Ντειμον που τον άφησε να κάει ζωντανος, και μην μου πεις γιατί ήταν ο μοναδικός που είχε έρθει κοντά, αν ήταν έτσι ας προσπαθούσε να επαναφερει στη ζωή την Μαγκι ψάχνοντας μαγισσες. Κόπηκε κι όλας αν ο Στέφαν παραιτήθηκε απο την ζωή και απο το να ψάχνει τον αδερφό του...μ@λ@κίες μετα συγωρήσεως!Θα μπορούσαν να του δώσουν το δικό του στόρυ διαφιρετικά. Αυτο εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Απο την 4η σεζόν κα μετά μπήγουν το μαχαίρι στους Στελένα φανς καθε φορά και πιο πολύ. Την μια με το οτι ερωτεύτηκαν λόγω σύμπαντος, την άλλη ΄με τον θάνατο του Στέφαν και την απάθεια της Ελένα, πόσα άλλα ακόμα που μπορώ να θυμηθώ και τώρα αυτο!!! Φυσικά και προσπαθούν να το ακυρώσουν το Στελένα, το προσπάθησαν απο την πρωτη στιγμή που ανεφεραν ότι ερωτεύτηκαν γιατί είναι σωσίες.... Δεν είναι λοιπόν σωστό να συνεχίζουν να δίνουν πάτημα στους Ντελένα φανς ότι η αγάπη του Στέφαν και της ελένα τελικά δεν ήταν δυνατή! Το επεισόδιο των γενεθλίων έπρεπε να είναι Στελένα!!! Και στο λέω εγώ που τώρα πραγματικά χέστηκα για την Ελενίτσα, ναι ήμουνα Στελένα αλλά τώρα έτσι όπως κατάντησε να την πάρουν και να την βάλουν εκεί που ξέρουν, δεν θέλω για τον Στέφαν, δεν του αξίζει τέτοιο πράγμα!!!!!!
    Όλο αυτό είναι γνώμη μου δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό, αλλά ΕΛΕΟΣ πια!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ο Ένζο μπορεί να στοχεύει σε κάτι που δεν γνωρίζουμε ή απλά να νιώθει τύψεις.Γιατί πίεζε τον Ντέιμον να τον φέρει πίσω και ο Ντέιμον πέθανε.
    Αφού η Μάγκι πέθανε σαν άνθρωπος,πως θα μπορούσε να την επαναφέρει,εφόσον δεν είναι υπερφυσική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Σειρά φαντασίας είναι, θα μπορούσαν να βρούν ένα τρόπο γαι την Μαγκυ....Τόσα και τόσα έχουν κάνει αυτό θα ήταν το δύσκολο....
    Αυτο ακριβώς που λές με τις τύψεις και τον Ένζο δεν μου κολάει πως να το κάνουμε.....μακάρι να είναι κάτι άλλο και να με διαψευσουν οι σεναριογράφοι, αλλά η πορεία μεχρί τώρα δυστυχώς μου έχει δείξει ότι πάντα είναι το προφανες και το μυαλό τους δεν πάει παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Κόλαση είναι το παιδί σκέτη κόλαση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Πάντως στο επόμενο επεισόδιο καταφθάνει ο Στέφαν και μονομαχούν με τον Ένζο και γειώνει και την Καρολάιν.Γουστάρωωωωωωω
    Άντε να ανάψουν λίγο τα αίματα.Μάλλον θα ξαναφύγει ο Στέφαν όμως μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Να την γιώσει Παναγιά μου και να μην ενδώσει και ας του σπάει τον σβερκο ο Ένζο σε κάθε επεισόδιο...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εγώ πιστεύω θα την πεθάνουν στο τέλος.Ίσως θυσιαστεί η ίδια αυτή τη φορά για να σώσει τους άλλους και έτσι την εξιλεώσουν στα μάτια του κοινού.Επίσης έχω την υποψία ότι ο Αλάρικ δεν θα μπορέσει να της επαναφέρει την μνήμη εύκολα και δεν ξέρω και αν ο Ντέιμον θα την θυμάται κι αυτός.Έτσι για να αυξηθεί το δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. χαχαχα!!!Συμφωνώ.Άστη να υποφέρει,αρκεί αυτή την αηδία να μην δω ποτέ μου.
    Θα έρθει επιθετικός ο Στέφαν και θα ψάχνει τον Ένζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Απ το στόμα σου και στης Τζούλι τ' αυτί χααχαχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. και για να το κλείσω το θέμα........

    Το είχε πει η Julie για το επεισόδιο 3x01 ....


    Julie: Και τότε ο Kevin [Williamson], έχοντας ατελείωτη εξυπνάδα, είπε
    "Όχι, αυτή [η Elena] θα πρέπει να γυρίσει σπίτι. Είναι το τέλος της
    νύχτας. Νομίζουμε πως κάθε ελπίδα έχει
    χαθεί. Και τότε το τηλέφωνό της θα πρέπει να χτυπήσει. Και αυτή θα
    πρέπει σχεδόν να χάσει την κλήση. Και τότε, όταν απαντάει στο τηλέφωνο,
    αυτός [ο Stefan] είναι στην άλλη μεριά της γραμμής, αλλά δε λέει τίποτα,
    γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να ακούσει την φωνή της, επειδή αυτό
    είναι το μόνο που τον κρατάει απ'το να μην καταρρεύσει." Και τότε
    άρχισα να κλαίω. Νομίζω πως οι πιο επιτυχημένες συναισθηματικές στιγμές
    μας στη σειρά είναι όλες πολύ ανθρώπινες αληθινές στιγμές. Είναι ένας
    τύπος που το μόνο που χρειάζεται είναι να ακούσει την φωνή της αγάπης
    της ζωής του, για να έχει μια καλύτερη ημέρα.


    Και τώρα όλο αυτό έγινε η ημέρα που η Ελένα κατάλαβε ΄τοι αγαπάει τον Ντειμον!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ντελενα όμως και η δική τους αγάπη υποτίθεται ορι οφείλεται στον δεσμό διμιουργιας άσχετα που κατέληξε φιάσκο αργότερα, και προσωπικά δεν θέλω την Ελενα με κανέναν από τους δυο δεν τους αξίζει τους κάνει κακό.
    Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως για τους Ντελενα φαν η σκηνή με το κολιέ ήταν επική γιατί ήταν αυτό που θύμιζε τον Στεφαν και ο Ντεημον της το έδωσε δρν αναιρεί ως η μια σκηνή την άλλη αυτό δεν θελεται να κατάλαβεται όλοι εγω συγκινήθηκα ρηισου και στης δυο σκηνές ήταν πολυ όμορφες γιατί πια τόσος Ντόβρος για το τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ο Ενζο είναι σαν τον Ντεημον σαν τον Κλαους είναι κακός μισή αλλά και αγαπάει με τον ίδιο τροπο και στο Φινάλε ερωτευμένος ήταν με την Μαγκι πριν κάτι δεκαετίες και του παραπάνω τι να ψάξει να βρει εξάλλου ήταν και πλατωνικό!!
    Εγω πιστεύω αγαπάει τον Νρεημον και νοιάζεται γι αυτον με δικό του τροπο και το Στουρυ του αυτήν την στιγμή του παει παρα πολυ γιατί είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για να τον φέρει πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δεν τους ρκανε η Έλενα φίλο και φτερό από επιλογή τους έγιναν έτσι και τα δυο αδελφάκια...
    Όσο για την Καθριν ήταν απλά ειλικρινής ήταν ερωτευμένη και με τους δυο απλό, η Ελενα δεν το παραδέχθηκε ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αυτό εννοώ όταν λέω είναι χειρότερη από την Κάθριν η Ελένα. Την κατηγορούσε την Κάθριν και έγινε το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Δεν με συγκινεί η επιστροφή του Αλαρικ, επειδή πέθανε στην 3η σεζόν και τον θυμήθηκαν στην 6η... για λόγους καθαρά ''Dalarik''... Ναί vampire-fun είμαι βαμμένη STELENA<3!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!! Αλλά όπως και η VD έτσι και εγώ δεν την θέλω πάλι με τον Stefan...εκτός και γίνει κάτι το Ανατρεπτικό, να Σέρνεται για χάρη του κλπ. Αλλιώς να πεθάνει να ησυχάσουμε. Όσο για το STELENA<3 θα το υποστηρίζω Πάντα ώς την πιό Όμορφη Αγάπη στο TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Φέρτε βεντάλιες για Αέρα!!!!!χαχαχαχα... Κόλαση το μωρό μου!!! Σκέτη Κόλαση<3...ΧΑΧΑΧΑ.... PAUULLL♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s552x414/10451688_870151966329643_4993304695045578085_n.jpg?oh=38735628809c33c32510dc271bf43498&oe=54BF9234

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. sophie,εμείς συμφωνούμε ευτυχώς.Δεν είναι τυχαίο που είμαστε klaroliners.
    Ναι,η Έλενα δεν το παραδέχτηκε ποτέ ούτε στον εαυτό της,γιατί δεν ήθελε να γίνει Κάθριν,αλλά έγινε μοιραία.Δεν το καταλαβαίνουν οι Στελένες μας.Που βρέθηκαν τόσες πολλές μαζεμένες σε ένα blog;;χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Εδώ την μίσησα την elena την μαχαιρωσαι πισώπλατα ο Ιούδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εγώ πάλι όταν διάβασα αυτό για την Κάρολαιν και την Ελενα μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίο που είναι ακριβώς αυτό... frienemies... Γενικά η καημένη η Τζούλι προσπαθεί η δόλια να επαναφέρει στις πρώτες σεζονς την σειρά και να πάει ποιο κοντά στα βιβλία... αλλά... αν δω πάλι κοράκια με την επιστροφή του Ντέιμον θα πέσω κάτω από τα γέλια... ειλικρινά μην το κάνει γιατί κάτι τέτοιο διάβασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αφού τα κοράκια τα έκοψαν νωρίς,γιατί δεν ήθελαν η σειρά να είναι τόσο υπερφυσική.Αν και εμένα ομολογώ,ότι μου άρεσαν πολύ.Ήταν creepy.Τώρα είναι γελοίο όμως να κάνει κάτι τέτοιο.Εξαρχής δεν έπρεπε να ξεφύγει τόσο πολύ η σειρά από τα βιβλία.Το επεισόδιο πάντως της Τζούλι ήταν καλό.Το είδα 3 φορές μέχρι τώρα,έδενε πολύ και η μουσική.Αν μπορούσε να μας έδινε τέτοια επεισόδια μέχρι να κλείσει ο κύκλος,καλά θα ήταν,αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Θεός ήταν κάποτε....δυστυχώς.
    Τώρα είναι nobody cares anymore about you boyyyyy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Μα και εμένα μου άρεσαν... αλλά τώρα δεν κολλάνε και θα είναι ολοφάνερο (όχι ότι τωρα δεν είναι) πως η Τζούλι κάνει τα πάνδινα να φέρει ξανά την σειρά στις αρχικές σεζόνς γιατί βλέπει η στραβομένη οράματα για 10 σεζόνς... ναι δεν ήθελαν τόσο υπερφυσική και κατάντησε να έχει περισσότερα υπερφυσικά πλάσματα και από το soupernatural που το λέει και η λέξη ότι έχει... έλεος δηλαδή... όσο για τα βιβλία συμφωνώ απόλυτα αλλά στα βιβλία έχει να κάνει με τον Κλάους εδώ η μανταμ τζούλι επέλεξε το χρήμα και να κάνει σπιν οφ... οπότε ότι και να κάνει τα βιβλία ούτε με τα κιαλια πλεον δεν τα βλέπει το τζουλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ευτυχώς κάποιος με τις ίδιες απόψεις...
    Ναό οι Στελενες μας όλο γκρινιάζουν τελευταία, όσο και να μην συμπαθώ την Έλενα δεν θα την κρίνω τους αγάπησε και τους δυο πολυ και ίσως αν την διεκδικούσε και ο Στεφαν να μην είχαμε ποτέ Ντελενα και αυτός παραιτήθηκε από αυτήν την σχέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Μέχρι και τον χαρακτήρα του Κλάους τον έχουν αλλάξει...Νά γιατί κάνουμε όλοι παράπονα για τίς δύο σειρές!!! Δεν άφησε τίποτα όρθιο αυτή η Τζούλι, βάζει και τούς φάν να μαλώνουν μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Εδώ συμφωνούμε ότι αλλοιώθηκαν όλοι οι χαρακτήρες αλλα το να μαλώνουν οι φαν για τα ζευγάρια αυτό είναι χαζομαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Και εγω αυτό το βλέμμα θα είχα Χάχαχαχα ο Κλαους ζητάει βοήθεια μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Όχι καλέ,δεν έιπα ότι η Έλενα έγινε ¨μοιραία".Είπα ότι μοιραία τους ερωτεύτηκε και του 2.Μοίρα-πεπρωμένο,πως το λένε.Ο έρωτας δεν είναι λογική επεξεργασία,που δεν σου ανατρέπει τα πάντα.Και να είμαστε και δίκαιοι με το Λενάκι,έκανε κάτι διαφορετικό από την Κάθριν.Δεν ήταν μαζί και με τους 2 ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Τον Κλάους δεν τον έχουν αλλάξει....τον έχουν ρημάξει!αχαχαχα
    Θλίψη με πιάνει......που είναι εκείνος ο σπινθηροβόλος-γοητευτικός Κλάους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ότι και να κάνει,ηλίθια φαίνεται.Θέλω κάποιος να της ξεριζώσει την καρδιά.Ή να της κόψει το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. AXAXAXA!!! Αυτό να μου πείς την ''σώζει'' λιγο!!!! Η Ελένα το έκανε διαφορετικά το όλο θεμα....χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Έτσι αισθάνομαι και έγω για την Ελένα... πολλές φορές από τότε που έγινε vampire!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Λογικό είναι να μαλώνουν οι φαν για τα ζευγάρια.. λόγου χάρη... steroline ή klaroline???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Να μέσα στο μυαλό μου εισαι...
    Ρε σύ σαν κουτσομπολιό θα το πω δεν είναι άσχημη τη της βρησκει ο Πωλ μια χαρά παιδίατρος είναι...
    Η τόσο δεν την χωνεύω που μου ξίνιζει από παντού ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Μέσου πω κάτι δεν γίνεται να κάθονται όμως και να μαλώνουν όλοι την ώρα χαμός γίνεται εμείς πάλι είμαστε ήσυχο μπλοκ στα αλλα γίνεται ο κακός χαμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Ο Απόλυτος Κακός πού με μία ματιά τού σε έπιανε Τρόμος....Άχ ΚΛΑΟΥΣ<3!!! (Πάει και αυτός έμεινε στις τρείς πρώτες καλές σεζόν του TVD!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Από τότε άρχισε να ''χάνει στροφές'' ο χαρακτήρας της Ελένα.
    Καί πώς κατάντησε ΈΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μπα,Steroline -klaroline δεν πρόκειται ποτέ να μαλώσουν.Δεν ασχολούνται με τέτοια ships οι klaroliners .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Σκέφτομαι μήπως αυτό το μενταγιόν,πάιξει κάποιο ρόλο για την Μπόνι και τον Ντέιμον.Μάγισσα το έφτιαξε και μάλιστα ισχυρή πρόγονος της Τζούλι.Δεν το εμφάνισαν τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Της Μπόνι ήθελα να πω!!!Εφιάλτης μου έγινε η Τζούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p370x247/10418927_883801714966119_2214994589514581727_n.jpg?oh=5825abf1195b90b560d87f8e23c6fe56&oe=54AC8A0C&__gda__=1421649386_e17f65a8db80048980ae9fd3fec361d5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Australian Promo Welcome to paradise

    https://www.youtube.com/watch?v=lbOzuRmxa7Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Βρε,βρε,τι λέγαμε;Ώστε ακύρωσαν το Στελενα,ε;Πως τον κοιτάει έτσι καλέ.
    Αχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. εγώ πίστευα ότι η σειρά θα κρατήσει τα πάντα στο φουλ... από την αρχή πίστευα και φαινότανε ότι ναι μεν είχαμε διαφορές από τα βιβλία αλλά πάντα το είχαμε στις πρώτες τρεις σεζόνς από κοντά... μόλις απέλυσαν την Σμιθ η Τζούλι το μόνο που έκανε ήταν να κρατήσει το Ντέλενα (το οποίο η Σμιθ το είχε εξελίξει τέλεια και το έκανε αγάπη όχι δύο έργα σεξ η αίθουσα κλιματίζεται όπως το κατάντησε η Τζούλι επειδή δεν της κάθεται ο Ιάν και βγάζει όλη την διαστροφή της εκεί) και να κάνει ένα σπιν οφ για τους Οριτζιναλς... κάτσε μωρε Τζουλάκι άντε τα κατέστρεψες όλα τώρα τι πας να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια και με γυρνάς σε παλιες σεζονς και μου βάζεις Υδρυτές, τον Τάιλερ άνθρωπο... ποιον κοροιδεύεις... Ανέκαθεν το TVD έχει να κάνει με τους Οριτζιναλς όπως και στα βιβλια τώρα συνέχεισε αυτό που εσύ αποκαλείς TVD και τέλειωσέ το όσο είναι καιρός στον πάτο έφτασε πια και σου βάλανε και τάπα... πόσο ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κλασικη Στελενα αγκαλια αλλα παντα θα ειναι ολο και κλτρ....
    Ηταν που σε αυτν τν σεζον ο Στεφαν με τν Ελενα θα ηταν "φιλοι" δες ματιες που ριξνουν ο ενας στον αλλον...
    *Btw η Νινα φαινεται πιο ηρεμη στις σκηνες με τον Πολ δν βγαζει αυτο το αγριο που εχει στις αλλες σκηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Θα πέσει Πολύ Γέλιο και Κλάμα παρέα!!!! ( Δίνουν Ελπίδες στις Stelena φαν!!!!...χαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Στέφαν: Είσαι διαφορετική, είσαι........ΕΣΥ!!!!!
    Πάντως δεν είναι πραγματικό Στελένα αυτό. Δεν θυμάται το Ντειμον και γι΄αυτο φέρεται έτσι, τώρα αν θα τον αγαπήσει ξανά και μετά αφού θυμηθεί επιλέξει να μείνει μαζί του είναι άλλο θέμα. Πάντως εγώ αν ήμουν Στελένα δεν θα ήθελα να ξανασυμβεί με αυτο τον τρόπο, θα ήθελα να είναι επιλόγή της...... Λές να προσπαθήσουν να μας κάνουν να θυμηθούμε την παλιά Ελένα και να την ξανασυμπαθήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Συμφωνώ! Οι σκηνές τους με τον Πώλ βγάζουν μια παιδική αθωότητα...μια ηρεμία, ενώ με τον Ιαν υπάρχει ένταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να την κάνουν πιο συμπαθητική αυτή τη σεζόν.Αν τον αγαπήσει και μετά θυμηθεί,δεν αλλάζει απολύτως απόλυτα στο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Πάντως και η Ντραις καi ο Πώλ έχουν πεί οτι δεν υπάρχει Στελένα, τουλάχιστον μέχρι το 10 επεισόδιο. Μάλιστα στο 8ο επεισ. διάβασα ότι θα έχουμε Ντελένα.... μάλλον επανένωση.
    Η Καρολαιν ήττα που έχει φάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ε,βέβαια δεν υπάρχει γιατί θα είναι φίλοι.Δεν ξέρουμε όμως τι αισθήματα θα αναπτυχθούν μεταξύ τους μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. παιδιά διαβάζω εδώ και ώρα τα σχόλια σας και θα ήθελα να πω και γω τη γνώμη μου..Το Στελένα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει 1ον) γιατί το έχουνε πει ξεκάθαρα οι σεναριογράφοι πως οι Στελένα θα είναι 2 πάρα πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω 2ον) Θα έχουμε Στέρολαιν κατά 90% και πιστεύω πως η Ελένα θα αντιδράσει θετικα σε αυτό και όχι αρνητικά όπως πολοί νομίζουν και 3ον) 'οπως πάει το σενάριο λογικά όταν γυρίσει ο Ντέιμον θα τον ερωτευτεί εξαρχής η Ελένα όσο και αν τον μισέι τώρα..(εννοείτε πως κάτι θα γίνει και ο Αλάρικ δε θα μπορεί να της επαναφέρει τη μνημη..)
    Τώρα όσον αφορά τους Στελένα φανς σε αυτό το μπλόγκ..ρε παιδια πως γίνετε ακομα να υποστηρίζετε και να θέλετε Στελένα; Ύστερα απ'οσα έχουν γίνει θα ήταν το λιγότερο με το οποίο μπορώ να εκφραστώ "αηδία" να ξαναγυρίσουν ο ένας στον άλλο..και οκ πες πως η Ελένα δε θυμάται τίποτα και φλερτάρει με Στέφαν..ο Στέφαν είναι δυνατόν να τη δεχτεί πίσω; Γνωρίζοντας πως η ίδια ζήτησε απο τον Αλάρικ να της διαγράψουν τη μνήμη γιατί δεν άντεχε τον πόνο του να αγαπάει τον Ντέιμον ενώ είναι νεκρός και γνωρίζοντας πόσο τον αγαπησε ενω ήταν ζωντανός ακομα; Δεν υπάρχει πιστεύω ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να τα ξαναβρούνε ερωτικά πια...το πιο πιθανό είναι η πως η Ελένα καταλήγει με Ντέιμον στο τέλος η απλά μόνη της. Και όσοι θα υποθέσετε πως ειμαι Ντελένα σας ενημερώνω απο τώρα πως είμαι ουδέτερη και τα βλέπω απο ουδέτερη πλευρά και με ρεαλιστικό τρόπο.
    Και ναι είναι ρεαλιστικό το να είναι κάποια με κάποιον και να ερωτευτεί τον αδερφό του και να καταλήξει μαζί του, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό αυτή η κάποια να ξαναγυρίσει στον προδομένο αδερφό..τους λόγους πιστευω τους καταλαβαίνετε...κατα τ'αλλα το επεισόδιο ήταν αρκετά καλύτερο απο το 1ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ναι βρε συ anon, καλά τα λες και εγώ μαζί σου είμαι, ...αλλά....αυτή η Μαντάμ .....αν την παρατηρήσεις καλά....ένα σουρεαλισμό...τον έχει, τον κουβαλάει...άσε που τον "γεννάει" κιόλας!!! Δεν το βλέπεις το εργάκι???? Όλο καινούριες "ιδέες" είναι !!!
    Πάντως πέρα από την πλάκα, έχεις δίκιο!! Απλά η Μαντάμ-Τσούλι δεν το έχει σε τίποτα τον Στεφανάκο μας.......εκτός από γλάστρα και Ντελένα-φαν........να τον κάνει ΚΑΙ μ@λ@κ@!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Νμζ πως αυτος ειναι ενας λογος που ειμαι Στελενα εχουν καταπληκτικη χημεια μεταξυ τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ουτε εγω θελω ετσι το Στελενα δν νμζ πως ετσι οπως ειναι τωρα η Ελενα αξιζει στον Στεφαν θελω να γινει η παλια καλη Ελενα και να ξερει ακρυβως τι νιωθει και γαι τους δυο...Αν και πιστευω πως το "Endgame" που πρμν ολοι δν θα ειναι ουτε Ντελενα ουτε Στελενα απλα θελουμε καποιες "ωραιες σκηνες" να θυμηθουμε τα παλια αλλωστε ετσι ηταν ωραιο και το Στελενα (που ηταν μαζι) και το Ντελενα (που ο Ντειμον ηθελε σαν τρελος τηνΕλενα την διεκδικουσε με εναν παραξενο αλλα σαγινευτικο τροπο)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Και σαν Κάθριν και Ελένα η Nina και ο Paul !!! Έχουν τέλεια χημεία με Πολύ Πάθος οι ερωτικές σκηνές τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Εδω ειχαν παθος σαν Αμαρα και Σαιλας....Νμζ πως η Νινα ειναι πιο ελευθερη και χαλαρη με τον Πολ και αυτο φαινεται κατι που δεν θα μπορεσει να εχει τωρα πια με τον Ιαν ετσι οπως εγιναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Νιώθω οτι επιστρέφουμε στη παλιά Ελένα γενικά όταν είναι με το Στέφαν βγάζει μία σέξυ αθωότητα και συνάμα μία γλυκύτητα κι αυτό είναι που λατρεύω σ αυτό το ζευγάρι δε δείχνουν κάτι πρόστυχο αλλά δείχνουν ακριβώς την ομορφιά που πρέπει να έχει μια σχέση .και θέλω πολύ να τους δω σα τελικό ζευγάρι ελπίζω μετά απ αυτή τη δοκιμασία να καταλάβει ποιος της αξίζει πραγματικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους που ανέφερες είμαι stelena ρε ειρήνη με καληψες απόλυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1911768_884540464892244_7287179241262670174_n.jpg?oh=66a7fe824fead695f3e3bec84408deb3&oe=54ADD0E6&__gda__=1421504438_6d4544a2be573f8de6302dc3208b3949

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/p526x296/10625107_844266605614095_8519775556640749649_n.jpg?oh=e0f5d9722d33cc3a6be73dd99d161b04&oe=54AEE473
    Είναι τρελοκομεία όλοι σ αυτή τη σειρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Να σαι κάτι που θα συμφωνήσω!!!
    Το γεγονός ότι η Έλενα ερωτεύτηκε τον Ντεημον και ο Ντεημον αυτήν είναι καπως λογικό δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αν έπρεπε να γίνει κάτι αυτό έπρεπε να γίνει στις αρχές ο Στεφαν καλώς η κακός δεν διεκδίκησε ποτε την Έλενα και αυτή έφυγε με χίλια για την αγκαλιά του Ντεημον τώρα πως την θέλουν όλοι πίσω με τον Στεφαν δεν μπορώ να κατκαταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. WOWW!!!! Τί μας θύμισες Ειρήνη!.... όχι μόνο λόγο του Stelena<3!!!! Αλλά γενικά τις όμορφες εποχές του TVD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Άν είχαν κρατήσει το στορυ του tvd.... όπως λές στο τέλος στο σχόλιο σου, δέν θα τα είχαν κάνει μπάχαλο με τα ερωτικά τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Να σαι καλά Μαρία μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε αυτές ήταν οι καλές εποχές του τιβιντι αλλά δυστυχώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/p180x540/10675728_740877242615338_6001335058226806398_n.jpg?oh=7a92c2eb5f4dea8bc4058f677c63f748&oe=54F68B62

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...