Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου 6.04 - ''Black Hole Sun''


Που βρίσκονται οι Bamon τελικά; Τι έγινε το 1994; Πως θα αποδράσουν από την φυλακή που ζούνε; Ποιος είναι ο Kai; Τι συμβαίνει με τον Trip και τους βρικόλακες του Mystic Falls; Και κυρίως... που σκατά ήταν η Caroline σε αυτό το επεισόδιο ρε παιδιά;

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Ο Stefan για άλλη μια φορά ήταν έτοιμος να αποδράσει και να συνεχίσει την ψεύτικη ζωή του μακριά από το Mystic Falls. Η Elena τον προλαβαίνει και πάει μαζί του για να μάθει αν όντος είναι ευτυχισμένος με την ζωή που επέλεξε. Εκεί μαθαίνει τελικά ότι ο Alaric ο Αρχικός Βρυκόλακας του Mystic Falls πλέον την διέγραψε την αγάπη που είχε για τον Damon. Διαβάζοντας όμως ένα γράμμα που είχε αφήσει για τον εαυτό της αποφασίζει τελικά να μην επαναφέρει την μνήμη της. 
Ενώ ο Trip δείχνει εμπιστοσύνη στον Matt και τον μυεί στο να γίνει κυνηγός βρικολάκων (κάτι που εν αγνοία του ήθελε να ξέρει ο Matt για να προειδοποιήσει τους φίλους του). Τελικά γιατί κρατάει φυλακισμένο τον Enzo; Γιατί η γυναίκα του Tripp πέθανε μπροστά του από κάποιον βρικόλακα και μπαίνοντας στο ''όχι μαγεία'' Mystic Falls τα θυμήθηκε όλα.

Από την άλλη μεριά όλο το ζουμί του επεισοδίου το είχε το storyline του Bamon. 
Ο Kai τελικά ανήκε σε μια σύναξη μάγων που είχε αναφερθεί και στα πρώτα επεισόδια την σύναξη των διδύμων (που όπως λένε ανήκουν και η Liv με τον αδερφό της).  Επειδή όμως από μόνος του δεν μπορούσε να κάνει μαγεία παρά μόνο εάν απορροφούσε την δύναμη άλλων μάγων σκότωσε την οικογένειά του που τον αποκαλούσαν βδέλυγμα και η σύναξη των διδύμων τον φυλάκισε σε εκείνη την διάσταση του Mystic Falls ως τιμωρία. Ο Kai τώρα θέλει να γυρίσει για να σκοτώσει την σύναξη των διδύμων αλλά η Bonnie αρνείται να τους πάει πίσω με τον ψυχοπαθή Kai. Εχει στην κατοχή του ένα αντικείμενο με το οποίο μπορούν να δαμάσουν την δύναμη της έκλειψης ηλίου για να μπορέσουν να φύγουν από εκεί. 
Παράλληλα μαθαίνουμε και όλη την ιστορία εκείνης της μέρας και το τι έκανε ο Damon. Γυρνώντας στο Mystic Falls λοιπόν προσπαθώντας να πείσει τον αδερφό του ότι άλλαξε ζωή σκοτώνει την έγκυο γυναίκα του Zac Salvatore όταν ο αδερφός του τον φυλακίζει γιατί τρεφόταν από την γυναίκα του Zac. Επίσης φλέρταρε με την Liz Forbes την μητέρα της Caroline ενώ μετά της διέγραψε την μνήμη για να τον ξεχάσει. 

Το θέμα είναι ότι με καισαρική πρόλαβαν και έβγαλαν από την έγκυο γυναίκα το μωρό η οποία μεγάλωσε και γύρισε πίσω στο Mystic Falls. Ποια είναι; Η Sarah φυσικά. Η μυστήρια κοπέλα που μάθαμε επιτέλους γιατί ήρθε στο Mystic Falls.

Τέλος η Ivy η κοπέλα του Stefan γυρίζει ως βρικόλακας αφού ο Enzo πριν την σκοτώσει προφανώς της έδωσε το αίμα του (αυτό πιστεύω θα είναι το κίνητρο του Stefan για να τον βοηθήσει στο επόμενο επεισόδιο να φύγει από τον Tripp ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει τελείως)

Ψηφίστε για το επεισόδιο και μετά σχολιάστε την γνώμη σας!

126 σχόλια:

  1. Εμένα μου άρεσε πάλι πολύ το επεισόδιο.Δεν ξέρω τι έχω πάθει,ξανά φτου-φτου!!!
    Καταπληκτικά τα φλασμπακς με τους Σαλβατόρε και τον Ζακ.Αχ,αυτά τα αδέρφια.Ο Ντέιμον ήθελε να είμαι μαζί με τον Στέφαν,αλλά ο Στέφαν ήθελε έναν άλλον τρόπο ζωής και μέσα σε αυτόν δεν ταίριαζε ο Ντέιμον αν δεν εγκατέλειπε τις παλιές του συνήθειες.Μα κι αυτό το παιδί δεν έχει αφήσει γυναίκα που να μην την φλέρταρε ή να μην την......γκουχου-γκουχου.Τώρα απέκτησαν και ανιψιά Σαλβατορίνα.LOL!
    Πάλι οι Ντέιμον-Μπόνι-Κάι έκλεψαν την παράσταση.Τώρα μάλλον θα έχουμε δράματα γιατί η Μπόνι δεν θέλει να απελευθερώσει τέτοιον επικίνδυνο τύπο σαν τον Kai.Ελπίζω το Μπονάκι να μην ξεμείνει μόνο του εκεί.Θα είναι άδικο.
    Ο Στέφαν τελικά δεν άντεξε το κήρυγμα από την Έλενα και της ξεφούρνισε την αλήθεια.χαχα!Γιατί όμως μόνο σε αυτήν φέρεται καλά;Της είπε ότι αποφεύγει το Μύστικ Φολς,όχι αυτήν και ότι μπορεί να τον βλέπει όποτε θέλει.Αυτό επιβεβαιώνει για μένα,αυτό που πίστευα πάντα.Ότι για τον Στέφαν η Έλενα θα έρχεται πάντα πρώτη.Το ενδιαφέρον είναι ότι επέλεξε μόνη της να μην επαναφέρει τις αναμνήσεις της.
    Χαίρομαι που η Ivy είναι ζωντανή.Καλά,....όχι ακριβώς,αλλά το υποψιαζόμουν ότι θα γυρίσει σαν βαμπίρ.
    Δεν μου έλειψε η Καρολάιν σε αυτό το επεισόδιο.Ήταν καλό ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιο επεισοδιο. Επιτελους ο Στεφαν εδειξε σε ολους τους φαν του TVD οτι ποναει για τον χαμο του αδελφου του. Στεναχωρηθηκα ομως που το αντιμετωπιζει με αυτον τον τροπο και πληγωνει τον εαυτο του.
    Μ' αρεσει που εδειξε στην Ελενα αυτο που ηθελε να δει (η Ελενα ) για να την ξεφορτωθει και να συνεχισει την ζωη του.
    Επισης μ' αρεσε που υπαρχει ακομα ενας συγγενεις των αδελφων Σαλβατορ.
    Οσο για τους Ντειμον , Μπονι και Κάι ενδιαφερουσες οι εξελιξεις. Νομιζω στο επομενο επεισοδιο ,βαση τρειλερ θα γυρισει μονο ο Ντειμον.
    Οσο για τους μαγους πιστευω οτι οταν γυρισει η Μπονι και ο Κάι θα εχουμε μεγαλες μαχες μεταξυ Μπονι-Λιβ-Λουκ και Κάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2o επισοδειο που μου αρεσει για φετος και ειναι λιγο ανισυχιτικο.....Ωραιο επισοδειο με δραση αγωνια και χιουμορ... Μου αρεσει πολυ η χημεια Ιαν-Κατ και γενικο το Bamon εχει πολυ ενδιαφερον...Ο Και μου αρεσει σαν κακος γενικα δεν εχει κατι "τρομακτικο" για κακο της σεζον οπως ο Κλαους στις πρωτες σεζον αλλα εχει αυτην την τρελα στο ματι που τον κανει μυστηριο....Υπεροχες Στελενα στιγμες μου αρεσουν μαζι ειτε σαν "φιλοι" ζευγαρι "εχθροι" η οτι αλλο και αν ειναι απλα μου αρεσει η χημεια Νινα-Πολ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεσπασε ο Στεφαν κ τα εχωσε στην Ελενα να τα βγαλει μια φορα και αυτος απο μεσα του..Η Ελενα δν πηρε πισω τις μνημες της απο δικη της επιλογη και μου αρεσε και αυτο δν θελω την Ελενα που ηταν πριν θελω αυτην την Ελενα που μοιαζει με αλλην των πρωτων σεζον (αν και δεν θα γινει ποτε η ιδια) βεβαια οταν ερθει ο Ντειμον πισω πιστευω θα ξαναθυμηθει αλλα θα εχουν αλλαξει πολλα ως τοτε... Αλαρικ και Τζερεμι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιλησανε ανοιχτα και αυτοι...Ματ μου αρεσει σε αυτν την σεζον εχει ενδιαφερον για πρωτη φορα μετα απο 6 κυκλους! :P Ωραια flashback και ειδαμε και τον Ζακ αλλα νμζ επρεπε να κανουν κατι για να μοιαζει οτι ειναι ιστορια απο το παρελθον των αδρφων δν ξερω τι τα σκηνικα τα ρουχα κατι εμενα μου φαινοταν λες και αυτα γινοταν εκεινη την στιγμη και οχι στο παρελθον!!!Καρολαιν και Ταιλερ που σκατα ηταν? Αυτα... γενικα ωραιο επισοδειο θελω να ελπιζω θα συνεχισει ετσι και κλτρ ισως υπαρχει ελπιδα τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=dN4vHpwGTYE&feature=youtu.be

    Το ταξίδι τους μέχρι τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εμενα πλακα πλακα μου αρεσε το επεισόδιο δε ξερω κατι γίνεται αυτη τη σεζόν. Ο Και τελικα ψυχακιας μας βγηκε μα άκου όνομα Και απο το Μαλακαι καλα δεν υπάρχει λέμε!!! Επιτέλους ο Στεφαν έδειξε οτι πονάει αν κ το ξέραμε ηδη κ το οτι ειπε στην Έλενα για τον Ντέιμον στην αρχή τρόμαξα. Φοβήθηκα οτι θα τα θυμηθεί ολα κ θα αρχίσει την κλάψα παλι. Αλλα τελικα επέλεξε να μην το κανει, προς το παρόν τουλάχιστον. Αν συνεχίσει έτσι μπορεί να την ξανασυμπαθησω λιγάκι ομως ε; Ο Ντέιμον στο παρελθόν παλι ειχε κανει τις μαλακιες του κλασικά! Απλά έτσι όπως το παρουσίαζαν πίστεψα οτι θα μας έδειχναν κατι κακό που ειχε κανει ο Στεφαν κ οχι ο Ντέιμον. Και τωρα έχουν κ μια ανιψια! Πραγματικά αυτο δεν το περίμενα. Για την Αιβι δε ξερω αν μου αρεσει τελικα που ειναι ζωντανή. Δε μου έκανε κατι αλλα αρκετά βαμπιρ υπάρχουν ηδη. Κ τελος δε με πείραξε που έλειπαν η καρολαιν κ ο Τάιλερ αλλα με ενόχλησε που δεν αναφέρθηκε κατι για το που ειναι κ τι κανουν. Αυτα προς το παρόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MEMORIES FROM ANOTHER TIME — When the past comes back to haunt her, Elena is forced to face her problems head on. After a night out at the annual Whitmore Medical Center Fundraiser, Jo opens up Alaricabout her own tragic past. Meanwhile Stefan, Matt andEnzo resort to extreme measures when Tripp withholds information about his vampire-killing operation, andCaroline is in a race against the clock when Sheriff Forbesgets caught in the middle of a dangerous plan. Elsewhere,Tyler and Liv grow closer, and Damon stumbles upon a startling clue that renews his hope. Kat Graham also stars.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσα ίσα .... πρώτη φορά βλέπουμε flashback στο κοντινό παρελθόν... το 1994 δεν διέφερε από τα δικά μας δεδομένα... τι να κάνανε; και τότε εκείνα τα ρούχα φορούσαν οι άνθρωποι με τον ερχομό της νέας χιλιετίας... ίσα ίσα θα φαινότανε κουφό να κάνανε το 1994 να μοιάζει με 1840 ... ήταν ένα διαφορετικό Flashback... πολύ καλά προσαρμοσμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν και εμένα μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο... (δεν περίμενα να το πω αυτό εδώ και δύο χρονιές νομίζω ονειρεύομαι αχαχαχαχ).
    Σαν το προηγούμενο δεν μου άρεσε αλλά ήταν πολύ καλό... Στο post είδατε μερικά σχόλια μου σε κάποια πολύ άκυρα σημεία...
    Για όσους δεν άρεσαν για αρχή τα flashbacks και τα βρήκαν κάπως λογικό είναι αφού συνηθίσαμε flashbacks από το 0μ.χ (βλέπε Σάιλας) με 1000μχ με Κλαους και Οριτζιναλς μέχρι και 1800! Πρώτη φορά βλέπουμε flashback στο κοντινό παρελθόν... το 1994 δεν διέφερε από τα δικά μας δεδομένα... τι να κάνανε; και τότε εκείνα τα ρούχα φορούσαν οι άνθρωποι με τον ερχομό της νέας χιλιετίας... ίσα ίσα θα φαινότανε κουφό να κάνανε το 1994 να μοιάζει με 1840 ... ήταν ένα διαφορετικό Flashback... πολύ καλά προσαρμοσμένο...


    Μετά ναι και εμένα δεν μου έλειψε η Κάρολαιν... καλά ούτε ο Τάιλερ τον ξέχασα κιόλας να τον αναφέρω...


    Οι στιγμές Στέλενα bromance ήταν κάπως οκ... καλές... το ευχαριστήθηκα που της τα έχωσε ο Στέφαν... (όχι... δηλαδή επειδή δυο επεισόδια τώρα δεν μας εκνευρίζει η Ελενα ξεχνάμε τι τραβήξαμε με δαυτη). Άραξε κουκλίτσα μου που θα πεις τον Στέφαν τι θα κάνει... χαίρομαι που διάλεξε να μην επαναφέρει τις μνήμες της. Προς θεού όχι πάλι η κλαψιάρα εκνευριστική Ελένα τώρα που η σειρά πήρε λίγο τα πάνω της.


    Το Bamon όπως γράφω και στο post είναι το ζουμί και όλο το καλό το Storyline για φέτος... η χημεία του Ian και της Kat είναι φοβερή ελπίζω να έχουμε Bamon Bromance και μετά την επιστροφή τους... είναι πολύ καλοί μαζί...


    Ο Τριπ... ελεος... το μισό Mystic Falls έχει πεθάνει απο βρικόλακες... πως κάνεις έτσι...


    και κάτι που διάβασα εδώ σε σχόλια σε ένα ποστ... κατά καιρούς ολόκληρη η πόλη έχει ψυχαναγκασθεί ... τι στο διάολο όλοι θυμούνται;


    Ivy is back as Vampire... εμένα με άφησε λίγο αδιάφορο για να πω την αλήθεια...


    Αυτό που θέλω να δω μετά από Μπέιμον κατάσταση είναι και για την σύναξη των διδύμων... δεν ξέρω από το όνομα και μόνο κάτι σκοτεινό μου φαίνεται και προφανώς δεν θα αργήσουν να γυρίσουν στο Mystic Falls με τον Kai να πηγαίνει μάλιστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα μου ντε.Το 90' δεν διαφέρει και τόσο με το 2014.Τα γυαλιά καθρέφτες που ήταν τότε μόδα,είναι και σήμερα και τα καρό πουκάμισα επίσης είναι πάλι μόδα.Μάλιστα σήμερα που ήμουν στην αγορά σκέφτηκα να αγοράσω ένα.Τον Ντέιμον πάντως τον κάνουν κούκλο!
    Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν καλύτερα κατά τη γνώμη μου,ήταν μια νεαρότερη ηθοποιό για Liz Forbes.Κι επειδή έχει την τιμητική της φέτος,....κάτι μου λέει ότι θα πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε ευτό έχει δίκαιο και εγώ το σκέφτηκα για την Λιζ...
    Ρε και εγώ αυτό σκεφτόμουν συνήθως αυτή από τότε που άρχισε το Οριτζιναλς και γράφει σεναριο εμφανιζόταν σε ένα δύο επεισόδια το πολύ σε 1-2 σκηνές... τι σκατά φέτος...;;; λες να τα κακαρώσει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο και πάλι το επισοδειο τι να πω φτου φτου φτου αρχίζει και μου φαίνεται παράξενο!!!
    Μπαμον φοβερόοοοο αυτή η δυο έχουν απίστευτη χημεία με τάξη τους...
    Άλλο ένα βδεγλυμα ο Φιλάρετος Και αυτός είναι πολυ τρελός δεν θα πω οτι μου άρεσε η εκδοχή οτι έσφαξε όλοι του την οικογένεια....αλλα έχει πολυ ζουμί αυτή η υπόθεση!!...
    Στεφαν επιτέλους εκδηλωθηκες καιρός ήταν γιατί παρά πήγε το κακό μας ελλείψεις, και ναι άλλος ένας που τα έχωσε στην Έλενα τι γίνεται ρε παιδιά είναι η χρόνια που θα της τα χώνουν ;;; Καιρός ήταν!!!
    Η Ιβη ζωντανή γιατί;;; Θέλουν να κάνουν τον Ενζο να φανεί θεός η τον Στεφαν ερωτευμένος μαζί της από συμπόνια;;;
    Τα φλασμπακ φοβερααααα!!! Αχ Ντεημον ηβλακεια δεν έχει όρια μου άρεσε που τον είδα πάλι κακό αλλα ήταν πολυ σκληρό αυτό που έκανε και απαράδεκτο!.
    Τελικά αυτά τα δυο αδέλφια έχουν πολυ κακό ταιμινγκ!
    Η εκδοχή της ανιψιός δρν θα πω οτι με ενθουσίασε άλλη μια που θα ψάχνει τρόπους να εκδηκηθει αδέλφια
    Και μια διευκρίνιση όλο το Μυστικ Φολκς που έχει ψυχαναγκαστική θυμάται;;;
    Άρα όλοι ξέρουν τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και εγω το πιστεύω οτι θα μας αφήσει χρόνους η κυρία Φορμπς ασχολείτε πολυ φέτος μαζί της και με την σχέση της με την Κάρολαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλό επεισόδιο!!! Ώμος το 6.03 μου άρεσε περισότερο...
    Μού άρεσε πού ο Stefan είπε στην Ελένα για τον Ντειμον, να τελειώνουμε με το ''παραμύθι'' της... Bamon φοβεροί μ΄αρεσουν αυτοί οι δύο, ειδικά ο Ντειμον έχει μπλέξει με τον ψυχοπαθή Κάι δέν ξέρει άν πρέπει να τον σκοτώσει χαχα! Δεν μου άρεσε η επιστροφή τς ηβη ως vampire.. Όσο για την ανιψιά τών αδερφών δεν με ενθουσίασε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θελω να πω πως λατρεψα αυτο το επεισοδιο. Γενικα λατρευω ολη αυτη τη σεζον μεχρι τωρα τουλαχιστον. Ασ τα παρουμε απο την αρχη ομως. Ο Στεφαν για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο ηταν απλα επικος κατα τη γνωμη μου επειδη τον ειχαν καταντησει γλαστρα. Γενικα μου αρεσε πολυ στο χθεσινο επεισοδιο και ο λογος που εβγαλε στην ελενα απλα επικος. Τωρα που ειπα για λογο αλλα ενας επικος λογος ηταν αυτος του Αλαρικ στον Τζερεμυ. Γινεται αυτος ο ανθρωπος να γινει ακομα πιο γλυκος ; Ο Ματ επιτελους απεκτησε ιστορια μετα απο 6 ολοκληρες σεζον και μαλιστα πολυ ενδιαφερουσα. Η Ελενα μου αρεσε επεισης πολυ σε αυτο το επεισοδιο και πιστευω οτι προς το παρον καλα εκανε και διαλεξε να μην θυμηθει. Αλλα οταν γυρισει ο Ντειμον ελπιζω να μην αρχισει τις βλακιες της. Τωρα που ειπα Ντειμον μας εδειξε ενα κομματι απο το παρελθον του το οποιο αν και οχι χαρουμενο δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα. Τον ξερουμε τον Ντειμον τωρα περιμεναμε να τον μαθουμε; Το σημαντικο ηταν οτι ενιωθε τυψεις και ειχε καταλαβει το λαθος του. Επισης οταν ειπε στον Και να μην απλωσει χερι στη Μπονι ελιωσα. Τους λατρευω αυτους τουσ δυο αλλα σαν φιλους.Η Μπονι απλα φοβερη αλλα παλι σε μπελαδες μπλεκτηκε. Ο Και εντελως ψυχακιας!Τελος χαρηκα πολυ που προστεθηκε αλλα ενα μελος στην οικογενεια Σαλβατορ. Ας ελπισουμε τα επεισοδια να συνεχισουν με αυτο το ρυθμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραίο το επεισόδιο στεναχωρήθηκα όμως που ο Στέφαν αυτοκαταστρέφεται με αυτό το τρόπο τιμωρεί τον εαυτό του επειδή νιώθει ενοχές και υπεύθυνος για το χαμό του Ντέιμον . Πάντα αυτός θα είναι ο Στέφαν θα αγαπάει μέχρι θανάτου αν μπορούσε να πάρει τη θέση του Ντέιμον θα την έπαιρνε χωρίς καμιά αμφιβολία. Η αγαπημένη μου σκηνή στο επεισόδιο ήταν η πρόταση γάμου των στελένα ακόμη κι αν ήταν ψεύτικη ήταν υπέροχη, μου ξύπνησε πολλά συναισθήματα και αναμνήσεις αλλά δυστυχώς τέλειωσε αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι ο ένας θα σώσει τον άλλον και επίσης χάρηκα που η Ελένα έμαθε την αλήθεια για το Ντέιμον επομένως οτι και να γίνει τώρα με τους στελένα θα είναι αληθινό και δε θα βασίζεται στη διαγραφή της μνήμης της Ελένας .Επίσης καλά ο είναι μεγάλο κάθαρμα να τρέφεται από μια έγκυο είναι δυνατόν ? Απαράδεκτο και τέλος ο Και μ αρέσει είναι αυτό που θέλω να δω είναι λίγο τρελός βέβαια αλλά τα σπάει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τον Dinos και την vampire-fun! για το φλάσμπακ(σε άπταιστα ελληνικά), "ενδυματολογικά" δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε, σας το επιβεβαιώνω(αφού τότε ήμουν αρκετά μεγάλη για να τα φοράω και να το θυμάμαι)!!! Μέχρι και τα "ντόκ Μάρτινς" που φοράει η Μπόνυ έχω δει να φοριούνται!!!! Να προσθέσω πως και οι μουσικές επιλογές στα προηγούμενα επεισόδια ήταν ακριβώς της εποχής!!!
    Η εποχή που ήταν ενδυματολογικά εντελώς χάλια μαύρα, ήταν τα 80's!!!!

    Αλλού "χάνει" το εργάκι μας, στα "κοστούμια", τα σκηνικά και στη μουσική........"σκίζει"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως μας αποχαιρετίσει η αγαπημένη μας σερίφης στο έβδομο επεισόδιο γιατί λέει οτι θα μπλεχτεί σε σε ένα επικίνδυνο σχέδιο μη ξεχνάμε οτι εκκρεμεί και το σπόιλερ οτι η Κάρολαιν θα κλείσει το διακόπτη η καλύτερη ευκαιρία πιστεύω θα έχει τα χίλια δίκια για να το κάνει αυτό αν πεθάνει η μαμά της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα υπάρξει και για τους δύο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/1911914_324049797774943_5836293505938283824_n.jpg?oh=288597aca92957ee203332667dcb1730&oe=54F38448&__gda__=1424817871_7cc516100cab37a1ed8824dc9b785261

    Μία αλήθεια που ο Στέφαν δε μπόρεσε να της τη πει κατάμουτρα και το έκανε μέσω μιας πλάκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1002669_890074854338805_3084207100852245656_n.jpg?oh=5febc2d29ef10754a9fe4be7d6c7faf0&oe=54B082F6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λοιπόν παιδιά και 'μένα μου άρεσε το επεισόδιο, άντε.....να "πάρει μπρός" το εργάκι μας!!!!! @vampire-fun!, φτύνω και ξαναφτύνω και για καλό και για κακό θα κρεμάω και μια μπλέ χάντρα-ματάκι στην οθόνη του υπολογιστή, σε κάθε νέο επεισόδιο, από 'δω και πέρα!!!!!
    Η ιστορία της Μπόν-Μπόν και του Ντι, μαζί με το "μαλακιστήρι" τον Κάι (ακούς εκεί να σκοτώσει τα αδέρφια του!!), εξελίσσεται πάρα πολύ καλά, νομίζω πως είναι και η καλύτερη ιδέα που είχαν τα τελευταία 2 χρόνια!! ΧΧΧρρρρρρρ.......ΦΤΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!
    Συμφωνώ με όλα σας τα σχόλια, να μην αναλύσω κι εγώ το επεισόδιο, και να σας πώ μια τρελή μου σκέψη : Αν η Λίβ και ο "Λούκυ" ανήκουν στην "μάζωξη" των Διδύμων.......λέτε να είναι συγγενείς του Μαλάκα-ι ???? Τα αδέρφια του ίσως??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10392389_889772494369041_8875682526415193762_n.jpg?oh=4986adc87a3bec518856b4a359ba7523&oe=54F4A738&__gda__=1424973582_7d71e2a46328d0cdb236389a4452a933

    Είναι φατσόνι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ σκέφτηκα μήπως ο Κάι είναι αδελφός με τη γιατρίνα γιατί μοιάζουν εμφανισιακά ενώ με τα δίδυμα καθόλου αλλά όντως πρέπει να έχουν σχέση γιατί είναι και οι τρεις μάγοι και ίσως ο πατέρας του Κάι να είναι ο αρχηγός της σύναξης από τη Λιβ και το Λουκ μπορεί να είναι ο κύριος Παρις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βρε συ Ειρηνάκι.......είσαι "βαμμένη" "Στελένα"......έτσι????
    "Στελένα".....και ξερό ψωμί !!!!!
    "Στελένα"......πόρωση.........και τα μυαλά στα κάγκελα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μου φαίνεται ε ? χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαχαχαχα!!!!! Λιγάκι.........μη φανταστείς...........να.......όσο πατάει ο ελέφαντας....που λένε!!!
    Δεν μπορώ να σε αδικήσω που πορώνεσαι με το "Στελένα", γιατί με αυτό το λάβ στόρυ μασήσαμε πολλοί εδώ μέσα και αγαπήσαμε και το TVD!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. έχω ακόμα ελπίδα πιστεύω οτι στο τέλος κάτι θα γίνει και θα είναι αυτοί οι δύο ξανά μαζί έχουν περάσει πολλά και πάντα είχαν ο ένας τον άλλον ακόμη κι αν ήταν σωματικά χωρισμένοι ψυχικά πάντα επικοινωνούσαν ο ένας ασκεί μεγάλη επιρροή στον άλλον πρέπει να είναι μαζί για να δικαιωθεί και το σόου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι,ο θάνατος της Λιζ θα βοηθήσει την Καρολάιν να γίνει σκοτεινή.Ήδη είναι έξω από τα νερά της και το μόνο που την κρατάει πια είναι η μαμά της.Μετά θα πει ......fuck you all!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν περιμένεις δικαίωση από την Μαντάμ........."σώθηκες"......"ποντάρεις ψόφιο άλογο"..........και..........."φασκελοκουκούλωστα"(που λέμε και στο χωριό μου)!!!!!!!!
    Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ : Μην κοιτάς που λένε ότι "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"......Η Μαντάμ-Τσούλι είναι η μοναδική παραγωγός - σεναριογράφος που την "κατάφερε" και την "ξεπάστρεψε"....ΝΩΡΙΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αφού τα ξεκλήρισε τα αδέρφια του.Ο πατέρας του όμως ζει.Η Λιβ και ο Λουκ ανήκουν στη σύναξη των διδύμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ούτε εμένα μου έκανε καμία εντύπωση που ο Ντέιμον σκότωσε μια έγκυο.Δεν είναι κάτι που δεν το περιμένεις από τον Ντέιμον.Τόσους και τόσους ξεκλήρισε,στην έγκυο θα κόλλαγε;Σιγά τα αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επειδή σε μία αδερφή του είπε ότι της έβγαλε "μόνο" τη σπλήνα (Παναγιά μου) και ότι "ζείς" χωρίς αυτή, λέω μήπως σώθηκε το κοριτσάκι και είναι η Λίβ και μπας και προλάβανε και κανένα άλλο παιδάκι, αγοράκι και είναι ο Λούκυ-Λούκ......Φαντασία που σου την έχω όμως.........!!!!!..........Ξαδέρφια του, τότε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οτι και να μου λες εγώ θα παραμένω στελένα μ αρέσει αυτό το ζευγάρι η χημεία που βγάζουν οι ηθοποιοί θέλω η ιστορία τους να έχει χαρούμενο τέλος το ξέρω η περίπτωσή μου είναι ανίατη αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο μόνο να ελπίζω και να περιμένω χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λες να έζησε όμως η δόλια χωρίς σπλήνα;;;Μπορεί,δεν το είχα σκεφτεί.Δεν είναι όμως απαραίτητο.Απλά γνωρίζονται από την σύναξη των διδύμων και θα δούμε τι ρόλο παίζει ο πατέρας του Μαλακάι(χαχαχα.....και γαμώ τα ονόματα).Πιστεύω ότι είναι ο ηγέτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Ντουμ σπίρο σπέρο"..........μπράβο Ειρήνη!!!! Μη σε βάλει κάτω μια.....παλιο-Μαντάμ !!!!! Και το "Στελένα" να μη φτιάξει.......θα έχεις την ικανοποίηση ότι δεν σε "λύγισε" !!!! ΑΑΑΑ-ΕΕΕΕ-ΡΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χαχαχαχ αν και είμαι αρκετά απαισιόδοξη σαν άνθρωπος πιστεύω οτι στο τέλος οι άνθρωποι που πρέπει να είναι μαζί θα είναι μαζί ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και εγω αυτό πιστεύω οτι θα μας αποχαιρέτησει η σερίφης και οτι γι αυτό η Κάρολαιν θα κλείσει την ανθρωπιά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαχαχαχα ακριβως αυτο! Μα λεω και εγω το χειροτερο που εχει κανει ;;;;; ετσι οπως το παρουσιαζαν στην αρχη νομιζα οτι θα εκανε κατι στον αδελφο του η κατι τετιο και μετα λεω καλα αυτο ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είπα να μην έκανα σχόλιο για τον Ντειμον με την έγκυο... αλλά με κάλυψες απόλυτα Ειρήνη! Το μόνο πού θα πώ....άν το έκανε ο Stefan αυτό στην έγκυο τί θα είχε γίνει τώρα??? Αυτός ο Κάι είναι πιό τρελός και από τον Ντειμον χαχαχα! ♥STEFAN♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό να λέγεται γιατί είναι η Αλήθεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά ήξερα οτι ο Ντέιμον ήταν κάθαρμα αλλά οτι θα ψυχανάγκαζε μία έγκυο κοπέλα και θα της έπινε το αίμα και μάλιστα κάποια που είναι και συγγενής του δε το περίμενα . Κάθε φορά με εκπλήσσει περισσότερο και τις πιο πολλές φορές αρνητικά εν αντιθέσει με το Στέφαν που πάντα θα είναι εκεί δε χάνεται ακόμα κι αν χρησιμοποιεί λάθος τρόπους πάντα είναι εκεί για τον Ντέιμον και την Ελένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ειρήνη μου,νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία αδικεί και τον Στέφαν και την Έλενα.Σαν κοιμισμένοι φαίνονται και η Έλενα ολίγον ασχημούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάντα θα είναι εκεί να τούς βοηθάει και αυτός χωρίς να είναι ποτέ ευτυχισμένος, είναι Άδικο αυτο. Τότε που ήταν με την Ελένα ήταν ευτυχισμένος, αλλά αυτή έγινε vampire και ήθελε Ντειμον-περιπέτεια. Πάντος ο Stefan όσο και να θέλει να προχωρήσει την ζωή του Αγαπά Πάντα την Ελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ναι και εγω...θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε την Καρολαιν σκοτεινη και bitch και να μην την ενδιαφερει η γνωμη των αλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χαχαχαχ θελω να ελπιζω πως ναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η μεγάλη αλήθεια του Στέφαν όπως ακριβώς αγαπά και το Ντέιμον γι αυτό βρίσκεται και σε τόσο δύσκολη θέση τώρα γιατί ο αδελφός του αγάπησε τη γυναίκα της ζωής του τη γυναίκα που έδινε νόημα στην ύπαρξη του στη γυναίκα που ήθελε να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα είναι μία διαφορετική Κάρολαιν μια Κάρολαιν πιο σκοτεινή μοχθηρή αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων θα είναι μια Κάρολαιν στυλ Κλάους μια καρολάιν έξω από τα συνηθισμένα μακάρι να γίνει σύντομα έτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. έχεις δίκιο αλλά ήθελα να ανεβάσω τα λόγια κανονικά αυτά τα λόγια πρέπει να λένε όλοι οι άντρες όταν μαθαίνουν οτι η κοπέλα τους είναι έγκυος αν είναι να μιλήσω γενικά αλλά ειδικά δε βρήκα καλύτερη να ανεβάσω αν έχεις εσύ καμία ανέβασε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καί άφησε χωρίς να πολεμήσει την Αγάπη του ο Stefan για να είναι ευτυχισμένος ο αδερφός του. ( ο Ντειμον όμως δεν σκέφτηκε ποτέ την ευτυχία του αδερφού του???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγω πάλι σκέφτηκα ορι είναι αδελφός των δίδυμων από τον ίδιο πατέρα αλλα από διαφορετική μάνα!
    Πάντως όλοι μια δόση τρελό φαντασίας την έχουμε!!.. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Ντέιμον είναι τελείως διαφορετικός από το Στέφαν είναι πιο ανασφαλής παρορμητικός εκδικητικός λειτουργεί με βάση το συναίσθημα όχι με τη λογική . Ο Ντέιμον μπορεί να πληγώσει οποιονδήποτε προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει αυτό απ οτι φαίνεται το έμαθε από τη Κάθριν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. παντως αν γίνει αυτό και κλεισει τον διακόπτη η Καρολαιν και γινει σκοτεινή τοτε θα αναπτερωθούν και οι ελπιδες μου οτι ισως την προετοιμαζουν για μεταπήδηση της στους οριτζιναλς...αν και χλωμο το βλεπω γιατι ήδη εχουν βρει τον αντικαταστατη του κλαους στον ενζο που αρεσει και πολυ και αυτο διευκολύνει αφανταστα την Τζούλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Την προετοιμάζουν για τον Κλάους.Το ερώτημα είναι πόσες σεζόν έχουν οι Originals.Διάβαζα κάτι σπόιλερς που λένε ότι η Χέιλι το σκάει με τον Τζάκσον.Πολύ το συμπαθώ αυτό το παιδί,ας κάνει ένα καλό να την πάρει μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Με τον Τζακσον?τι λες?θα τρελαθουν τα αδερφια..χα χα χα!!!ναι αν γινει αυτο και εγω θα τον λατρεψω...αν και δεν θα ναι για πολυ...την θελουν στην οικογενεια οι αλλοι δυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλέ, εσύ απαισιόδοξη???? "πιστεύω οτι στο τέλος οι άνθρωποι που πρέπει να είναι μαζί θα είναι μαζί
    ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο τους." ...Αυτό......είναι ο ορισμός της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.!!!
    Μήπως μπερδεύεις την απαισιοδοξία με τον ρεαλισμό ????......Γιατί είναι άλλο να ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί ο κόσμος και στην τελική να το αποδέχεσαι........ και άλλο να ελπίζεις για το καλύτερο ενάντια στη λογική και στις πιθανότητες του "μάταιου τούτου κόσμου"!!......αυτό δεν σε κάνει απλά αισιόδοξη.......σε κάνει "αθεράπευτα ρομαντική" !!!!
    Τι είπα τώρα εεεε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ούτε που με νοιάζει αν την θέλουν στην οικογένεια.Για τον Κλαους πάντως δεν την έχουν.Το ερωτικο της τρίγωνο ειναι ο Ελαιτζα και ο Τζακσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. χαχαχα!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=1GPPxNO5-ys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και εγω δεν σοκαρίστηκα καθόλου εδώ έχει σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη πάντως αυτό το παιδί πια είναι υπερβολικά παρορμητικό οτι βλακεία του να τρώει την κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χμμ.Κοίτα όμως να δεις τι γίνεται ιωάννα μου.Οι ρομαντικοί στο τέλος πάντα κερδίζουν,για τον απλούστατο λόγο,ότι ενώ κυνικοί άνθρωποι σαν κι εμάς οχυρώνονται στο καβούκι τους από φόβο να μην πληγωθούν(από τον υπερβολικό ρεαλισμό τους)....οι ρομαντικοί τολμούν να ζούνε.
    Πςςςςςςς.Τι είπα τώρα.Κι όμως,είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι πίνετε πρωι πρωι.....χχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Έλα,που είσαι!!!!χαχαχα
    Η Ειρήνη και η Ιωάννα έχουν κάτι διαφορές απόψεων περί αισιοδοξίας.
    Εγώ θα διαλέξω τη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το επεισόδιο ήταν πάρα πολύ καλό. Επιτέλους ανυπομονώ να δώ το επόμενο! Μου αρέσει που υπάρχουν πολλά storylines και δεν ασχολούμαστε μόνο με το τρίο, με κορυφαίο το Μπείμον. Ο Και μου αρέσει πάρα πολύ, αδιστακτός σαικο που θέλει να επιστρέψει για να αποτελειώσει τη σύναξη των διδύμων.

    Η Ελένα μου άρεσε και εμένα που δεν ηθελε να επαναφέρει την μνήμη της. Είμαι περίεργη να δώ τι θα κάνει μόλις δει τον Ντειμον μπροστά της. Σίγουρα θα μαθει το σκηνικό με την έγκυο. Πιστεύω πως όταν θα ξαναθυμηθεί θα έχει επεξεργαστεί όλο αυτο τον καιρό πόσο κακά πραγματα έχε κάνει ο Ντείμον και μόλις θυμηθεί και tα δικά της χάλια ίσως θα αναθεωρήσει... Πάντως στο 8 επεισόδιο σίγουρα θα έχουμε το rain kiss απ ότι φαίνεται!!!

    Θα σχολιάσω το ότι σκότωσε ο Ντειμον την έγγυο και θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι με όλα αυτά που έχει κανει δεν μας κάνει εντύπωση. Θα πώ όμως ότι ο Ντείμον δείχνει μετανιωμένος, έχει αλλάξει και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που υπερασπίζεται την Μπόνι και που λαχταράει να ξαναδεί τον αδερφό του.

    Ο Αλάρικ αγαπημένος, ελπίζω να μπει κι αυτός ενεργά στο παιχνίδι και να μη συνεχίσουν να τον δείχνουν αδύναμο....και δεν εννοώ σωματικά.
    Θα ξαναπώ ότι κανονικά όλο το Μιστικ Φολς πρέπει να βγεί στο κυνηγι βρικολάκων, κανονικά αφού θυμήθηκε η Σαρα πρέπει να έχουν θυμηθεί όλοι!!!Και μιας και είπα Σάρα, να δείτε που ο Ντειμον θα γίνει προστάτης της, θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί.
    Μου αρέσει πολύ το στορυ του Τρίπ και που ο Ματ είναι ενεργός.

    Ο γλυκος μου Στέφαν με εξέπληξε που τα είπε όλα στην Ελένα και καλά της έκανε. Πονάει τόσο πολύ για τον αδερφό του που θέλει να νοιώθει και σωματικό πόνο, τιμωρεί τον εαυτό που αυτο είναι ζωντανός και ο αδερφός του όχι! Πάντως φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει την Ελένα και πλέον νοιάζεται για εκέινη αλλα όχι ερωτικά....

    Η Ίβη βαμπίρ!!! Δεν το έχω επεξεργασεί καλά το συγκεκριμένο, πάντως θα παίξει σίγουρα ρόλο στο Στερολαιν και στο να εκδηλώσει ακόμα περισσότερο τα αισθηματα της η Καρολαιν (μπλιαχ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στο επόμενο επεισόδιο,ο Στέφαν ετοιμοπόλεμος ξεκαθαρίζει στην Καρολάιν την πρόθεση του να προχωρήσει τη ζωή του.Εν ολίγοις,είναι αποφασισμένος.Α....και ο Αλάρικ θα παλουκωθεί από κάποιον.Tripp,ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πσσσσσσ, καλά φιλενάδα........"ζωγράφισες" !!!!!
    Και συμφωνώ μαζί σου πάρα πολύ.
    Μπορείς πάντως να είσαι ρεαλιστής σ' αυτή τη "ζήση" -με την έννοια ότι καταλαβαίνεις πως λειτουργεί ο "κόσμος", πράγμα που δεν σε κάνει απαραίτητα απαισιόδοξο- και να είσαι και ρομαντικός από "επιλογή" -με την έννοια ότι δεν θα σταματάς να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι επειδή μόνο και μόνο ο κόσμος μας πάει κατά διαόλου, αυτό αντίθετα σε κάνει αισιόδοξο-!!!! "Παν μέτρον άριστον"!!
    Η Ειρήνη είπε ότι είναι απαισιόδοξη, ενώ καταλαβαίνω πως μόνο αυτό δεν είναι!!!!!!!!
    Μα τι "πάθαμε" πρωί - πρωί????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γενικά αν το καταλάβατε είπατε ακριβώς αυτό που γίνεται και οι δύο αγαπούν με πάθος που ο καθένας το εκδηλώνει όπως θέλει... και ο Στέφαν είναι προστατευτικός, θα αφήσει την αγαπη του όπως και έκανε για να ειναι ευτυχισμένη.... ενώ ο Ντέιμον θα παλέψει και θα σκοτώσει τον καθενα για να ειναι ευτυχισμένη η αγαπη του... είναι δύο αδερφια που αγαπαν αληθινά αλλά δεν παύει να ειναι και δυο διαφορετικοί χαρακτηρες... αλλιώς πολεμάει ο ένας για την αγαπη του αλλιως ο αλλος... αλλα και οι δυο αγαπανε τον αλλο... ο καθένας έχει τον τρόπο του να δείχνει πως αγαπάει τον αδερφό του... το έχουμε ξανά πει δεν έχει μόνο ο Ντέιμον λάθει έχει και ο Στέφαν... είναι και οι δυο το ιδιο με άλλο τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ναι,ίσως η Ειρήνη έπρεπε να πει ότι είναι αισιόδοξη από επιλογή.Γιατί κατά καιρούς έχει μεγάλη ροπή στον αρνητισμό,δεν κρατάει μέτρο άμα την πάρει από κάτω.Ενώ έχει πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.Για αυτό την προτιμώ όταν είναι αισιόδοξη.Φωτίζει το φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. χαχαχα!!!τρομερο βιντεακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. βρε για ερωτικο τετραγωνο την εχουν αστο...ο Ελαιτζα ήδη εκανε πίσω γιατι πιστευει οτι ο Κλαους μπορει να γινει καλυτερος Μεντορας για αυτην...και για να του δωσει την ευκαιρια να γίνει καλύτερος...εξου και το crossover της Τατία στο 5ο επεισοδιο οπου θα δείξει οτι ο Ελαιτζα εκανε πισω στην αγαπη του για την Τατια για το καλο του Κλάους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μιλαμε για επιπεδο στο φορουμ...οχι αστεία...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Οχι,δεν την έχουν για αυτό το ερωτικο τρίγωνο.Ο Ελάιζα έκανε πίσω για να τους δοθούν κάποιες σκηνές για fan service.Την Τάτια την αγαπούσε ο Κλαους,τι σχέση εχει η Χέιλι;Έδειξε ποτε ο Κλαους να ενδιαφέρεται ερωτικά για αυτήν;Τουλαχιστον ρομαντικά,μόνο για την Κάμι έδειξε ενδιαφέρον.Την Τζούλι δεν ξέρουμε τώρα....
    Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλά, τι μάνα είναι αυτή??? Στην αρχή κάνει τα παιδιά της "βουρδούλακες", μετά τα "καταριέται" και θέλει να τα σκοτώσει και τώρα θέλει να τα βάλει να "πλακωθούν" μεταξύ τους???? Εμ, γι' αυτό έχουν όλοι ψυχολογικά προβλήματα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Διαίρει και βασίλευε λέγεται.Από αυτήν ξεκινάει το κακό.Πάντως εμένα δεν μου αρέσει έτσι τρελή που την έχουν κάνει.Άντε καλέ η έφηβη που την έπαιζε,αλλά η μαύρη είναι σκέτη φρίκη.Δεν θυμίζει σε τίποτα Έσθερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. γι αυτο σου λεω και εγω...την Τζούλι φοβαμαι..και επειδη ξερουμε τι μανια εχει με τα ερωτικα τριγωνα πιστευω οτι θα το παει προς τα εκει...θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. καλα αυτη η μαυρη ειναι πολυ φοβιστικη...πραγματικα καλη επιλογη ηθοποιου για να παιξει τον κακο της σεζον...

    και οτι δεν θυμιζει την Εσθερ λογικο...ποιος αλλος εκει μεσα θυμιζει τον παλιο καλο ευατο του?εχουν μεταλλαχθει ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εμένα δεν μου αρέσει.3 Originals που κανένας δεν είναι στο πραγματικό του σώμα.Ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κορίτσια στη προσωπική μου ζωή είμαι απαισιόδοξη κάποιες φορές βέβαια πάντα έχω στο νου μου την ελπίδα ποτέ δε ξεχνώ ακόμη κι αν δε φαίνεται κοντινή πάντα ελπίζω και με τσακώσατε είμαι υπερβολικά ρομαντική ίσως φταίει και το νεαρό της ηλικίας μου εξάλλου γι αυτό αγαπώ και το στελένα επειδή είναι τρυφερό ρομαντικό σχεδόν ονειρικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δυστυχώς η Τζούλι θέλει να επαναλάβει το ερωτικό τρίγωνο από το τιβιντι στους ορίτζιναλς δεν έμαθε από τα λάθη της παρεμπιπτόντως πώς σου φάνηκε το ορίτζιναλς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Γεια σου βρε Άιριν.!!!
    Το νεαρό της ηλικίας σου φταίει για το "υπερβολικά" που είπες, ....αλλά.....έτσι είστε εσείς τα νιάτα........"βράζει το αίμα σας".....!!!!
    Να 'χετε την ευχή μου, παιδιά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γιατί καλέ εσύ τι είσαι μεγάλη ? χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ε, τώρα μεγάλη.......μεγαλούτσικη.!!!! Εντάξει, δεν είμαι και σαν την Πελοπόννησο......αλλά τα χρονάκια μου τα 'χω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. αχαχαχαχα!!!!
    Έλα σταμάτα.Εμείς παιδιαρίζουμε περισσότερο από την Ειρήνη ακόμα οπότε φαντάζομαι κάπου κοντά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. κοιτα εμενα μου αρέσει περισσοτερο ισως και απο το TVD αν και τωρα στην εκτη σεζον εχει ξεκινησει καλά...αλλα στο οριτζιναλς πραγματικα γίνεται χαμος και εχει πολυ δραση...γενικα παντα μου αρεσαν οι οριτζιναλς απο την εποχη του TVD απλα δεν παλευω με τιποτα την αταλαντη...μου καθεται στο λαιμο...και οσο βλεπω οτι το πανε για ερωτικο τριγωνο και εκει τοσο ξενερωνω...αλλο ενα στελενα ντελενα δραμα θα εχουμε και εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αλήθεια λες!!!!!! Προσωπικά, πάσχω από "χρόνιο παλιμπαιδισμό"!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ναι γιατι τα εχει κανει σκατα η Τζουλι...τους ειχε σκοτωσει ολους,οι ηθοποιοι βρηκαν αλλου δουλεια σε αλλα σιριαλ και τωρα η Τζουλι ψαχνει να βρει λυσεις να τους επαναφερει για να αξιζει και τον τιτλο του το σιριαλ(οριτζιναλς και οχι χειλι) οποτε αναγκαστικα βρηκε πατεντα με αλλους ηθοποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κι εγώ!!!Και πιστεύω ότι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω!Η μάνα μου συνεχίζει να μου λέει ότι παιδιαρίζω.Τι μανία που έχουν οι γονείς να σου υπενθυμίζουν την ηλικία σου!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εγώ είμαι της άποψης ή κάνε κάτι σωστά ή μην το κάνεις καθόλου.Απεχθάνομαι τα ημίμετρα.Φτηνό πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν τραβάει η σειρά τέτοιο ερωτικό τρίγωνο.Θα ακυρωθεί πριν καν συμβεί.Όλοι οι ξένοι φαν λένε ότι θα το παρατήσουν άπαξ και συμβεί τέτοιο πράγμα.Το ξέρει η Τζούλι αυτό.Αφού είπε η απειλή για τον Ελάιτζα και τη Χέιλι,είναι ο Τζάκσον.Με ένα από αυτούς θα καταλήξει.Με τον Ελάιτζα στην αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ναι κι εγώ το ίδιο πιστεύω!!! Τα "χρόνια νοσήματα" είναι ανίατα!!!!! Όσο για τους γονείς.......πάντα ελπίζουν σε μια θεραπεία!!!!!!!

    Λοιπόν παιδιά μου, κάπου εδώ, θα σας καληνυχτίσω.......οι "γέροι", ξέρετε.......κοιμούνται "με τις κότες"!!!!!!!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Με τι θα παλουκωθει;;;
    Αφού είναι Ορίτζιναλ έχει ενημέρωση κανείς τον Τρίπολη οτι δεν πεθαίνει με τιποτααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αχχαχαχαχχα και οι νέοι με τα κοκόρια χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ε,που να το ξέρει όποιος τον παλουκώσει ότι δεν πεθαίνει;Think about it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/p480x480/10455744_706092136131216_2936010305767282983_n.jpg?oh=873fbe0dac35fcf30461a711aaf3c618&oe=54AF1A90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1937501_890705227609101_23398598784815170_n.jpg?oh=261907ae56678712f851e884b8034c27&oe=54E4F814&__gda__=1424503063_059fc16463fa010ff914016f6a15651b

    Φωτο της Κάντις και του άντρα της από το μήνα του μέλιτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10734149_965374080144186_3176910294709433607_n.png?oh=493a9b1092b147922ec0fccc8fab87d8&oe=54E6851D&__gda__=1420952468_181ccf5dbf644ce291dd15f5a284559f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10678852_745297488839980_4253494499055165238_n.jpg?oh=e636607b4507c6c7647032646a578f45&oe=54E0CC96&__gda__=1424135328_755f888831c9e6c55bf1781c11172230

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Παρατήρησε κανείς ότι ο Ντειμον φοράει το πουκάμισο του Στεφαν, αυτό που
    φορούσε ο Στεφαν το 1994 όταν καθόντουσαν στο αυτοκίνητο και του έδωσε το αίμα
    σκίουρου; Μου άρεσε πολύ αυτο, έδειξε οτι ο Ντειμον θέλει να αισθάνεται κοντά του τον αδερφό του και έχεi μετανιώσει για όσα του έχει κάνει.......Πολύ γλυκό ήταν αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ωωωωωω σαν να έχεις δίκιο μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να είναι πολυ χαζός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μ αρέσει η φήμη της εγκυμοσύνης που κυκλοφορεί τόσο έντονα,μέχρι και οτι περιμένει δίδυμα διάβασα εδώ η Καντισε είναι κορμαρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλε αυτή η Εσθερ είναι τελείως τρελή, από αυτήν πήρε ο Κλαους σίγουρα είναι και δυο το ίδιο ύπουλοι και ιδιορυθμοι και ερμηνεύουν τον όρο "αγάπη" ακριβώς όπως τους βολευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τελικά ο Ίαν δεν υπέγραψε για την έβδομη σεζόν το επιβεβαιώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Fox & Friends".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Οοοουυυυ δηλαδή παει ο Ντεημον και πως θα κάνει 7η σεζόν χωρις αυτόν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ή θα τον σκοτωσει με καποιον τροπο ή δεν θα κανει 7η σεζον...
    και για μενα καλυτερα να μην κανει 7η σεζον ας το τελειωσει φέτος αξιοπρεπως μιας και εχει ξεκινησει δυναμικα η 6η σεζον... γιατι η αληθεια ειναι οτι εχει τραβηξει πολυ...ποση εμπνευση να εχει πια η Τζουλι?συνεχεια επαναλαμβανονται οι ιδιες ιστοριες με τους σωσίες,τους ταξιδευτες και τις ιδρυτικες οικογενειες...και ολοι πια εχουν παει με ολους...φτανει...αρκετα..κουραστηκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Για να δούμε έχει μετανιώσει ο Ντειμον? Γιατί όταν είναι κοντά στον αδερφό του... τού κάνει την ζωή Δύσκολή. Έυχομαι ο Ντειμον γυρνώντας να έχει αλλάξει ο χατακτήρας του πρός το καλύτερο και όχι να αρχίσει πάλι τις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Άν πράγματι ισχύει αυτό για τον Ιαν, είναι δύσκολο για 7η σεζόν. Έχουν από το καλοκαίρι που το ''πιπιλίζουν'' για την αποχώρηση του. ( για αυτό και φέτο δεν είναι καλές οι σχέσεις του με την Τζούλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δώσε link Ειρήνη please.Όχι ότι αμφέβαλλα ότι ο Ίαν φεύγει,αλλά έτσι για να σιγουρευτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Συμφωνώ.Η σειρά πρέπει να τελειώσει και με τους 3 πρωταγωνιστές παρόντες,έστω και αν κάποιος από αυτούς πεθάνει.Αλλά αυτό είναι το σωστό.Το τράβηξαν από τα μαλλιά.
    Παρόλα αυτά,θα σας ομολογήσω ότι μου είναι αδύνατον να φανταστώ ότι δεν θα ξαναδώ tvd....σνιφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Κι εγώ το ίδιο για να πω την αλήθεια δε θα ήθελα να τελειώσει ποτέ γιατί θα μου λείψουν όλοι και κυρίως ο Πωλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. όταν το βρω θα το βάλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Το βρήκα,μην αγχώνεσαι.Αλλά δεν κατάλαβα αν λέει ότι όντως δεν συνεχίζει.Αρνήθηκε ότι ο λόγος είναι η ένταση στο πλατό με την Νίνα και την Νίκι.Αλλά δεν κατάλαβα περισσότερα.Δεν τον είδα όμως και θετικό να λέει συνεχίζουμε κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/535912_376746319146484_1096548115383219336_n.jpg?oh=41dd50a21208f50284b65c651d0afd38&oe=54E0D190&__gda__=1420557842_330bf6f66547baf70f193eba2862cd42

    Η Έσθερ με τα καμάρια της !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ναι η αλήθεια είναι οτι δε το ξεκαθαρίζει αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Λοιπόν πλέον είμαι 100% σίγουρη οτι στο 6χ8 θα έχουμε delena rain kiss. Το επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Joshua Butler ο μεγαλύτερος Delena fan που υπάρχει, μπές στο twitter του και θα καταλάβεις! Δες φωτο που ανέβασε. Φαίνεται το χέρι της Ελένα και το δαχτυλιδι των Σαλβατόρ, ο Στεφαν το αποκλειώ να είναι με βάση όλα όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Επίσης ο Butler πριν απο καιρό είχε ανεβάσει φωτό με ένα ζευγάρι στη βροχή....αρα στο 6χ8 θα έχουμε επανενωση Ντελένα! Μην έχουμε και Στέρολαιν φοβάμει γιατί σε όλες τις promotional photo πολυ Στερολαιν δείχνουν........

    http://instagram.com/p/umOheYytve/
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1898044_784385494958216_2540216073409182002_n.jpg?oh=e7587d7891974b01d351c05f6eed9c1f&oe=54EA965F&__gda__=1420697284_ae1d77d99f7895146a747138a1e05612

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10711113_600287860075852_1599456623637550846_n.jpg?oh=716bb5f9d063ab354ace8a23db70bb75&oe=54E32CB3&__gda__=1420935170_1df9380896eb7c6440c1eeff425db657

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Είναι ο Ντειμον! Ο Στέφαν φοράει το δαχτυλίδι στο δεξι χέρι ο Ντειμον στο αριστερό! Σε αυτη τη φωτο φαίνεται καθαρα ότι είναι στο αριστερο χερι το δαχτυλίδι.

    http://instagram.com/p/uPZwpFStqT/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Συμφωνώ μαζί οποισδηποτε και να έφευγε θεωρώ οτι δεν πρέπει να γίνει 7η σεζόν δεν γίνεται και χωρις τους βασικούς και εντάξει το κακό έχει παρα γίνει η έμπνευση της έχει ελαχιστοποιηθεί στο μέγιστο που θα μπορούσε να φτάσει και κατα την γνώμη δεν πιστεύω οτι έχει να μας δώσει κάτι παραπάνω ας τελειώσει με αξιοπρέπεια όπως πρέπει και αν πάρει 7ο κύκλο εγω θα ήθελα λίγα επισοδεια μονο για κλείσιμο αλλα όχι ολόκληρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΑΑΑ!!! ΩΩΩ!!! PAULL<3!!!!!!!!!! χαχαχα.......
    PAUULLLL♥♥♥ Τί Μωρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Δώσε Ειρήνη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Πωπωπωπωπ τη παιδί είναι αυτό, τη άντρας είναι αυτός!!!!!! τον αγαπω τον αγαπω το ομολογώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Σίγουρα είναι ο Ντεημον τώρα δεν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει η επανένωση μάλλον θα θυμηθεί η Έλενα την αγάπη της για τον Ντεημον..
    Βασικά το επιβεβαίωσε η ατζουλι οτι θα έχουμε Ντελενα σε αυτό το επισοδειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10734146_891778234168467_2045623367714646978_n.jpg?oh=e3384e50248989274195c034d55d86f6&oe=54F0DC48

    Μου λείπουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Question: Do you please please have some scoop on Bamon/Stelena or Klaroline from The Vampire Diaries? —Lisa

    Ausiello: Eeny, meeny, miny… Bamon! While the two will always get on each other’s nerves, this Thursday’s episode features a lovely — albeit fleeting — moment between Bonnie and Damon that suggests they may not hate each other as much as they claim to.

    Question: Any scoop on Vampire Diaries? Preferably Caroline related? — Melissa

    Ausiello: Like most episodes, this week’s TVD will be an emotional roller coaster for Ms. Forbes, who begins the episode in her dorm room with Stefan… and in nothing but a towel! What happens next will send Caroline on a day-long journey that ends with her literally gasping for air.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Για στελένα δε λέει τίποτα τελικά ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1385324_866916883318973_8726612543118722311_n.jpg?oh=3522532fd95653910fa3662e4f3c4c1f&oe=54F39C0D

    Ο καλός αδελφός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...