Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τηλεθεαση επεισοδιου 6.04

Υστερα απο μια μικρη πλοηγηση στα social media  το μονο που εβλεπα για την πολυαγαπημενη μας σειρα ηταν ΘΕΤΙΚΑ  σχολια για τα νεα επεισοδια και πως αυτα εχουν ανακτησει  την λαμψη των season 1-4 ( αν και κατα την γνωμη μου και η μιση 5η ηταν απλα ΦΟΒΕΡΗ). Τελος σπαντων , μειωση παρατηρηθηκε στα νουμερα τηλεθεασης ,σε σχεση με αυτα της προηγουμενης βδομαδας ,αφου οπως βλεπετε και στην παρακατω εικονα 1.650.000 το  παρακολουθησαν ..πραγματικα δεν περιμενα να πεσουν (αν και ειχε και αγωνα οπως βλεπετε οποτε ειναι και αυτη μια παραμετρος πτωσης)..Κατα την γνωμη μου ηταν και αυτο ενα πολυ καλο επεισοδιο που αξιζε παραπανω αλλα κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει στα επομενα ! 

2 σχόλια:

  1. Μην περίμενουμε και παρα πολλά έπιδει έπλεκαν δυο καλα επισοδειο ο κόσμος βαρέθηκε να περιμένει και να αναρωτιέται αν θα είναι καλό η όχι το επισοδειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτήν την κατρακύλα από την 4η σεζόν μέχρι τώρα, έχει ''φοβηθεί'' το μάτι του κόσμου. Πρέπει όλοι τους να κάνουν μεγάλες αλλαγές στο TVD. Με Δράση, μυστήριο καί ότι άλλο χρειάζεται, μπάς καί αρχίσει η Άνοδος... (Από τις αρχές της 4ης σεζόν οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει πρός το χειρότερο...Έτσι θα ανέβουν τα νούμερα???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...