Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Σημαντική ανακοίνωση! Ζητάμε συντάκτες άρθρων στο blog!

Λόγο έλλειψης χρόνου το blog αναζητά συντάκτες για την καλύτερη ενημέρωση όλων σας!


Για να σας διευκολύνουμε θα χωρίσουμε τους συντάκτες μας σε κατηγορίες για να μην σας παίρνει χρόνο πολύ!

Όσοι λοιπόν θέλετε να γράφεται στο blog μας αλλά ο χρόνος δεν σας άφηνε θα διαμορφώσουμε ένα νέο σύστημα όπου θα χωρίσουμε σε κατηγορίες τα άρθρα ως εξής:



  • The Vampire Diaries News (Νέα, spoilers, promo pics επεισοδίων, promo videos, μεταφράσεις περιλήψεων, Hilights συνεντεύξεων, τα πάντα για το The Vampire Diaries)
  • The Originals News (Νέα, spoilers, promo pics επεισοδίων, promo videos, μεταφράσεις περιλήψεων, Hilights συνεντεύξεων, τα πάντα για το The Originals) 
  • Gossip - εμφανίσεις (το cast του TVD και του The Originals είναι δημοφιλείς αρκετά και έχουμε πολλές εμφανίσεις , φωτογραφίες, συνεντεύξεις αλλά και gossip news για όσους θέλουμε να τα μαθαίνουμε όλα)


Τα άτομα που θα μπουν στο Team μας θα έχουν να ασχοληθούν αποκλειστικά με την κατηγορία που θα διαλέξουν. Δεν θα τους απασχολούν οι υπόλοιπες. Με αυτό τον τρόπο ο καθένας που θα του άρεσε να είναι στην παρέα μας ως αρθρογράφος και δεν είχε χρόνο τώρα δεν θα σπαταλάει πολύ χρόνο. 



Τι πρέπει να ξέρετε; 

Δεν είναι κάτι τρομερό για όσους φοβούνται. Κανείς μας δεν ήξερε απο blogger όταν ξεκινήσαμε :) Θα είμαστε εδώ για όλους για να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε. 

Το παν για εμάς είναι η παρέα μας. Αγαπήσαμε μια σειρά και είμαστε εδώ για να σχολιάζουμε και θετικά αλλά και αρνητικά. Έχουμε το δικαίωμα να συμφωνούμε αλλά και να διαφωνούμε με όμορφο τρόπο. Δεν επιτρέπονται οι τσακωμοί και οι προσβολές ανάμεσα σε συντάκτες αλλά και σε fans/αναγνώστες μας! 

Όσοι θέλετε μπορείτε να στείλετε. Δεν έχουμε όριο. Όλοι χωράμε και ακόμα καλύτερα να έχουμε αρκετά άτομα συντάκτες για την καλύτερη ενημέρωση. Αν οι συμμετοχές είναι πολλές θα χωριστούν και οι κατηγορίες αυτές σε υποκατηγορίες και θα είναι ακόμα ποιο εύκολα. 

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΣΤΣ. 
Δεν σημαίνει ότι δεν θα γράφουμε πλέον στο blog απλά θα υπάρχουν περισσότερα άρθρα για όλους μας! 

Επίσης τα άρθρα για τα νέα επεισόδια και τις αναλύσεις τους τα κάνει πάντα  ο Lusifer εκτός εάν λείπει και τα post αυτά τα κάνω εγώ! Οι νέοι μας συντάκτες δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με αυτό.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσοι ενδιαφέρεστε να είστε μαζί μας μπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση dinos12009@hotmail.com


Στο e-mail να αναγράφονται:
Όνομα:
Gmail: 
(Είναι εύκολο εάν δεν έχετε, εξάλλου με αυτό το account θα έχετε πρόσβαση στα πάντα της Google)
Disqus Username:
(το σύστημα που έχουμε για σχόλια κάντε μια εγγραφή είναι εύκολο εάν δεν έχετε ήδη) 
Την κατηγορία που διαλέγετε όπως αναγράφονται ποιο πάνω

Μετά από αυτό θα επικοινωνήσω μαζί σας μέσω e-mail στέλνοντας τα δικά μας στοιχεία επικοινωνίας. Μετά το ΟΚ σας (οπότε πρέπει να έχετε στον νου σας το e-mail σας) θα γίνετε συντάκτες του blog.









2 σχόλια:

  1. Χθες χάζευα στο Twitter και επεσα σε αυτό εδώ ξέρεις κανείς αν αληθεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι είναι φίλες πια.Δεν τις ξαναείδαμε μαζί πουθενά,ούτε καν στο twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...