Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

"YellowLedbetter"


Και να εκει στα ξαφνικα στο τελος του επισοδειου  εμφανιζεται  μια  λεξη --->"YellowLedbetter"  και αντε οι Damon , bonnie και ολοι εμεις να καταλαβουμε τι σημαινει και τι στοιχεια μπορει να μας δωσει για την ανακαλυψη του "γνωστου-αγνωστου" που κρυβεται μεσα στην βιλα των Salvatore ....

η μεταφραση αυτων των λεξεων  δινεται ως η εξης : Κιτρινα οδηγησε καλυτερα,....κανενα νοημα...τι μπορει να σημαινει αυτο? και ποιος μπορει να ειναι αυτος που κρυβεται μεσα στο σπιτι? Για πειτε μας λοιπον την γνωμη σας. Ποιος πιστευετε οτι βρισκεται εκει μαζι τους? Καποιος  χαρακτηρας που ξερουμε αλλα εχει πεθανει??καποιος νεος χαρακτηρας? Η' μηπως τελικα δεν ειναι κανεις?(αν και δεν νομιζω να τους αφηνε μονους η julie)...απο τις περιληψεις των επομενων επισοδειων βλεπουμε οτι βρισκουν καποια στοιχεια με τα οποια οδηγουνται  στο παρελθον του damon! οποτε αυτο που εχουμε να σκεφτουμε ειναι 
1) ειναι καποιος ηδη γνωστος απο το παρελθον του? 
2)ειναι καποιος αγνωστος ο οποιος ισως γινει ο καινουργιος κακος της σειρας?
για πειτε μας τι νομιζετε?


13 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι είναι ο Kai,γιατί είπαν ότι ο μεγάλος κακός της σεζόν συνδέεται με την μυθολογία του Ντέιμον και της Μπόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλοι συφωνουν μαζι σου , απλα στο twitter υπαρχουν πολλα tweets που αναφερουν την καθριν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ήταν η Κάθριν!!! Αλλά δεν νομίζω, πέρσι είπαν ότι οι θάνατοι θα είναι μόνιμοι... Μάλλον θα είναι σίγουρα ο νέος κακός της σεζόν όπως λέει η vampire-fun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h lexi vrhke eirhnh sto teleutaio episodeio tou 5 kyklou ....den nomizw na einai ayth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Exω την εντύπωση οτι είναι καποιο καινουργιο προσωπο απο το παρελθον του damon. Και πιστευω αυτη η προταση ειχε υποθει στο παρελθον απο καποιον ισως φίλο ισως και εχθρο του damon. καπως ετσι το φανταζομαι. σαν να ειναι η προταση κλειδι . σαν τα τους λεει θυμηθητε πως σας ειπε αυτη τη προταση και θα με βρείτε! Καπως ετσι το σκεφτομαι δεν ξερω εσεις τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι άντρας δεν είναι ουτε η Λεξι ούτε η Κάθριν, αν δείτε καρε καρε το promo του επεισοδίου φαίνεται απλά δεν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι. Είναι μελαχροινός πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρουμε ποιος ηθοποιός θα παίξει τον Kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει κι άλλος ένας μυστηριώδης χαρακτήρας που θα εμφανιστεί στο 6.8,ο Mrs Parish.Ίσως υπάρχει κάποια σύνδεση με τον Kai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να είναι πατέρας του γιατί έχει ένα φυλακισμένο γιο και μάλιστα ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη φυλάκιση του ,μπορεί και να συνδέεται όμως και με τα δίδυμα το Λουκ και τη Λιβ μας είπαν οτι φέτος θα γνωρίσουμε τον αρχηγό τους μπορεί να είναι αυτός γιατί είναι και μάγος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H Arrielle Kebbel έδωσε στο Rehash τα ονόματα που ένα εξ αυτών είναι αυτός ο τύπος μαζί με τους μπέιμον... το θέμα είναι ότι δεν είναι μέσα σε αυτούς ο Κάι ούτε κανένας άλλος αντιθέτως έχει την Κάθριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από παντού διάβασα ότι είναι ένας από αυτούς δεν είναι δλδ απλές εικασίες του Rehash... υποθέτω κάτι παραπάνω θα μάθουμε από το σημερινό επεισόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...