Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

MIKAELSONS: Η Οικογένεια ενώνετε για ακόμα μια φορά στο The Originals!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Σόρυ για την απυσία άρθρων για το The Originals αλλά δύο διαχειριστές είμαστε και δουλεύουμε,, φίλοι... δεν υπάρχει πολύ χρόνος αλλά τα post για τους Αρχικούς μας θα υπάρχουν όπως πάντα ! 

OI ΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ! 



Πως βρήκε η Season Premiere την Αρχική Οικογένεια βρικολάκων;


Η Rebekah διηγείται την ιστορία της και την ιστορία της οικογένειάς της στην κόρη του Klaus και της Hayley μακριά από την NOLA! 


Θεωρώντας νεκρή την κόρη του Klaus οι μάγισσες (όσες έμειναν) και οι λυκάνθρωποι κυβερνούν τα τα τέσσερα είδη στην Νέα Ορλεάνη! 

Ο Klaus και η Hayley κρύβονται στις σκιές για τον δικό τους αληθινό θρήνο που έχασαν την κόρη τους έστω και αν δεν είναι νεκρή ενώ ο Klaus αντιμετωπίζει ακόμα την δύναμη των δαχτυλιδιών που του κλέβουν την δύναμή του κάθε πανσέληνο. 


Ο Klaus οργανώνει μια ομάδα με την βοήθεια του Elijah, της Hayley και του Marcel. Παίρνουν τα δαχτυλίδια από τους κατόχους τους, ο Klaus βρίσκει την δύναμή του ενώ οι λυκάνθρωποι πέφτουν από την εξουσία. 


Η Camile με τον Marcel περνούν το καλοκαίρι κάνοντας sex και βρίσκοντας ο ένας τελικά τον άλλον. Η Camile σε μια προσπάθεια να συμφιλιωθεί με όλα αρνείται να συμμετέχει στο οτιδήποτε μετά από την βοήθεια στον Elijah και παρατάει τον Marcel. 


Η Hayley προσπαθεί να στρατολογίσει ξανά τον δικό της λαό λυκανθρώπων σαν το μοναδικό Υβρίδιο (μετά τον Klaus και την  μετατροπή του Tyler σε άνθρωπο) που υπάρχει. 


Δεν αργούν όμως να αποκαλύψουν κάτι που τρομάζει την οικογένεια των Αρχικών.
Ο Elijah συναντάει τον αναρτημένο πατέρα του Mikael που είναι κάτω από την κατοχή της Davina ενώ η Esther με τον Finn και τον Kol έχουν αναστηθεί με την μορφή τριών μάγων.


Μέσω Flashback παρακολουθήσαμε και τον κανονικό Kol όταν ο Klaus από ζήλια που ο Elijah αγάπησε τον Marcel ήθελε να εκδικηθεί τον αδερφό του βγάζοντας το στιλέτο από τον Kol 


Ο Marcel από την άλλη φτιάχνει τον δικό του στρατό ξανά για να δώσει την δική του μάχη ενάντια σε όλους. 
To ωραίο σε όλο αυτό; Η Esther αγνοεί την ύπαρξη του Mikael στην NOLA ενώ ο Kol που τον είδε αποφάσισε να μην της πει τίποτα.

Τι θα γίνει αν η Esther και ο Mikael ενώσουν τις δυνάμεις τους; 






Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ MIKAELSON ΕΝΩΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ THE ORIGINALS!




ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! 

Πως σας φάνηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια;






pollcode.com free polls

7 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία η καινούρια επιλογή στα poll "σιχάθηκα τη ζωή μου".
    Κρίνεται απαραίτητη για τα show της Julie!lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ναι, προτείνω ακόμα μία επιλογή το : "Κλαίω και μ΄αρέσει"!!!!!!
    Και ακόμα μία : "Σάπια ντομάτα"!!!! (Πως έχουν εκεί στο Χόλυγουντ τα "χρυσά βατόμουρα"??? ε, εμείς να το "ελληνοποιήσουμε")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχαχαχα ναι ναι χρειάζεται όταν έχει να κάνει με την Τζούλι... είπα να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα γιατί αλλιώς δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έκανες,χρειάζεται!

    Βρήκα αυτό από τους klaroliners και έχω πεθάνει στα γέλια.

    http://media.tumblr.com/a88dbbcbc7fbab74aa62e23f64432325/tumblr_inline_nd138kIidE1sbij4k.jpg

    http://media.tumblr.com/62f16d10c3ac3eaa99cd3bbe28c4d192/tumblr_inline_nd13g2fX7I1sbij4k.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί πάνω απ'όλα είναι σωστή επαγγελματίας το Τζουλάκι... αχαχαχαχαχχαχαχα παναγιά μου ο θηλυκός καραγκιόζης!!! Της έστριψε τελείως η βίδα τούτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το οτι η Τζουλι βγαινει και παρακαλαει να την δουνε κατι σημαίνει...εκει να πατωσεις μωρη αχρηστη!!!μας εχεις βγαλει τα ματια με αυτα που βλεπουμε και στις δυο σειρες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελεος ρε τζουλι!
    Μας εκανες μια δυναμικη αρχη με τους οριτζιναλ παλι να αρχιζουν τα παλια με καρδιες και κεφαλια να πεταγονται και αρχισες να τ κανεις παλι χαλια
    Το μονο που με χαροποιησε ειναι οτι ειδαμε τον κολ επιτελους!(ο αγαπημενος μου)
    Αμ και αυτη η μ@λ@κι@,για τον κολ με μονο 2 λεπτα τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...