Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Μια πρώτη ματιά της Nina Dobrev ως Tatia Petrova στο πρώτο ceossover του The Originals




Όπως ανακοινώθηκε το πρώτο Crossover για το The Originals θα είναι η Nina Dobrev ως Tatia Petrova! 


H Ιστορία της Tatia που γνωρίζουμε (ή γνωρίζαμε ας πω καλύτερα) είναι η εξής!


Η Tatia Petrova μέχρι και τον τέταρτο κύκλο (που αποφασίστηκε να γίνει το Spinn Of του VD, The Originals) ήταν η Αρχική Petrova. Η ιστορία της Tatia έλεγε πως επειδή η μητέρα του Klaus χρεισημοποίησε το αίμα της για να κάνει το βαμπιρικό ξόρκι και μετά έδεσε τον Klaus με την κατάρα του να μην αποκαλυφθεί ποτέ η μεριά του λυκανθρώπου, το θέμα είναι ότι το να είσαι λυκάνθρωπος η φύση το θεωρεί κάτι φυσικό αντίθετα με το βαμπιρικό ξόρκι η Esther τάραξε την φύση για αυτό η φύση για να εξισορροπήσει το σύμπαν έφτιαχνε μετά κάθε εκατό χρόνια μια σωσία της Tatiaγια να μπορεί με το αίμα της να σπάσει την κατάρα ο Klaus και να μπορεί να γίνει λυκάνθρωπος. 

Όλα αυτά μέχρι να αποφασίσει η παραγωγή και το κανάλι ένα spinn of. Με την αποχώρηση των Originals από το Vampire Diaries έφεραν στην σειρά τον Σάιλας (σωσία του Στέφαν) και την Αμάρα η οποία έγινε τελικά η Αρχική των σωσιών όπως και ο Σάιλας Αρχικός των σωσιών του. Η φύση όμως για να διορθώσει το λάθος της Κέτσια που δημιούργησε το ξόρκι της αθανασίας και επειδή χώρισε με τον θάνατο την Αμάρα και τον Σάιλας έφτιαξε λοιπόν τους σωσίες τους κάθε εκατό χρόνια για να εκπληρωθεί ο δεσμός που η Κέτσια παραβίασε. 

Στην πέμπτη σεζόν του VD και στην πρώτη του TO κανένας δεν εξήγησε πως τελικά συνδέονται δύο διαφορετικές ιστορίες που μας παρουσίασαν με διαφορά χιλίων ετών. Φαντάζομαι πως τους ένοιαζε απλά να κάνουν το Spinn Of και τώρα που βρήκαν χρόνο και έχουν και την Έσθερ και όλη την οικογένεια των Ορίτζιναλς αποφάσισαν να μας ξεμπερδέψουν επιτέλους την ιστορία που τόσο πολύ μας μπέρδεψαν... για αυτό και σε Flashbacks θα δούμε την Nina να υποδείεται για άλλη μια φορά ακόμα μια σωσία (τώρα της Αμάρα, της Τάτια είναι... ποια είναι η Αρχική τελικά δεν ξέρω αλλά πιστεύω θα μας εξηγήσουν και για αυτό είναι το πρώτο μας crossover!

Ευχαριστούμε την σελίδα THE ORIGINALS GR που είδαμε τις φωτογραφίες

39 σχόλια:

  1. Εντάξει και επίσημα τώρα η Nina δεν έχει αφήσει κανέναν αχαμουρευτο σε αυτή την σειρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia goustaro polu pou tha einai i nina os tatia panta ithela na matho tin istoria tis kai sigoura tora tha tin mathoume!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφιάλτη βλέπω,δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα! εγω είμαι η "κανονική" VD, ξύπνα καλή μου, ξύπνα!!! χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα!!!!Το ξέρω ότι δεν είσαι εσύ!Για την σωσία μιλάω και τον Κλαους-Ελαιτζα.Τι χάλια είναι αυτα!χαχαχαχα!!δε μπορώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κατάλαβα χαχαχα!!! Αν έλεγαν crazy pants την Αμάρα την Τάτια πως πρέπει να την πούνε έτσι όπως την έχουν ξεμαλλιασμένη; Αμ ο Ελάιτζα!!!! Κακή απομίμηση του Last of the Moikans είναι χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι αχανουρευτο πλέον είμαι σίγουρη...
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασα ότι το επόμενο crossover θα είναι ο Πωλ τι λες γι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χάχαχαχα εντάξει κλαίω....
    Ενώ ο Κλαους είναι καλητερος με το Αστα τα μαλακια σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δεις θα την δούμε και guest και σε άλλες σειρές του καναλιού σε λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που το διάβασες Σοφάκι μου;Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Της βάλανε φακούς επαφής ???? Το ένα το μάτι μπλε μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το διάβασα στο FB το είπε ο ίδιος ο Πωλ σε μια ερώτηση που του έκαναν, για την ακρίβεια είπε ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την σχέση του με τον Κλαους δεν ξέρω αν ισχύει η έκανε πλακα!
    Εμένα θα μου άρεσε πάντως νομίζω είναι από τους μόνους που αξίζει να πανε πραγματικά!
    Να παει με του πει έλα μάζεψε την δικιά σου γιατί έγινε απάλευτη και δεν ξέρει ποιον θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακάρι να δούμε Στέφαν Κλάους πάλι μαζί, τούς λατρεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω να δεις πόσο θέλω να τους δώ μαζί είναι φοβερό δίδυμο μακάρι ας κάνει και κάτι καλό αυτή η Τζουλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να ισχυεί...στο κατω κατω στο ΤVD ψαχνουν να βρουν λυση για το πως θα λυσουν το ξορκι στο Μυστικ φολς και εχουν παει και εχουν ζητησει βοηθεια απο παντου εκτος απο αυτους που σιγουρα θα ξερουν...τους originals...θα ηταν πολυ ωραιο ενα τετοιο crossover να δουμε τον κλαους και τον Στεφαν ξανα μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι λέει η Julie για μελλοντικό TVD - The Originals Crossover ...

    Julie: Who would I give [to 'The Originals']? Um, I would probably give them Stefan [played by Paul Wesley]. I just really like the Stefan-Klaus relationship. They can go on a little romp together.

    Julie: Ποιον χαρακτήρα θα έστελνα στους Originals; Εμ , πιθανώς να τους έδινα τον Stefan, τον οποίο υποδύεται ο Paul Wesley. Πραγματικά μου αρέσει η σχέση Stefan-Klaus. Αυτοί μπορούν να κάνουν λίγη φασαρία μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι,εδώ δυστυχώς εννοούσε να τους τον έδινε οριστικά.Την έχω διαβάσει τη συνέντευξη και ήταν της Dries όχι της Τζούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δείτε βλέμα η Ελένα στη Καρολαιν στην τελευταία φωτο!!!!!!!!!!

    http://www.spoilersguide.com/vampire-diaries/season-6-episode-6-the-more-you-ignore-me-the-closer-i-get-photos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε θέλω να τον στείλουν οριστικά αλλά μία βόλτα θα ήθελα να περάσει από Νέα Ορλεάνη μου αρέσει πολύ η φιλία Κλεφάν και θα ήθελα να δω περισσότερα απ αυτή τη φιλία θα είναι ένα πολύ καλό κροσοβερ θα βοηθήσει και τις δύο σειρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p350x350/10696454_888273657852258_3059428037157204839_n.png?oh=8f284c971dfb06061ab329abf2075842&oe=54B8D120&__gda__=1420516112_49ad199600393fb1377291d2b70bffef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/p280x280/1653247_960992387249022_1908195584851433296_n.jpg?oh=4f7b09a3b564960b8ab9f32a95617221&oe=54B0B79D&__gda__=1421467891_3b83ce855d6b7db96d5c850e105a7385

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O Paul ειναι σχεδον σίγουρος οτι θα υπάρξει και 7 σεζον!!! Kάτι θα ξέρει!!!

    http://mtrn.gmnews.com/news/2014-10-23/Front_Page/Marlboro_native_continues_success_in_Vampire_Diari.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανονικά από την ΝΟ έπρεπε να ξεκινήσουν και αυτό γιατί τόσες μαζεμένες μάγισσες μονο εκεί υπάρχουν αυτό θα ήταν ένα καλό crossover και αν πήγαινε ο Στεφαν όλο και κάτι θα είχε και για τον Κλαους και αντίστοιχα ο Κλαους για τον Στεφαν ήταν φίλοι κάποτε και δεν το ξεχνάει κανένας από τους δυο ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Πωλ είναι πολυ αισιόδοξος για φέτος και πολυ χαρούμενος τόσο καλή πια τα είναι αυτή σεζόν;;,
    Δεν μπορω να καταλάβω έχει φυσικά αρκετό ενδιαφέρον αλλα δεν χτυπάς και παλαμάκια από την χαρά σου
    Επίσης βλέπω να είναι ο μόνος που θα παει για 7η σεζόν μαζί με τους κομπαρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρόλο που δεν χωνεύω την Έλενα όπως ήρθαν τα πράγματα δεν την κατηγορώ κιόλας δεν μπορεί η μεγαλύτερη φαν αυτής της σχέσης ξαφνικά να είναι αυτή που ερωτεύτηκε το πρώην αγόρι της κολλητές της το frenemies είναι πολυ λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ πάλι έχω την εντυπωση οτι της λέει την αλήθεια για τον Ντειμον η Κάρολαιν κι αυτο γιατί στη σύνοψη γράφει ότι η Ελένα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της!
    Βέβαια σίγουρα θα παίξει και αυτό που λές εσύ. Θα τα πάρει η Ελένα μαζί της και η Καρολαιν απο την πλευρά της θα ζηλέψει την "φιλιά" του Στέφαν και της Ελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. απο οτι θυμαμαι καθε 500 χρονια γεννιεται ενας σωσιας...κ ο κλαους ειπε οτι ηταν η αρχικη σωσιας η τατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δε νομίζω οτι της λέει την αλήθεια η Καρολάιν.Διαβασα οτι η Καρολάιν θα ζηλέψει γιατί η Έλενα και ο Στεφαν έφυγαν μαζι και μετα η Καρολάιν την ενημερώνει για τον Ενζο.Καποιοι λένε οτι επειδη η Ελενα δεν θυμάται θα αρχίσει να αναπτύσσει αισθήματα για τον Στεφαν ή τουλάχιστον αυτό νομίζει η Καρολάιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οτι θα ξεμαλλιαστουν θα ξεμαλλιαστουν σίγουρα οι δυό τους!
    Ξερεις τι δεν σχολιάσαμε καθόλου; Ότι ο Στέφαν πίνει αίμα ανθρώπου απο σακουλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μου πέρασε από το μυαλό οτι η Κάρολαιν θα της πει την αλήθεια για τον Ντεημον εγω πίστευα οτι θα ερχόμενη να αναρωτιόταν για τους λόγους που χώρισε με τον Στεφαν και πόσο λάθος είχε κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από που έπινε πριν αίμα?Εννοείς που κυνήγαγε τα λαγουδάκια;;Πάντως φαίνεται ότι το ελέγχει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτό ήθελα να σχολιάσω κι εγώ κορίτσια γιατί μου έκανε εντύπωση δηλαδή τώρα ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε με το αίμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ακριβώς. Υποτίθεται οτι ο Στέφαν έπινε αίμα ζώων και γι¨αυτο ήταν και πιο αδύναμος. Όταν η Ελένα έγινε βαμπίρ την πηγαινε στα βουνά για να την μάθει να κυνηγάει. Δεν ξεκαθάρισαν πότε το ξεπέρασε όλο αυτο το θέμα ή εγώ δεν το θυμάμαι. Όταν η Ελένα ήταν άνθρωπός έπινε λίγο λίγο απο το αίμα της για να δυναμώσει...είναι και μια απο τις ωραιότερες τους σκηνές



    http://www.youtube.com/watch?v=5uVpqtUqIZg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. άλλο ένα θέμα που δε θα μας το εξηγήσουν απ οτι φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...