Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

The Originals 2x04 "Live and Let Die" sneak peek - GREEK SUBS


Από τώρα και στο εξής όλα τα trailers και promos του The Originals σας τα βάζουμε με ελληνικούς υπότιτλους από την επίσημη ελληνική σελίδα μας The Originals GR

37 σχόλια:

  1. Και αυτό ενδιαφέρον φαίνεται σχολιασμό δεν θα βάζετε πια για τους Οριτζιναλς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε δύο επεισόδια... λόγο έλλειψης χρόνου... ήδη για τα δύο πρώτα μπήκε... μπορεί και ανά τρία επεισόδια... πάντως σίγουρα θα υπάρχουν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 2ο επεισόδιο μ΄άρεσε πολύ το the originals!!! Είχε Δράση και έγινε ένας κακός χαμός, γονείς παιδιά και αδέρφια γίνεται της τρελής. Ειδικά η Έσθερ και ο Μάικλ είναι τελικά ψυχοπαθείς γονείς, έκαναν τα παιδιά τους βρυκόλακες και μετά θέλουν να τα σκοτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://eprotoeu.mtiny.com/article.ftl?id=589956&cc=ND τη ακριβώς λέει εδώ για τον kol τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά ας με βοηθήσει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κατάλαβα καλά λέει οτι θα δούμε το Κολ σε αναδρομή στο παρελθόν στο 1914 στο επεισόδιο ξύπνημα που θα προβληθεί στις 10 Νοεμβρίου και μέσα σ αυτό το επεισόδιο θα απαντηθούν τα ερωτήματα όπως γιατί ο Κολ στράφηκε κατά των αδελφών του καθώς και γιατί ήταν μαχαιρωμένος και επίσης θα μάθουμε τη σχέση που έχει με τις μάγισσες της Νέας Ορλεάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χίλιες δυο βλακείες θα μας πουν από την καταστροφή της άλλης μεριάς πως γλύτωσε δεν θα μας πει κανένας που όταν βρέθηκε ο Ματ εκεί φαινόταν και φοβισμένος λες και δεν ξέρουμε οτι ο ένας θελει να φάει τον τον άλλον αυτό θα μας εξηγήσουν!
    Και βγήκε καλή τώρα η Τζουλο γιατί θα μας δώσει φλασμπακ με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτό τα παιδιά είναι έτσι σαικο όλα δρν φταίνε αυτά η τρελή οι γονείς τους φταίνε που τους γέμισαν ψυχολογικά αφού ήταν καθυστερημένοι σαν γονείς τόσα παιδιά τι τα ήθελαν και πανε τώρα να μας σερβίρουν οτι το μεγαλύτερο προβλα της Εσθερ είναι οτι αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Πολύ Αγάπη για τα παιδιά της.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα ντε πώς την γλύτωσε ο Κολ από την άλλη μεριά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ίσως να τα αγαπάει αλλά η αγάπη της ήταν καταστροφική και για τα παιδιά της και για την ίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10391394_891833000829657_3734274371101635294_n.jpg?oh=6b1688e0413dda43b272fd7da53d9a76&oe=54B356CE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει κάθε ανωμαλία μην την ονομάσουμε αγάπη!!
    Αν αγαπούσε τα παιδιά της δεν θα τα έκανε τέρατα γιατί αυτό θα γινόντουσαν και το ήξερε από την αρχή, και το κυριότερο από όλα ήξερε τους χαρακτήρες όλων τους αλλα τέτοια ανωμαλία που δέρνει τους γονείς τα παιδιά τι φταίνε;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις δίκιο υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δε κάνουν για γονείς και ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Έσθερ με το Μαικλ είναι εντελώς ακατάλληλοι για τα παιδιά τους δεν έδωσαν την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα που έπρεπε να δώσει ένας γονιός γι αυτό και έγιναν και τέρατα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να σου πω βρε Ειρήνη μου δεν εχω καραλαβει ακόμα τι ρόλο βαράει αυτοί οι οικογένεια από τότε που φύγανε από το Tvd εχω περδευτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς πάντως αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι οτι η σειρά βασίζεται σε μία δυσλειτουργική οικογένεια που πολλές φορές ανάμεσά τους αντί να υπερισχύει η αγάπη υπερισχύει ο εγωισμός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10703681_1522501938006450_8306861248849858802_n.jpg?oh=c81846acda8cf11c833f22fee99c32cb&oe=54AA0ECD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. vasika 8a kanoun web-series me ton kol pou 8a ksekinhsei stis 10 noembriou.den kseroume posa epeisodia,8a ekshghsoun kalutera ton xarakthra tou kai tis sxeseis pou eixes me tis magisses.etsi opws pame se ligo ka8e enas original 8a kanei k dikh tou seira.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. h esther einai mia katsarida no2.exw neuriastei polu me thn parth ths,megaluterh upokritria kai apo thn elena.xilies fores protimw ton mikael.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι ρε σύ δεν ξέρει πια τι θελει μια θελει να τους σκοτώσει τώρα τους θελει μάγους και πιάνει στο Φινάλε τον Ελαιζα για να τον βασανίσει ο καλητερος ορισμός για την λέξη μάνα τι να πω!!!
    Ο Μαικαλ τουλάχιστον είναι ειλικρινής από την αρχη να τους σκοτώσει όλους ηθελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. auto o mikael einai eilikrinhs toulaxiston,de leei agapw ton klaus alla 8a ton vasanisw gia to kalo tou opws kanei h esther me ola ths ta paidia.k eksallou auth htan pou ekane ton mikael na mishsei ton klaus apo paidi me to kolie ths,hksere oti o antras ths ektima mono th dunamh k ekane ton klaus auto pou misei o mikael,adunamo.k leei to ekane gia na mhn ginei teras,o gkomenos ths omws pou htan teras den thn peiraze?egw lew gia na krupsei tis dikes ths tis malakies to ekane!
    PS. mh me prekshgeis apla eixa kairo na milhsw gia th seira k eipa na ta vgalw apo mesa m!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα κανείς γιατί μας την παρουσιάζουν σαν την μητέρα " θύμα" που αγαπούσε τόσο πολυ τα παιδιά της που τα έκανε αθάνατα και αυτά έγιναν τέρατα!
    Τέρας είναι αυτοί που γέμισε τους πάντες με μίσος έβλεπε τον Μαικλ να μισεί τον Κλαους να τον κακαμεταχειριζετε και δεν έκανε τίποτα,
    Ο Μαικλ ήταν σκληρός έπιδει έτσι του φέρθηκε και ο μπαμπάς του και ήθελε ανθρώπους με δύναμη ,
    Για μένα η Εσθερ είναι το τέρας σε αυτήν την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφού αλλάζουν τα πάντα βρε παιδιά,μην ασχολείστε.Εδώ λέει η ιστορία που μας είπε ο Κλάους και ο Ελάιτζα στο tvd για την Τάτια,δεν ήταν η αληθινή και τώρα θα μάθουμε την πραγματική ιστορία...lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιος ξέρει τι έχουν να δουν πάλι τα μάτια μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. pisteuw oti den 8a mou aresei h istoria.autoi vevaia eipan oti prospa8hsan na mhn anairesoun auta pou eixan eipw8ei sto dinner me tous salvatore alla....h apopsh mou einai oti den 8a einai opws nomizame oti h tatia agapouse k tous duo.kleinw pws to pragmatiko love story htan elijah-tatia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έλα tvdlove,που είσαι!Δεν πολυγράφω για Originals και δεν σε πολυβλέπω πια.Ναι,φαίνεται ότι η Τάτια είχε επιλέξει τον Ελάιτζα.Τους έχει αλλάξει τα φώτα η μαντάμ.....δεν άφησε τίποτε όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην σου κάνει εντύπωση αν δείξουν οτι ο Κλαους σκότωσε την Τατια επειδη αυτη αγαπούσε τον Ελαιτζα ή οτι ήταν συνεργός με την Εστερ στο έγκλημα και ο Ελαιτζα δεν γνωρίζει αυτό το μυστικό.Προς τα εκεί το πανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα μας πει για την Τατια τώρα περιμένω πρώτα να δώ!
    Αν με ωραίο τροπο μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τι έγινε με τους σωσίες δεν θα με πειράξει καιρός είναι να τα βάλουν σε μια τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σιγά μην ήταν τόσο ανιδιοτελής και ιδανική η Τάτια και αυτοκτόνησε για να μην χαλάσει τον δεσμό των αδερφών.
    Τώρα που το σκέφτομαι,η μοναδική σωσίας που δεν ήταν μπλεγμένη με 2 αδέρφια ήταν η Αμάρα.....ΑΞΙΑ!!!!!Χαλάλι και οι τσιρίδες της που μου έσπαγαν τα αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Αμάρα ήταν η μόνη από τις σωσίες που ήξερε τι ήθελε πάντα ήθελε το Σάιλας δεν άλλαζε γνώμη κάθε ένα λεπτό βέβαια δε της δόθηκε και η ευκαιρία να βρει και κάποιον άλλον αφού η Τέσσα την έκανε άγκυρα κατευθείαν επομένως η μόνη της αγάπη ήταν ο Σαιλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχα!!!!Έχεις δίκιο!!!!Δεν της δόθηκε η ευκαιρία γιατί την έκανε άγκυρα η Τέσσα!Είχε όμως αδερφό ο Σάιλας;Ιδού η απορία.Ίσως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δε ξέρω και δε νομίζω να μας το πουν και ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. DEN POLUMPAINW VASIKA GIA AUTO...KALO AUTO P EIPES.MAKARI.KALA 8A THS KANEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Φαίνεται ότι τις λατρεύω τις σωσίες ε;Ε,είναι γεγονός λοιπόν!!!
    Η μόνη σωσίας της προκοπής ήταν η Κάθριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι ρε συ η θεά το είδωλο ήταν αυθεντική ήξερε τι ήθελε δεν υποκρινόταν σαν την Ελένα μπορεί να έπαιζε και με τα δύο αδέλφια αλλά στη καρδιά της είχε ξεχωρίσει έναν το Στέφαν μου λείπουν οι σκηνές στέφεριν και γενικά μου λείπει η Κάθριν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...