Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου Vampire Diaries 6.03 - Welcome to Paradise

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 

ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ SPOILERS!


Τελικά όλα δείχνουν πως μετά τον ψυχαναγκασμό η Elena βρήκε τον δρόμο της ενώ ο Stefan αντίθετα κάνει τις ποιο λάθος επιλογές αρνούμενος να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα. 
Από την άλλη η Caroline ξεσπάει ενώ νιώθει μόνη και εξομολογείται στην Elena ότι αγαπάει τον Stefan. 
O Matt, o Tyler, ο Jeremy, η Elena και η Caroline κάνουν την φοβερή ανακάλυψη ότι ο ψυχαναγκασμός χάνεται μέσα στο Mystic Falls και έτσι αναζητούν ένα από τα θύματα της Elena ενώ ο Tripp το νέο μέλος από τις οικογένειες των Ιδρυτών με την βοήθεια του Stefan πιάνει τον Enzo.
Στην άλλη διάσταση του Mystic Falls η Bonnie και ο Damon ανακαλύπτουν πως μαζί τους έχει παγιδευτεί και ο Kai ο νέος μεγάλος κακός της σεζόν ενώ η Bonnie ξανά βρίσκει τις μαγικές της ικανότητες. 

145 σχόλια:

  1. Ηταν πραγματι ωραίο το επεισόδιο...και συμφωνω με ολα σου τα σχολια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στεφαν ηταν καταπληκτικος!
    Καλα εκανε στον Ενζο (δεν του εκανε και λιγα ) και στο κατω κατω ο Στεφαν ειναι αυτος που θα τον σωσει και παλι.......ειμαι σιγουρη!
    Οσο για την Καρολαιν πιστευω οτι και ο Στεφαν νιωθει κατι για αυτην απλα ειναι δυσκολη περιοδο για αυτον τωρα.
    Οσο για την Ελενα της καλαρεσε ο Λιαμ και το φιλι.
    Λατρευω την Μπονι και πως υπερασπιστηκε τον Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.03
    ΜΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ - Όταν ο Alaric συνειδητοποιεί ότι η Jo δεν μπορεί να ψυχαναγκαστεί, ζητά από την Elena να ψάξει για το παρελθόν της. Αφού μαθαίνει ότι ο Enzo πιάστηκε αιχμάλωτος από τον Tripp, η Caroline γίνεται ομάδα με τον Matt και τον Stefan για να τον σώσουν προτού ο Tripp μάθει τις πραγματικές τους ταυτότητες. Έχοντας μάθει νέες πληροφορίες για το παρελθόν της, η sarah μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Tripp και εκπλήσσεται όταν βλέπει μέσα τον Matt να κάνει την δική του έρευνα. Εν τω μεταξύ η Elena έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και ο Jeremy ξεφεύγει περισσότερο, ξεσπώντας με έναν καταστροφικό τρόπο. Τέλος, ο Damon είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όταν λαμβάνει κάποια ανησυχητικά νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν του έκανε καθόλου καλά,λυπάμαι που θα διαφωνήσω.Μόνος του παραδέχτηκε ότι ήθελε να τον σκοτώσει για να πάψει να του θυμίζει τον αδερφό του και να κάνει νέα αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Ενα πολύ καλό επεισόδιο!!! Δέν το περίμενα αλλά είχε πολύ ενδιαφέρον.
    Λέγαμε πώς να αποφύγουμε την ''κλάψα'' της Ελένα και αποκτούμε της Καρολαιν τώρα. Η Ελένα αρκετα καλή μετά απο πολύ καιρό.... Μού άρεσαν Πολύ οι Bamon και χαίρομαι για την Μπόνι πού βρήκε πάλι τίς Δυνάμεις της. Όσο για τόν Ενζο του χρειαζόταν αυτό που έγινε με τον Stefan μπάς και Ξυπνήσει, που ήθελε να το ''παίξει'' και αδερφός. Αυτός ο Ενζο ήταν ενδιαφέρον χαρακτήρας στην αρχή και σκληρός!!! Τώρα τί έπαθε το παίζει καλός??? Ο Stefan έχει πραγματικό πόνο για τον αδερφό του δέν βιάζομαι να τον Κρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το επεισοδιο ηταν πραγματικα υπεροχο. Μπορω να πω οτι θυμησε το παλιο καλο tvd που ολοι αγαπαμε. Ο Ντειμον και η Μπονι απλα φοβεροι. Ειδικα η σκηνη που η Μπονι απεκτησε παλι τισ μαγικες τισ ικανοτητες απο της αγαπημενες μου. Ο Και/Ται πως στο καλο τον λενε νομιζω εχει πολλες προοπτικες να γινει ο μεγαλος κακος της σεζον που η Τζουλι αναφερει και ξανα αναφερει.Η Ελενα φοβερη σε αυτο το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ. Νομιζω οτι εχουν αρχισει να φτιαχνουν το χαρακτηρα της. Ο Στεφαν για ακομα ενα επεισοδιο δεν μου αρεσε ουτε η αντιδραση του οταν ειδε τουσ φιλους του ουτε το οτι παρεδωσε τον Ενζο σε ενα κυνηγο λιγες ωρες αφου το ειχε σωσει τη ζωη. Η Καρολαιν επιτελους παραδεχτηκε αυτο που ολοι ειχαμε καταλαβει αν και δεν βλεπει να υπαρχει ανταποκριση συντομα. Ταιλερ και Λιβ μου αρεσουν τρελα μαζι. Αρχιζει και αποκταει δραση το πραγμα και οπως εχω πει αν το χειριστουν καλα αυτη η σεζον προβλεπετε πολυ καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλο επισοδειο μπορω να πω.... Επιτελους μια ωραια Ελενα μετα απο 2 κυκλους την πρωτιμω ετσι αν και ειναι λιγο ψευτικο αφου δν θυμαται τον Ντειμον αλλα μου αρεσει περισσοτερο ετσι δν με νευριαζει,,,,
    Στεφαν:Ουτε εμενα μου αρεσε ηταν λιγο σπαστικος και εκδικητηκος αλλα τον δικαιολογω λιγο δν ηταν και λιγο αυτο που του εκανε ο Ενζο.... Ο Ματ και Ταιλερ για εναν παραξενο λογο μου αρεσουν φετος αν και στους προιγουμενους κυκλους με εκνευριζαν....Τζερεμη: αδιαφορος! Καρολαιν νομιζω πως την καταλαβαινωειναι η μονη που βλεπει τα πραγματα οπως ειναι... Νομιζω πως το παραδεχτηκε νωρις οτι θελει τον Στεφαν αλλα κλτρ για να τελιωνουμε πιο νωρις με αυτν τν βλακια...
    ***Ωραιες Στελενα στιγμε η αγκαλια μου θυμησε τν αγκαλια απο τον 5ο κυκλο οταν ο Σαιλας πηρε την θεση του Στεφαν και πηγε στην Ελενα επισης η σκηνη στο αμαξι μου θυμησε την σκηνη στα τελευταια επισοδειο του 5ου κυκλου με εκεινη την τυπησα στο οτοστοπ.Η Ελενα ζηλεψε λιγο η μου φανηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχασα Ντειμον-Μπονη απλα υεροχη εχει πολυ ενδιαφερον η ιστορια τους... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Μπονι παλι μαγισσα το πρμν απο περισυ ο Καλαι η πως σκατα τον λενε δεν καταλαβα πως βρεθηκε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτη φορά που μου άρεσε επεισόδιο εδώ κ μήνες να πω;; Εγώ λάτρεψα τον Στεφαν αρκετά απο το opening του επεισοδίου αλλα και στη συνέχεια. Καλά του έκανε του βλάκα του Ενζο. Και τι παει να πει τον έσωσε; Για τον εαυτό του το έκανε γτ ο άλλος θα τον σκότωνε κ εκείνον. Μου τη δίνει παρά πολυ ο τύπος. Ειναι εκνευριστικά ίδιος με τον Ντειμον. Μιλά κ φέρεται με τον ίδιο τροπο αλλα τον Ντειμον τον ζούμε τόσα χρονια κ τον εχουμε συνηθίσει ακομα κ όταν κάνει λάθη. Τον Ενζο δεν μπορω να τον χωνέψω. Το ειπε κ ο ίδιος ο Στεφαν οτι του θυμίζει τον αδερφό του. Πρώτη φορά μετα απο τρεις σεζόν που είδα συμπαθητικά την ελενα. Επιτέλους είδα τον Στεφαν να γελάει λίγο. Όταν ειναι με την ελενα ειναι χαρούμενος πραγματικά. Κ όσο για την Καρολαιν την αγαπάει αλλα σαν φίλη γι αυτο επέλεξε να φύγει. Μπας και γλιτώσουμε το ξενέρωμα που θέλουν ξαφνικά έρωτες στερολαιν κ μαλακιες!!!
    Είμαι περίεργη να δω τι ρόλο βαράει αυτός ο Κάι κ πως γίνεται να βρίσκεται μαζί με Ντειμον κ Μπονι. Να δούμε ποτε κ πως θα γυρίσουν κ αυτοί οι έρμοι πίσω! Η Μπονι ξανά με τις δυνάμεις της μετα απο παρά πολυ καιρό, για να δούμε αν θα καταφέρει να τους γυρίσει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το επισοδειο παρά πολυ καλό δεν βαρέθηκα στιγμή!!!
    Μπονι θεααααα επιτέλους come back έχουμε καιρό να δούμε μια ισχυρή μάγισσα!!...
    Το Μπαμον υπέροχο τέλειοι μαζί έχουν πολυ πλάκα, και ο Και όντως σαικο για πείτε μου όμως τι είναι αυτός βαμπίρ δεν είναι από ότι κατάλαβα μήπως είναι μάγος;;;
    Έλενα συμπαθητικός μετά από πολυ καιρό επιτέλους και οι σκηνές της με τον Στεφαν πολυ όμορφες ..
    Κάρολαιν καλά να πάθει δεν την λυπάμαι καθόλου θεωρώ απαράδεκτο αυτό που κάνει έλεος σιγά πια τόσο επικ αυτός ο έρωτας της για τον Στεφαν,
    Ο Στεφαν πάλι πρέπει να είναι και πολυ περδεμενος απέναντι της δεν ξέρει τι νιώθει μάλλον και το κορυφαίο σε τι σύγχυση το βαλαν να παει και να κάνει καινουρια αρχη ;; Χάχαχαχα που πας ρε καραμυτρο;; Και θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έκανε στον Ενζο
    Ο Ενζο μπορεί να είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας αλλα είναι διασκεδαστικος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To επεισόδιο ήταν πολύ καλό...πραγματικά μου άρεσε και το καλύτερο απο όλα είναι ότι ανυπομονώ να δώ το επόμενο!
    Για μένα το κορυφαίο story έιναι με διαφόρα το Baimon! Εκτός του ότι υπάρχει σασπένς σε όλο αυτό που τους συμβαίνει, βγάζουν και μια απιστευτη χημεία μεταξύ τους, η οποία ολοκληρώνεται με το απίστευτο χιούμορ του χωρίς την Ελένα Ντειμον!!!
    Η Ελένα θυμίζει κάτι απο τα παλίά, αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει η όχι όλο αυτό!! Είμαι μεπρδεμένη με την πάρτη της.
    Ο Στέφαν καλά του έκανε του Ένζο! Γύρισε για να τον σκοτώσει έτσι και αλλιώς, γιατί εκείνος σκοτωσε την κοπέλα του και κατέστρεψε την προοπτική του να ζήσει μια ήσυχη ζωή, μακρία απο όλους. Γιατί πρέπει να κρίνουμε τον Στέφαν και όχι τον Ένζο δηλαδή; Ποιός το ξεκίνησε όλο αυτό;
    Ο Στέφαν για το μόνο που θα τον κρίνω είναι η συμεπριφορά του απένατνι στην Καρολαιν. Οτι και να έχει γίνει δεν της αξίζει τέτοια συμπεριφορά.....Δεν λέω πρός Θεού να ενδώσει (μπλιαχ), αλλά σε όλους έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην έρμη την Καρολαιν βρήκε να φερθεί έτσι; Ας το έκανε στην Ελένα που του έχει ξεριζώσει την καρδια άπειρες φορές, σε αυτήν της αξίζει τέτοια και χειρότερη συμπεριφορά!
    Να αναφέρω ότι Λιβ και ταιλερ μου αρέσουν μαζί, απλά για τα δίδυμα περιμένω ένα δυνατό στορυ στη συνέχεια.
    Ο Ματ μου αρέσει αρκετά, ο Τζέρεμυ έχει ενδιαφέρον μόνο όταν βγάζει την μπλούζα του....
    Τέλος να πω ότι λάτρεψα το ότι η Μπόνυ είναι και πάλι μάγισσα....
    Ελπίζω και τα επόμενα επεισόδια να έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο είχε αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικά και κρίνουμε τον Ενζο που σκότωσε την Ιβη κανείς δεν το ήθελε αλλα πια ήρεμη ζωή μην μας τυφλώσει η αγάπη μας για τον Στεφαν, ξέρουμε πολυ καλα ότι δεν μπορούν να έχουν μια ήρεμη ζωή τουλάχιστον όχι αυτή που διάλεξε ο Στεφαν πρέπει να αντιμετώπιση την αλήθεια γιατί αυτός είναι σε χειρότερη άρνηση από όλους για ότι έχει συμβεί!
    Δεν είναι λύση να σκοτώσει τον Ενζο γιατί είναι το μονο πράγμα που του θυμίζει τον άδελφο του!
    Όσο για την συμπερηφορα του προς την Κάρολαιν μάλλον καλα της κάνει γιατί έχει καταλάβει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλλον δεν θέλει να της δίνει ελπίδες γιατί την αγαπάει και δεν θέλει να την πληγώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι θελει να τον σκοτώσει γιατί του θυμίζει τον αδελφό του το θεωρείς φυσιολογικό;;;
    Το γεγονός ότι ο Ενζο σκότωσε την Ιβη ναι ήταν λάθος αλλα σιγά ας ηρεμήσει και ο Στεφαν λίγο ξαφνικά έγινε τόσο κακός?? όταν ο αδελφός του που μισούσε τόσο σκότωσε την Λεξι ούτε που αντέδρασε και τώρα ξαφνικά να κάνει τέτοια αλλαγή όχι δεν του παει ο Στεφαν είναι ανθρώπινος γι αυτό τον αγαπάμε αλλα μνησικακος δεν υπήρξε ποτε!
    Και ο Ενζο είναι διασκεδαστικος γι αυτόν τον λόγω γιατί μοιάζει με τον Ντεημον και φαίνεται γιατί ακριβώς ήταν φίλη ο ένας είναι διμιουργημα του αλλού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνω ότι ο Στέφαν ζεί σε άρνηση και ότι δεν μπορεί να έχει ήρεμη ζωή, αλλά αυτο επέλεξε να κάνει και ποιός είναι ο Ένζο που θα τον κρίνει!!! Να κοιτάει τα χάλια του και να αφήσει τον Στέφαν ήσυχο!
    Και να έχει καταλάβει ο στέφαν ότι η Κάρολαιν τον αγαπάει, θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει διαφορέτικα...πχ να μην την αγνοεί τελείως , αλλά να μην της δίνει και ελπίδες. Πάντως απο το πρόσωπο του στις σκηνές που είναι μαζί, φαινεται ότι τον πληγώνει αυτό που της κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σίγουρα ο Ενζο δεν είναι τίποτα για να τον κρίνει αλλα δεν αξίζει του Στεφαν να καλύπτει τον πόνο του ξεσποντας η σκοτώνοντας τον δεν είναι του χαρακτήρα του,
    Αλλα και ο Ενζο μπορεί να νιώθει με την σειρά κάποιες ένοχες για τον θάνατο του Ντεημον γι αυτό να αντιδράσει τόσο παρορμητικά μην ξεχνάμε ότι και ο Ενζο είναι ένας δύσκολος άνθρωπος όπως ο Ντεημον και οι μέθοδοι του για να πετύχει τον στόχο του είναι λίγο παρατραβηγμενες.
    Και εγω βλέπω ότι είναι πολυ πληγωμένος που της φέρεται έτσι αλλα και τι να κάνει;;
    Ξέρει πολυ καλα ότι ακόμα και να της πει ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί μονο που θα περνούν χρόνο μαζί αυτό θα της δίνει ελπίδες, η ισως στην τελική να νιώθει και αυτός κάτι και να μην μπορεί να εκφραστεί σωστά.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεωρώ ότι όλο αυτό με την αλλαγή συμπεριφοράς του Στέφαν, το κάνουν γιατί ήταν ο μοναδικός που όλοι λέγανε ότι είναι το καλό παιδί που τρέχει για όλους και πρεπει να τον τσαλακώσουν λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε σύ να τον κάνουν πιο δυναμικό αλλα όχι απάνθρωπο εμένα μ αρέσει και έτσι απλά δρν του παει εξάλλου γι αυτό τον αγαπάμε γιατί είναι καλός...
    Δεν τον τσαλακωμουν τον αλλοιώνουν αυτό δεν θέλω να δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που ακριβως φαινεται στο σχολιο μ να λεω οτι καλα του εκανε που θελει να τον σκοτωσει επειδη του θυμιζει τον αδερφο του; Πουθενα. Ειπα καλα του εκανε γτ δεν τον χωνευω. Γτ δν μ αρεσε που σκοτωσε την Αιβι κ γενικα δν μ αρεσει που εχει γινει κλωνος του Ντειμον κ συμπεριφερεται οπως ο Ντειμον κ γι'αυτο το λογο ο,τι κ αν κανει εσεις οι φαν του τον συγχωρειτε. Αν θελετε 2 χαρακτηρες με την ιδια προσωπικοτητα τοτε μπραβο.Εγω τον Ντειμον γνωρισα κ αγαπησα (για να μη νομιζεις οτι ειμαι φαν του Στεφαν. Παλια ημουν αλλα τωρα στηριζω κ τα 2 αδερφια). Αυτο που μου τη δινει ειναι που ενω ο Ντειμον εχει κανει τα χιλια μυρια λαθη (κ τωρα κατ'επεκταση κ ο κλωνς του) τον συγχωρειτε παντα ενω τον Στεφαν οτι κ αν κανει πεφτετε να τον φατε. Αυτο που εχετε 2 μετρα κ 2 σταθμα να το κοιταξετε.Και στο κατω κατω ο Στεφαν τον αγαπαει τον αδερφο του κ το εχει δειξει παρα πολλες φορες.Εχω αναφερθει σε αλλο ποστ κ δε θα το επαναλαβω. Το γεγονος οτι ειπε οτι θελει να τον σκοτωσει γτ του θυμιζει τον αδερφο του σημαινει οτι ποναει παρα πολυ που τον εχει χασει κ επειδη ο Ενζο ειναι ιδιος τον μισει γτ ξερει πως δε θα παρει ποτε τη θεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι οσο για τη Λεξι ο Στεφαν δε θα σκοτωνε ποτε τον αδερφο του. Στην προκειμενη περιπτωση (θανατος της Αιβι) ο Ενζο δεν ειναι αδερφος του αρα γτ να μην αντιδρασει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδια πρεπει να σταματησετε να κατακρινετε τον Στεφαν......ΕΛΕΟΣ!
    Οταν σκοτωνε ο Ντειμον ή ακομα και ο Ενζο αβερτα αθωους δεν ακουσα τοσο κραξιμο.
    Καλα κανει ο Στεφαν και αντιδραει οπως θελει και ακομα καλυτερα κανει που θελει να κανει καινουργια αρχη.......τοσα χρονια που σωζει τους παντες τι καταφερε;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οταν ο Ντειμον σκοτωσε την Λεξι ο Στεφαν αντεδρασε και πονεσε για δες το επεισοδιο ξανα.
    Ο Στεφαν ποναει με τον δικο του τροπο.
    Ο Στεφαν παντα ηταν και θα ειναι ο ηρωας της σειρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Για τον Ντειμον ποτε κανεις δεν νοιαστηκε που σκοτωσε τοσο κοσμο. Ο Στεφαν δλδ τι θα πρεπει να ειναι διαφορετικος; Βρυκολακας ειναι κ αυτος κ εχει σκοτωσει. Ολοι εχουν σκοτωσει. Μη ξεχναμε οτι ο Στεφαν υπηρξε κ ripper. Υπαρχει δλδ κ αυτη η πλευρα του αρα γτ τρελαινεστε οταν κανει κατι λαθος; Δεν εχει το δικαιωμα δλδ; Μονο ο Ντειμον εχει license to kill??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Ενζο μπορεί να είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και να σκοτωνει κοσμο και κοσμακι αλλα ο Στεφαν ειναι ο απαραδεκτος της υποθεσης.....ωραια και τι εγινε που σκοτωσε την κοπελα του;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδια θα δειτε οτι ο Στεφαν θα ειναι ΠΑΛΙ αυτος που θα σωσει την κατασταση.....Υπομονη μην τον κατακρινετε αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πότε κατέκρινα εγώ προσωπικά τον Στέφαν που είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες;Δεν φοράω παρωπίδες όμως και με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα πάντα σε ένα χαρακτήρα.Αυτός ο Στέφαν δεν είναι ο Στέφαν που εγώ αγαπάω.Κάνει πολλά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ο Στέφαν είχε σκοτώσει την Andie ,την κοπέλα του Ντέιμον.Ηρεμήστε παιδιά.Ο Στέφαν δεν είναι ούτε καλύτερος από οποιοδήποτε άλλο βαμπίρ,ούτε χειρότερος.Είναι το ίδιο.Όλοι έχουν τους λόγους τους που κάνουν κάτι.Τώρα δεν είναι ήρωας πάντως.Κοιτάει την πάρτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτός ακριβώς.Ας τον κάνουν δυναμικό,αλλά όχι απάνθρωπο.Και μάλιστα έδωσε και εντολή να τον βασανίσουν τον Ένζο,ο οποίος τόσα χρόνια στο κελί βασανίστηκε όσο ο Στέφαν δεν βασανίστηκε ποτέ του.Αλλά ο Στέφαν είναι πάντα το αθώο θύμα για μερικούς φαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τωρα εχει πεθανει ο αδελφος του και ειναι σε καποιο ειδος αρνησης.....αρα δεν κοιταει την παρτυ του.
    Η Ελενα κοιταει την παρτυ της, ο Ματ, ο Ται, ο Τζερεμυ....αυτοι κοιτανε την παρτυ τους αρα γιατι οχι και ο Στεφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kai nai kuries kai kurioi eftase h mera pou den exw dei to epeisodio ap tin stigmi pou vgike....egw pou kathomouna ksupnia k to evlepa ta ksimerwmata ...to kataferane k auto ...ti na pw exw ksenerwsei para polu k mono pou vlepw to vd pleon eite promo fwto stin arxiki m eite trailer mou rxetai na kserasw pragmatika ...de mporw na dw tpt pia me enoxloune ola stin seira ...oloi oi xaraktires exoune ginei ekneuristikoi....k to storu mexri twra tis 6 season ap auta ta liga pou xw dei de leei k tpt...toulaxiston perisi tetoio kairo vlepame silas kai ketsia xilies fores kalitera mexri k auto pio endiaferon itane ap tis malakies pou deixnoun fetos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγώ το ξέρω ότι είναι σε άρνηση ο Στέφαν και το έχω πει από τους πρώτους.Δεν σημαίνει όμως ότι δικαιολογώ τα πάντα στην συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και υπόψιν ότι δεν πέθανε ο αδερφός του Ματ και του Τζέρεμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Στεφαν περναει ασχημα και αν κανει καποιο λαθος ειναι γιατι ποναει και δεν το παραδεχετε.....δωστε του λιγο χωρο και χρονο.
    Η Ελενα σκοτωσε τοσο κοσμο για να εχει παρεσθησεις γιατι αυτη δεν ειναι λαθος.
    Ο Ενζο σκοτωνει για πλακα αυτος γιατι δεν ειναι λαθος.
    Επισης ο Στεφαν θελει να σκοτωσει τον Ενζο γιατι σκοτωσε την κοπελα του γιατι τοσο καιρο δεν ασχολιόταν μαζι του.
    Οσο γι' αυτο που ειπε οτι του θυμιζει τον Ντειμον προφανως ενοουσε την παρουσια του Ντειμον, του αδελφου του,που θυσιασε αρκετα για εκεινον (αφου ηταν κολλητοι) και οχι τον Ντειμον σαν χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί νοιάστηκε ο Στέφαν για την κοπέλα του;Άλλον έστειλε να την εξαφανίσει,ούτε καν ο ίδιος δεν την έθαψε.Κοροιδευόμαστε τώρα;Αφού μόνος του παραδέχτηκε ότι ο μόνος λόγος που ήθελε να σκοτώσει τον Ένζο είναι για να μην του θυμίζει τον αδερφό του.Χίλιες φορές ρίπερ να τον είχαν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κολλησες εσυ με αυτη τη φραση. Εδωσα προηγουμενως μια εξηγηση για το τι εννοουσε ο Στεφαν οτι του θυμιζει τον αδερφο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οσο γι' αυτο που ειπε οτι του θυμιζει τον Ντειμον προφανως ενοουσε την παρουσια του Ντειμον, του αδελφου του,που θυσιασε αρκετα για εκεινον (αφου ηταν κολλητοι) και οχι τον Ντειμον σαν χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν ήθελε να τον σκοτώσει για την κοπέλα του.Μην τα ξαναλέμε.Θα του δώσω χρόνο αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει και να μου αρέσει;
    Γιατί λίγο θάψιμο έχει φάει η Έλενα σε αυτό το μπλογκ και όχι μόνο;Αλλά τότε δεν είχε κανένας πρόβλημα.Η ευαισθησία εδώ αγγίζει μόνο τον Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ναι,το ξέρω τι εννοούσε.Ο Ενζο του υπενθύμιζε ότι πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει για τον αδερφό του.Δυστυχώς όμως δεν το κάνει καλύτερο γιατί πριν λίγο ο Ένζο του έσωσε την ζωή.Και του ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν θέλει να τον σκοτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Για ποιο λογο πιστευεις οτι ηθελε να τον σκοτωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβω την ίδια φράση;Το είπε μόνος του.Ο Ένζο του υπενθύμιζε ότι πρέπει να συνεχίσει να ψάχνει για τον αδερφό του και ο Στέφαν αυτό δεν το ήθελε.Ήθελε να συνεχίσει την ψεύτικη ζωή που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μάλλον αστειεύεσαι.Ειδικά σε αυτό το μπλογκ έχει πέσει το θάψιμο στον Ντέιμον γιατί οι φαν του Στέφαν είναι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οχι δεν θελει να τον σκοτωσει απλα να τον κανει συνεχεια δυστυχισμενο......να του καταστρεφει συνεχεια την ζωη και ο Στεφαν θα πρεπει να κανει την κοτα και να το ανεχτει γιατι ειναι ο κολλητος του Ντειμον.
    Καταλαβαινω οτι ο καθενας σιπαρει αυτον που θελει αλλα να βλεπουμε τι ειναι λαθος και τι ειναι σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Του εσωσε τη ζωη; Το παλουκι θα μπορουσε να στοχευε τον ιδιο τον Ενζο. Μηπως εσωσε το δικο του τομαρι;; Λεω εγω τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποσο λαθος κανετε....
    Αν ο Στεφαν ηθελε να συνεχισει την ψευτικη ζωη του θα ειχε εξαφανιστει και κανεις δεν θα τον εβρισκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν θέλει να του καταστρέψει τη ζωή.Θέλει να τον πιέσει να συνεχίσει να ψάχνει για τον Ντέιμον.Τι στο καλό,άλλη σειρά βλέπουμε;
    Αν ο Στέφαν έκανε τη ζωή του μακριά από όλους,αλλά έψαχνε και για τον αδερφό του ταυτόχρονα,κανείς δεν τον πίεζε.Αλλά αυτός δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να τους πει ότι σταμάτησε να ψάχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οχι σοβαρα μιλαω. Στο μπλογκ ειχα να μπω απο τον καιρο που ολοι βριζανε τον Στεφαν γτ ηθελαν Ντελενα. Οι φαν του Στεφαν ειναι περισσοτεροι; Γτ σε οποιο σαιτ μπαινω κ βλεπω σχολια δεν ειδα κατι τετοιο. Ολο για τον Ντειμον μιλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μα είχε εξαφανιστεί.Έβαλαν μάγισσα για να βρούνε που βρίσκεται.Πως αμφιβάλλεις για πράγματα που τα είπε ο ίδιος ο Στέφαν,μου κάνει εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Να ειδοποιηση τους αλλους γιατι;
    Τον πηρε κανεις τηλεφωνο να δει πως ειναι ψυχολογικα και πως τα καταφερνει εκτος απο την Καρολαιν.
    Η Ελενα ειναι μεγαλη κοπελα, δεν μπορει να εχει την απαίτηση ο ΣΤεφαν να τρεχει απο πισω της.
    Ακριβως απο μονος του ηθελε να ψαξει τροπο να φερει τον αδελφο του πισω για παρτυ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. σιγουρα νιωθει κατι ο Στεφαν απλα ειναι πολυ νωρις ακομα για ερωτες και τετοια...παλι λαθος timing διαλεξε η Καρολαιν...αλλα οπως ειπε και η Dries...ειναι το αργο χτίσιμο της σχεσης τους...(ειδες ποσο ωραια λογια του ειπε του Στεφαν στο τελος στο δασος?)εγω παντως δυστυχως το βλεπω το steroline...ερχεται...επισης η Καρολαιν μου θυμιζει παλι σεζον 1...σαν να εχει γινει παλι σπαστικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μιλούσε μόνο με τον Αλάρικ και ούτε σε αυτόν δεν είπε ότι σταμάτησε να ψάνει.Μόνος του το κατάλαβε ο Αλάρικ.Αφού δεν ήθελε να τον βρούνε,τι μου λες τώρα;Να ειδοποιήσει ότι σταμάτησε να ψάχνει για να ψαξουν οι άλλοι.Τελοσπάντων,εγώ έχω άλλη άποψη.Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να λέτε πόσο καταπληκτικός ήταν ο Στέφαν και πόσο υπέροχα φέρθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ποιο αργό χτίσιμο ρε παιδιά;Όταν είδε την Καρολάιν πήγε να φύγει ενώ με την Ελενα χαμογέλασε διάπλατα και την αγκάλιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και εσυ μπορεις να λες ποσο δικιο εχει ο Ενζο να καταστρεφει την ζωη του Στεφαν επειδη υποσχεθηκε στον Ντειμον να εχει μια αιωνιοτητα μιζεριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλά κρασιά.Εγώ σε αντίθεση με σένα,είμαι φαν και του Στέφαν και του Ντέιμον και του Ένζο.Άρα αυτομάτως πιο αντικειμενική γιατί έχω γράψει για όλους κατά καιρούς,τα θετικά τους και τα αρνητικά τους.
    Ποια ζωή του καταστρέφει;Την ψεύτικη δουλεύοντας στο συνεργείο και παριστάνοντας ότι είναι άνθρωπος;οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. η Dries το ειχε πει σε μια συνεντευξη της οτι θα ειναι αργο το χτισιμο για το στερολαιν...και εμενα μου φαινεται παντως οτι ο Στεφαν στο τελος θα ενδωσει...τωρα το αν θα κρατησει δεν το ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ευτυχώς είπε slow built και όχι slow burn.Ελπίζω να έχει τελείωσει και η σειρά μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μακαρι ρε συ...δεν το θελω το στερολαιν με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ !!!!
    Ακόμα και μέσα στην τρέλα του φρικιαστικού "ειδυλίου" Καρολάιν+Στέφαν που πάνε να μας "πασάρουν", ακόμα και με τον βλάκα τον Ένζο -που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μας παίζουνε ακόμα αυτόν τον "χαρακτήρα" και που δεν μ' αρέσει καθόλου- ακόμα, ακόμα και με τον Στέφαν που τον καταντήσανε......."κάπως" (βέβαια ευελπιστώ να έρθει στα "συγκαλά" του γρήγορα), το επεισόδιο μου άρεσε πολύ-προς μεγάλη μου έκπληξη- και μπορώ να πω πως έχω κάποιες μικρές(προς το παρόν) ελπίδες για τον έκτο κύκλο!!! Αποφάσισα να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ (γαϊδουρινή βεβαίως, βεβαίως) για να δώ πως θα το εξελίξουνε το "πράμα"!!!!! Μακάρι να τους φωτίσει ο Θεός και να σωθεί έστω κι αυτή η απειροελάχιστη "αξιοπρέπεια" που τους έχει μείνει, καθώς επίσης και τα δικά μας εγκεφαλικά κύτταρα (προσωπικά, στην ηλικία μου, δεν με παίρνει να κάψω κι άλλα)!!!!!!

    @ vampire-fun! : Κάτσε να φτύσω κι εγώ να μην το ματιάσουμε το TVDάκι μας.....ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ !!! "Στα όρη στ' άγρια βουνά", ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ "Στα καταβάθια της θάλασσας, εκεί που δεν λαλάει πετεινός" !!!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ....κουνιέμαι κι απ' τη θέση μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ρε παιδιά κάτι άσχετο έχει κανείς πρόβλημα με το μπλογκ σήμερα δεν μπορω να δώ τα σχόλια από τον υπολογιστή...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν είπε ότι ο Στεφαν είναι απαράδεκτος που αντέδρασε αλλα μην τρελαθούμε κιόλας σιγά την Ιβη και σιγά την αγάπη που της είχε για να σκοτώσει κι άλλους εδώ δεν έχει σκοτώσει άλλους που έπρεπε δεν είναι ο Στεφαν αυτός όσο και να μην το βλέπεις δεν θέλω να σε πληγωσω αλλα ότι τον κάνουν να φαίνεται μαλακά δεν το βλέπεις ο Ενζο είναι το πρόβλημα σου;;;
    Ο ΕνΖο είναι ηλίθιος και το ξέρουμε όλοι αλλα όχι να τον βασανίζουν και να τον σκοτώσουν έτσι κι πληροφοριακά ο Ενζο έχει σκοτώσει πολυ λιγότερους από ότι ο αγαπητός Στεφαν,
    Και μην ξεχνάμε ποσά βασανιστήρια του έχουν κάνει αλλα όλες οι Στελενες έχετε φρικτά ρεί πια και δεν ξερεται με ποιον να τα βαλεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κάνεις λάθος... το κράξιμο που έφαγε ο Damon που σκότωσε την Lexi δεν το έφαγε ούτε η Elena δυο σεζόν που ήταν απόλυτα εκνευριστική... απλά ο Damon πάντα έλεγε τι είναι... από τους πρώτους ήμουν που είπα ότι καλά κάνει ο Στέφαν και επιτέλους κάνει την ζωή του αλλά αυτά που κάνει δεν είναι σωστά... δεν προχώρησε βρίσκετε σε άρνηση... εγώ θέλω ο Στέφαν επιτέλους να προχωρήσει και να φύγει από εκεί και να είναι μια χαρά να κάνει την ζωή του ΑΛΛΑ όχι με αυτόν τον τρόπο... αυτό είναι ένα καθίκι... και στο κάτω κάτω κάνει αυτό που έκανε και ο Damon σκοτώνει για να μην υποκύψει στα συναισθήματά του... οπότε εγώ αυτόν τον Στέφαν ναι τον κατακρίνω... όχι την επιλογή του να φύγει... ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ το αξίζει... τον τρόπο που το κάνει δεν βρίσκω σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πολυ ωραίο επεισόδιο ! Και πιστεύω πως αρχίζει να βελτιώνεται και ο χαρακτήρας της Elena ! Επίσης θα σπάσω τη μούρη ου Stefan είναι η δευτερη φορα που κάνει την Caroline να κλάψει ! Δεν το κατηγορώ ή κάτι τέτοιο , αλλα φέρθηκε πολύ σκατα στην Caroline ! Ήταν πάντα εκεί για αυτον και απλα την ξεγραψε έτσι ! Πολύ βλακεια ! Η Caroline ήταν αυτη που του στεκόταν συνέχεια και τώρα της φέρεται λες και είναι σκουπίδι ! Αυτο είναι άθλιο ( χωρίς παρεξήγηση αποψη μου ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν τον κατακρίνουμε και ότι δεν θα σώσει την κατάσταση αλλα αυτό που το κάνανε είναι τραγικό τον κάνανε υποχθονιο και ψεύτη γιατί τέτοια αλλοίωση χαρακτήρα μπορείς να μου πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλα να πάθει η Κατολαιν γιατί έγινε το ηλίθιος ανασφαλή κοριτσάκι της πρώτης σεζόν τι βλακείες είναι αυτές ειδικά τώρα αφού διώχνει όσους την εγαπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. E den boro na lipitho ton enzo den exi diksi kanena simadi pu birei n me eusthitopiisi mono s ekino t episodio me tin kopela tou...akai ota ton afise o kolitos tou na kaei....kai lgondas oti o enzo vasanistike stinmizeri zwh tou perisotero ap ton steffan kai oti emis oi fans tou ton thewrume athoo thima na su thimisi iti edo kai eki xronia vlepume oloi mas tin idia sira opote to athoo thima pu les eci ego to lew kalos eusthitos kai poli xtipimenos ap tin zwh kai mes stin distixia exei perasei ta pandina.kai ripper pu xanaegine(k g n leme tin alithia dxedon s olus arese afti i ekdoxi tou ) g swsi kapion to ekane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεν ζήτησε κανείς να λυπηθείτε τον Ένζο.Εξάλλου είναι φύσιν αδύνατον για μερικούς φαν που λυπούνται μόνο τον Στέφαν και κανέναν άλλον.Να αναγνωρίσετε πάντως ότι ο Στέφαν φέρεται σαν καθίκι και όχι σαν καλός και ευαίσθητος,θα το περίμενα.Και όταν φέρεται με τον ίδιο τρόπο για να σκοτώσει τα συναισθήματα του,όπως ακριβώς ο Ντέιμον,δεν βλέπω σε τι αυτό κάνει καλύτερον τον Στέφαν και πρέπει να έχει περισσότερα ελαφρυντικά.Τον Στέφαν τον αγαπάμε γιατί είναι ειλικρινής και καλοσυνάτος.Εδώ όμως δεν είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δηλαδή ότι μας ενοχλεί το βασαανιζουμε και το σκοτώνουμε και αυτό μας κάνει αξιογαπητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Λοιπόν παιδιά! Ήρθε η ώρα και για το δικό μου σχόλιο...
    Πρώτα να ενημερώσω ότι τα poll για το αν το επεισόδιο ήταν καλό κτλπ που όπως προσέξατε λείπει από τα ποστ για σχολιασμό θα μπεί σε ένα ποστ μετά και το 5ο επεισόδιο για όλα μαζί....


    ΛΟΙΠΟΝ...
    Εμένα παιδια το επεισόδιο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!
    Επιτέλους, επιτέλους... φτου φτου φτου οκ σαν τις αλησμόνητες σεζόνς δεν είναι αλλά μου άρεσε πολύ...


    Η Elena δεν ήταν καθόλου εκνευριστική. Μου άρεσε η πλοκή του επεισοδίου πάνω της τώρα που ξέχασε τον Damon. Δεν κλαψουρίζει, δεν την κυνηγάει κανείς (ακόμα). Επίσης συγκινήθηκα με την κίνησή της να μαζέψει την παλιοπαρέα και να πιουν σφηνάκια ζελέ... και πληγώθηκα όταν την είδα να αντιλαμβάνεται πως τίποτα ποια δεν είναι το ίδιο και όλοι προχώρησαν την ζωή τους ξεχωριστά (είναι κάτι που συμβαίνει και σε εμάς όταν συνηδιτοποιούμε μετά από λίγα χρόνια πως οι παλιοί μας φίλοι πλέον έχουν προχωρήσει την ζωή τους, όπως και εμείς και νοσταλγούμε τις μέρες μας μαζί και θα κάναμε τα πάντα για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω).


    Στέφαν... Στέφαν... ήμουν από τους πρώτους που είπα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ αλλά μην γίνεσαι κόπανος ρε φίλε... εε όχι είναι για κράξιμο... τι είναι αυτά που κάνει... αυτός δεν είναι ο Στέφαν... δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν προχώρησε απλά υπεκφεύγει την ζωή του... είμαι μαζί του στο να κάνει την ζωή του αλλά να βρει άλλον τρόπο ρε παιδιά... και όσοι κράζετε εμάς που τον κράζουμε γιατί δεν κράξαμε για τόσους θανάτους τον Ντέιμον να σας θυμίσω ότι το κράξιμο που άκουσε ο Ντέιμον από όλο το Fandom όταν σκότωσε την Lexi δεν το ακουσε κανείς άλλος χαρακτήρας της σειράς και στο κάτω κάτω ο Στέφαν φέρεται τώρα ακριβώς σαν τον ντέιμον σκοτώνει για να υπεκφύγει τα συναισθήματά του... Ο ντέιμον όμως αυτός είναι... ο Στέφαν δεν είναι αυτός... τώρα αν θέλετε τον Στέφαν έτσι τι να σας πω...εγώ πάντως θέλω τον παλιό και ας κάνει την ζωή του και στην Ανταρκτική με τους πιγκουίνους...


    Caroline έχεις κοπελιά βρεθεί σε αδιέξοδο και σε νιώθω... η Caroline είναι η μόνη που τελικά κοιτάζει την αλήθεια κατάματα και προσπαθεί να προχωρήσει με όλες τις τις μνήμες και χωρίς να σκοτώνει... και να τα παρατήσει όλα την καταλαβαίνω...


    Matt, Tripp, Jeremy, Tyler... Τα παιδιά αυτά τα βρήκαν σκούρα με τον Tripp (το γεγονός ότι η Τζούλι δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο και να επαναλάβει το όλο θέμα των Ιδρυτών οικογενειών είναι τελείως fall για εμένα) αλλά τι να κάνουμε... τουλάχιστον το πάει καλά μεχρι τώρα... Ο Matt νιώθει προδομένος που γινότανε ένας κυνηγός χωρίς να το ξέρει... ο Jeremy τώρα συνέρχεται από την κοσμάρα του... αναμένουμε ο Tyler που προφανώς θα σπάσει την κατάρα ξανά... εεεε άντε να δούμε τι θα δούμε...


    Bamon... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!
    Πρώτα από όλλα χαίρομαι που επιτέλους η Bonnie είναι μάγισσα ξανά. Δεύτερον έχουν απίστευτη χημεία ο Ian με την Kat... σε σημείο που θέλω να δω ένα bamon Bromance και μετά την επιστροφή τους στην κανονική διάσταση του Mystic Falls. Εϊναι πολύ καλό δίδυμο και ελπίζω να το κρατήσουν.


    Kai ... τελικά η Arrielle Kebbel που την αγαπώ πολύ πολύ μας ξεγέλασε... ο Kai είναι παγιδευμένος μαζί τους... πήγε να σκοτώσει τον Damon αλλά τελικά το έκανε για να κάνει μαγεία η Bonnie (αν θέλουμε τον πιστεύουμε) και τι στο διάολο είναι ο Kai? άνθρωπος, ταξιδευτής, μάγος βρικόλακας; Αυτό το στόρυλαιν με κρατάει γερά στην σειρά.


    Γενικά φαίνεται πως η σειρά πήρε τα πάνω της επιτέλους και το ένα επεισόδιο γίνεται καλύτερο από το άλλο. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Apo ti feneai ime ap tus ligus pu me aise adiafori to epsodio ...to mono p axizei g mena ine na do pos tha figun apo kei oi bamon...exun plaka pandos mazi ...i elena emena den mu thimizei katholu tin palia elena apla vlepi mia pseutiki kopela p ine ston kosmo tis me ta jelly sfinakia tis..kai pu tin evalan me to brazil den nomizo n voithise se kati...afto pu kanunm tin xaraktira tu stefan ine gelio dld ti gia pio logo n theli kapios na katastrepsi enan tetion xaraktira me tosus fan??( juliee)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Επιτέλους Dino πες τα γιατί σαν να μην βλέπουν πια μερικοί μπροστά τους θα συμφωνήσω απολυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μπορεί και να μην μας ξεγέλασε ακριβώς η Kebbel.Ακούγονται εικασίες ότι μπορεί να εμφανιστεί κάτι σχετικό με την Κάθριν εκεί.
    Κατά τα άλλα,τα είπες τέλεια.Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ναι όταν το κάνει ο Ντειμον ειναι σωστό ενώ ο Στεφαν λάθος. Οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Και όλοι αυτοί οι αθώοι που σκότωσε ο Ντειμον δεν πειράζει ε γιατί ο Ντειμον ειναι αξιαγάπητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ναι και εγώ έτσι διάβασα... μπορεί να δούμε Κάθριν σε flashbacks ή απλές αναφορές... είναι η μόνη εποχή που δεν ξέρουμε τι σκατά έκανε η Κάθριν (όλες τια άλλες τις εξάντλησε το Τζουλάκι αχαχαΧΑ) άντε να δούμε... είναι το καλύτερο στορυλαιν για φέτος μέχρι τώρα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. I inNai akrivis k an paratiris ta sxolia se kanenan dn aresi aftos o stefan oloi oi fan tousandismenoi ine ala min xexname k ola ta ipolipa pu exei kani etsi?? Apla twra vrikan poloi fan eukeri na ton thapsun opote afto ine gelio dn arxise i sira prin tri vdomades tn vkepume edw k eksi xronia opote as min xexnam ti ine o kathenas tus...dn lew oute emena maresi afti i ekdoxi tou alla dn xexnaw k t exi kanei kai nai o stefan ipirxe poles fores thima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ποτε προλάβαμε να γνωρίσουμε κ τον Ενζο για να ξέρουμε πόσους σκότωσε; Δεν γνωρίζουμε τπτ για το παρελθόν του εκτός απο τα χρονια που ηταν στο κελί με τον Ντειμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δεν κατάλαβες τι λέμε... δεν είπε κανείς ότι ο Ντειμον είναι σωστός που το κάνει... ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ... τρώει κράξιμο αλλά το λέει εδώ και εξη χρόνια... όταν νιώθω κάτι έντονο σκοτώνω για να μην παραδοθώ στα συναισθήματά μου... ο Στέφαν τώρα κάνει το ίδιο ακριβώς ΑΛΛΑ ο Στέφαν δεν είναι αυτός... δεν σκοτωσε ποτέ για να υπεκφύγει από τα συναισθήματά του... Τώρα εσύ αν θέλεις τον Στέφαν αλλά Ντέιμον τι να σου πω... ΟΚ... εγώ θέλω ο Στέφαν να προχωρήσει στην ζωή του αλλά σαν Στέφαν... και ας πάει και στην Ανταρκτικη με τους πιγκουίνους... όχι έτσι σε αυτό το χάλι... Μέσα στην άρνησή σου λες το ίδιο με εμάς αν το κατάλαβες... θεωρείς ότι ο Ντέιμον δεν είναι σωστός (όπως και εμείς το θεωρούμε) αλλά ο Στέφαν που κάνει το ίδιο πράγμα με τον Ντέιμον τώρα είναι όλα οκ γιατί και ο Ντέιμον το κάνει... ναι αλλά ο Ντέιμον εδώ και έξη χρόνια είναι αυτός... ο Στέφαν όμως δεν είναι... αν πιστεύεις ότι του αξίζει αυτή η ζωή του Στέφαν τι να σου πω... συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δλδ αν κάποιος κάνει συνέχεια λάθη δεν πειράζει γτ έτσι ειναι ο χαρακτήρας του. Αν κάποιος ειναι σωστός όλη του τη ζωή κ ξαφνικά κάνει ένα λάθος ειναι κατακριτέος. Βλέπεις οτι αναγνωρίζω οτι ο Στεφαν κάνει λάθη. Αυτο που δε μου αρέσει κ αντιδρώ ειναι που όλοι τωρα τον λέτε καθίκι κ κόπανο κ μαλακα. Βάλτε κατω ένα ένα τα λάθη του καθενός κ μετρήστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Λοιπον κατα την γνωμη μου το επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο..και γενικοτερα η σεζον αυτη μεχρι τωρα για μενα δεν ηταν ασχημη.Αρχικα, βλεπω πολλους που τουσ αρεσει η νεα Ελενα.Εμενα καθολου!Μου την εσπαγε η Ελενα που κλαψουριζε συνεχεια και για τα παντα αλλα αυτη τωρα κανει σαν ειναι χαζοχαρουμενο κοριτσακι που ειναι τελειως στον κοσμο της και οι αλλοι πρεπει να της λενε σε ολα ναι για να μην πληγωθει.Ο Στεφαν δεν μου αρεσε καθολου!!Οταν τον ειδα στη αρχη της σεζον να κανει τη ζωη του ενθουσιαστικα αλλα τωρα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να συμπεριφερετε ετσι?(οχι βεβαια οτι νοιαστηκε πολυ για την Αιβι-και επισης δεν εχει αντιδρασει σε πολυ χειροτερα πραγματα)Νομιζω οτι απλα θελει καπου να 3εσπασει..Η Μπονυ και ο Νταιμον πραγματικα φοβεροι μακαρι να αναπτυ3ουν μια καλη σχεση και μολισ γυρισουν.Η Καρολαιν πραγματικα ειναι η μονη φυσιολογικη αντιδρασει σαυτην την σεζον γιατι δεν παει να γινει jungie ουτε να φυγει σαν να μην την νοιαζει καν απλα προσπαθει να βρει μια λυση χωρις να ειανι υπερβολικη στις πρα3εις τησ .Στεναχωριεται μονο και μονο επειδη κανεισ δεν της στεκεται ενω αυτη ηταν σε ολουσ εκει.Ο Ενζο προσπαθει να το παι3ει κακος αλλα δεν ειναι και η αποδει3η ειναι το ολο θεμα με την καπολαιν που βλεπει οτι χρεια2εται καποιον και προσπαθει να γινει αυτος ο καποιοσ(και δεν παει προς το ερωτικο-τουλαχιστον μεχρι τωρα δεν εχει δωσει καποιο σημαδι)
    Τελος αν η Τζουλι το γυρισει παλι σε Στελενα πραγματικα θα σταματησω να βλεπω την σειρα!!οχι λογω Ντελενα.Απλα δεν γινεται να παιζουν τα ιδια και τα ιδια...προτιμω να μην τα βρει με κανενα η Ελενα να μεινει για λιγο μονη τησ..Ελεοσ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Βρε παιδιά λέμε για όλους το φίλι της Ελενας με τον Λιαμ πέρασε αδιαφορώ;;
    Εμένα μου φαίνεται ότι της άρεσε της Ελενας αυτό που έγινε και ο Λιαμ τελικά αρκετά ενδιαφέρον και η ατάκα που της είπε στο τέλος "φαντάζομαι τέτοιου είδους άντρες σ αρέσουν πως σας φάνηκε για να ακούσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μα ρε παιδιά δεν βγάζετε τις παροπίδες... δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καθίκι ο Ντέιμον... αλλά τον Ντέιμον τον αποδεχτήκαμε έτσι από την αρχή... ο Ντέιμον είναι καθίκι και όταν κάνει τέτοιες μαλακίες λέμε ΄΄ α τον μαλάκα τον ντέιμον την έκανε την μαλακία πάλι΄΄ αλλά το λέω συνέχεια... γιατί εδώ και έξη χρόνια αυτός είναι ο Ντέιμον... Τώρα που κάνει τα ίδια και ο Στέφαν ναι τον λέω και αυτόν ότι φέρεται σαν καθίκι... όλοι είναι το ίδιο ρε παιδιά, όλοι τα ίδια λάθοι έχουν... ποιο ένα λάθος πολλά περισσότερα από ένα λάθει έκανε και ο Στέφαν αλλά πάντα ήταν της λογικής... πάντα προστάτευε και έδινε τα πάντα για τους ανθρώπους που νοιαζόταν... αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι τώρα ναι φέρεται σαν καθίκι και όπως και για τον Ντέιμον το λέω το λέω και τον Στέφαν τώρα... αυτή την στιγμή δεν είναι καλά και το κατακρίνω... αλλά σταματήστε να λέτε ότι ο Ντέιμον έκανε τόσα και δεν λέμε τίποτα γιατί λέμε... απλά ο χαρακτήρας του Ντέιμον αγαπήθηκε έτσι από την αρχή της σειράς... ο Στέφαν αγαπήθηκε για άλλα πράγματα και λογικό είναι τώρα που παρεκκλίνει οι φανς του να τον κράζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γαιτί η Τζούλι είναι μ@λ@κισμένη και τους έχει κάνει όλους χειρότερους χαρακτήρες απο ότι ήταν αντι να τους κάνει καλύτερους! Πάντως για τον Στέφαν πιστευώ οτι μπορεί όλο αυτό με τον Ένζο να το έκανε γιατί έχει κάποιο σχέδιο, όπως είχε και ο Ντειμον όταν σκοτωσε την Λέξι. Iσως να έχει απο κοντά τον Τρίπ για να γνωρίζει τις κινήσεις του. Εξάλλου αν διαβάσεις τη σύνοψή του 6ου επεισοδίου, θα δείς ότι ο στέφαν συνεργάζεται με την Καρολαιν για να σώσουν τον Ένζο.
    Πάντως παιδιά και αυτο παει σε όλους μας ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πρέπει να πείσουν κάποιους άλλους ότι η δική τους γνωμη είναι η καλύτερη!! Το θεωρώ συγνωμη παιδάστικο όλο αυτό και μην μου πείτε ότι κάνουμε απλά συζήτηση, γιατί κάποιοι βγάζουν χολή..........δεν συζητάνε,!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. μου φανηκε κακη αντιγραφη του ντειμον
    ή οταν πρωτοηρθε ο Ενζο στην σειρα που ειχε πει κατι παρομοιο στην Καρολαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ακριβως!!!τωρα πια δεν με ενδιαφερει καθολου με ποιον θα παει αλλα δεν γινετε η Τζουλι να βρισκει συνεχεια ενα λογο (στην πεμπτη σεζον) να φερνει τον Στεφαν με την Ελενα 3ανα κοντα ειτε λογω του συμπαντος που τουσ δινει οραματα ειτε λογω της αμνησιασ του Στεφαν ειτε λογω του οτι η ελενα 3εαχασε για τον Ντειμον
    μονο και μονο για να βλεπουμε στο τελος ηταν αποριψη 3ανα και 3ανα...ή με τον ενα ή με τον αλλον ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Την είπε λίγο τσούλα ή μου φαίνεται; Καλά της έκανε (μπορεί να μην μας εκνεύρισε σε αυτό το επεισόδιο αλλά δεν διαγράφονται έτσι δύο σεζόν κλάψας και νευρικού κλονισμού... ) οπότε της την είπε περίφημα αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΟΧΙ..!! Προς Θεού βρε παιδιά μην "τα βγάζετε" στη φόρα (τα...λάθη,.έτσι...??) και αρχίζετε να "τα μετράτε" (τα...λάθη...πάντα....έτσι..???), δεν έχει νόημα!!! Λοιπόν.....την Μαντάμ θα την "σκίσω".......πρώτα διαλύει τους χαρακτήρες της σειράς........και μετά μας "βάζει" και "τσακωνώμαστε" και μεταξύ μας????? Η αλήθεια είναι πως, έτσι όπως τον "κατάντησε" τον Στέφαν.......δεν τον αναγνωρίζει κανείς, είτε είναι φάν του, είτε όχι!!! Και άλλη μια αλήθεια, είναι πως, και τον Ντέιμον σαν χαρακτήρα τον έχει "αλλάξει"......αλλά....προς το καλύτερο, ο Ντ. έχει ωριμάσει χωρίς στην ουσία να έχει χάσει αυτό το.....πως να το πώ...."αλητίστικο" του "ημι-κακού" παιδιού, που μας παρουσίασε από την αρχή. .....ΤΥΧΑΙΟ???? ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. χαχαχα!!! Ναι Ντίνο, και τσούλα την είπε....και βλαμμένη την είπε....μια χαρά "της την είπε"!!!! Μου αρέσει αυτό το νέο "φρούτο" στο "μαγαζί" !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. δεν τσακωνόμαστε καλέ... τι έχουμε να χωρίσουμε... σιγά μην φαγωνόμαστε εμείς και το τζουλάκι να βγάζει το χρήμα και να μας λέει ότι δεν ξέρουμε να βλέπουμε τηλεόραση κιολας... απλά συζητάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. φανηκε οτι αυτος την γουσταρε απο την στιγμη που αυτη εβγαλε τα ρουχα της και εμεινε με το το μαγιο...οσο για το φιλι... πραγματικα αδιαφορο...και ναι της την ειπε για τα γουστα της...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ναι βρε, το ξέρω, γι' αυτό το έβαλα σε " "(εισαγωγικά)!!!
    Η δικιά μου διάθεση είναι πάντα να κάνω πλάκα...έτσι κι αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. me too... και εγώ χωρίς χιούμορ δεν μπορώ να ζήσω... αλλιώς πως θα έβλεπα ακόμα Vampire Diaries αν δεν έπαιρνα κάποια πράγματα στην πλάκα έμεινα που έμεινα καραφλός δεν θα άντεχα για πολύ...α χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. χαχαχχαχαχα...Άστα να πάνε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εμεις οι Στελενες μπορει να υπερασπιζομαστε τον Στεφαν αλλα και εσεις οι Ντελενες κανετε τα ιδια ακριβως.
    Οσο για το απαραδεκτος ..... οταν λε οτι "θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έκανε στον Ενζο" νομιζω οτι λες οτι ειναι απαραδεκτος.
    Οσο για το πως βλεπετε ΕΣΕΙΣ τον Στεφαν, δεν θελω να σε πληγωσω αλλα τα ιδια και χειροτερα σε παρομοιες περιπτωσεις εχει κανει και ο Ντειμον αλλα και ο Ενζο (που ξαφνικα βγηκε ανωτερος χαρακτηρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Βρε συ xatoOla, βρε πουλάκι μου, γράψε ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε κι εμείς...της...τρίτης ηλικίας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Βρε παιδια ποιον σκοτωσε ο Στεφαν γιατι θα τρελαθουμε εδω.
    Τον ειδατε να σκοτωνει τον Ενζο γιατι αν το ειδατε αυτο τοτε και εγω ειδα οτι ο Ενζο σκοτωσε τον Στεφαν (οταν του εσπασε το λαιμο)......ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει ο Στέφαν έτσι όπως τον έκαναν και το ΄δεχομαι,αλλά εγώ δεν μιλούσα για σένα.Είδα πολλά σχόλια να γράφουν μπράβο,καλά του έκανε ο Στέφαν.Ξέρουμε τι πέρασε ο Στέφαν όπως και όλοι,δεν το ξεχνάμε.Αλλά δεν δίνουμε free pass σε κανέναν όταν κάτι δεν μας αρέσει.Ξέρει πόσες φορές εγώ έχω κράξει αγαπημένους μου χαρακτήρες;Και να είσαι σίγουρη ότι ο Στέφαν είναι ένας από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ναι ναι τσουλα την είπε με όμορφο τροπο επιτέλους βρέθηκε και κάποιος να της πει την αλήθεια κατάμουτρα εγω προσωπικά το ευχαριστήθηκα της άξιζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Και μένα μου αρέσει αυτό το καινούριο φρούτο όπως το λες χρειάζεται και κάποιος στην Έλενα να της θυμίζει το ποιον της επιτέλους κάποιος που δεν την θεωρεί αγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καταρχήν δεν είμαι ούτε Ντελενα ούτε Στελενα και τα δύο Σίπ μου φαίνονται πλέον γελοία και ηλίθια μισώ την Ελενε και δεν την θέλω με κανέναν κάνει κακό και στους αλλα θέλω και τα δυο αδέλφια όπως ήταν το Ντεημον κακό και τον Στεφαν καλό και πάνω από όλα να προσπαθούν ο ένας για τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλα από την αρχή εμένα μου φάνηκε ότι την γούσταρε αλλα ότι την είπε κατάμουτρα τι άνθρωπος είναι Ε ναι το ευχαρηστηθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καταρχην μετα απο τον 5ο κυκλο δεν μπορω να πω οτι ειμαι Στελενα φαν...αλλα Στεφαν φαν.
    Γι' αυτο και λεω πιο εντονα την γνωμη μου, θελω τον Στεφαν επιτελους να τον δω ευτυχισμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Επισης νομιζω οτι της καλαρεσε της Ελενας το φιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δεν γινετε να εισαι φαν και αντικειμενικη σε 3 χαρακτηρες που εχουν καποιο ειδος διαμαχης.
    Καποιον θα υποστηριζεις περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Οπως ξαναειπα εχω να μπω εδω απο τον καιρο που στηριζατε delena γτ οποτε εμπαινα μονο για Ντειμον εβλεπα σχολια κ τον Στεφαν τον ειχατε γραμμενο. Γι'αυτο κ εκανα κ unlike στη σελιδα στο φβ. Εγω ημουν στελενα αλλα τωρα ειμαι φαν των 2 αδερφων κ αντιπαθω την Ελενα. Τι να πω.Ηθελα απλα να πω τη γνωμη μου κ οχι να τσακωθω. Ισως πρεπει να κατσω κανα μηνα να διαβασω οτι εχει γραφτει εδω μεσα για τις 2 προηγουμενες σεζον για να εκφερω αποψη. Λυπαμαι αλλα δεν εχω τον χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εχω να διαβασω σχολια πανω απο χρονο οποτε δε ξερω ποιον κραξατε κ ποιον οχι. Συμφωνω με αυτα που λες εκτος απο ενα. Ξεχνας οτι η Καρολαιν σκοτωσε μια ντουζινα μαγισσες για να σωσει την Μπονυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Μακαρι να τα φτιαξει με αυτον κ να αφησει ησυχους τους αδερφους Salvatore!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Καλέ δεν τσακωνόμαστε... δεν είμαστε ανώριμα να τσακωνόμαστε απλά συζητάμε... μην το κάνεις καλέ θες να θυμηθείς τις δύο προηγούμενες σεζόνς; αχαχαχαχαχαχαχα εγώ ποτέ δεν υπήρξα τόσο φαν ενώς από τα δύο σιπ αλλά έκλεινα προς Ντέλενα... αλλά το Τζουλάκι το έκανε και το Ντέλενα δύο εργα σεξ η αιθουσα κλιματίζεται και το σιχάθηκα και αυτό... πάντα εμένα μου άρεσαν το ιδιο τα αδερφια σαλβατορε... αλλά ο καθένας ξεχωριστά... για τον δικό του χαρακτήρα... όσο για το ανλαικ κτλπ δικαιωμά σου είναι και καλά έκανες άμα δεν ήθελες να διαβάζεις οτιδήποτε δεν σου άρεσε μακάρι να το έκαναν όλοι αντί να βρίζουν... και όποτε θες είσαι ευπρόσδεκτη να λες την γνώμη σου... δεν σου είπε κανείς να μην εκφέρεις γνώμη αν είναι με όμορφο τρόπο διατυπωμένη όπως και τώρα απλά μας είπες γιατί κράζουμε τον Στέφαν και σου λέμε... συζήτηση γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Α πα πα! Να θυμηθω τις 2 προηγουμενες σεζον? Για μαζοχα με περασες? χα χα χα !!! Κοιτα ισως το παραπονο μου επρεπε να το ειχα κανει τοτε κ οχι ετεροχρονισμενα. Ειχα μεινει στα παλια κ δεν ασχολιομουν γτ μου φαινοταν οτι το μπλογκ ειχε γινει καθαρα Ντελενικο. Οσο για το κραξιμο για το Στεφαν δεν αναφερομουν για τη νεα σεζον αλλα για ολες τις σεζον συνολικα. Απλα ετυχε να το σχολιασω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Κοίτα εγώ είμαι εδώ έναν χρόνο και κάτι αλλά πάντα έβλεπα το μπλογκ... δεν ήταν ντελενικο απλά οι Ντέλενα φανς είναι ποιο πολλοί σε όλο τον πλανήτη... το θέμα είναι ότι τα πάντα κατάντησαν αίσχος στην σειρά και έτσι δεν έχω σιπς μόνο ηθοποιούς και χαρακτήρες μ αρέσουν στην σειρά... άστα βρε μήπως είμαστε; αντέχαμε να δούμε την περσινή σεζόν πως εξηγήστε αλλιώς αν δεν είμαστε μαζοχιστές; αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ελα ντε!!! Ειδαμε στην 4η σεζον τη μυξοκλαιουσα ιτια κ στην 5η τσοντα κ ενα σωρο σωσιες! Ελπιζω η τωρινη να ειναι καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Προς το παρών καλά οδεύει ... δεν το περίμενα αλλά αυτό το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ... άντε να δούμε ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!! φτου φτου μην το ματιάξουμε... αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ναι κ εμενα αυτο μου αρεσε. Τα 2 πρωτα ομως οχι! Τι να πω με αυτη τη Τζουλι που μπλεξαμε! Παντως με τους οριτζιναλς τα παει καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ναι το πρώτο ήταν άθλιο το δεύτερο εεε τρωγότανε αυτό τέλειο...


    Στο The Originals (θα βάλω το βράδυ ή αύριο και για αυτό ένα ποστ) μου την δίνει που θέλουν σόνυ και καλά να π[ρέπει να χωνέψω την αχώνευτη την Χέιλι.... Δεν την μπορώ και αυτή... έχουν αλλοιώσει και στο Οριτζιναλς λίγο την σειρά... ιδιαίτερα τον Κλάους τον κάνανε κλαψιάρη και αυτόν αλλά οκ... τα πάει πολύ καλύτερα από το TVD αν και γενικά δεν θα έπρεπε να κάνουν το σπιν οφ για εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Συμφωνω για τη Χειλι! Οσο για τον Κλαους ειδαμε κ μια αλλη πλευρα του που επρεπε να δουμε. Κατι αλλο υπαρχουν σχολιασμοι επεισοδιων για οριτζιναλς εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μια χαρά γίνεται να υποστηρίζω 3 χαρακτήρες,γιατί δεν ήμουν ποτέ ούτε Ντελενα,ούτε Στελένα.Την προτιμούσα την Έλενα με τον Στέφαν αλλά ως εκεί.Μόνο στον 4ο κύκλο που χάλασαν τον Στέφαν προτίμησα να διαλέξει τον Ντέιμον.Η σχέση αποδείχτηκε μαντάρα.
    Τι διαμάχη έχουν;Ο Στέφαν και ο Ντέιμον είναι αδέρφια και τους αγαπάω και τους 2 και ο Ένζο είναι απλά ένας διασκεδαστικός χαρακτήρας,φίλος του Ντέιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΑΧΑΧΑΧΑ!!! έτσι συμφωνώ... (πάντος η Τζούλι καλά τα κατάφερε να μας νευριάζει χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τι εννοεις τον χαλασαν;
    Επειδη δεν εκανε τιποτα για να κερδισει την κοπελα που αγαπουσε ή που ο αδελφος του τα εφτιαξε με εκεινη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Είναι καλό παιδί ο Ενζο....είναι φίλος του Ντειμον..χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Ντειμον εξακολουθει να ειναι το ευαίσθητο, μυξιάρικο σκυλάκι της Ελένα αρα και εκεινος αλλαξε.....δεν ειναι ο Ντειμον που ολοι αγαπησατε απο την 1η σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αχ, βρε παιδιά......Διαβάζω εδώ και πόση ώρα τα 100+ σχόλια που έχουν γραφτεί.......για το αν κάνει καλά ο Στέφαν που "άλλαξε γραμμή πλεύσης", για τον ρημαδο-Ένζο που θέλει να του κάνει "τη ζωή του κόλαση", για το ποιος "κρίνει" ποιον, ποιός είναι πιο "κακός" από ποιόν, ποιός είναι πιο "καλός" από ποιόν.......και για το ποιός τελικά "την έχει μεγαλύτερη".....(την λίστα των θυμάτων του βρε, τι νομίζατε???), ΕΕΕ λοιπόν θα σας πώ κάτι : Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψή του και επιβάλεται να είναι σεβαστή από όλους, άλλα νομίζω πως χάθηκε λιγάκι η "μπάλα".
    Το ίδιο έργο βρε δεν βλέπουμε όλοι μας???? Όλοι μαζί δεν συμφωνούμε για την "κατάντια" του???? Όλοι μαζί δεν σιχτηρίζουμε την Μανδάμ-Τσούλι για την "κάτω βόλτα" -πιο κάτω δεν έχει- που έχει πάρει η σειρά????
    Το πρόβλημα είναι γενικό στο εργάκι μας, μην το βάζετε συγκεκριμένα στον έναν ή στον άλλον. Αυτή η......Μανδάμ έχει καταφέρει το Ακατόρθωτο : να μας κάνει να βρίζουμε τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε (τους κεντρικούς χαρακτήρες που η ίδια δημιούργησε), αλλοιώνοντάς τους ή μάλλον κατακρεουργώντας τους. π.χ.:
    Το Λενιώ από γλυκό και τρυφερό κορίτσι που νοιάζεται για όλους, το κατάντησε ένα "τσουλί" που κοιτάει μόνο την πάρτη της και το ......."μπίιιιιπ"-για τον 5ο κύκλο λέω-, Τον Στέφαν από το καλό παιδί / τον ήρωα με το "μαλλί" και με την καρδιά παύλα αγκινάρα που το πρόβλημά του "εξαπανέκαθεν" ήταν ότι νοιάζεται too much, τον κατάντησε ένα μ@λ@κ@ και μισό-για 5ο και 6ο(όσο είδαμε) κύκλο λέω-, Την κακομοίρα την Μπόνυ από ισχυρή Μπένετ-γουίτσ και βασική παίχτρια την κατάντησε "γλάστρα" -βλ. 5ο κύκλο-, Την Καρολάιν από την πιο συγκροτημένη και πειθαρχημένη βρυκόλακα και πιστή φίλη, την κατάντησε Κέλυ Τέιλορ από το "Μπέβερλι Χίλς 90210" (όχι..... πείτε μου με ποιόν δεν έχει "πάει"?? Με τον Ντέιμον?? "Πήγε"....με τον Μάτ??? "Πήγε".... με τον Τάιλερ??? "Πήγε"....μέχρι και "ξεπέτα" με τον Κλάους την έβαλαν να κάνει!!! Μόνο με τονΤζέρεμι και τον Στέφαν δεν έχει "πάει" ακόμα-εντάξει αν βγει και 7ος κύκλος......δεν τη γλυτώνει το "μούλικο"-) που κλαίει όλη την ώρα!!!
    Ακόμα και τον Ντέιμον, που θεωρώ πως είναι ο μοναδικός χαρακτήρας που η Μανδάμ.....έχει "καλυτερέψει" ή μάλλον δεν έχει "αλλοιώσει" τόσο πολύ, ακόμα κι αυτόν, στον 5ο κύκλο μας τον παρουσίασε σαν μέγα ερωτίλο παύλα "σεξ μασίν" "κόβω φλέβα" - "δώσε πόνο" για το Λενιώ, ένα πράμα!!!!!
    Για να μην αρχίσω με τις διάφορες "ιστορίες"-για αγρίους- που τρώμε στη "μάπα" από τον 4ο κύκλο και μετά.......φοβερή "εμπνευσή" εεεεε????
    Ας το αφήσουμε λοιπόν να εξελιχθεί.......και βλέπουμε.......θα μας πέσουν που θα μας πέσουν τα μαλλιά.......ας μην "μαλλιοτραβιόμαστε" και μεταξύ μας!!!!!
    Αυτά τα "ολίγα" κι από μένα.........και να με συμπαθάτε αν είπα και τίποτα........μεγάλη γυναίκα είμαι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. υπήρχαν για κάθε επεισόδιο και νεα για το Originals αλλά τώρα δεν έχω πολύ χρόνο ψάχνω συντάκτες κατά καιρούς αλλά τίποτα δεν κάνουν... βάζω γενικά ποστ όποτε μπορώ για Originals με όλα τα θέματα μαζεμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Δεν το ξέρουμε ακόμα... εγώ βλέπω μέχρι τώρα να έχει συνέλθει λίγο ο Ντέιμον αν είναι όταν γυρίσει θα το φάει και αυτός το κράξιμο... κατά τα αλλά θα καταλήξω πάλι να λέω τα ίδια οπότε... ότι γράφω από επάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Καλό κουμασι κ αυτος δλδ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Συμφωνώ ότι σκότωσε τις μάγισσες θέλω να πω ότι δεν σκότωσε από ευχαρίστηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πολυ καλό επεισόδιο μόλις το είδα κ περιμενω το επόμενο!!! Είμαι να σκάσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Μια χαρά τα είπες! Μπράβο!!!!! (όλα αυτά τα κάνει η Τσούλι χαχα... όπως την λές, για να τρελαίνει τους φάν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ναι,επειδή δεν έκανε τίποτα της προκοπής για να κερδίσει πίσω την κοπέλα του,εκτός από το να ψάχνει μια ηλίθια θεραπεία.Άσε το κορυφαίο,που έσωσε τον Ματ και άφησε την Έλενα τον έρωτα της ζωή του τελευταία να πεθάνει.Συγγραφικές ηλιθιότητες,αλλά έτσι έγραψαν για τον Στέφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες ioanna,αλλά τι άλλαξε από τότε που κράζαμε μαζί την Έλενα,τον Ντέιμον,κτλ;Τίποτα.Απλά τώρα κράξαμε τον Στέφαν και χτυπήσαμε ευαίσθητες φλέβες στο φόρουμ.Απλά πράγματα.
    Και προς πληροφόρηση του κοινού,αυτό το στόρυ το διάλεξε ο Πολ για τον Στέφαν και το δέχτηκε η Τζούλι.Υπόσχομαι ότι θα είμαστε επιεικείς την επόμενη φορά.Εξάλλου και εμείς να μην τον κράξουμε,τον κράζουν πολλοί σε ξένα sites.Anyway.Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Την έκανε ο Κέβιν και το μεγάλο τελέντο η Τζούλι είπε να ενσαρκώσει τον πόθο της για τον Ίαν..... Το εριξε στο Ντελένα σεξ....δράμα,!!!!Πως θα έβγαζε τον Στέφαν απο την μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Έλα βρε VD,επιτέλους.Εσύ είσαι αντικειμενικός φαν.Δεν πιστεύω να μου θυμωσες κι εσύ που γράφω για τον Στέφαν;λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χαχαχαχα!!! Έχει σχέδιο η Τζούλι, να θάψει τον στέφααν στα τάρταρα και αφού δεν μπορεί να τον σκοτώσει θέλει να τον κάνει βλάκα για να φαίνεται ο Ντείμον ο γαμάτος της υπόθεσης. Πάντως να σου πω, με το θέμα του ένζο όπως έγραψα και παρπάνω πιστεύω ότι μπορεί να έχει κάποιο σχέδιο ο Στέφαν για να πλησιάσει τον Τριπ και να γνωρίζει τις κνήσεις του!
    Η αλήθεια έιναι ότι το συζητούσαμε και το περιμέναμε ότι η τζούλι θα κάνει τον στέφαν το κακό παιδί....τελικά ειναι πολύ προβλέψιμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Μπα,δε νομίζω ότι έχει σχέδιο ο Στέφαν.Στο τέλος πιστεύω ότι θα τον παρακαλέσει η Καρολάιν και θα τσακωθούν για να βοηθήσει.Βρε συ,εγώ ήθελα να τον κάνει κακό παιδί και δυναμικό τον Στέφαν,αλλά δεν του πάει έτσι όπως τον έκανε.Τον ήθελα να κάνει τη ζωή του μακριά από όλους,αποφασιστικά,αλλά χωρίς να τους γράφει όλους και να είναι σε άρνηση.
    Τώρα είναι γαμάτος ο Ντέιμον.Πέρυσι τα μαύρα του τα χάλια είχε με την Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Πάντως μακάρι να έχει κάποιο σχέδιο,γιατί η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση ότι συστήθηκε ως Stefan Salvatore.
    Άντε!!!Όχι να μας χαλάσουν και τον Στέφαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Συμφωνώ ο Ντείμον χωρίς την Ελένα είναι κορυφή!!!! Μου αρέσει πολύ η χήμεία του με την Μπόνυ.
    Και εγώ τον προτιμούσα ας πούμε ριπερ τον Στέφαν και όχι αδύναμο, σε άρνηση. Όμως το μόνο που σκέφτομαι και τον δικαολογώ είναι ότι με αυτό τον τρόπο δίχνει τον πόνο του. Κάποιοι όταν χάνουν ένα αγαπημένο τους προσωπο κλαίνε κα΄ποιοι άλλοι όχι...δεν μπρείς να πεις ότι αυτός που κlαίει πονάει περισσότερο....Έτσι και ο Στέφαν με αυτο τον τρόπο προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του αδερφού του.Δεν μπρώ να τον κατακρίνω για αυτό, χωρίς να λέω ότι μου αρέσει κι όλας η συμπεριφορά του. Και δεν μιλάω για το πως φέρθηκε στον Ένζο γιατί είχε και τα δίκια του αλλά γενικότερα.
    Enyway!!! Το promo και την προταση γάμου πως την είδες; Πρέπει για Στελένα να έχουμε δει και 3 προτάσεις γάμου μούφα απο την αρχή της σειράς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ναι έτσι συστήθηκε και του έιπε ότι έχουν κάτι κοινό, ότι δηλαδή ανήκουν και οι δυο σε ιδρυτικές οικογένειες όπως είπε και ο Τρίπ. Δεν σου θύμησε πολύ Ντειμον στο σκηνικό με την Λέξι όλο αυτό; Εμένα γι αυτο μου πηγε στο μυαλό τοι μπορεί να έχει σχέδιο.... Μυμήθηκε τον αδερφό του.
    Έλα ντέ ένας έμεινε νορμάλ εκει μέσα και θέλουν να τον ξεπαστέψουν και αυτόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Το promo με παραξένεψε πολύ.Όμως νομίζω ότι θα πάει η Έλενα να επισκεφτεί τον Στέφαν εκεί που μένει και θα της δείξει πως είναι να ξεκινάς μια νέα ζωή.Ξανασυστήνονται εκ νέου δηλαδή.Όλο φίλοι μας λένε ότι είναι,αλλά εμένα μου δείχνουν πιο ρομαντικά πράγματα.Δεν ξέρω.Τι τις θέλουν τις προτάσεις γάμου οι φίλοι...έστω και για πλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ε για αυτό λέω εγώ ότι δεν διαφέρουν και πολύ τα αδέρφια.Δύο ίδιες γυναίκες ερωτεύτηκαν.Φτυστές όμως!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Είπαμε φίλοι φίλοι σου γα...... δεν μπορώ να πω και την συνέχεια. Πάντω μου φένεται λίγο γελοίο όλο αυτό με την πρόταση, έστω και να είναι για πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Βγάζουν κάτι το ερωτικό....έχουν χημεία! Δεν χρειάζεται να μιλήσουν, φτάνει το βλέμα. Πάντως έχεις δίκιο κεντριζουν τις Στελένες. Μια με αυτό και μια με τον Λίαμ που και καλά ρώτησε ποσο καιρό είναι μαζί.... Εγω πάντως δεν θέλω να την ερωτευτεί ξανά ο Στέφαν. Θα δείς που στο 8 επεισόδιο, που θα έχουμε Ντελένα rain kiss και επανένωση, θα φάει πάλι ήττα ο κακομοίρης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Κάτσε να βρει τις αναμνήσεις της πρώτα για να έχουμε επανένωση.Δεν την ερωτευτεί ο Στέφαν τώρα.Αυτός προχωράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μακάρι να μην την ερωτευτεί. Ρε συ τι έχουν πάθει και στον 5ο και τον 6ο κύκλο το 4ο επεισόδιο το κάνουν Στελένα; Επίτηδες το κάνουν;
    Πάντως με όλη αυτη τη διαγραφή μνήμης φάνημε ότι η Ελένα δεν άλλαξε και έγινε σκύλα σεξομανής, επειδή έγινε βαμπίρ, αλλά γιατί ερωτεύτηκε και πήγε με τον Ντειμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Έτσι μου φαίνεται και μενα και το σκεφτόμουν,τι θέλουν να δείξουν οι σεναριογράφοι με αυτή την αλλαγή της Έλενας τώρα που δεν θυμάται τον Ντέιμον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Διάβασε αυτό!! As for bamon,this was the best highlight of this fun light episode.As
    far as kai is concerned,we already know from the spoilers that in
    episode 8,we will get to meet kai's father-Mr.Parish,a powerful
    warlock,who entrapped his only son into this 1994's time warp to punish
    him,the reason still being unclear.As for bonnie,as per spoiler,it's
    very clear that damon will realise that only one can get out using magic
    and she will be stuck in that hellhole.Kai & damon gets out
    somehow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Χμμ.Την έχω ξανακούσει αυτή την θεωρία,ότι η Μπόνι δεν θα καταφέρει να γυρίσει πίσω.Ο Kai όμως πως θα τα καταφέρει αν μόνο ένας μπορεί να φύγει από εκεί;
    Καλέ,τι δεν έιναι ξεκάθαρο γιατί ο Mr Parish τον φυλάκισε εκεί;Το παιδί είναι παρανοϊκό και εξαιρετικά ευφιής,ούτε φυλακή δεν τον κράταγε!!!!
    Ο Ντέιμον δεν θα το ξεπεράσει ποτέ αυτό αν συμβεί.Θα νιώθει τύψεις συνέχεια για την Μπόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Εγω νομιζω οτι ολο το σκηνικο με την προταση ειναι για τα ματια των κυνηγων γι'αυτο και η προταση γινετε στην Ελενα Γουιλιαμσον και οχι Γκιλμπερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1013741_743101099059619_3275709082778103776_n.png?oh=6a833227d098dcb57090d6994f22cb87&oe=54F8C366&__gda__=1420497967_e44f0c82a3df6c8019e9e9878f7e1423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Το επεισόδιο πραγματικά ήταν πολύ καλό απ οτι φαίνεται αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η σειρά λαμβάνοντας υπόψιν το τρίτο επεισόδιο . ήταν ένα επεισόδιο που είχε πολλά επιτέλους μάθαμε ποιος ήταν μαζί με τους Μπέιμον και το όνομα αυτού Κάι εμένα μου φαίνεται ένα παιδί αλλά θα δούμε ποια είναι η ιστορία του μπορεί να σχετίζεται και με το κύριο παρις που θα εμφανιστεί στο 8ο . Καλά οι στελένα σκηνές απλά υπέροχες η Ελένα γαληνεύει όταν βρίσκεται κοντά στο Στέφαν είναι ο εαυτός της και αυτό αποδεικνύει και το γεγονός οτι πλέον νοιάζεται για τους φίλους της μου άρεσε πολύ η αγκαλιά με τη Κάρολαιν . Ο Στέφαν από την άλλη προσπαθεί να πάρει τη θέση του Ντέιμον , παρουσιάζεται ως εκδικητικός και μνησίκακος κι αυτός δεν είναι ο Στέφαν που γνωρίζω και αγαπώ καταλαβαίνω οτι έχει θυμό μέσα του κι οτι είναι χαμένος και μπερδεμένος συναισθηματικά αλλά δε πρέπει να χάσει τον εαυτό του γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να τον βρει ξανά . Και για να τελειώσω με το σχόλιο μου η μεγάλη έκπληξη του επεισοδίου ήταν η επιστροφή της Μάγισσας Μπόνυ Μπένετ αναμένω το επόμενο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...