Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Περίληψή Vampire Diaries 6x06 - "The More You Ignore Me, The Closer I Get"

ΜΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ - Όταν ο Alaric συνειδητοποιεί ότι η Jo δεν μπορεί να ψυχαναγκαστεί, ζητά από την Elena να ψάξει για το παρελθόν της. Αφού μαθαίνει ότι ο Enzo πιάστηκε αιχμάλωτος από τον Tripp, η Caroline γίνεται ομάδα με τον Matt και τον Stefan για να τον σώσουν προτού ο Tripp μάθει τις πραγματικές τους ταυτότητες. Έχοντας μάθει νέες πληροφορίες για το παρελθόν της, η Sarah μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Tripp και εκπλήσσεται όταν βλέπει μέσα τον Matt να κάνει την δική του έρευνα. Εν τω μεταξύ η Elena έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της και ο Jeremy ξεφεύγει περισσότερο, ξεσπώντας με έναν καταστροφικό τρόπο. Τέλος, ο Damon είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όταν λαμβάνει κάποια ανησυχητικά νέα.
Ευχαριστούμε την σελίδα TVDiariesGR για την μετάφραση

STILLS





5 σχόλια:

  1. Any more scoop on The Vampire Diaries? — Makayla
    Get ready to see some old familiar faces when two characters (and no, we're not talking about Bonnie and Damon) return to the show. As for this week's big '90s flashback, not only will you get to see Damon flirting with a young (and long-haired!) Liz Forbes, but you can also expect a major hint about sketchy newcomer Sarah's past. (It could even link her to the Salvatores.)
    Ετοιμαστείτε να δείξε μερικά παλιά και οικεία πρόσωπα,όταν 2 χαρακτήρες(και όχι,δεν μιλάμε για την Μπόνι και τον Ντέιμον) επιστρέφουν στη σειρά.Όσο για το μεγάλο φλασμπακ των 90' αυτή την εβδομάδα,όχι μόνο θα δείτε τον Ντέιμον να φλερτάρει με μια νεαρή(και μακρυμαλλούσα) Liz Forbes,αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε μια σημαντική αποκάλυψη για το παρελθόν της Sarah.(θα μπορούσε να την συνδέει με τους Salvatore).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω η εξέλιξη φαίνεται συναρπαστική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωωωωω τι ωραία πλοκή είναι αυτή..!!..
    Άντε αρχίζει το ενδιαφέρον ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία δεν ακούγεται;Άντε επιτέλους να δούμε κατι καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως να μην μάτι άνω την σεζόν ξεκίνησε δυναμικά φτου φτου εύχομαι να μην κρατήσει μέχρι την μέση για να πάρει και επόμενη και μετά να γίνει "κλαφτα Χαράλαμπε"
    Παρεμπιπτόντως οτι τίτλος του επισοδειου δεν φαντάζομαι να αφορά το Στερολαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...