Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τηλεθεαση επεισοδιου 6.05 και κριτικες των φαν για την επερχομενη 7η season

 Σε χαμηλα επιπεδα αποδειχθηκε η τηλεθεαση του πεμπτου επεισοδιου του tvd  καθως κατορθωσε να φτασει μολις τα 1.560.000 με 0.7 στα demo.
Tο επειδοσιο χαρακτηριστηκε  μετριο εως καλο και σε μερικα σημεια ως βαρετο! Ολοι ξερουμε πως η "αγαπητη" μας Julie Plec  θελει να φτασει την σειρα μεχρι την εβδομη season (βασικα μονο μεχρι εκει ΔΕΝ θελει αλλα τελος παντων)... Γυρω απο αυτο το γεγονος δημιουργουνται πολλες αντιδρασεις  και κυριως στα 2 παρακατω: 

  1. αφου θα λειπει ενας απο τους τρεις πρωταγωνιστες (Ian Somerhalder) πως θα συνεχιστει η ιστορια ?
  2. πως με αυτες τις χαμηλες τηλεθεασεις θα συνεχιστει η σειρα?
Για να λυσουμε τις αποριες ακομη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ απο την σειρα... Oταν οριστικοποιηθει θα φροντισουμε να το μαθετε !Οσο για το αλλο ερωτημα ,το Vampire Diaries δεν προβαλλεται μονο στην Αμερικη αλλα και σε αλλες χωρες απ'οπου το καναλι CW  βγαζει πολλα λεφτα! 
 Ακομη βεβαια κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει  στα επομενα επεισοδια, μπορει να εχουμε ανοδο τηλεθεασεων μπορει και καθοδο απλα ας συμβουλεψουμε την Julie  να κραταει μικρο καλαθι!

2 σχόλια:

  1. Γιά Άνοδο τηλεθέασης δέν το βλέπω.... Να μείνει τουλάχιστον σε αυτά τα νούμερα καλά θα είναι...από τα χειρότερα. Γιά 7η σεζόν νομίζω δέν την γλυτώνουμε η Τζούλι έχει μέλλον χαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω αμα φυγει ο ιαν δεν το ξαναβλεπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...